Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
FlyEmirates
FlyEmiratesInnlegg: 15287
02.08.18 20:39

Utrolig at folk kan klage på et mulig kjøp av Vidal, verdensklassespiller. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
02.08.18 21:34

Vidal er jo klasse da folkens. Alderen er noe annet, også spørs det med pris og lønn. Utover dette er en han en god god spiller. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
02.08.18 22:12

En signering av Vidal får meg først og fremst til å tenke på en lett omskrevet versjon av Edwin Starrs War: Vidal, what is it good for? Absolutely nothing.

Men om Valverde absolutt skal ha en fysisk sterk terrier på midten der, så er det kanskje greit at det blir Vidal og ikke noe dyrt noe, type Pogba, som skal spille alt. Vidal skal neppe spille alt, akkurat (særlig ikke når han stort sett er skadet halve sesongen...). Nå meldes det om overgangssum helt ned mot €20-25 mill, og at han aksepterer en del lavere lønn enn han var tilbudt i Inter (meldes dog at de ikke enige om lønna), samt kun treårskontrakt. Det betyr at det går an å kvitte han billig uten å tape særlig penger på det. 

Men det er jo unektelig litt tungt å hente Vidal når samme klubb tilsynelatende er åpne for å kvitte Thiago for dn ikke altfor jævlig pris. Helt annen spillerprofil, for all del, men det ene er en stop gap, det andre er en reell forsterkning.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
02.08.18 22:38
Cobi: Men om Valverde absolutt skal ha en fysisk sterk terrier på midten der, så er det kanskje greit at det blir Vidal og ikke noe dyrt noe, type Pogba, som skal spille alt.

Enig i denne. Når man først skal ha en Paulinho-erstatter er vel dette noe av det bedre vi kunne funnet mtp. på kvaliteten på spilleren. Må allikevel si at jeg er veldig spent på å se hvordan Valverde skal komponere midtbanen neste sesong når folk som Arthur, Alena og Roberto må/burde få mye spilletid sentralt på midtbanen denne sesongen.

Vidal blir vel en som roterer med Rakitic og som kan tilby det samme som han med å være en box-to-box, samtidig som han kan bidra som anker i Busq-rollen. Spør du meg så burde Sergi Roberto ta denne rollen, slik at Arthur, Alena, Denis og Coutinho kan krige om den andre indreløperrollen ved siden av Raki/Roberto. Busquets tar sin vanlige ankerrolle, der både Raki og Roberto kan fungere som cover for han. Med Vidal inn i denne miksen så er det mange som skal krige om minuttene. Dette kan kanskje være en mulighet:

1.valg
Busquets
Rakitic-Arthur

2.valg
Vidal
Roberto-Alena

I dette tilfellet man jo selge Andre Gomes. Regner vel også med at Denis Suarez da i utgangspunktet skal brukes i frontrekka, men gutten får knallhard konkurranse der også mot Coutinho, Malcom og Dembele. Kan vel tenkes at Denis blir den 13ende mann i midtbane/angrepsrekka vår sammen med disse tolv (gitt at Vidal kommer):

Busquets, Roberto, Rakitic, Vidal, Arthur, Alena
Denis, Coutinho
Messi, Malcom, Dembele, Suarez og Paco

En ting er sikkert, og det er at vi har en ekstremt bra tropp denne sesongen.

(Innlegget ble redigert 02.08.18 22:45)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
02.08.18 22:47

Hadde heller beholdt Gomes enn å kjøpe Vidal.

Føler de fysiske forutsetningene bedre. Vil godta minimalt med spilletid( noe som tross alt "Paulinho" type burde gjøre. Hvorfor en sånn type skal stjele minutter av Arthur, Alena etc er meningsløst. Vidal kommer til å starte langt flere matcher = mindre spilletid på andre som har en fremtid i denne klubben. Hvor Gomes hoveddsaklig vil kun komme inn på slutten av kampene, noe som burde være fokuset her. 

Gomes tjener "bare" 90k euro i uka. Kan fort få høyere markedsverdi av å bli her enn å prøve desperat å selge han for "ingenting" nå eller låne han ut til kontrakten er ferdig. Lykkes man med å få frem potensialet til Gomes, så har man en mann for fremtiden (enn så lenge han fortsatt vil bli). Er ikke særlig fan av behandlingen Gomes har fått, spesielt etter første sesongen hans. Forrige sesongen så synes jeg ikke han var dårlig og jeg føler han ble brukt mer riktig. Det var bare andre i køen og så vidt jeg vet har ikke Gomes gjort seg usmakelig. Jeg tror at Vidal kommer til å sutre så fort han ikke får spille nok.

Nå vet jeg ikke hva Vidal kommer til å tjene men han har 150k i uka nå. Om det snakkes halvparten i lønn og 20 mill euro så er det jo hakket mer akseptabelt men det tror jeg ingenting på.

Det eneste man egentlig får i Vidal er en litt bedre spiller. Men om formålet er at han skal gjøre som Paulinho, så mener jeg at Gomes like greit kunne gjort den jobben. 

(Innlegget ble redigert 02.08.18 23:09)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
02.08.18 22:51

Vidal er jo klasse. Nå får dere en veldig løpssterk midtbanespiller som elsker å komme på dype løp inn i boksen.

(Innlegget ble redigert 02.08.18 22:51)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
02.08.18 22:55

Vidal er en god spiller. I tilegg til å være en terrier så er han også god teknisk. Han har tross alt spilt for et ballbesittende Bayern de senere år. Han vil bidra mye for oss. 

Deilig kjøp, støttes fullt ut. 

Draciger
DracigerInnlegg: 10150
02.08.18 23:11

Den smått gamle naive cules i meg ønsker at spillere som D.Suarez og Rafinha bør få sjansen som rotasjonsspillere spesielt når man velger å satse på eldre spillere som Vidal.

Joda, skjønner at de har fått sine muligheter og at de spiller på forskjellige posisjoner i henhold til hva Vidal tilbyr, men det bare er noe med Barca hjerte som banker litt ekstra hvis vi hadde gitt dem litt tid.

Ellers rister jeg litt på hodet når man har kjøpt inn spillere som Marlon og Yerry Mina for deretter gi dem "en" mulighet også selge dem videre uten noe mulighet for at de får en reall sjangs. Har full forståelse for at vi har sykt høye standarder og vi har ikke tid til å kunne polere slike upolerte spillere men det er bare noe med hele prosessen som gjør at jeg bare rister på hodet.

(Innlegget ble redigert 02.08.18 23:12)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
02.08.18 23:12
FlyEmirates: Utrolig at folk kan klage på et mulig kjøp av Vidal, verdensklassespiller.

Verdensklassespiller? 

God, men falt i nivået de siste par sesongene. Litt bedre versjon av Paulinho.

For Barcelona sin profil så er det rart at dem heller ikke kastet litt mer penger og hentet Thiago, som og var tilgjengelig.

(Innlegget ble redigert 02.08.18 23:13)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
02.08.18 23:23
Draciger: Den smått gamle naive cules i meg ønsker at spillere som D.Suarez og Rafinha bør få sjansen som rotasjonsspillere spesielt når man velger å satse på eldre spillere som Vidal. Joda, skjønner at de har fått sine muligheter og at de spiller på forskjellige posisjoner i henhold til hva Vidal tilbyr, men det bare er noe med Barca hjerte som banker litt ekstra hvis vi hadde gitt dem litt tid. Ellers rister jeg litt på hodet når man har kjøpt inn spillere som Marlon og Yerry Mina for deretter gi dem "en" mulighet også selge dem videre uten noe mulighet for at de får en reall sjangs. Har full forståelse for at vi har sykt høye standarder og vi har ikke tid til å kunne polere slike upolerte spillere men det er bare noe med hele prosessen som gjør at jeg bare rister på hodet.

Hvorfor Rafinha ikke skal satses på er beyond me. Han har stort sett alltid levert når han har vært skadefri. Denis har ingenting på Rafinha etter min mening. Jeg hadde også mye heller sett at man satset på Rafinha enn å hente inn Vidal. 

Når det gjelder Marlon, så har jo han også faktisk levert de få gangene han har fått sjansen. Han virker også å ha potensiale til å kanskje kunne bli en fremtidig starter. 

Mina synes jeg imidlertid man gjør riktig i å avskrive som Barcelonaspiller en gang for alle. Han kan sikkert bli veldig bra i en annen klubb, men jeg tror ikke han har den rette profilen til å lykkes i Barcelona. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
02.08.18 23:27

Vidal ? Nei.

Vi har allerede slik jeg ser det nok bredde på midtbanen. Det vi trenger er nye enere som kan være klare førstevalg. Vidal vil aldri bli en slik spiller. Med alle breddealternativer man allerede har må det være prioritet å renske unna det man ikke har planer om å ha med videre. Ser mye heller at det satses videre på noen av de man allerede har, det være seg D. Suarez, Roberto, Rafinha, Gomes eller Alena. 

Mulig det tenkes at Vidal er en slags plan B dersom Arthur ikke er klar for å være et opplagt førstevalg i 40-50 kamper, men i mine øyne har man allerede en plan B der Coutinho kan fungere som en indreløper og Dembele tar en plass i trioen på topp. Vidal ? Ellers takk. 

Draciger
DracigerInnlegg: 10150
03.08.18 00:16
Bølgenisse: Hvorfor Rafinha ikke skal satses på er beyond me. Han har stort sett alltid levert når han har vært skadefri. Denis har ingenting på Rafinha etter min mening. Jeg hadde også mye heller sett at man satset på Rafinha enn å hente inn Vidal.

Enig her, han har flere positive kamper enn negative i min bok.

Som LaVecchiaSignora sier å, hvorfor bruke så mye spenn når man har så mange midtbanespillere som man foreløpig ikke har fått rensket unna. Man kunne spart seg de euroene og heller lagt det til neste års budsjett.

Argumentene er jo at det trengs erfaring i rekkene, trenger en stjernesignering og en som kan ta rollen til Paulinho. For å argumentere imot, vi har flere spillere i stallen med erfaring som veier opp for mangelen på Iniesta og Paulinho, man har flere spillere som kan ta rotasjonsrollen som Vidal er tiltenkt. Kjenner at jeg smått ble irritert i dag.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
03.08.18 01:00

De kjøper han fordi det har blitt snakket om så mye om å signere noe "stort". 

Det er jo ganske pinlig at dette desperate/siste utvei kjøpet til Barcelona er dette "store" de og media har snakket om isåfall. Malcom, Lenglet og Arthur var ikke det.

Ganske sikker på at de ikke klarer eller vil klare å signere denne spilleren de snakket om, så da ender de opp med Vidal. 

Litt som man endte opp med Paulinho i fjor isteden for Verratti.

as_roma
as_romaInnlegg: 21823
03.08.18 02:05

Virker veldig planløst dette Barcelona driver med om dagen. Helt tilfeldig hvem de henter virker det som.

Når det er sagt så er Vidal fortsatt en klassespill. Så lenge han klarer å holde seg skadefri.

mirar
mirarInnlegg: 7850
03.08.18 02:26

Slik har det vært siden dem hentet inn Adriano (nå Besiktas)

andwez
andwezInnlegg: 11342
03.08.18 04:33

Altså, slutt med denne tankegangen om at Barcelona fikk Vidal billig. Prisen var en formalitet, Barcelona var en av 4-5 klubber som kunne matche lønna. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6127
03.08.18 09:04

Med malcom og dembele i tillegg til Suarez og Messi - bør barcelona omskolere coutinho til indreløper og gå for en 4-3-3 formasjon med han, Arthur og busquets. Da er plutselig midtbanen fantastisk igjen, og barcelona kan på nytt ta over hegemoniet i Europa. Med spillere som Vidal og Rakitic i bakhånd (der de hører hjemme), har man solid dekning i tillegg!

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
03.08.18 11:23

Rabiot skal tydeligvis gi svar i dag om han ønsker seg til oss eller ikke. Slik det er nå er Vidal kun en backup hvis Rabiot-overgangen feiler. 

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
03.08.18 12:37

Raktici på benken? Er ikke han bedre enn Arthur, xavi? Var jo knallgod i VM med Modric.

mirar
mirarInnlegg: 7850
03.08.18 12:53

Hvor og når blir det plass til ungguttene? Busquets, Aleña osv?

Sport mener samtidig at Frankie de Jong skal være aktuelt til neste år..

Denis Suarez og Andre Gomes forsvinner nok regner jeg med.

Busquets  (Vidal) Rakitic, Andre Gomes, Arthur, Sergi Roberto?

(Innlegget ble redigert 03.08.18 13:03)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
03.08.18 13:30

Ellers skal Aleix Vidal være svært nærme en overgang til Sevilla nå.  Det meldes om full enighet mellom klubbene på et sted mellom €8m og €9m + €2m i variabler. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2828
03.08.18 14:37

Downs syndrom? Er bare sjekke Real Madrid.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
03.08.18 21:20

Ifølge Sport er Vidal klar. €18m + €3m i variabler. Kommer til Barcelona i kveld. Vil signere for 3 år.

Knallkjøp til den prisen. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
03.08.18 21:59

Ikke når man medregner lønna.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1926
03.08.18 22:20

Vet du hva lønna hans er på?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
03.08.18 22:46

Synes jeg så 9 mill euro, husker ikke om det er med eller uten bonuser.
I Bayern har han  vel 7.8 mill euro.

Solid lønnsøkning til tross for at han er på randen til å være ferdig. 
Latterlig lønn om det stemmer isåfall. For 3 år med "Paulinho" erstatter så betaler man 27 mill euro+overgangsum. Altså nærmere 50 mill euro.

Jeg har NULL tro på at Vidal kommer til å bli solgt, det er veldig få klubber der ute som er villig til å matche en sånn lønn. Med mindre Barto har en eller annen shady deal med Kina igjen.

Bortkastet penger.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
03.08.18 22:48

Offisielt nå. God signering.

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 45569
03.08.18 22:56

Klassesignering av Barcelona. Vidal er en kanonspiller som hadde forsterket alle lag.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
03.08.18 22:57

Talentspeideren Kristwic, hihi.

Ja, sikkert derfor Bayern selger han så ekstremt billig. Verdensklasse som hadde forsterket ALLE lag.

(Innlegget ble redigert 03.08.18 22:58)

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9063
03.08.18 22:59

Var han god i VM?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg