Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
raul_gonzalez
raul_gonzalezInnlegg: 490
29.05.18 23:17
xavi-maestro: Her begår du enkelte logiske feil.

Javel, jeg gir opp....

Hvitt flagg

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
29.05.18 23:43
xavi-maestro: Videre påstår du at dersom man ryker med ett mål, så er det uansett marginalt. Ja, det er marginalt med hensyn til målforskjellen. Men det er ikke det samme som at man har marginer på sin side. Det er to ulike setninger, med ulikt innhold. Det er den siste setningen som er poenget her. Det jeg påstår er at dersom man dominerer kampen, så vinner man flere kamper over tid, enn hvis man er underlegen. For å vite det, enten det gjelder deg eller meg, må man rett og slett gjøre statistikken på det. Hvis man f.eks. tar for seg testvariabelen "Det laget med flest store sjanser, har størst sjans til å vinne", så må man ha et tilstrekkelig stort utvalg, slik at statistikken sier noe substansielt om sannsynligheten. Det er nærliggende å konkludere med at et dominerende (skapende) lag vinner X-antall kamper oftere enn et mindre dominerende (skapende) lag. Med den konklusjonen kan vi avlede at dersom Barcelona dominerte i sin fire-års-periode mer enn RM har dominert i sin, ville Barcelona vunnet flere CL-titler dersom graden av tilfeldigheter på de respektive lagene sin side var lik.

Av CL-finaler er det kun fra omtrent 2000-tallet(evt. 98) hvor jeg har sett, og husket dem alle. Kanskje på de siste ca. 10 årene hvor jeg har sett og husket de aller fleste utslagsrunder, så dette er på et svært lite grunnlag. Men jeg tror ikke dette Madrid-laget skiller seg vesentlig mer ut som et lag som har flere marginer med seg enn andre vinnerlag.

Jeg er ganske sikker på at det siden den første turneringen har vært lag som statistisk ikke skulle vinne turneringer, men endte opp som seierherrer likevel. Jeg tror heller det er mer sjeldent med lag som dominerer såpass at det både er det mest sannsynlige utfallet, og det er utfall som er ganske klart.

Og når det gjelder finaler så er i alle fall de tre finaleseirene til Madrid ganske klare, med et unntak av 2016-finalen mot Atleti. Juve, og Liverpool ble slått ganske klart, og Madrid var det beste laget i minst 75% av tiden.

Med mindre du har mer tall bak hypotesen din så tror jeg ikke du kan si så mye mer om hvilke lag som har hatt mest marginer, og om Madrid i så fall er et lag som skiller seg ut.

Dessuten så tror jeg oppfatningen om Madrid som et lag med mye flaks, er at de ikke har noen klare styrker, og ikke er så dominerende i spillet. De har sjeldent mer enn 60% av ballen, og de lar ofte motstander komme til sjanser. Det er heller ingen tydelig spillestil, noen ganger forsvarer Madrid seg med 11 spillere bak ballen, noen ganger går de for kontringer, noen ganger er det etablert spill, balltempo går hurtig, balltempo går sakte, det er mye bevegelse, det er lite bevegelse. Det er et lag det er vanskelig å plassere.

Samtidig er det en oversett ferdighet de virker å ha en edge, og det er mentale ferdigheter. Jeg tror det er få lag i Europa som er like mentalt sterke som Madrid. Alt tilsier, etter ligaspillet å dømme, at det ville vært en katastrofe-sesong, men går hen, og vinner CL etter et gruppespill med blant annet BvB og Tottenham, for så å møte PSG, Juve, Bayern og Liverpool i sluttspillet. Det er en enorm mental styrke som ligger bak. Et aspekt som går fort tapt, når man veldig ofte fokuserer på teknikk, taktikk, og statistikk.

(Innlegget ble redigert 29.05.18 23:44)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
30.05.18 01:03

Marlon ser ut til å være på vei til West Ham for €15m. En meget dårlig deal for Barcelona i min bok. 

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2784
30.05.18 07:33
Bølgenisse: Marlon ser ut til å være på vei til West Ham for €15m. En meget dårlig deal for Barcelona i min bok.

Det kan være, men det er jo helt utrolig at man har klart å selge en spiller! Fremskritt!

Hvordan har Marlon vært i Nice? Hvordan vurderer du han opp mot Yerry Mina?

-Jolla
-JollaInnlegg: 17869
30.05.18 08:48
Bleke: Og når det gjelder finaler så er i alle fall de tre finaleseirene til Madrid ganske klare, med et unntak av 2016-finalen mot Atleti.

Enkelte vil vel også ta med 2014 som et år hvor Real Madrid ikke akkurat kontrollerte hele kampen.

Men så ble det en kollaps etter at Filipe Luís måtte ut på grunn av strekk og Atlético ikke var klare for ekstraomganger.

Dere vant til slutt fortjent, fordi dere var det beste laget i ekstraomgangene, og dere vant til slutt fortjent i 2016 siden dere var det beste laget i straffekonken.

 

Veldig godt innlegg forøvrig, jeg er ikke nevneverdig uenig i noe, ville bare spikke videre på noen fliser.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
30.05.18 09:32

Må si jeg er ganske likegyldig til Marlon. Har virket god i de få sjansene han har fått vise seg frem. Men han er altså like gammel som Lenglet. At man da rydder i vei litt kroner, synes jeg er OK. Spesielt når man ønsker å trimme stallen noe. Da blir det for mye med både Marlon og Mina i den utviklingsrollen. €15m er OK, selv om man burde prøve å skvise sitronen til nærmere €20m.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6098
30.05.18 11:30
Bleke: Av CL-finaler er det kun fra omtrent 2000-tallet(evt. 98) hvor jeg har sett, og husket dem alle. Kanskje på de siste ca. 10 årene hvor jeg har sett og husket de aller fleste utslagsrunder, så dette er på et svært lite grunnlag. Men jeg tror ikke dette Madrid-laget skiller seg vesentlig mer ut som et lag som har flere marginer med seg enn andre vinnerlag. Jeg er ganske sikker på at det siden den første turneringen har vært lag som statistisk ikke skulle vinne turneringer, men endte opp som seierherrer likevel. Jeg tror heller det er mer sjeldent med lag som dominerer såpass at det både er det mest sannsynlige utfallet, og det er utfall som er ganske klart. Og når det gjelder finaler så er i alle fall de tre finaleseirene til Madrid ganske klare, med et unntak av 2016-finalen mot Atleti. Juve, og Liverpool ble slått ganske klart, og Madrid var det beste laget i minst 75% av tiden. Med mindre du har mer tall bak hypotesen din så tror jeg ikke du kan si så mye mer om hvilke lag som har hatt mest marginer, og om Madrid i så fall er et lag som skiller seg ut. Dessuten så tror jeg oppfatningen om Madrid som et lag med mye flaks, er at de ikke har noen klare styrker, og ikke er så dominerende i spillet. De har sjeldent mer enn 60% av ballen, og de lar ofte motstander komme til sjanser. Det er heller ingen tydelig spillestil, noen ganger forsvarer Madrid seg med 11 spillere bak ballen, noen ganger går de for kontringer, noen ganger er det etablert spill, balltempo går hurtig, balltempo går sakte, det er mye bevegelse, det er lite bevegelse. Det er et lag det er vanskelig å plassere. Samtidig er det en oversett ferdighet de virker å ha en edge, og det er mentale ferdigheter. Jeg tror det er få lag i Europa som er like mentalt sterke som Madrid. Alt tilsier, etter ligaspillet å dømme, at det ville vært en katastrofe-sesong, men går hen, og vinner CL etter et gruppespill med blant annet BvB og Tottenham, for så å møte PSG, Juve, Bayern og Liverpool i sluttspillet. Det er en enorm mental styrke som ligger bak. Et aspekt som går fort tapt, når man veldig ofte fokuserer på teknikk, taktikk, og statistikk.

Jeg er enig med deg med hensyn til finaler (med unntak av 2014 og utlikning på slutten av overtiden). Nå snakker ikke jeg utelukkende om finaler ;) .. Jeg har heller ikke sagt at dette RM-laget skiller seg drastisk ut fra andre lag med hensyn til tilfeldigheter i sitt favør. Det er egentlig ikke noe i det innlegget ditt som fungerer som et tilsvar til innlegget mitt. Ikke så mye jeg er uenig i omkring innlegget ditt heller, så det får vel stå som det står.

Men jeg kan godt gjenta poenget mitt - det er at dersom man sammenlikner dette RM-laget med Barcelona-laget til Pep, så ville Barcelona-laget til Pep vunnet fire på rad med samme dose tilfeldigheter på sin side. Denne konklusjonen baserer seg på teorien om at det laget som skaper mest og spiller best statistisk sett har større sjanse til å vinne kampen. Jeg har ikke gjort undersøkelsen, men jeg påstår at det er en nærliggende konklusjon.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
30.05.18 11:45
Bølgenisse: Marlon ser ut til å være på vei til West Ham for €15m. En meget dårlig deal for Barcelona i min bok.

Uttalte ikke Nices president €20millioner. 
Isolert sett er €15mill for dårlig, spesielt når det er en engelsk tulleklubb som byr, men det er bra mtp at det er Barcelona som er selgeren. 

Jeg hadde forventet at han gikk for bosman om et par år etter utlån til diverse klubber eller noe sånt. 

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
30.05.18 12:54
xavi-maestro: Men jeg kan godt gjenta poenget mitt - det er at dersom man sammenlikner dette RM-laget med Barcelona-laget til Pep, så ville Barcelona-laget til Pep vunnet fire på rad med samme dose tilfeldigheter på sin side. Denne konklusjonen baserer seg på teorien om at det laget som skaper mest og spiller best statistisk sett har større sjanse til å vinne kampen. Jeg har ikke gjort undersøkelsen, men jeg påstår at det er en nærliggende konklusjon.

Det kan jeg være enig i, men det er jo en større diskusjon underliggende her som jeg synes fort blir ignorert. Nemlig hva som teller som flaks, og marginer.

For min del synes jeg trekninger har en større effekt enn eksempelvis keepertabber, suspensjoner og skader. Jeg kjøper heller ikke det å score mål på få sjanser skal telle som å ha flaks. Jeg tror også det er nærmere 50/50 utifra spill som har gått Madrids vei. Jeg tror også eksempelvis modeller som exp.goals kan bli brukt feil, og trenger ikke å si så mye om spillet, eller kampen generelt.

andwez
andwezInnlegg: 11341
30.05.18 14:32
Bleke: Det kan jeg være enig i, men det er jo en større diskusjon underliggende her som jeg synes fort blir ignorert. Nemlig hva som teller som flaks, og marginer. For min del synes jeg trekninger har en større effekt enn eksempelvis keepertabber, suspensjoner og skader. Jeg kjøper heller ikke det å score mål på få sjanser skal telle som å ha flaks. Jeg tror også det er nærmere 50/50 utifra spill som har gått Madrids vei. Jeg tror også eksempelvis modeller som exp.goals kan bli brukt feil, og trenger ikke å si så mye om spillet, eller kampen generelt.

De fleste "kontroversielle" kampene som Madrid avanserte fra var jo egentlig jevne bataljer, det var bare påfallende hvor mange ganger pilen skulle vippe den ene veien over 3 år. Det var sene mål, straffespark gitt/ikke gitt, røde kort, keepertabber om hverandre. 

Når det er sagt, så var det jo stort sett jevnt, det eneste jeg husker i farten som var direkte ufortjent var nå sist mot Bayern. Det var rett og slett grusom flaks. 

Finalen mot Liverpool tror jeg Madrid hadde vunnet selv uten keepertabber og Salah ute, litt som jeg tror dere hadde slått ut Juventus i ekstraomganger i kvarten. Likevel så skjedde det utrolige nok en gang da.

(Innlegget ble redigert 30.05.18 14:33)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.06.18 23:29

Ronald de Boer sier at Barcelona er interessert i å kjøpe de Jong og de Ligt denne sesongen for så å låne de tilbake til Ajax et år.


Andre nyheter er at Thiago virker som at han er til salgs, blir varmere og varmere for hver dag som går. Spesielt nå som det er sterke rykter til at Thiago vil dra.

Glemme Arthur eller er det Griezmann sin signering som har falt igjennom? Utkjøpsklausulen hans ble vel satt til 100 mill euro i dag. Går hvert fall en del rykter om at han muligens har ombestemt seg. Må vel vente til Frankrike er ute/VM ferdig før vi vet hva som skjer der.

(Innlegget ble redigert 01.06.18 23:36)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17869
02.06.18 01:15
Royu: Må vel vente til Frankrike er ute/VM ferdig før vi vet hva som skjer der.

Han har vel sagt at han ville komme med avgjørelsen FØR VM, slik at det ble rolig underveis i mesterskapet og han ikke ble hamret av spørsmål fra journalister.

Akkurat nå er jeg helt oppe i 50/50 om han blir eller drar. Jeg tror at det å få Diego Costa inn på topp sammen med seg har en stor del av æren.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.06.18 01:57

Ja så intervjuet nå, burde vel komme de nærmeste dagene.

Liker ikke å svekke topplagene i La Liga, så for min del så er det ikke krise om han ikke kommer. Tror jeg har flere negative punkter med signeringen enn positive faktisk.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
02.06.18 20:48

Bartomeu: «Dembele skal ingen steder». Så da er den lagt død, ingen president sier sånt så bastant og snur.

Ellers spennende som skjer på sportsdirektørfronten. Både Robert Fernandez og Segura har kontrakter som utløper om noen uker (helt sykt å ha uavklarte kontraktssituasjoner for de som skal hente spillere, midt i sommervinduet...) og begge høster såpass med kritikk at de kan komme til å forlate. Sistnevnte er interessant ift Thiago, for det virker å være hold i at Bayern er åpne for å selge han, og Thiago har i følge Catalunya Radio tatt kontakt med Barca for å høre om muligheten for å komme tilbake, men Segura er visst prinsippfast på at ingen som forlater Barcelona mot klubbens vilje skal kunne komme tilbake for annet enn fri overgang. Derfor ser det, pr i dag, ut som om Thiago ikke er aktuell, men om Segura forsvinner så kan det vel åpne seg en mulighet, kanskje.

Angående Griezmann blir der juridisk interessant å se hva som skjer om han før VM annonserer at han drar til Barca. Klausulen går fra €200m til €100m 1.juli, og om han annonserer i juni at han vil til Barca, vil da Barca slippe unna med €100m-klausulen når de i så fall henter han i juli?

(Innlegget ble redigert 02.06.18 20:51)

beardman
beardmanInnlegg: 2831
03.06.18 01:01
Cobi: Klausulen går fra €200m til €100m 1.juli, og om han annonserer i juni at han vil til Barca, vil da Barca slippe unna med €100m-klausulen når de i så fall henter han i juli?

Ja hvis Barca ikke legger inn bud før 1. juli så burde jo det være greit, eller?

-Jolla
-JollaInnlegg: 17869
03.06.18 02:07
Cobi: Angående Griezmann blir der juridisk interessant å se hva som skjer om han før VM annonserer at han drar til Barca. Klausulen går fra €200m til €100m 1.juli, og om han annonserer i juni at han vil til Barca, vil da Barca slippe unna med €100m-klausulen når de i så fall henter han i juli?

Ja. Det blir bare en uttalelse om intensjon (et valg), uten at overgangen offisielt går igjennom etter VM.

Såvidt jeg vet så har ledelsen i Atlético forståelse for Griezmanns avgjørelse, uansett hva han selv velger.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47191
03.06.18 06:35

Most goals, assists, key passes and dribbles this season:

Premier League: Salah, De Bruyne, De Bruyne, Hazard

Bundesliga: Lewandowski, Müller, James, Coman

Ligue 1: Cavani, Payet/Depay, Payet, Neymar

Serie A: Immobile, Luis Alberto, Gómez, Anderson

La Liga: Messi, Messi, Messi, Messi

+ denne.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17869
03.06.18 07:43
Knaxern: Most goals, assists, key passes and dribbles this season: Premier League: Salah, De Bruyne, De Bruyne, Hazard Bundesliga: Lewandowski, Müller, James, Coman Ligue 1: Cavani, Payet/Depay, Payet, Neymar Serie A: Immobile, Luis Alberto, Gómez, Anderson La Liga: Messi, Messi, Messi, Messi

En liten ting å ta med her er at på det tidspunktet Neymar gikk av med skade mot Marseille så var Ligue 1 sin liste:

Ligue 1: Neymar, Neymar, Neymar, Neymar

 

Trist at brasilianeren skadet seg. Hadde utrolige 28 mål og 16 assists på de 30 kampene han fikk for PSG. 28 av disse kampene ble ratet av whoscored, av de 28 kampene så ble Neymar Banens Beste i 17.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2046
03.06.18 19:05

Umtiti med ny kontrakt så da er den ballen lagt død

Cobi
CobiInnlegg: 58251
03.06.18 19:06

«Ja. Det blir bare en uttalelse om intensjon (et valg), uten at overgangen offisielt går igjennom etter VM.

Såvidt jeg vet så har ledelsen i Atlético forståelse for Griezmanns avgjørelse, uansett hva han selv velger.»

Poenget mitt er at Atleti har trua med FIFA-anmeldelse av Barca pga at de har snakket med Griezmann uten tillatelse (Barca har kontra med at det pr definisjon er lov å snakke med alle spillere med utkjøpsklausul, da de er å anse som «konstant Bosman-status» pga utkjøpsklausulene, som jo kan aktiveres når som helst. Det har også vært spekulert i om Atleti vil hevde at de har krav på €200m selv om Griezmann drar etter 1.juli, fordi enigheten (om han nå drar) åpenbart har kommet istand på et tidspunkt hvor klausulen var €200m.

Poenget er at om Griezmann 10.juni offentliggjør at han har intensjoner om å dra til Barca 1.juli, vil Atleti få en del argumenter i en eventuell sak. Da kan ikke Barca hevde at de først begynte å snakke med han etter 1.juli (det gjorde de jo åpenbart ikke uansett, men ting skal jo bevises).

Anyways: Umtiti har forlenga til 2023. Ukk ikke kjent, men spekuleres i €500 mill.

 
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
03.06.18 20:14
Cobi: Umtiti har forlenga til 2023

Sommerens viktigste signering? En av verdens tre beste midtstoppere denne sesongen og er 25 år. Ser frem til fem fantastiske sesonger med den franske bautaen i forsvaret.

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
03.06.18 20:59

Umtiti-forlengelse er uten tvil verdig et godt glass med vin etterfulgt av et satans jubelbrøl som vekker alle naboer innenfor 1 km radius. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
03.06.18 21:04

Jeg kjeder meg, så setter opp en potensiell/sannsynlig stall til neste sesong. 

Cillesen går det tiltagende rykter om, og det snakkes om en pris på €35 mill. Skjønner godt om han vil bort, og til den prisen tror jeg faktisk han kan være et godt kjøp. Synes vel også Barca med fordel kan selge for en sånn sum. Synd Reina gikk til Milan, i så fall, han kunne vært et helt strålende alternativ som erstatter.

Arthur kommer ikke før i januar, men om det ikke hentes inn noen nye, tipper jeg man forhandler seg frem til en høyere pris og henter han i sommer.

Sport hevder fortsatt, etter Umtiti-forlengelsen, at Lenglet er ønsket.

Alena er bekreftet tatt opp i A-laget. Samper har også returnert, men jeg har vondt for å se at han er i stallen neste år.

Valverde har sagt han vil ha en mindre stall enn i fjor, og det støtter jeg han i. Drøyt 20 mann og heller ty til B-laget om det trengs en siste innbytter i ny og ne. I fjor hadde man jo fire-fem friske A-spillere på tribunen i en del kamper.

Hvis nå Lenglet, Arthur og Griezmann (samt eventuell erstatter for Cillesen om han går, selvsagt) kommer inn, og «daukjøttet» forsvinner; Vidal, Alcacer, Gomes, Deulofeu, Rafinha og Mina, samt Iniesta selvsagt, så reduseres troppen en del sammenlignet med denne sesongen. Om Arthur, Griezmann og Lenglet kommer, så kommer vel de for rundt 190 mill vil jeg tippe, etter at man har betalt Atleti og Sevilla litt ekstra for å slippe å løse ut klausulene. Med et nøkternt anslag, burde ut-gjengen minst kunne gi snaue 100 mill, om Vidal (10), Deulofeu (15), Alcacer (20), Gomes (25) og Rafinha (25) selges og ikke lånes ut. Det burde være økonomisk gjennomførbart for Barca denne sommeren, skulle jeg tro. Men da finner jeg ikke plass til Thiago, altså...

Anyways, ville man vært fornøyd med denne troppen her?

ter Stegen, Cillesen/ny

Roberto, Semedo, Pique, Umtiti, Lenglet, Vermaelen, Digne, Alba

Busquets, Alena, Rakitic, Paulinho, Coutinho, Denis, Arthur

Dembele, Messi, Suarez, Griezmann

Er ikke dette en smal tropp med et ekstremt gjennomsnittsnivå, fin miks av spillertyper, fin aldersmiks, muligheter for B-lagsspillerne å få seg noen minutter av og til, og ikke altfor mange på tribunen som aldri før spille? Mulig den sentrale midtbanen er litt tynn, og Alba bør ikke bli skadet lenge, men ellers ser dette kruttsterkt ut i mitt hode.

Utgangsformasjonen er dog vanskelig å sette opp... 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
03.06.18 21:07

Vil Dembele eller Suarez akseptere og bli rotert (Utenom skader og karantene) da?

Cobi
CobiInnlegg: 58251
03.06.18 21:46

Det var det, da. Alt tilsier at Dembele vil gi det en sesong til, og Suarez drar neppe, så svaret er nok ja. Iniesta spilte ving i fjor og har forlatt, og hans spilleminutter skal dermed fordeles. Det samme med Alcacers, selv om det selvsagt er færre.

Men det blir for fire stjernet på tre plasser, nesten uansett hvilken formasjon som velges. Det burde være mulig å sjonglere det, og det er ikke verre enn f.eks sjongleringen som må til i Madrid offensivt. Eller Sane, Sterling, Jesus, Aguero, f.eks. Eller alle lagene som har tre gode stoppere på to plasser, osv.

Det er jo her jeg mener det er mye mer fornuftig med 20-22 bra spillere, hvorav kanskje fem-seks er hakket under en stamme på typ 15 mann, enn 25 mann hvor man gjerne har åtte-ti mann som ligger bak de 15 beste, men som likevel stjeler spilleminutter.

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19865
03.06.18 21:49

Dembele har slitt med skader, så skjønner at han er villig til å gi det en sesong til.

Man kan kjøre 4-2-3-1 og da med Griez i hullet og Coutinho som litt mer framskutt fordeler i to-ern bak.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24428
03.06.18 22:00
Cobi: ed et nøkternt anslag, burde ut-gjengen minst kunne gi snaue 100 mill, om Vidal (10), Deulofeu (15), Alcacer (20), Gomes (25) og Rafinha (25) selges og ikke lånes ut

Bør være gode muligheter å få noen milioner for Munir og Marlon også.

(Innlegget ble redigert 03.06.18 22:04)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
03.06.18 22:07

Ja, jeg glemte faktisk begge to. Munir har jo kort kontrakt igjen, og selv om Barca vil forlenge med han for å få mer i overgangssum, har jeg vondt for å se hva han har å tjene på en sånn forlengelse. Marlon gir vel fort nærmere €20 mill og er definitivt verd å regne med i så måte, ja.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
03.06.18 22:20
Cobi: Pique, Umtiti, Lenglet, Vermaelen,

Er ikke Lenglet venstrebent? Liker dårlig at vi da står uten en høyrebent midtstopper som erstatter for Pique. 

Digne tror jeg fint kan fylle Alba sin plass om ekornet blir skadet/suspendert. Franskmannen har et greit nivå, men det ser ut som han mangler selvtillit. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
03.06.18 22:24

Vi blir utrolig svekket hvis Alba blir skadet. Digne er middelmådig. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg