Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Elguaje

Innlegg: 21860
Elguaje
17.12.17 22:20

Hva slags kamp er dette her da..Haha

Royu

Innlegg: 10240
Royu
17.12.17 22:20

Godt vi har Paulinho til å ta returene fra stanga
Messi gira på mål i kveld, et aldri så lite ran om han ikke får det i kveld.

(Innlegget ble redigert 17.12.17 22:23)

Kokuhaku

Innlegg: 4681
Kokuhaku
17.12.17 22:25

Uff, jeg ga opp kampen mot pop-ups fra nordicbet, milf- og cougarsider og følger nå resten på vglive.

(Innlegget ble redigert 17.12.17 22:26)

Ost

Innlegg: 1367
Ost
17.12.17 22:26

Har vært mye snakk om at Messi, Umtiti og Ter Stegen hovedsakelig er trioen som har sørget for den gode poengfangsten hittil. Men jeg synes faktisk vi må begynne å nevne Jordi Alba i dette selskapet. En fantastisk høstsesong!

(Innlegget ble redigert 17.12.17 22:26)

Elguaje

Innlegg: 21860
Elguaje
17.12.17 22:29

Hahaha, det er bare å blåse av denne kampen her. Bare tull 

Royu

Innlegg: 10240
Royu
17.12.17 22:30

Om det finnes en odds for stangskudd så skal det spilles på neste gang

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2150
LaVecchiaSignora
17.12.17 22:42

Flaks at man har en poacher som Paulinho

dragons100

Innlegg: 27387
dragons100
17.12.17 22:44

Kommentar til denne kampen: LOL

Coca_cola

Innlegg: 5284
Coca_cola
18.12.17 00:02

Mye røyk vedrørende Greizmann om dagen. Forstår ikke helt den prioriteringen eventuelt. Formasjon skal man da spille? Og, uavhengig av formasjon, er tanken å benytte han ute til venstre? Hva med Coutinho om Griezmann kommer? Tviler på at man har penger til begge/er villig til å bruke så mye at man skal hente begge? Skeptisk skeptisk til dette. Fantastisk spiller da, men er han den rette å hente nå?

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.12.17 00:12

Nei han er ikke det. 

FABI0

Innlegg: 283
FABI0
18.12.17 00:53

Jeg tror man ser på Griezmann som en Suarez-erstatter. Formduppen til Suarez kombinert med alder og et skranglete kne, har nok gjort at styret har blitt noe mer desperate i jakten på en ny 9'er. Og sånn sett er ikke Griezmann den verste, all den tid han er en ganske løpsivrig spiss - som Suarez. Legger man til at han er ganske allsidig, god med ball og at det spekuleres i 100 mill euro i dagens marked, er i hvert fall jeg positiv. 

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.12.17 02:33

Så hva er scenario deres? 

Begge to i klubben? Ja hørtes som en nydelig plan om man spiller FM.Begge to med enorme lønnslipper, hvor den ene vil bli tydelig nedprioritert/benket eller evt begge to like mye. Det skaper ingen stabilitet på topp med slik rotering og en av de vil nok bli tydelig misfornøyd med å bli benket oftere. Vi vil også mer eller mindre si i fra oss alle muligheter til å hente f.eks et supertalent om det skulle dukke opp. Noe det etter all sannsynlighet vil gjøre.
Det mest håpløse scenario. 

Suarez drar, Griezmann kommer. Sikkert greit det, men hva synes Messi om at klubben shipper ut bestekompisen hans når han helt sikkert ikke føler at det er på tide at han drar. Ikke bare det men Griezmann blir 27 til sommeren. Bruke en millard hvor Griezmann kanskje har 3-4 år igjen. Han er ikke særlig unik, om noe så er han en smule oppskrytt. Hvem vet vel hvordan formen hans er, kurven hans peker hvert fall nedover om dagen. Så da sitter man der om 3-4 år igjen å må ut å handle igjen. Ikke så ille, men tror ikke det skjer. 


Scenario 3. Suarez blir, en annen spiller kommer. Mest sannsynlig det beste utfallet. Vil mest sannsynlig ikke koste en milliard, vil mest sannsynlig ikke ha høy lønn, vil mest sannsynlig ha lengre enn 3-4 år igjen, vil mest sannsynlig godta benken langt oftere enn hva en etablert stjerne som Griezmann gjør. Det er plass, han får tid til å tilpasse seg med regelmessig spilletid mens vi fortsatt får noe ut av Suarez, om 2-3 år så sikkert Suarez borte fra klubben. Har man truffet gullfuglen så kan han ta over, om ikke så kan det handles da. Er vi heldig så har det dukket opp et nytt unikt talent på den tiden eller så kan en etablert stjerne da. Man burde hvert fall ikke ha noe problemer med å overbevise et supertalent å komme da. 


Scenario 4. En etablert ung stjerne kommer. Dybala, Gabriel Jesus osv eller Mbappe som jeg ønsket meg i sommer men som ingen mente det var plass til. Ironisk nok da halvparten mener det er pluselig er plass til Griezmann nå. Men det er vel fordi dere har blitt overbevist om at den trengs noe nytt. Blir vel ikke så overrasket av å se det samme skje om et par år selvom enkelte ikke helt ser det enda.


Aller helst burde han kunne spille flere posisjoner, men ikke et must. Alder burde være alt fra 18-25 etter min mening. Er så jævlig synd at man ikke punget ut for Mbappe. Noe vi ikke gjorde pga vi skulle absolutt punge ut for Coutinho. 

ragnarMadrid

Innlegg: 35970
ragnarMadrid
18.12.17 03:00

Ville du ofret lønnsstrukturen for å signere Mbappé?

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.12.17 04:36

Han hadde vært verdt det. For nei den hadde ikke blitt «ofret»

Heldigvis blir man kvikt Mascherano med 5.5 mill euro, etter all sannsynlighet kvittes man også med Arda som tjener rundt 4 mill euro. Så har man spillere som Paco, som hadde blitt solgt det året, samt Deulofeu hadde aldri blitt hentet. Husker ikke hva de to tjener til sammen men er vel rundt 7mill euro til sammen. Ta med salgssummen av Paco og beløpet som aldri ble brukt på Deulofeu så hadde troppen helt fint overlevd til januar. Hvor som sagt Mascherano og Arda etter all sannsynlighet forsvinner. Totalt så er vel dette rundt 17 mill euro lønn frigjort. 

Mbappe tjener vel så vidt jeg husker 15 mill euro i PSG. Det er ingen garanti for at han ville tjent like mye her. Så strengt tatt ville ikke lønnen hans være et problem. Problemet er alle de andre som tjener mye penger uten at de fortjener det.

Så kan man gjerne argumentere at lønnen til Mbappe vil være enorm om 5 år. Men da sitter man ikke med Iniesta, Suarez, Messi osv.

Jeg tror man helt fint kunne klart å fått på plass Dembele, Semedo, midtstopper, Mbappe og Coutinho på 2 sommervindur og et januar vindu. Men det får vi dessverre aldri vite nå. Så får man bare krysse fingrene for at man får tak i det neste store. 

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
18.12.17 04:48

Har du fri fra jobben i morgen gnomen?

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 12:09
Coca_cola: Mye røyk vedrørende Greizmann om dagen. Forstår ikke helt den prioriteringen eventuelt. Formasjon skal man da spille? Og, uavhengig av formasjon, er tanken å benytte han ute til venstre? Hva med Coutinho om Griezmann kommer? Tviler på at man har penger til begge/er villig til å bruke så mye at man skal hente begge? Skeptisk skeptisk til dette. Fantastisk spiller da, men er han den rette å hente nå?

Jeg sliter også litt med å helt se «the end game» hvis alle de troverdige ryktene slår til. Griezmann-ryktene har nå så mye røyk at jeg blir ganske så sjokka om han ikke kommer, og med Coutinho er det jo så mye prestisje i den overgangen etter hvert at jeg egentlig ikke får meg til å tro at de gir opp han heller (og ja, det må vel være økonomisk rom til begge to, skulle jeg tro, man gikk jo i pluss forrige sesong, og bør sånn sett både ha differansen mellom det man hadde til disp forrige sesong og det man har til disp denne sesongen). Coutinho fyller også et helt annet behov enn Griezmann eventuelt vil gjøre, og når man ser at Iniesta ikke kan spille mer enn drøyt halve kamper om dagen, det Coutinho en mye viktigere signering enn franskmannen.

Men så har man Arthur også da, som det jo også er ekstremt tunge og troverdige rykter rundt. Samt at Mina etter alle solemerker kommer i januar. Da er man på fire ikke-EU-spillere, med Paulinho, Coutinho, Mina og Arthur. Hvilket i realiteten betyr at en må ut, og hvilket i realiteten betyr at det er snakk om Coutinho eller Arthur, ikke begge. Og de fyller jo to litt forskjellige roller, sånn jeg har fått Arthur forklart; de er hhv Iniesta og Xavi som typer, og sånn sett ikke helt hipp som happ hvem man henter. Kvalitativt snakker vi jo også om to vidt forskjellige verdener, hvor Coutinho godt mulig er best i verden i sin rolle om dagen.

Kanskje regnestykket er Coutinho vs Arthur+Özil? At om man går for en rimeligere brasse-løsning, så hiver man inn Özil i tillegg? I så fall går jo i hvert fall ikke den offensive ligningen opp, med Suarez, Dembele, Messi, Griezmann og Özil på tre eller fire plasser. Alcacer har vel snart gjort nok til å bli vurdert som et reelt fremtidig alternativ han også.

Det gledelige er at de tydeligvis ser at denne troppen – resultatene til tross – ikke er god nok og at de vil heve nivået på den. Det kommer til å koste noen tøffe valg, f.eks. vil jeg tro spillere i «ganske gode»- eller «ganske talentfulle»-kategorien kan komme til å ligge tynt an fremover. Man har jo folk som Aleña som egentlig burde vært tatt opp til sommeren også. Nå skal vel han sikkert lånes ut eller selges med tilbakekjøpsklausul uansett da. Men han burde i mitt hode vært tatt opp og fått en introduksjon mot A-laget mer som Iniesta, Messi, Busquets og de andre fra «gamle dager» fikk.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 12:12
Royu: Aller helst burde han kunne spille flere posisjoner, men ikke et must. Alder burde være alt fra 18-25 etter min mening. Er så jævlig synd at man ikke punget ut for Mbappe. Noe vi ikke gjorde pga vi skulle absolutt punge ut for Coutinho.

Mbappe ville ikke til Barcelona, fordi Barcelona prioriterte Dembele foran han. Dermed var han ikke sikret førstevalgsrolle i Barcelona, noe han satte som et klart krav da han skulle skifte klubb. Dette har han jo vært helt klar på ift Real Madrid; at en overgang dit ville betydd en del tid på benken pga BBC og at han derfor ikke ville dit. Coutinho skulle fylle en helt annen rolle og det er direkte tullete å sette dette opp som at man ikke hentet Mbappe fordi man brukte tiden på Coutinho. I den grad det var noen man prioriterte over Mbappe, så var det Dembele.

Når det er sagt; Mbappe er fra Paris-distriktet og det er langt fra sikkert man ville fått han uansett.

Coutinho er for øvrig 25, så det er bra du i det minste har satt alderskriteriene sånn at han havner innafor da.

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2150
LaVecchiaSignora
18.12.17 12:33

Coutinho har ikke muligheter for å få seg et europeisk pass ? Denne Arthus virker jo unektelig spennende som spillertype. Men jeg frykter at en overgang av Arthur uansett er kroken på døra for Alena. 

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
18.12.17 12:52

Kan man registrerer en ikke-EU spiller på B-laget og bruke på førstelaget? Uten at man får tidenes kjeft av noen?


-Jolla

Innlegg: 18250
-Jolla
18.12.17 13:15
Cobi: (og ja, det må vel være økonomisk rom til begge to, skulle jeg tro, man gikk jo i pluss forrige sesong, og bør sånn sett både ha differansen mellom det man hadde til disp forrige sesong og det man har til disp denne sesongen)

Problemet økonomisk i LL er jo ikke at klubbene ikke har råd til å kjøpe spillere, men heller LL sine FFP-regler som er veldig strenge på lønnstaket - som igjen var en av tingene som ble diskutert litt rundt Neymar-avtalen; altså at han muligens hadde høyere lønn enn det som Barcelona betalte i måneden, men at store deler av denne lønna ble betalt når kontrakten ble underskrevet og dermed ble honorar kontra at det ble begrenset av lønnstaket.

Dere må nok selge noen for å få begge inn, men det sier det jo seg selv at kommer til å skje, og for Real Madrid og Barcelona så er det ikke så vanskelig å holde seg under lønnstaket som for resten av ligaen, ettersom den baserer seg på inntjening under daglig drift (altså ikke kjøp/salg), så hvis du tjener mye på billettsalg, sesongkort og TV-avtale så har du mye høyere lønnstak enn hvis du tjener pengene gjennom å kjøpe billig og selge dyrt (en variabel inntekt).

-Jolla

Innlegg: 18250
-Jolla
18.12.17 13:18
Cobi: Men så har man Arthur også da, som det jo også er ekstremt tunge og troverdige rykter rundt. Samt at Mina etter alle solemerker kommer i januar. Da er man på fire ikke-EU-spillere, med Paulinho, Coutinho, Mina og Arthur. Hvilket i realiteten betyr at en må ut

Yerri Mina og Arthur frem til sommeren. Coutinho og Griezmann inn i sommer og Mina ut på lån mens dere henter en eller annen europeisk stopper. Enten en gammel kar hvis Barcelona har tro på Mina, eller en stopper type De Ligt / Lenglet hvis ikke.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 13:21
LaVecchiaSignora: Coutinho har ikke muligheter for å få seg et europeisk pass ? Denne Arthus virker jo unektelig spennende som spillertype. Men jeg frykter at en overgang av Arthur uansett er kroken på døra for Alena.

Nå tror ikke jeg Aleña har noen fremtid i Barca under rådende forhold uansett. Håpet er at Valverde er hakket mer La Masia-vennlig enn sine forgjengere, men når han spiller siste CL-gruppespillskamp uten en eneste derfra i troppen, så...

Men dette handler til slutt om hvem som selges også da. Klart, ryker Gomes, Rafinha, Turan, Vidal, Deulofeu og kanskje Denis Suarez, så åpner det seg jo muligheter for både den ene og den andre. Samtidig er det jo minst et par av de jeg nevner her som Valverde ganske åpenbart ønsker å ha med videre. Gomes sier han f.eks. krystallklart at har en fremtid, samtidig som han jo var nærmest å bli kvittet i sommer. Hvem vet, kanskje hadde et hypotetisk innkjøpsvindu med Coutinho og Arthur gjort at Rakitic hadde forsvunnet også, selv om han er blant Valverdes mest betrodde i dag.

Om man sånn helt hypotetisk hadde kjørt full opprydning blant «nesten gode nok-gjengen» og solgt rubbel og bit av de jeg nevner over, hadde det sikkert vært mulig å jobbe med Busquets, Paulinho, Aleña, Rakitic, Iniesta, Sergi Roberto, Coutinho, Suarez, Dembele, Messi, Alcacer og Griezmann på de seks fremste plassene. Og da kvitta Denis, Turan, Rafinha, Deulofeu, Gomes og Vidal. Men det er jo fullstendig FM det jeg holder på med her nå, og det kommer jo aldri til å bli sånn. Var mest for å prøve å se for seg et slags mønster i ryktene. Det blir jo faktisk ikke mer enn 12 mann på seks plasser, altså dobbel dekning, hvor Aleña er læregutt, Iniesta hviles en hel del og Sergi Roberto også er høyreback. Hadde det ikke vært for pass-situasjonen (jeg tror ikke Coutinho har vært lenge nok noe sted til å få nytt pass. Kona er også brasiliansk, og hva hun eventuelt sitter på av pass, har jeg mildt sagt ikke peiling på).

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 13:23
-Jolla: Yerri Mina og Arthur frem til sommeren. Coutinho og Griezmann inn i sommer og Mina ut på lån mens dere henter en eller annen europeisk stopper. Enten en gammel kar hvis Barcelona har tro på Mina, eller en stopper type De Ligt / Lenglet hvis ikke.

Den Mina-strategien der er så dum at det er noe denne gjengen kunne funnet på, ja. Men nei, selv for Bartomeu og gjengen blir nok det der fullstendig tullete.

Da hadde jeg hatt mer tro på Arthur inn, men direkte på utlån for å tilvenne seg europeisk fotball. Ikke minst jfr diskusjonen vår om at han tross alt knapt har seniorfotball bak seg.

EDIT: Og tiki taka var ikke død likevel. Et av de fineste kollektive angrepene denne sesongen. Ellevilt, og dette er vel definisjonen på at motstanderne er statister.

(Innlegget ble redigert 18.12.17 13:26)

Knaxern

Innlegg: 49212
Knaxern
18.12.17 13:29

Skal dere erstatte Suarez, så hadde jeg nok gått for Werner. Ung, meget lovende og blir mest sannsynlig en skikkelig world-beater.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.12.17 14:06
Cobi: Mbappe ville ikke til Barcelona, fordi Barcelona prioriterte Dembele foran han. Dermed var han ikke sikret førstevalgsrolle i Barcelona, noe han satte som et klart krav da han skulle skifte klubb. Dette har han jo vært helt klar på ift Real Madrid; at en overgang dit ville betydd en del tid på benken pga BBC og at han derfor ikke ville dit. Coutinho skulle fylle en helt annen rolle og det er direkte tullete å sette dette opp som at man ikke hentet Mbappe fordi man brukte tiden på Coutinho. I den grad det var noen man prioriterte over Mbappe, så var det Dembele. Når det er sagt; Mbappe er fra Paris-distriktet og det er langt fra sikkert man ville fått han uansett. Coutinho er for øvrig 25, så det er bra du i det minste har satt alderskriteriene sånn at han havner innafor da.

Faktisk så ville han til oss selv etter Dembele. Det var bare at vi heller fokuserte på Coutinho etter man landet Dembele. Hvorfor skulle det være noe lettere å få plass på PSG med Di Maria, Draxler, Neymar og Cavani i køen? Så nei, ikke lat som om Barcelona prøvde å signere Mbappe etter Dembele, de gikk for Coutinho. Hadde de gått for Mbappe så hadde han garantert dratt hit.

Alderkriteriene var for spisser. Coutinho er forresten 26 om han hele tatt kommer i sommer, så dette 25 år argumentet skjønner jeg ikke hvorfor dere bruker med mindre dere helt ærlig tror han kommer i januar. lol

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.12.17 14:14
Knaxern: Skal dere erstatte Suarez, så hadde jeg nok gått for Werner. Ung, meget lovende og blir mest sannsynlig en skikkelig world-beater.

Faller ikke under kriteriet. Du må aller helst være oppskrytt, minst 27 år og koste en milliard+.

-Jolla

Innlegg: 18250
-Jolla
18.12.17 14:15
Cobi: Den Mina-strategien der er så dum at det er noe denne gjengen kunne funnet på, ja. Men nei, selv for Bartomeu og gjengen blir nok det der fullstendig tullete.

Tja. Hvis ståa er slik at Mascherano skal ut uansett så gjør det jo mening at dere henter inn noen som 3.-4. valg, uavhengig av om det er forventet at han skal klare å kjempe til seg en startplass på bekostning av Umtiti eller Pique. Personlig så tror jeg at Yerri Mina faller inn i den kategorien, kontra at han kommer til å bli en Barcelonalegende med mange sesonger som makker for Umtiti. Hvis det viser seg gjennom våren at han var god nok og vel så det, så vil jo ledelsen beholde ham, men hvis ikke så kan det jo være at de (i likhet med en rekke andre spillere) avskriver ham i første rekke og håper at han (i motsetning til en rekke andre spillere) virkelig beviser noe på utlån som gjør at han kan komme tilbake og bli en viktig spiller for Barcelona. Hvis ikke så blir ikke totalkostnaden så innmari stor når de etter 2 sesonger kvitter seg med ham, i forhold til sjansen på at han slår til - i hvert fall når dere trengte noen på kort varsel til å ta plassen til Mascherano våren 2018. Hvis Mina ikke blir hentet så betyr jo det fortsatt at dere må hente inn noen som kan spille stopper i 6 måneder på et tålelig nivå, som ikke spiller CL-fotball, og som er til overs i en klubb slik at de er villige til å selge midt i sesongen når de ikke kan erstatte ham.

Jeg er alltid litt sånn skeptisk til at det skjer noe særlig av betydning i vintervinduet mellom storklubbene. Fernando Torres hører til sjeldenhetene.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 15:50
Royu: Faktisk så ville han til oss selv etter Dembele

Faktisk har du ikke peiling. Da rapportene for en del uker siden om at Mbappe faktisk var sånn halvveis aktuell for Barca på deadlineday kom, gikk det ca to timer før hele campen hans avviste den muligheten, nettopp med begrunnelsen at Dembele hadde ankommet og at startplass derfor ikke var gitt.

Angående PSG-konkurransen, fikk sikkert selv du med deg at di Maria var på vei ut av PSG mot slutten av vinduet, og Draxler det samme. Og Moura. Hele verden, inkl Mbappe, skjønte at han ville starte der. Hele verden, inkl Mbappe, skjønte at Dembele ikke var hentet for klubbrekordsum for å sitte på benken og at plassen i Barcelona på ingen måte var like selvklar som plassen i PSG.

Det hadde uansett vært helt fullstendig idiotisk å gå for Mbappe og Dembele i samme vindu, og dermed blåse midlene uten å fikse opp i de andre hullene i laget.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
18.12.17 15:57
-Jolla: Tja. Hvis ståa er slik at Mascherano skal ut uansett så gjør det jo mening at dere henter inn noen som 3.-4. valg, uavhengig av om det er forventet at han skal klare å kjempe til seg en startplass på bekostning av Umtiti eller Pique. Personlig så tror jeg at Yerri Mina faller inn i den kategorien, kontra at han kommer til å bli en Barcelonalegende med mange sesonger som makker for Umtiti. Hvis det viser seg gjennom våren at han var god nok og vel så det, så vil jo ledelsen beholde ham, men hvis ikke så kan det jo være at de (i likhet med en rekke andre spillere) avskriver ham i første rekke og håper at han (i motsetning til en rekke andre spillere) virkelig beviser noe på utlån som gjør at han kan komme tilbake og bli en viktig spiller for Barcelona. Hvis ikke så blir ikke totalkostnaden så innmari stor når de etter 2 sesonger kvitter seg med ham, i forhold til sjansen på at han slår til - i hvert fall når dere trengte noen på kort varsel til å ta plassen til Mascherano våren 2018. Hvis Mina ikke blir hentet så betyr jo det fortsatt at dere må hente inn noen som kan spille stopper i 6 måneder på et tålelig nivå, som ikke spiller CL-fotball, og som er til overs i en klubb slik at de er villige til å selge midt i sesongen når de ikke kan erstatte ham.
Jeg er alltid litt sånn skeptisk til at det skjer noe særlig av betydning i vintervinduet mellom storklubbene. Fernando Torres hører til sjeldenhetene.

Nja, det kan selvsagt tenkes at Mina kommer og flopper, og at han dermed forsvinner i sommer, men om han nå kommer, tenker jeg heller at tanken er å hente han for Mascherano, og så henter man noe alla de Ligt for Vermaelen til sommeren, og står med Pique, Umtiti, NY og Mina. Sånn sett råflott å bruke opp en ikke-EU-plass på det som potensielt er et fjerdevalg på stopperplass, jeg ser den.

Enig angående januarvinduet. Men holder en liten åpning for at Barca i år kan bli litt annerledes, fordi man på mange måter ønsker å gjøre det man ikke klarte å gjøre i sommer. Men å ønske å hente stjerner i januar er selvsagt noe helt annet enn å faktisk få det til. Alle rapporter går f.eks. på at Ajax er totalt, fullstendig avvisende til å selge de Ligt i januar, og for veldig mange spillere (ikke de Ligt), er jo det å skifte klubb til et sted man kanskje ender på benken et halvår før VM ikke akkurat topp opplegg.

Hetfield

Innlegg: 20316
Hetfield
18.12.17 16:03

Hvordan er ferdighetene til denne Mina sammenlignet med Davinson?

Klikk for å gå tilbake til toppen