Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
05.06.18 22:27
Kubala: Vet ikke hvor mye, men at det har vært slike usikkerhetsmomenter i hele hans karriere (Everton, Sevilla, Everton, AC Milan) har påvirket psyken og utviklingen. Liker ikke den type business, selv om det er fotball vi snakker om.

Helt enig! Videre gjør jo det også at klubbene han er i får et veldig kortsiktig perspektiv og dermed ikke "investerer" i ham på samme måten ved å gi ham spilletid med tanke på å dra nytte av det i fremtiden. Unge spillere har jo ofte et behov for å bli gitt sjanser og spilletid til tross for at der er eldre spillere som pr i dag er hakket bedre. 

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
05.06.18 22:54

Ja, helt klart et viktig poeng med klubbenes perspektiv også. 

At det kan fungere i noen tilfeller må man ta høyde for, men spesielt Deulofeu har blitt sendt land og strand rundt. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
05.06.18 23:00
Kubala: At det kan fungere i noen tilfeller må man ta høyde for, men spesielt Deulofeu har blitt sendt land og strand rundt.

Han får ta en del av skylda selv. :) 

Skal bli godt å bli kvitt han for godt og Deulofeu tenker nok det samme om klubben. Han får ha lykke til i Watford. Han har noen spennende ekstremferdigheter (rykk og fart), men totalpakken har blitt for dårlig for Barcelona. At han dessverre ikke er fotballsmart hjelper heller ikke på. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
07.06.18 16:45

Om Inter og Rafinha, hentet fra Sports artikkel

"Inter Milan don't want to pay the agreed €35m price for Rafinha despite qualifying for the Champions League. "

Inter vil altså ikke betale noe de har gått med på... Her må man bare holse seg hard og be de dra en viss plass!

D10S
D10SInnlegg: 4282
07.06.18 16:56

Robert Fernandez (sportsdirektør) sin kontrakt går ut i sommer, og inn kommer Eric Abidal som erstatter!

Veldig positivt bytte det, selv om Abidal ikke har noe erfaring i en slik rolle (så vidt jeg vet?)

(Innlegget ble redigert 07.06.18 16:59)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
07.06.18 17:05

Artig med Abidal i klubben. Hedersmann 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
07.06.18 17:34
rivaldo: Artig med Abidal i klubben. Hedersmann

Abidal har allerede vært ambassadør for Barcelona mener jeg.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
07.06.18 17:42

Ellers så har vel Rodrygo signert for Real Madrid virker det som.
En overgang som biter mer i ræva enn når Vinicius ble tapt.

Men så skal man ta alt fra Brasil med en klype salt, finnes vel ikke noen andre steder hvor spillerne blir lovpriset om å være det neste ditt og datt uten at det blir noe av de. Uansett så er vel han den spilleren på veldig lang tid nå som hvert fall har såpass potensial at det fort kan bli noe.

(Innlegget ble redigert 07.06.18 17:43)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
07.06.18 19:12
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:55)

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
07.06.18 19:36
D10S: inn kommer Eric Abidal som erstatter!

Klubben kjører videre med den franske profilen. Abidal, Umtiti, Digne, Dembélé og snart Lenglet/Griezmann.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24430
07.06.18 19:47
rivaldo: Inter Milan don't want to pay the agreed €35m price for Rafinha despite qualifying for the Champions League. "
Inter vil altså ikke betale noe de har gått med på... Her må man bare holse seg hard og be de dra en viss plass!
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:55)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
07.06.18 19:49

Var litt snakk om T.Henry også.  Vet ikke hva slags rolle, kan godt være det var det Abidal ble.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.06.18 13:11

Ellers så meldes det at Valverde har fått beskjed om at han får Lenglet og Griezmann hvert fall. Får se om det ikke bare er cockiness eller om de skal spille på at han har ombestemt seg i siste liten selv om han egentlig aldri gjorde det.

Så gjenstår det å se. Griezmann kan fort uttale seg etter kampen i dag tenker jeg. Enten det eller så kommer det iløpet av morgendagen. Det å drøye dette noe lengre fremstår som ganske idiotisk. Spesielt når det vil ta såpass med fokus de neste dagene.


(Innlegget ble redigert 09.06.18 13:15)

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
09.06.18 14:36
Royu: Det å drøye dette noe lengre fremstår som ganske idiotisk. Spesielt når det vil ta såpass med fokus de neste dagene.

Grunnen til at dette kan drøye lengre er jo 1/7 og halv sum på klausulen. Langt fra sikkert at dette er over før vm starter.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
09.06.18 14:39

Griezmann har sagt han skal annonsere avgjørelsen sin før VM.

Men 1.juli er vel starten på nytt regnskapsår, så Barca vil nok uansett ikke signere noen før den tid. Lenglet er visstnok praktisk talt klar, men signeres heller ikke før i juli.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
09.06.18 15:10

Hyggelig med Abidal, men om det er positivt er for meg vanskelig å si. Abidal i en helt uprøvd rolle. Det kan slå begge veier og jeg er vel egentlig mer skeptisk enn optimist.

Alt i alt er jeg personlig fornøyd med jobben Robert Fernandez har gjort. Han har hovedsakelig hatt ansvar for 2 x 2 vinduer. Første sesong med Umtiti, Gomes, Cillessen, D. Suarez, Digne og Paco for rundt 120 mill. Umtiti er jo verdt nesten hele beløpet i seg selv. Cillessen god value og den ultimate reservekeeper, D. Suarez kanskje ikke helt det store steget man håpet på, men har nok likevel økt sin verdi, Digne var i mine øyne en veldig god signering, men har i ettertid skuffet. Likevel vil man nok også her kunne hente igjen det meste man betalte om ikke mer. Paco, rent stallfyll, kanskje litt skuffende men med noenlunde tilsvarende verdi. Ikke til å stikke under en stol at Gomes har vært en massiv skuffelse og ei heller er helt riktig midtbaneprofil, men alt i alt, absolutt mer enn godkjent. 

Sesong 2, Dembele, Coutinho, Semedo, Deulofeu og Mina. Det er for tidlig å felle en skikkelig dom for Dembele, men den må sies å være litt skuffende likevel for såpass mye penger. Da forventer man litt mer immediate impact. Semedo en god signering, Deulofeu helt greit og verdt å gi en sjanse, Mina ubetydelig i den store sammenhengen, men en grei løsning på Mascherano som ville bort. Med tanke på hvordan det gikk med Neymar, så var dette også et greit år. slik jeg ser det. Man forsøkte også å gå etter Verratti, som også virker fornuftig. 

Skulle man også signere Griezmann, Lenglet og Arthur, så skal nok han også ha sin del av æren for disse. Alle disse 3 ser bra ut på papiret etter min vurdering.

bbc
bbcInnlegg: 596
09.06.18 16:03
LaVecchiaSignora: Robert Fernandez

Enig med du, egentlig ganske bra jobb han har gjort de 2 siste årene. Gomes hadde jo potensialet, og hadde han slått til, ville totalen blitt veldig bra.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.06.18 16:32

Ser utelukket mye på hvor mye penger man har brukt på de andre så rettferdiggjør det ikke at man traff på Umtiti.

Så betalte man selvfølgelig blodpris for Dembele og Coutinho, men tiden vil vise om de var verdt det. Var vanskelig å få til noe bedre enn det. En kan hvert fall ikke konkludere med noe som helst når begge to har spilt en halv sesong.

Paulinho synes jeg er litt sånn blandet. Startet sesongen temmelig bra og jeg synes han jobber veldig bra når han blir satt innpå slutten. Var under pari etter nyttår før han tok seg opp på slutten.

Semedo har gjort sakene sine bra når han har fått sjansen og han burde vel muligens fått enda mer spilletid. Spesielt sammen med Dembele som jeg synes spiller lang bedre enn hva Roberto+Dembele gjør.

Griezmann burde det ikke være noe problemer med.


Arthur. Risiko, mye penger(mtp på hvor at han er en helt fersking på europeisk fotball). 


Lenglet. Vil neppe bli noe mer enn 3 valg, mest sannsynlig 4 valg om de Ligt skulle komme i fremtiden og Pique ikke ser seg helt ferdig med det første. Her er det også mye penger for en spiller som ikke nødvendigvis vil være noe annet enn backup/rotasjon.


Paco, Digne, Gomes, Deulofeu, Mina, Marlon, D.Suarez, Paulinho. Dette tilsvarer rundt 155 mill euro. Kunne muligens slengt på Semedo også, men jeg regnet med at han var tiltenkt en fastplass på laget når man kjøpte han.

+ Arthur 40mill euro + Lenglet 35 mill euro.


Så da har han bidratt til at Barcelona har brukt over 2 milliarder(2,5 med Semedo) på spillere som aldri har vært tiltenkt en fast plass på laget. (Kanskje Arthur blir det i fremtiden, men jeg tviler mer enn at jeg har troa. Rakitic er fortsatt enormt god så skal en del for å spille han ut enda). Kunne sikkert tatt med hva man evt vil selge spillerne for, men jeg synes ikke det rettferdiggjør summen man har brukt fordi man har tapt tid. 

Man må også se på totaltbilde med at det har gått utover lønnsystemet(at man sitter flere mnd å ikke klarer å bli enig med Umtiti om ny kontrakt) og påvirkningen på La Masia. Akkurat hvor stor skade dette har påført La Masia og alle talentene som har stukket eller takket nei til oss er vanskelig å fastslå nå, men jeg er overbevist om at man har misset ut på noen helt enorme spillere i denne perioden fordi veien til A-laget har vært for lang nettopp pga disse kjøpene. En sjanse man ikke var villig til å ta da, men som man vil sitte om 2-3 år å angre på at man ikke tok.


gurglebasse
gurglebasseInnlegg: 119
09.06.18 18:43

Årets mest rotete innlegg går til Geers.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
09.06.18 20:58

Mye som tilsier at Griezmann blir værende nå, synes jeg. Det ene er, åpenbart, at mange melder nettopp dette, men i tillegg begynner det litt ut av intet å dukke opp konkrete linker til andre spillere. Selv om det er forskjellige posisjoner, så er det vel Griezmann-pengene som skal brukes andre steder.

Nå meldes det at Barca skal i samtaler med de Jongs representanter på mandag/onsdag (avhengig av om man tror på EMD eller AS). Fin-fin profil, men jeg er usikker på om han er god nok enda til å gjøre en forskjell på kort sikt. Snakkes om €30-40 mill.

Edit: Den franske fotballpresidenten sier nå at Griezmann har bestemt seg for å bli i Spania og at valget mellom Atleti og Barca gjøres i løpet av de neste dagene. Useriøst at fotballpresidenten snakker sånt om både denne og Fekir-overgangen, men det er nå en annen sak.

(Innlegget ble redigert 09.06.18 21:05)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.06.18 21:12

At han blir i Spania var vel ikke noe særlig tvil om.


Men ja jeg tror vel egentlig at han blir i Atletico nå, spesielt når det dukker opp litt mer rykter om de Jong. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
09.06.18 21:55

Skjønner minimalt av hva Griezmann tenker hvis han blir værende i Atletico. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.06.18 21:59

Vel han vil tjene en del mer om han signerer ny kontrakt.

Så er det ikke utenkelig at fyren har litt klubbfølelse.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2852
09.06.18 22:00

og hvis iniesta eller alba får bristet ut av VM så blire veldig fin uke. Vil uansett være det. Bare øker mye!

mirar
mirarInnlegg: 7859
09.06.18 22:02

Atletico har jo vunnet litt i de senere årene, hvor mye som skal til for og få laget til og vinne CL er uvisst. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
09.06.18 22:02
Cobi: Mye som tilsier at Griezmann blir værende nå, synes jeg. Det ene er, åpenbart, at mange melder nettopp dette, men i tillegg begynner det litt ut av intet å dukke opp konkrete linker til andre spillere. Selv om det er forskjellige posisjoner, så er det vel Griezmann-pengene som skal brukes andre steder. Nå meldes det at Barca skal i samtaler med de Jongs representanter på mandag/onsdag (avhengig av om man tror på EMD eller AS). Fin-fin profil, men jeg er usikker på om han er god nok enda til å gjøre en forskjell på kort sikt. Snakkes om €30-40 mill. Edit: Den franske fotballpresidenten sier nå at Griezmann har bestemt seg for å bli i Spania og at valget mellom Atleti og Barca gjøres i løpet av de neste dagene. Useriøst at fotballpresidenten snakker sånt om både denne og Fekir-overgangen, men det er nå en annen sak.

Griezmann-sagaen er nesten håpløs å følge med på. Kommer den ene skråsikre uttalelsen etter den andre fra diverse folk. Men ja, jeg begynner også å hele mot at han nok blir i A.Madrid.

Hva angår Frenkie De Jong, så er jeg enig i at det kan være litt i tidligste laget for at han skal gå inn å spille en vesentlig rolle allerede til året, men jeg er utelukkende positiv til kjøpet. Barcelona må bli flinkere til å snappe opp potensielle "worldbeaters" før de faktisk blir det. Venter man til de når ypperste verdensklasse blir de for det første ekstremt dyre, og ekstremt mye vanskeligere å få tak i. Liker på Barcelona-vegne ikke så godt det Real Madrid har begynt med de siste 3-4 årene.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
09.06.18 22:03
Royu: Men ja jeg tror vel egentlig at han blir i Atletico nå

Og det i tur kan føre til at Lemar blir Atletispiller.

Altså hvis man skal tro ryktene om at en satsing i sommervinduet, hvor man blant annet bringer inn Lemar er det som skal til for at Griezmann blir.

Jeg stoler som regel IKKE på ryktene.

 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
09.06.18 22:09
Coca_cola: Hva angår Frenkie De Jong

Det er mulig at det er jeg som er rar, men jeg har sett så sykt mye skriverier on Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt de siste 3-4 månedene, og jeg skjønner ikke at det BARE er fokus på disse to. Jeg synes faktisk at Donny van de Beek har vært bedre enn De Jong, og frem til han ble skadet så synes jeg at Maximilian Wöber spilte på vel så høyt nivå som De Ligt.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
09.06.18 22:24
-Jolla: Det er mulig at det er jeg som er rar, men jeg har sett så sykt mye skriverier on Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt de siste 3-4 månedene, og jeg skjønner ikke at det BARE er fokus på disse to. Jeg synes faktisk at Donny van de Beek har vært bedre enn De Jong, og frem til han ble skadet så synes jeg at Maximilian Wöber spilte på vel så høyt nivå som De Ligt

Tipper du har sett mer enn meg (har kun begynt å titte litt etter at Barcelona-interessen meldte seg, og har et bedre grunnlag til å uttale deg, så skal på ingen måte hevde at jeg har rett i den saken her, men mitt inntrykk er at selv om Frenkie De Jong kanskje ikke har vært best, så er han den sammen med De Light som har det klart største potensialet. Sjelden vare synes jeg at noen har den kombinasjonen av pasningsspill, klokskap og steg/evne til å gå av en mann som det Frenkie har. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
09.06.18 22:26
-Jolla: Det er mulig at det er jeg som er rar, men jeg har sett så sykt mye skriverier on Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt de siste 3-4 månedene, og jeg skjønner ikke at det BARE er fokus på disse to. Jeg synes faktisk at Donny van de Beek har vært bedre enn De Jong, og frem til han ble skadet så synes jeg at Maximilian Wöber spilte på vel så høyt nivå som De Ligt.

For øvrig, har jo vært skriverier om at Barcelona også følger DVDB, så er nok ikke bare du som "rater" han høyt. Og, jeg har også et solid inntrykk av han. Tror han blir en meget god spiller. Han er litt mer box til box for meg vel å merke, og sånn sett kanskje bedre skikket for en klubb som A.Madrid. Frenkie har dette DNA-et vi Barcelona-supportere er så glad i vet du.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg