Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Cobi
CobiInnlegg: 58192
17.12.18 21:07

PSG bekrefter at Rabiot ikke kommer til å forlenge og dermed forlater gratis til sommeren. Sier også han dermed blir sittende på benken de neste månedene.

Stinker Barca her. Og i så fall stinker det at de Jong ikke kommer. Håper selvsagt på det motsatte, men når det ligger typ €70 mill i forskjell i overgangssum så er vel det et tungt argument..

Son
SonInnlegg: 5879
17.12.18 21:35

Rabiot. Lol. Om PSG ikke er villig til å gi han det han krever, hvorfor skal vi være det? 

Ikke vil jeg ha han i klubben heller slik situasjonen er på midtbanen. Ingen reell starter og ingen oppgradering fra Rakitic heller. Skal man drive å sitte med 2 sippunger i Rabiot og Vidal og betale de 30-40 mill euro i året for å sitte på benken fordi de var så "billig"? 

Da hadde jeg mye heller gått for Ndombele. Synes han ser mye mer spennende ut.

(Innlegget ble redigert 17.12.18 21:40)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 39305
17.12.18 21:45
Cobi: Apropos de Ligt, og de Jong, så står Barcelona-avisene fortsatt voldsomt sterkt på at klubben tar sikte på å hente begge to og at de har regelmessig kontakt med begge spillerne og deres agenter. Var snakk om at de skulle snakke med Overmars i forbindelse med dagens trekning også.

Jeg har bare sett youtube-videoer av De Jong, men han ser jo ut som en nærmest optimal Barca-spiller. Må være noe av det nærmeste Xavi jeg har sett de siste 10 årene.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17368
17.12.18 21:47
Son: Rabiot. Lol. Om PSG ikke er villig til å gi han det han krever, hvorfor skal vi være det?

Personlig synes jeg at han har vært den tredje beste sentrale midtbanespilleren i Ligue 1 bak Luiz Gustavo (sic) og Houssem Aouar det siste drøye året (forrige sesong+denne).

Tror Rabiot ville vært et godt valg for samtlige klubber i verden.

Videre så driver jo PSG i likhet med Barcelona på med å prøve å sikre seg både de Ligt og de Jong. Det faktum at Rabiot velger å ikke fornye med dem plasserer vel PSG i førersetet når det kommer til de Jong.

(Innlegget ble redigert 17.12.18 21:47)

Son
SonInnlegg: 5879
17.12.18 22:05

Han kan være så god han bare vil i den bakgårdsligaen hvor de knapt kjenner på en utfordring i uka. 

Igjen. Samtlige klubber ja, men Barcelona? Nei.

Det handler også litt med å se på hva Barcelona allerede har i klubben og rundt lønn. Om ikke PSG er villig til å møte kravene hans, så vil det jo isåfall bety at de enten ikke synes han er verdt det, eller at han krever for mye. Hvorfor skal han da være god nok for Barcelona eller at Barcelona møter lønnskravet hans når de allerede har et nokså ødelagt system til det allerede? Hadde han vært så god så hadde de vel lagt ut det han krever, eller hva?

Så kommer alt annet inn som spillertype og personlighet osv. Her har man en spiller som har "vokst opp" i sjeik pengene/mentaliteten. Som sutrer så fort han ikke får spille. 

Rakitic, Busquets, Vidal, Alena, Arthur vil nok etter all sannsynlighet være i klubben neste sesong også. Skal du hive inn en spiller som Rabiot som helt sikkert vil kreve minst 200k i uka inn her? 

Som en direkte erstatter for Vidal så er det greit nok. Men lykke til med å få han til å dra når man har lagt ut så mye lønn for han. Da er den eneste sannsynligheten at en klubb fra Kina punger ut for han. Selv da er det ikke sikkert at Vidal vil.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4199
17.12.18 22:21

Boys, vi får håpe vi trekker Real i neste runde. #5 er nok den eneste som kan stoppe dem. 

(Innlegget ble redigert 17.12.18 22:21)

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24410
17.12.18 22:28

Rabiot og de Jong inn til sommern og ut med Denis,Rakitic og Rafinha?

bbc
bbcInnlegg: 553
17.12.18 22:46

#5

 

:D

Son
SonInnlegg: 5879
17.12.18 23:12
iniesta87: Rakitic

Ja ut med den beste midtbanespilleren vår. 
lol

Cobi
CobiInnlegg: 58192
17.12.18 23:24

Nå er det jo en hel del snakk om at Rakitic drar til PSG i sommer da. Han avslo selv en overgang til €125 mill i sommer, og det snakkes om at det heller skjer til sommeren. TV3 påsto tidligere denne uka at han har lagt ut huset for salg og skrevet ungene inn på fransk skole. 

Usannsynlig? Ja, kanskje. Men ikke helt utenkelig.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5271
17.12.18 23:42
Cobi: Nå er det jo en hel del snakk om at Rakitic drar til PSG i sommer da. Han avslo selv en overgang til €125 mill i sommer, og det snakkes om at det heller skjer til sommeren. TV3 påsto tidligere denne uka at han har lagt ut huset for salg og skrevet ungene inn på fransk skole.  Usannsynlig? Ja, kanskje. Men ikke helt utenkelig.

Han svarte også litt "flørtende" når det var snakk om han og Bayern for ikke så lenge siden, og har vel egentlig ønsket en ny kontrakt som han ikke har fått. 

Hadde vært positiv til å bytte ut Rakitic med F. De Jong og Rabiot i hvert fall. Alder spiller også en rolle her. 

For øvrig, Barcelona på jakt etter midlertidig stopper og Pepe fristilt av Besiktas i dag. Artig sammentreff.

Cobi
CobiInnlegg: 58192
17.12.18 23:52

Og nå nevnes Skrtl og Ivanovic. Det eneste positive med denne gjengen er at de garantert kommer på korte kontrakter, eventuelt. Men selv om jeg for all del kan forstå at det er i overkant tøft å kun ha to seniorstoppere i troppen etter jul, så er det jo ikke akkurat noe kjempesignal til b-lagsspillerne...

Kina vil ha Malcom. AS meldte om €65 mill-bud tidligere i dag, nå sier Rac1 det er Guangzhou Evergrande som vil ha han. Tviler på om han vil dit, men summen er jo fin. Men det stinker jo fishy business etterhvert dette her. €115 mill for Malcom og Paulinho, liksom.

Kubala
KubalaInnlegg: 8002
18.12.18 00:01

Og samme agent. Det har stinket av Malcom-dealen hele veien, men kan ikke si jeg er kreativ nok til å finne en plausibel årsakssammenheng med disse brassene som stikker huet innom klubben en kort periode før de stikker til Kina. Nå er det alt annet enn offisielt med Malcom da, men som du sier.. Et eller annet lukter jo rart her. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2116
18.12.18 10:54

Dersom Rakitic skal ut, så mener jeg at de Jong er et absolutt must. Pdd er Rakitic vår største stabilisator på midtbanen all den tiden Busquets mangler litt på å finne seg selv. Han er dessuten den ganske klart beste backupen for nettopp Busquets. Nettopp derfor vil de Jong være så viktig. Henter man eksempelvis bare Rabiot med Rakitic andre veien blir vi eksepsjonelt sårbare for evt situasjoner uten Busquets på banen.

Men dersom de Jong skulle komme, så tror jeg fort det kan være et riktig tidspunkt å la Rakitic gå. Busquets er mye viktigere (selv om han har vært veldig variabel i inneværende sesong) og de er begge 88-modeller. Det vil fort være siste sjanse for å få en god pris for Rakitic. Og her har man i mange år vært altfor dårlige til å kapitalisere spillere på vei ned eller øvrige spillere som er hakket for dårlige. 

Det vil naturligvis også trenges en erstatter for Rakitic som indreløper og i mine øyne så er Rabiot blant de beste alternativene her. Tenker man da på at Paulinho også skal bort for en del penger, så bør det faktisk være gjennomførbart også økonomisk uten at det trenger å ta bort muligheten for å hente de Ligt. 

Cobi
CobiInnlegg: 58192
18.12.18 11:06
LaVecchiaSignora: Dersom Rakitic skal ut, så mener jeg at de Jong er et absolutt must.

På en måte enig, på en måte litt uenig (i dette utsagnet, altså. Resten av resonnementet ditt er jeg stort sett helt enig i). Jeg tror klubben, og i særdeleshet Valverde dersom han forblir trener, vil ha musklene og «punchen» til Rakitic i midtbaneleddet. Skulle man f.eks. sett for seg Rakitic ut og de Jong inn, så får man alternativet til Busquets, jovisst, men man mister den eneste - sammen med Vidal – som reelt har løpskraften og musklene til å rive opp motstanderens midtbane. Så kan man alltids drømme seg tilbake til Xavi, Busquets, Iniesta, og glemme at man gjerne hadde en Yaya Toure og en Seydou Keita inne i miksen den gang også, men faktum er at lite tilsier at det er den midtbanen man ser for seg nå.

Sånn sett passer Rabiot inn fryktelig godt, OM Rakitic skal selges. Det høres jo egentlig rart ut at en så enormt betrodd mann skal kvittes, samtidig er nok dette siste året hvor man får bra penger for han. Spørsmålet er om det går an å se for seg Rabiot inn for Rakitic og de Jong inn for Denis Suarez+Rafinha. Numerisk funker det, men både Rabiot og de Jong vil eventuelt kreve mye spilletid, naturlig nok. Lønnsmessig går det heller ikke opp i opp vil jeg tro. Overgangssummene bør være mulig å få til å funke: Rakitic+Rafinha+Denis må gi betydelig mer inn enn Bosman-Rabiot+de Jong. Om det gir så mye mer inn at man også finner typ €65 mill til de Ligt er selvsagt et annet spørsmål. Må vel også ha inn en ny nier i sommer, særlig om ikke Munir forlenger.

Catalunya Radio melder at Barcelona hadde møte med de Jong forrige uke, og der signaliserte interesse, men også at man ikke hadde sjans til å betale €75 mill. Om det i så fall var reelt eller om det var strategi for å jobbe ned prisen, er selvsagt et åpent spørsmål. EMD merker seg at Overmars ble rent ned av Maxwell fra PSG og Txiki fra City under trekningen i går, mens verken Abidal, Segura eller noen andre med reell myndighet stilte fra Barcelona. Som EMD sarkastisk skriver: De var vel opptatt med viktigere ting, som å selge Malcom til Kina…

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24410
18.12.18 19:08

Sport melder at Munir vil dra I januar,Heller få noe penger for han enn å la han gå gratis.Må da være en grei back up spiss en kan hente billig i januar vel.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2455
18.12.18 19:26

«Guardiolas lag kunne angripe og forsvare, et mer komplett lag. Cruyff fokuserte ikke noe særlig rundt det defensive aspektet.»

- Arrigo Sacchi

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1847
19.12.18 07:12
iniesta87: Sport melder at Munir vil dra I januar,Heller få noe penger for han enn å la han gå gratis.Må da være en grei back up spiss en kan hente billig i januar vel.

Trenger vi dette? 

Vi har Coutinho, Suarez, Messi, Dembele og Malcom som kan bekle plassene lengst fremme. Malcom får jo knapt spilletid fra før. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 27382
19.12.18 11:08

Dette kommer selvsagt fra en biased kilde, men Rabiot er høyst upopulær i Frankrike. Grunnen står i dette innlegget

Biased? javisst. 

Men det er nok noe i det, Rabiot har jo ingen grunner til å ville forlate PSG på en slik måte rent objektivt, og det er en grunn til at han var på reservelisten på Frankrike, og jeg har lite respekt for det stuntet han gjorde der. 

Ellers har vel Barcelona relativt dårlige erfaringer med kjipe agenter. Noe sier meg at moren til Rabiot, ikke er en dame man ønsker å ha spaserende rundt i gangene. 

Ville styrt unna. Så god er han faktisk ikke. 

Cobi
CobiInnlegg: 58192
19.12.18 11:37
-k9b_: Ville styrt unna. Så god er han faktisk ikke.

Det er en biased kilde, ja, men alt som står der er jo for så vidt viden kjent fra før, så det stemmer jo. God spiller, men kommer med enormt med bagasje, og det at han etter eget utsagn ikke er veldig keen på ankerrollen gjør jo også at han neppe kan anses som et reelt alternativ til Busquets heller. Det må være Rakitic’ rolle han eventuelt kommer for å ta, og Rakitic er både en bedre spiller og en langt mer profesjonell type enn Rabiot. Alderen er selvsagt en faktor, og Rabiot kommer eventuelt gratis, men jeg er helt enig i at han ikke akkurat er noe førstevalg.

Han er linket til Tottenham også, og der ville han i enda større grad passet inn som hånd i hanske tror jeg, sånn spillestilsmessig. Men man vet jo at det ville gått måneder før første kontrovers og første ønske om å dra til en større klubb ville kommet. Enkelt og greit ikke verd det, selv om han nok kvalitativt er det desidert beste Tottenham kan hente.

Cobi
CobiInnlegg: 58192
19.12.18 13:09
Cobi: Og nå nevnes Skrtl og Ivanovic. Det eneste positive med denne gjengen er at de garantert kommer på korte kontrakter, eventuelt. Men selv om jeg for all del kan forstå at det er i overkant tøft å kun ha to seniorstoppere i troppen etter jul, så er det jo ikke akkurat noe kjempesignal til b-lagsspillerne...

Det blir Jeison Murillo. Gerard Romero melder om lån ut sesongen, for spilleren som har EU-pass og kan spille CL. Superdeporte, altså Valencia-mediene skriver det samme, så da er nok den i boks. Det samme gjør Generaldepie, som vel er den sterkeste Valencia-kilden der ute. Sistnevnte presiserer at Denis Suarez, som Valencia har vært etter, ikke har vært en del av forhandlingene.

Dealen i seg selv høres meget bra ut. Lån ut sesongen uten noen forpliktelse til å hente han permanent, om det nå blir sånn, er perfekt, og spilleren burde vel også være god nok til at han kan brukes uten å ha hjertet helt i halsen (alla Ivanovic/Skrtl/etc) uten at han trengs å brukes mer enn i nødfall. Jeg formoder at han da skal være tredjevalg når Umtiti og Vermaelen er ute, og femtevalg når alle er friske. Ideelt sett skal han knapt spille, men om han MÅ, så har man en kar som i hvert fall vet hvordan han snører skoene.

Frykten min var at man skulle hente en "nesten god nok"-spiller, som ville lagt hindringer i veien for type de Ligt og sånt. Det slipper man nå.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3045
20.12.18 20:08

Its official.. jeison.

pregra
pregraInnlegg: 8563
20.12.18 20:14

Husker Murillo var meget bra når han var i Granada. Lei å passere én mot én og hadde mer enn brukbar fart. 

Cobi
CobiInnlegg: 58192
20.12.18 20:25

Murillo er forsvarsspiller, høyrebent, relativt rutinert, har erfaring fra La Liga, kan spille CL og kommer uten langsiktige forpliktelser. Om han ikke er god nok er nesten underordnet, for han skal i utgangspunktet ikke spille så mye uansett får man håpe. Sånn sett positiv.

Son
SonInnlegg: 5879
22.12.18 18:18

ter Stegen
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Busquets, Vidal, Rakitic
Messi, Dembele og Suarez.


Deilig at Coutinho nok en gang er på benken. 

(Innlegget ble redigert 22.12.18 18:19)

Son
SonInnlegg: 5879
22.12.18 18:42

Dembeleee! 1-0.

Fortsetter å levere denne gutten som er så "ræva"

GMartino
GMartinoInnlegg: 2455
22.12.18 19:10

Uengasjerene drittlag dette Barcelona. Tenk så kult vært om Bartomeu klagde ved et eneste tilfelle en eller annen gang.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3045
23.12.18 10:40

Demble kunne fort scoret hattrick igår hvis Messi ikke valgte å sentre til kameraten sin. 

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4199
23.12.18 17:35

Småpent. #5 står med 25 målpoeng i serien.

Reals beste på den fronten, Benzema, har 8. 

Shenon
ShenonInnlegg: 4934
23.12.18 17:51

Noe som helst innenfor fotball som hadde vært kulere enn om Messi spilte neste sesong med #5 på drakten??

 

;)

Klikk for å gå tilbake til toppen