Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
21.12.17 20:20

Deulofeu ut før Vidal mtp det de har vist i høst. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
21.12.17 20:40
rivaldo: poeneget er at med slike holdninger du har så får vi aldri opp en ny Sergi Roberto, da han skulle blitt kastet ut for lengst. At han ikke var god nok i starten er ikke det samme som elendig.

^.

Jøss, hva med den holdningen din da hvor du vil kaste ut Deulofeu allerede?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
22.12.17 14:16

Hvor mange av dere feirer vanlig jul?

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
23.12.17 18:47

Det var voldsomt liv i denne thread etter seier i El Clasicoen, ser jeg. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
24.12.17 14:17

Deilig med El Clasico seier med så god margin. God jul og godt nyttår, til dere som feirer jul. Det er deilig å tenke på at vi har såpass god forsprang, også får vi håpe det kommer noen bra julegaver i retning Barca(Cout hadde vært hyggelig og en midtstopper). 

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4405
24.12.17 15:08

God jul! Og ettersom det gikk som det gjorde i går, håper jeg ikke vår venn xavi-maestro  rotet bort for mye penger i veddemål i favør Madrid - han tok jo en reverse Koffer :) 

(Innlegget ble redigert 24.12.17 15:09)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
27.12.17 01:02

Deilig å feire jul med en god luke og nybakt El Clasico-seier. Etter årets siste kamp og snart halvspilt sesong synes jeg det er på tide å gi Valverde litt velfortjent skryt. Selv om det selvfølgelig var mye kvalitet i det laget han tok over, så var det likevel mye som lå og ulmet. Real Madrid hadde gått seirende ut av både liga og CL. Madrid så ut til å ha gjort alt riktig og store favoritter, samtidig som Barcelona mistet sin nest største stjerne og naturlige arvtager etter tidenes fotballspiller. Innkjøpene var vel de fleste enige om at ikke stod i stil med det som forsvant. 

Det er fremdeles mye å ta tak i, forstå meg rett. Det er også et uungåelig generasjonsskifte som vil være en tung prosess i årene som kommer. Men det er likevel ingen tvil om at Valverde har fått til veldig mye bra og fått Barcelona på rett spor i sin egen stil. Jeg er imponert over hvordan Valverde har brukt taktiske variasjoner for å få et godt resultat. Han har også vært utrolig flink til å bruke byttene godt. Så kan man jo også si så mangt om rullering. Ja det kunne gjerne til tider vært bedre på enkelte nøkkelspillere, spesielt Messi. Men det er godt å se at han tør å benke ham. Dette kan faktisk forlenge karrieren hans slik jeg ser det. 

Jeg er fremdeles litt skeptisk til det absolutte toppnivået, men man har virkelig satt en høy standard for laveste nivå. Så skal man heller ikke glemme at det ser lett ut når man har spillere som Ter Stegen og Umtiti der bak som har noen voldsomme nøkkelinvolveringer til tider. Men, alt i alt, det ser veldig positivt ut med tanke på at det føles som om det likevel er mye å gå på. Man har en midtbanedirigent som holder 60-70 minutt, en spydspiss som sjeldent klarer å ta imot en ball, en stjernesignering som som har vært skadet hele høsten og en fersk høyreback.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
31.12.17 01:41

Ja. Mens dere alle ligger og sover nå flommer Twitter over med bilder fra ulike språkvarianter av Nike sin hjemmeside hvor man kan kjøpe Coutinho-profilert Barcelona-utstyr. Kan selvfølgelig være falskt, men merkelig at siden er tilgjengelig på så mange ulike språk eventuelt. Hører også med til historien at Marcelo Bechler(?) som var først ute med Neymar-nyheten også nylig sa at det straks ville bli veldig hett rundt Coutinho.

Uansett, fasit har man sikkert når dere står opp i morgen.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
31.12.17 01:59

Når MD oppslag så bortfaller vel nesten alt. Makan til voldsomt svada og absolutt ingenting de har kommet med i 2017.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
31.12.17 02:17

Jaja, 125 mill euro for en spiller vi ikke engang trenger resten av sesongen. Hadde vært fint om vi heller fant noen som faktisk kunne øke sjansene våre på å vinne CL i år men men. 

Så lenge styret redder ræva si og bermen er fornøyd så skal vel ikke jeg klage selvom jeg vet konsekvensen av det senere. 

Ellers til langt viktigere nyheter, Umtiti har visst nok utkjøpsklausual på 60 mill euro. At man ikke har fått på en ny avtale sier vel det meste. 

FABI0
FABI0Innlegg: 283
31.12.17 10:24

Ja, la oss heller hente Freddy Adu.

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24631
31.12.17 12:52

Stikker bare innom for å si at dere holder med en forbanna møkkaklubb. Godt nyttår.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
01.01.18 11:50

Er det klipp og lim fra Southampton-fansen i Liverpooltråden?

JFT_96
JFT_96Innlegg: 24631
01.01.18 14:28

Nå skal altså Liverpool endelig ta Barca til retten. På høy tid.

Lezah
LezahInnlegg: 63989
01.01.18 15:25
LaVecchiaSignora: Er det klipp og lim fra Southampton-fansen i Liverpooltråden?

Fansen er vel det eneste Pool ikke har kjøpt fra dem nå.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
01.01.18 21:33

«People say that Leo has a special character, very tough, strong, but no...He's not as difficult as people think. Lionel Messi is a normal, very simple person.»

- Xavi

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
01.01.18 21:34

Hvor skal dere følge rettssaken mellom LFC og Barcelona? 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
01.01.18 22:28

På nike sin hjemmeside, seff. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
01.01.18 22:46
rivaldo: På nike sin hjemmeside, seff.

Streames den?

(Innlegget ble redigert 01.01.18 22:46)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28505
02.01.18 14:36
Royu: Sport mener at Liverpool har satt en prislapp på 150 mill euro for Coutinho. Sikkert bullshit. Helt krise om man er villig til å betale så mye.

Beste spilleren Barcelona kan få. Passer perfekt inn, er blant verdens aller beste i sin posisjon (ute til venstre, enten som indreløper eller som innoverkant) og vil være det i minst 3-4 år framover. 

Coutinho har sett ut som en Barcelona-spiller siden første kampen han hadde i Liverpool (og jeg har vel spådd den overgangen siden da også sånn cirka). Jeg kan ikke tenke meg noen andre dealer hvor 150M kan brukes bedre for Barcelonas del.

En mer direkte Iniesta med et helvetes godt skudd. Det er Coutinho. Du kommer til å hylle han som årets kjøp etter en sesong i Barcelona-drakten. Det kan jeg love deg. Det blir kanskje under ditt nye nick skal sies.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
02.01.18 14:40

Blir spennende å se om Coutinho blir innkalt som vitne i Rettssaken. Med stor R.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
02.01.18 15:40
-k9b_: Beste spilleren Barcelona kan få. Passer perfekt inn, er blant verdens aller beste i sin posisjon (ute til venstre, enten som indreløper eller som innoverkant) og vil være det i minst 3-4 år framover.
Coutinho har sett ut som en Barcelona-spiller siden første kampen han hadde i Liverpool (og jeg har vel spådd den overgangen siden da også sånn cirka). Jeg kan ikke tenke meg noen andre dealer hvor 150M kan brukes bedre for Barcelonas del.
En mer direkte Iniesta med et helvetes godt skudd. Det er Coutinho. Du kommer til å hylle han som årets kjøp etter en sesong i Barcelona-drakten. Det kan jeg love deg. Det blir kanskje under ditt nye nick skal sies.

Jeg er enig. Jeg er knallpositiv til Coutinho, også for f.eks €150 mill. «Det er ikke mine penger» er en standard «unnskyldning», men her er man jo enkelt og greit der at pengene uansett kommer fra Neymar-overgangen. Skulle Coutinho, for eksempelets skyld, koste €120+40 mill, vil up front-summene for Coutinho og Dembele i sum være omtrent nøyaktig det samme som man fikk fra Neymar, og totalt sett vil ikke en sånn overgang gjøre at netto-overgangsbeløpet blir noe høyere enn hva man normalt sett har til rådighet. Sånn sett bør Coutinho kunne hentes uten at det går særlig ut over handlekraften i sommer, og i et sånt bilde synes jeg det er helt uproblematisk å hente en så god og riktig spiller som Coutinho for en sånn sum.

Det er ikke så mange kjøp jeg på forhånd har «visst» at kom til å passe perfekt inn, men jeg gjorde det med Dani Alves. Den dagen han ble klar, visste jeg at dette kom til å være en fantastisk signering. Jeg visste det med David Villa. Og jeg vet det med Coutinho, om han skulle komme. Han kommer kanskje ikke til å være like bra som i Liverpool, det vet man jo aldri, men han er en så bra spiller at jeg overhode ikke klarer å se for meg at han kan komme til å floppe. Klarer man i tillegg å få inn (på sikt) en pasningsgeneral ved siden av han, kan man fort klare å reprodusere Busquets/Xavi/Iniesta igjen også, etter å ha vært gjennom noen år hvor spesielt Luis Enrique har gjort sitt beste for å gå bort fra Peps grunnideer.

Det er uansett ikke de største overgangene – stjernene - som er problemet ift satsing på unge spillere, ift å beholde identiteten og alt det der. Zidanes y Pavones-ideen er egentlig ganske så nært det jeg tenker som det ideelle (selv om det ikke funka perfekt i Real Madrid den gang). Det er ikke på grunn av Coutinho eller Luis Suarez at ungguttene ikke klarer å slå gjennom. Det er på grunn av alle «nesten-kjøpene» som nummer 14-25 i stallen. Arda Turan, Vermaelen, Digne, Paco Alcacer, osv. Og så er det sånn at timing er alt, og har man ingen som er i nærheten av gode nok/talentfulle nok, så må man jo hente noen for å ha back ups (en type som Digne var det f.eks. behov for da han ble henta). Men når Grimaldo forlater i 15/16-sesongen, når man har Mathieu og Adriano som andrevalg bak Alba, er det helt åpenbart noe som vurderes feil; her skulle selvsagt de to aldrende vært kvittet/nedgradert, og så skulle en type som Grimaldo fått andrevalgsrollen. Nok en gang: Det er ikke Alba (eneren/stjerna) som var problemet, men at «andresorteringsspillere» opptok plassen til det store talentet.

Og for å gå tilbake til Coutinho: En spiller som Aleña hindres ikke nødvendigvis av Coutinho. Men han hindres dersom Coutinho hentes og man fortsatt beholder Gomes, Denis Suarez, Rafinha og Arda Turan, og derfor ikke har nok spilleminutter til fordeling lenger.

DavidHerd
DavidHerdInnlegg: 3327
02.01.18 17:14
 

Beste spilleren Barcelona kan få. Passer perfekt inn, er blant verdens aller beste i sin posisjon (ute til venstre, enten som indreløper eller som innoverkant) og vil være det i minst 3-4 år framover. 

Coutinho har sett ut som en Barcelona-spiller siden første kampen han hadde i Liverpool (og jeg har vel spådd den overgangen siden da også sånn cirka). Jeg kan ikke tenke meg noen andre dealer hvor 150M kan brukes bedre for Barcelonas del.

En mer direkte Iniesta med et helvetes godt skudd. Det er Coutinho. Du kommer til å hylle han som årets kjøp etter en sesong i Barcelona-drakten. Det kan jeg love deg. Det blir kanskje under ditt nye nick skal sies.

 

-Einig i alt her. Eg held han for å vera verdas nest beste spelar, og som du seier er han og ein Barcelona-spelar - det er kanskje endå viktigare.

Jaauda
JaaudaInnlegg: 21265
02.01.18 18:20
Cobi: Skulle Coutinho, for eksempelets skyld, koste €120+40 mill, vil up front-summene for Coutinho og Dembele i sum være omtrent nøyaktig det samme som man fikk fra Neymar, og totalt sett vil ikke en sånn overgang gjøre at netto-overgangsbeløpet blir noe høyere enn hva man normalt sett har til rådighet. Sånn sett bør Coutinho kunne hentes uten at det går særlig ut over handlekraften i sommer, og i et sånt bilde synes jeg det er helt uproblematisk å hente en så god og riktig spiller som Coutinho for en sånn sum.

Men dette klarer vel også Liverpool å regne seg fram til. Dere er sånn sett stinn av gryn etter Neymarsalget. 

Dere får nok Cou til slutt, men jeg tipper han blir dyrere enn dette.

 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
02.01.18 18:24

Gleder meg til å lese bortforklaringene til Royu når Coutinho herjer for Barca  

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47282
02.01.18 18:27
Jaauda: Dere får nok Cou til slutt, men jeg tipper han blir dyrere enn dette.

Naivt å tro at FSG ikke kommer til å stå på sitt. Samme gjengen som rev i stykker klausulen når Arsenal kom med bud på Suarez. Samme gjenge som sto på sitt når det gjaldt summen de skulle ha for Sterling.

Er snakk om 125mill£ + 35mill£. Tipper det blir litt høyere enn det.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
02.01.18 19:10
Cobi: Jeg er enig. Jeg er knallpositiv til Coutinho, også for f.eks €150 mill. «Det er ikke mine penger» er en standard «unnskyldning», men her er man jo enkelt og greit der at pengene uansett kommer fra Neymar-overgangen. Skulle Coutinho, for eksempelets skyld, koste €120+40 mill, vil up front-summene for Coutinho og Dembele i sum være omtrent nøyaktig det samme som man fikk fra Neymar, og totalt sett vil ikke en sånn overgang gjøre at netto-overgangsbeløpet blir noe høyere enn hva man normalt sett har til rådighet. Sånn sett bør Coutinho kunne hentes uten at det går særlig ut over handlekraften i sommer, og i et sånt bilde synes jeg det er helt uproblematisk å hente en så god og riktig spiller som Coutinho for en sånn sum. Det er ikke så mange kjøp jeg på forhånd har «visst» at kom til å passe perfekt inn, men jeg gjorde det med Dani Alves. Den dagen han ble klar, visste jeg at dette kom til å være en fantastisk signering. Jeg visste det med David Villa. Og jeg vet det med Coutinho, om han skulle komme. Han kommer kanskje ikke til å være like bra som i Liverpool, det vet man jo aldri, men han er en så bra spiller at jeg overhode ikke klarer å se for meg at han kan komme til å floppe. Klarer man i tillegg å få inn (på sikt) en pasningsgeneral ved siden av han, kan man fort klare å reprodusere Busquets/Xavi/Iniesta igjen også, etter å ha vært gjennom noen år hvor spesielt Luis Enrique har gjort sitt beste for å gå bort fra Peps grunnideer. Det er uansett ikke de største overgangene – stjernene - som er problemet ift satsing på unge spillere, ift å beholde identiteten og alt det der. Zidanes y Pavones-ideen er egentlig ganske så nært det jeg tenker som det ideelle (selv om det ikke funka perfekt i Real Madrid den gang). Det er ikke på grunn av Coutinho eller Luis Suarez at ungguttene ikke klarer å slå gjennom. Det er på grunn av alle «nesten-kjøpene» som nummer 14-25 i stallen. Arda Turan, Vermaelen, Digne, Paco Alcacer, osv. Og så er det sånn at timing er alt, og har man ingen som er i nærheten av gode nok/talentfulle nok, så må man jo hente noen for å ha back ups (en type som Digne var det f.eks. behov for da han ble henta). Men når Grimaldo forlater i 15/16-sesongen, når man har Mathieu og Adriano som andrevalg bak Alba, er det helt åpenbart noe som vurderes feil; her skulle selvsagt de to aldrende vært kvittet/nedgradert, og så skulle en type som Grimaldo fått andrevalgsrollen. Nok en gang: Det er ikke Alba (eneren/stjerna) som var problemet, men at «andresorteringsspillere» opptok plassen til det store talentet. Og for å gå tilbake til Coutinho: En spiller som Aleña hindres ikke nødvendigvis av Coutinho. Men han hindres dersom Coutinho hentes og man fortsatt beholder Gomes, Denis Suarez, Rafinha og Arda Turan, og derfor ikke har nok spilleminutter til fordeling lenger.

Tror også Coutinho kan bli helt fantastisk god for Barcelona, og, blir han så god som jeg tror, så vil vi ikke tenke så mye på overgangssummen han eventuelt kommer for. Hvem hadde klaget voldsomt i dag om Umtiti hadde kostet 80 mill euro (som vel er omtrent det LFC betalte for Virgil)? Man lever fint med i overkant dyre spillere inn så lenge de slår til. Meget spent på hvordan han og Messi vil "klikke" også. Har tro på at de vil "klikke" bedre enn Messi og Neymar gjorde, da Coutinho har bedre spilleforståelse og rytme i spillet sitt enn hva Neymar har.

Ellers, også enig i at det er kjøp av stallfyll som hindrer utviklingen til La Masia-spillere. Virker vel å merke som om Valverde er enig i dette. Lest rapporter på at han ønsker en mindre stall, og det snakkes jo om storrengjøring for tiden. 

Men, så til slutt, hvor i alle dager skal Griezmann spille? :) Sliter litt med å se hvordan dette laget skal komponeres. Skal sies at Real Madrid fint klarer å håndtere at en stjernespiller må sitte på benken i ny og ne, og at mye kan løse seg med rullering. Hverken Messi eller Suarez blir yngre, og må antakeligvis hvile mer i årene som kommer for å være friske og raske til de store oppgjørene.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.01.18 19:57

Blir så tullete å hente Griezmann i tillegg. Hente 2 spillere til 2 og halv milliard som ikke kan brukes i CL i år, eneste logikken bak noe slik er om Barcelona får transferban. Griezmann gir så ufattelig lite mening. Hadde det vært slik at Suarez har sagt at han var ferdig etter sesong så greit nok men det er han ikke, jeg synes også Suarez er veldig mye bedre enn Griezmann når de er i form.  Formen til Suarez har begynt å peke oppover, skal man da ødelegge det ved å sette han på benken i ny og ne når man trenger han on fire til CL? Jeg tviler på at han er så fan av det, man ser jo bare hvor unhappy han blir når han blir byttet ut.

Klarer de? Kan ikke akkurat si at de har så mye suksess de siste årene annet enn de siste årene i CL men det kommer mer av at de faste som spiller er så enormt gode.. Sikkert ikke så happy stemning heller vil jeg tro. Jeg synes hvert fall det er ganske latterlig når et lag setter en klassespiller som Isco på benken halve sesongen bare for å ha en kvalitetspiller på rullering. De har vel hvert fall 3 nå med Asensio, Isco og Kovasic, muligens 4 om man tar med Nacho også.


Så neh, Griezmann kan man fint droppe. Hente noe annet som dukker opp innen 1-3 år som kan ta over for når Suarez er ferdig evt forsøk seg på Dybala/Gab Jesus, Sane(riktig nok ikke spiss da men eller noe slikt i sommer. Mulig det allerede dukker noe overbevisende opp i VM, uten at jeg har sett så altfor mye på om det er noe særlig rundt om som er "spennende" på dvs landslag som er. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
02.01.18 21:45

Royu, hvor står det om Griezmann i januar?

Du har ikke sett noe spennende? Har du ikke ei liste over talenter på Mbappe-nivå nedskrevet på ei notisblokk noen plass? 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.01.18 23:00

Så ufattelig nedsnødd du er

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg