Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.06.18 12:47

Virker som han blir i Atletico og signerer ny kontrakt. Ryktes om en lønn på 22-25 mill euro + lovnader om at Atletico skal styrke. Ref Lemar muligens inn. Den lønna er vel mer enn hva Ronaldo tjener i Real Madrid om jeg husker riktig, bare for å sette det i perspektiv.

Jeg tror egentlig det er en blessing in disguise om han ikke kommer. Det kommer helt ann på hva man til slutt sitter igjen med når vinduet stenger selvfølgelig.

gurglebasse
gurglebasseInnlegg: 119
12.06.18 12:48
Royu: Ryktes om en lønn på 22-25 mill euro + lovnader om at Atletico skal styrke.

Feil Reus.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.06.18 14:56

Grizzy as. "I apologise. I am very sorry, but I will not be revealing my decision today. I know that many of you were waiting for that. However, today is not the day for that""


Som jeg trodde for flere uker siden. Gir så ufattelig mye mer mening å komme med noe slikt etter WC. Det gir hvert fall null mening å røpe noe slikt noen dager før WC.

Riktig nok idiotisk av han å ikke bare si det med en gang isteden for å være så ufattelig diva.

Kjedelig at dette ikke bare kunne ende i dag uansett, men nå er jeg 100% sikker på at jeg ikke vil ha han.

 

(Innlegget ble redigert 12.06.18 15:06)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
12.06.18 15:01

Makan til sirkus han steller i stand da! Håper man går for Thiago i stedet.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2834
12.06.18 15:07

Kalte inn til ingenting...Kalte inn til nøyaktig det tapern er!

Må folk se realiteten i øynene og se den ikke er noe. Vennligst slutt å spekuler før jeg blir oppriktig lei meg.

andwez
andwezInnlegg: 11342
12.06.18 15:09

Det var da voldsomt. Har disse konspiratorikerne rett i at han vil bruke tiden til å presse Atleti til å lande noen (gode) innkjøp for han signerer? 

For et rot....

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10987
12.06.18 15:19

Griezmann toyer med AM og Barca.. Useriøst opplegg, virker høy på seg selv.

Oppskrytt er han også. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
12.06.18 15:26

Helvetes luremus. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
12.06.18 15:26

Sigøyner.

gurglebasse
gurglebasseInnlegg: 119
12.06.18 15:30

Albaner.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.06.18 15:34

"The decision is taken, it's just not the moment to tell it".

Hadde han blitt i Atletico så hadde det vel ikke vært noe problem å si det.


gurglebasse
gurglebasseInnlegg: 119
12.06.18 15:35
Royu: "The decision is taken, it's just not the moment to tell it". Hadde han blitt i Atletico så hadde det vel ikke vært noe problem å si det.

Nå går du helt Ole Aasheim med konspirasjonsteoriene, Reus.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17874
12.06.18 15:53
GMartino: Kalte inn til ingenting...Kalte inn til nøyaktig det tapern er!

Altså, her har jo VG (og VGD) misforstått fullstendig. Griezmann har IKKE kalt inn til denne pressekonferansen, han har heller aldri hintet til at han ville komme med avgjørelsen på dagens pressekonferanse.

Dette er altså FRANKRIKE sin offisielle Pre-VM-pressekonferanse, hvor FRANKRIKE valgte å ha Steven Nzonzi og Antoine Griezmann til å stille og svare på reporternes spørsmål om VM, FRANKRIKE og forberedelsene.

Og så forventer hele verden at Antoine Griezmann skal være såpass drittsekk at han kupper hele pressekonferansen og gjør den til å handle om ham personlig, og hans klubbvalg?

Cobi
CobiInnlegg: 58251
12.06.18 16:00
-Jolla: Og så forventer hele verden at Antoine Griezmann skal være såpass drittsekk at han kupper hele pressekonferansen og gjør den til å handle om ham personlig, og hans klubbvalg?

Han har ikke kalt inn til noe, nei, men han har skapt en situasjon hvor enhver opptreden de neste dagene vil kobles til denne overgangen. Jeg skrev det her om dagen, men jeg synes det er ganske utrolig at Deschamps i det hele tatt aksepterer denne situasjonen så tett inn mot mesterskapet. Særlig så lenge Griezmann aldri kommer med noe mer konkret rundt «avslørelsestidspunktet» enn at det kommer før VM, så blir jo enhver Frankrike-presseseanse automatisk omgjort til en Griezmann-sak. Forrige TV-opptreden for Deschamps og gjengen ble til en Griezmann-sak, dagens TV-opptreden ble til akkurat det samme, vi har en franske fotballpresident som går rundt og mener og tipper, og i det hele tatt. Dette må være fryktelig forstyrrende for Griezmann, men også resten av laget, og skulle nå Griezmann få et dårlig VM så kommer det jo garantert til å linkes opp til dette rotet i forkant av mesterskapet.

Skylden her ligger på Griezmann, og for Frankrike hadde han i mine øyne ikke vært en drittsekk om han hadde «kuppa» dagens seanse; tvert imot hadde han gitt de sårt tiltrengt ro inn mot mesterskapet.

OM nå beslutningen hans er at han skal bli, hvorfor skulle det være problematisk å si dette i dag? Da hadde han jo fått lagt alt dødt, journalistene kunne gått over til å spørre om det de faktisk skal spørre om og Deschamps hadde fått ro inn mot lørdag.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 16:01)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17874
12.06.18 16:10
Cobi: men jeg synes det er ganske utrolig at Deschamps i det hele tatt aksepterer denne situasjonen så tett inn mot mesterskapet.

Jeg er enig i at fra utsiden så virker dette veldig rart, og at det vil være naturlig at dette er et forstyrrende element for troppen som helhet.

Det som derimot ikke gjør mening er at det jo er ledelsen for den franske troppen / pressesjefen / Deschamps som velger å sende utpå Griezmann der (De kunne jo ha valgt hvem som helst til å representere seg), selv om de vet hva fokuset til media da vil være. Hadde de sagt til Antoine at de vil at han bruker pressekonferansen på å avslutte alt det utenomsportslige bråket, og avgir sin avgjørelse, så tror jeg at han hadde gjort det. Svaret han ga idag tyder mer på det motsatte, altså at pressesjefen satte Griezmann der foran kameraene, og ba ham om å bare snakke om landslaget og ikke om klubbvalg som ikke hadde noe med pressekonferansen å gjøre.

Hvorfor de gjør det på denne måten aner jeg ikke, for på meg så virker det nesten som om hele Frankrike nører opp i denne saken så mye så mulig, slik at alt fokuset er rettet mot dette, slik at alle andre får mest mulig ro.

 

Skylden her ligger på media, ikke Griezmann.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
12.06.18 16:33
-Jolla: Det som derimot ikke gjør mening er at det jo er ledelsen for den franske troppen / pressesjefen / Deschamps som velger å sende utpå Griezmann der (De kunne jo ha valgt hvem som helst til å representere seg), selv om de vet hva fokuset til media da vil være. Hadde de sagt til Antoine at de vil at han bruker pressekonferansen på å avslutte alt det utenomsportslige bråket, og avgir sin avgjørelse, så tror jeg at han hadde gjort det. Svaret han ga idag tyder mer på det motsatte, altså at pressesjefen satte Griezmann der foran kameraene, og ba ham om å bare snakke om landslaget og ikke om klubbvalg som ikke hadde noe med pressekonferansen å gjøre. Hvorfor de gjør det på denne måten aner jeg ikke, for på meg så virker det nesten som om hele Frankrike nører opp i denne saken så mye så mulig, slik at alt fokuset er rettet mot dette, slik at alle andre får mest mulig ro.

Det at det franske landslaget velger å bruke Griezmann på dagens pressekonferanse tett opp mot VM, er utrolig merkelig. Siden liksom deadline har hele tiden vært "før VM". Det er ganske amatørmessig hvis de ønsket at beskjeden er, "Frankrike igang med de siste forberedelsene før VM". Isteden for å ende opp med en pressekonferanse snudd til å handle om hans klubbvalg isteden.

Men Griezmann har jo på en eller annen måte, muligens uten den hensikten, skapt denne sagaen. Det at han ennå ikke har tatt en avgjørelse fører jo bare at det blir mer spørsmål rundt avgjørelsen. Han kunne enten tatt beslutningen rett etter sesongslutt, evt. rett etter VM. Hvis han personlig vet hva han skal bestemme seg for, så betyr det vel ikke all verden for fokuset hans når den avgjørelsen blir offentliggjort.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
12.06.18 17:48
fugletitteren: virker høy på seg selv

Strengt tatt er vel majoriteten av gode fotballspillere høy på seg selv. 

(Innlegget ble redigert 12.06.18 17:48)

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
12.06.18 19:17

Har en følelse av at Griezmann fisker etter et alternativ til Barcelona. Jeg tror han ser etter en utvei fra Atlético, men der en overgang til Barcelona vil provosere fansen kan det være interessant med en stor PL-klubb f.eks. 

Men veien tilbake til Madrid må jo snart bli for lang som han drar på dette. Han kunne jo like gjerne bare ha sagt at avgjørelsen blir tatt etter VM og sånn sett fått respekt for fokuset på turneringen forventer alle nå A eller B innen fredag. Deschamps og de bak avgjørelsen om å sende Griezmann til pressen må jo ha gjort det kun for å bli ferdig med dette nå. 

Skrinlegg hele greia er min mening. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.06.18 19:36

Enig men det gjør ikke styret.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6140
12.06.18 20:45

Det ville vært rart dersom Griezmann ikke spiller i Barcelona neste sesong. Flere spillere har snakket om hvor flott det hadde vært med han i klubben (kan ikke huske jeg har lagt merke til at spillere snakker sånn rundt et overgangsrykte uten at en overgang blir realisert), han nekter å konstatere at han fortsetter i klubben - og Barcelona er mildt sagt avhengig av en som han.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 20:48)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 24995
12.06.18 20:50
Kubala: Har en følelse av at Griezmann fisker etter et alternativ til Barcelona. Jeg tror han ser etter en utvei fra Atlético, men der en overgang til Barcelona vil provosere fansen kan det være interessant med en stor PL-klubb f.eks.

Akkurat det blir jo litt vanskelig da Griezmann allerede ble solgt til United for 2 år siden. I alle fall på VGD.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
12.06.18 21:03

Avgjørelsen er tatt ifølge han selv. Deschamp bekreftet at han blir i Spania. Hadde han ønsket å bli i Atletico hadde dette vært vært formidlet for lengst.

Kan ikke i min villeste fantasi se for meg at han blir i Atletico. 

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
12.06.18 21:15

Ja, og Godin sa han kom til å bli. Pique-Neymar osv...

At avgjørelsen er tatt er en ting, om han har valgt klubb er noe annet. Men ja, det lukter mer Barcelona enn Madrid imo.

Jackern
JackernInnlegg: 4278
12.06.18 21:41
Kubala: Har en følelse av at Griezmann fisker etter et alternativ til Barcelona. Jeg tror han ser etter en utvei fra Atlético, men der en overgang til Barcelona vil provosere fansen kan det være interessant med en stor PL-klubb f.eks.

Jepp, men kan også være en forhandlingsteknikk for å få bedre betingelser i ATM. Tror han blir i en sesong til, og haler ut tiden for å karre til seg bedre goder.

andwez
andwezInnlegg: 11342
12.06.18 22:48

Har Lemar noe særlig å si? De spiller vel ikke samme rolle? 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17874
12.06.18 22:49
andwez: Har Lemar noe særlig å si? De spiller vel ikke samme rolle?

Ja. Etter sigende så er Lemar en av de som Griezmann har spurt om, hvis han skulle bli.

Hvor troverdig det er vet jeg ikke.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
12.06.18 22:53
xavi-maestro: (kan ikke huske jeg har lagt merke til at spillere snakker sånn rundt et overgangsrykte uten at en overgang blir realisert)

Det er vel ikke så uvanlig, synes det skjer hver eneste sommer. Halve Madrid har jo allerede hatt velkomstsermoni for Neymar, men tvilsomt det skjer. I alle fall ikke på grunn av de uttalelsene.

(Innlegget ble redigert 12.06.18 22:53)

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6140
12.06.18 23:26
Bleke: Det er vel ikke så uvanlig, synes det skjer hver eneste sommer. Halve Madrid har jo allerede hatt velkomstsermoni for Neymar, men tvilsomt det skjer. I alle fall ikke på grunn av de uttalelsene.

Mulig jeg tar feil der, men tror ikke det er så vanlig i hvertfall. Jeg kan ikke huske at jeg har sett noen av RM-spillerne uttale og beskrive hvor mye de ønsker Neymar.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2834
13.06.18 02:32
xavi-maestro: avhengig av en som han.

Bruk twitter istedet slik at slipper å se deg.

andwez
andwezInnlegg: 11342
13.06.18 08:32
-Jolla: Ja. Etter sigende så er Lemar en av de som Griezmann har spurt om, hvis han skulle bli. Hvor troverdig det er vet jeg ikke.

Jeg var kanskje litt utydelig: siden de ikke spiller samme rolle regner jeg med det styrker sannsynligheten for at han blir i Atleti. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg