Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
31.01.18 00:45
xavi-maestro: Hele fundamentet til Valverde sin filosofi, som har hatt meget god effekt, er en relativt robust og fysisk midtbane som har evnen til å vinne "krigen" på midten. Dette går litt på bekostning av briljanse, men det tror jeg må til med dagens tropp. Derfor jeg sier at Paulinho må spille til fordel for Iniesta. Videre sier jeg at Roberto derfor bør spille på midten og forsterke den effekten som har hatt så bra innvirkning på laget denne sesongen.

Du er definitivt inne på noe her. Derimot mener jeg fundamentet til Valverde sin filosofi har vært hans pragmatiske tilnærming, og derav evnen til å vinne 'krigen' på midtbanen i de type kampene. I en stor prosentandel av kampene våre i løpet av sesongen tror jeg en midtbane med f.eks Busquets, Roberto og Coutinho/Iniesta er mer enn god nok for å dominere kamper, og samtidig ha nok defensive fibre og muskler til å holde unna defensivt. 

Dette tror jeg vil komme med tiden. Valverde virker som en svært tålmodig mann og når han over tid ser at Semedo blir komfortabel i trøya og potensielt at Coutinho kan ta en rolle i midtbanetreeren tror jeg han vil eksperimentere med Roberto og Coutinho/Iniesta som indreløpere. Derimot har han gjort klokt i å denne sesongen fokusere på å skape et solid fundament med sin 442 i defensiv stabilitet, fokus, hardt arbeid etc. som har gitt utmerkede resultater. Videre blir det spennende å se hvordan han håndterer angrepsfotballen i en situasjon der Messi er skadet og utilgjengelig. Da tror jeg vi ser en 433 igjen...

Busquets, Roberto og Coutinho kan for øvrig bli en helt utsøkt midtbane. Spesielt med jokere som Paulinho, Iniesta og Rakitic i bakhånd. 

(Innlegget ble redigert 31.01.18 00:47)

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4931
31.01.18 09:14
Padrino: Du er definitivt inne på noe her. Derimot mener jeg fundamentet til Valverde sin filosofi har vært hans pragmatiske tilnærming, og derav evnen til å vinne 'krigen' på midtbanen i de type kampene. I en stor prosentandel av kampene våre i løpet av sesongen tror jeg en midtbane med f.eks Busquets, Roberto og Coutinho/Iniesta er mer enn god nok for å dominere kamper, og samtidig ha nok defensive fibre og muskler til å holde unna defensivt.  Dette tror jeg vil komme med tiden. Valverde virker som en svært tålmodig mann og når han over tid ser at Semedo blir komfortabel i trøya og potensielt at Coutinho kan ta en rolle i midtbanetreeren tror jeg han vil eksperimentere med Roberto og Coutinho/Iniesta som indreløpere. Derimot har han gjort klokt i å denne sesongen fokusere på å skape et solid fundament med sin 442 i defensiv stabilitet, fokus, hardt arbeid etc. som har gitt utmerkede resultater. Videre blir det spennende å se hvordan han håndterer angrepsfotballen i en situasjon der Messi er skadet og utilgjengelig. Da tror jeg vi ser en 433 igjen... Busquets, Roberto og Coutinho kan for øvrig bli en helt utsøkt midtbane. Spesielt med jokere som Paulinho, Iniesta og Rakitic i bakhånd.

Ja, jeg tror vi bare bruker ulike ord, men mener det samme. Det er pragmatisk å spille trygt og tydelig, noe som krever visse spillertyper - som var mitt poeng. Det flotte er jo nettopp det at man kan variere fra en 4'er til en 3'er på midten, avhengig av motstander, noe som vil gi Iniesta plenty med spilletid ut ifra min oppskrift. Likevel tror jeg at han må vike i f.eks. vanskelige bortekamper i CL til fordel for Paulinho, slik at man har en robust og pragmatisk midtbane, krydret med Coutinho og Messi sin briljanse offensivt. Roberto på midten vil som sagt tilføre gjennombruddskraft og stor arbeidsradius.

For meg er det åpenbart at Valverde bør tenke i disse baner.

(Innlegget ble redigert 31.01.18 09:14)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
31.01.18 15:19

Nyheter fra Sport:

Arthur
Vi har lagt inn et bud på €30 miller for Gremios Arthur. Midtbanespiller på 21år. Han har en klausul på €50 mill, men virker som det har skjedd noe den siste tiden ift forhandlinger, for det ryktes at de nå ønsker €36mill. Han kommer eventuelt tidligst til sommer, og vi har vel ikke ledige NON-EU plass til han likevel nå. 

Deulofeu
-Watford betaler lønna hans frem til sommeren
-Barcelona får €1mill hvis Watford ender blant topp10
-Hvis Barcelona selger han for mer enn €20mill til sommeren så får Watford den ene €millionen tilbake
-Hvis han ikke blir solgt i sommer så blir kontrakten hans automatisk forlenget til 2020. 

Høres ut som en drittdeal på alle mulige måter for Barca. Han skal imponere kraftig for at noen gidder å betale nok for han..

Neymar
Neymar fortsatt sur på klubben og vil ha en bonus han mener han har krav på. (El Mundo)

Aleix Vidal
Blir i klubben til sommeren da Barca ikke har fått et godt nok tilbud til å selge

Lucas Digne
Ønsker mer spilletid, ikke usannsynlig at han forsvinner i sommer. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
31.01.18 15:19

Valencia uten Guedes, Kondogbia, Garay og Murillo til Barca-kampen hvis jeg har fortstått det riktig. Da er de kraftig svekket. 

Elguaje
ElguajeInnlegg: 20096
31.01.18 15:21
rivaldo: Valencia uten Guedes, Kondogbia, Garay og Murillo til Barca-kampen hvis jeg har fortstått det riktig

Det er riktig, og helt jævlig.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6993
01.02.18 00:04

Sergi Sampers låneavtale er terminert pga. skaden. Han returnerer dermed til Barcelona. Han er for øvrig ute med skade resten av sesongen.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.02.18 09:21

Avisene kjører hardt på at Barcelona ikke har fått straffe imot seg på 74 kamper. 

Da blir det fort noen straffer på motstanderen de neste kampene ja.


Bortsett fra det så er Semedo droppa fra troppen i kveld for å få plass til spillere som Paco, Denis og Vidal. Skandale.

Satser på at man stiller toppet i kveld, forhåpentligvis Coutinho på benk for han ødelegger flyten i spillet atm. Kan heller komme innpå om man leder 0-2

(Innlegget ble redigert 01.02.18 09:25)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2116
01.02.18 09:35

Jeg tipper at Coutinho kommer til å ta Iniesta sin plass ute på venstre i 4-4-2 i og med at Iniesta spilte hele forrige kamp. Alba og Roberto tilbake på backene, samt Busquets tilbake på midten.

Ser for meg noe slikt:
Cillesen
Roberto - Pique - Umtiti - Alba
Vidal - Rakitic - Busquets - Coutinho
Messi - Suarez

Evt Paulinho inn i fireren istedenfor Vidal, da sikkert med Rakitic som den litt ute til høyre. Personlig kunne jeg veldig godt tenkt meg å se 4-3-3 igjen, men tror ikke det skjer i kveld.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
01.02.18 11:52

Finner det merkelig å prioritere Vidal over Semedo. Vidal har tross alt vært på vei ut. 

 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
01.02.18 12:31
rivaldo: Finner det merkelig å prioritere Vidal over Semedo. Vidal har tross alt vært på vei ut.

Helt enig. 

Ellers ser jeg det blir nevnt at vi forsøkte oss på David Alaba i går. Noen som vet noe mer om dette? Hadde vært litt av en signering. 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:31)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.02.18 12:37

Hadde vært en håpløs unødvendig signering.
Om Barcelona skal drive å ha verdensklasse spillere som backup så har vi jammen meg blitt Real Madrid.

PatGitano
PatGitanoInnlegg: 1024
01.02.18 12:45

Dere har da blitt Real Madrid for lenge siden.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
01.02.18 12:59
Royu: Hadde vært en håpløs unødvendig signering.

Kunne vært en fantastisk signering imo. Kunne fungert som backup for Umtiti og Alba i forsvaret (fremfor Vermaelen og Digne), samt at han kan bidra både som anker og som indreløper på midtbanen (litt som Roberto kan gjøre på høyresiden). Han ville også muliggjort mer fleksibilitet for Valverde mtp. hans evne til å spille ulike roller i ulike formasjon. 

(Innlegget ble redigert 01.02.18 12:59)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.02.18 13:20

Du kan jo kjøpe deg FM om du ønsker det. 

Barcelona har allerede latterlig høy lønnsbudsjett. Drive å fylle på verdensklasse spillere på rad som skal sitte på benken halve sesongen er meningsløst.Selvfølgelig hadde signeringen vært bra mtp på kvaliteten hos spilleren. Det hadde også vært bra om vi fikk Verratti, Thiago, De Gea, Mbappe, Neymar etc også. Betyr ikke at det er mulig eller bra for økonomien å drive på slik.

For å ikke snakke om en evt misnøyen som kan oppstå når man begynner å få for mange som i teorien skal spille hver kamp.

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
01.02.18 13:20

Synes Rakitic fortjener skryt, han har vært enorm på midten i det siste. Hadde en utrolig svak start på sesongen, men vinner baller, trykker til, løper mye, slår bedre pasninger og er mer aggressiv offensivt om dagen. Kudos!

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
01.02.18 13:41

Kan si det samme til en viss grad om Suarez, selv om han har mye å gå på i banespillet fremdeles, så setter han flere av sjansene han får nå. Men han er nødt til å begynne å putte de fantastiske gjennomspillene han får fra La Pulga de Rosario om Champions League skal vinnes.

(Innlegget ble redigert 01.02.18 13:42)

GMartino
GMartinoInnlegg: 2452
01.02.18 14:44

Suarez startet året med ureglementere tilfeller. Verst for meg var albuen han bare slenger bak seg. Ikke at Suarez var fryd og gammen i fjor heller.

AS skriver robert Fernandez vil kjøre for Alaba i sommer. Vært enormt med en tenkende en på venstrebacken(venstresiden) istedenfor det lille nullet

andwez
andwezInnlegg: 11306
01.02.18 15:18

David Alaba? Den må noen forklare meg. Skal han liksom overbevises om at Jordi Alba skal sitte på benken? 

 

9ppon
9pponInnlegg: 2714
01.02.18 15:37
GMartino: AS skriver robert Fernandez vil kjøre for Alaba i sommer. Vært enormt med en tenkende en på venstrebacken(venstresiden) istedenfor det lille nullet

Du omtaler Alba, etter den sesongen han har hatt så langt, som det lille nullet? Greit at det du skriver som regel er ren kaudervelsk, men her tror jeg at jeg faktisk at jeg forsto hva du skrev uten at jeg skjønner helt hvordan meningen din henger på greip.

Ellers enig i at Rakitic har tatt seg opp til det nivået han holdt i 14/15 og 15/16, og i slik form er han en viktig del av en velfungerende midtbane slik dagens lag er lagt opp. Suárez ser like klønete ut som han alltid har gjort, men så lenge sluttproduktet er der kan man ikke klage.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 781
01.02.18 15:51

Deulofeu med en stor kamp for Watford igår. 88 min på banen. Lovende start. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 43666
01.02.18 15:53
Padrino: Ellers ser jeg det blir nevnt at vi forsøkte oss på David Alaba i går. Noen som vet noe mer om dette? Hadde vært litt av en signering.

Utopi å tro at spillere skal forlate Bayern til fordel for Barcelona.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2116
01.02.18 17:41
King-Xavi6: Deulofeu med en stor kamp for Watford igår. 88 min på banen. Lovende start.

Ikke så veldig overraskende mtp at det ikke er veldig lenge siden han var veldig god for Milan. Vi vet jo også at han er god når han får litt mer rom enn i Barcelona. Derfor er det desto mer overraskende at teamet ikke klarte å få til en bedre salgs/låneavtale for Deulofeu.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
01.02.18 20:20
Knaxern: Utopi å tro at spillere skal forlate Bayern til fordel for Barcelona.

Hvorfor? 

Det er ikke slik at Bayern er 100 gang bedre enn Barcelona. Jevngode klubber. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
01.02.18 21:01

Cillesen

S.roberto-Pique-Umtiti-Alba

Vidal-Rakitic-Busquets-Iniesta

Messi-Suarez

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.02.18 21:15

digg ingen cou

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.02.18 21:50

Rakitic da..


Lite folk? Må være klokkeslettet som gjør det.

(Innlegget ble redigert 01.02.18 21:52)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 14096
01.02.18 21:56

Hvorfor er det bare halvfullt? Lite interesse for CDR?

Tyrios
TyriosInnlegg: 2087
01.02.18 22:04

Helt sinnsykt hvor dårlig Valencia er. Spiller jo som et nedrykkslag. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1846
01.02.18 22:07

Der mener jeg det bør være rødt. Har sett dommere gi røde kort på lignende

flourhouse
flourhouseInnlegg: 36950
01.02.18 22:08

Rødt ja

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg