Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
-k9b_
-k9b_Innlegg: 28389
29.11.17 09:02
Royu: Jeg vil shippet ut alle de ubrukelig spillerne man sitter med nå på å hente klare oppgraderinger på de plassene man trenger hvor alderen ligger rundt 18-24 år hvor de kan forhåpentligvis ta over for Pique, Alba, Iniesta, Suarez, Busquets, Rakitic osv når den tid kommer slik at man ikke må bruke enorme mengder med milliarder for å prøve å fikse det problemet man vil få om man ikke har noen reelle erstattere når den tiden kommer.

Dette blir nok billig.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
30.11.17 10:07

Royu: 
Hvem andre istedet for Coutinho og Griezmann vil du ha da? Ikke vær så sikker på at de ikke kommer... 
Når det gjelder at man ikke endte opp med noen andre fordi man brukte opp all tida på Coutinho er dette feil? Man hadde da flere valg, bl.a. Seri og diMaria. At man ikke fikk den man ønsket betyr ikke at man ikke var på andre spillere...

Hvorfor i all verden er det garantert at prisen på Coutinho vil øke fordi man ikke fikk han i sommer? Har da sett i år at Coutinho ikke er så "untouchable" for Liverpool som tidligere, ved at han har blitt byttet ut i en del kamper og tross alt kommer Naby Keita til sommeren. Tror prisen blir billigere sommer 2018 kontra sommer 2017, fordi han vil være mer tilgjengelig. 

Var flertallet her inne gira på kjøp av diMaria og Øzil? Link takk. Jeg selv hadde ikke hatt noe imot å ha hatt fotballspilleren diMaria i klubben, men nå får jeg vel kjeft av deg....

Du vil shippe ut alle de "ubrukelige" spillerne. Tror du det er så lett å bare shippe ut noen, når de sitter på kontrakter? Du vil hente klare oppgraderinger til Pique, Alba, Iniesta, Suarez og Busquets? Hvordan i all verden skal du få til dette, samtidig  som de nevnte skal ha bortimot fast plass? Unntaket er Iniesta, men har man jobbet med en kar som er hele 1 år eldre enn makskravet ditt på alder altså.... Ser du hvor dum hele greia blir?
Disse klare oppgraderingene dine vil koste x antall milliarder. Tror du vi får drømmespillerne dine for en pose peanøtter?

Du ville hentet opp et par B-lags spillere i troppen? Fint, men hvem? Du nevner ingen navn, så jeg tipper du aldri har sett B-laget spille en kamp. 

At du ikke klarer å lese hva Cobi sier er ikke hans feil. Du er helt på bærtur gutt. 

Vår egen Dembele kunne blitt Barca-spiller i 2016, men valgte Dortmund pga spilletid og utvikling. Hint: Det Cobi prøvde å forklare deg. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
30.11.17 10:09

Ellers en aldeles nydelig pasning av S.Roberto på 4-0 målet mot Murica. Messi-klasse. 5-0 ble det til slutt og flere fine mål og bra spill. 

Kult at Arnaiz scoret igjen, scoret vel i første kampen og.  

 

Thpe
ThpeInnlegg: 34713
30.11.17 10:20
Cobi: men da er prisen deretter, og som regel alderen også opp mot midten av 20-årene.

Godt innlegg, og husk at han du siterer har en psykisk lidelse.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
30.11.17 10:44
rivaldo: Kult at Arnaiz scoret igjen, scoret vel i første kampen og.

Utifra hvordan f.eksempel Arnaiz presterer og framstår de kampene jeg både har sett av han på b-laget, og de få kampene for a-laget, så synes jeg det er et bedre alternativ enn Deulofeu. 

Jeg vet dette kan virke bak mål, men hadde vi kvittet oss med "daukjøtt" som:

- A. Turan(Høy lønn, og spiller aldri)

- Rafinha( Synes han er god når han er skadefri, men la oss være ærlig. Er det verdt å holde på en spiller som er skadet 50-70% av hver sesong? )

- Vidal(Rett og slett for dårlig. Er ikke i nærheten av Barca kvalitet). 

- A. Gomes(Karen har fått muligheter, men føler at han ikke passer inn, og greit å få noe mens vi kan. Ja, han har potensial.)

Hvis vi flytter opp Alena på a-laget, så har vi fortsatt Rakitic, Paul, Busq, Iniesta, Denis og Alena til å dekke midten pluss at det all sannsylig kommer inn en ny midtbanespiller. 

Offensivt: Messi, Suarez, Arnaiz, Paco og Dembele. 

Ja, det er tynt, men spillere som Messi, Suarez og Busq spiller jo over 90% av kampene uansett. Har ikke tatt forbehold mot skader osv. Men kvitter vi oss med disse spillerne, så åpner vi for muligheter for å flytte opp folk fra b-laget, og vi vil all sannsynlig kjøpe inn en ny midtbanespiller slik det ser ut nå. 

"Arrester" meg gjerne om du er uenig, men føler at vi kunne fått mye utbytte av dette, og virkelig fått ut spillere som sitter på unødvendig spilletid og lønninger. Det kommer også noen ekstra kroner i klubbkassa. 

(Innlegget ble redigert 30.11.17 10:45)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
30.11.17 11:04
rivaldo: Hvem andre istedet for Coutinho og Griezmann vil du ha da? Ikke vær så sikker på at de ikke kommer... 
Når det gjelder at man ikke endte opp med noen andre fordi man brukte opp all tida på Coutinho er dette feil? Man hadde da flere valg, bl.a. Seri og diMaria. At man ikke fikk den man ønsket betyr ikke at man ikke var på andre spillere... Hvorfor i all verden er det garantert at prisen på Coutinho vil øke fordi man ikke fikk han i sommer? Har da sett i år at Coutinho ikke er så "untouchable" for Liverpool som tidligere, ved at han har blitt byttet ut i en del kamper og tross alt kommer Naby Keita til sommeren. Tror prisen blir billigere sommer 2018 kontra sommer 2017, fordi han vil være mer tilgjengelig.  Var flertallet her inne gira på kjøp av diMaria og Øzil? Link takk. Jeg selv hadde ikke hatt noe imot å ha hatt fotballspilleren diMaria i klubben, men nå får jeg vel kjeft av deg.... Du vil shippe ut alle de "ubrukelige" spillerne. Tror du det er så lett å bare shippe ut noen, når de sitter på kontrakter? Du vil hente klare oppgraderinger til Pique, Alba, Iniesta, Suarez og Busquets? Hvordan i all verden skal du få til dette, samtidig  som de nevnte skal ha bortimot fast plass? Unntaket er Iniesta, men har man jobbet med en kar som er hele 1 år eldre enn makskravet ditt på alder altså.... Ser du hvor dum hele greia blir?
Disse klare oppgraderingene dine vil koste x antall milliarder. Tror du vi får drømmespillerne dine for en pose peanøtter? Du ville hentet opp et par B-lags spillere i troppen? Fint, men hvem? Du nevner ingen navn, så jeg tipper du aldri har sett B-laget spille en kamp.  At du ikke klarer å lese hva Cobi sier er ikke hans feil. Du er helt på bærtur gutt.  Vår egen Dembele kunne blitt Barca-spiller i 2016, men valgte Dortmund pga spilletid og utvikling. Hint: Det Cobi prøvde å forklare deg.

Er temmelig sikker på at begge to ikke kommer :) Om noe så burde det hvert fall være Coutinho av de to om noen absolutt skal komme.

Hadde man absolutt trengt en spiller på Iniesta sin plass, så hadde det blitt handlet inn det. De valgte å gå "all inn" på at overgangen til Coutinho gikk deres vei, noe den ikke gjorde. 

Hvorfor skulle prisen til Coutinho bli lavere? Det er ganske åpenbart at jo mer desperat en klubb blir etter en spiller, jo mer penger legges på bordet. Liverpool vil ikke selge, det eneste som kan overbevise de er mer penger, ikke mindre. Om Coutinho ikke er så "untouchable" for engang Liverpool, så er han ikke verdt 130 mill euro. Om Liverpool klarer seg fint uten han, så gjør vi det også.

Det kan du finne frem til selv. Nei du får ikke kjeft, jeg er fullstendig klar over at du bare vil ha stjerner på Barcelona laget ditt så du driter i alt annet.

Hvor sier jeg at jeg vil hente klare oppgraderinger til Pique, Alba osv? Jeg sa jeg ville ha klare oppgraderinger på de "ubrukelig" spillerne man har nå, de er for dårlige til å erstatte noen i fremtiden. Så når tiden kommer at Pique osv skal trappe ned, så kan noen av disse ta steget opp evt fases ut av spillet. Den dag i dag så er det ingen som kan det. Det er ingen "fremtid" i dagens benk, det er faktisk et enormt problem.

De vil koste x antall milliarder? Nei de vil ikke det, men det vil det om vi følger logikken din med stjernekjøp hver gang.

Jepp, han gjorde det. Mens Denis, Paco og Digne(som er så supertalenter i følge dere, valgte Barcelona til tross for at de visste at det ble lite spilletid/utvikling). Så det poenget er ganske useriøst.

Det er jo tross alt dere som vil fylle på med Griezmann, nå er det faktisk rom for å få en ung angripspiller inn i troppen som faktisk kan bli en fremtid(dere ville jo at Neymar skulle ta over for Messi. Men vi har jo ingen til å ta over for noen nå i det hele tatt. 

Det blir det ikke med Griezmann inn. Det betyr i følge logikken deres at man altså ikke vil få noen angripspillere inn de neste 3-4 årene.
Litt av et handicap man setter seg selv i. Skulle det dukke opp noe mega talent på den tiden så har vi ikke en sjanse. 
Bare så du/dere kan ha enten Griezmann/Suarez/Messi/Dembele på benken halvparten av tida fra start, hvor de sitter med monsterlønn(som forøvrig er et stort problem i Barcelona, men jeg forstår at du ikke tenker så langt. Det er hvert fall helt åpenbart.

Jeg regner med at du har hele fasiten på dette, så forventer et fyldig svar.

For jeg synes det er merkelig at Neymar var så viktig å ha her pga han skulle "ta over" etter Messi. Mens nå skal plutselig ingen ta over noen som helst, ikke engang bakover i banen. Løsningen din vil være at når det skjer så skal det brukes penger.
Til din opplysning, så er det det som vil koste x milliarder, ikke hva jeg sier. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 10:40

Tidlig kamp i dag, spiller sjeldent bra da så får håpe det ikke er et tilfelle i dag.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 13:05

Gult på det der ja

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 13:25

Kamptråd å greier, wat

(Innlegget ble redigert 02.12.17 13:25)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 14:57

Jaja godt vi så mange supertalenter på benken, hadde vært bra å sette innpå noen som faktisk kan bidra med noe mer enn dybde i troppen. Men hva vet vel jeg så lenge spillerne har "bra CV" så er det det viktigste.

Hadde vært bra å handlet noen i sommer, men sånn kan det gå når man er så sykelig opptatt av å hente Coutinho for 130 mill euro at man driter i alt annet.

pregra
pregraInnlegg: 8718
02.12.17 15:32

Må nesten le når Denis Suarez og Alcacer er folka som kommer inn når vi jager mål utover i kampen. At vi ikke har noe bedre enn dem å pælme inn sier en god del om hvor ræva Barca sine overganger har vært de siste årene. Tragisk rett og slett. Har til sammen sånn ca null spissferdigheter de gutta der.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
02.12.17 15:40

Seiersrekka på Camp Nou stoppet altså på 364 dager, fiffig.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
02.12.17 16:08

Umiti ute i 2 mnd?

Ser Mundo Deportivo spekulerer i det. Svært kjipt for fyren.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
02.12.17 18:06

Vi skulle hentet et par Mbapper i sommer.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
02.12.17 18:14

Ta opp Arnaiz fra B-laget og bruk han i serien og. 

Cobi
CobiInnlegg: 58250
02.12.17 18:59

Umtiti er bekreftet ute i 8 uker, ja. Samtidig melder flere kilder, deriblant Rac1, at Mascherano fortalte lagkameratene etter kampen at dette er hans siste sesong i klubben. Enkelte spekulerer sågar i at han kan forsvinne allerede i januar.

Arthur er sannsynligvis på vei inn. 21 år gammel brasiliansk midtbanespiller som nettopp ble BB i Copa Liberatadores-finalen for Gremio. Kjenner han ikke jeg, men han beskrives som boks til boks, men har visst Iniesta som spillemessig forbilde, og ut fra YT ser han ut til å ha fin teknikk. Ser dog muligens noe seig ut, så kanskje nærmere Rakitic enn Iniesta i så måte. Men svært dårlig vurderingsgrunnlag, altså. Robert Fernandez var til stede på tribunen under nevnte Copa Liberatadores-finale, og nå sirkulerer det bilder av Fernandez og Arthur, sistnevnte i Barca-drakt. Stusser mildt sagt på hvordan noen av de to kunne synes det var en god ide, og Gremio har da også varsla klage til FIFA. Altså, de hadde gitt tillatelse til at Fernandez kunne snakke med han, men bildet er tatt dårlig opp. Utkjøpsklausul på €50 mill, men snakkes om en overgangssum på rundt 30m.

Og hvis noen fortsatt ikke har skjønt hvorfor man vil ha Coutinho, er det bare å finne høydepunktene fra dagens Liverpool-kamp. Ville fort vært Barcas beste indreløper...

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
02.12.17 19:21

Denne "noen" er en person.

Jaauda
JaaudaInnlegg: 21200
02.12.17 19:21
Cobi: Og hvis noen fortsatt ikke har skjønt hvorfor man vil ha Coutinho, er det bare å finne høydepunktene fra dagens Liverpool-kamp. Ville fort vært Barcas beste indreløper...

Og beste indreløper på de aller fleste lag.  Spørs om dere har så mye penger..

 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 21:17

Hjelper ikke å drømme om Coutinho når man ikke sitter med han. 
På grunn av at man ikke gjør det, så sitter man heller ikke med noen andre. Noe man helt og tydelig kan bekrefte at det mer eller mindre null titler i år pga det.

Vil koste 130 mill euro+, har allerede kostet oss sesongen+tapte inntekter pga at man var så sykelig opptatt av å hente han at man ikke hentet noen andre noe troppen lider av i år.

Men godt at han hadde en god kamp mot Brighton, et lag som knapt er på nivå med bunnen i La Liga, da er det jo aldri noe tvil.

 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.12.17 21:30
pregra: Må nesten le når Denis Suarez og Alcacer er folka som kommer inn når vi jager mål utover i kampen. At vi ikke har noe bedre enn dem å pælme inn sier en god del om hvor ræva Barca sine overganger har vært de siste årene. Tragisk rett og slett. Har til sammen sånn ca null spissferdigheter de gutta der.

Men de hadde bra CV, så det er selvsagt forsvarlig. 

Husker ikke hvilken sesong det var, men minner meg mye om den sesongen når man ikke hadde noen på benken som var en reell trussel. Om Neymar, Messi og Suarez slet evt man jaktet noe så var altså Munir/Sandro eller noe som var løsningen. Nærmere en milliard senere så har man altså enda ikke klart å skaffe seg noe bra på benken. Men så lenge de har bra CV så er det jo det viktigste.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2779
02.12.17 22:42

0-0 på San Mames.

Aldeles perfekt - og Sergio Ramos fantastiske diamanten! Troner alene med flest røde i la liga ever. Storartet natt blir det

Cobi
CobiInnlegg: 58250
02.12.17 22:50

Begynner å bli bevegelse rundt Arda Turan. Avbildet med agenten sin i London mens kampen i dag ble spilt, og nå i kveld sier agenten at Turan har fire tilbud, deriblant fra England, Spania og Italia (Galatasaray er vel det fjerde, vil jeg tro) og at det særlig er to tilbud som er reelle. Den ene av disse to klubbene vil låne han og den andre vil kjøpe han. Agenten sier at alt vil være klarere om ca 15 dager, at Turan da vil ha kommet langt i sin beslutning. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
02.12.17 23:14
Cobi: Den ene av disse to klubbene vil låne han og den andre vil kjøpe han. Agenten sier at alt vil være klarere om ca 15 dager, at Turan da vil ha kommet langt i sin beslutning.

Enter West Ham? Som vel strengt tatt bare må prøve noe nå, kaste det de kan kaste i veggen og håpe noe henger fast (er dette i det hele tatt et uttrykk på norsk?)

De har jo mer enn nok penger til både overgangssum og lønn, det er jo det syke oppi det hele.

(Innlegget ble redigert 02.12.17 23:14)

Cobi
CobiInnlegg: 58250
02.12.17 23:21

West Ham kan være et bra tips, ja. Ellers har jo Arsenal vært nevnt lenge, uten at jeg helt ser logikken der. 30-åringer som ikke har levert på lenge, med €7 mill i netto årslønn, er ikke helt Wenger, akkurat. 

Det er derimot helt midt i blinken for West Ham, ja. Litt som da de valgte å gå for Zabaleta selv om hele verden kunne se at han er ferdig for lengst. Eller som da de sa nei takk til £32 mill for Andy Carroll i januar. Idiotien kjenner svært få grenser i Olympiaparken i London, og akkurat Arda Turan trenger jo faktisk ikke være noe dumt kjøp.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
02.12.17 23:35
Cobi: rthur er sannsynligvis på vei inn. 21 år gammel brasiliansk midtbanespiller som nettopp ble BB i Copa Liberatadores-finalen for Gremio. Kjenner han ikke jeg, men han beskrives som boks til boks, men har visst Iniesta som spillemessig forbilde, og ut fra YT ser han ut til å ha fin teknikk. Ser dog muligens noe seig ut, så kanskje nærmere Rakitic enn Iniesta i så måte. Men svært dårlig vurderingsgrunnlag, altså. Robert Fernandez var til stede på tribunen under nevnte Copa Liberatadores-finale, og nå sirkulerer det bilder av Fernandez og Arthur, sistnevnte i Barca-drakt. Stusser mildt sagt på hvordan noen av de to kunne synes det var en god ide, og Gremio har da også varsla klage til FIFA. Altså, de hadde gitt tillatelse til at Fernandez kunne snakke med han, men bildet er tatt dårlig opp. Utkjøpsklausul på €50 mill, men snakkes om en overgangssum på rundt 30m. Og hvis noen fortsatt ikke har skjønt hvorfor man vil ha Coutinho, er det bare å finne høydepunktene fra dagens Liverpool-kamp. Ville fort vært Barcas beste indreløper..

Din beskrivelse av Arthur stemmer ikke helt overens med andre sin beskrivelser av han jeg har lest. Generelt beskrives han av folk som en "kontrollerende" midtbanespiller, og skal visstnok være midt i blinken for Barcelona (som type i hvert fall). Har selvfølgelig ikke sett han utover YT selv, så vet ikke hva som stemmer. Men, gitt at det stemmer, så høres det bra ut. Liten tvil om at den type midtbanespiller har vært savnet siden Xavi forsvant. 

Et vinter-/sommervindu som består av Coutinho, Arthur og De Ligt kunne jo vært kjekt/spennede. I tillegg kommer vel Yerri "2 meter" Mina.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
02.12.17 23:37

Har ellers egentlig ganske god tro på at Barcelona kan få tak i Coutinho til sommeren. Regner med at han er klar for å hyle, gråte, streike og være uspiselig for å få overgangen gjennom. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
03.12.17 00:20
Coca_cola: Har ellers egentlig ganske god tro på at Barcelona kan få tak i Coutinho til sommeren. Regner med at han er klar for å hyle, gråte, streike og være uspiselig for å få overgangen gjennom.

Det som utrolig nok kan komme i veien er jo hvis PSG bestemmer seg for å blidgjøre Neymar med å hente ham dit.

Hvis så skjer (altså en plutselig overgang midtveis ut i sommeren) etter at Barcelona har prøvd å kjøpe ham i tre vinduer på rad, så vil vel det gi et klart tegn på at det ikke er en god idé å vinne 6-1 over PSG, for de tar det personlig.

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
03.12.17 00:21

Coutinho i januar er jo bare å glemme. Hvis man ikke klarte å presse den overgangen igjennom i sommer så kan man bare drømme om at det skal gå nå. 

At det er fullt forståelig at han er sett ut hovedprioritet nummer en er en annen sak. Har troen på at det kan gå i sommer. Det er jo selvmord av alle ledere på Merseyside å selge unna nå, og selv Klopp ville fått problemer med lakken om de hadde bøyd seg nå.

Shenon
ShenonInnlegg: 5228
03.12.17 15:17
Coca_cola: Regner med at han er klar for å hyle, gråte, streike og være uspiselig for å få overgangen gjennom.

Hehe, du burde nok lese deg litt opp på J. Henry...

 

Nå skal det sies at jeg også tror at Coutinho går til enten Barca eller PSG til sommeren - men det blir ikke pga at han "griner seg bort". DERSOM Henry og co bestemmer seg for at han ikke skal bort, så går han ingen steder, samma faen hvor mye han surker.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
03.12.17 15:24
Shenon: Nå skal det sies at jeg også tror at Coutinho går til enten Barca eller PSG til sommeren - men det blir ikke pga at han "griner seg bort". DERSOM Henry og co bestemmer seg for at han ikke skal bort, så går han ingen steder, samma faen hvor mye han surker.

Hvis PSG legger £350 mill på bordet så blir han solgt, samme søren hvor sterk Henry er på sine prinsipper.

Klikk for å gå tilbake til toppen