Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7047
03.07.18 21:11
Cobi: Jeg stiller spørsmålet om hvor mye dyrere Hazard ville blitt. To år igjen av kontrakten, snakker relativt åpent om at han kanskje kan komme til å skifte klubb, to og et halvt år yngre og naturlig tilhørende på venstresiden. Og fryktelig mye bedre da. Om man snakker om €80 mill for Willian, ville Hazard kostet mer enn f.eks. €120 mill? Burde man ikke i så fall prøvd å få henta en skikkelig god spiller i Hazard i stedet for en «halvveisspiller» i Willian? Om konsekvensen blir at man må droppe nevnte Lenglet denne sesongen, så so be it?  Evt at man selger Paulinho (Juventus er visst den ukjente klubben som byr over €40 mill for han) og kjører Coutinho permanent ned i en 4-3-3 med Hazard, Messi og Suarez som fronttrio. OM Hazard er mulig å hente for f.eks. €40 mill mer enn Willian, burde det ikke være diskusjon om hva man bør gjøre, synes jeg.

Willian for €80m høres, om mulig, minst like ille ut som Paulinho-kjøpet, om ikke enda verre. Man kan rett og slett ikke fortsette å bruke penger så uklokt som dette dersom man skal fortsette å være en toppklubb etter det kommende generasjonsskiftet. 

Dersom det er noen realitet i Paulinho-ryktene, så er det selvsagt bare å selge så raskt det lar seg gjøre. Det tror jeg dessverre ikke det er. Jeg ville være forferdet på Juventus' vegne dersom det mot formodning skulle være hold i ryktene. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
03.07.18 21:55

Som sagt tidligere. Det var økonomisk smart å kjøpe Yerry Mina.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
03.07.18 21:59

Mål i 3kamper på rad. Her bør man tjene brukbart med penger

Jackern
JackernInnlegg: 4278
03.07.18 22:11

Yerry Mina har vist noen kvaliteter i VM som gjør at jeg ikke klarer å avskrive han helt enda. Grusom vår hos oss så klart, men det er noe spennende der.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
03.07.18 23:03

Om man ser bort fra to helt korte innhopp, spilte han fire kamper i vår. Grusom mot Levante, ustabil mot Celta Vigo, gjorde jobben fint (og holdt nullen) mot Getafe og Sociedad. Så at det var en grusom vår synes jeg er for hardt. Så ikke ut som en million dollar, selvsagt, men vi er altså snart der at han har spilt like mye i VM som for Barca.

Det må da finnes en klubb der ute som vil betale €20-30 mill for dette her? Et jævla beist, som også er decent med ball. Det er ikke SÅ mange gode unge stoppere der ute.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7047
04.07.18 13:12

Det er riiiiiiimelig drøyt dersom det er noe hold i dette.

https://www.dagbladet.no/sport/hevder-tidligere-barca-president-kjopte-en-lever-til-fransk-stjerne/69986759

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
04.07.18 14:30

Rimelig drøyt ja. Mye suspekt som foregår.... 

Ellers har Sevilla sagt at de ikke vil forhandle pris om Lenglet og henviser til utkjøpsklausulen. 

bndr
bndrInnlegg: 1784
04.07.18 14:57
Bølgenisse: Det er riiiiiiimelig drøyt dersom det er noe hold i dette.

Kjøpelag.

D10S
D10SInnlegg: 4282
04.07.18 18:31
Cobi: Lenglet

Barcelona skal ha bestemt seg for å innfri klausulen til Lenglet etter at Sevilla nektet å diskutere pris. Barcelona ønsket å betale mer enn klausulen, men så dele opp betalingen over flere år. Sevilla sin pre-season starter i morgen og visstnok vil overgangen bli offentliggjort før det. Presenteres på fredag iflg Albert Roge, som pleier å være troverdig. 

 

Ryktes at Arthur blir presentert neste uke.

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
04.07.18 20:26
Cobi: Det må da finnes en klubb der ute som vil betale €20-30 mill for dette her? Et jævla beist, som også er decent med ball. Det er ikke SÅ mange gode unge stoppere der ute.

En del rapporter nå i kveld om at Everton er villige til å gi €24M mill for han. Eller eventuelt hente han på lån om Barcelona foretrekker det.

God business for Barcelona isåfall. Og en gamble fra Evertons side. Men en Alfie Mawson eller Ben Gibson fra Championship-klubber er fort en like stor og dyrere gamble, så hvorfor ikke.

(Innlegget ble redigert 04.07.18 20:26)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
04.07.18 20:38

Også meldinger om at Fenerbahce har bydd €30 mill for Mina. Tyrkiske bud er jo som regel bare vas, men dette kommer fra spanske kilder og kan kanskje være noe mer troverdige. 

caliblue
caliblueInnlegg: 14149
04.07.18 20:52

Comolli fått forkjærlighet for spillere med navn som begynner med Y?

Yannick Bolasie og Yerry Mini topper ønskelista.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
04.07.18 21:06

Lån børe være uaktuelt. Hadde vært spennende med Mina i engelsk fotball. 

D10S
D10SInnlegg: 4282
04.07.18 22:00

Ellers har Oriol Busquets forlenget. 3+2 år. €200M i utkjøpsklausul. Tydelig at man har lært etter at Neymar gikk til PSG. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
05.07.18 12:56
Bølgenisse: Det er riiiiiiimelig drøyt dersom det er noe hold i dette.

Abidal har publisert et bilde av seg selv og fetteren Gerard i/ved sykesenga. Om det ikke er Gerard som er donoren, har de i hvert fall gått langt for å få svindelen til å virke troverdig... Også verd å merke seg at spansk politi henla denne saken tilbake i mai. Abidal sier også at det finnes medisinsk dokumentasjon på alt, og sykehuset har vel også bekreftet at alt gikk rett for seg.

Om det er rimelig drøyt dersom det er hold i det, er det tilsvarende drøyt av mediene å dikte opp en sånn sak, om det ikke er hold i det.

Ellers er visst Paulinho-budet fra Kina, og Sport påstår han vurderer det seriøst. Jeg tipper den overgangen aldri skjer, for å si det sånt. Hvorfor i alle dager skulle han ville dra tilbake dit, nå når han endelig har fått motbevist (en del av) kritikerne og restartet karrieren sin igjen?

pregra
pregraInnlegg: 8838
05.07.18 13:27
rivaldo: Lån børe være uaktuelt.

Men kjenner vi Barca rett så er det lån det blir dessverre :)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
05.07.18 13:40
pregra: Men kjenner vi Barca rett så er det lån det blir dessverre :)

Jeg synes egentlig Mina-situasjonen er litt vanskelig å være bestemt i. Han ble hentet for fremtiden, ikke som ferdig vare. Og, om man inkluderer VM i vurderingen, har han ikke egentlig levert ca som forventet? Vist nok til at man tror at det bor en potensielt bra stopper der? Nå tror jeg aldri han blir best i verden, men hva forventet de egentlig da han ble hentet? Alt dette tilsier at et utlån faktisk er fornuftig: Gi han en sesong et annet sted, og så vurderes han igjen neste sommer.

Samtidig har han jo aldri høyere markedsverdi enn akkurat nå. Det er lettere å selge han nå enn for en måned siden, for å si det sånn. For det er jo ikke bare målene han har levert i VM, han har sett decent ut defensivt også. Den høye markedsverdien nå skulle tilsi at man burde smi mens jernet er varmt og selge han nå.

En løsning alla det som goal meldte i går: €24 mill fra Everton med tilbakekjøpsklausul, er kanskje det beste? Cashe inn nå med den høye markedsverdien, samtidig som han kan hentes tilbake dersom han tar steg og etablerer seg som en trygg stopper et annet sted. Han er 23 år, og KAN kanskje bli Barcelona-materiale en gang. Det er ikke Douglas det er snakk om, liksom. Dessuten har han et hinsides kultfigurpotensiale :)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
06.07.18 11:18

Stadig mer snakk om dette €50 millionersbudet fra Kina på Paulinho. Både Sport og EMD omtaler det, og sier han selv er åpen for en overgang. Jeg tror fortsatt ikke han forsvinner, men det er verd å merke seg at vinduet i Kina stenger allerede om en uke, så der kommer det en avklaring ganske så kjapt. Men at Paulinho skifter klubb midt i VM? Jeg tror det ikke.

Gerard Romero nevner Rabiot som alternativ dersom Paulinho drar. Sport skriver forresten at Willian kun er en mulighet, men ingen prioritet om dagen. Pengene skal primært syltes inn i midtbanen, og så skal Dembele satses på. Fornuftige tanker det. Om nå Juve faktisk henter Ronaldo, må de selge for å dekke inn utgiftene? Pjanic?

Ellers tror jeg ikke det er nevnt at Juan Miranda visstnok har signert ny kontrakt. Kun offentliggjøringen som mangler. Synes de signerer bra på de unge talentene nå, virker som det er tatt grep etter alle de skandaløse La Masia-spillertapene de siste årene. Puig, Alena, Miranda, Busquets: Det er flere av de største talentene som nå er sikret på lange kontrakter med store utkjøpsklausuler.

Både Lenglet og Arthur forventes klare i løpet av timer og dager. Romero melder at Arthur ankommer søndag og muligens presenteres på mandag.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24428
06.07.18 11:40
Cobi: Ellers tror jeg ikke det er nevnt at Juan Miranda visstnok har signert ny kontrakt. Kun offentliggjøringen som mangler. Synes de signerer bra på de unge talentene nå, virker som det er tatt grep etter alle de skandaløse La Masia-spillertapene de siste årene. Puig, Alena, Miranda, Busquets: Det er flere av de største talentene som nå er sikret på lange kontrakter med store utkjøpsklausuler.
Både Lenglet og Arthur forventes klare i løpet av timer og dager. Romero melder at Arthur ankommer søndag og muligens presenteres på mandag.

Høres flott ut mye av dette,Ellers synes jeg det er fryktelig stille rundt daukjøttet som må vekk.Knapt et rykte jo.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
06.07.18 11:48

Nja, litt er det, men lite håndfast, ja. Det er kjøpsinteresse rundt Gomes fra Tottenham, Arsenal og Chelsea, samt Valencia på lån. Alcacer ble i går linka til Sporting, men han tror nå jeg fort kan bli værende da, det er jo ikke spisser bak Suarez i stallen etter at Griezmann ble værende i Atleti. Marlon virker fortsatt å kunne havne i England. Rafinha, Vidal, Munir, Douglas og for så vidt Samper er det lite røyk rundt, ja.

Men akkurat nå kom det en ny sak fra EMD, hvor de hevder det er gamleklubben Guangzhou Evergrande som vil ha Paulinho, og at Paulinho selv skal ha akseptert tilbudet. De omtaler overgangen som veldig nære.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
06.07.18 11:55

Det hadde jo vært aldeles nydelig å kvitte seg med Paulinho. Jeg har ingen tro på det, men... 

Jeg liker han, men han er ikke god nok og kommer ikke til sin rett hos oss i nok kamper. 

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
06.07.18 12:00

Høres merkelig ut at han vil tilbake til Kina som raskt etter at at  kom til Europa. Med mindre han har fått beskjed fra Barcelona St han ikke inngår i fremtids planer.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24428
06.07.18 12:02
No_Sikiriki: Høres merkelig ut at han vil tilbake til Kina som raskt etter at at kom til Europa. Med mindre han har fått beskjed fra Barcelona St han ikke inngår i fremtids planer.

Frykter at hvis Paulinho går så bruker man pengene på å hente Wilian som er enda verre i mine øyne.Kan ikke skjønne at han vil dra tilbake allerede nå.

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
06.07.18 12:34

Ikke så veldig keen på Willian jeg heller.

D10S
D10SInnlegg: 4282
06.07.18 15:46
Cobi: Arthur

Har pressekonferanse akkurat nå hvor han bekrefter at han forlater Gremio. Sier han mest sannsynlig drar til Barcelona denne helgen.

Bør vel komme en bekreftelse fra Barcelona i løpet av ettermiddagen/kvelden.

(Innlegget ble redigert 06.07.18 15:56)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
06.07.18 16:00

Ser Gremio sier de regner med de siste detaljene løses i morgen, så da blir det vel offentlig da. Uansett ikke så viktig. Arthur kommer nå i sommer, det er der essensielle her.

Blir spennende å følge han. Typemessig veldig spennende, så får vi se om han kvalitativt holder mål også. Et skritt i riktig retning stilmessig burde det i hvert fall være.

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24428
06.07.18 20:00

Hva som faen da,Arsenal er i samtaler med Steven Nzonzi om en overgang melder sky.Går vel ikke Gomes dit.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
06.07.18 22:26

Er jo ikke samme spillertype.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17924
07.07.18 17:02

Paulinho tilbake til Kina igjen for samme sum?

Haha, for en overgangsfarse i så fall!

(Innlegget ble redigert 07.07.18 17:03)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
07.07.18 17:17

Shady deal, men tar det

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg