Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
24.07.18 13:03
Royu: Burde holde? Synes det egentlig er en for mye. Messi og Suarez vil jo spille 90% av tiden.

Det er syv spillere fordelt på 3 posisjoner i angrepet der to av dem (Denis og Coutinho) enkelt kan spille i en indreløperrolle på midtbanen. Synes det er en perfekt miks, kvalitetsmessig og aldersmessig. Det neste behovet vi har her blir å få inn en ny 9'er som kan erstatte Suarez (Paco blir det ikke, men håper han kan stabilisere seg som en målscorerende backup-spiss bak den nye Suarez/ny 9'er).

Playmakere: Coutinho, Denis
GOAT: Messi
Lynvinger: Dembélé, Malcom
9'er: Suarez, Paco

Førstevalget i de tøffe kampene regner jeg med blir Coutinho, Messi og Suarez. Da har man Dembélé, Malcom, Denis og Paco som må kjempe om en plass på benken. Av de fire er det Dembélé, Denis og potensielt Malcom som kan bli noe i fremtiden og som alle har muligheten til å bli satt på i en toppkamp og kunne gjøre en forskjell mot slitne bein. Forhåpentligvis kan en av de tre spille seg inn i 11'ern med Coutinho når Messi og Suarez gir seg.

På keeperplass og i forsvar har vi bra dekning. Ting kan endre seg om/når Cille eller Digne forlater oss, men det burde være enkelt å finne en erstatter for begge to. Det største behovet slik jeg ser det, om/når man henter Malcom i angrep, er som du også er inne på en midtbanespiller.

Anker: Busquets (Rakitic, Roberto, O. Busquets)
Playmaker/indreløper: Rakitic, Arthur, Alena, Roberto

Busquets og Rakitic er førstevalgene og vil som alltid spille mange kamper. I enkelte kamper vil Coutinho/Denis ta den tredje indreløperrollen, men jeg håper at Arthur, Alena og Roberto får minutter på midtbanen ved siden av Busq og Raki. Dersom vi ikke lander Thiago så håper jeg faktisk vi endrer 'profil' på midtbanekjøpet og går for en litt mer fysisk midtbanespiller som kan spille i Busqets-rollen og som kan tilføye fysikk og muskler til stallen. Hvem det kan være vet jeg ikke...?

(Innlegget ble redigert 24.07.18 13:06)

D10S
D10SInnlegg: 4282
24.07.18 13:06
Cobi: Romero og Rac1

De samme melder om full enighet og at Malcom ankommer Barcelona i ettermiddag. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
24.07.18 13:06

Gerard Romero/Rac1 melder at Malcom setter seg på flyet nå og ankommer Barcelona i ettermiddag. Enighet med Bordeaux om en overgang, og når han nå etter sigende drar til Barcelona i stedet for til Roma, så er vel det personlige også i orden. Helt sykt: Bordeaux ble visstnok enige med Roma for andre gang på to dager kl 10 i dag morges, men Barcelona ser altså ut til å ha kuppa dealen for andre gang på et drøyt halvt døgn.

EDIT: di Marzio melder også om at han har valgt Barcelona og at Roma har gitt opp. Da meldes det vel fra både Spania, Italia, Brasil og Frankrike, så da går nok denne i orden.

Blir spennende å se hva denne signeringen, om den nå faktisk går i orden, får å si for midtbanejakten. De ter vel siste signeringen som skal inn (selv om Sport faktisk melder at Willian ikke er død selv om Malcom kommer, men det MÅ jo være bollocks). Man «sparer» jo en del penger på Malcom vs Willian nå. Dyttes de inn i midtbanepotten, sånn at en mann som Pjanic nå blir aktuell igjen? Sies at agenten hans dytter han på alt som kan krype og gå av storklubber om dagen. EMD meldte her om dagen at PSG henter Pjanic sånn at de kan slippe Rabiot, men kan det tenkes at de «sparte» pengene til Barcelona gjør at Rabiot «oppgraderes» til Pjanic?

(Innlegget ble redigert 24.07.18 13:10)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25040
24.07.18 13:13
Cobi: Gerard Romero/Rac1 melder at Malcom setter seg på flyet nå og ankommer Barcelona i ettermiddag. Enighet med Bordeaux om en overgang, og når han nå etter sigende drar til Barcelona i stedet for til Roma, så er vel det personlige også i orden. Helt sykt: Bordeaux ble visstnok enige med Roma for andre gang på to dager kl 10 i dag morges, men Barcelona ser altså ut til å ha kuppa dealen for andre gang på et drøyt halvt døgn.

Rart at det blir en så heftig duell om en så lite profilert spiller. Skulle tro det var Neymar de drev og knivet om.

En annen merkverdighet er at Barca legger frem det ene knalltilbudet etter det andre for en middelmådighet som Willian. Og like pussig er det at Chelsea nedkjemper tilbudene som om det å beholde Willian var et spørsmål om liv og død.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 13:15)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.07.18 13:20

Heftig duell? Er jo en straight knockout etter 2 runder. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 13:22

Arilas om Malcom: Eksplosiv, teknisk driblekant som elsker å skjære inn i banen og bruke sin voldsomme skuddfot, som også kommer til nytte på dødballer. Har levert noen ville kanonkuler. Men formkurvene er dessverre veldig svingende: God i lange perioder, men også usynlig i lange perioder.

Hva kan fotballexperten-Royu si om denne analysen? 

(Innlegget ble redigert 24.07.18 13:23)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
24.07.18 13:25
Folkflesk: Rart at det blir en så heftig duell om en så lite profilert spiller. Skulle tro det var Neymar de drev og knivet om.
En annen merkverdighet er at Barca legger frem det ene knalltilbudet etter det andre for en middelmådighet som Willian. Og like pussig er det at Chelsea nedkjemper tilbudene som om det å beholde Willian var et spørsmål om liv og død.

Det er jo ikke særlig merkelig når man ser på tidslinja. Hadde Barcelona meldt sin interesse skikkelig for en uke siden, hadde neppe dette blitt så på håret. Nå kom de jo så sent inn at det automatisk ble litt hektisk. Og det er vel ikke sånn allverdens mange bud som har kommet, det er snarere det at de har kommet hyppig. Roma meldte om sitt aksepterte bud i går formiddag. I går kveld meldte Barcelona seg på, og alt tyder på at Barcelona da kom med sitt første og eneste bud da. Roma kom med sitt forbedrede bud i dag morges og fikk dette akseptert. Malcom valgte så Barcelona. Er dette så voldsomt heftig?

Når det gjelder Willian-budene, har de spanske kildene hele veien meldt at det i beste fall har blitt sendt ett bud. De fleste melder om at det ikke er sendt noen bud i det hele tatt, men at man har bearbeidet Chelsea for å diskutere seg frem til det som skulle kulminere i et bud. Men joda, hadde Chelseas tilbakemelding vært at Willian er tilgjengelig for xx mill, så hadde nok han blitt hentet. Takk gud for at de viste standhaftighet. Måtte de fortsette med det resten av sommeren også…

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 25040
24.07.18 13:43
Cobi: Når det gjelder Willian-budene, har de spanske kildene hele veien meldt at det i beste fall har blitt sendt ett bud. De fleste melder om at det ikke er sendt noen bud i det hele tatt, men at man har bearbeidet Chelsea for å diskutere seg frem til det som skulle kulminere i et bud. Men joda, hadde Chelseas tilbakemelding vært at Willian er tilgjengelig for xx mill, så hadde nok han blitt hentet. Takk gud for at de viste standhaftighet. Måtte de fortsette med det resten av sommeren også…

Jada, man må alltid ta med at det er mye tullball i pressen og ikke minst i sosiale medier som plutselig blir til "sannheter". Bare se på det som skrives om Fekir i Liverpool-tråden. VGDere er helt på innsiden av det som foregår i to klubber samtidig. Liksom.

Litt artig at i duellen om Willian så sitter det trolig en stor mengde supportere på begge sider og ber om at motparten skal trekke det lengste strået.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 13:44)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.07.18 13:54

Er spennende å se hvilken midtbanespiller som kommer inn. 

Thiago? Pjanic? Rabiot? Jeg mener fortsatt at Thiago er det beste valget. Mye pga at man ryktes til de Jong neste sommer. Så har man i bakhånd Oriol Busquets på Busquets plassen. Rakitic og Arthur er jo mer sentrale spillere, så vil man ha enda en sentral spiller?


Kan vel strengt tatt ikke se for meg at Juventus er villig til å selge Pjanic heller når det er sagt, men tok han med pga det har vært litt rykter rundt han.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.07.18 16:27

La Liga fixtures har blitt satt opp. Her er Barcelona sine

Ser at man har Valencia, Sevilla og Real Madrid i oktober blandt annet. Det er vel midt i gruppespillet i CL. Skal ikke kimse av etter man møter Rayo så har man Betis, Atletico, Villarreal og Espanyol. Er vel en CL kamp inni her også.


El Clasico blir 28.10 på Camp Nou mens den andre er 03.03


Åpner hjemme mot Alaves 18.08.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
24.07.18 17:44

I følge L'equipe uttalte Lyons Aulas seg på en måte på dagens pressekonferanse som tilsier at han har snakket med Mina og fått tilbakemeldinger på at kolombianeren er keen på en overgang dit. Og nå melder RMC at Lyon har lagt inn et bud på €30 mill. Da begynner man i så fall alvorlig å nærme seg et nivå som tilsier salg, i hvert fall.

D10S
D10SInnlegg: 4282
24.07.18 18:25

og i dette øyeblikk var det offisielt. 

€41M + €1M i variabler. Ankommer Barcelona i dag, bilder utenfor klubbkontorene om 1 time cirka.
Medical i morgen før han drar til USA for å bli med resten av laget på preseason.

Så får vi se da. Kanskje Real Madrid slenger inn et bud på €45M ?!

(Innlegget ble redigert 24.07.18 18:34)

GMartino
GMartinoInnlegg: 2841
24.07.18 18:34

Gledelig, 39grader men den varmen gjør ingenting nå cheers!

Cobi
CobiInnlegg: 58251
24.07.18 18:37

Hehe. Noe sier meg at Barcelona har signert papirene og ikke gjør som Roma og offentliggjør ting før det er klart :)

Greit å få det bekreftet. Jeg forbeholder meg retten til å være litt reservert, men som sagt tidligere så KAN i hvert fall han her være bra greier. Willian visste alle at ville være feil. Og så blir det jo litt kult å vurdere spillere mer eller mindre helt fra scratch, da tenker jeg både på Malcom og Arthur. Oftest kjenner man jo kjøpene tålig greit før de kommer i disse dager, men her er jeg blank. Lenglet har jeg jo sett en del av, men heller ikke der vil jeg si jeg har full kontroll, og sånn sett blir han også til en viss grad et slags nytt bekjentskap. 

Inn med denne midtbanespilleren og ut med Vidal, Digne, Gomes, Rafinha, Mina, Munir (lån) og evt Samper (lån) er vel det som gjenstår da? Burde faktisk være mulig å ende denne sommeren nærmest uten nettoforbruk, når jeg tenker meg om. Ligger vel typ €45 mill i minus nå, altså ca null om Digne og Mina forsvinner. Og Gomes, Vidal og Rafinha burde vel mer eller mindre dekke opp midtbanekjøpet. Avhengig av hvem som til slutt hentes, selvsagt. 

Liker kjøpene mye bedre enn ryktene denne sommeren, og det er jo en fin trend ;)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 18:42
GMartino: Gledelig, 39grader men den varmen gjør ingenting nå cheers!

Erru i ørkenen elr.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2841
24.07.18 18:45

Tatt i sola dhøåå

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 18:47

Hva erre du eter a.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17927
24.07.18 18:47

Blir det Malcom i midten fra nå av?

(Innlegget ble redigert 24.07.18 18:48)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.07.18 18:48

Malcom*

2fast

(Innlegget ble redigert 24.07.18 18:48)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 18:50

LaGoeba, jeg sender deg videre til denne threadens expert, Roy. Meget spent på hans faglige ekspertise.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 18:54)

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
24.07.18 18:51

Offisielt der ja. Som man regna med. De tilbydde dobbel lønn og da var saken biff.

Btw, de Roma supporterne som var på Ciampino var der allerede for å ta imot Robin Olsen. Han kom med fly rett før det var forventet at Malcom skulle gjøre det.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2841
24.07.18 18:58

Æ mld fra søskenbarn... har et søskenbarn som aldri gidder sende meg meldinger.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13870
24.07.18 19:00

Dette synes jeg var sånn passe dårlig gjort mot Roma. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 19:04
GMartino: Æ mld fra søskenbarn... har et søskenbarn som aldri gidder sende meg meldinger.

Dårlig innlegg.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47246
24.07.18 19:12

Barcelona prøver å beholde sin brasilianske fanbase, og vise seg frem som en klubb for fremtidige brasilianske storspillere. Mye uro der i gården etter at Perez har fikset Rodrygo og Vinicius til RM og sannsynligvis Neymar denne sommeren eller neste.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
24.07.18 19:21
Knaxern: Barcelona prøver å beholde sin brasilianske fanbase, og vise seg frem som en klubb for fremtidige brasilianske storspillere. Mye uro der i gården etter at Perez har fikset Rodrygo og Vinicius til RM og sannsynligvis Neymar denne sommeren eller neste.

Er flest brasser RM eller Barca-fans? Virker som de fleste brasilianerne foretrekker RM. Itiliegg er vel Ronaldo ambassadør for dem.

oscrue10
oscrue10Innlegg: 9479
24.07.18 19:24

VG henger ikke med i det hele tatt. Fryktelig svakt å ikke skrive om Malcom til Barcelona.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47246
24.07.18 19:27
wazzzza: Er flest brasser RM eller Barca-fans? Virker som de fleste brasilianerne foretrekker RM. Itiliegg er vel Ronaldo ambassadør for dem.

Det er delt, men majoriteten er RM-fans. Tja, usikker på hvor mye disse ambassadørgreiene har å si. Ronaldinho f.eks. er ambassadør for Barca.

Men det blir ille for Barca fremover om alle brasilianske stortalenter i fremtiden vil foretrekke RM.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 19:35)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
24.07.18 19:45

Hehe, som om du liksom vet hvem som har flest tilhengere i Brasil. Basert på likes på sosiale medier er Barcelona størst i Brasil, men du har vel en bedre og mer nøyaktig analyse?

Når det gjelder brasilianske spillere, om dette i det hele tatt er viktig, har Barcelona Coutinho som nok er den nest største etter Neymar allerede. Neymar drar selvsagt ikke til Real Madrid i sommer, og høyst sannsynlig ikke neste sommer heller. Og de to ungguttene til Real Madrid kan da like gjerne fade ut til ingenting som å bli stjerner. De fleste talenter blir jo tross alt ingenting.

(Innlegget ble redigert 24.07.18 19:51)

andwez
andwezInnlegg: 11342
24.07.18 20:00
Knaxern: Men det blir ille for Barca fremover om alle brasilianske stortalenter i fremtiden vil foretrekke RM.

Ja, Barcelona er virkelig tynt forspent på brasiliansk talent, og hva tilsier at dette skal snu? 

Herre....

(Innlegget ble redigert 24.07.18 20:01)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg