Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4464
25.07.18 12:05
Cobi: Monchi retta da også sinnet/skuffelsen sin mot Bordeaux, ikke Barcelona, i går.

Og Malcom. "Vil man ikke til Roma var det like greit at han ikke signerte for oss". Monchi sa vel noe slikt.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
25.07.18 12:13
Cobi: Tar Roma Barcelona til retten så ler vel dommeren seg halvt i hjel før han avviser saken. Tar de derimot Bordeaux til retten, er det i hvert fall en viss sjanse for å få til noe. Det er jo ingenting som tyder på noe annet enn at Barcelona har lagt inn et bud på en spiller som på det tidspunktet var Bordeaux’ eiendom, fått dette akseptert, og deretter signert han. Helt etter boka. Monchi retta da også sinnet/skuffelsen sin mot Bordeaux, ikke Barcelona, i går.

Barcelona kan nok ikke klandres for det Bordeaux har avtalt med Roma. Men skulle likevel vært interessant å se når Barca kom på banen, i forhold når den tweeten kom om at han hadde signert for Roma. Selv om jeg for all del ikke tror det tyder på noe som helst. Den kan vel argumenteres for ble brukt av Bordeaux for å presse Barca til å komme med et sterkere bud.

Barca har nok sitt helt på det rene, og det hele virker merkelig fra Bordeaux sin side. De startet en budkrig etter at de hadde blitt enige med to klubber om å selge en spiller.

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
25.07.18 12:16

Er selvfølgelig Bordeaux det skulle stått, men det er jo snudd til Barcelona her. Hvis man leser/ser intervjuet med Monchi forstår man jo det med en gang.

VG og forfatter kan umulig ha forstått saken.

(Innlegget ble redigert 25.07.18 12:17)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
25.07.18 12:17
Bleke: Barcelona kan nok ikke klandres for det Bordeaux har avtalt med Roma. Men skulle likevel vært interessant å se når Barca kom på banen, i forhold når den tweeten kom om at han hadde signert for Roma. Selv om jeg for all del ikke tror det tyder på noe som helst. Den kan vel argumenteres for ble brukt av Bordeaux for å presse Barca til å komme med et sterkere bud.
Barca har nok sitt helt på det rene, og det hele virker merkelig fra Bordeaux sin side. De startet en budkrig etter at de hadde blitt enige med to klubber om å selge en spiller.

Barcelona har vært «på banen» i flere dager. Begge de to store sportavisene i Barcelona melder om møte med Malcoms agent for 15 dager siden, og Monchi sier også i sitt intervju at de visste at Barcelona var ute etter han. At Barcelona ikke kom med et formelt bud før heeeelt på slutten er i verste fall ufint (jeg synes ikke det er ufint engang), men på ingen måte ulovlig.

Det mest absurde her er jo at Roma aksepterer at det tvitres om enighet før et eneste papir er underskrevet.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.07.18 12:18
Cobi: Surt, men akkurat han har man vel visst en stund ville forsvinne.

Ja, og er ikke like talentfull (kan selvfølgelig utvikle seg mer etc. allikevel men.) som A.Ruiz som er 2 år eldre, så det tapet her svir nok ikke like mye som flere av de andre.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.07.18 12:18
Cobi: Det mest absurde her er jo at Roma aksepterer at det tvitres om enighet før et eneste papir er underskrevet.

Monchi sier vel at de ikke hadde noe valg, fordi Bordeaux på død og liv ville, og Roma er børsnoterte, og derfor måtte melde om enigheten. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
25.07.18 12:22
Coca_cola: Monchi sier vel at de ikke hadde noe valg, fordi Bordeaux på død og liv ville, og Roma er børsnoterte, og derfor måtte melde om enigheten.

Det er ikke verre enn å legge inn et forbehold i budet om at det kun er gyldig dersom Bordeaux holder kjeft. Så vidt jeg har forstått, er det en veldig standard måte å gjøre det på. Klart, ting lekker via agenter og sånt, men å gå ut offentlig fra klubbhold om en enighet som det ikke finnes ett eneste underskrevet papir på er jo helt absurd.

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
25.07.18 12:23
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 09:59)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.07.18 12:24
Cobi: Det er ikke verre enn å legge inn et forbehold i budet om at det kun er gyldig dersom Bordeaux holder kjeft. Så vidt jeg har forstått, er det en veldig standard måte å gjøre det på. Klart, ting lekker via agenter og sånt, men å gå ut offentlig fra klubbhold om en enighet som det ikke finnes ett eneste underskrevet papir på er jo helt absurd.

Joda, noe de burde tenkt på før de sendte budet, men ikke like enkelt etter å ha sendt budet. Kan jo være de også ble tatt litt på senga av at Bordeaux faktisk ønsket å offentliggjøre en overgang som ikke var fullført.

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
25.07.18 12:26

Cobi, Roma ville ikke offentliggjøre det og ba Bordeaux om å ikke gjøre det (siden de er børsnoterte).

Bordeaux hørte ikke på Monchi og offentliggjorde det allikevel og da måtte også Roma gjøre det (igjen fordi de er børsnoterte).

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4464
25.07.18 12:34
as_roma: Roma ville ikke offentliggjøre det og ba Bordeaux om å ikke gjøre det (siden de er børsnoterte).

Men MÅ ikke Roma offentliggjøre det siden de er, som du nevner, børsnotert? Da BVB solgte Dembele og Auba offentliggjorde de at disse kommer til å trolig bli solgt (ingenting var offisielt) for å informere alle aksjeeiere. 

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
25.07.18 12:39

Det gjøred jo aldri så svaret er jo nei.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
25.07.18 12:42
PerryAnnunziata: Men MÅ ikke Roma offentliggjøre det siden de er, som du nevner, børsnotert? Da BVB solgte Dembele og Auba offentliggjorde de at disse kommer til å trolig bli solgt (ingenting var offisielt) for å informere alle aksjeeiere.

Tyske og italienske børsnoterte selskap kan muligens ha ulike lover å forholde seg til. Men jeg synes det fortsatt er merkelig å offentliggjøre noe som helst fordi ting kan skje. Det kan fort være at det er fare for innsidehandel fordi mange personer uten tilknytting til klubben kan lekke info, så jeg tror det er mer for å dekke seg, enn fare for juridiske og økonomiske konsekvenser.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
25.07.18 12:45
Cobi: Barcelona har vært «på banen» i flere dager. Begge de to store sportavisene i Barcelona melder om møte med Malcoms agent for 15 dager siden, og Monchi sier også i sitt intervju at de visste at Barcelona var ute etter han. At Barcelona ikke kom med et formelt bud før heeeelt på slutten er i verste fall ufint (jeg synes ikke det er ufint engang), men på ingen måte ulovlig. Det mest absurde her er jo at Roma aksepterer at det tvitres om enighet før et eneste papir er underskrevet.

Helt klart, det er virker jo helt åpenbart at Bordeaux har opptrådt helt på grensen her, om ikke over. Jeg får også følelsen av at Roma ble lurt litt vel enkelt her. Særlig hvis de har sterke hensyn med tanke på børs, så burde de sikre seg mer i forkant for å hindre at det kom ut før noe var offisielt.

(Innlegget ble redigert 25.07.18 12:45)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.07.18 12:53
Bleke: Men jeg synes det fortsatt er merkelig å offentliggjøre noe som helst fordi ting kan skje

Dette gjøres jo ofte av børsnoterte selskaper, f.eks når det er snakk om fusjoner og oppkjøp.

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4464
25.07.18 13:01
Bleke: Men jeg synes det fortsatt er merkelig å offentliggjøre noe som helst fordi ting kan skje. Det kan fort være at det er fare for innsidehandel fordi mange personer uten tilknytting til klubben kan lekke info, så jeg tror det er mer for å dekke seg, enn fare for juridiske og økonomiske konsekvenser.

Her er en melding som ble publisert på BVBs hjemmeside rundt overgangen til Dembele.

"Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA ("BVB") har hatt samtaler med den katalanske klubben FC Barcelona om en mulig overgang for Ousmane Dembele.

I forhandlinger har representanter fra FC Barcelona utarbeidet et bud for spilleren som ikke tilsvarer markedsverdien for spilleren. […] Da det per dags dato ikke foreligger andre bud fra FC Barcelona regner man ikke med en overgang for Dembele til FC Barcelona. "

 

End of story kjenner alle, men her har man da publisert ting som kunne ha skjedd. 

(Innlegget ble redigert 25.07.18 13:02)

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4464
Royu
RoyuInnlegg: 10240
25.07.18 18:47

Søren. 17 nye kommentarer. Trodde vi hadde signert en ny midtbane .

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15455
25.07.18 19:35

Først kaller du det verdens minst interessante pissekonkurranse. Så bruker du flere innlegg på å bevise at Barcelona er størst. 

Ha-ha. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
25.07.18 19:37
Royu: Trodde vi hadde signert en ny midtbane .

Hihi.

(Innlegget ble redigert 25.07.18 19:39)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
25.07.18 19:40
WaltonBreckRd: Først kaller du det verdens minst interessante pissekonkurranse. Så bruker du flere innlegg på å bevise at Barcelona er størst.  Ha-ha.

Bare fordi dem stjelte Coutinho og Suarez fra dere, så behøver du ikke være bitter.

(Innlegget ble redigert 25.07.18 19:41)

andwez
andwezInnlegg: 11342
25.07.18 21:34

Nok en utestengt bruker med ny konto 13 juli som spammer i ALLE klubbtråder. Hvor har jeg sett det før.- 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47260
25.07.18 21:55
Cobi: Dette er verdens minst interessante pissekonkurranse, men Barcelona er stort sett verdens største klubb målt i følgerne på sosiale medier. Oversikten her er f.eks fra juni, altså før Ronaldo stakk fra Real Madrid. Barcelona størst på Twitter og Facebook. Dette varierer selvsagt likt, og de to klubbene er alltid nr en og to, med forskjeller typisk innenfor 1-2%. Stort sett er Barca et lite hestehode foran. Uten at det betyr noe som helst egentlig. Men tilbake til hovedpoenget: Du har naturligvis ikke dekning for å hevde Real Madrid er mer populære enn Barcelona i Brasil. Du har ikke spurt «fotballspillere og vanlige folk» i et representativt utvalg og fått en troverdig oversikt, for å si det forsiktig. Så bare knock it off, alle skjønner jo at du drar statistikk ut av ræva her.

Enig, det er de to mest populære klubbene i verden med klar margin. Men du tar uansett feil når det gjelder RM vs Barca. Trenger ikke å sjekke forskjellige linker og den slags for å finne tall. Er ikke verre enn å gå inn på insta, twitter og face sidene til begge klubbene for å sammenligne. RM er størst på alle tre.

Vil ikke si at noen har dekning i det hele tatt. Meningen min er basert på hva jeg har lest fra spillere og hva jeg har fått svar på fra brasilianere. Tullete og unøyaktig? Det er det nok.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.07.18 23:23
Knaxern: Enig, det er de to mest populære klubbene i verden med klar margin. Men du tar uansett feil når det gjelder RM vs Barca. Trenger ikke å sjekke forskjellige linker og den slags for å finne tall. Er ikke verre enn å gå inn på insta, twitter og face sidene til begge klubbene for å sammenligne. RM er størst på alle tre. Vil ikke si at noen har dekning i det hele tatt. Meningen min er basert på hva jeg har lest fra spillere og hva jeg har fått svar på fra brasilianere. Tullete og unøyaktig? Det er det nok.

Kan du ikke lese?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 47260
25.07.18 23:26
Coca_cola: Kan du ikke lese?

Nicht.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.07.18 01:41

Setter opp det jeg tror (og i stor grad håper) blir Valverde sine foretrukne 11 i løpet av sesongen.

---------------- ter Stegen
--------- Pique ---------- Umtiti
Semedo ----- Busquets ------ J. Alba
------- Roberto --------- Rakitic
---- Messi ------------------ Coutinho
------------------ Suarez

Uten tvil en av de beste 11'erne i verden. Det største usikkerhetsmomentet slik jeg ser det er om Semedo eller Roberto tar høyrebacken. Jeg håper Semedo blir drillet inn som førstevalget denne sesongen med Abidal i kulissene og at Roberto endelig får vært vår vannbærer på midtbanen. Håper dog også at Arthur får mye spilletid sentralt, så i enkelte tilfeller kan Roberto brukes på backen for å hvile Semedo.

Med Stegen, Pique, Umtiti og Busquets har vi en bunnsolid defensiv diamant. Det er ekstremt viktig at sidebackene i Semedo og Alba, og midtbanespillerne i Roberto og Rakitic dekker store rom. Denne rekken med fire spillere (2 vingbackene og 2 indreløperne) får en utrolig viktig rolle i Valverde sitt system om vi går tilbake til 433.

Tror det vil fungere perfekt å bruke både Roberto og Rakitic da begge er ekstremt løpssterke og da kan man la Messi og Coutinho ta ansvaret for å være playmaker. Angrepsrekken er nok den beste i verden sammen med PSG, Juventus og Liverpool like bak. Håper Messi, Suarez og Coutinho er sultne etter et skuffende VM for alle 3.
Leo Messi tar vel kapteinsbindet denne sesongen nå som Iniesta har gitt seg.

------------------ Cillessen
---------- Mina - Lenglet - Vermaelen
--------------- Andre Gomes
----- Arthur - Denis Suarez - Alena
Malcom --------------------------- Dembélé
---------------- Paco Alcacer

Av disse 11 tror og håper jeg at Lenglet, Arthur, Denis, Malcom og Dembélé får rikelig med spilletid og blir viktige brikker i stallen.

Cillessen, Mina, Marlon, Vermaelen, Andre Gomes, Digne, Vidal, Rafinha og Munir er vel alle på vei ut.

Det er vel en midtbanespiller på vei inn i troppen? Jeg tror Arthur, Denis Suarez og Alena går en veldig spennende sesong i vente. Arthur tror jeg blir glimrende, men håper også at Denis kan hevde seg og nærme seg nivået til sin konkurrent Coutinho. Derfor ønsker jeg aller helst en defensiv midtbanespiller med fysiske egenskaper som kan ersatte Andre Gomes sin plass i stallen nå som Thiago ser ut til å bli i Bayern. Cucurella går inn for Digne om han forsvinner.

Med en midtbanespiller inn burde vi få på plass en høyrebent midtstopper som kan erstatte Mina og Vermalen i troppen, og gå inn som backup for Pique. Dette kan gjerne være en rutinert herremann med erfaring som tåler benk, eller en unggutt nå som man har Lenglet som tredjevalg. Jeg tar gjerne Mina som backup om man ikke får solgt han for en god profitt (noe man mest sannsynlig gjør).

Til slutt blir det ekstremt spennende å se Malcom og Dembélé. Håper begge to får rikelig med spilletid med tanke på at Messi og Suarez må hviles mer. Kan Paco klare å ta backup-rollen til et nytt nivå der han leverer type 15 mål? Det hadde vært herlig.

Lenge siden vi har hatt en så spennende stall synes jeg. Gleder meg virkelig. Håper en eller flere fra denne gjengen får sitt virkelig internasjonale gjennombrudd i år:

- Semedo
- Lenglet
- Arthur
- Denis Suarez
- Alena
- Malcom
- Dembélé

(Innlegget ble redigert 26.07.18 01:48)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.07.18 18:31

Er det egentlig såå krise å bli kvitt Gomes? Jeg sier ikke at han skal spille så enormt mye, men ser ut som han har lagt seg i hard trening i sommer. Han ble mer eller mindre syndebukken når ting gikk galt, men kan man klandre en spiller som har spilt så lite/ujevnt og ikke akkurat har fått tilpasset seg? Synes hvert fall ikke han har vært noe dårlig denne sesong, i forhold til første sesongen. Det kan rett og slett ha noe med at folk har sluttet å bue på han. 

Føler nesten heller for å beholde en av de midtbanespillerne man har nå. Rafinha, Samper eller Andre Gomes også dropper man denne WC spilleren man snakker om. Sparer penger, lønn og det vil ikke gå noe særlig utover utviklingen til f.eks Dembele, Malcom, Alena osv. Neste sesong så går man altså for de Jong.

Ser man rundt om på listen så er det faktisk ikke så mange som er tilgjengelig. Kanskje den spilleren som er "mest" tilgjengelig nå er Sergej Milinkovic Savic, men her snakker man altså 100-150 mill euro vil jeg tro. Vet ikke hvordan ryktene rundt han er om dagen, men er vel Chelsea og United?

GMartino
GMartinoInnlegg: 2847
26.07.18 18:40

Barcelona spiller fotball som noen små null. Noen små små små små null.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.07.18 18:52
Royu: Er det egentlig såå krise å bli kvitt Gomes?

For min del kan Andre Gomes gjerne bli, men jeg tviler sterkt på at han noen gang blir en fast indreløper for klubben. Per nå ville han vært et syvendevalg i min bok bak Rakitic, Roberto, Arthur, Alena, Denis og Coutinho som indreløper. Har han det som skal til for å vikariere i Busquets sin posisjon så kan han få noen minutter, men hvis ikke så skal han se langt etter spilletid spør du meg.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6186
26.07.18 18:52

Har du alltid vært av den oppfatningen?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg