Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6987
24.03.18 14:06
-Jolla: CRonaldo er bedre enn Luís Suárez.

Jeg er enig i det. For så vidt også enig i at dette er en mer hensiktsmessig sammenligning. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17325
24.03.18 15:00
Bølgenisse: Jeg er enig i det. For så vidt også enig i at dette er en mer hensiktsmessig sammenligning.

Jeg skjønner bare ikke vinklingen til pregra og LaLuzdelNorte i denne saken. Alle (rasjonelle) debattanter på dette forumet er jo klar over at Lionel Messi er bedre enn CR og alle andre spillere på kloden, men det betyr ikke at man skal ubetydeligjøre prestasjonene til Cristiano Ronaldo.

Når Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Mohamed Salah, Neymar og Paulo Dybala spiller strålende og folk hyller dem så hører du ikke at random debattanter kommer inn og sier "Han er ikke i nærheten av å være like god som Lionel Messi, så han er egentlig ganske oppskrytt og en dårlig spiller - mål og assists er ikke alt!"

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.03.18 15:13

Holder visst øye med en 17 år gammel Paulinho fra Vasco da Gama. Skal vel være en slags samme type som Vincious eller hva han reggis fyren fra Real Madrid heter.


Legger ikke noe særlig i det. Fin alder er det eneste jeg har å si om den saken. Har en utkjøpsklausual på 30 mill euro.


Jeg tenker at Yerry Mina forsvinner i sommer uansett hva som skjer. Virker mer og mer som et forsøk på økonomisk gevinst av Barcelona. Betalte vel så lite som 10 mill euro? Gjør de det bra i VM så kan han nok fort selges for 20-40 mill euro. 


Paulinho(old) kan jeg se for meg vil sitte ut kontraktstiden så derfor har jeg ikke tatt han med som en mulighet for salg i sommer.

Men vi får se, kan jo hende noe spennende dukker opp i VM selv om de alller fleste allerede er etablerte spillere på gode lag.

(Innlegget ble redigert 24.03.18 15:16)

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
24.03.18 19:53
-Jolla: og LaLuzdelNorte i denne saken. Alle (rasjonelle) debattanter på dette forumet er jo klar over at Lionel Messi er bedre enn CR og alle andre spillere på kloden, men det betyr ikke at man skal ubetydeligjøre prestasjonene til Cristiano Ronaldo.
Når Eden Hazard, Kevin de Bruyne, Mohamed Salah, Neymar og Paulo Dybala spiller strålende og folk hyller dem så hører du ikke at random debattanter kommer inn og sier "Han er ikke i nærheten av å være like god som Lionel Messi, så han er egentlig ganske oppskrytt og en dårlig spiller - mål og assists er ikke alt!"

Jeg synes også det er håpløst når Messi fanboys overdriver forskjellen mellom Ronaldo og Messi, og hele tiden gjentar og påpeker forskjellen mellom dem. Det er slitsomt og unødvendig.

Jeg forsvarer derimot Neymar, DeBruyne og Salah mot Ronaldo. Jeg synes disse spillerne tilfører et angrep mer enn Ronaldo, men stadig vekk blir sett på som mindreverdige spillere i mainstream media. Og det fordi de har skårt mindre mål, nå hadde jo Neymar nesten like mye før skaden, og Salah er vel rett med han, men fremdeles.

Jeg kritiserer den håpløse målronkingen til media og noen Ronaldo fanboys, men det er like slitsomt motsatt vei når Messi fans tar av, selv om jeg er enig i at Messi er en bedre spiller. Jeg bare stusser på at dette ikke er tilfellet for Salah, DeBruyne og Neymar, som jo har vært på et skyhøyt nivå i løpet av sesongen.

 

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
24.03.18 19:57
-Jolla: men det betyr ikke at man skal ubetydeligjøre prestasjonene til Cristiano Ronaldo.

Det gjør jeg ikke, jeg er bare uenig i at han er den fortjente ballon d'or vinner og fortjener mer hyllest enn spillerne jeg nevnte tidligere. Fyren er minst en topp 5 spiller all time, og er en fantastisk målskårer. Men jeg er ikke overbevist over hans totale bidrag i Real sitt angrepsspill, jeg synes det er overdrevet.

Iniesta
IniestaInnlegg: 1994
TFF
TFFInnlegg: 3029
25.03.18 12:00
LaLuzdelNorte: Fyren er minst en topp 5 spiller all time, og er en fantastisk målskårer. Men jeg er ikke overbevist over hans totale bidrag i Real sitt angrepsspill, jeg synes det er overdrevet.

Den er faktisk sterkt undervurdert, men nå skriver du i 2018 - fyren er 33 år gammel. Sååå...om du mener nu, eller 5 år siden, vet jeg ikke.

At du gir han top 5 spiller all time er mer en hva det gjennomsnittlige Messi-fan gir. Så ros for den. 

 

TFF
TFFInnlegg: 3029
25.03.18 12:04
pregra: Du gjør akkurat det samme, bare fordel CRonaldo. Ta en titt i speilet mann :) Messi er forresten bedre enn CRonaldo.

Direkte løgn. Jeg har en større hjernekapasitet enn deg, og er langt ifra like forutsigbar når Messi og Ronaldo nevnes i same breath. Du gjentar det samme - om og om igjen. Blir svett i øra av slik. Dessverre for deg, Ronaldo vil fortsette å hylles, og det kan man gjøre uten å blande Messi inn, noe du ikke er kapabel til.

TFF
TFFInnlegg: 3029
25.03.18 12:06
LaLuzdelNorte: Det gjør jeg ikke,

Nå svarte han på Bølgenisses innlegg, så tror ikke han har anklaget deg for å ubetydeliggjøre Ronaldos prestasjoner. Han har helt rett i kritikken sin.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
25.03.18 12:38

Se en nedsnødd Ronaldo fan dere.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17325
25.03.18 13:01
TFF: Nå svarte han på Bølgenisses innlegg, så tror ikke han har anklaget deg for å ubetydeliggjøre Ronaldos prestasjoner. Han har helt rett i kritikken sin.

Jeg nevnte LaLuzdelNorte ved navn, så joda - kritikken var rettet mot ham (og pregra) i dette tilfellet.

LaLuzdelNorte har etterpå svart godt på min kritikk, og fortalte at jeg mistolket hans innlegg. Det respekterer jeg, så jeg beklager for å anklage han for å ubetydeliggjøre Cristiano Ronaldos prestasjoner.

Jeg mener at Nummer 1 i verden er soleklar og uten diskusjon: Lionel Messi

Nummer 2 mener jeg også at er klar (Neymar), men her forstår jeg at folk kan være uenige. Etter dette så blir det vanskeligere. Hvis man bare tar for oss de offensive spillerne så har man her Cristiano Ronaldo, Eden Hazard og Kevin de Bruyne ++ som i et par år har kjempet med diverse andre. Denne sesongen vil jeg si at Mohamed Salah og Paulo Dybala har vært bedre enn Eden Hazard også - Dybala har faktisk holdt dette nivået i et par sesonger, så han er jo på nippet til å bli nevnt med de øvrige. For Mohamed Salah sin del så var han veldig god forrige sesong også, men ikke på CR/KDB-nivå, så jeg holder tilbake dommen når det kommer til ham inntil han klarer å vise det samme i minst én sesong til.

I 2018 derimot så vil jeg si at CR klart har vært verdens andre beste fotballspiller. Blir spennende å se hvor lenge han klarer å holde oppe denne formen.

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
25.03.18 13:05
TFF: Den er faktisk sterkt undervurdert, men nå skriver du i 2018 - fyren er 33 år gammel. Sååå...om du mener nu, eller 5 år siden, vet jeg ikke.
At du gir han top 5 spiller all time er mer en hva det gjennomsnittlige Messi-fan gir. Så ros for den.

Det skal sies at jeg ikke har fått sett alt av Real sine kamper i det siste, men han har ikke vært gnistrende i de jeg har sett. Lite å si på sluttproduktet, han hagler inn mål om dagen. Tar han CL igjen på samme måte som sist, blir han å avansere på all time lista, uten tvil.

Det skal sies at jeg virkelig elsket Ronaldo sine siste United sesonger, så jeg kan være litt påvirket av at jeg savner de frekke fintene, rykkene og frisparkene. Frisparkene er jo helt rævva om dagen...

pregra
pregraInnlegg: 8538
25.03.18 13:07
TFF: Direkte løgn. Jeg har en større hjernekapasitet enn deg

Er jo VGoth nivå på deg snart. Du er jo forustigbar som fy. En kjapp titt på innleggshistorikken din viser hylling av CRonaldo og det motsatte av Messi. 

Messi er forresten bedre enn CR.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
25.03.18 13:07

Hvem er best av Benz og Alcacer?

pregra
pregraInnlegg: 8538
25.03.18 13:09
LaLuzdelNorte: Det skal sies at jeg ikke har fått sett alt av Real sine kamper i det siste, men han har ikke vært gnistrende i de jeg har sett.

Sånn sett var hans beste match på lenge den mot Egypt. Da var litt av kreativiteten og lysten til å utfordre tilbake en sjelden gang. Fortsetter han sånn kan det bli virkelig morro. Evt ikke morro i det hele tatt for oss som ikke liker fyren :)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7058
25.03.18 13:11

Hvem har vært verdens beste fotballspiller fra 2018 egentlig?

Salah eller Ronaldo?

(Innlegget ble redigert 25.03.18 13:11)

pregra
pregraInnlegg: 8538
25.03.18 13:17

Ola Kamara

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
25.03.18 13:20
-Jolla: I 2018 derimot så vil jeg si at CR klart har vært verdens andre beste fotballspiller. Blir spennende å se hvor lenge han klarer å holde oppe denne formen.

Jeg vil faktisk si at Salah har vært den kanskje beste spilleren i verden sålangt i 18, og jeg er usikker på hvor mye bedre Messi har vært enn Salah/Ronaldo totalt sett, fordi han har hatt noen helt middels kamper, innimellom de ekstreme han hadde mot Betis (herregud det var 2012 all over again), Chelsea (og her er litt av kritikken, Messi sparer seg i perioder i kamper som i slutten mot Chelsea, men det har litt med taktikken også, hvor resten av laget ikke satser framover for å sikre seieren), Girona, Espanyol osv..

Så det kan jo hende at vi ikke har sett det beste av Messi denne sesongen enda (med unntak av borte mot Betis, hvor han kjørte full pinne i 90 + minutter), fordi han tar seg noen hvileskjær og er mer "team player" som han sier, oftere i kamper. Problemet med team player Messi er at de andre ofte ikke greier å ta ansvar, men det kan ha hjulpet spesielt Dembele/Coutinho å komme i gang, selv om de begynte svakt.

Jeg mener at Salah har hatt et bedre 2018 enn Ronaldo, og er en farligere/vanskeligere spiller å stoppe som skårer omtrent like mye mål, men skaper mer trøbbel. At han har vært bedre enn Messi vet jeg ikke, fordi Messi gjør mye playmaking som ikke vises statistisk, så her må LFC fansen fylle meg ut, fordi jeg vet rett og slett ikke hvor god Salah har vært på dette. Jeg får ikke sett 90 minutter av PL kamper..

Så i hovedsak så begrunner jeg mye av dette på logikk, en lynrask venstrefot som får mye rom å løpe i blir vanskeligere å stoppe enn en treigere, men sleipere fyr som timer løpene i boksen perfekt og setter seg selv i posisjon til å skåre hele tiden. Den siste er mer avhengig av laget, den førstnevnte skaper mer selv. Så kan kanskje noen LFC fans fortelle meg hvor komplett Salah egentlig er, for om han playmaker på et høyt nivå, har han vært den beste spilleren sålangt i 2018.

(Innlegget ble redigert 25.03.18 13:22)

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
25.03.18 13:32
pregra: Sånn sett var hans beste match på lenge den mot Egypt. Da var litt av kreativiteten og lysten til å utfordre tilbake en sjelden gang. Fortsetter han sånn kan det bli virkelig morro. Evt ikke morro i det hele tatt for oss som ikke liker fyren :)

Noe som er viktig for meg er å være objektiv kontra subjektiv, her sliter mange som er såkalte "fanboys" av spilleren å ikke være subjektiv. Jeg ser på fotball som et nydelig spill, og prøver å ikke la meg påvirke av at noen er "artigere" enn andre. Neymar er en artigere kunstner enn Messi, men han er ikke bedre. Han er også en cunt til tider, men det kan jeg ikke la påvirke min mening om han som fotballspiller.

Dette har jeg prøvd å jobbe med i mange år, og det begynner å komme seg. Samtidig må man jo bare elske sine favoritter, og når Neymar begynner med disse vippene og triksene over folk, er jeg begeistret som fan av triks og det mer gøyale/show i fotball.

Derfor skal jeg ikke håpe på at Ronaldo feiler, men heller hylle han om han presterer som i slutten av CL i fjor, fordi da fortjener han virkelig hyllesten og det kom jaggu meg gjennom hardt arbeid også.

Jeg har vanvittig respekt for historien til Ronaldo, og han er en stylet up hardgrinder rett og slett. Jeg har latt meg inspirere i dagliglivet/treningen av historiene om han som trener så hardt for seg selv, selv med penger, damer og andre fristelser i hverdagen, for å bli den beste. Kontra Ronaldinho og andre som lot seg rive med (ikke at jeg ikke forstår dem, det må være vanskelig). Ronaldo er rett og slett en villmann i hodet, og det må man respektere, jeg liker egentlig også fyren generelt. Man skal ha lov å være litt arrogant når man har jobbet så jævlig hardt for å bli den man er, du kan ikke bare være ydmyk hele tiden. Det blir kjedelig og innesperrende.

Jeg liker også typen til Messi, fordi det kan ikke bare være lett å holde egoet inni seg hele tiden. Mange tror Messi er så utrolig ydmyk, men la meg si deg. Det er nok et ekstremt ego inni der også, fordi du spiller ikke så aggressivt og selvforsynende som han gjør på banen, uten en voldsomt selvtillit og indre tro på deg selv. Du må ignorere alle som klager over at du dribler så mye, og overdriver feilene du gjør når du faktisk mister ballen osv osv. Det er ikke lett å ikke bli forbannet å holde det inni seg som han gjør.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17325
25.03.18 13:44
LaLuzdelNorte: Jeg mener at Salah har hatt et bedre 2018 enn Ronaldo, og er en farligere/vanskeligere spiller å stoppe som skårer omtrent like mye mål

Jeg vet at du sa at du ikke setter mye lit til ting som mål og assists, men i 2018 så har man altså:

Cristiano Ronaldo har 22 mål og 4 assists på 14 kamper (1235 minutt)

Mohamed Salah har 14 mål og 4 assists på 13 kamper (1072 minutt)

Det er ikke omtrent like mange mål.

Du sa at du satte mer lit til en side som Whoscored som gir karakter basert på total statistikk (pasninger, ballvinninger, driblinger), der har man:

Cristiano Ronaldo har en gjennomsnittsrating på 8.60 (altså nesten helt oppe på det nivået Lionel Messi har hatt igjennom sesongen i LL - 8.71), han har ifølge Whoscored vært banens beste i 7 av sine 13 tellende kamper (Whoscored har ikke inngående statistikk fra Portugal-Egypt)

Mohamed Salah har en gjennomsnittsrating på 7.84, han har ifølge Whoscored vært banens beste i 2 av sine 11 tellende kamper (Whoscored har ikke inngående statistikk fra Portugal-Egypt eller FA Cupen)

 

Lionel Messi har til sammenligning 8.79 i gjennomsnitt i 2018.

(Innlegget ble redigert 25.03.18 13:45)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7058
25.03.18 13:50

Og ikke minst betydningen av målene fra CR, spesielt i CL, og da sist mot PSG, der han putta 3 på to kamper, og direkte avgjørende. 

Ja, det er ikke langskudd fra 25 meter, men det er jo en grunn for at det er nettopp han som gjør det, og har gjort det 19 ganger på 11 kamper, og er mestscorende i CL. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
25.03.18 15:21

Det å bare se på mål og assist er en direkte fornærmelse mot Messi. 

Soleklart ener og tidenes beste. 

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
25.03.18 15:41
-Jolla: Jeg vet at du sa at du ikke setter mye lit til ting som mål og assists, men i 2018 så har man altså:
Cristiano Ronaldo har 22 mål og 4 assists på 14 kamper (1235 minutt)
Mohamed Salah har 14 mål og 4 assists på 13 kamper (1072 minutt)
Det er ikke omtrent like mange mål.
Du sa at du satte mer lit til en side som Whoscored som gir karakter basert på total statistikk (pasninger, ballvinninger, driblinger), der har man:
Cristiano Ronaldo har en gjennomsnittsrating på 8.60 (altså nesten helt oppe på det nivået Lionel Messi har hatt igjennom sesongen i LL - 8.71), han har ifølge Whoscored vært banens beste i 7 av sine 13 tellende kamper (Whoscored har ikke inngående statistikk fra Portugal-Egypt)
Mohamed Salah har en gjennomsnittsrating på 7.84, han har ifølge Whoscored vært banens beste i 2 av sine 11 tellende kamper (Whoscored har ikke inngående statistikk fra Portugal-Egypt eller FA Cupen)

Lionel Messi har til sammenligning 8.79 i gjennomsnitt i 2018.

WhoScored er vel da også en ikke så bra side? Har sett en del rart der. Bruker Squawka selv, og der er Salah på 1264 Nr 1 i PL, mens Ronaldo har 1368 på 7 mindre kamper og er nr 2 i LaLiga (Messi 1 med 2222 på 28 kamper). Så favør Ronaldo der over Salah, rent statistisk.

I CL leder Ronaldo med 624 poeng, men med litt over en kamps favør i minutter over Messi og Salah på henholdsvis 448 og 413. Favør Ronaldo her over begge to, men her skal det legges til at Messi har spilt mot tøffere motstand og coastet mer i gruppespillet, den eneste kampen han ga alt og skuffet var egentlig borte mot Sporting. Så her blir de siste kampene å avgjøre hvem som virkelig skinner når det gjelder som mest i år.

Så om vi følger disse sidene, har vi Messi 1, Ronaldo 2 og Salah 3. Men så er det jo å se kampene også.. derfor konkluderer jeg ikke med noe enda.

Pwnez
PwnezInnlegg: 239
25.03.18 16:26

Føler nesten at jeg er en av de eneste som synes Coutinho har vært helt middelmådig så langt. Av de siste kampene han har spilt, så har han vært ut av posisjon angrepmessing og langskuddene hans har truffet bra som ca 2/5 ganger.

Skal si at han har flink med ballen i føttene og noen fantastiske passninger. Håper han bygger opp formen overalt til sesonger er slutt. Så jeg føler at det ikke er noe unnskyldning at Coutinho ikke er med i UCL om vi ryker ut. 

LaLuzdelNorte
LaLuzdelNorteInnlegg: 977
25.03.18 17:31
Pwnez: Føler nesten at jeg er en av de eneste som synes Coutinho har vært helt middelmådig så langt. Av de siste kampene han har spilt, så har han vært ut av posisjon angrepmessing og langskuddene hans har truffet bra som ca 2/5 ganger.
Skal si at han har flink med ballen i føttene og noen fantastiske passninger. Håper han bygger opp formen overalt til sesonger er slutt. Så jeg føler at det ikke er noe unnskyldning at Coutinho ikke er med i UCL om vi ryker ut.

Han var svak og nå han han vært middels +/- med noen gode momenter i det siste. Så du er ikke alene.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2112
25.03.18 18:35

Litt merkelig følelse etter flere år der CRs prestasjoner lenge har fått tidvis litt vel mye skryt. Men i år som det har buttet veldig mye imot inntil nylig, så har man tydeligvis sluppet ut en gjeng som har ventet lenge på å endelig få påta seg rollen som bøddel og slakte CR. Det er mange grunner til at Real har sviktet. CRs sjansesløseri er uten tvil en del av det, men heller ikke mer. 

Man kan se på Zidane som har hatt mye av de riktige tankene, men ikke fått til utførelsen. Alt så perfekt ut med Isco og Asensio som så klare ut til å ta over hegemoniet og tidlig i sesongen ble Asensio hyllet av mange som den neste gullballvinneren. Kan se ut som om Zidane har feiget litt ut og lent seg på den rutinerte gjengen for å på skuta på rett kjøl. Og her har det nærmest vært en kollektiv svikt. Modric og Kroos på midten som over flere år har levert jevnt på verdensklasse-nivå, Marcelo som muligens er denne generasjonens beste venstreback, kapteinen Ramos som er viktige i begge ender med sine matchvinner-egenskaper osv. Det er lett å skylde på CR, men det er mye mer.

Over en hel sesong jevner det seg jo ofte ut etter hva man faktisk har prestert. Og ser man på CR sine tall, så er de ikke så veldig langt bak en "nomal-sesong". Så kan man gjerne si at statistikk er ikke alt, og det er selvfølgelig riktig, men for CR så er statistikk mye. Han leverer målpoeng, men ikke så mye mer. I så måte er hans bidrag mye mer målbart enn for mange andre fotballspillere. Ser man bort i fra april og mai, så har man jo nå fasit i hånd og kan se at CR er helt der oppe, kanskje som den aller beste bak Messi.

For min del personlig så står 2. og 3. plassen mellom CR og Neymar. Som ren fotballspiller så holder jeg Neymar over, men da fotball fremdeles måles i resultater og CR er personifiseringen av resultatmessig kynisme, så har Neymar enda et lite stykke opp i å være effektiv nok.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
25.03.18 18:58
Pwnez: Så jeg føler at det ikke er noe unnskyldning at Coutinho ikke er med i UCL om vi ryker ut.

Har ikke hørt noen bruke den unnskyldningen.


Men nei du er ikke den eneste.

Pwnez
PwnezInnlegg: 239
25.03.18 19:10
Royu: Har ikke hørt noen bruke den unnskyldningen.

Vet ikke om du er på Reddit, men Barca's subreddit har tatt den opp ofte.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17325
25.03.18 22:20
LaLuzdelNorte: Bruker Squawka selv

Squawka og Whoscored gir som regel tilnærmet det samme, eneste store forskjellen du ser er at hos Squawka så spriker det mye mer i score mellom veldig god kamp og veldig dårlig kamp, så mye at du til og med får minuspoeng for å spille dårlig, og at du kan få dobbelt så mange poeng hvis du scorer 8 mål som hvis du scorer 4 mål, selv om det etter normal standard gis toppkarakter både når du scorer 4 og hvis du scorer flere, ettersom at det etter hvert blir meningsløst å score flere.

På Squawka så har du i 2018:

Cristiano Ronaldo har en score på 1060 på 13 kamper (totalt 1145 minutt), dette gir en score per 90 minutt på 83.32

Mohamed Salah har en score på 506 på 11 kamper (totalt 903 minutt), dette gir en score per 90 minutt på 50.43

Lionel Messi har en score på 1045 på 13 kamper (totalt 1111 minutt), dette gir en score per 90 minutt på 84.65

(Innlegget ble redigert 25.03.18 22:28)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
25.03.18 23:50
LaLuzdelNorte: Favør Ronaldo her over begge to, men her skal det legges til at Messi har spilt mot tøffere motstand og coastet mer i gruppespillet, den eneste kampen han ga alt og skuffet var egentlig borte mot Sporting. Så her blir de siste kampene å avgjøre hvem som virkelig skinner når det gjelder som mest i år.

Er det virkelig så stor forskjell på Juve, Sporting, Olympiacos og Chelsea, kontra Tottenham, BvB. Apoel og PSG? De fire lagene satt opp mot hverandre kan vel egentlig ikke kalles noe annet enn likeverdige. At Maribor, Spartak, Sevilla, og Porto er så kruttsterk motstand for Liverpool og Salah aner jeg ikke.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg