Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
CryniX

Innlegg: 13231
CryniX
07.10.18 22:40

Evner ikke spille ut bakfra og midtbanen tar ikke kontroll over kampen.

Barca har frustrerende lite å fare med når Messi ikke har en over gjennomsnittlig god dag på jobb.

(Innlegget ble redigert 07.10.18 22:40)

Royu

Innlegg: 10240
Royu
07.10.18 22:42

Gjengen her inne er nok fornøyde nå. Skaper ingenting og man er mer avhengig av Messi når man ender opp med å spille Rakitic, Arthur og Busquets på midten. For noen klovner det er på dette forumet som kan sitte å si at "jammen Dembele mister ballen så han burde ikke spille". Heller at Dembele forsøker på å skape noe som har åpenbart ferdighetene til det. I dag har man kun Messi som klarer å skape noe. 

Vinner ikke kamper med støttepasninger. Kanskje en dag lærer dette det at denne verden dere lever i hvor man skal spille Xavi/Iniesta fotballen ikke lengre funker. At Barcelona er nødt til en større grad til å sjanser i angrepspillet slik for å lykkes.


Valverde venter nok en gang med å gjøre bytte før sent sent i matchen selv om det åpenbart ikke fungerte.


9 poeng tapt på de 4 siste kampene. Det er også i en periode hvor man har møtt "dårligere" lag. Valencia var den første store testen i ligaen og man feilet.

(Innlegget ble redigert 07.10.18 22:46)

xavi-maestro

Innlegg: 7222
xavi-maestro
07.10.18 22:42

Mye nesten hos Barcelona i kveld. Likevel er 1-1 borte mot Valencia helt etter boka, også for Barcelona under Pep. Med andre ord er resultatet noe man egentlig ikke bør klage på. Det er også sjeldent at man har så god kontroll på et så godt Valencia på Mestalla.

Jeg liker å se at laget igjen har over 1000 pasninger i løpet av kampen, og en treffsikkerhet på nesten 85% er heller ikke så verst. Man har begynt å få satt en 11'er nå virker det som, og selv om jeg mener den kan gjøres enda bedre med dagens stall, så begynner man å se konturene av ideene som ligger til grunn i Barcelona sin spillestil. Det som trengs nå er å drille dette mer, slik at man får enda mer tydelighet i spillet, lavere skuldre på enkelte og en enda klarere identitet. Dersom Valverde er tro mot ideen og spillerne han bør bruke, tror jeg dette kan bli en meget god sesong!

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
07.10.18 22:42

Har Busquets noengang hatt flere balltap enn i kveld? Han gjør vel egentlig ikke en voldsomt dårlig kamp, men telleren sto på åtte balltap på grafikken midtveis i andreomgang, og han må da ha endt med tosifret. Uvanlig, mildt sagt. Synes generelt midtbanen var fryktelig sloppy i andre, før det siste kvarteret. Dembele burde kommet på ti minutter tidligere, rett og slett for å prøve noe nytt når Coutinho helt klart ikke hadde dagen. 

Grei kamp, ok resultat, men man trengte en seier her i kveld. Fire strake nå, vel, og Atleti som nærmest var hekta av i starten er nå helt oppe igjen.

Semedo var bra. Vermaelen stødig og gjorde vel så vidt jeg kunne se ikke en eneste skikkelig feil? Arthur bedre i første enn i andre. Rakitic så der. Synd Suarez hadde en off dag, ellers hadde fort dette endt med seier (men han burde jo hatt målgivende til matchvinnerscoringen da, hadde bare Coutinho giddet å avslutte).

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
07.10.18 22:44

Greit nok at dette er en relativt tam forestilling av Barcelona etter festfotballen på Wembley. Men det sier litt om Valencias innstilling til kampen når man har over 70% possession og det selv med ekstremt mange balltap for Barcelona å være. Nå må man bare lade opp i landslagpausen før det virkelige hardkjøret begynner.

Litt skuffende av Coutinho, Suarez, Busquets og Vermaelen idag. Vermaelen langt mer shaky i år en i fjor, Busken med veldig mye mer feil enn vanlig, Suarez litt tilbake til gamle synder (dog selvfølgelig god på 1-1) og Coutinho litt tam ?

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
07.10.18 22:51

Skal jeg forstå deg som at du mener Vermaelen var mer shaky enn Pique, LaVecchiaSignora? Siden du nevner belgieren og ikke Pique? 

Synes Vermaelen var bra, jeg. Mente på forhånd at han ikke burde spilt, men når det først ble sånn så leverte han. Pique ser derimot helt jævlig ut om dagen, dessverre. Han trenger et par ukers pause for å finne seg selv nå i landslagspausen.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
07.10.18 22:54
xavi-maestro: Mye nesten hos Barcelona i kveld. Likevel er 1-1 borte mot Valencia helt etter boka, også for Barcelona under Pep. Med andre ord er resultatet noe man egentlig ikke bør klage på. Det er også sjeldent at man har så god kontroll på et så godt Valencia på Mestalla. Jeg liker å se at laget igjen har over 1000 pasninger i løpet av kampen, og en treffsikkerhet på nesten 85% er heller ikke så verst. Man har begynt å få satt en 11'er nå virker det som, og selv om jeg mener den kan gjøres enda bedre med dagens stall, så begynner man å se konturene av ideene som ligger til grunn i Barcelona sin spillestil. Det som trengs nå er å drille dette mer, slik at man får enda mer tydelighet i spillet, lavere skuldre på enkelte og en enda klarere identitet. Dersom Valverde er tro mot ideen og spillerne han bør bruke, tror jeg dette kan bli en meget god sesong!

Godt å ha 1000 pasninger i en kamp. Dette er jo det som vinner kamper og er det viktigste eller hva? Ubetydelig balltrilling som ikke fører til noe som helst er faktisk det verste. Ikke bare er det gørr kjedelig å se på, men når du ikke evner å skape noe med alle de pasningene så er det fullstendig ubetydelig og en må ha røyket skikkelig for å hele tatt tro noe annet. 


Det viktigste er sjansene man skaper og ikke ballene man dytter til venstre eller høyere som ikke fører til noen verdensting.


Det er forresten ikke "mye nesten". Det er "mye ingenting". For en struts.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
07.10.18 23:01

Det er derfor f.eks Messi sine 82% på pasninger er langt viktigere enn f.eks Arthur sine 95% som ikke fører til noen verdens ting.

Han hadde en pasning i bakrom og det var den til Messi. Thats it. 

Tar balltapene til Dembele over det anyday. For når han lykkes med det han gjør så blir det ofte mål eller sjanser ut av det. Når Arthur lykkes med det han gjør, så ender ballen bare opp til venstre eller høyere. Noe Rakitic og Busquets allerede klarer helt fint selv.


LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
07.10.18 23:09
Cobi: Skal jeg forstå deg som at du mener Vermaelen var mer shaky enn Pique, LaVecchiaSignora? Siden du nevner belgieren og ikke Pique?  Synes Vermaelen var bra, jeg. Mente på forhånd at han ikke burde spilt, men når det først ble sånn så leverte han. Pique ser derimot helt jævlig ut om dagen, dessverre. Han trenger et par ukers pause for å finne seg selv nå i landslagspausen.

Glemte vel i farten Pique. Men dagens kamp var faktisk et knepp opp fra hans siste opptredener. Var forsåvidt lite å ta Vermaelen på, men det føltes bare shaky. Spesielt i første omgang når det føltes litt småskummelt hver gang Valencia hadde ball. 

Når det gjelder Busquets, så er han i dag heldig med at Valencia i stor grad ønsket i gi ballen tilbake til Barcelona etter at de hadde vunnet den. Det ble aldri de store konsekvensene av at Busquets hadde såpass mange balltap i dag, sånn utenom at det forstyrret rytmen i angrepsspillet. 

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
07.10.18 23:18
Royu: Det er derfor f.eks Messi sine 82% på pasninger er langt viktigere enn f.eks Arthur sine 95% som ikke fører til noen verdens ting.

Disse to spillerne har to vidt forskjellige oppgaver på banen og kan ikke sammenlignes. Messi sin oppgave er å skape mål. Enten ved å sette opp et angrep, slå den avgjørende pasningen eller å score selv. Arthurs rolle er å flytte ballen fra forsvar til angrepsposisjon og sette opp våre angripere til å gjøre de avgjørende siste trekkene. At han da holder en 95% treffsikkerhet er veldig imponerende for en spiller som er ny i klubben og landet. Jeg er sikker på at Arthur også med tiden vil slippe seg enda mer løs, men akkurat nå er det viktigst at han vokser i rollen som dirigent og ballfordeler. En rolle han utfyller alldeles ypperlig. Dette er bare begynnelsen på en strålende Barcelona-karriere.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
07.10.18 23:35

Vel nå erstattet Arthur Dembele som har rundt den samme treffprosenten. 80-85% hver kamp. Som tar risiko og som forsøker på å skape noe. Man fjerner en slik spiller for å få innpå en spiller som ikke forsøker å skape noe, som ikke tar risiko. Vips så skaper Barcelona ingenting. Alt blir Messi, Messi og Messi. Det blir forutsigbart, det blir enkelt å forsvare seg mot og vips så sliter Barcelona. Vips så får det andre laget troa på at de kan få med seg noe jo lengre disse kampene holder.Dette med at Barcelona må dominerende midten mot Leganes osv osv er fullstendig overdrevet. Man trengte ikke noe av det i fjor. I fjor tapte man fordi ja tro det eller ei så stilt med man 3 passive midtbanespillere da også. Som ikke evnet å skape noe. Messi hadde en off dag og vips så var Barcelona ufarlig og Roma vaslet over Barcelona.

Det er 100% mer verdi i å stille en spiller som Dembele i næmest 10 av 10 kamper så lenge man er favoritten. Enn å spille ENDA en ballfordeler på midten. Det blir bare mer jobb for Messi, som allerede har mye nok ansvar.

Så kan man heller slenge innpå denne ballfordeleren/ ekstra midtbanespilleren når man faktisk leder. Det å kaste innpå Dembele på slutten og så sent har veldig liten effekt. Det så vi i fjor også. Det fungerte ikke. Mye fordi Valverde gjør byttene så sent, men det er også fordi som jeg nevnte er at så fort et motstanderlaget har tikket inn 60-80 min mot Barcelona og stillingen fortsatt er 0-0 så hever motstanderlaget seg betraktelig. De jobber hardere og får mer troa jo lengre dette holder på. 

Ingen skal komme her å si at man ikke hadde klart å spille akkurat likt som i dag bare med Coutinho, Busquets og Rakitic på midten. For det hadde man. Man hadde bare etter all sannsynlighet vunnet denne kampen om man faktisk hadde mer trussel fra start av.


Valverde er en veldig svak trener. Han er for defensiv, han gjør byttene sine for sent samt at de ikke akkurat er noen gamechangere han kaster på i mange av kampene og utelater en spiller som f.eks Malcom i fordel for Rafinha, Munir, Denis osv. Det gir fullstenig null mening.

De gangene han burde stille Dembele/Malcom så velger han heller å stille Vidal, Roberto eller Arthur på midten. Det har ikke fungert og det kommer aldri til å fungere heller.

Barcelona kommer garantert til å tape 3-4+ mål mot et lag i CL denne sesongen også. Bare vent

(Innlegget ble redigert 07.10.18 23:35)

xavi-maestro

Innlegg: 7222
xavi-maestro
07.10.18 23:40

https://www.youtube.com/watch?v=R9S_pmehJBw

Coca_cola

Innlegg: 5284
Coca_cola
07.10.18 23:45

Kan ikke alle bare slutte å svare Royu? På forhånd takk.

robins

Innlegg: 7952
robins
09.10.18 07:52
xavi-maestro: Jeg liker å se at laget igjen har over 1000 pasninger

Er det sånn at det er et mål i seg selv..? Så ikke kampen, altså. Bare lurer.

Erlendil

Innlegg: 2784
Erlendil
09.10.18 10:24
Coca_cola: Kan ikke alle bare slutte å svare Royu? På forhånd takk.

Amen to that, brother! Jeg regner med at det er flere her inne som er utrolig lei av brukerens innlegg og håpløse debattstil, og av den grunn velger å ignorere brukeren. Nevnte bruker er ikke verdt å bruke tid på. Sjeldent har jeg for øvrig sterkere ønsket at en Barcelona-supporter begynte å heie på Real Madrid.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
09.10.18 16:36

Ikke verdt å bruke tiden på, men allikevel bruker du tiden på å snakke om det. 


Logisk.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
09.10.18 16:41

Som jeg også sa tidligere og var en av argumentene mine mot Vidal. Så har Vidal allerede begynt å furte med at han får lite spilletid. 

Så kan egentlig alle de som synes at Vidal er en bedre spiller en Paulinho ta seg en bolle.
Paulinho var 3x bedre enn hva Vidal har vært så langt.


Fullstendig unødvendig kjøp og kaster bare penger ut av vinduet jo lengre han er i klubben. Ikke bare det men det går utover spilletiden til andre. 

Alena kommer ikke til å få det han ble lovet. Valverde kommer ikke til å bruke B-lagsspillere som han sa han skulle fordi han har 2-4 spillere som forventer å få spille når våres antatt beste 11'er ikke spiller. Så har man hentet inn Malcom, som blir utelatt fordi Valverde tydeligvis synes Denis, Munir etc er mer verdt å satse på. 

For en trener. Ikke bare har det blitt kjedeligere under hans ledelse, men jammen meg driter han seg ut på flere områder som koster noen av de siste årene til Messi som blir kastet bort på å ha udugelig spillere som Arthur, Roberto, Vidal, Munir, Rafinha rundt seg.

vadefugl

Innlegg: 41729
vadefugl
09.10.18 18:31

Bytt trener med Real Madrid. De tar heller ikke nok poeng.

HappyDudenEspen

Innlegg: 3771
HappyDudenEspen
09.10.18 18:43
Royu: udugelig spillere som Arthur,

Altså, du er den du er, så ja.

Men hvordan går det ann å mene noe slikt? Det er en ting å mene at kanskje han ikke burde være et førstevalg pdd hos Barcelona, men å kalle han udugelig er jo absurd.

Arthur ser jo ut til å ha alle egenskapene til å dominere for dere i mange år.

gurglebassen

Innlegg: 4951
gurglebassen
09.10.18 18:44
HappyDudenEspen: Men hvordan går det ann å mene noe slikt?

Av og til skulle man nesten tro at han ikke har peiling i det hele tatt?

Royu

Innlegg: 10240
Royu
09.10.18 19:18
HappyDudenEspen: Altså, du er den du er, så ja. Men hvordan går det ann å mene noe slikt? Det er en ting å mene at kanskje han ikke burde være et førstevalg pdd hos Barcelona, men å kalle han udugelig er jo absurd. Arthur ser jo ut til å ha alle egenskapene til å dominere for dere i mange år.

Om du mener det å slå støttepasninger sideveis og bakover i forsvaret er å dominere så står det verre til enn jeg trodde. Bare fordi han kan, betyr ikke at han kan gjøre det nå. For det gjør han ikke.
Barcelona trenger ikke enda en spiller som ikke klarer å finne på noe på egenhånd. Lagets kreativitet står hos Alba, delvis hos Dembele og Coutinho og Alba sine overlap. Thats it. Suarez trenger sånn 50 sjanser før han klarer noe bra om dagen så han kan ikke akkurat regnes med.

Barcelona trenger sårt en midtbanespiller som Eriksen, Pjanic, Thiago osv osv i den sentrale rollen. Den kan dekkes ved at man spiller 4231 med Coutinho med en slags Iniesta rolle.

Hva Barcelona ikke trenger er 3 midtbanespillere i typ Busquets, Arthur og Rakitic på banen. 

Denne midtbanen de kjørte forrige kamp hadde nok fungert veldig bra når Neymar var her. For da stod hele angrepet av de 3 på topp så da var det ikke så viktig. Nå derimot står angrepene ene og alene på Messi sine skuldre. Det gjør angrepene forutsigbare og lette å bryte ned.


Som jeg har sagt lenge nå det å sette Dembele, Alba, Coutinho på en side er det dummmeste jeg har sett hos Barcelona på lenge. Mens høyresiden er helt frarøvet alternativer. Valverde har forsøkt seg på å skyve Messi mer ut til høyre for å strekke motstanderlaget, men Messi MÅ inn i midten. Han MÅ spille der slik at kreativiteten hans blir brukt mest mulig. Så da er hele høyresiden ufarlig fordi Semedo/Roberto ikke har noen å samarbeide med annet enn de gangene Messi drifter over ditt og det fører sjeldent til noe som helst. For kreativiteten til å finne på noe har de hvert fall ikke(riktig nok har Semedo mer fordel da han faktisk har fart og ferdigheter som kan sette en forsvarspiller ut)

Noe som sørger for at angrepene våres blir kun skyvd over på en side av banen om dagen. Noe som igjen sørger for at det blir lettere å bryte ned Barcelona og forsvare seg mot angrepene. Det er nettopp derfor Barcelona sliter så enormt om dagen. Fordi Dembele ikke spiller på høyre.  

Hva vi så når Neymar var i Barcelona var at Alba ble dårligere. Så fort han fikk det rommet når Neymar stakk så skinte han igjen. Nå har Valverde igjen skyvet en kant ut der. Enten det er Coutinho eller Dembele så gjør det han dårligere. Man trenger faktisk ikke en ren ving der. Coutinho burde like sånn ca der Iniesta gjør. Noe han gjør når Dembele spiller ute på venstre. Det blir bare "kluss" med så mange på en side, mens hele høyresiden er frarøvet fra kreativitet.


----------Suarez
Coutinho-Messi-Dembele
Busquets-Rakitic 

Er det beste vi kan stille med offensivt. Det er ikke noe å stille spørsmål om en gang. Rakitic er fortsatt bedre enn Arthur, både defensivt og offensivt. 

Det er nok en stor sannsynlighet at man ender opp med en ny midtbanespiller som mest sannsynlig er erstatteren til Rakitic i sommer. Så blir Rakitic skyvet ut og Arthur blir et rent 2 valg.

Evt så hadde Rakitic gått inn rollen som en slags Paulinho. Bare synd Vidal allerede har okkupert den plassen med udugeligheten sin. En spiller som aldri burde blitt kjøpt og kommer nok til å finne seg i å være overflødig så fort sommeren kommer.

(Innlegget ble redigert 09.10.18 19:19)

HappyDudenEspen

Innlegg: 3771
HappyDudenEspen
09.10.18 20:39
Royu: Om du mener det å slå støttepasninger sideveis og bakover i forsvaret er å dominere så står det verre til enn jeg trodde. Bare fordi han kan, betyr ikke at han kan gjøre det nå. For det gjør han ikke.

Disse pasningene er nødvendige for å bryte ned et forsvar. Et steg tilbake, to steg frem. Det er slik en siler gjennom linjer og skaper rom. Det er ekstremt krevende å ta kontroll på motstandernes banehalvdel for å sakte, men sikkert spille seg fram til sekstenmeteren hvor de offensive spillerne skal skape målsjangser. En type som Arthur er potensiellt nøkkelen til å spille på denne måten.

Ikke kun er dette en måte å angripe på, men det konserverer egnes spilleres energi, sliter ut motstanderlaget og skulle de så vinne ballen må de løpe 70 meter for å nå mål.

Både Arthur og Rakitic på banen er kanskje ikke den opptimale balansen, men Coutinho derimot passer bra i Iniesta-rollen. Spilleren som tar litt mer sjanser og skaper noe ut av kontrollen som Arthur bringer.

Det slik en viderefører Cruyff sin arv. Ikke ved å spille pragmatisk, men ved å kontrollere kampene.

Jeg reagerte i utgangspunktet på at du kaller Arthur for udugelig. Gutten er en fabelaktig fotballspiller, skreddersydd for Barcelona. Dere kunne ikke drømme om å finne en spiller som passer bedre til å spille sammen med Messi og Busquets.

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
09.10.18 21:22
Royu: Gleder meg til Busquets er ferdig. God til å lese spillet, teknikk og korte pasninger. Men sånn ca alt annet er han «elendig» på.

Her var man for en mnd siden. Så at Arthur også vurderes udugelig er ikke overraskende.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
09.10.18 21:37

Sideveis pasninger som ikke fører til noe bryter ned ingenting når man møter et godt lag. Det er spillere som Messi aka spillere som har egen evne til å skape noe ut av ingenting som er ofte de som må finne på noe når kampbildet blir slik som det blir. Arthur sine pasninger bidrar til ingenting når de har 10 mann på 16m. 

Spesielt ikke når man allerede har Rakitic og Busquets til å sørge for at ballene havner til venstre eller høyere. Hvorfor trenger du 3 spillere til å fordele ballene til høyre eller venstre når man trenger mål? Svaret er enkelt, man trenger ikke det.

Sliter ikke ut motstanderen ved at de sideforflytter seg så lite når alt skjer på venstresiden. Spesielt ikke når man møter et vel etablert lag som f.eks Atletico/Juventus i forsvar. De elsker at Barcelona holder på ballen. 


Jo det kunne vi. Hvor mange kamper har du sett? Ikke sant. Nesten ingenting og allerede snakker man om "fabelaktig fotballspiller, skryddersydd for Barcelona, "Xavi" etc etc. Når det bokstavelig talt var noen matcher siden han var helt forferdelig og bidro til ingenting når man trengte det som mest. Igjen har man 

Om noen faktisk vil ha Arthur på en midtbane allerede bestående av Rakitic og Busquets isteden for en skapende angrepspiller i Malcom/Dembele slik situasjonen er på laget om dagen så har man absolutt ikke peiling på hva dette laget trenger om dagen og det er rett og slett skremmende hvor feilinformerte folk er. Man trenger spillere som skaper ting, tar ansvar og setter motstanderen under press. 

Jeg bare spør for slet Barcelona å holde på ballen i fjor med en midtbane bestående av Rakitic og Busquets (og delvis Paulinho)? Niks. De klarte like greit å spe ballene til høyre og venstre(om ikke bedre enn det de gjør i dag). Var man svake da? Nei, men man så tydelig at bortgangen til Neymar gjorde at det offensive slet. Man hadde veldig flaks(mye selvmål og stang inn) og ekstrem flyt på Messi på høsten som sørget for poengene rant inn.

På mange måter er det slik i dag også. Messi bærer dette laget offensivt fordi det er ingen andre rundt han som klarer å ta ansvar eller slå den avgjørende pasningen. Laget trenger ikke en ekstra spiller som slår støttepasninger. Laget trenger en Dembele offensivt som får spilt på seg selvtillit og form slik at han kan få ut potensialet sitt og bli den spilleren man betalte for. Først og fremst trenger han å spille på høyresiden slik at høyresiden også blir farlig slik at man strekker motstanderlaget i en mye større grad noe som sørger for at det blir mer rom for Alba, Messi, Coutinho osv. 


Så da burde det på en ren duell mellom Arthur og Rakitic. Rakitic er fortsatt bedre på flere områder, men Arthur kan også fint spille, men da mener jeg at han aller helst burde spille mot dårligere lag slik at han i en mye større grad kan lære seg å spille mer risiko. Så kan Rakitic spille de mer avgjørende/tøffe kampene. 

Er ikke verre enn det, men om det går på bekostning av Dembele/Malcom så er det faktisk helt krise at Arthur stiller foran de.

Kast heller Arthur innpå slutten når Dembele/Malcom har løpt seg ferdig og man er ser sitt på å kontrollere inn resultatet. Da kan vi jo slå alle disse sideveis pasningene til deres store underholdning.

Så dette er temmelig enkelt.

Bruk Dembele/Malcom fra start i ALLE kamper. På HØYRESIDEN.
Bytt Dembele/Malcom ut etter 70-80 min når man har et komfortabelt resultat(Hovedsaklig mot de tøffeste lagene)
Rakitic spiller mot de beste lagene.
Arthur spiller mot de dårligste(aller helst på hjemmebane).

Royu

Innlegg: 10240
Royu
09.10.18 21:50
LaVecchiaSignora: Her var man for en mnd siden. Så at Arthur også vurderes udugelig er ikke overraskende.

Som var sant. Eller mener du at Busquets er god på langpasninger, pasninger i bakrom, skudd/langskudd. Headinger er han sånn meh, vipper mer mot at han får fordel av høyden fremfor å være en god hodespiller. Ikke rask er han heller, så når han er langt oppe i banen som han har en tendelse til å være om dagen så blir det fryktelig enkelt for motstanderlaget.

Så hva var så galt med at jeg sa at han var "elendig" på alt annet når dette stemmer 100%?


Forresten har Arthur 260 minutter i Barcelona trøya. Han har en god match mot et ubrukelig Tottenham lag som ga fra seg halve banen hver gang de angrep, men har følgende 180 ish minutter hvor han har vært elendig/udugelig. Så om noe så har jeg mer rett å si slike ting enn å hevde at han er så fantastisk, at han er "prikk lik Xavi", at han har en stor fremtid i Barcelona eller at man ikke kunne drømme om en mer perfekt spiller til å spille sammen med Busquets og Messi.

Det er sånne typer mennesker som sitter å hauser opp alle mulige unggutter etter noen kamper som er de som virkelig ikke har peiling.

(Innlegget ble redigert 09.10.18 21:58)

Coca_cola

Innlegg: 5284
Coca_cola
09.10.18 23:04
LaVecchiaSignora: Her var man for en mnd siden. Så at Arthur også vurderes udugelig er ikke overraskende

Vær så snill, ikke mat han. Barcelona-tråden er en av de hvor det fortsatt er en del bra debattanter, og hvor man kan lese interessante refleksjoner og meninger. Ikke la vedkommende få ødelegge dette med sin debattstil.

xavi-maestro

Innlegg: 7222
xavi-maestro
10.10.18 00:10
robins: Er det sånn at det er et mål i seg selv..? Så ikke kampen, altså. Bare lurer.

Ikke i seg selv, men det er et riktig utgangspunkt, eller en riktig innfallsvinkel til en ønsket utvikling. Man må starte med ideene, så kommer utførelsen med trening.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
10.10.18 00:27

Xavi-maestro tror fortsatt at siden man klarte å spille slik under Pep med 3 av de beste midtbanespillerne(og forsåvidt en rekke andre spillere i sin beste alder) i sin prime tid så vil man altså klare dette med en Busquets på nedgående kurve og en fersking fra Brasil som har nada å vise til er selvfølgelig sammenlignbart med den tiden. Jaja. 

Så mye dumskap har jeg sjeldent lest på en gang. Ikke forstår han heller at laget ikke trenger 3 støttespillere på midtbanen når laget sliter offensivt og skape ting hvor alt står på Messi sine skuldre. Dette er tydeligvis noe du bevist velger å overse fordi du ikke har peiling at det hjelper ikke å slå 1000 pasninger sideveis om du ikke har spillere på toppen som kan utrette noe. Det å slå 1000 pasninger mot et godt etablert forsvar er barnemat for motstanderlaget. 

I motsetning til Arthur så sendte Xavi og Iniesta masse pasninger fremover i banen, gikk på løp i bakrom og tok risiko i pasningspillet. Der er ikke Arthur i nærheten engang. "begeistring"av å slå masse støttepasninger. Jaja du koste deg nok å se laget tape poeng enn så lenge Barcelona får minst 1000 pasninger iløpet av kampen. 

Så ekstremt deluded.

(Innlegget ble redigert 10.10.18 00:30)

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
10.10.18 09:51

Skal vel alltid ta overgangsrykter i oktober med noen bøtter med salt, men Sport og EMD har i dag begge de Ligt på fremsiden, og TV3 nevnte det samme i går. Han påstås å være førstevalget til sommeren, og da foran en mann som de Jong. Argumentasjonen dreier seg om at man trenger en stopper mer enn en midtbanespiller (særlig fordi Rabiot fortsatt er høyaktuell) og andre klubber er bedre posisjonert enn Barca når det gjelder de Jong (City og PSG nevnes spesielt). Å hente både de Ligt og de Jong omtales som umulig.

Jeg kan knapt komme på å ha sett et større stoppertalent enn de Ligt, så det er mildt sagt tommel opp for min del, men jeg må si jeg ideelt sett hadde sett at man hadde gitt faen i andre ting og smelt hundre og x millioner til Amsterdam og henta begge to. Sjelden man ser to så naturlige talenter som dette her, og med Rakitic, Busquets, Pique og Vermaelen på feil side av 30 så går det lett an å argumentere for at det er behov for begge to. Med Vidal som nyinnkjøpt boks til boks-spiller, og Rakitic fortsatt i stallen, føler jeg vel også det er større behov for de Jong enn Rabiot (jeg er dog ikke dummere enn at jeg skjønner at prisforskjellen er mildt sagt relevant).

Men klart; om Vidal skal herje på instagram hver gang han havner på benken fremover, så blir vel fort hans karriere i Barcelona enda kortere enn forutsett.

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
10.10.18 13:51
Cobi: Å hente både de Ligt og de Jong omtales som umulig.

Men er det virkelig umulig ? 

Det ventes jo antagelig en ganske god sum for Paulinho inn neste år. Vi har en Paco som har startet veldig bra i BVB og bør bringe inn en del $. Så har vi også Gomes som forhåpentligvis gjør en grei figur når han kommer tilbake fra skade. Her snakker vi ganske mye penger bare for spillere som ikke engang er i dagens tropp. 

I tillegg er det jo flere spillere fra dagens tropp som fort vil kunne være aktuelle avganger neste år. D. Suarez, Vermaelen, Rafinha, Samper og Munir som de mest åpenbare. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg