Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
06.11.18 22:46

Dembele går ut og laget faller nok en gang sammen.

bbc
bbcInnlegg: 596
06.11.18 22:47
bbc: «Internett-troll» er kallenavn på dem som deltar i debatter og kommentarfelt på internett med innlegg som bevisst skal provosere, avspore og forlenge diskusjonene. «Ikke mat trollene», her formidlet i form av et forbudsskilt, er derfor en vanlig oppfordring i flere nettfora. Trolling er et fenomen som forekommer i mange ulike former i debatter og diskusjoner på internett. Utøverne omtales ofte som «troll», «internett-troll» eller «nett-troll». Trolling kan defineres som «å lokke andre inn i meningsløse og endeløse diskusjoner [som ikke handler om temaet og sløser bort tid]». Et troll på nettet skriver innlegg som skal provosere folk, fremkalle krangler og avspore den opprinnelige diskusjonen. Et troll mener ikke nødvendigvis det han eller hun skriver; det viktigste målet er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken»....

Legger ut denne igjen...

FABI0
FABI0Innlegg: 283
06.11.18 22:53

Deilig å se at Malcom bruker ett minutt på å overgå Dembeles sesong.

Ellers har jeg funnet ut at Dembele er nåtidens Isaac Cuenca. Minus èn milliard da.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 22:55

Jeg synes aldri Cuenca var spesielt god, altså, men han mistet vel ikke ballen SÅ ofte?

GMartino
GMartinoInnlegg: 2779
06.11.18 22:55
pregra: Hva skal egentlig til for at du innrømmer

Vært her i 12 år og svarer fortsatt?

Antar familien er stolt

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
06.11.18 22:58

Bra kamp av Barcelona generelt sett. Spillet flyter bedre enn på lenge, og ufortjent at Inter får med seg noe her. Synes også det er mange som har en god kamp, selv om Coutinho skiller seg ut. Endelig er han god i 90 minutter, og tar skikkelig ansvar. 

At folk klager over Dembele i dag har jeg null forståelse for. Absolutt null. Ja, også i dag er det noen rare involveringer, og han er for dårlig bakover, men det er også mange fine involveringer. 

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 22:58

Jesus... For et nivå, altså. Seriøst, finnes det verre klubbtråder for tiden?

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 23:00
Coca_cola: At folk klager over Dembele i dag har jeg null forståelse for. Absolutt null. Ja, også i dag er det noen rare involveringer, og han er for dårlig bakover, men det er også mange fine involveringer.

Jeg tror det henger mer sammen med "støttespilleren" til Dembele enn spilleren Dembele, bare så det er sagt. :)

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
06.11.18 23:01
Erlendil: Jesus... For et nivå, altså. Seriøst, finnes det verre klubbtråder for tiden?

Det triste er at det er et par stk. som ødelegger veldig for det som egentlig er en veldig fin samling debattanter. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
06.11.18 23:02
Erlendil: Jeg tror det henger mer sammen med "støttespilleren" til Dembele enn spilleren Dembele, bare så det er sagt. :

Godt mulig, og det han disker opp med er komisk, men jeg forstår ikke hvorfor så mange skal diskutere med han. Kan vi ikke som jeg har vært inne på før bare ignorere han? Det fungerer stort sett utmerket med troll. De gidder ikke å skrive innlegg i evigheten om de aldri får respons.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7036
06.11.18 23:03

Men kan ikke alle bare la være å svare det som er åpenbare troll? Man får det nivået her inne som man legger opp til. 

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 14210
06.11.18 23:04
Coca_cola: Godt mulig, og det han disker opp med er komisk, men jeg forstår ikke hvorfor så mange skal diskutere med han. Kan vi ikke som jeg har vært inne på før bare ignorere han? Det fungerer stort sett utmerket med troll. De gidder ikke å skrive innlegg i evigheten om de aldri får respons.

Han der gidder. Og siden Mod ikke følger med, pluss hundrevis av telefonnummer, så stopper det nok aldri. Ja, også hjelper det nok ikke på humøret at han har tapt penger på tipping i dag igjen.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 23:04
Coca_cola: Det triste er at det er et par stk. som ødelegger veldig for det som egentlig er en veldig fin samling debattanter.

Ja, det er jo sånn det er med nettroll. Jeg synes det er trist det som har skjedd med denne klubbtråden, og forstår særdeles godt at tidligere flittige debattanter (dvs. mennesker som var interessert i å diskutere) har valgt å skygge banen.

FABI0
FABI0Innlegg: 283
06.11.18 23:06

Jeg synes det er deilig å se Royu bli svett, men er naturligvis enig med dere. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
06.11.18 23:06
ohlalaSpurs: Han der gidder. Og siden Mod ikke følger med, pluss hundrevis av telefonnummer, så stopper det nok aldri. Ja, også hjelper det nok ikke på humøret at han har tapt penger på tipping i dag igjen.

Han gidder fordi det alltid er 1-2 som biter på, og skal diskutere med han. Det er omtrent som å begi seg ut på å diskutere med en stein.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46813
06.11.18 23:08
ohlalaSpurs: Ja, også hjelper det nok ikke på humøret at han har tapt penger på tipping i dag igjen.

Jeg tror ikke at han tipper engang. Om han gjør det, så er småsummer som 50kr, osv.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 23:13

For å snakke om matchen... I dag var ikke helt dagen for Suarez. Klarer dog ikke bli sint på han etter de kampene han har levert i det siste.

Viktig å få i gang Malcolm. Rakitic virker å være noe sliten, og kan nok ha godt av juleferie.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 14210
06.11.18 23:19
Knaxern: Jeg tror ikke at han tipper engang. Om han gjør det, så er småsummer som 50kr, osv.

Garantert. Men det gir jo en viss underholdning når han bare fortsetter som han gjør i tippetrådene. Lenge etter at han er avslørt.

Cobi
CobiInnlegg: 58250
06.11.18 23:20

Da er det bare å høvle PSV i neste, før man sender utpå u11-laget mot Tottenham i siste. Gjerne med stortap i den siste der. 

Fikk ikke sett kampen, jeg prioriterte Tottenham i dag, men registrerer at man nok en gang viser overlegenhet mot en antatt vanskelig motstander. Jeg er stadig mer spent på hvor disse lagene som skal knuse Barcelona er hen jeg. Nettopp knust Real Madrid, spilt ut Inter hjemme og tydeligvis vært best borte, vunnet mot Sevilla og i det hele tatt. Uten Messi. 

For ellers i Europa er det jo strengt tatt bare City og Juve som ser virkelig, virkelig gode ut. Dortmund, for så vidt, men Barca er jo selvsagt bedre enn de. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
06.11.18 23:24

Ikke vær så overrasket. Det er de samme navnene som går igjen hver eneste kamp. Sier jo det meste når de blar opp dvs navn og sier at de er bedre enn Dembele. At de virkelig mener det er jo bare et tegn på at de er de som faktisk troller.


Coutinho BB. Resten var omtrent like ræva. Forresten så hadde Dembele et mer balltap enn Arthur og like mange som Roberto. Bare sånn for å skinne mer på dumskapen man finner her om dagen. Det gjenspeiler bare at kritikken mot Dembele er useriøst og kommer fra personer som ikke har peiling.

Sammenligner det litt som å være irritert på at noen smatter. Når du først har begynt å irritere deg over det, så vil hver eneste lyd personen lager fra munnen irritere deg selv om det opprinnelig ikke er noe verre fra gang til gang.


Dembele har forresten ikke skylda for at man ikke vant eller fungerte. Det er laget i seg selv og man må kanskje ta litt hensyn til at man spiller uten Messi som man nærmest aldri har gjort i viktige kamper. Suarez er det største problemet i angrepet.

Jeg har spurt så mange ganger før. Hvilken spiller ønsker dere isteden? For jeg har ikke fått et eneste godt forslag som ikke er trolling. Det er jo åpenbart at man ønsker seg en balltrillende spiller som aldri tar risiko eller forsøker seg på noe. Suarez er en etablert spiss. En av de beste i verden. Det faktumet at det kun rettes pekefinger mot Dembele etter kampslutt hver eneste gang til tross for at Suarez som er "ferdig" utviklet gjør langt flere feil enn hva Dembele gjør som er "uferdig" eller for den sak skyld andre spillere.

Det tok Roberto 2 år med å være shit til å bli en av de beste backene der ute. Allikevel er ikke folk villig til å gi Dembele 1 år når man snakker om det nest største talentet der ute.

Lykke til med resten av talentutviklinga i denne klubben med den mentaliteten der, men det er vel kanskje den mentaliteten som skyldes at man ikke har klart å få frem noe. At man rett og slett ikke vet bedre og ikke er villig til å ta de nødvendige sjansene for at man skal sitte igjen med en spiller for fremtiden.


Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
06.11.18 23:25
Cobi: For ellers i Europa er det jo strengt tatt bare City og Juve som ser virkelig, virkelig gode ut

Jeg synes det er vanskelig å si hvor gode Juventus egentlig er, altså. Ja, de er bra, men de eneste virkelig "vanskelige" motstanderne deres til nå i år er jo Man Utd, Napoli og Lazio, og alle har de vel møtt på hjemmebane.

Men så klart, et av de mest stabile lagene i Europa i år og åpenbart av favorittene til å vinne CL når så mange av de andre "favorittene" har klare svakheter.

City er som vanlig rågode. Så får vi se om de endelig får det ut også i CL.

(Innlegget ble redigert 06.11.18 23:27)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
06.11.18 23:29

Jævla irriterende at dette ender uavgjort, for det var absolutt ikke fortjent at Inter utlignet. Barcelona det beste laget i store deler av kampen og har masse muligheter (selv om det er en del (lang)skudd. 

Artig med Malcom-gåll. Coutinho med en meget bra kamp. Synes flere spiller bra her. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 5617
07.11.18 00:17
Coca_cola: Bra kamp av Barcelona generelt sett. Spillet flyter bedre enn på lenge, og ufortjent at Inter får med seg noe her.

Forsåvidt enig i at Barcelona spiller en bra kamp, men det er først og fremst på de første 2/3 av banen. Eller kanskje jeg skal si 3/4 - for man klarte å skape sjanser.

Problemet i denne matchen, synes jeg, er at det er utilgivelig dårlig av laget, når de først er så dominante og kommer i så mange gode posisjoner i angrepsspillet - likevel ikke vinner.

Inter hadde flere ganger 5-6 spillere å forsvare et relativt etablert angrep fordi dem ikke jobbet defensivt med hele midtbanen sin - og med Messi på banen ville det betydd minst to mål på Argentineren - sannsynligvis 3 og kanskje 4.

Jeg har fulgt med på dette over mange år nå, og de kampene Messi "stanger" og laget generelt sliter med å produsere, er når motstanderen forsvarer seg med 9 mann eller flere. Hvis man ser på alle målene Barcelona har scoret de siste 10 årene, er det et voldsomt stort antall der man har 7 forsvarere eller færre å "spille ut" omkring 16-meteren. Kamper der dette forekommer ofte har Barcelona tradisjonelt vunnet ganske mye type 85-90% av gangene.

Jeg forventer med andre ord at Barcelona i et slikt klima skal vinne komfortabelt - så at man ikke klarte å skape flere kontrollerte 100% sjanser skuffet meg endel.

(Innlegget ble redigert 07.11.18 00:19)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7036
07.11.18 00:45
xavi-maestro: Inter hadde flere ganger 5-6 spillere å forsvare et relativt etablert angrep fordi dem ikke jobbet defensivt med hele midtbanen sin - og med Messi på banen ville det betydd minst to mål på Argentineren - sannsynligvis 3 og kanskje 4. Jeg har fulgt med på dette over mange år nå, og de kampene Messi "stanger" og laget generelt sliter med å produsere, er når motstanderen forsvarer seg med 9 mann eller flere. Hvis man ser på alle målene Barcelona har scoret de siste 10 årene, er det et voldsomt stort antall der man har 7 forsvarere eller færre å "spille ut" omkring 16-meteren. Kamper der dette forekommer ofte har Barcelona tradisjonelt vunnet ganske mye type 85-90% av gangene. Jeg forventer med andre ord at Barcelona i et slikt klima skal vinne komfortabelt - så at man ikke klarte å skape flere kontrollerte 100% sjanser skuffet meg endel.

Et poeng her er også at kampbildet ofte blir veldig forandret bare av det faktum at Messi er på banen. På grunn av risikobilet Messi medfører så trekkes de ofte dypere slik at man får et mindre åpent kampbilde, og i langt større grad vil finne seg i en situasjon der motstander forsvarer seg med flere mann. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
07.11.18 08:05
Erlendil: Jeg synes det er vanskelig å si hvor gode Juventus egentlig er, altså. Ja, de er bra, men de eneste virkelig "vanskelige" motstanderne deres til nå i år er jo Man Utd, Napoli og Lazio, og alle har de vel møtt på hjemmebane.

United var på Old Trafford. Her var Juve klart best og kunne lett vunnet mye mer enn 1-0. Det skal derimot sies at United var dårlige og etterlot voldsomme rom. 

Men selv om man ikke skal legge for mye vekt på akkurat den United-kampen, så har det vært veldig solid. Full pott i CL, selv om man da har hatt borte mot Valencia og United. Full kontroll på Valencia selv med 10 mann. I serien har man også full pott utenom 1 feilskjær mot Genoa. Ronaldo har vært spillemessig bedre enn i Real slik jeg har opplevd det, i tillegg til at han nå har begynt å score. Bonucci har glidd fint inn igjen og tatt steget opp igjen til internasjonalt toppnivå etter en 18mnd periode med tull og vas. 

Det er ikke den samme festfotballen som Barcelona og City tidvis kan by på. Men det er det nærmeste man kommer et maskineri i verdensklasse pdd uten åpenbare svakheter. Eneste er vel kanskje Szczesny som virkelig må testes. Ellers er det hav av rutiner i alle ledd.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
07.11.18 18:53
LaVecchiaSignora: United var på Old Trafford. Her var Juve klart best og kunne lett vunnet mye mer enn 1-0. Det skal derimot sies at United var dårlige og etterlot voldsomme rom.

Du har selvsagt helt rett. Det var som du sier på Old Trafford. Slik United spilte i den matchen kunne dog hvem som helst slått de. Jeg holdt på å skrive at jeg sjeldent har sett United så spake på hjemmebane, men kom på at det strengt tatt har hendt en del ganger under Mourinho.

Og ja, de er ganske solide, altså. Jeg klarer bare ikke helt å se hvor høyt toppnivået egentlig er. De har kanskje et jevnere nivå enn Barcelona har hatt denne sesongen, men det Juventus-laget der bør et påskrudd Barcelona ha rimelig grei kontroll på.

Men akkurat det siste kan jo kanskje være en ønsketenkning. :)

Iniesta
IniestaInnlegg: 2046
08.11.18 12:02

Coutinho ute i 2-3 uker som betyr at han kanskje rekker A Madrid borte etter landslagspausen.

(Innlegget ble redigert 08.11.18 12:02)

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
08.11.18 17:20

God timing om ikke annet på disse skadeavbrekkene om dagen. En liten tur til doktor er bedre enn disse privatkampene hos landslagene. 

Spent på å se om Malcolm kan få sjansen fra start hjemme mot Betis. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2779
10.11.18 14:11

Nada Dembele i troppen, om han er mest "vraket" eller mest står over gjentår se. Betico er kanskje delvis interessante, hvis det var dårligere lag ville jeg ikke orket få med meg elendigheten.

Cobi
CobiInnlegg: 58250
10.11.18 15:11

Vil tro Dembele-vrakingen henger sammen med at han ikke var på trening for noen dager siden, ikke ga beskjed, og klubben brukte halvannen time på å få tak i han. Vondt i magen var vel diagnosen, som man visst ikke betviler at stemmer, men å ikke gi beskjed og ikke ta telefonen er jo ikke helt model profesional akkurat.

Umtiti og Messi tilbake. Valverde har allerede bekreftet at Messi vil få spilletid, enten fra start eller som innbytter.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg