Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11439
24.11.18 22:52

Hvor mange forskjellige profiler har Royu hatt nå? Er dette hans 4.?

Iniesta
IniestaInnlegg: 2046
24.11.18 22:56

Hvorfor har kreftsvulsten fått nytt kontantkort?

Iniesta
IniestaInnlegg: 2046
24.11.18 22:58

Meget viktig poeng dette her. Nok poeng rotet bort og et poeng her en liten seier slik som det ble.

Ikke mye effektiv spilletid i andre omgang.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3193
24.11.18 23:03

Veldig bekymringsverdig at Barca er markant dårligere med Messi på laget. Han hemmer nok Suarez også.

(Innlegget ble redigert 24.11.18 23:03)

Son
SonInnlegg: 8780
24.11.18 23:24

Messi har knapt spilt en kamp på en mnd. Ble skadet i et par uker, spilte "dårlig",så kom landslagpausen og nå en storkamp. 

Er nok ikke helt varm i trøya enda. Så hjelper det å ha lagkamerater foran seg og ikke bare bak seg hele tiden. Det å slå pasninger på Suarez ender sjeldent i noe.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17867
24.11.18 23:33
trøndergutten: Er dette hans 4.?

Oh, my sweet summer child...

(Innlegget ble redigert 24.11.18 23:37)

molishani
molishaniInnlegg: 2941
25.11.18 08:56

Herlig lidenskap når Dembele scorer og Suarez løper bort og feirer sammen. Mange flotte menn på Barcelona.

Son
SonInnlegg: 8780
25.11.18 10:44

Dembele viser nok en gang hvorfor han skal spille på de få minuttene med brilliance. 

Opp til Barcelona nå om de vil fortsette å vende ryggen eller faktisk begynne å bruke han fra start. Har de vett nok så gjør de det. 
Enda bedre om han kombinerer med Semedo på høyrevingen. Det kan bli en fryktelig artig duo om relasjonen bygger seg opp mellom de. 

Men ikke så lett når Roberto suger balle offensivt og blir fortrukket samt at spillere som har null fremtid i klubben blir prioritert foran superstjernen Dembele. Det viser dårlig vurderingsevne av Valverde, nok en gang. Som enda en gang viser at han ikke er den rette mannen for jobben med sin feige og passive inngang til kamper.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
25.11.18 10:46

Veldig viktig for Dembele å bruke den positiviteten fra å score et så viktig mål for å kanskje bli litt mer sentral i spillergruppa. Så må han rett og slett slutte med de her disiplinærgreiene sine. 

pregra
pregraInnlegg: 8780
25.11.18 14:00

Rafinha ute for sesongen. Synd med alle skadene selvsagt, men er forhåpentligvis det siste vi så av han i Barca-trøya. 

Jackern
JackernInnlegg: 4278
25.11.18 14:04

Aiai, ACL skade på Rafinha. Trist hvordan skadene hans skal ødelegge det som en gang var en så lovende karriere.

Son
SonInnlegg: 8780
25.11.18 14:59

No other player has won more points with his goals than Ousmane Dembélé in La Liga this season (seven points with five goals).

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
25.11.18 15:29
andwez: Paco er for dårlig for Barcelona og dealen var helt grei. Sannsynligheten for at han tok av i BVB var ikke spesielt stor, og med det man visste i sommer var det absolutt ingen som rynket over det sånn som det ble.  Hyggelig for han at det går bra. Greit nok at Barcelona kunne ha presset gjennom en høyere opsjon, men da er det ikke sikkert det hadde blitt noen deal i det hele tatt. Sånn går det noen ganger, veldig lite poeng i å dvele mer med dette.

Tipper alle Barcelona-supportere hadde takket ja til å få igjen opp mot 30 mill euro totalt for Alcacer om man hadde spurt dem i sommer. 

A. Gomes storspiller for øvrig for Everton for tiden, og der er det ingen utkjøpsklausul. Om det fortsetter bør det være mulig å få 50 mill euro eller lignende for han fra en PL-klubb. For en fest det eventuelt vil være!

spårt
spårtInnlegg: 3204
27.11.18 00:25

https://twitter.com/Bluegrenades/status/1067150046989291536

Fin liten detalj fra Messi i lørdagens kamp.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
27.11.18 10:41

En del interessante nyheter/rykter i det siste. Først på skadefronten, hvor Suarez er ute i to uker, Arthur sliter med overbelastning og Cillessen er ute i to-tre uker. Samtidig er Rakitic friskmeldt.

Rac1 melder at Grifols trolig blir stadionsponsor. Ikke første gang dette rykter kommer, og sist, for ca ett år siden, benektet de interessen, men nå meldes det altså om langtkommede forhandlinger og mulig offentliggjøring allerede før nyttår. Camp Nou vil i så fall tituleres «Camp Nou Grifols». Jeg kjenner ikke selskapet og hvilke eventuelle svin de har på skogen, men det er i det minste positivt med et Barcelona-basert selskap om ikke annet. Om man først må gå til det skrittet og sponse stadion, jeg er jo negativ til det grepet i seg selv, men det har blitt så gjennomkommersialisert dette her nå at det vel er utopi å tro noe annet. De utnytter de inntektsmulighetene som finnes, så enkelt er det. Som produsent av blodplasma og laboratorieutstyr er det bare å vente på alle «morsomme» kommentarer, for øvrig.

Abidal skal ha hatt middag med de Ligt forrige onsdag, og han skal i samme rennet ha hatt telefonkontakt med de Jong. Finslige signeringer! Det sagt: Hvordan i all verden ser man for seg å sjonglere spilletid på Pique, Umtiti, Lenglet og de Ligt? Det er vel ca tidenes beste forsvarskvartett eller noe sånt, men det er jo ingen av de som er spesielt keen på en utpreget fjerdevalgsrolle. De Ligt gidder nok i hvert fall ikke komme uten lovnader om en hel del spilletid for å fortsette utviklingen. Han er såpass ettertraktet at han i stedet kan dra til en annen storklubb og spille fast.

Ellers, tror ikke det er nevnt, har det etter hvert blitt en vedtatt sannhet i Frankrike at Rabiot ikke kommer til å signere ny avtale. Både Barca og Juventus nevnes.

Og avslutningsvis: Neymar påstås å ha en avtale om å kunne forlate PSG for €200 mill i sommer. Og Barca nevnes selvsagt. Jeg er fryktelig fristet til å si takk, men nei takk. Vil egentlig ha han i ingenmannsland i PSG også i fremtiden. For mye styr og mas og utenomsportslig fjas med han, samtidig vil jeg ikke ha han i f.eks. Madrid eller City.

Son
SonInnlegg: 8780
27.11.18 11:43

Neymar og Mbappe er de eneste som kan erstatte Dembele pdd der ute. Så vil man ha ut Dembele, så er de to de eneste man skal erstatte han med.

1 året. Umtiti-Pique-Lenglet-de Ligt
2.Umtiti-Pique-de Ligt-Lenglet
3.Umtiti-de Ligt-Pique-Lenglet
4.Umtiti-de Ligt-Lenglet-Barcelona B

Spørsmålet blir hvor lenge Pique holder på først og fremst. Han blir 32 i februar. Holder han på til 34-35 tror jeg at Lenglet kan bli. Blir han noe lengre så er nok Lenglet hvert fall ute av klubben. 

Er vel tredjeåret en av de drar. 4 valget burde uansett bli en stopper fra B-laget etter en av de drar på et eller annet tidspunkt. Jo fortere noen derifra kan ta steget, jo mindre behov er det for Lenglet og Pique.

andwez
andwezInnlegg: 11341
27.11.18 13:01
Cobi: Hvordan i all verden ser man for seg å sjonglere spilletid på Pique, Umtiti, Lenglet og de Ligt?

Man sier takk for god tjeneste til Pique. Han er god når han leser alt, men han koster laget 3-4 baklengs når det først blåser på toppene i CL. 

Aldri, aldri, ALDRI i livet om det er noen god idé å holde på ham ut kontraktstiden. 2022, om han ikke var lite nok atletisk allerede vil jeg ikke tenke på hvordan det ser ut når den tiden kommer. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
27.11.18 18:04
andwez: Man sier takk for god tjeneste til Pique. Han er god når han leser alt, men han koster laget 3-4 baklengs når det først blåser på toppene i CL.
Aldri, aldri, ALDRI i livet om det er noen god idé å holde på ham ut kontraktstiden. 2022, om han ikke var lite nok atletisk allerede vil jeg ikke tenke på hvordan det ser ut når den tiden kommer.

For så vidt enig. Men det er spilleren Pique du omtaler der. Personen Pique er kanskje en annen skål, for enten man liker det eller ei, så er han bankers i forsvaret og diskusjonen går på om det er Lenglet eller Umtiti som skal spille ved siden av han. Pique er også tredjekaptein. Han er kontinuiteten, og noe sier meg også at gjengen på toppen ikke ønsker å svekke La Masia-innslaget mer enn nødvendig heller (de får jo ingen opp bakfra, så da må man holde på de man har så lenge som mulig). Kort sagt: Jeg tror Pique vil være et slags førstevalg neste sesong også. Kanskje ikke når han er 35, for all del, men at han skal innta en innbytterrolle allerede neste sesong? Tviler.

Og det er der spørsmålet mitt egentlig ligger. At det funker med den kvartetten om en del år, når Pique er for gammel og i det hele tatt, er greit nok. Men de Ligt har neppe særlig lyst til å dra til Barcelona for å få lov til å være med på treninger. Han må få lovnad om 30-40 kamper allerede neste sesong, vil jeg tro, og da mot annet enn bare nedre halvdel på tabellen. Ellers drar han vel bare til Juventus og blir førstevalg der, tenker jeg. Og hvordan klarer man å sjonglere den kabalen allerede neste sesong?

EDIT: Kjøp og tilbakelån til Ajax hadde på mange måter vært det beste. Men man driver ikke og smeller en liten milliard på en spiller som man låner ut igjen. Det er sånt man gjør med 18-åringer til €5 mill det. Ikke en av tidenes dyreste stoppere.

(Innlegget ble redigert 27.11.18 18:05)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
27.11.18 18:58

Av andre nyheter i dag, så sier Laporta at han planlegger å stille til valg i det kommende presidentvalget i 2021. Det tyder altså på en langt mer gjennomført kampanje enn det vi så sist valg fra Laporta, der det nærmest så ut som han snekret noe sammen på sparket.

Således ser det foreløpig ut til å bli en kamp mellom Laporta, Font og en eventuell kontinuitetskandidat fra dagens styre (Cardoner?). 

Ellers har det vært litt snakk om at Soriano skal stille, enten for seg selv eller sammen med Font. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
27.11.18 19:20

Bare for å presisere litt, så sier han at han planlegger å stille, men at han ikke har bestemt seg. Det er altså foreløpig ikke snakk om noen bekreftelse av et kandidatur.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
27.11.18 19:26
Bølgenisse: Ellers har det vært litt snakk om at Soriano skal stille, enten for seg selv eller sammen med Font.

Mener at Font kommenterte dette på Twitter. At man ville samle seg om et kandidatur fremfor å risikere at stemmer blir spredd på flere alternativer til sittende styre. Det var ifm. ryktene om Soriano. Vet ikke hvordan Laporta sin deltakelse vil påvirke dette her. 

Ellers, artig å registrere at følgende tidligere Barcelona-spillere nå enten har gått inn i eller sagt at de vil gå inn i treneryrket:

- Valdes

- Xavi

- Iniesta

- Busquets

Er noen fotballhoder der som det hadde vært fint om tok noen år på La Masia. Sikkert greit å kunne reklamere med ovenfor talenter rundt omkring også at man kan få en eller flere av de der som trenere. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
27.11.18 19:27
andwez: Han er god når han leser alt, men han koster laget 3-4 baklengs når det først blåser på toppene i CL.

Sikter du til Roma-kampen i fjor her? Har ikke selv inntrykket av at Pique noen gang sliter i de største kampene. Da pleier konsentrasjonen å være tipp topp.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
27.11.18 19:31
Cobi: Men de Ligt har neppe særlig lyst til å dra til Barcelona for å få lov til å være med på treninger. Han må få lovnad om 30-40 kamper allerede neste sesong, vil jeg tro, og da mot annet enn bare nedre halvdel på tabellen. Ellers drar han vel bare til Juventus og blir førstevalg der, tenker jeg. Og hvordan klarer man å sjonglere den kabalen allerede neste sesong?

Tja. Kan det ikke være mulig å selge inn at det blir et overlapp- og opplæringsår for De Ligt da? Bør vel være mulig å få han til å akseptere 1 år med litt mindre spilletid enn hva som er optimalt. Er nesten i overkant kortsiktig for en spiller som De Ligt også å velge klubb bare basert på spilletiden i ett år? Blir ikke bare bare for han å komme seg videre fra den klubben han først går til, og tror nok han har mer lyst til å gå til Real/Barca enn Juve. For øvrig, kan nok være at Lenglet burde være like bekymret eventuelt. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
27.11.18 19:36
Coca_cola: Mener at Font kommenterte dette på Twitter. At man ville samle seg om et kandidatur fremfor å risikere at stemmer blir spredd på flere alternativer til sittende styre. Det var ifm. ryktene om Soriano. Vet ikke hvordan Laporta sin deltakelse vil påvirke dette her.  Ellers, artig å registrere at følgende tidligere Barcelona-spillere nå enten har gått inn i eller sagt at de vil gå inn i treneryrket: - Valdes - Xavi - Iniesta - Busquets Er noen fotballhoder der som det hadde vært fint om tok noen år på La Masia. Sikkert greit å kunne reklamere med ovenfor talenter rundt omkring også at man kan få en eller flere av de der som trenere.

Jeg så en lignende uttalelse som dette jeg også, men jeg sleit litt med å tolke helt hva som ble sagt. Det var derfor jeg tok litt forbehold her. 

Ellers har vel Soriano også havnet i dårlig lys i forbindelse med Football Leaks om jeg ikke husker helt feil? I så fall kan jo det fort påvirke hans involvering ved neste valg. 

Angåande spillerne du nevner der, så mener jeg man bør strekke seg langt for å få samtlige av disse inn i roller i klubben. Kanskje med unntak av Valdes dersom han ikke ønsker det. Man klarer nok neppe å holde dem alle der på lang sikt dersom de vil bli trenere, men på et tidlig stadie bør det være mulig. 

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3193
27.11.18 21:05

Messi har likt et bilde av Dembele på instagram. Det betyr nok at han blir værende i Barca. Gode nyheter 

andwez
andwezInnlegg: 11341
27.11.18 22:05
Coca_cola: Sikter du til Roma-kampen i fjor her? Har ikke selv inntrykket av at Pique noen gang sliter i de største kampene. Da pleier konsentrasjonen å være tipp topp.

Han er bare så hinsides lite atletisk, og angriperne blir ikke mindre fotrappe. Jeg ser rett og slett ingen fremtid i en stopper som Pique. Greit nok, når de defensive forflytningene sitter som et maskineri i hele laget fungerer han (og vel så det), men han kan ikke redde inn noe lenger. I enkelte kampbilder er Umtiti verdt sånn ca. fire ganger mer ift. hvilke situasjoner han har kapasitet til å redde inn. 

(Innlegget ble redigert 27.11.18 22:06)

andwez
andwezInnlegg: 11341
28.11.18 13:23

Forresten syns jeg hele denne Qatar-forbindelsen til Xavi er så tung å svelge at jeg håper han råtner nede i ørkenstaten uten å nærme seg noen trenerjobber i Barcelona. 

AxelRudiPell
AxelRudiPellInnlegg: 352
28.11.18 19:47

MtS; Alba, Lenglet, Piqué, Semedo; Rakitic, Busquets, Vidal; Coutinho, Messi, Dembélé

Son
SonInnlegg: 8780
28.11.18 19:58

Offensivt, men han hadde vel ikke så mye valg når Suarez, Rafinha, Arthur, Roberto er ute med skade. 

Takk gud, kanskje laget kan få litt deilige kombinasjoner nå. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6098
28.11.18 20:54

Hvor lenge er Arthur ute?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg