Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
rivaldo
rivaldoInnlegg: 1911
14.05.18 08:43
Maradona_123: Forstår ikke helt hvorfor Suarez får så mye kritikk som han får, nei, han kommer nok aldri tilbake til 50-60 mål igjen, men det er det jammen ikke mange som kan. Hva er han oppe i nå, 30-35? Han har også tosifret antall assist, så det er langt ifra noen krise.

Hvis man kun ser seg blind på mål og assist, så vil man la seg lure jævlig og tro at denne Suarez er en god fotballspiller og viktig for laget. 

Det er han langt ifra å være. Han er direkte ødeleggende for laget og det er helt utrolig at en spiller som spiller for Barcelona har så dårlige grunnleggende tekniske ferdigheter. 

Vi har i store deler av sesongen spilt 10 mot 11 fordi Valverde har delt ut klippekort. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28274
14.05.18 09:44

Sånn helt i det stille så har Coutinho levert 21 mål og 13 assist på 34 kamper fra start.

En vanvittig produktiv sesong.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
14.05.18 10:04

Helt ok at luften går litt ut av ballongen når ligagullet er skrevet i stein. Når da Messi ikke er med i troppen, så er det på ingen måte noen bombe at det blir tap. 

Ellers vil jeg gjerne henge meg på evalueringen av spillerne. Jeg gir to karakterer. Den ene rent objektivt og den andre ut i fra forventning (kursiv).

Ter Stegen: 9/10 og 10/10
Den ultimate keeper for Barcelona. Har gjort virkelige fremskritt og befestet sin posisjon som Barcelonakeeper i mange år fremover. Rå som sweeper og enorm i 1 mot 1. Har litt å gå på strek, men det er det eneste man kan utsette. Kan ikke se for meg en eneste keeper som hadde vært bedre for oss i denne posisjonen.

Roberto: 8/10 og 9/10
Alt i alt en god sesong for Roberto. Har klart å holde Semedo unna førsteoppstillingen og hevet seg fra fjorårssesongen. Har ikke like ofte blitt avslørt i posisjoneringen og løper som alltid mye.

Pique: 8/10 og 8/10
Bedring etter en dårlig fjorårssesong. På sitt beste helt i toppen, som han har vært siden han kom til oss, men fremdeles litt variabel. For Barcelonas del får vi håpe at Pique gir seg etter VM og fokuserer 100% på FCB. Skulle ønske han var enda litt tøffere og var enda mer sjef der bak. Føler det inni mellom mangler noen som kaster seg inn i krigen slik som Puyol gjorde. 

Umtiti: 9,5/10 og 10/10
Har tatt det virkelige steget opp i den ultimate verdensklasse. Ikke vært like ufeilbarlig helt på tampen. Litt sen i flere dueller som fort kunne blitt farlige situasjoner og straffespark. Ikke tilfeldig startet alt dette her når Umtiti og FCB begynte kontraktsforhandlingene. Verdens beste stopper 17/18 ? 

Alba: 9/10 og 9/10
Alba tilbake slik vi kjenner ham! Fått langt friere tøyler etter Neymar forsvant. Og da kommer han velvillig fossende fram til enhver tid. Farten er alltid en trussel og gir oss mer enn ofte en ekstra mann i angrep.

Busquets: 8,5/10 og 7/10
7/10 ikke fordi han egentlig har hatt en dårlig sesong, men fordi forventningene til Busquets er så eksepsjonelt høye. Har nok lidd litt av at det har blitt mye formasjonsskifter og er ikke like tilpass i en flat 4-er som i sin vante dype rolle. Jeg håper at vi nå går tilbake til 4-3-3, nå som vi har alle mann på dekk og at Busquets hever seg til det perfekte nivået han hadde for et par sesonger siden. Dette var en tid Busquets knapt gjorde store feil i en hel sesong, men nå føler jeg at det er noen glipper relativt ofte.

Rakitic: 8,5 og 9,5
Sammen med Busquets, våre to beste menn på midten i år. Har spilt både indreløper og pivote i 4-3-3 og høyre, samt sentralt i en 4'er. Har gjort alle disse oppgavene med bravur. Legger alltid ned en enorm arbeidsinnsats og for min del har han det høyeste bunnivået i årets midtbane, som Busken egentlig har hatt monopol på i mange år nå. Var blant våre aller beste spillere i mange av de tøffeste kampene. For min del kanskje den eneste spilleren som reiste fra Roma med æren i behold. Gjorde også en helt vanvittig kamp mot Real Madrid med 1 mann mindre.

Iniesta: 8/10 og 8/10
Kommer til å etterlate seg et vanvittig savn. Ingen gjør tofotsdragninger slik som illusjonisten. I sine beste kamper, så viser han at han fortsatt kanskje er verdens beste midtbanespiller. Det er derfor selvfølgelig veldig trist at han gir seg, da han garantert hadde hatt noe å bidra med i minst en sesong til. Men det er likevel forståelig at han ønsker å gå litt videre. Har vært mindre skadeutsatt i år enn enkelte tidligere sesonger som har vært et pluss, men har vært litt mer variabel i toppkampene enn det han har brukt å være. Har jo ofte variert en del mellom topp og bunn, men tidligere nesten alltid levert helt enormt i viktige kamper. Lander på en 8er.

Paulinho: 7/10 og 8/10
Det var ikke akkurat hallelujah-stemning når denne signeringen ble gjort, men den må likevel sies å være en suksess. Paulinho gir oss noe annet på midtbanen og kom som et friskt pust. Men etter mye tillit ettersom sesongen har forløpt har han også tydelig vist sine begrensninger. Han bør aldri være mer enn en joker, men som en joker er han rett og slett gull. Spørsmålet er om dette er nok for Paulinho selv ?

Messi: 10/10 og 9/10
Verdens beste. Man kan jo egentlig ikke forvente mer, men når det likevel er et lite hakk opp til hans absolutte toppnivå klarer jeg ikke gi mer enn 9er. Med litt bedre lagkamerater, så hadde man kanskje vært nærmere 10.

Suarez: 7,5/10 og 6,5/10
Det føles nesten urimelig å objektivt gi en 7,5 til en spiss som scorer mer enn 30 mål på en sesong. Men med den servicen man til tider får, så er det likevel riktig. For min del kanskje sesongens store skuffelse. Har hatt et helt eksepsjonelt dårlig bunnivå og har vel knapt scoret viktige mål i år ? 1 mål i CL er stryk. I tillegg synes jeg Suarez har mistet mye av den ville fyren han tidligere var i gjenvinningsfasen. Rent praktisk forstår jeg at vi er stuck med fyren, men rent teoretisk burde Suarez vært førstepri på salg imens han enda har verdi.

Cillesen: 8/10 og 8/10
Er egentlig ikke så mye å si her annet enn at dette må være verdens beste reservekeeper. Leverer alltid på et nøyt nivå. Er ikke like fenomenal som Ter Stegen med beina, men det er heller ingen andre. Så lenge Jasper er fornøyd, bør vi holde på denne duoen så lenge vi kan.

Semedo: 7/10 og 7,5/10
Tidvis minner han meg veldig mye om en backversjon av Umtiti. Iskald, rolig og kontrollert på et høyt, høyt nivå. Jeg må innrømme at Semedo var et ukjent navn for meg når han kom, men viste veldig tidlig at dette kunne bli et kjempekupp. Har vel slik som sesongen har utviklet ikke tatt de neste stegene så fort som man hadde håpet. Riktignok med et par dårlig timede skadeopphold, men har likevel vist nok til at dette er en mann å satse på. Det er veldig enkelt å se at Semedo er en naturlig back og vil forhåpentligvis gjøre HB til sin egen i 18/19. 

Vermaelen: 7,5/10 og 9/10
En av sesongen positive overraskelser for min del. Etter så mange skadeplager har han likevel ikke stått tilbake for noen når han har fått spilletid. Føler nesten at vi får noe ekstra der bak med Vermaelen når han er blant dem virkelig ikke er redd for å trø til litt ekstra. Hadde det ikke vært for skadeplagene, så hadde han vært den perfekte 3. stopper, men med skadehistorikken bør han ikke være mer enn 4. valg. Jeg er mer enn fornøyd med at Vermaelen får bli som backup.

Digne: 5,5/10 og 4,5/10
Skuffende. Har aldri klart å heve seg å gi Alba en kamp om plassen. Er jo åpenbart en god fotballspiller, men er altfor usikker. Føler ofte at dette nesten er den mest reduserte posisjonen når vi roterer. Vi mister et angrepsvåpen i Alba, i tillegg til at Digne ofte stopper opp spillet med en ekstra touch som fører til støttepasning og stopp i bevelse. Taper også altfor mange 50/50-situasjoner som rett og slett ikke er godt nok. Hadde forventet mer av Lucas. 

Gomes: 4/10 og 4/10
Jeg tror nok mange hadde håpet at Gomes skulle klare å heve seg etter at han var ute i mediene med krokodilletårene sine. Men det har han rett og slett ikke vært i nærheten av. Har fått mer enn nok av spilletid til å vise at han fortjener bedre. En overgang må skje. Både for Barcelonas og Gomes sin egen del. Kan meget mulig blomstre et annet sted.

Paco: 4/10 og 5/10
Her er det egentlig tynt med grunnlag for å gi karakter. Har for min del hevet seg et lite hakk og ser litt tryggere ut på seg selv enn det han gjorde i fjorårssesongen. Den gang kunne man se på ham at han var veldig frustrert, men nå ser det mer ut til at han har funnet sin rolle. For min del kan han gjerne bli. Ikke som en rotasjonsspiller, men som en backup ved skader.

Coutinho: 7,5/10 og 7,5/10
Godt levert. Intet mer, intet mindre. Har ikke tatt Barcelona med storm, men viser mer enn nok til at vi kan se at dette vil bli veldig bra med tiden til hjelp. Forventningene skrus kraftig opp til neste sesong. Men ikke mer enn at en klassespiller som Coutinho skal klare det. Det gledes at man faktisk kan få en målfarlig indreløper.

Dembele: 6,5/10 og 6/10
Ekstremt rufsete og ser veldig utilpass ut. Det er selvfølgelig veldig tidlig for en ung spiller og han skal naturligvis få mer tid før det avgis en endelig dom. Men samtidig er det umulig å ikke tenke tanken at han ikke ser ut til å passe helt inn i vårt spill. Han viser periodevis prov på masse ekstremferdigheter, men samtidig er går masse av dette på fart og rykk. Er nærteknikken og småspillet godt nok ? Er feilprosenten lav nok ? Dembele må få selvtilliten tilbake. Viser han den på treningsfeltet, så er jeg sikker på at det vil komme i kamp også. Men pdd er det for meg vanskelig å se at han er et reelt førstelagsalternativ.

D. Suarez: 6,5/10 og 7/10
For min del har Denis fått litt ufortjent lite spilletid. Viser blant backupene at han er den spilleren som har mest å tilby. Har jo faktisk noe spennende over seg, men spørsmålet er bare om det er godt nok. Har fått to sesonger på seg. Blir ikke sjokkert om han forsvinner, men er den spilleren av de åpenbare backupene på midtbanen som kan tas med videre. Bør være klart prioritert foran Gomes og Vidal.

Vidal: 5/10 og 5/10
Er ikke i nærheten av å være plass til Vidal lenger. Er et tredjevalg på HB og enda lenger bak i køen på midten. Veldig synd med den skaden han fikk, da han virkelig var på gang rett før. Synd, trist og leit. Men sånn er det. Må ut i sommer.

Mina: 6/10 og 7/10
Er fremdeles uferdig, selv om han for min del har overrasket noe i positiv forstand. Tryggere enn fryktet. Har en liten x-faktor i den enorme fysikken sin som er litt savnet. Umtiti og Pique er jo begge gode duellspillere, men det blir likevel ofte litt tannløst på hjørnespark. Her er nok Mina ihvertfall potensielt litt råere. Men dette er selvfølgelig bare en liten del av det å være stopper. Er nok ikke helt klar for å utfordre Umtiti/Pique. Et utlån virker fornuftig.

Valverde: 8/10 og 8,5/10
Forventningene var kanskje urealistisk lave etter at Enrique styrte alt mot stupet i en hel sesong. Det var også tydelig i supercupen hvor man rett og slett ble avkledd. Så ble kanskje forventningene litt vel urealistisk høye igjen etter gode resultater. Kampen i Roma selvsagt stryk. Men selv om det var en taktisk skivebom i tilnærmingen, så må likevel spillerne også ta sin del av skylda som mer eller mindre samtlige underpresterte kraftig. Mange har kritisert laguttaket, men med Semedo som leverte godt i forkant og Dembele som leverte vinglete, så var egentlig valget mer enn forståelig. Utover dette var de andre 10 spillerne mer eller mindre gitt. Men ser man bort ifra denne kampen, så har Valverde gjort veldig, veldig mye riktig. For min del har han levert over forventning, men den virkelige store prøven står han ovenfor nå, når han skal ta det offensive et steg videre.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
14.05.18 17:53

Ligger det noe i at Barcelona skal betale 10-20 mill euro mer for Griezmann?


Det er isåfall en ufattelig bra prestasjon. Dette styret er jo helt kaos.

Kubala
KubalaInnlegg: 8022
14.05.18 19:41
Royu: Ligger det noe i at Barcelona skal betale 10-20 mill euro mer for Griezmann?

De må uansett ut med en prosentandel av kjøpsklasulen I kontrakten hans dersom de løser ut denne. Får de Atletico med på 100 millioner så trenger de ikke det, men det er visst slik at Atletico må betale en fjerdedel av kjøpssummen til Real Sociedad.

Tvilsomt at Atletico vil gjøre noe som helst enkelt for Barcelona I denne saken, så det er godt mulig man ender opp med å betale rundt den summen ekstra.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
14.05.18 20:23

Er vel kanskje greit når jeg tenker meg om så man ikke brenner alle mulige broer ditt. 

Barcelona håndterer hvert fall ting veldig dårlig om dagen. Setter klubben konstant i negativ søkelys med slike saker.

Thpe
ThpeInnlegg: 34696
15.05.18 13:48
GMartino: nydelig!

Skjer med tomlene?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
15.05.18 18:34

Iniesta: I’d like to coach

Xavi og Iniesta duo i fremtiden. 

Cobi
CobiInnlegg: 58244
16.05.18 08:27

Sport har meldt det lenge, mens EMD har ment det motsatte. Nå har EMD snudd og er enige med Sport: Barcelona henter Lenglet fra Sevilla. Robert Fernandez var bl.a på tribunen da Sevilla slo Real Madrid, og skal ha hatt et møte med franskmannens agent forrige onsdag, i følge Rac1. EMD melder i dag at det er enighet om en femårsavtale, og Lenglet kommer uavhengig av om Umtiti forlenger eller velger å forlate.

Jeg kan ikke forstå annet enn at Lenglet må være en god signering, enten klausulen er €30 mill eller €35 mill (rapporteres forskjellig). Vermaelen – inne i sitt siste kontraktsår – ned som fjerdevalg og Mina ut på lån, og vips skal man kunne sitte på en virkelig god stoppergjeng uten altfor stort utlegg.

Cobi
CobiInnlegg: 58244
16.05.18 08:31
Royu: Ligger det noe i at Barcelona skal betale 10-20 mill euro mer for Griezmann?
Det er isåfall en ufattelig bra prestasjon. Dette styret er jo helt kaos.

Nær sagt alle klubber gjør dette her, og det er ikke bare for å opprettholde et godt forhold til selgende klubb.

Om Barcelona løser ut klausulen, må de betale €100 mill up front. Om de fremforhandler en avtale på f.eks €115 mill, kan denne forhandles sånn at man betaler avdrag over f.eks. tre eller fire år, hvilket er det normale i alle overganger. PSG driter i sånt, og casha ut Neymar (Barcelona ville aldri ha forhandla den overgangen uansett, tror jeg, rett og slett av politiske årsaker), men for klubber som tross alt skal tjene pengene sine selv, er sånne hensyn helt vanlige å ta.

Bayern betalte f.eks. mer enn klausulen for Thiago.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7521
16.05.18 11:46
Cobi: Lenglet

Om han er noe i nærheten av det han bedrev med mot United på Old Trafford, så må vel €30 mill sies å være litt av en kjempdeal for dere, i et marked hvor 4 år eldre Mustafi for ikke så lenge siden, kostet €35, og har siden da gått en vei.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
16.05.18 14:07

Wow. Dette vil jo være et kjempekupp i dagens marked. Den franske invasjonen fortsetter. Da vil man faktisk ha to meget, meget gode stopperpar. Jeg er veldig imponert over planleggingen til disse overgangene. Alle disse avtalene vil jo da fort være spikret og mer eller mindre i boks før sommerferien. Man vil da kunne gå inn i en pre-season med full tropp. De eneste potensielle spørsmålene er hvor mange spillere man blir kvitt. 

Men med mer penger ut, så er det vel også mer nærliggende å tro at det ikke vil bli hentet en stor midtbaneprofil. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.05.18 14:27

Ikke helt solgt på han, et lag som slipper inn 58 mål i ligaen med han i førersete er jammen meg ikke imponerende. Så kan man gjerne skylde på alle andre rundt han. 

Men fin alder da og ikke altfor så dyr. Skal jo uansett være tredjevalg. Bare trist at man ikke går all inn for de Ligt. Så da blir det bare å se denne fyren bli enorm med årene, for jeg har vanskelig å se for meg at han blir i Ajax så veldig mye lengre.

Men så noe om at de planla de Jong og de Ligt neste sesong. 
Hadde vært smått ironisk om begge de to glapp fordi jeg kan ikke se for meg at begge to blir værerende i Ajax.Forresten kamp i dag mot Sundown. Hvorfor får du spørre styret om, de får vel mye penger både over og under bordet.

Injured: Umtiti, Vermaelen

-Jolla
-JollaInnlegg: 17827
16.05.18 15:49
Royu: Forresten kamp i dag mot Sundown. Hvorfor får du spørre styret om, de får vel mye penger både over og under bordet.

Fordi klubben får 8 millioner euro for å stille opp i en oppvisningskamp imellom to kamper som betyr null og niks?

For å parafrasere deg så ville det jo da ha vært en ufattelig bra prestasjon av styret å takke nei til dette. Da hadde styret vært helt kaos. (Her mener du altså at det ville vært en dårlig avgjørelse? Selv om du skriver "en ufattelig bra prestasjon")

 

Ellers vil jeg bare si at jeg vil sette Lenglet over De Ligt. Hvordan ståa er om 3-4 år vet jeg ikke, men jeg er i hvert fall overbevist at på dette tidspunktet så er et kjøp av Lenglet bedre for Barcelona enn et kjøp av De Ligt. Jeg stiller mer spørsmål til Lenglet som da sier seg fornøyd med å være 3. valg, men med tanke på hvor mye rotasjon som foregår på stopperplass i andre klubber så kan det vel tenkes at når alternativet (Lenglet) er like godt som førstevalget (Pique) så vil det være muligheter for å vise seg frem og ta posisjonen over de neste årene.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
16.05.18 16:23

Føler meg veldig mye tryggere på en kvartett bestående av Pique, Umtiti, Lenglet og Vermaelen enn dagens trio + de Ligt. De Ligt er utvilsomt kjempespennende ja, men fortsatt en ungutt som har tilgode å levere på den store scene. 

Ikke utenkelig at man hadde fått en skade på Vermaelen eller noen av de de to andre. Da sitter man igjen med en relativt uprøvd 18-åring som førstereserve.

Lenglet minner jo veldig om Umtiti-kjøpet i profil. Ca 22 år. Begge med mye erfaring fra tier 2 klubber og aldersbestemte landslag. Mellomprissjiktet. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.05.18 17:09

Men å betale for Arthur er greit?

de Ligt leverte strålende for Ajax og var i en EL finale senest i fjor mot United hvor han var en av de beste forsvarsspillerne i EL i en alder av 17! År. Historieløst å si at han ikke har levert. Fått også snuse på landslaget nå hvor han seneste sto for 2 assist når Nederland banket Portugal. 

Sannheten er at Barcelona har brukt 150 millioner euro på midtstoppere de seneste årene uten at noen av de har klart å befeste plassen sin med unntak av Umtiti nå. Da er det bedre å bare punge ut for en midtstopper som kan ha muligheter for å være her 12-16 år. Ja takk anyday. 

Mens lenglet har en «god» sesong under vingene hvor målene har rent inn for Sevilla. Tenk å ha en god sesong å vise til en alder av 22. Mens en 18 åring har nøyaktig det samme og man kan virkelig se at han kommer til å bli noe stort. Da legger jeg heller 30-50 mill mer for et mer soleklart valg for fremtiden enn å konstant kjøpe spillere som vil feie seg inn i gruppen som Vidal, Denis Suarez, Paco, Gomes, Digne. 

(Innlegget ble redigert 16.05.18 17:22)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17827
16.05.18 17:56
Royu: Sannheten er at Barcelona har brukt 150 millioner euro på midtstoppere de seneste årene uten at noen av de har klart å befeste plassen sin med unntak av Umtiti nå.

Wat? Hvor lang periode er "de seneste årene"? Skal vi tilbake til Martin Cáceres og Gabriel Milito her?

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
16.05.18 18:31

Ramadan Kareem.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46359
17.05.18 00:53

Vær glad over at dere signerer Lenglet. Solid, og stort potensiale.

Når det gjelder de Ligt, så er han på vei til Man City.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.05.18 09:13

nvm

(Innlegget ble redigert 17.05.18 09:13)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1911
17.05.18 12:34

Det er jo helt feil å kritisere Lenglet og gi han hovedskylden for at Sevilla slipper inn mye mål. Et midtstopperpar bestående av Nesta-Cannavaro hadde jo slitt i den kaos-klubben. Det er ikke akkurat Atletico Madrid vi snakker om defensivt her.

Lenglet er ja takk. 

Elguaje
ElguajeInnlegg: 20927
18.05.18 16:05

‘I had anxiety attacks but no one wants to talk about that. Football’s not interested’

Fin tekst om Bojan fra Sid Lowe. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2722
18.05.18 16:59

Har 5 tomler i døgnet, hvor ligger vitsen å la vær?

Lenglet er nei takk

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
18.05.18 17:01
GMartino: Har 5 tomler i døgnet, hvor ligger vitsen å la vær?

Fantastisk

Garcia94
Garcia94Innlegg: 376
18.05.18 19:47

Altså foretrekker De Ligt selv, men man har ikke utømmelige lommer heller.

Griezmann kommer for 100+, Arthur for 40 og Lenglet for rundt 30-40. I tillegg burde man hente en midtbanespiller til, spesielt visst Arthur kommer i januar. Bartomeu har uttalt man har 60mil å handle for + evt salg. Trolig er det tallet noe høyere da det ikke er særlig strategisk å si hvor mye man har å handle for, men tror det blir vanskelig å skulle betale rundt 80 mil for De Ligt og samtidig å ha råd til Griez og Arthur.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
18.05.18 20:33

Rundt 80 mill euro? Hvem har sagt at han skal koste det? 
Prisene det har vært snakk om er alt fra 40-60 mill euro.

Er ikke så vanskelig å finne midler om man kvitter seg med de rette spillerne :) Behovet for å beholde Mina er jo null. Med et godt VM på karen, så kan man fort få 20-25 for han, om han blir å spille selvfølgelig.

Hva skal man med enda en midtbanespiller denne sesongen når man visstnok ryktes til å hente de Jong neste sesong? Ikke noe vits. Rakitic, Arthur og Paulinho holder på den plassen. 

Om man har så troa på Arthur så er det jo lite vits å bruke 40 mill euro på karen bare for å hente enda en middelmådighet. Fordi det er jo helt åpenbart at man ikke har råd til noe annet.
Da kunne man jo heller lagt inn bud på en Jorginho eller noe annet skikkelig der ute isteden for å ta et høy risiko kjøp fra en annen verdensdel.

Det trenger man ikke flere av. Blir det helt krise så får man heller gi Alena og Busquets sjansen. (Evt har man også Roberto som kan steppe inn på midten). 

Kubala
KubalaInnlegg: 8022
18.05.18 20:47

Da er det altså kommet til at Tottenham kan hente en av de største perlene i Barcelona-akademiet. Riqui Puig er veldig nære å signere for Poch og co. 

Sport. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1911
18.05.18 22:19

Skandale. Hvorfor er det så jævla vanskelig å ta vare på de beste unge?

Cobi
CobiInnlegg: 58244
18.05.18 22:27

Han er snart 19 år og har fått enorme 61 minutter for B-laget, som går fra tap til tap denne sesongen. Lurer på hvorfor de stikker, gitt...

Når det er sagt: Jeg har ikke sett han spille. Men som sagt snart 19 år, så hva er egentlig sjansen for at han ville slått seg inn i A-lagsdiskusjonen noengang? Kanskje ikke allverdens stor...

Er vel også verd å nevne at han ikke har fått et eneste minutt etter at Pimienta, som jo var treneren for U-laget som vant youth cupen, tok over B-laget. Skulle jo tro nevnte Pimients visste bedre enn noen hva han står for.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5283
18.05.18 23:35
Cobi: Han er snart 19 år og har fått enorme 61 minutter for B-laget, som går fra tap til tap denne sesongen. Lurer på hvorfor de stikker, gitt... Når det er sagt: Jeg har ikke sett han spille. Men som sagt snart 19 år, så hva er egentlig sjansen for at han ville slått seg inn i A-lagsdiskusjonen noengang? Kanskje ikke allverdens stor... Er vel også verd å nevne at han ikke har fått et eneste minutt etter at Pimienta, som jo var treneren for U-laget som vant youth cupen, tok over B-laget. Skulle jo tro nevnte Pimients visste bedre enn noen hva han står for.

Er vel 18 år (fyller 19 i august), og ønsket med videre av Barcelona (skal ha mottatt kontraktstilbud). Hører vel også med til historien at han som en av få fra Juvenil A-gjengen trente "fast" med A-laget en periode, og at han høster ros fra en del journalister som følger ungdomsfotballen i Barcelona og Spania tett. Men ja, jeg vet ikke jeg om han er "the shit", eller om det er greit at han forsvinner. Det som bekymrer meg, og som jeg mener er kritikkverdig, er at det er så voldsomt mange som forsvinner. Jeg er ellers også med på at La Masia produserte kunstig mange gode spillere en periode, og at man ikke kan forvente slikt, men, man bør vel kunne forvente en del mer enn hva man har klart å skape de siste årene? Er det naturlig å tro at kvaliteten på det som har kommet opp etter Pep er så mye dårligere enn de som kom opp før? 

Registrerte ikke at du skrev snart 19. My bad!

(Innlegget ble redigert 18.05.18 23:35)

Klikk for å gå tilbake til toppen