Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
14.06.18 22:15
LaGoeba: På hvilken måte var det en PR-katastrofe for LeBron? Edit; Spør fordi jeg ikke har peiling selv, annet enn at det var 10 millioner som så på.

Tja, jeg følger ikke NBA selv tett, så det jeg skriver er basert på hva en del på Twitter har skrevet i dag. Men ja, oppsummert ble den visstnok tatt dårlig imot av fans på begge sider, og hele greia ble brukt som en "punchline". Folk latterliggjorde hele opplegget. Litt som folk gjør nå med Griezmann. Han fremstår jo som en megaklovn kun overgått av Bartomeu og co.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
14.06.18 22:18

For øvrig, for en komisk gjeng Bartomeu og Segura er. Virkelig. Har blitt brukt og rævkjørt to sommere på rad nå, av henholdsvis Griezmann og Neymar. Jaja, drakt nummer 7 er i hvert fall ledig til en eller annen stjernespiller nå. 

Cobi
CobiInnlegg: 58250
14.06.18 22:38

Prøver å tenke gjennom hva slags greier de kan finne på å dra opp av hatten nå... all den tid de ville ha Griezmann, må de vel ha tenkt at de ville ha en kant/second striker-type, og de er det jo ikke så jævla mange av da. Av kategorien tilgjengelige innenfor rimelighetens grenser, tenker jeg. Hazard? En Martial med transfer request? Tilbake til Dybala (som ikke er tilgjengelig, la det være sagt)? Nei, jeg aner ikke?

Har jo vært snakket om å flytte fokus til midtbanen, men det meste av rapporter tilsier jo at de vil ha de Jong og Arthur, og ikke smelle mye penger på en verdensstjerne. Eriksen-linken er jo der, men han går det ikke an å hente. Pjanic er visst også i ferd med å forlenge med Juve. Og så har man jo Thiago, som stoltheten tydeligvis er for stor til å hente tilbake.

Personlig lever jeg greit med er «venteår», og så får Dembele spilt seg skikkelig inn. Men ikke sjans for at dette amøbestyret aksepterer en sånn tanke. 

Bartomeu har jo tydeligvis klart å tirre på seg spillergruppa den siste tiden også. Busquets var veldig klar i talen da han kommenterte at Bartomeu uttalte at han ønsket at Messi skulle ville VM, og Pique og Umtiti visste visstnok hva Griezmann skulle konkludere med i dag, likevel har de twitra at det bare var å finne frem popcornet og sette seg i sofaen. I sum kan jeg vanskelig se for meg at Bartomeu våger seg på en rolig sommer sånn ting ser ut nå.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2779
14.06.18 22:41

Nå får en 2 fresh baguetter for 34,- i stockholmsområdet ved circleK. Går an å unnvære restaurant da. CircleK ved Stockholms Universitetet har egg (masse på) og salami. (forskjellige)

(Innlegget ble redigert 14.06.18 22:48)

gurglebasse
gurglebasseInnlegg: 119
14.06.18 22:43
GMartino: Nå får en 2 fresh baguetter for 34,- i stockholmsområdet ved circleK. Går an å unnvære restaurant da. CircleK ved Stockholms Univeritetet har egg (masse på) og salami. (forskjellige)

Spiser Dem skinke.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
14.06.18 22:44
Cobi: Prøver å tenke gjennom hva slags greier de kan finne på å dra opp av hatten nå... all den tid de ville ha Griezmann, må de vel ha tenkt at de ville ha en kant/second striker-type, og de er det jo ikke så jævla mange av da. Av kategorien tilgjengelige innenfor rimelighetens grenser, tenker jeg. Hazard? En Martial med transfer request? Tilbake til Dybala (som ikke er tilgjengelig, la det være sagt)? Nei, jeg aner ikke? Har jo vært snakket om å flytte fokus til midtbanen, men det meste av rapporter tilsier jo at de vil ha de Jong og Arthur, og ikke smelle mye penger på en verdensstjerne. Eriksen-linken er jo der, men han går det ikke an å hente. Pjanic er visst også i ferd med å forlenge med Juve. Og så har man jo Thiago, som stoltheten tydeligvis er for stor til å hente tilbake. Personlig lever jeg greit med er «venteår», og så får Dembele spilt seg skikkelig inn. Men ikke sjans for at dette amøbestyret aksepterer en sånn tanke.  Bartomeu har jo tydeligvis klart å tirre på seg spillergruppa den siste tiden også. Busquets var veldig klar i talen da han kommenterte at Bartomeu uttalte at han ønsket at Messi skulle ville VM, og Pique og Umtiti visste visstnok hva Griezmann skulle konkludere med i dag, likevel har de twitra at det bare var å finne frem popcornet og sette seg i sofaen. I sum kan jeg vanskelig se for meg at Bartomeu våger seg på en rolig sommer sånn ting ser ut nå.

Martial og Guedes (PSG har Neymar, og må selge for 60 mill euro før 1.juli) hadde stått på min blokk i hvert fall. Spesielt med tanke på at man ikke har for mye å rutte med. Tror ikke det er mulig å få løs Hazard, Dybala, Salah etc. innenfor Barcelona sine rammer. 

Personlig lever jeg ikke godt med et venteår uten at midtbanen forsterkes. Da kan man glemme CL-tittel tror jeg. I angrepsrekka derimot må man sånn som jeg ser det ikke gjøre noe. Har Suarez, Coutinho, Messi og Dembele som kan gjøre en jobb der.

Ville også vurdert å gå for De Ligt fremfor Lenglet med litt ekstra penger mellom hendene...

Cobi
CobiInnlegg: 58250
14.06.18 22:53

Ja, la meg presisere at det var offensivt jeg snakket om et venteår. Verken Guedes eller Martial er helt Barcelona-typene, de er vel mer dårligere versjoner av Dembele på mange måter. Og er de uansett gode nok? Jeg er smått usikker på om jeg virkelig, virkelig vil ha Martial til Tottenham, liksom...

Livredd for hva de kan dra opp av hatten nå... Jeg er blant annet redd for at Pogba kan komme ut av intet. Kul frisyre og fet dabbing og sånt. 

Edit: Og ja, di Maria er definitivt i den «livredd for hva de kan finne på»-kategorien...

Eller så drar de kanskje en United/Kanchelskis, Liverpool/Smicer, osv, og henter VMs store stjerneskudd? Det pleier jo å være Real Madrids måte å gjøre det på, men man skal jo kopiere Real Madrid i alt om dagen, så...

(Innlegget ble redigert 14.06.18 23:00)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7036
14.06.18 22:56

Det blir vel å kjøpe di Maria for €60m og redde PSG i samme slengen. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
14.06.18 22:58
Cobi: Tilbake til Dybala (som ikke er tilgjengelig, la det være sagt)?

Min drømmesignering for Atlético. Elsker den gutten.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24427
14.06.18 23:00

Dette blir en sommer hvor det blir et evig jag etter Eriksen, som man ikke får naturlig nok.Istdenfor blir det Parejo deadline day.

Jackern
JackernInnlegg: 4276
14.06.18 23:00

Hva med Fekir? Jeg er fan ihvertfall. 

Cobi
CobiInnlegg: 58250
14.06.18 23:05

Fekir? Med den kneproblematikken? Det kan jeg vanskelig se for meg, og jeg tviler vel på om de har hørt om han engang. 

Albert Roge går sånn tålig i rant mode på Twitter nå...

Edit: Santi Nolla, som til tross for at han er idiot tross alt sier mye av det klubben vil han skal si, skriver nå at med Griezmanns nei så vil man nok stole på Coutinho, Dembele, Suarez og Messi offensivt og heller legge skytset på midten. Det er bra, i så fall.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 23:09)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
14.06.18 23:21
Cobi: a, la meg presisere at det var offensivt jeg snakket om et venteår. Verken Guedes eller Martial er helt Barcelona-typene, de er vel mer dårligere versjoner av Dembele på mange måter. Og er de uansett gode nok? Jeg er smått usikker på om jeg virkelig, virkelig vil ha Martial til Tottenham, liksom... Livredd for hva de kan dra opp av hatten nå... Jeg er blant annet redd for at Pogba kan komme ut av intet. Kul frisyre og fet dabbing og sånt.  Edit: Og ja, di Maria er definitivt i den «livredd for hva de kan finne på»-kategorien... Eller så drar de kanskje en United/Kanchelskis, Liverpool/Smicer, osv, og henter VMs store stjerneskudd? Det pleier jo å være Real Madrids måte å gjøre det på, men man skal jo kopiere Real Madrid i alt om dagen, så...

Tja, om Guedes kan stabilisere seg på nivå han holdt høsten 2017, så tar jeg han gjerne i Barcelona. Tror også Martial virkelig kan blomstre i de rette omgivelsene, men ja, er ikke noe "must" med noe offensivt sånn som jeg ser det heller. Gi meg Thiago De Jong og Arthur, så er jeg fornøyd. Det kan forsvares å hente en midtbanespiller til om man går for å bruke Coutinho offensivt i stedet for på midten.

Cobi
CobiInnlegg: 58250
14.06.18 23:26

Tja, kan det forsvares? Busquets, Rakitic, Arthur, de Jong, Alena, Thiago, Denis, Coutinho, Messi, Dembele, Suarez, Alcacer (må vel beholdes for å ha et nieralternativ til Suarez, når når Griezmann ikke kommer?. Alternativt beholder man kanskje Munir eller noe sånt, men det blir jo det samme kvantitativt) på seks plasser. Det er dobbel dekning, men jaggu er det mange som «skal» spille i den gruppa der.. Busquets og Messi spiller i hvert fall alt, da skal de ti andre konkurrere om fire plasser.

Men går kanskje an å hente de Jong og en stjerne, og derfor la de Jong spille neste sesong på lån i Ajax? Tenker at det er vanskelig å hente mer enn to midtbanespillere jeg, altså.

(Innlegget ble redigert 14.06.18 23:26)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
14.06.18 23:33
Cobi: ja, kan det forsvares? Busquets, Rakitic, Arthur, de Jong, Alena, Thiago, Denis, Coutinho, Messi, Dembele, Suarez, Alcacer (må vel beholdes for å ha et nieralternativ til Suarez, når når Griezmann ikke kommer?. Alternativt beholder man kanskje Munir eller noe sånt, men det blir jo det samme kvantitativt) på seks plasser. Det er dobbel dekning, men jaggu er det mange som «skal» spille i den gruppa der.. Busquets og Messi spiller i hvert fall alt, da skal de ti andre konkurrere om fire plasser. Men går kanskje an å hente de Jong og en stjerne, og derfor la de Jong spille neste sesong på lån i Ajax? Tenker at det er vanskelig å hente mer enn to midtbanespillere jeg, altså.

Ville solgt Alcaser. Alternativet til Suarez er gjeninnføring av falsk nier med Coutinho og Dembele på hver sin kant for meg. Ville også vurdert ofring av D.Suarez, selv om jeg er av den oppfatning at det er noe uforløst over han. S.Roberto skal vel for øvrig også muligens inn i den "mixen" du lister opp der, og bidrar eventuelt til å gjøre det til et enda større luksusproblem. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7036
14.06.18 23:59

Ellers må det jo kommenteres at Pique, som eier selskapet som stod bak Griezmanns video, nå går ut på Twitter med en kommentar som jeg ikke klarer å tolke på noe annet vis enn at han kaller styret for løgnere. 

 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19860
15.06.18 00:05
Cobi: Synd å miste fotballspilleren, herlig å slippe sirkuset.

Går inn i samme kategorien som Yaya og Lewandowski.

Styr og fjas hver sommer om at man vil bort fordi fyren ikke føler seg verdsatt av fans og/eller trener, og for dårlig lønn seff.

(Innlegget ble redigert 15.06.18 00:07)

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4464
15.06.18 00:08

Eller så går Barca motsatt vei og signerer spillere fra Sporting gratis siden klubben brukte mye penger på spillere forrige sesong :) 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
15.06.18 00:27

Det var egentlig det beste utfallet. Spesielt når han opptrer sånn i etterkant så er jeg ikke en smule brydd om at man misset han. 

Men man står jo altså igjen med et styre som har vært såå sikre og nærmest garantert at han kommer. Det er vel heller ikke sikkert at Lenglet kommer. 

Spillerne ønsker en ting mens Segura ønsker noe annet.

Hva i all verden er det styret skal finne på for å redde skin. For det er ganske åpenbart at det kommer en "verdensklasse" spiller inn i sommer.  Som med Cobi så frykter jeg det blir sånne Di Maria løsninger. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
15.06.18 07:10

Hva med Rodrigo i Valencia.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
15.06.18 07:22
rivaldo: Hva med Rodrigo i Valencia.

Har han en lav klausul.

Jackern
JackernInnlegg: 4276
15.06.18 08:17
Cobi: Fekir? Med den kneproblematikken? Det kan jeg vanskelig se for meg, og jeg tviler vel på om de har hørt om han engang.

Skadehistorikken er et stort minus ja. Men spillertypen, som en rotasjonsspiller der fremme, tror jeg hadde passet ypperlig inn. Fekir hører i min bok hjemme i kategorien rett under Griezmann, og det er jo fra denne hyllen spillere må plukkes nå når Griezmann ikke er tilgjengelig, om klubben har hørt om han eller ikke.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
15.06.18 08:21
Jackern: Fekir hører i min bok hjemme i kategorien rett under Griezmann, og det er jo fra denne hyllen spillere må plukkes nå når Griezmann ikke er tilgjengelig, om klubben har hørt om han eller ikke.

Dette er farene ved å lese for mye i klubbtråden til LFC.

Jackern
JackernInnlegg: 4276
15.06.18 08:29
gurglebassen: Dette er farene ved å lese for mye i klubbtråden til LFC.

Heldigivs klarer jeg å opparbeide meg egne meninger, uavhengig av hva andre sier, så nei der bommer du grovt - har ikke en gang vært innom klubbtråden deres. Toppnivået hans er der - skadene drar han kanskje ned enda et hakk.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
15.06.18 08:57
Jackern: så nei der bommer du grovt - har ikke en gang vært innom klubbtråden deres.

Det burde du. Stor humor.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
15.06.18 09:12
gurglebassen: Har han en lav klausul.

Har du innside info habibi?

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
15.06.18 09:17

Kjenner at en signering av Thiago står øverst på ønskelisten så raskt vi får på plass en midtstopper. Thiago vil gli veldig godt inn i spillergruppa.

XI mot 'enkel' motstand
---------------- Stegen
Roberto - Pique - Umtiti - Alba
----------- Thiago - Busquets
Dembele ----- Messi ---- Coutinho
----------------- Suarez

XI mot 'tøff' motstand
---------------- Stegen
Roberto - Pique - Umtiti - Alba
--------------- Busquets
----------- Thiago - Rakitic
---- Messi --------------- Coutinho
----------------- Suarez

Liker også godt tanken på å sende Semedo inn på høyrebacken med Roberto som indreløper sammen med Thiago. Busquets, Roberto og Thiago kan bli en ganske solid midtbane i Barcelona-historien.

(Innlegget ble redigert 15.06.18 09:20)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
15.06.18 17:57

Er det noen spiss/ving alternativ folk kunne tenkt seg?
Dybala hadde jo vært fint.Gabriel Jesus er en annen kar jeg har sansen for. Hazard kunne vel fungert, men han er gammel. Er vel urrealistisk og ville vært dyre overganger. Neymar og Mbappe også.

Så har man vel spillere som Fekir, Werner, Martial, Bailey, Guedes, Malcom som er spennende typer. 

Ellers så har jeg vel lite forslag. Da må man fort under 20 år og prøve å grave gull.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
15.06.18 18:20

Man har vel muligens gått glipp av den mest spennende spilleren: Rodrygo. 

Leon Bailey høres jøvla interessant ut, samme med Malcolm. Sats ungt på spillerkjøp fremover. Jeg ønsker at vi kjøper spillerne før de blir superstjerner. Lær av RM. 

Vi har jo Abel Ruiz, gi han spilletid for faen. 

(Innlegget ble redigert 15.06.18 18:21)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
15.06.18 18:35
rivaldo: Lær av RM.

Nja nå har vel de ikke akkurat hatt særlig suksess på "kjøp spillere før de blir superstjerner". 
De har kjøpt Rodrygo og Vinicius jr for en milliard, men utenom det så har de fått lite frem og det er ikke sikkert at disse vil bli noe særlig heller.
Det er mye penger for noe som er uprøvd på det øverste nivå.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg