Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
-Jolla
-JollaInnlegg: 17359
18.12.17 14:15
Cobi: Den Mina-strategien der er så dum at det er noe denne gjengen kunne funnet på, ja. Men nei, selv for Bartomeu og gjengen blir nok det der fullstendig tullete.

Tja. Hvis ståa er slik at Mascherano skal ut uansett så gjør det jo mening at dere henter inn noen som 3.-4. valg, uavhengig av om det er forventet at han skal klare å kjempe til seg en startplass på bekostning av Umtiti eller Pique. Personlig så tror jeg at Yerri Mina faller inn i den kategorien, kontra at han kommer til å bli en Barcelonalegende med mange sesonger som makker for Umtiti. Hvis det viser seg gjennom våren at han var god nok og vel så det, så vil jo ledelsen beholde ham, men hvis ikke så kan det jo være at de (i likhet med en rekke andre spillere) avskriver ham i første rekke og håper at han (i motsetning til en rekke andre spillere) virkelig beviser noe på utlån som gjør at han kan komme tilbake og bli en viktig spiller for Barcelona. Hvis ikke så blir ikke totalkostnaden så innmari stor når de etter 2 sesonger kvitter seg med ham, i forhold til sjansen på at han slår til - i hvert fall når dere trengte noen på kort varsel til å ta plassen til Mascherano våren 2018. Hvis Mina ikke blir hentet så betyr jo det fortsatt at dere må hente inn noen som kan spille stopper i 6 måneder på et tålelig nivå, som ikke spiller CL-fotball, og som er til overs i en klubb slik at de er villige til å selge midt i sesongen når de ikke kan erstatte ham.

Jeg er alltid litt sånn skeptisk til at det skjer noe særlig av betydning i vintervinduet mellom storklubbene. Fernando Torres hører til sjeldenhetene.

Cobi
CobiInnlegg: 58192
18.12.17 15:50
Royu: Faktisk så ville han til oss selv etter Dembele

Faktisk har du ikke peiling. Da rapportene for en del uker siden om at Mbappe faktisk var sånn halvveis aktuell for Barca på deadlineday kom, gikk det ca to timer før hele campen hans avviste den muligheten, nettopp med begrunnelsen at Dembele hadde ankommet og at startplass derfor ikke var gitt.

Angående PSG-konkurransen, fikk sikkert selv du med deg at di Maria var på vei ut av PSG mot slutten av vinduet, og Draxler det samme. Og Moura. Hele verden, inkl Mbappe, skjønte at han ville starte der. Hele verden, inkl Mbappe, skjønte at Dembele ikke var hentet for klubbrekordsum for å sitte på benken og at plassen i Barcelona på ingen måte var like selvklar som plassen i PSG.

Det hadde uansett vært helt fullstendig idiotisk å gå for Mbappe og Dembele i samme vindu, og dermed blåse midlene uten å fikse opp i de andre hullene i laget.

Cobi
CobiInnlegg: 58192
18.12.17 15:57
-Jolla: Tja. Hvis ståa er slik at Mascherano skal ut uansett så gjør det jo mening at dere henter inn noen som 3.-4. valg, uavhengig av om det er forventet at han skal klare å kjempe til seg en startplass på bekostning av Umtiti eller Pique. Personlig så tror jeg at Yerri Mina faller inn i den kategorien, kontra at han kommer til å bli en Barcelonalegende med mange sesonger som makker for Umtiti. Hvis det viser seg gjennom våren at han var god nok og vel så det, så vil jo ledelsen beholde ham, men hvis ikke så kan det jo være at de (i likhet med en rekke andre spillere) avskriver ham i første rekke og håper at han (i motsetning til en rekke andre spillere) virkelig beviser noe på utlån som gjør at han kan komme tilbake og bli en viktig spiller for Barcelona. Hvis ikke så blir ikke totalkostnaden så innmari stor når de etter 2 sesonger kvitter seg med ham, i forhold til sjansen på at han slår til - i hvert fall når dere trengte noen på kort varsel til å ta plassen til Mascherano våren 2018. Hvis Mina ikke blir hentet så betyr jo det fortsatt at dere må hente inn noen som kan spille stopper i 6 måneder på et tålelig nivå, som ikke spiller CL-fotball, og som er til overs i en klubb slik at de er villige til å selge midt i sesongen når de ikke kan erstatte ham.
Jeg er alltid litt sånn skeptisk til at det skjer noe særlig av betydning i vintervinduet mellom storklubbene. Fernando Torres hører til sjeldenhetene.

Nja, det kan selvsagt tenkes at Mina kommer og flopper, og at han dermed forsvinner i sommer, men om han nå kommer, tenker jeg heller at tanken er å hente han for Mascherano, og så henter man noe alla de Ligt for Vermaelen til sommeren, og står med Pique, Umtiti, NY og Mina. Sånn sett råflott å bruke opp en ikke-EU-plass på det som potensielt er et fjerdevalg på stopperplass, jeg ser den.

Enig angående januarvinduet. Men holder en liten åpning for at Barca i år kan bli litt annerledes, fordi man på mange måter ønsker å gjøre det man ikke klarte å gjøre i sommer. Men å ønske å hente stjerner i januar er selvsagt noe helt annet enn å faktisk få det til. Alle rapporter går f.eks. på at Ajax er totalt, fullstendig avvisende til å selge de Ligt i januar, og for veldig mange spillere (ikke de Ligt), er jo det å skifte klubb til et sted man kanskje ender på benken et halvår før VM ikke akkurat topp opplegg.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19465
18.12.17 16:03

Hvordan er ferdighetene til denne Mina sammenlignet med Davinson?

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6993
18.12.17 17:18

Dersom Youtube utviser noen form for rettferdighet i skrytevideoene hans så er han mer som en Mathieu å regne. Å komme dårlig ut i den type videoer er jo nærmest en prestasjon i seg selv. Jeg har vel å merke ikke sett noe mer av ham enn det. Man får vel bare håpe at de som faktisk har scoutet ham har sett noe som ikke jeg har sett.

(Innlegget ble redigert 18.12.17 17:19)

Cobi
CobiInnlegg: 58192
18.12.17 19:27

Er jo for så vidt verd å merke seg at Yerry Mina stort sett har holdt Davinson Sanchez ute av det kolombianske midtforsvaret i 2017, frem til Mina dro på seg en kneskade. Og så vet jo jeg også at landslagstrenere av og til gjør rare ting, men for å si det sånn: Om det var Sanchez Barca var i ferd med å signere, hadde jeg vært dødsfornøyd. Egentlig må man jo lure på hva Barca og alle de andre storklubbene gjorde i sommer da de ikke plukket han opp, når man ser nivået han holder i Tottenham.

Når det gjelder Mina, hevdes det også at Dortmund vil hente han for €27 mill. Jeg er heller ikke imponert over yt-videoen, og budet fra Dortmund kan jo være helt oppspinn (selv om agenten har sagt at de er interesserte), men det KAN jo også tenkes at man drar en Umtiti her og henter et beist som faktisk er knallgod. Only time will tell, selvsagt.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 19:33
Cobi: og dermed blåse midlene uten å fikse opp i de andre hullene i laget.

Åja hvilke hull fikset man da? Nada
Man hadde hatt råd til Dembele, Mbappe og Semedo forøvrig.

(Innlegget ble redigert 18.12.17 19:34)

Cobi
CobiInnlegg: 58192
18.12.17 20:01

Er det så jævla tomt? Seriøst? Man forsøkte å tette et hull på midten frem til siste dag av overgangsvinduet, det må du jo ha fått med seg. Så fikk man ikke det til, og derfor vil man prøve på nytt i januar, og så i sommer igjen hvis det ikke lar seg gjøre i januar heller. Hadde man smelt €300 mill på to spisser, hadde man verken hatt råd til gjøre noe med stoppersituasjonen på kort sikt, eller hatt råd til å gjøre noe med midtbanen.

Det hadde vært totalt idiotisk å hente Dembele og Mbappe (om man da later som det i det hele tatt hadde vært mulig) sånn situasjonen var. 

FABI0
FABI0Innlegg: 283
18.12.17 20:08

Like morsomt hver gang når Royu argumenterer mot å kjøpe "oppskrytte" spillere grunnet høyt prisnivå. Men Mbappe og Dembele inn i klubben samtidig, det er jo selvsagt helt innafor. Selv om de sannsynligvis hadde kostet nesten 400 mill euro til sammen.

Rip.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13668
18.12.17 20:18

Jeg stiller meg fortsatt totalt uforstående til at oppegående mennesker gidder å diskutere med fyren, det er veldig fascinerende hvordan han får folk til å bite på hele veien. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
18.12.17 20:34

Royu, har du klaga til MOD?

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
18.12.17 20:42

M_H: innimellom så klarer fyren å skrive og argumentere for seg. Han er jo ikke et rent troll ala vgoth heller. Men så plutselig får han en en meltdown og tilegger oss meninger og virker helt låst, samtidig som han nekter å høre på sunn fornuft. 

 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 21:07

Ja, man forsøkte på en utilgjengelig Coutinho. Bra forsøk. 
Enda bedre når man kaster bort all tiden på han at man til slutt ikke satt igjen med noen. Bra jobbet, har ikke sjanse i CL pga det. De alternativene det snakkes om også tyder aldri på lite som at klubben er mer desperate etter navn, de på toppen av klubben skal redde seg inn for de vet at de trenger kortsiktig suksess selv om det ender opp med å drive klubben i dass i fremtiden. 

300 mill på 2 spisser? Dembele og Mbappe er vel så mye ving som spisser. For å ikke snakke om at Dembele kan spille indreløper også. Om PSG kunne få på en ordning om at de betalte Monaco beløpet spredt utover de neste 4? årene så kunne Barcelona klart det også. Man hadde helt fint sittet igjen med penger nok til stopper og Coutinho til sommeren. 


Totalt idiotisk å hente Mbappe og Dembele, skal høre mye rart her inne. Spesielt når man sitter å sier at kjøp av Griezmann er så fornuftig. 250 millioner euro på "2 spisser" i følge logikken din da, ikke så fryktelig mye bedre det enn antatt 300 mill euro.

Idiotisk å kjøpe det største talentet av en alder til 18 år til 50 millioner mer, men fornuftig/smart å kjøpe en spiss i en alder av 26-27 år en halv sesong senere til 1 milliard som har 3-4 år igjen før han må bli erstattet. Tro det eller ei, Mbappe er faktisk ikke langt unna å være bedre enn Griezmann allerede, om han ikke allerede er det.

Men men, Mbappe er fortsatt ung. En kan lov å håpe på at de finner noe grums på PSG så de blir utestengt fra CL de neste årene. Eventuelt at man begynner å lufte tankene hos han så fort Suarez og mest sannsynlig Messi er borte. Men er nok redd for at han ender opp i Madrid til slutt.

Sagt det tidligere også, om noe skal komme så er det Coutinho av de to. Blir overkill med Griezmann i tillegg med mindre man på en eller måte overbeviser Suarez om at han skal dra. Lykke til med det, for jeg kan ikke se at han drar. Jeg mener om man absolutt skal ha Coutinho for en hver pris så kan man ikke kjøpe Griezmann.

Fordi som nevnt tidligere så vil man sette seg i en posisjon man ikke ønsker å være i om 3-4 år. Man kan rett og slett ikke, man må ha noen yngre superstars som kan være i klubben i mange mange år fremover.
For er det noen her som kan bla 4 år frem i tid, å si meg hvordan 11'eren vil se ut og aller helst med en benk også som skriker litt klasse? En vil mest sannsynlig kun plassere Umtiti, Semedo, Dembele og Ter Stegen(og Coutinho muligens) der om man tar for gitt at de fortsatt er her da. Noe som man egentlig ikke kan gjøre, så jo hvordan det gikk med "Neymar skal ta over for Messi tanken til de fleste her inne".


Messi må erstattes, man må ha 2 stoppere(riktig nok gjøres det et forsøk på det nå), Suarez må erstattes, Iniesta må erstattes, Busquets(mest sannsynlig), Alba(Mest sannsynlig), Rakitic.
Så om Griezmann kommer, så er han 31 på dette tidspunkte (Mest sannsynlig), Paulinho må bort. 


Så har man benken, Aleix Vidal, Digne(Med mindre han godtar å være rotasjon resten av livet), Deulofeu(Fordi han ikke er god nok), Paco(samme tilfelle her som med Digne, blir f.eks lempet ut om Griezmann og Coutinho kommer), Arda må bort, Mascherano må bort, Vermaelen må bort, Cillessen(ikke like sikkert, men spørs hvor fett det er for han å sitte benk), Rafinha(ikke god nok), Denis Suarez (ikke god nok), Andre Gomes(etter all sannsynlighet). Sergi Roberto er her nok garantert enda.

Jeg vil gjerne se hvilke spillere. For det første så kan dere ikke nevne en eneste B lag spiller eller yngre, for vi har vel knapt gitt noen av de et eneste minutt de siste årene selv om det er noen som fortjener det. Det blir for sent å gi de tillit om 4 år. Jo tidligere jo bedre, akkurat nå er det ikke plass. 

Så hvor er fremtiden, hvor er kvalitene på benken som skal bære laget? Å hvordan skal alt dette ordnes opp de neste 4-5 årene?Svaret ligger hvert fall ikke i 26-27+ åringer.
Det vil bli en enorm nedgangsperiode, man ser allerede et snev av det om dagen men det blir skygget over Messi.

Det må satset, å det må satses nå slik er overgangen blir mindre fra de som er best til de som er nest best. Akkurat nå så har man ingen slike overganger. 

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7077
18.12.17 21:09

Hahahhaha!

Hva faen i helvete er det du snakker om Royu/Geers? Herrejesus. Du er seriøst helt borte vekk.

(Innlegget ble redigert 18.12.17 21:09)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 21:13
FABI0: Like morsomt hver gang når Royu argumenterer mot å kjøpe "oppskrytte" spillere grunnet høyt prisnivå. Men Mbappe og Dembele inn i klubben samtidig, det er jo selvsagt helt innafor. Selv om de sannsynligvis hadde kostet nesten 400 mill euro til sammen.

400 millioner ja, fant du bare på et tall eller tror du Mbappe hadde kostet oss 250+ milioner euro? Du om det isåfall, men er ikke overrasket over at enkelte prater i blinde. 

En hver smart person hadde betalt 50 millioner euro mer for Mbappe enn for Griezmann 10/10 ganger. Man må på en annen skala av idioti om man velger sistnevnte.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 21:13
Tranquillo: Hahahhaha! Hva faen i helvete er det du snakker om Royu/Geers? Herrejesus. Du er seriøst helt borte vekk.

Okei lekebassen, takk for ditt bidrag

(Innlegget ble redigert 18.12.17 21:17)

FABI0
FABI0Innlegg: 283
18.12.17 21:54

Hvor stor er garantien for at disse supertalentene dine kommer til å levere år etter år? Du får det til å høres ut som en selvfølge at de vil levere umiddelbart, og ikke minst i all fremtid. For alt vi vet kan f.eks Dembele slite med skader resten av karrieren.

Hvorfor var forresten ikke du klubbdirektør da Freddy Adu var på sitt hotteste? Du hadde vel glatt sprengt datidens overgangsrekord for å sikre deg signaturen til Adu?

(Innlegget ble redigert 18.12.17 21:56)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 23:00
FABI0: Hvor stor er garantien for at disse supertalentene dine kommer til å levere år etter år? Du får det til å høres ut som en selvfølge at de vil levere umiddelbart, og ikke minst i all fremtid. For alt vi vet kan f.eks Dembele slite med skader resten av karrieren.

Det har jeg aldri sagt at de kommer til å gjøre. Det handler om å gi spillere en sjanse, om man ikke er villig til å gjøre det så finner man aldri ut om vil levere år etter år. 

Det er rom for at de får tid til å tilpasse seg nå da de som fortsatt er gode har noen år igjen i seg. Det betyr at på de neste 4 årene, så har man 4 år til å finne noe langsiktig før de store utskiftene vil skje. Skulle man bare treffe på 2-3 unge spillere på den tiden så er det verdt det. Jeg mener hvor lenge siden er det ikke at Sergi Roberto var en fullstendig ubrukelig spiller? Hva skjedde så fort han fikk fornyet tillit? Jo han visste seg til å bli en meget god rotasjonspiller. Da har man funnet en spiller som etter all sannsynlighet vil være her så lenge han gidder.

Skulle man ikke klare å finne noen så har det blitt gjort en for dårlig jobb(noe det har blitt de seneste årene) så må de bort, slik at det er plass for at man kan prøve med noen nye. Man har sikkert minst 3-4 gode år igjen på de fleste av gullgenerasjonen, det betyr at man har den tiden på seg til å utvikle spillere til å kunne ta over. Men om man ikke er villig til å ta den sjansen nå, når skal man noensinne ta den?


Det betyr at det vil bli en smooth overgang, skulle man feile på kjøpet nå evt opphenting av spillere fra B laget, så har man fortsatt tid til å fikse det. Men slik situasjonen er nå så prøver man knapt eller ingenting lengre. Er det ikke bedre å gi f.eks Alena 1-2 år med grei tillit. Fungerer han så er dette fantastiske nyheter da man mest sannsynlig spart flere hundre millioner.

Det er også bra for vår del og hans for da kan han komme seg videre i livet enn å konstant leve på falsk håp om at han en dag skal få sjansen. For vår del er det bra for da får vi faktisk svar på om det er noe der, enn å konstant sitte å undre på hva han kunne blitt om man bare ga han sjansen. Jo lengre man venter, jo mer vil utviklingen hans stangere.
Det betyr også at alle andre talenter vil se at veien til A laget er for lang til at man kommer til å gidde å være i klubben eller hele tatt komme hit for å utvikle seg.

Fungerer det ikke så kan man enten prøve på nytt med en annen eller så kan man se om det finnes en eller annen ny Thiago/Verratti spiller der ute. Troppen trenger ikke erfaring, de trenger bærebjelker de neste 10 årene.

"For alt vi vet". Ja det blir ikke mye rom for kjøp om du skal tenke at alle spillerne skal slite med skader resten av karrieren. Jeg kan si det samme om Coutinho og Griezmann, for alt vi vet så kan de slite med skader resten av de årene de har igjen. Coutinho tåler jo allerede knapt 90 minutter i uka allerede og har en grei størrelse på skadehistorikken sin allerede.

Som forøvrig har en langt større sjanse da gjerne skader trapper seg opp jo eldre man blir.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24410
18.12.17 23:05

Er det bare meg eller det vedlig lite folk på hjemmekampene i år.Dette er jo ikke bra i det hele tatt.Har man priset seg ut for den vanlige spanyol?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.12.17 23:12

Man har vel ikke spilt så mange "store kamper" på hjemmebanen i år. Er vel bare Sevilla og Juventus. Så at interessen er laber mot de dårligste lagene er ikke uvanlig selvom det alltid ser færre ut enn hva det er.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
19.12.17 08:03
Royu: Jeg mener hvor lenge siden er det ikke at Sergi Roberto var en fullstendig ubrukelig spiller?

På hvilket tidspunkt var Sergi Roberto ubrukelig? Hadde du styrt klubben så hadde aldri en spiller som Roberto fått sjansen til å bli så god som han er. 

Du vil jo shippe ut alle som er "elendige" (det er ikke så enkelt å bare kvitte seg med spillere innimellom) og erstatte de med spillere på Mbappe-nivå....

(Innlegget ble redigert 19.12.17 08:04)

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8633
19.12.17 11:15

Finnes det noen billigere løsning enn Viaplay (299/mnd eller (229/døgn) for å se EL clasico, for dem som insisterer på å se den på lovlydig måte

HenrikSS
HenrikSSInnlegg: 4847
19.12.17 11:48
Samuh0lm: Finnes det noen billigere løsning enn Viaplay (299/mnd eller (229/døgn) for å se EL clasico, for dem som insisterer på å se den på lovlydig måte

Se den på en pub.

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8633
19.12.17 12:16

Blir fort dyrt på pub også :p

Har dessuten lovet de yngste i familien og ordne El clasico..  Får akseptere Viaplay sin pris..  kanskje det tilogmed følger med noen CL-kamper i januar..

Royu
RoyuInnlegg: 10240
19.12.17 12:21
rivaldo: På hvilket tidspunkt var Sergi Roberto ubrukelig? Hadde du styrt klubben så hadde aldri en spiller som Roberto fått sjansen til å bli så god som han er.  Du vil jo shippe ut alle som er "elendige" (det er ikke så enkelt å bare kvitte seg med spillere innimellom) og erstatte de med spillere på Mbappe-nivå....

Sikkert på et tidspunkt du ikke var Barcelona supporter så ikke rart du ikke husker den perioden. :) Gjennombruddet hans kom i sesong 2015/16 pga mangel på høyreback om jeg ikke husker feil. Før det var Roberto ganske ubrukelig, bidro absolutt nada og var en stor svekkelse hver gang han ble byttet innpå spesielt på midtbanen.

Ånei, det kommer fra karen som vil ha flest mulig stjerner så han kan bli "underholdt" så han driter i alt økonomisk og den slags med klubben.


Jepp, jeg vil shippe ut spillere som har vært her noen år og har ikke blitt noe særlig bedre eller viser noen tegn til at de er så gode at de fortjener plass. Mbappe nivå er satt på spissen for å påpeke at en må ha noen på benken som kan gjøre en STOR forskjell når de kommer innpå. Per nå har vi ingen slike spillere, jeg tror ikke motstanderen svetter mindre om Iniesta går ut og f.eks Denis kommer innpå. Eller at Andre Gomes kommer inn så går Rakitic ut. Det sier ganske mye om hvor laber kvalitet det er, jeg etterlyser 1-2 spillere som kan kastes innpå når man trenger det. Aller helst en midtbanespiller og en angripspiller. Nå har man delvis fått det i Paulinho selv om Paulinho ikke akkurat er den typen som kommer innpå å styrer kampen. 

Så ja, jeg vil ha 1-2 spillere på benken som utgjør en reell trussel mot f.eks Juventus når ting ikke fungerer. Spillere som Deulofeu, Paco, Denis, Rafinha, Arda og Gomes er spillere Chiellini spiser til frokost.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
19.12.17 12:24
Samuh0lm: kanskje det tilogmed følger med noen CL-kamper i januar..

Skal godt gjøres når kampene starter i februar. Men ja du må nok akseptere viaplay sin pris da. Jeg synes ikke det er så veldig dyrt mtp på alt man får med. Til gjengjeld så betaler de vel 450? eller noe for PL, da får de se kanskje 2-3 kamper i mnd av favorittlaget sitt om de er heldig.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
19.12.17 13:24

Royu, poeneget er at med slike holdninger du har så får vi aldri opp en ny Sergi Roberto, da han skulle blitt kastet ut for lengst. At han ikke var god nok i starten er ikke det samme som elendig. 

Du lyger om ting igjen. 

Noen av de du vil ha til helvete ut er gode nok til å forsvare en plass på benken. Du ønsker spillere på benken som kan komme inn og gjøre en forskjell mot de store lagene, men du vil ikke ha inn spillere som Griezmann og Coutinho. Ja, så hva faen vil du egentlig ha? 

Ellers er de fleste her inne enige om at spillere som Deulofeu og Arda er for dårlige. Paco, Denis, Rafinha og Gomes er ok squad-spillere. Vi må ha noen av dem. Spillere som sliter mye benk, men som ikke klager til hele verden om dette. 

Hvem er disse 1-2 spillerne du ønsker inn??? Kom med noen navn, eller vær rolig. 

Cobi
CobiInnlegg: 58192
19.12.17 13:33

Mascherano-avtalen forventes sluttført veldig snart, kanskje allerede i dag. Planen er at han blir i Barcelona frem til januarvinduet stenger, eller i hvert fall til Umtiti er tilbake. I følge EMD er det snakk om en overgangssum på nesten €10 mill.

Samme EMD begynner å bli litt mindre kategoriske om Mina. De sier nå at Barca har begynt å tråle det europeiske markedet, for å eventuelt finne noen som kan gå mer rett inn fra dag én enn hva en fra den brasilianske serien eventuelt kan. De påpeker også dette med non-EU-plass. David Luiz har visst tilbudt sine tjenester, men det ser heldigvis usannsynlig ut.

Jose Angel Pozo er visstnok klar for Barca B, i en avtale hvor han påstås å skulle få opprykk til A-laget til sommeren. Høres veldig merkelig ut, selv om B-laget for all del trenger en opptur snart. Ligger vel på nedrykk om dagen. Men at Pozo skal være god nok for Barcelonas A-lag etter sommeren…? Vel, der er jeg usikker, altså. To mål og fire assists på 18 kamper i Segunda denne sesongen. I følge transfermarkt (dette høres jo for sykt ut til å være sant, men det er nå det de påstår) hadde han 36 kamper – 2496 minutter – og null mål og tre assist i fjor. Som spiss, høyrekant og tier. Var jo et barnetalent, og har A-lagsmål for City da de slet voldsomt med skader for en tid tilbake, men...

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7077
19.12.17 14:13

Litt av et nivå på en viss bruker her nå..

(Innlegget ble redigert 19.12.17 14:14)

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24410
19.12.17 14:16
Cobi: Mascherano-avtalen forventes sluttført veldig snart, kanskje allerede i dag. Planen er at han blir i Barcelona frem til januarvinduet stenger, eller i hvert fall til Umtiti er tilbake. I følge EMD er det snakk om en overgangssum på nesten €10 mill.

Må jo si at alt i alt er jo dette en veldig god deal for klubben.Han er jo 33 år og han har vel ganske høy lønn også.Tipper Daley Blind blir erstatteren.

Klikk for å gå tilbake til toppen