Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
26.08.18 00:11

Veldig glad for 3 poengpå denne potetåkeren. Ikke ufortjent seier, men dette kunne veldig lett blitt poengtap. 

Lite pluss i margen på Stegen, Dembele og Roberto. Litt skuffet av innsatsen til Coutinho i dag og Suarez som forventet elendig. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6165
26.08.18 00:13

Helt utrolig at man på dette nivået kan se en spiller dasse rundt som en bedriftspiller pga et navn. Jeg skjønner at en gammel avdanket eliteseriespiller får spille det meste i norsk 6. div tross fatal form og kapasitet - men at dette foregår på det øverste nivået er skremmende.

bbc
bbcInnlegg: 596
26.08.18 00:15

Enig, Suarez er ikke akkurat på la liga nivå for tiden...

pregra
pregraInnlegg: 8838
26.08.18 00:17

Luis Suarez var elendig forrige sesong og har jaggu meg klart å toppe elendigheten etter tre kamper i denne. Synd han er så god venn med Messi. Litt merkelig at Messi sjøl ikke ser at feiten holder laget tilbake. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
26.08.18 00:19

Kan gjerne klage, med rette, på Suarez, men det Dembele holder på med spillemessig er faen meg langt unna nivå det også, altså. Flest balltap i førsteomgang nevnte de på streamen min, og i andre fortsatte det akkurat likt. Unforced errors i hytt og pinevær, og spilleforståelsen hans er tidvis helt sjokkerende dårlig. Han redder seg inn med målet (som jo er Sergi Robertos mål), og han er for så vidt ung, men ellers er han akkurat like ubrukelig som Suarez utpå der. Mista ballen 16 ganger (må ha en helt annen definisjon enn whoscoreds, skal sies) i første, det tipper jeg ble rundt 30 til slutt. Det er ikke akkurat småtterier.

Godt å se at Valladolid ikke får poeng når dette er banen de stiller med. En skam for produktet spansk fotball.

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
26.08.18 00:40

Sergi Roberto med assist

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
26.08.18 11:12
Cobi: Kan gjerne klage, med rette, på Suarez, men det Dembele holder på med spillemessig er faen meg langt unna nivå det også, altså. Flest balltap i førsteomgang nevnte de på streamen min, og i andre fortsatte det akkurat likt. Unforced errors i hytt og pinevær, og spilleforståelsen hans er tidvis helt sjokkerende dårlig. Han redder seg inn med målet (som jo er Sergi Robertos mål), og han er for så vidt ung, men ellers er han akkurat like ubrukelig som Suarez utpå der. Mista ballen 16 ganger (må ha en helt annen definisjon enn whoscoreds, skal sies) i første, det tipper jeg ble rundt 30 til slutt. Det er ikke akkurat småtterier. Godt å se at Valladolid ikke får poeng når dette er banen de stiller med. En skam for produktet spansk fotball.

Fascinerende hvor delte meninger det er om Dembele. Ble vel både kåret til banens beste, og fremhevet som banens beste av mange på Twitter, men også som dårlig av en del. Jeg personlig synes han var god og frisk i førsteomgang, men dårlig i andre. Stusser for øvrig litt over hvor mye fokus det er på at Dembele mister ballen mye (enig i at det er for mye), men hvor lite fokus det var på at Neymar gjorde det. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
26.08.18 11:15
xavi-maestro: Helt utrolig at man på dette nivået kan se en spiller dasse rundt som en bedriftspiller pga et navn. Jeg skjønner at en gammel avdanket eliteseriespiller får spille det meste i norsk 6. div tross fatal form og kapasitet - men at dette foregår på det øverste nivået er skremmende.

At han ikke sørger for å holde seg "fit" irriterer meg nesten mest. Vi har jo fått vår helt egen Higuain.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
26.08.18 11:57

Jævla rar kamp, men vi vinner fortjent. Førsteomgang var ok flere gjorde det brukbart/bra. Så fort vi la om til 442 føler jeg vi mister grepet om kampen. Helvetes Valverde som setter inn Vidal  som høyreving.. vi er der at vi skal ri inn en 1-0 ledelse mot Valladolid. Smallclub-mentalitet av Valverde og han holdt på slik i fjor også. 

Dembele er så frustrerende! Gjør mye bra, men mye dårlig også. At Suarez får spille 90min i kamp etter kamp er et hån mot de som sitter benken. 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.18 15:34
rivaldo: At Suarez får spille 90min i kamp etter kamp er et hån mot de som sitter benken.

Helt enig! Jeg får magesår av å se på...

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.18 16:40

Vidal er så søppel. At noen kan mene at han er en oppgradering fra Paulinho er utrolig.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10485
26.08.18 17:02

Det er lett å se hvor bortskjemte Barcelona-supportere er. Etter en seier sutrer dere, og skriver dritt om egne spillere i stedet for å nyte seieren. Kvalmt.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2841
26.08.18 17:09

Støtter mkatelli. En oppførsel som er noe mer anstendig ville vært mer fornuftig.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
26.08.18 17:24
Cobi: men det Dembele holder på med spillemessig er faen meg langt unna nivå det også, altså. Flest balltap i førsteomgang nevnte de på streamen min, og i andre fortsatte det akkurat likt. Unforced errors i hytt og pinevær, og spilleforståelsen hans er tidvis helt sjokkerende dårlig. Han redder seg inn med målet (som jo er Sergi Robertos mål), og han er for så vidt ung, men ellers er han akkurat like ubrukelig som Suarez utpå der. Mista ballen 16 ganger (må ha en helt annen definisjon enn whoscoreds, skal sies) i første, det tipper jeg ble rundt 30 til slutt. Det er ikke akkurat småtterier.

Her er det også et poeng at man spiller en kamp mot et lag som har parkert bussen. Man har et fåtall med spillere som er i stand til å gjøre det lille ekstra for å skape kaos og ubalanse ved å gå forbi et par mann eller slå en forløsende pasning. Ettersom Dembele er en av disse, så synes jeg det er helt korrekt og også viktig at han får lov til å fortsette å prøve selv om han mister mye ball. Det er jo slik man eventuelt får hull på byllen.

Nå skal som du sier Roberto ha hovedæren for målet, men Dembele har jo tross alt lest situasjonen riktig og kommet seg i posisjon. Det er også verdt å merke seg at det er utskjelte Suarez som slår pasningen til Roberto. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
26.08.18 20:34

Barcelona B spiller for øyeblikket kamp borte mot Alcoyano. Alcoyano tok ledelsen allerede i første spilleminutt. Deretter ble Barcelona presset bakover en periode uten å få til så mye av eget spill. Utover i omgangen tok Barcelona med Puig, Perez og Ballou i hovedrollene mer og mer over. I omgangens siste sekunder utlignet Barcelona med Ballou etter et flott forarbeid av Perez. Andre omgang starter nå og kan streames gratis på Barcelonas hjemmeside.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
26.08.18 21:25

Andre omgang startet med at Barcelona forsøkte å fortsette å styre kampen. Omtrent midt i omgangen ble Puig byttet ut, i det som for meg virket som et merkelig bytte. Like etter måtte også Ballou byttes ut med en skade. Sakene ble ikke bedre av at man rett etter dette fikk 2-1 i fleisen. Barcelona forsøkte å komme tilbake og skapte et par farlige sjanser før Alcoyano punkterte kampen med 3-1 på overtid. 

pregra
pregraInnlegg: 8838
27.08.18 11:50

Ser at La Real også skal legge ny bane, den skal selvsagt "debutere" mot oss den også. Vi snakker runde 4, så forhåpentligvis blir gresset lagt nå snart og får godgjort seg under landslagspausen.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
27.08.18 17:10

Ser ut som Paco drar til Dortmund. Snakkes om 2 mill euro for å låne han med mulighet til å kjøpe han for mellom 20-25 mill euro.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
28.08.18 07:26

Helt greit, få han vekk. Dortmund har en spisskrise på gang, så hvis han gjør det bra er det jo muligheter for at de faktisk kjøper han..

Cobi
CobiInnlegg: 58251
28.08.18 15:51

Samper har fått drakt nr 16 og blir vel dermed værende.

Alcacer er nærmest klar for Dortmund, kun offentliggjøringen som gjenstår. Medisinsk test er unnagjort, og han drar på lån med en kjøpsopsjon på €20-25 mill. Dortmund spilte Batshuayi opp i verdi forrige sesong, så man kan jo håpe på noe av det samme her.

Når Alcacer nå drar, blir vel Munir trolig værende.

Rafinha havner trolig enten i Betis (lån med tvungen kjøpsopsjon), Benfica (kjøp) eller med å bli værende i Barcelona. Barcas krav er visstnok €30 mill.

Virker som om Barcas plan er å hente en midtbanespiller før vinduet stenger, om mulig.  Rabiot har i følge Canal+ fått deadline nå på fredag for å svare på kontraktsforslaget til PSG, og svarer han nei til det kan han kanskje bli aktuell. Ellers vil jeg tro de Jong ikke er fullt så umulig å hente dersom Ajax ryker i CL-kvalikken, men i utgangspunktet er den overgangen låst.  Håper heller man dropper mitbanehandel enn å finne en tilgjengelig nødløsning nå de siste dagene av vinduet…

-Jolla
-JollaInnlegg: 17881
28.08.18 16:00
Cobi: Virker som om Barcas plan er å hente en midtbanespiller før vinduet stenger, om mulig.

Tror denne ekstra midtbanespilleren blir Denis Suárez.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.18 16:26

Hadde vel egentlig håpet på en spiss, men kanskje like greit å holde seg unna når det ikke er noe der ute pdd som frister eller er ledig. En jeg synes virker spennende er Lautaro Martinez, men han endte som sagt opp i Inter. At han gikk for 16 mill euro kan være litt av et scoop av Inter. Egentlig litt utrolig at man ikke var med der. 

Men er vel sikkert greit at Munir får en ordentlig sjanse. Tror uansett at han er ferdig etter sesongen for jeg har som sagt ikke veldig troa på han. Da sitter man der med Messi som backup tilfelle Suarez blir skadet eller noe resten av sesongen da Munir ikke vil være god nok mot de beste.
Ikke noe dårlig backup vil noen si, men det blir bare mer arbeid på Messi og mer forutsigbart. Suarez tar i det minste veldig mye oppmerksomhet fra midtstopperne til tross for at han har vært helt forferdelig. 

Ellers fint at Samper også får en sjanse. Make it or break it for hans del denne sesongen også.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
28.08.18 19:18

Paco er offisielt klar for Dortmund. Dortmund betaler Barcelona €2m + spillerens lønninger.

Deretter har Dortmund en kjøpsopsjon på €23m + €5m i variabler. Denne opsjonen har imidlertid Barcelona rett til å avslå dersom de ønsker det. Barcelona har sikret seg 5% av et eventuelt videresalg.

Altså etter hva jeg kan forstå en helt totalt meningsløs opsjon.

(Innlegget ble redigert 28.08.18 19:22)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
28.08.18 19:26

Så ikke en tvungen opsjon ? Men altså en opsjon som begge kan velge å avstå ? Barcelonas forhandlingsteknikk i et nøtteskall.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
28.08.18 19:28

Jeg har ikke sett noe sted at det skal være en tvungen opsjon. Det er helt utrolig om man har sittet her mannsterke og fremforhandlet en avtale av typen "Du har egentlig rett til å få 1000 kr av meg, men jeg har rett til å avslå". 

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
28.08.18 19:59
Bølgenisse: Jeg har ikke sett noe sted at det skal være en tvungen opsjon. Det er helt utrolig om man har sittet her mannsterke og fremforhandlet en avtale av typen "Du har egentlig rett til å få 1000 kr av meg, men jeg har rett til å avslå".

Helt enig, merkelig avtale. Men, om Paco storspiller for Dortmund og scorer 25 ligamål denne sesongen (noe han med 99% sikkerhet ikke gjør), vil ikke da det være positivt å ha denne muligheten til å nekte Dortmund muligheten for kjøp?

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.18 20:03

Er jo uproblematisk. 

Hadde vært idiotisk om det hadde vært tvungen opsjon. Er ikke så utenkelig at han tar av i Dortmund. 

Er han dårlig så retunerer han tilbake. Det skal vel ikke så mye til for at andre skulle være intressert i han uansett. 

Er han tja så kan de bare signere papirene med Dortmund enn så lenge de intressert i han. 23+5 mill euro en grei nok deal for begge parter. Altså da tar ikke dette hele sommeren. 

Er han god så kan de fortsatt velge å gå or 23+5 mill euro. Men dersom det skulle være andre tilbud så vil man gå for det etter all sannsynlighet.

Ingenting idotisk med dette. Jeg tviler på at man skal slite med å selge han for samme sum neste sommer også dersom de ikke vil ha han. Vinn-vinn for oss uansett hva som skjer.

(Innlegget ble redigert 28.08.18 20:10)

Jackern
JackernInnlegg: 4278
28.08.18 20:15
Bølgenisse: Deretter har Dortmund en kjøpsopsjon på €23m + €5m i variabler. Denne opsjonen har imidlertid Barcelona rett til å avslå dersom de ønsker det. Barcelona har sikret seg 5% av et eventuelt videresalg. Altså etter hva jeg kan forstå en helt totalt meningsløs opsjon.

Høres jo fullstendig merkelig ut. En kjøpsopsjon som kan avslås av selger er jo ikke annet enn et tall på papir som ikke betyr noe for noen av partene. Dette kan jo bare ikke stemme?

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
28.08.18 20:49

Idiotisk med tvungen opsjon? Hvorfor i all verden er det idiotisk. Fyren har ingen fremtid i Barcelona. Klubbene stod ikke akkurat i kø for å kjøpe han i sommer... 

Voecklerjr
VoecklerjrInnlegg: 211
28.08.18 20:53
rivaldo: Idiotisk med tvungen opsjon? Hvorfor i all verden er det idiotisk

Ingen som har påstått det her?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg