Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Knaxern
KnaxernInnlegg: 47539
03.12.17 15:26

Spørs vel om PSG har muligheten til å gå all in på Coutinho neste sommer. De skal betale for Mbappe, og da spørs det hvor mye rom de har med tanke på FFP.

grock19
grock19Innlegg: 83966
03.12.17 15:26

Hva med Kuytinho oppe i dette? 

Elguaje
ElguajeInnlegg: 21354
03.12.17 15:27
Knaxern: De skal betale for Mbappe, og da spørs det hvor mye rom de har med tanke på FFP.

Med tanke på FFP sine vegne, så håper jeg virkelig ikke det.

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
03.12.17 15:29
-Jolla: Hvis PSG legger £350 mill på bordet så blir han solgt, samme søren hvor sterk Henry er på sine prinsipper.

Selvsagt gjør han det. Med £350m på bordet så vil ikke Henry noensinne tenke "vi selger ham faen ikke".

 

Men det er også en så sinnsyk overpris at "diskusjonen" blir litt dum..

 

HVIS det er sånn at Henry og co har bestemt seg for å ikke selge, så vil de selvsagt fortsatt selge dersom noen er dumme nok til å legge 2-2,5x av verdien hans på bordet (om han faktisk er "verdt" £130-150m kan selvsagt diskuteres, men det var nå det det var snakk om i sommer)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
03.12.17 16:12
Shenon: HVIS det er sånn at Henry og co har bestemt seg for å ikke selge, så vil de selvsagt fortsatt selge dersom noen er dumme nok til å legge 2-2,5x av verdien hans på bordet (om han faktisk er "verdt" £130-150m kan selvsagt diskuteres, men det var nå det det var snakk om i somm

Bla bla prinsipper. Historien i fotballverdenen taler stort sett for seg. Spillere som over tid gjør seg vanskelig for å få gjennom en overgang, de får gjennom den overgangen før eller siden. Tipper den går gjennom til sommeren.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
03.12.17 16:47

Liverpool kan le hele veien til banken.  
Det beste er at de isåfall fikk utnytte Coutinho sine kvaliteter et år til uten å akkurat tape penger på det. 
De burde selvsagt selge, selv Liverpool har klart seg ganske bra uten han.

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
03.12.17 17:07
Coca_cola: Tipper den går gjennom til sommeren

Det tipper jeg og. Men jeg står for at OM Liverpool bestemmer seg for at han ikke skal noen steder, så går han ikke.

 

Tviler dog på at de gjør det, spesielt mtp de summene som blir nevnt.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
03.12.17 17:12
Shenon: Det tipper jeg og. Men jeg står for at OM Liverpool bestemmer seg for at han ikke skal noen steder, så går han ikke.   Tviler dog på at de gjør det, spesielt mtp de summene som blir nevnt.

Joda, men det gjelder jo alle (gitt at kontrakten går ut). Klubben som har spilleren har alltid muligheten til å avslå bud, men over tid, så er det ikke hensiktsmessig å ha en sutrekopp i klubben. Til sommeren tipper jeg at alle parter blir fornøyd nok til at det går gjennom. Barcelona må betale overpris men får Coutinho, Coutinho selv får komme til en av de to store klubbene i Spania, og LFC får mer penger enn de burde fått. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
04.12.17 10:41
Royu: Liverpool kan le hele veien til banken.  
Det beste er at de isåfall fikk utnytte Coutinho sine kvaliteter et år til uten å akkurat tape penger på det. 
De burde selvsagt selge, selv Liverpool har klart seg ganske bra uten han.

Ja, lønna betales vel av Barca også denne perioden, så det er jo HELT gratis for Lpool.

(Innlegget ble redigert 04.12.17 10:42)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
04.12.17 12:13

Det var ref til overgangsummen. At summen ikke ble lavere av å ha han der et år til, om noe så blir den mest sannsynlig høyere fordi Barcelona er desperate mens Liverpool ikke trenger å selge.

Riktig nok vil de nå få over et år på seg å finne ut hvordan de skal bruke de pengene. Alt taler egentlig for at de burde selge han i sommer om det er snakk om 120-130 millioner euro, alt annet blir ganske idiotisk av de. Så er det ikke noe annet enn idiotisk av Barcelona å betale så mye for en skadeutsatt spiller som selv Liverpool har klart seg ganske fint uten.

Så det betyr at de tjener alt fra 50-200+ millioner mer enn om de hadde solgt i fjor. Det betyr også at de kan tjene på han på og utenfor banen et år til.

Så jo de vil ikke tape en dritt.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
04.12.17 13:27
Royu: Det var ref til overgangsummen. At summen ikke ble lavere av å ha han der et år til, om noe så blir den mest sannsynlig høyere fordi Barcelona er desperate mens Liverpool ikke trenger å selge.

Nr1. Hvor har du SÅ sikre kilder på at Barca skal betale så mye mer for han nå? Barca har andre alternativer selvom han er opplagt alternativ. I sommer hevdet Barca at hele overgangen blåste vekk pga overgangssummen Pool krevde. Ser ikke nødvendigvis at han skal være dyrere enn de i utgangspunktet ville betale i sommer. 

Cout vil dra fra Pool, og dersom sagaen starter igjen, så kan han presse ned denne prisen. Vi så alle i sommer hva som skjedde, og hvor mye medieoppslag denne overgangen fikk. Vi så også at Cout på flere forskjellige måter uttrykket at han ville dra. Hvorfor skulle han ikke gjøre dette igjen?(for meg personlig er det kvalm måte å gjøre det på, fra cout sin side) 

Utover dette taper Pool NOK en god spiller, NOk en gang. De nekter i sommer å selge han for en såååå høy sum, så det gjør at spillere som blant annet Emre Can krever klausul i sin kontrakt. 

Så ja, de får penger, men de mister en j**la bra spiller....igjen. 

(Innlegget ble redigert 04.12.17 13:28)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
04.12.17 15:36
King-Xavi6: Nr1. Hvor har du SÅ sikre kilder på at Barca skal betale så mye mer for han nå? Barca har andre alternativer selvom han er opplagt alternativ. I sommer hevdet Barca at hele overgangen blåste vekk pga overgangssummen Pool krevde. Ser ikke nødvendigvis at han skal være dyrere enn de i utgangspunktet ville betale i sommer.  Cout vil dra fra Pool, og dersom sagaen starter igjen, så kan han presse ned denne prisen. Vi så alle i sommer hva som skjedde, og hvor mye medieoppslag denne overgangen fikk. Vi så også at Cout på flere forskjellige måter uttrykket at han ville dra. Hvorfor skulle han ikke gjøre dette igjen?(for meg personlig er det kvalm måte å gjøre det på, fra cout sin side)  Utover dette taper Pool NOK en god spiller, NOk en gang. De nekter i sommer å selge han for en såååå høy sum, så det gjør at spillere som blant annet Emre Can krever klausul i sin kontrakt.  Så ja, de får penger, men de mister en j**la bra spiller....igjen.

Hvor har du så sikre kilder på at Liverpool vil ta til takke for mindre penger til sommeren om det man la på bordet var for lite i sommer? For deres del har ingenting forandret seg noe særlig annet enn at de har litt lengre tid på seg å evt å finne en erstatter. Hvor har du fått for deg at Liverpool plutselig vil si nei takk til 20-30 millioner euro mer pga det? De trenger ikke å selge, Coutinho har lang tid igjen av kontrakten ergo hvorfor skal prisen bli lavere enn den de evt ønsket i fjor når de vet at Barcelona er desperate etter han? Om noe så er de vel enda mer desperate til sommeren etter at de nok en gang vil drite seg ut i CL.


Om Barcelona har andre alternativer, hvorfor ble de ikke kjøpt i sommer da? Men ser resultatet av å ikke kjøpe noen i det hele tatt i år. Man vinner ikke CL i år, å det er pga at man ikke klarte å gjøre et bra nok arbeid på overgangsfronten. Det var snakk om store stjerner, noe det gjerne blir når noe skal fikses fort og enkelte i styre skal redde ræva si.

Er ikke sikkert at han vil dra nå, det vet du ikke. Presse ned prisen ja, prisen ble ikke presset ned i fjor selv om de prøvde alle triksene i boka, den økte tvert imot. Den eneste måten prisen går ned er om Coutinho gjør seg totalt uspiselig, noe han har sagt at han ikke vil gjøre.

For 120 mill euro+, så er jeg sikker på at de kan hentet flere jævla bra spillere ;) Mest sannsynlig så kunne de nok fikset hele forsvaret sitt og mest sannsynlig funnet en eller annen Coutinho type for den prisen. Liverpool har vist at de klarer seg uten Coutinho, fallhøyden vil være mye mindre enn når de f.eks mistet Suarez.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
04.12.17 16:06
Royu: Liverpool har vist at de klarer seg uten Coutinho,

Du er klar over at han fint er forskjellen på innenfor topp 4 eller utenfor topp 4.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
04.12.17 17:32
Iniesta: Du er klar over at han fint er forskjellen på innenfor topp 4 eller utenfor topp 4.

Ingenting som tilsier at han er det i år. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
04.12.17 17:41

Topp100 mest Verdifulle u21 spillere i topp 5 ligaene.

1 Barcelona spiller. Hadde det ikke vært for Dembele hadde vi hatt 0. Synes det sier ganske mye om nåværende situasjon i Barcelona. Absolutt null fremtid i dagens tropp. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
04.12.17 17:46
Royu: Absolutt null fremtid i dagens tropp.
King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
04.12.17 22:14
Royu: Hvor har du så sikre kilder på at Liverpool vil ta til takke for mindre penger til sommeren om det man la på bordet var for lite i sommer? For deres del har ingenting forandret seg noe særlig annet enn at de har litt lengre tid på seg å evt å finne en erstatter. Hvor har du fått for deg at Liverpool plutselig vil si nei takk til 20-30 millioner euro mer pga det? De trenger ikke å selge, Coutinho har lang tid igjen av kontrakten ergo hvorfor skal prisen bli lavere enn den de evt ønsket i fjor når de vet at Barcelona er desperate etter han? Om noe så er de vel enda mer desperate til sommeren etter at de nok en gang vil drite seg ut i CL.
Om Barcelona har andre alternativer, hvorfor ble de ikke kjøpt i sommer da? Men ser resultatet av å ikke kjøpe noen i det hele tatt i år. Man vinner ikke CL i år, å det er pga at man ikke klarte å gjøre et bra nok arbeid på overgangsfronten. Det var snakk om store stjerner, noe det gjerne blir når noe skal fikses fort og enkelte i styre skal redde ræva si. Er ikke sikkert at han vil dra nå, det vet du ikke. Presse ned prisen ja, prisen ble ikke presset ned i fjor selv om de prøvde alle triksene i boka, den økte tvert imot. Den eneste måten prisen går ned er om Coutinho gjør seg totalt uspiselig, noe han har sagt at han ikke vil gjøre. For 120 mill euro+, så er jeg sikker på at de kan hentet flere jævla bra spillere ;) Mest sannsynlig så kunne de nok fikset hele forsvaret sitt og mest sannsynlig funnet en eller annen Coutinho type for den prisen. Liverpool har vist at de klarer seg uten Coutinho, fallhøyden vil være mye mindre enn når de f.eks mistet Suarez.

Jeg har aldri sagt at Lpool vil takke nei til mindre penger, men du som kommer ut "bråkjekk" og sier Barca skal by mange flere millioner som om du kjenner Barca sitt styre. 

Lpool trenger ikke å selge nei, men spilleren kan fortsette gjør slik som Cout gjorde forrige sommer, og ønske seg vekk. Både gjennom landslaget, klubben, familien, venner osv osv. 

Barca brukte unødvendig langt tid på Cout ifjor, og tema kommer til å dukke opp i år også. Jeg jobber dessverre ikke på sporsdirektør posten til Barca om dagen, men ser jo igjennom media at Eriksen blir hyppig linket, og Eriksen er ikke så aller verst. 

At Cout vil dra til Barca er bankers, som sagt har vi dessverre ikke kilder på dette pr nå, men hvordan han uttrykket seg i sommer, så virker det ganske krystallklart at han vil dra. Hvis du fortsetter mener han ikke vil dra etter sommerens opptreden, så må jeg bare be deg gå igjennom artiklene på nytt. Det blir for naivt, og veldig enveis tenking om du mener noe annet, men skal ikke ta fra deg det. Ja, Lpool har klart seg, men det skulle bare mangle. Er ikke sånn at klubben rykker ned, men det holder vel ikke med topp 5-6-4 plassering, og veldig få trofeer. Det er stort stort tap for Pool om karen forsvinner. Det er enkelt og greit, og dette skjer stadig vekk med Pool.

 

(Innlegget ble redigert 04.12.17 22:25)

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
05.12.17 00:29

Match i morgen, ubetydelig dog. Sporting kan med seier gå forbi Juventus om de feiler. 

Troppen er som følger: 
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Suárez, Messi, Cillessen, Paulinho, Deulofeu, Alcácer, J. Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Vermaelen

Det vil si at ingen av de spilleklare spares i troppen. Hvordan man komponerer laget i denne vet jeg ikke, men regner med at noen av de mindre faste får starte. Gomes er tilbake i troppen. Ser man på laget så har man vel kun Pique og Vermaelen som stoppere her, så jeg regner med at det blir stopperparet. Ellers: Om ikke alle starter så regner jeg vel med å se en del av spillere som Digne, Deulofeu, D. Suarez, Paco, Vidal. Kanskje også et keeperbytte.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
05.12.17 06:22
King-Xavi6: Jeg har aldri sagt at Lpool vil takke nei til mindre penger, men du som kommer ut "bråkjekk" og sier Barca skal by mange flere millioner som om du kjenner Barca sitt styre.  Lpool trenger ikke å selge nei, men spilleren kan fortsette gjør slik som Cout gjorde forrige sommer, og ønske seg vekk. Både gjennom landslaget, klubben, familien, venner osv osv.  Barca brukte unødvendig langt tid på Cout ifjor, og tema kommer til å dukke opp i år også. Jeg jobber dessverre ikke på sporsdirektør posten til Barca om dagen, men ser jo igjennom media at Eriksen blir hyppig linket, og Eriksen er ikke så aller verst.  At Cout vil dra til Barca er bankers, som sagt har vi dessverre ikke kilder på dette pr nå, men hvordan han uttrykket seg i sommer, så virker det ganske krystallklart at han vil dra. Hvis du fortsetter mener han ikke vil dra etter sommerens opptreden, så må jeg bare be deg gå igjennom artiklene på nytt. Det blir for naivt, og veldig enveis tenking om du mener noe annet, men skal ikke ta fra deg det. Ja, Lpool har klart seg, men det skulle bare mangle. Er ikke sånn at klubben rykker ned, men det holder vel ikke med topp 5-6-4 plassering, og veldig få trofeer. Det er stort stort tap for Pool om karen forsvinner. Det er enkelt og greit, og dette skjer stadig vekk med Pool.

Er ikke noe forskjell fra å si at man tror at man får han for mindre enn å si at man tror at han blir dyrere. Alt ligger til rette for at han blir dyrere :) 

Så en spiller kan ikke forandre mening nei, daså. Sier ikke at han har gjort det, men en skal absolutt ikke ta for gitt at han starter igjen i sommer. Det er ikke slik at han hater klubben Liverpool heller. 

Om det er et så stort tap, så er det enda et argument for hvorfor han blir dyrere kontra billigere :) De vil klare seg bedre uten han nå kontra årene før. Totalt sett så kan Liverpool komme sterkere ut av det fordi de kan bruke pengene på å forsterke hele laget i de posisjonene de er dårlig på som nettopp gjør at de taper poeng/kamper. Ergo vil det ikke være et så stort tap, snarere tvert imot vil de bli et mye bedre lag totalt sett.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
05.12.17 08:21
Royu: Så en spiller kan ikke forandre mening nei, daså. Sier ikke at han har gjort det, men en skal absolutt ikke ta for gitt at han starter igjen i sommer. Det er ikke slik at han hater klubben Liverpool heller.  Om det er et så stort tap, så er det enda et argument for hvorfor han blir dyrere kontra billigere :) De vil klare seg bedre uten han nå kontra årene før. Totalt sett så kan Liverpool komme sterkere ut av det fordi de kan bruke pengene på å forsterke hele laget i de posisjonene de er dårlig på som nettopp gjør at de taper poeng/kamper. Ergo vil det ikke være et så stort tap, snarere tvert imot vil de bli et mye bedre lag totalt sett.

Har aldri hevdet at han vil dra slik jeg presiserte i forrige innlegget fordi ingen av oss har sikre kilder på dette, så det blir regn synsing. Men utifra sommer, så tror jeg det. 

Hvis du tror Pool kan forsterke alle posisjonene, så må de kjøpe spillere fra Eliteserien i Norge hvert fall.Men ja Lpool kan forsterke med noen, men tror både klubben,fansen og laget trenger en spiller som Cout. Poenget er at det koster for kvalitet, og Cout er kvalitet. Men for Lpools del, så mister de nok en big spiller ut porten, og slik jeg ser det, så skjer dette stadig vekk med klubben. Cout er ett par hakk høyere enn alle i Lpool sin tropp nå, og at han ryker må være stort tap. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
05.12.17 08:36

Hvorfor trenger de å sterke «alle» posisjonene. Jeg sa de posisjonene de trengte. Angrepet deres er mer enn bra nok. Midtbanen er helt grei, blir bedre med Naby inn. Bakover er det ustabilt. Å tro at man ikke skal klare å skaffe seg bedre spillere som har kvalitet for alt fra 5-40 mill euro er en mentalitet jeg aldri kommer til å forstå meg på. Det får en nesten til å høres ut som om man skal handle spillere for 50 mill euro hver eneste gang man snakker om å kjøpe noe. 

Å tro at Liverpool totalt sett ikke vil bli et bedre lag om de fikser Forsvaret sitt å mister Coutinho på kjøpet så sier det fryktelig mye. For det er forsvaret til pool som har kostet de alle mulige plasseringer og trofeer. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
05.12.17 08:52

Det virket bare sånn utifra hvordan du skrev det. Men da tolket jeg det feil. Uansett så koster det penger, uten å dra diskusjonen så mye lenger fordi er j**la lite keen på å diskutere Pool her. Men er ikke lenge siden dere ble linket til Van Dijk i sommer, og da snakker vi om en sum på 700 mill uten å ta i. Det er dessverre slik at Pool må forsterke bak, og det vil koste. Det blir litt som argumentet media hadde for Barca i sommer, at alle lag skurer opp prisene enda et hakk når de ser at Barca har fått som mye penger for Neymar overgangen, slik kan bli med Cout.

Om du leser en gang til, så snakker vi om Cout. Haha, ingen har snakket om Lpool sitt forsvar. Det er et problem i seg selv, som burde blitt tatt hånd om for lengst. Målet til Pool burde være å beholde Cout OG forsterke forsvaret. 

Men vi får se med tiden, er bare å smøre seg med tålmodighet. Januar nærmer seg, så det blir nok litt "drama" da. 

(Innlegget ble redigert 05.12.17 09:01)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
05.12.17 10:02

Om det skal handles fra PL så er det selvsagt dyrere enn andre steder. Handler om å bruke pengene smart. F.eks Dortmund solgte jo   Dembele for nesten tilsvarende sum som Coutinho vil koste. Ser ikke ut som at de blir så fryktelig priset opp. Eller f.eks Monaco som ble loppet for alle stjerner i sommer satt med haugevis av penger, de hentet mange spillere for veldig lite penger eller ingenting i det hele tatt. Det beste av alt var at mange av de er store talenter. 

Synes ikke Semedo var så dyr til tross for hva man visste hva han hadde samt at Benfica visste at vi hadde mye penger. Til sammenligning var det snakk om 55 millioner euro ++ for Bellerin.

En spiller som omtrent alle utenom meg ville ha inn. Å hvem har sett klart best ut så langt denne sesongen? Jo Semedo. Til nesten 20 mill euro mindre. 

Hva Barcelona ikke har vært er smart de siste årene. Med unntak av Ter Stegen, Umtiti og Semedo så har det vært ganske trist.

Fellesnevneren for alle disse er ung, talentfull, «billige». Hvor akkurat nå så er Umtiti og Ter Stegen helt der oppe i verdensklasse.

Man har også Dembele men han var fryktelig dyr, men på det tidspunkte så var det nok bare Mbappe som så mer lovende ut enn han så det er sånn sett greit nok. Så får en se om han slår gjennom 

lekebassen
lekebassenInnlegg: 273
05.12.17 12:41

^^

Noen som spiller mye FM ser jeg. Herregud for noen tulleinnlegg du har prestert å skrive, Geers. Absolutt null mening i det du skriver, bare ramser opp samme greia.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
05.12.17 12:52
Royu: Alt taler egentlig for at de burde selge han i sommer om det er snakk om 120-130 millioner euro, alt annet blir ganske idiotisk av de. Så er det ikke noe annet enn idiotisk av Barcelona å betale så mye

Men å lire av seg idioti på vgd er greit ?

klaumb
klaumbInnlegg: 6031
05.12.17 13:10
Knaxern: Spørs vel om PSG har muligheten til å gå all in på Coutinho neste sommer. De skal betale for Mbappe, og da spørs det hvor mye rom de har med tanke på FFP.

Tja, det kommer vel bare inn en suspekt sponsoravtale i retning Liverpool samtidig som Coutinho går for £1 til PSG. Eventuelt arrangerer de en treningskamp mellom PSG og Liverpool der klubbene betales for opptreden i form av noen milliarder. 

De har i alle fall gode nok advokater til at de klarer å være kreative om de vil. Noe vi så med Neymar. 

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
05.12.17 13:27

Møter Celta i neste runde av CDR. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47539
05.12.17 13:50
klaumb: Tja, det kommer vel bare inn en suspekt sponsoravtale i retning Liverpool samtidig som Coutinho går for £1 til PSG. Eventuelt arrangerer de en treningskamp mellom PSG og Liverpool der klubbene betales for opptreden i form av noen milliarder. De har i alle fall gode nok advokater til at de klarer å være kreative om de vil. Noe vi så med Neymar.

Kjøper Coutinho for 50mill£, mens Liverpool drar til Qatar på treningsleir og deltar i en cup der, hvor de får 100mill£ for deltakelsen.

Noe lignende mest sannsynlig.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
05.12.17 21:39

Skjønner fint lite av hva man driver med i kveld. Første feil er jo at ikke en eneste fra B-laget kalles opp, til det som nok er sesongens siste sjanse til å gi de spilletid. Gitt stoppersituasjonen, skulle f.eks. Costas åpenbart vært minst på benken. Kan for så vidt se poenget med at Vermaelen trenger spilletid, og at Pique/Vermaelen trenger samspill, men tenk om en av de blir skadet da... og så klarer man jo faen meg å bruke Semedo med ett gult unna suspensjon, og så klarer faen meg han å få gult i denne tullekampen her sånn at han er suspendert i neste. Skulle selvsagt aldri vært med i kveld. Suarez hadde vel også hatt mer igjen for å hvile enn å spille.

Burde ikke brukt et eneste førstevalg her i kveld.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1938
05.12.17 22:07

Vill redning av Cillesen. 

Hvorfor kommer Messi inn i en kamp som dette? 

Klikk for å gå tilbake til toppen