Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.01.18 09:24
Rhabagatz: I forsvarsarbeidet, ja. Ellers så man at det er en virkelig klassespiller. Drar lett av en mann. Herslig mottak med vending.

I angrep også :)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
26.01.18 09:33

Høydepunkter av Coutinho mot Espanyol. Må da være mer enn godkjent. Har et flott fremspill til Suarez som skal være en assist. Viser at han trives og er trygg i trange situasjoner. Og ikke minst viser han at han ikke trenger å trylle hver gang, men at gjøres enkelt for å holde spillet og bevegelsene igang. 

For meg var gårsdagens lille fremvisning ytterligere bekreftelse på at Coutinho vil passe ypperlig i dagens Barcelona og mer eller mindre gli rett inn i rollen. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
26.01.18 09:45
xavi-maestro: Men nå får man knapt en oppløselig Esso-pose med Suarez. Han mister ballen hinsides ofte, bommer på forsøkene sine hinsides ofte og ødelegger generelt rytmen i laget hinsides ofte. Det finnes så mange bedre alternativer der ute.

Jeg er enig at det så slik ut i høst. Og ja, han er fremdeles, som han alltid har vært, litt uryddig i stilen som fører til en del balltap. Men han er muligens den aller beste nieren på bevegelser uten ball. Det er en grunn til at Suarez alltid har vært en spiss som kommer til enormt mye sjanser. Dette bidrar også til at Messi tidvis får det lille ekstra rommet han trenger for å score. Men en spiller som Messi som klarer å utnytte dette lille ekstra rommet, er dette en ekstremt viktig egenskap.

Ja, det er selvfølgelig frustrerende og tidvis se de enorme sjansene som brennes. Men jeg klarer likevel ikke å se at det finnes så mange alternativer som ville gjort det betydelig bedre som en overall nier. Kane og Griezmann er de eneste kandidatene jeg kommer på som kanskje, bare kanskje kunne gjort det bedre enn Suarez. 

Vi snakket vel alle om hvor elendig Suarez var i høst. Totalt blottet for selvtillit så det faktisk ut som om han nærmest seg slutten. Men tatt den elendige høsten i betraktning, så sitter han likevel totalt sett med 19 målpoeng på 17 kamper i LL. Nest mest i La Liga, med god margin, 3 mer enn Aspas som også har 2 kamper mer enn LS.

klaumb
klaumbInnlegg: 6031
26.01.18 09:48
LaVecchiaSignora: For meg var gårsdagens lille fremvisning ytterligere bekreftelse på at Coutinho vil passe ypperlig i dagens Barcelona og mer eller mindre gli rett inn i rollen.

Helt enig, men hans første involvering startet med at han sto i rommet Jordi Alba dekket, og har utnyttet veldig bra etter at Neymar forsvant. Blir spennende å se hvordan utgangsposisjonen hans blir fremover, og hvordan det vil påvirke Alba fremover. 

Men Coutinho er og blir en klassespiller med kvaliteter som Barcelona og alle andre lag i verden har behov for. Han har også noen av de samme egenskapene som Messi når det kommer til å trekke innover i banen og finne rommet mellom midtstopper og backen, så man vil nok få involvert høyrebacken på siste tredjedel enda mer også fremover. 

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
26.01.18 13:27

Da blir det Valencia i cupen. Første oppgjør på Camp Nou. Ble vel 7-0 forrige gang de møttes på Camp Nou i en semifinale.. Mye har skjedd siden den gang. 

Kommende kamper:
Alaves (H)
Valencia (H) (CDR)
Espanyol (B) 
Valencia (B) (CDR)
Getafe (H) 

Etter kampen mot Getafe så har man en uke fri før det blir Eibar og Chelsea etter der. 

Med fare for undervurdering. Alaves-kampen nå til helga må vel være en slik kamp der flere av spillerne spares. Kanskje til og med nr. 10? I alle fall fra start.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2878
26.01.18 13:45
xavi-maestro: Han mister ballen hinsides ofte, bommer på forsøkene sine hinsides ofte og ødelegger generelt rytmen i laget hinsides ofte. Det finnes så mange bedre alternativer der ute.

Er ca veldig ofte uenig med din bruker, nå siste ukene vært omvendt. Nå er det nok nyttesløst å få inn hos folk at Suarez nå kan stikke fordi man er veldig lei dårlig teknikk og et ikke-ønske om å prøve å forbedre den. Du argumenterer fint, greia er vel den at ingen klarer det! Ingen klarer å få inn i denne tråden at nok er nok Suarez/du er altfor dårlig Suarez..

TheWhitePele
TheWhitePeleInnlegg: 6807
26.01.18 13:46
LaVecchiaSignora: For meg var gårsdagens lille fremvisning ytterligere bekreftelse på at Coutinho vil passe ypperlig i dagens Barcelona og mer eller mindre gli rett inn i rollen.

Det er det ingen tvil om. Tror ikke Barcelona kunne gjort en bedre signering enn Coutinho.

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
26.01.18 13:59

Ellers har Espanyol meldt inn Pique og Busquets for noen uttalelser de har kommet med i går..

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
26.01.18 14:06

Hentet fra Valencia-tråden:

"Valencias fire neste kamper de to neste ukene er Real Madrid(H), Barcelona(B), Atletico(B) og Barcelona(H). Barcelona i CdR. "

ErlendLH
ErlendLHInnlegg: 635
26.01.18 14:24
FABI0: Det som er litt kult med Messi anno 2017/18, er at han har tatt rollen som fotballen eneste point guard. Måten han spiller på nå, er som å se Magic Johnson, Stephen Curry eller John Stockton. Fra stillestående til eksplosjon til fremspill. Gang på gang på gang. Vakkert og ikke minst revolusjonerende.

Vil ikke akkurat si at spillertypen Steph Curry kan sammenlignes med Stockton og Magic.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
26.01.18 14:38
dragons100: Med fare for undervurdering. Alaves-kampen nå til helga må vel være en slik kamp der flere av spillerne spares. Kanskje til og med nr. 10? I alle fall fra start.

Bare å rotere til søndag og toppe inn mot Valencia til uken igjen.

Når det er sagt må gjerne Coutinho starte. Fikk litt vann i munnen av det lille han viste i går :-)

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24431
26.01.18 14:58

Ser at dette blir laget til helgen. Ter Stegen,Semedo,Umtiti,Mina,Digne,Paulinho,Gomes,Coutinho,Vidal,Paco og Messi

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7052
26.01.18 16:08

Jeg synes det er direkte ufint å utsette Coutinho for en slik midtbane allerede i sin andre kamp ;-)

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6384
26.01.18 20:05
LaVecchiaSignora: Jeg er enig at det så slik ut i høst. Og ja, han er fremdeles, som han alltid har vært, litt uryddig i stilen som fører til en del balltap. Men han er muligens den aller beste nieren på bevegelser uten ball. Det er en grunn til at Suarez alltid har vært en spiss som kommer til enormt mye sjanser. Dette bidrar også til at Messi tidvis får det lille ekstra rommet han trenger for å score. Men en spiller som Messi som klarer å utnytte dette lille ekstra rommet, er dette en ekstremt viktig egenskap. Ja, det er selvfølgelig frustrerende og tidvis se de enorme sjansene som brennes. Men jeg klarer likevel ikke å se at det finnes så mange alternativer som ville gjort det betydelig bedre som en overall nier. Kane og Griezmann er de eneste kandidatene jeg kommer på som kanskje, bare kanskje kunne gjort det bedre enn Suarez.  Vi snakket vel alle om hvor elendig Suarez var i høst. Totalt blottet for selvtillit så det faktisk ut som om han nærmest seg slutten. Men tatt den elendige høsten i betraktning, så sitter han likevel totalt sett med 19 målpoeng på 17 kamper i LL. Nest mest i La Liga, med god margin, 3 mer enn Aspas som også har 2 kamper mer enn LS.

Min mening er at disse egenskapene man tillegger Suarez, og bidraget man hevder han har for laget, i stor grad er oversofistikert pølsevev ;)

Det er klart Kane, Griezmann, Lewandowski, Cavani, Lacazette etc. hadde gitt et større nettobidrag til laget enn Suarez. De er ikke en gjeng med saltstøtter som ikke hadde jobbet og kriget for laget hvis det var det som ble krevd av dem. Ja, jeg er enig i at Suarez har en innsats som gir noen positive bidrag til laget, men det veier langt ifra opp.

(Innlegget ble redigert 26.01.18 20:05)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7052
26.01.18 21:03
xavi-maestro: Min mening er at disse egenskapene man tillegger Suarez, og bidraget man hevder han har for laget, i stor grad er oversofistikert pølsevev ;) Det er klart Kane, Griezmann, Lewandowski, Cavani, Lacazette etc. hadde gitt et større nettobidrag til laget enn Suarez. De er ikke en gjeng med saltstøtter som ikke hadde jobbet og kriget for laget hvis det var det som ble krevd av dem. Ja, jeg er enig i at Suarez har en innsats som gir noen positive bidrag til laget, men det veier langt ifra opp.

Man skal ikke inkludere Zlatan også da? ;-) 

Beklager, jeg klarte ikke å la være. Men det var du som startet da du nevnte Cavani som et bedre alternativ enn Suarez ;-)

FABI0
FABI0Innlegg: 283
26.01.18 21:19

Tror ikke folk skal undervurdere det menneskelige i denne diskusjonen. Kjemien Suarez og Messi har både på og utenfor banen er nok utrolig viktig for ikke bare dem, men også laget. Som Xavi har sagt flere ganger; det aller viktigste for Barca er å holde Messi lykkelig. Og der er Suarez en viktig brikke.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
26.01.18 23:16

Hva i helvete for en sutregjeng er det som styrer Espanyol når de klager inn de uskyldige uttalelsene fra Pique og Busquets? 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2878
27.01.18 03:05

Var på liten tur Xavi i sommer når han uttalte at Neymar var første frivillige som reiste fordet ikke ønsket å være i klubben lengre siden Luis Figo. Og når Paulinho spørsmålet dukket fram? Husker ikke helt, men mener Xavi kun dro de positive sidene av kjøpet. Det er lov, samtidig merkelig overfor fansen dersom han holder ting ute siden liksom er Xavi det er snakk om. Vil kun frem til at Xavi ikke alltid må stoles på.

FABI0
FABI0Innlegg: 283
27.01.18 07:53

Hadde Xavi feil vedrørende Paulinho, mener du? Er vel en av få, sammen med Valverde, som kan gå med hodet hevet ang. kjøpet av Paulinho. Resten av verden kritiserte som kjent kjøpet.

Xavi er vel den jeg stoler mest på når det gjelder Barca-knowledge og generell fotballkunnskap. Real Madrid-uttalelser og Mourinho-stikk, de kan man ta med en klype salt innimellom.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
27.01.18 09:44

Er heldige som møter Valencia på et tidspunkt de skal ut mot Atletico og Real Madrid. 

Så blir vel heller spørsmålet om de vil ta cupen eller ligaen mest seriøst. De burde etter min mening ta ligaen seriøst.

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4019
27.01.18 13:54

Næh! De kjører tilsvarende toppet i alle kampene... fosho

(Innlegget ble redigert 27.01.18 13:55)

GMartino
GMartinoInnlegg: 2878
27.01.18 14:39
FABI0: Hadde Xavi feil vedrørende Paulinho

Skal vi svare i januar? Synes tidlig iallfall.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
27.01.18 19:12

Laporte virker klar for City iløpet av neste uke. 
Burde vi ikke vært med her? 

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4019
27.01.18 19:53

Kritiker ass Royern 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7052
27.01.18 21:51

Di Marzio melder at det er "advanced negotiations" vedrørende en mulig overgang fra Dortmund til Betis for Barta. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
27.01.18 21:58

Ja, så elmundodeportivo også sa allerede den 17.januar at han ville/kunne bli solgt i januar, men da hadde Mina blitt annonsert like før så jeg så ikke helt poenget med å nevne han her. 

Jeg har ikke sett han i Dortmund i det siste, men han har jo ikke vært på banen på lenge, og sånn sett var det kanskje ikke så farlig at han ikke returnerte uansett. Han bør være en bra signering for Betis, men det er jo et stykke derfra til Barcelona.

Jeg har større problemer med at han ble solgt enn at han ikke hentes tilbake, for å si det sånn.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7052
27.01.18 22:15
Cobi: Jeg har større problemer med at han ble solgt enn at han ikke hentes tilbake, for å si det sånn.

Ja, helt klart. Han var nok trolig ikke aktuell nå uansett, men det er i hvert fall fint å få ham tilbake til spansk fotball. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
27.01.18 22:19
Royu: Laporte virker klar for City iløpet av neste uke. 
Burde vi ikke vært med her?

Nei. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17888
27.01.18 23:14
Cobi: Jeg har ikke sett han i Dortmund i det siste

Har vært heller vanskelig å se Dortmund i det siste uheldigvis :(

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.01.18 00:13
King-Xavi6: Nei.

Ah nei stemmer vi skal jo kjøpe Griezmann som vi egentlig ikke har plass til. Jaja så lenge kids blir fornøyde 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg