Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.06.18 23:02

Mike Verweij [Tier 1 Ajax] on Frenkie de Jong/Barcelona rumors: "Never say never, but a transfer right now is absolutely out of the question."

Men det kan jo bety som Cobi sa at de bare ikke har gått i samtaler enda men skal det til uka.

Det blir vel mest sannsynlig et lån tilbake til Ajax et år uansett.

(Innlegget ble redigert 09.06.18 23:03)

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13117
10.06.18 02:19
Cobi: Mye som tilsier at Griezmann blir værende nå

Uten tvil en fantastisk spiller, men virker jo å være fullstendig blåst ellers.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.06.18 11:23

Begynner å bli helt Neymar det Griezmann holder på med. Nytt intervju på fransk TV i dag, men heller ikke nå noen avklaring. «Det kommer en avklaring før VM, og det er fortsatt en uke igjen til første kamp så det er fortsatt godt med tid» var svaret hans. Kan vanskelig se for meg at Deschamps er sånn voldsomt fornøyd med dette sirkuset inn mot mesterskapet. Og kan vel vanskelig se for meg at Atleti-fansen er sånn kjempeimponerte, selv om han skulle signere ny kontrakt der.

Ellers er visst Deulofeu endelig klar for Watford. €13 mill pluss 1-2 mill i variabler, samt prosenter av neste overgangssum. Sikkert helt greit nok det, viktigste var å få kvitta han og ikke ende opp med enda et utlån mot slutten av vinduet fordi man ikke klarte å kvitte han permanent.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
10.06.18 11:35
Cobi: Og kan vel vanskelig se for meg at Atleti-fansen er sånn kjempeimponerte, selv om han skulle signere ny kontrakt der.

Dette er jo en del av personligheten hans. Tipper at de fleste som følger Atleti tett vet hvordan han er, og dermed ikke blir overrasket over hvordan denne overgangssagaen er helt 50/50 uten at noen (selv han selv) vet hvordan det ender før han tar et valg.

For min del så holder jeg det ikke imot ham at han leflet med tanken om å dra til Barcelona hvis han blir. Det er annerledes hvis for eksempel Saúl hadde vært dratt inn i noe lignende, da hadde det nok blitt stilt spørsmålstegn til hvor lojal han egentlig er, ettersom han er en type som legger planer i lang tid fremover, og virker å være veldig klar og fastsatt i sine planer. Griezmann har jo formelig ADD på linje med en hund.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 11:40)

Siem-de-Jong
Siem-de-JongInnlegg: 4780
10.06.18 12:28
-Jolla: Det er mulig at det er jeg som er rar, men jeg har sett så sykt mye skriverier on Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt de siste 3-4 månedene, og jeg skjønner ikke at det BARE er fokus på disse to. Jeg synes faktisk at Donny van de Beek har vært bedre enn De Jong, og frem til han ble skadet så synes jeg at Maximilian Wöber spilte på vel så høyt nivå som De Ligt.

Synes det er litt urettferdig den sammenligningen med van de Beek og Frenkie de Jong. Ja, førstnevnte hadde en veldig bra sesong sist og rart det ikke er noen rykter rundt han, men Frenkie de Jong fikk jo ikke så veldig mange kamper som midtbanespiller. Grunnen at midtbanen som besto av Schøne- Ziyech- van de Beek var såpass samspilt at man ikke forandret på det, da Wøber ble skadet ble det Frenkie de Jong som vikarierte som midtstopper.

Uansett så synes jeg det er for lite grunnlag å skulle vurdere de Jong og en overgang til Barcelona. La gutten få en hel sesong som midtbanespiller før man vurderer. Nå har han vel vært ute med skade siden februar, men skal være tilbake til sesongoppkjøringen.

I tillegg Wøber må jo Tagliafico som kom til klubben i januarvinduet nevnes. God fra første stund. I tillegg til Neres og Kluivert. Sistnevnte er det mye frem og tilbake med overgang til Roma. Ziyech linkes også til Roma.

Siem-de-Jong
Siem-de-JongInnlegg: 4780
10.06.18 12:31
-Jolla: . Griezmann har jo formelig ADD på linje med en hund.

Noen spesielle ting du sikter til?

Men vil selv være veldig overrasket dersom det blir Barcelona på han, sikker på at det heller hadde blitt PSG eller en PL- klubb.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
10.06.18 14:33
Siem-de-Jong: I tillegg Wøber må jo Tagliafico som kom til klubben i januarvinduet nevnes. God fra første stund. I tillegg til Neres og Kluivert. Sistnevnte er det mye frem og tilbake med overgang til Roma. Ziyech linkes også til Roma.

Jeg må nevne at mesteparten av kampene jeg har sett av Ajax i Eresdivise denne sesongen var på høstparten, samt at jeg fulgte litt ekstra med på dem forrige sesong. Er jo egentlig PSV jeg har sympatier til i Nederland, men Ajax har hatt et mer spennende (ungt) lag de siste sesongene. Davinson Sánchez er ett av de største stoppertalentene jeg noensinne har sett, 20 år gammel og spilte som Miranda i sin storhet.

Kluivert er vel på det nærmeste allerede klar for Roma, hvis de klarer Ziyech også så har de gjort en fremragende jobb. Ziyech har jo vært blant Eredivises beste spillere i 4-5 år nå, egentlig rart at han fortsatt ER i Nederland. Hvis Marokko skal komme seg videre fra VM-gruppen så vil nok mye av ansvaret ligge på hans skuldre, og det kan være hans definitive gjennombrudd. Personlig har jeg troen på at de kan overliste Portugal.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
10.06.18 14:40
Siem-de-Jong: Noen spesielle ting du sikter til?

Man merker det litt på Twitterprofilen hans og hvordan han kan skifte drastisk ifra ett intervju til et annet på mindre enn en uke.

På Twitter så er det gjerne slik at det kan gå to uker hvor han omtrent bare poster om Racingsport, og virker sykt interessert og opptatt av det, før det dabber av og han plutselig bare har diverse linker fra en eller annen humorside uken etterpå, før eller etter så hører du ingenting om det. Det virker som om han skifter fokus ekstremt lett og bare legger ting bak seg, men mens han holder på med det så er det DET og ingenting annet. Det eneste som skiller seg ut slik jeg ser det er Basketball og hester som han bryr seg om omtrent hele tiden. ADD er nok ikke rett beskrivelse, men han har et litt sånn enkelt, optimistisk syn på verden virker det som, litt som en hund som tar ting fra dag til dag.

 

Edit: Som en viktig disclaimer her så må det jo nevnes at dette er hvordan det virker for meg, og endel andre, sett fra utsiden. Jeg har aldri snakket med Antoine, og jeg har ingen utdannelse innenfor psykologi eller adferdstolkning.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 14:43)

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8891
10.06.18 18:49

Tipper Griezmann og Simone har avtalt for lenge siden at han blir, men at de skal prøve å fucke med barca og forstyrre deres overgangsplager lengst mulig.. :p

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13117
10.06.18 18:57
Cobi: Begynner å bli helt Neymar det Griezmann holder på med. Nytt intervju på fransk TV i dag, men heller ikke nå noen avklaring. «Det kommer en avklaring før VM, og det er fortsatt en uke igjen til første kamp så det er fortsatt godt med tid» var svaret hans. Kan vanskelig se for meg at Deschamps er sånn voldsomt fornøyd med dette sirkuset inn mot mesterskapet. Og kan vel vanskelig se for meg at Atleti-fansen er sånn kjempeimponerte, selv om han skulle signere ny kontrakt der.

Ganske kleint opplegg, virker som han nyter oppmerksomheten mtp alt det fjaset rundt han.

Griezmann: "My future will be known before the first match of France in the World Cup. Everyone will know this week. Some say I'm leaving, others say I'm staying. I'll stay in Spain."

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8891
10.06.18 18:59

Signerer for RM?

grock19
grock19Innlegg: 83974
10.06.18 19:03

Litt Hazard-opplegg nå ja.

Barcelona vil i alle fall aldri kjøpe spillere fra innenlandske rivaler, så vi vet det ikke er Barca. Hvem blir det da? RM? PSG, eller Man U? 

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
10.06.18 19:09

«Barcelona vil i alle fall aldri kjøpe spillere fra innenlandske rivaler»

Sikker på det?

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
10.06.18 19:10
Samuh0lm: Tipper Griezmann og Simone har avtalt for lenge siden at han blir, men at de skal prøve å fucke med barca og forstyrre deres overgangsplager lengst mulig.. :p

Jeg føler meg ganske sikker på at det ikke er noe spill for galleriet, men at han faktisk ikke har bestemt seg enda og tenker lite på det før han plutselig bestemmer seg for noe på en hunch.

Hvis det ER noe spill for galleriet her, og at Griezmann allerede har bestemt seg, så er det eneste som gir mening for meg at Antoine har bestemt seg for å bli i Atlético, men prøver å legge litt press på klubben slik at de signerer flere spillere før han sier at han blir.
Altså at i hans hodet så bruker han denne utsettelsen som et trekk for å få klubben til å punge ut for Lemar e.l.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
10.06.18 19:12
ragnarMadrid: «Barcelona vil i alle fall aldri kjøpe spillere fra innenlandske rivaler» Sikker på det?

Grock har hatt rundt 40-50 innlegg med dette stikket mot Real Madrid og Barcelona de siste par årene for å prøve å få noe respons, ettersom han fortsatt bærer nag for at RM- og Barcelona-fansen her inne kritiserte Bayern München for å kjøpe alle de beste spillerne til Borussia Dortmund.

Les: Han bare ekler seg.

 

Edit: Og Grock, det er nok nå. Du begynner å få litt mario "Jeg sa jo at Di María var verdt 60 millioner, og dere bare lo av meg. Vel, hvem ler nå! Jeg er et Orakel!"-tendenser.

(Innlegget ble redigert 10.06.18 19:17)

grock19
grock19Innlegg: 83974
10.06.18 20:11

"Barcelona vil i alle fall aldri kjøpe spillere fra innenlandske rivaler»

Sikker på det?

 

Ikke helt 100%, men fått det sånn nær implisitt garantert, av stjernedebattantene som representerer de store spanske klubbene. Så regner med de holder ord her. 

grock19
grock19Innlegg: 83974
10.06.18 20:14

Det er vel å overdrive en del, om du sier 14-15 istedenfor 40-50,er vi vel mer in the ballpark, kanskje. Bare for det poetiske. 

Ellers er det ikke så mye av det, mer bare en liten humring av høye hesten til disse for noen år siden, og vakker bygging av høymoralske sandslott (som jo er prisverdig prestasjon, om man heier på Barcelona og Real Madrid.) 

(Innlegget ble redigert 10.06.18 20:15)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.06.18 20:32

Diskusjonen (bl.a på denne siden her) gikk på at du mente det var samme konkurranseforhold i Tyskland som i Spania, begrunnet med at Dortmund var like dominerende som Barca. Smått absurd at du skal dra opp denne diskusjonen som et slags bevis på at du hadde rett, når etterhistorien viser at Bayern vinner Bundesliga sånn ca med B-laget, mens Spania har en av Europas desidert mest konkurransedyktige og uforutsigbare ligaer. Er et sju strake Bayern har nå?

Vi hadde rett i den diskusjonen, alle skjønner det. Også du. Så hvorfor du drar den frem må jo gudene vite.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7058
11.06.18 12:16

Font bekrefter at han stiller som presidentkandidat i 2021

D10S
D10SInnlegg: 4282
11.06.18 13:25
Cobi: Deulofeu

Klar for Watford. 13 + 4

Cobi
CobiInnlegg: 58251
11.06.18 13:41
D10S: Klar for Watford. 13 + 4

Så det. Grei deal det. Marlon forventes også å bli solgt denne uken, så da har man vel fått inn €30 mill på to som nok ikke hadde noen fremtid i klubben. Synd Marlon aldri fikk en reell sjanse, jeg syntes han så bra ut de få kampene han fikk, men..

Puig har signert ny kontrakt, utkjøpsklausul på hele €100 mill. Tydelig at man har tatt lærdom av Neymar-saken. Treårskontrakt med opsjon på to år til.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
11.06.18 20:22

Er vel også snakk om at man fikk et eller annet prosentvis sum av et evt videresalg også på Deulofeu. Sikkert ikke all verden, men er vel ikke helt utenkelig at han kan spille på seg større interesse enn Watford.

Kubala
KubalaInnlegg: 8032
11.06.18 20:23

Spennende med Font, man husker navnet sånn smått fra valget i 2015, men han trakk seg vel før det hele startet fordi prosjektet ikke var spikret fast. Bakgrunnen hans er den samme som tidligere kjenninger som Ferran Soriano (Direktør p.d i City Football Group) og tidligere visepresident med ansvar for finans i Barcelona 2003-2008. 

Sammen med Soriano og Marc Ingla(også tidligere VP under Laporta, nå sjef i Lille) startet Font selskapet Cluster Consulting og var med i Inglas kandidatur så sent som i 2010(braktap, Rosell fikk 2/3-deler av stemmene).

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7058
11.06.18 20:47

Kort fortalt så er hovedpunktene til Font foreløpig som følger:

- Han vil tilbake til røttene med fokus på Cruyff, La Masia og "Mer enn en klubb".

- Han vil styrke økonomien ved å selge mer mercandise etc direkte fra klubben og på den måte kutte ned på fordyrende agenter, mellomledd etc.

- Han vil at profesjonell skal styre de ulike segmentene i klubben fremfor, med et klart hint om at de som tar sportslige beslutninger i dag er folk som ikke innehar nok sportslig kompetanse.

- Han har fokus på de kommende utfordringene man står ovenfor ved det kommende generasjonsskiftet.

- Han vil forsøke å utnytte klubbens struktur ved å i større grad involvere medlemmers kompetanse og involvere medlemmene i større grad i beslutningsprosesser. 

- Han vil innføre elektronisk stemmegivning.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7058
11.06.18 20:50

Dette er som ren musikk i mine ører, bortsett fra at jeg umiddelbart er litt skeptisk til å gi de samme suppegjøkene av noen socios som stemte frem Bartomeu mer innflytelse. Forhåpentligvis er det snakk om uvitenhet snarere enn dumskap hos disse. 

Kubala
KubalaInnlegg: 8032
12.06.18 00:09

Tja, uvitenhet kontra at de ikke ser alternativet klart for seg. Virker som de fleste utfordrerne til Rosell/Bartomeu kun har sett ut som vilkårlige fraksjoner og ikke noen selvstendige alternativer. Klør meg fortsatt i hodet av den svake valgkampen Laporta lanserte i 2015, som om det var et halvhjerta forsøk. Samme med Benedito. Hvem står bak han osv? 

Bartomeu-gjengen har fått solid fotfeste. Tror det blir verre for de å lansere en ny arvtager i 2021. Men da må alternativet være sterkt også - derfor er det positivt at Font lanserer nå, tre år før. 

D10S
D10SInnlegg: 4282
12.06.18 00:12

Pressekonferanse med Griezmann i morgen hvor han visstnok skal fortelle hvor han spiller neste sesong. Jeg tipper han spiller for Atletico 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7058
12.06.18 00:58
Kubala: Tja, uvitenhet kontra at de ikke ser alternativet klart for seg. Virker som de fleste utfordrerne til Rosell/Bartomeu kun har sett ut som vilkårlige fraksjoner og ikke noen selvstendige alternativer. Klør meg fortsatt i hodet av den svake valgkampen Laporta lanserte i 2015, som om det var et halvhjerta forsøk. Samme med Benedito. Hvem står bak han osv?  Bartomeu-gjengen har fått solid fotfeste. Tror det blir verre for de å lansere en ny arvtager i 2021. Men da må alternativet være sterkt også - derfor er det positivt at Font lanserer nå, tre år før.

Laporta-valgkampen tror jeg bar veldig preg av å ikke ha vært planlagt. Han drøyde til det aller siste med å bekrefte at han i det hele tatt stilte som kandidat. Det er mulig han også ble litt fintet ut av at Barten utlyste nyvalg før normert tid. Men jeg tror nok at om det ikke hadde vært for treblen det året, så hadde det sett veldig annerledes ut. 

Benedito virker for meg mer som en kar som står for prinsipper snarere enn personer, og at han forfekter tanken om at det er ideene hans som skal vinne stemmer snarere enn personer. Han virker rett og slett litt for idealistisk til å kunne vinne. Litt synd egentlig, for han er trolig den mest hederlige karen som har stilt til valg på aldri så lenge. 

Laporta gjorde jo til sammenligning det totalt motsatte da han samlet et arsenal med profiler og argumenterte for at personene i seg selv ville være en sikkerhet for måte det ble styrt på. 

Jeg tror Font gjør veldig lurt i å gjøre det klart så lenge i forveien. Han stiller seg sånn sett i en ganske lik situasjon som det Rosell gjorde under Laporta. Han bekreftet riktignok ikke sitt kandidatur før det nærmet seg valget, men det var likevel åpenbart at han ville stille. Det jeg fykter her er at der Rosell fikk posisjonert seg bra gjennom sin inflytelse i pressen, så kan dette slå motsatt ut for Font hvis Godo Grup og resten av lakeiene kaster seg over ham. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.06.18 05:27

Er vel i dag man får vite om Griezmann. Snakkes om 14:30 CET

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8891
12.06.18 06:47

For en klovn..

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg