Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
mirar
mirarInnlegg: 7859
09.08.18 19:03

Sergi Roberto er bedre enn det Oleguer var.

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
09.08.18 20:29
Iniesta: har man plutselig en liten milliard og mindre lønnsutgifter.

Med salget av Mina ble milliarden passert.  Kan bli mer da vinduet er åpent 3 uker til.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.08.18 20:53

Blir vel det ene låne etter det andre nå

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
09.08.18 22:29
FABI0: Kan jo snu litt på det. Du kan jo finne frem de tre siste kampene i enten La Liga eller CL der Roberto har blitt foretrukket fra start på midtbanen. Gjerne datoen på disse også, takk. Vitner vel om at foregående trenere også har sett at han ikke er god nok der.

Det var ikke CL eller LL, men Roberto spilte nylig en strålende kamp mot et toppet AC Milan som anker.

Ser at flere sier at Valverde ikke stolte på Roberto som midtbanespiller forrige sesong. Jeg vil snu litt på det og si at jeg tror han ikke stolte på Semedo som høyreback forrige sesong, og at Roberto av den grunn måtte brukes som høyreback. Som nevnt her så var han en av ligaens beste høyrebacker.

Sergi Roberto slår meg som en late bloomer som nå virkelig er slått ut i full blomst. Tiden vil vise, men jeg håper og tror at han blir brukt mer på midtbanen denne sesongen. Gjerne i en falsk indreløperrolle. Da kan han støtte Semedo defensivt på høyresiden, samtidig som han gir Busquets den nødvendige støtten sentralt på midtbanen. I tillegg til dette vil han kunne være en bidragsyter med tempoet sitt når vi skal angripe med Semedo og Messi på høyreflanken. Han vil få knallhard konkurranse av Rakitic og Vidal til denne rollen, men som Roberto-fan foretrekker jeg katalaneren i 80% av kampene.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
09.08.18 22:44

Da kan vi snu det om igjen.
Semedo spilte 2494 minutter som høyreback forrige sesong(Like mye som Paulinho og 400 minutter mindre enn Iniesta. Stoler ikke på han?). Det er 1000 minutter mindre enn Roberto spilte. De spilte sånn ca like mye på backen begge to. Det til tross for at det er Semedo's første sesong.

Hvor mange minutter spilte Roberto på midtbanen? Bare å innse det, han hører ikke til på midtbanen. Ikke for denne klubben.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
09.08.18 22:58

Heldigvis er ikke ting så svart/hvitt for meg. Jeg tror og håper han får spille mye midtbanen. Jeg vet godt at han ikke er en av verdens beste midtbanespillere, men jeg tror han kan være en del av verdens beste midtbane. En flott spiller som definitivt kan spille midtbane for denne klubben. Jeg er overbevist om at det er mulig å vinne The Treble med Sergi Roberto fast på midtbanen. Han er en vannbærer som samtidig har mye å fare med fremover med hurtighet og en flott pasningsfot.

(Innlegget ble redigert 09.08.18 22:59)

bbc
bbcInnlegg: 596
09.08.18 23:42

Dette vinduet begynner å se veldig bra ut!

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
09.08.18 23:56

Royu: Les disse artiklene. At Roberto ikke er noe mer eller mindre enn en habil spiller, og at det å velge han som høyreback er kjedelig, er rimelig sykt. Ja, Semedo er en annen type som på toppnivå vil være bedre, og ja, Roberto er ikke en av tre som skal spille på midten. Men det går an å mene det, og samtidig hylle Roberto for sine kvaliteter på høyrebacken. For han var tross alt best der av alle i fjor, og han får ganske gode tilbakemeldinger fra sjefen sin, som tross alt ser han i kamp og på trening hver dag ;)

https://en.onefootball.com/la-liga-team-of-the-season-2017-18/

https://www.sportskeeda.com/football/la-liga-team-of-the-season-2017-18-ronaldo-messi-valverde

https://tribuna.com/en/fcbarcelona/news/2620061/

(Innlegget ble redigert 09.08.18 23:58)

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 00:02

Og husk en ting, når du sier at angrepene kom fra venstre side i fjor, for jeg antar at du refererer til det berømte samarbeidet mellom Alba og Messi? Alba assisterte Messi med fem scoringer i fjor. Roberto assisterte Suarez til seks scoringer fra høyrebacken. Just so you know. 

(Innlegget ble redigert 10.08.18 00:04)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 00:41
Voecklerjr: Royu: Les disse artiklene. At Roberto ikke er noe mer eller mindre enn en habil spiller, og at det å velge han som høyreback er kjedelig, er rimelig sykt. Ja, Semedo er en annen type som på toppnivå vil være bedre, og ja, Roberto er ikke en av tre som skal spille på midten. Men det går an å mene det, og samtidig hylle Roberto for sine kvaliteter på høyrebacken. For han var tross alt best der av alle i fjor, og han får ganske gode tilbakemeldinger fra sjefen sin, som tross alt ser han i kamp og på trening hver dag ;) https://en.onefootball.com/la-liga-team-of-the-season-2017-18/ https://www.sportskeeda.com/football/la-liga-team-of-the-season-2017-18-ronaldo-messi-valverde https://tribuna.com/en/fcbarcelona/news/2620061/

Skjønner ikke hvorfor du skal fortsette å kverrulere etter du ikke fikk respons i stad. 

Ja wow han ble tatt ut på La Liga's Team of the Season. Jammen daså, bravo. Det forandrer fortsatt ikke at Roberto er en kjedelig spiller med ingen ekstrem ferdigheter. Sier du at habile/kjedelige spillere ikke kan havne på blandt ligaens beste spillere så har du jammen meg ikke fulgt lenge med på fotball.


Artiklene dine sier forresten ingenting mens den ene er 6 mnd gammel artikkel som er en standard trener kommentar når han blir spurt om hva han synes om enkelte spillere.

At defensive/kjedelig Valverde fortrekker Roberto er ikke akkurat rart. Synd det kostet oss CL fordi han valgte å stille Roberto på RM som ble parkert hver eneste gang av Kolarov. 
Der kunne du se hvor ufattelig begrenset han er som en spiller, som ikke gjør han noe mer enn en habil spiller. En god sesong forandrer ikke på det i en sesong hvor Ter Stegen, Umtiti, Pique og Alba har vært helt enorm.

Du får mene at Roberto er verdens beste back. 
Så får jeg mene at han er en habil spiller som gjorde jobben verken mer eller mindre når han ble satt der.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 00:46
Voecklerjr: Og husk en ting, når du sier at angrepene kom fra venstre side i fjor, for jeg antar at du refererer til det berømte samarbeidet mellom Alba og Messi? Alba assisterte Messi med fem scoringer i fjor. Roberto assisterte Suarez til seks scoringer fra høyrebacken. Just so you know.

Husk en annen ting. Det er flere spillere enn bare Alba og Messi som samarbeider. Iniesta og Coutinho holder til der også. Høyresiden bestod av Rakitic/Paulinho og Roberto og de gangene Messi dro seg over dit.
Jeg er temmelig overbevist om at du titter på hver eneste heat map så vil du se en tydelig vinkling mot venstresiden kontra høyre siden ettersom jeg er overbevist om at du ikke har sett særlig mange kamper i fjor. Noe du tydeligvis ikke har gjort siden du begynner å dra inn assist fra backene.

Just so you know.Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 15:07

"Ja wow, han ble tatt ut på årets lag". Lurer på hvor lista di ligger for å være en meget god høyreback.. Er ikke slik at man må ha ekstremferdigheter, selv om seks assist til Suarez og pasningssikkerhet på over 90 gir et bilde på at han har en meget god pasningsfot ;) 

Nå var det ikke akkurat Roberto som var årsaken til at Roma slo oss ut. Kan jo like gjerne legge skylda på Semedo, han ble jo desto mer parkert. 

Ja, det er flere som samarbeider. Du nevner Paulinho på høyreside der, interessant. Var ikke han topp tre på toppscorerlista for Barca? :p Ser ut til at det kom en del mål derfra altså, som sagt :)

mirar
mirarInnlegg: 7859
10.08.18 15:21

Er vel neppe at det kommer flere inn nå? Mest sannsynlig drar vel spillere enn det kommer inn.

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 15:24
mirar: Er vel neppe at det kommer flere inn nå? Mest sannsynlig drar vel spillere enn det kommer inn.

Syns vi ser OK ut nå. Håper ikke på Pogba. Hva tenker du? Nå har vi til og med profitt i dette overgangsmarkedet. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 15:30

Du er jo helt åpenbart ikke Barcelona supporter, men et troll. Gå tilbake å se på alle 9 målene Paulinho scoret så kan du selv se at det er resultat av at angrepene kommer fra venstresiden. Jeez.

Argumentene/svarene dine er helt håpløse. Så jeg gidder ikke å bruke mer tid på å svare deg. 

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 15:40
Royu: Du er jo helt åpenbart ikke Barcelona supporter, men et troll.

Hehe, det har du dessverre ingen peiling på. Men tviler på at redaksjonen til blaugrana.no hadde godtatt meg om jeg var et troll. 

Og jeg har sett på målene nå. Og hvis du mener at alle målene fra Paulinho kommer fra venstresiden, så bør du nok gå på youtube å se disse på nytt. Det er en god blanding hvor de kommer fra. 

Du må gjerne droppe å svare meg. Tolker i grunnen bare det som at du ikke får mye motstand om dine meninger, og når det skjer så sliter du med å finne motargumenter. 

Det er morsomt og interessant å diskutere Barcelona på en saklig og fornuftig måte, men forskjellen på deg og meg er at jeg i noen tilfeller sier meg enig med deg. Der er dessverre ikke du, og da blir det vanskelig å føre saklige diskusjoner. 

(Innlegget ble redigert 10.08.18 15:42)

Jackern
JackernInnlegg: 4278
10.08.18 15:43

Vennlig tips; Som regel ikke noe vits å bruke tid på Royu. Tror han nyter å være dårlig likt her inne.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 15:44

H e r l i g h e t. God bedring

1. Mer eller mindre takket være Messi som, men dette var altså høyre.
2. Corner fra venstresiden, men det telles ikke.
3. Messi dytter ballen ut til Suarez på venstre. Paulinho får ballen i beina. Om du mener at det angrepet er fra høyresiden så god bedring.
4.Messi tråkler ballen fra venstre. Igjen får Paulinho ballen i beina.
5.Messi skyter fra venstre side av banen. Ballen spretter i høyre stanga og havner i beina på Paulinho som står på venstre side. Igjen angrepet er fra venstre.
6. Suarez dytter ballen ut til Alba som treffer stanga fra venstre side. Igjen treffer ballen Paulinho. Igjen er angrepet fra venstre.
7. Messi dribler seg utover til venstre side og banker ballen inn til Paulinho. Igjen er angrepet fra venstre.
8. Suarez setter fart ute på venstre siden og slår inn til Paulinho
9. Iniesta slår en klassisk ball gjennom til Alba på venstre. Som igjen slår inn til Paulinho. Nok en gang angrep fra venstre.

Morsomt å argumentere for Paulinho og målene hans. Når 7 av 8 situasjoner har kommet fra venstre.

(Innlegget ble redigert 10.08.18 15:57)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
10.08.18 15:44

Kan ikke folk slutte å svare Royu?

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 15:51
wazzzza: Kan ikke folk slutte å svare Royu?

Har ikke vært her inne tidligere, så visste ikke at flere hadde samme oppfatning. Takk for tilbakemelding. Syns det ellers er mange gode og saklige innspill her inne, det må fortsette :)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.08.18 16:03

Snakkes om deJong. Hvis Ajax kvaller til CL så er det mulighet for at de slipper han allerede i sommer. Men trenger vi han nå egentlig??

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 16:05

Hvis de ikke kvaller seg*
Gir ikke mening å slippe han om de kommer seg til CL. 

Å ja man trenger han for fremtiden.

(Innlegget ble redigert 10.08.18 16:07)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.08.18 16:15

Skrivefeil fra meg ja. Hvis de ikke kvaller seg selvsagt. Vi har jo 2,5 nye spillere på midten i Arthur, Vidal og Coutinho. Blir litt mye med deJong i tilegg. 

Ja vi trenger han til neste år, men vi har jo bra med antall spillere på midten. 

Ellers har Coutinho fått EU-pass nå. 

Kapteiner for kommende sesong: Messi, Busquets, Pique og Roberto. Merk at alle er akademi-produkter.....

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 16:17
rivaldo: Snakkes om deJong. Hvis Ajax kvaller til CL så er det mulighet for at de slipper han allerede i sommer. Men trenger vi han nå egentlig??

Interessant spiller. Ønsker dog at vi fokuserer på Alena og Puig i den rollen. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Frenkie_de_Jong

Ser ut som at han allerede er Barcaspiller ifølge wikipedia, hehe

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 16:19
rivaldo: Kapteiner for kommende sesong: Messi, Busquets, Pique og Roberto. Merk at alle er akademi-produkter.....

Liker dette!

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.08.18 16:27
Voecklerjr: Interessant spiller. Ønsker dog at vi fokuserer på Alena og Puig i den rollen.

Bortsett fra at de Jong er en helt annen type spiller enn de 2.

Men det visste du sikkert.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
10.08.18 16:29

Slutt å spam, Royu.

(Innlegget ble redigert 10.08.18 16:29)

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 16:41
Royu: Bortsett fra at de Jong er en helt annen type spiller enn de 2. Men det visste du sikkert.

Litt annerledes er han, men et kjøp av han gjør det også vanskeligere for Alena og Puig. 

Ikke vits i å sutre :) 

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
10.08.18 16:42
wazzzza: Slutt å spam, Royu.

Enig

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.08.18 16:43

Det positive med deJong er at han kan bekle mange posisjoner. Spiller jo stopper for Ajax innimellom. 

Puig bør få spille noen minutter i år, han har talent. Alena ser jeg ikke det helt store i. Blir han like god som Rafinha f.eks så bør han være fornøyd med det. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg