Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15288
08.01.19 11:50

«Fantastisk pasning, men det er ikke mye mottaker kan gjøre med ballen der. »

Haha.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
08.01.19 14:52

Offisielt: Barca henter Todibo. 

https://www.fcbarcelona.dk/Nyheder/officielt-barca-henter-todibo-den-1-juli.html

Null kjennskap til karen utenom noen YT klipp. Spennende. 

andwez
andwezInnlegg: 11339
08.01.19 15:16
xavi-maestro: Jeg tviler sterkt på at denne sesongen vil gi laget CL-trofeet tilbake.

Det som åpner muligheten er jo at de fleste andre kanonene også surrer en del, men det er jo ikke sånn at Barcelona har noen som helst kontroll på dette selv om de er i det øverste favorittsjiktet. 

Problemet er jo at klubben går på en smell i en av kampene hver jævla gang. Jeg har ikke spesielt troen på Barcelona, men jeg har ikke noe mer troen på noen av de andre heller. Blir litt stein/saks/papir, en klubb som Liverpool tror jeg for eksempel hadde passet Barcelona jævlig dårlig. 

Son
SonInnlegg: 8484
08.01.19 15:42

Da er det vel bare å belage seg på at de Ligt og de Jong ikke kommer. Hvert fall førstnevnte virker det som temmelig usannsynlig nå. 

Pique, Umtiti, Lenglet, de Ligt og Todibo blir jo for meget med mindre noen skal ut her, omskoleres til venstreback eller legge om til 3 bak.  


Når jeg tenker meg om så kan det jo gå ved at Todibo får "lengre" tilpasningtid enn hva f.eks de Ligt får. Førstnevnte er jo nokså "fersk". Så når han er klar til å ta opp hansken så er f.eks Pique ute av klubben.
Da sitter man der med Umtiti, de Ligt, Lenglet og Todibo om et eller to år. Pigue er 33 når 19/20 sesongen er over. 


Men jeg tror nok dette er mer et tegn på at de forbereder seg på at de Ligt ikke kommer hit. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
08.01.19 15:50

Juventus ser mest solid ut av de store. Har veldig mange strenger å spille på, et lass av matchvinnere. I tillegg til en duellstyrke ut av en annen verden. Man stiller minst med Bonucci, Chiellini, Mandzukic og  CR på offensive dødballer. Dybala og CR, to verdensklassespillere med to helt ulike registre. Svakheten er keeper. Et feilskjær mot United, men dette kom på et tidspunkt der Juve mer eller mindre vae klar gruppevinner samtidig som det var veldig ufortjent. 

Liverpool muligens på en god nummer to av soliditet, men kom såvidt videre fra sin gruppe. Ble rundspilt i Italia av et lag som stadig blir ranet for sine viktigste spillere, nå sist Jorginho. Tynn stall og vil måtte kjempe for hvert eneste poeng i ligaen. 

City treer så langt denne sesongen i min bok. Har hatt noen plutselige tap i PL i tillegg til tapet i første kamp CL. Muligens det høyeste maksimnivået og den beste bredden. Alltid en sinnsyk benk, men kanskje også derfor det er noe svingende opptredener pga mye rotasjon og div skadeutsatte spillere.

Barcelona på et ikke helt overbevisende 4. plass. På papiret er det mye som ser bra ut. 5 poengs ledelse i LL, enkel gruppeseier i CL tross en sterk gruppe. Men ser man bak resultatene så har man veldig ofte blitt reddet av Messi. Midtbanen har absolutt ikke satt seg. Hva er egentlig en toppet midtbane? Nobody knows. De som har fått mest kritikk er Dembele, Coutinho, Roberto og Busquets. Det forventes betydelig mer av Coutinho og Busquets spesielt som begge burde levert helt der oppe, men som pdd er langt unna. Dembele er et kapittel for seg selv, tidvis enestående og besitter en rå evne til å skape noe på egenhånd, men også periodevis et eneste stort balltap. Roberto er et usikkerhetsmoment i den defensive posisjoneringen, spesielt i et lag som ikke har satt seg. Vi venter både på at Arthur og Coutinho skal gjøre sine plasser til sine egne, men de må opp et nivå eller to på det jevne. 

PSG har rett og slett en for enkel liga til å måles på dette. I CL en del bra, men også tydelige mangler i laget. Er ganske åpenbart at Neymar og Mbappe har tatt overgangsbudsjettene. Resten av laget er langt ifra optimalt komponert, men for all del kvalitetsspillere i alle ledd. Vil alltid være en trussel med kontringsstyrken sin. 

Bak her skurrer det både for Real, Bayern og Atletico. Atletico som har vært så vanvittig stabile poengplukkere tre siste årene burde virkelig se sitt snitt i år å ta ligaen med Barcelona og Real som har enorm forskjell i topp og bunnivå. United er vel ikke verdt å nevne engang. 

Barcelona vil (forsøke) å føre kampene mot alle disse lagene. Men jeg det ryker 70/30 eller mer mot Liverpool/Atletico/PSG. Juve og PSG 50/50. 60/40 overtak vs Real/Bayern.

(Innlegget ble redigert 08.01.19 15:51)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
08.01.19 15:57

Personlig tror jeg ikke Todibo inn nødvendigvis må bety at de Ligt ikke kommer. Han kommer gratis og jeg har nesten vanskelig for å tro at han er tiltenkt en 4. stopperrolle allerede neste sesong. 

Men derimot om de Ligt nærmest var klar, så kan det godt hende man hadde avstått fra Todibo. 

Son
SonInnlegg: 8484
08.01.19 16:14
andwez: Liverpool tror jeg for eksempel hadde passet Barcelona jævlig dårlig.

Godt å se at flere ikke tror på at man vinner CL. Et av de lagene jeg frykter mest der ute bare pga kontringene. Spesielt på Anfield så hadde det stinket 3-4+ mål tap.

I motsetning til noen andre som så seg blindt på at man vant mot Inter, Tottenham og Real Madrid "uten problemer" og dermed hadde vanskeligheter for å se hvilke lag som skulle filleriste Barcelona. 

Spillemessig så er dette en av de svakeste Barcelona utgavene på veldig mange år. Har vanskelig å komme på en kamp denne sesongen hvor jeg satt og tenkte "wow , nå er vi gode".

(Innlegget ble redigert 08.01.19 16:16)

Cobi
CobiInnlegg: 58250
08.01.19 16:44

Det er ikke spesielt mye som tilsier at de Ligt er veldig aktuell for Barcelona nå, og det handler helt sikkert om mange ting, ikke bare Todibo og det kortsiktige behovet for nederlenderen.

De Ligt kan gå til ca alle klubber i verden. I Barcelona har man tre utmerkede stoppere som gjør at de Ligt i en første fase ville gått inn i en rulleringsrolle. Fyren er så attraktiv at han kan gå rett inn i elleveren til Juventus, Bayern, City, United, Chelsea, Arsenal, Tottenham, og i det hele tatt. Snart er Thiago Silva klar for utskiftning i PSG også, og jammen er ikke Ramos snart pensjonist i Real Madrid også (om man skal bruke det at Pique er aldrende som argument for at det snart er åpent i Barcelona, er jo både Ramos og Silva eldre enn Pique). Hvorfor skal han da prioritere Barcelona? Dette er ikke FM. Fyren har fri vilje. Hadde jeg vært de Ligt hadde jeg neppe hatt Barcelona som neste karrieretanke.

De Ligt representeres av Mino Raiola. Mino Raiolas forhold til Barcelona er at han var i konstant krig med klubben da Zlatan var der. Da Barcelona prøvde å hente Verratti for halvannet år siden, endte italieneren opp med å bytte ut agenten sin med Raiola, som begravde overgangsmuligheten som sin første akt som agent. Raiola krever ettersigende €12 millioner bare i agenthonorar for en de Ligt-overgang. Kort sagt: de Ligt får neppe råd fra sin agent om å velge Barcelona, han er tross alt representert av en fyr som fungerer like godt sammen med Barcelona som bajs hører hjemme på et koldtbord.

De Ligt koster typ €70 millioner. Barcelona ønsker å hente de Jong for typ €75 mill, og har til sommeren et udiskutabelt behov for å hente en nierreserve også, når Munir nå stikker gratis. Det er en reell mulighet for at det å klaske trekvart milliard på de Ligt kan bli litt voldsomt akkurat denne sommeren. Ja, han er et enormt talent, og jeg hadde elsket å se han i Barcelona, men det er et reelt spørsmål om prioriteringen er rett akkurat nå.

Jeg tror ikke de Ligt er veldig aktuell, og mer som en drøm enn en realitet. Men jeg tror ikke årsaken heter Todibo. Det er langt fra sikkert at han vil være i Barcelona neste sesong engang, utlån er nok en høyst reell mulighet.

Son
SonInnlegg: 8484
08.01.19 17:56

Ja, hvorfor skal noen spillere i verden signere for Barcelona når de kan gli rett inn i alle andre "topp" lag i verden. La oss heller fokusere på uprøvde og middelmådige spillere som godtar benk. Da blir vi nok best i verden, mens resten av verden raker opp det ene store talentet etter det andre. 

Alt er gjennomførbart. Greia her er at f.eks de Ligt er såpass god at hvorfor i helvete skal Lenglet være en hindring og når ble han en "utmerket" stopper? En spiller som MAX kommer til å være 3 valg i klubben? Selg han om det er det som er problemet. de Ligt hadde vært en spiller for fremtiden og man ikke klarer å hente slike spillere så er det fordi Barcelona raker inn den ene middelmådigheten etter den andre fordi de ikke prioriterer de som er best og har størst talent. 

Ja for hva er planen til Barcelona til sommeren? En ny spiss sikkert. Dette blir nok en halv-løsning for hvorfor skulle noen virkelig gode hele tatt komme hit? Så da punger vi ut 50 millioner euro for en halv-løsning. Et år senere dukker det opp et super-talent som koster 80-90 mill euro. Men han kan ikke hentes fordi man har en "utmerket" backup eller fordi man rett og slett ikke har råd.  

Det er Barcelona's jobb å sørge for at de beste og mest aktuelle spillerne kommer hit.  Om det betyr at enkelte må pakke kofferten så er det faen meg verdt det isteden for denne konstante pengebruken på middelmådigheter sesong etter sesong uten noe form for tenking på hvordan det har å si for fremtiden. 

de Ligt kunne kostet 150 millioner euro for min del om betyr at man hadde fått en verdensklasse stopper de neste 10-15 årene. Det betyr at man slipper å lete etter en stopper på veldig lang tid, noe som betyr at man kan starte å fokusere på andre områder. Med de Ligt tilfelle så burde det ikke være noen tvil om hans kvaliteter lengre. At Lenglet skal være en hindring er jo latterlig idiotisk, spesielt når man sikkert kan få 40-60 mill euro for Lenglet. 

(Innlegget ble redigert 08.01.19 18:09)

andwez
andwezInnlegg: 11339
09.01.19 10:29

Problemet til Barcelona er at jeg ikke tror de har sjans mot fysikken til Liverpool, City og minst av alt Juventus. Muligheten ligger i at de f.eks. møter PSG i finalen og unngår de førstnevnte på veien. Ikke at jeg tror PSG kommer noe lenger, de har samme problemene som Barcelona etter min mening. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
09.01.19 10:51

Jeg ønsker begge to, altså både de Jong og de Ligt. Men om jeg måtte velge, så faller valget ganske enkelt på de Ligt. Oppsiden er nok kanskje større på de Jong, både pga behovet men også fordi jeg anser Busquets som vanskeligere å erstatte. Men de Ligt virker å være en spiller som garantert hadde blitt en suksess og de Jong er betydelig mer usikker. Ja, han er utvilsomt spennende, men €75m spennende ? Egentlig ikke. Og jeg er jammen ikke sikker på om han har bevist nok til at han absolutt "bør bli" en nøkkelspiller for fremtiden. De Ligt derimot, der høres prisen riktig ut ift det han allerede har prestert.

Spissbehovet. Jajo. Jeg tror også at det vil søkes etter en ny backup-nier. Men akkurat her er jeg faktisk helt enig med Royu. En ekstra nier kan så absolutt vente og med to spillere som tilsynelatende passer aldeles utmerket ift Barcelonas spillestil i to nøkkelposisjoner så burde det vært et ikke-tema at dette prioriteres. Det som jeg mener burde vært en opplagt plan B dersom Suarez ikke spiller, så er det å spille Messi som en F9. Da med Coutinho på venstre og Dembele på høyre. I en slik situasjon får faktisk både Coutinho og Dembele spilt i sine foretrukne posisjoner. I mine øyne må det være en temmelig rå nier (og sannyligvis langt bedre enn det vi evt ender opp med) til for at en eventuell fremre treer skal toppe dette. Dette gjelder også dagens backup-løsninger. Coutinho, Messi, Dembele føles betydelig sterkere enn Dembele/Coutinho, Munir og Messi

Når det kommer til spørsmålet om hvorfor de Ligt skulle velge Barcelona, så mener jeg at man har kort å spille på, men at det selvfølgelig vil bli opp til spilleren selv og ta den endelige avgjørelsen. Jeg tror personlig at de Ligt vil bli best i Barcelona. Han vil få en lik rolle som i Ajax og han ville komme til et lag som baserer sitt spill på samme prinsipper. Tror også dette er noe de Ligt evner å se selv, men om han har det travelt med å få en nøkkelrolle i laget, så vil han ha bedre alternativer.

At man ønsker å skygge unna Raiola har jeg full forståelse for. Men i dette tilfellet bør det likevel gjøres et grundig og godt forsøk. 

Jeg frykter også personlig at de Ligt nå vil glippe, men det vil være et grov feil å ikke gjøre alt man kan. 

andwez
andwezInnlegg: 11339
09.01.19 14:19

Jeg tror ikke kjøpet av Todibo har så mye å si. 18 år, kommer gratis og tilnærmet null erfaring, lav lønn. 

Hvis det kommer flere Vidal-kjøp nå, altså halvgamle, halvdyre spillere med høy lønn på sin siste kontrakt uten videresalgsverdi - da gir jeg opp. Få nå inn de Ligt og bli ferdig med det, den gutten kommer til å vare to fulle kontrakter ++.

Disse tullekjøpene til Barcelona er mye dyrere enn å få inn typer som de Ligt. Blir litt som at det dyreste måltidet du spiser er på en dårlig restaurant. 

(Innlegget ble redigert 09.01.19 14:20)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41413
09.01.19 14:23
andwez: Hvis det kommer flere Vidal-kjøp nå, altså halvgamle, halvdyre spillere med høy lønn på sin siste kontrakt uten videresalgsverdi - da gir jeg opp. Få nå inn de Ligt og bli ferdig med det, den gutten kommer til å vare to fulle kontrakter ++.

Var dere virkelig ute etter Willian sist sommer? Og var villige til å betale en ganske feit sum for ham?

andwez
andwezInnlegg: 11339
09.01.19 14:30
KongOlav2: Var dere virkelig ute etter Willian sist sommer? Og var villige til å betale en ganske feit sum for ham?

Helt sikkert, han passer jo profilen til idiotkjøpene som styret gir grønt lys. 

Vi får først og fremst se hvor de Ligt ender, de  være med i kampen der. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41413
09.01.19 15:01
andwez: Helt sikkert, han passer jo profilen til idiotkjøpene som styret gir grønt lys. Vi får først og fremst se hvor de Ligt ender, de MÅ være med i kampen der.

Hvem er det egentlig som er hjernen bak dette tullet? Alt fra Turan via Paulinho til Vidal og kanskje Willian. Greit nok at det innimellom kan være hensiktsmessig med et kjøp av noe mer rutinert enn en 21-åring eller 23-åring, men da bør det være litt mer målrettet og virke noe mer gjennomtenkt enn hva dere har drevet med.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
09.01.19 15:21

Turan viste seg med tiden å være et elendig kjøp, men på papiret så dette ganske bra ut. Turan som en meget anvendelig og ikke minst god 10er i Atletico. Kunne bekle både midtbane- og kantrollen. At han ble lat og umotivert i klubben kan ikke ledelsen lastes for i dette tilfelle i min bok. 

Paulinho utvilsomt et upopulært kjøp blant fansen. Men man kan ikke si noe annet enn at han var et godt kjøp og til fansens store fortvilelse en type spiller Valverde ser ut til å like veldig godt. Skal man kritisere DoF her, så må det være at det ikke var noe særlig mer enn Paulinho som kom den sommeren, ikke selve signeringen av Paulinho. Nå skal det riktignok sies at hele greia med returen lukter vondt og at det kan foreligge kritikkverdige og tvilsomme forhold rundt returen.

Vidal har nok ganske så sikkert vært et ønske fra Valverde. Ikke nødvendigvis nøyaktig Vidal, men en slik type for å erstatte Paulinho. Det mest kritiiske ift denne overgangen er at risikoen er vel stor for at denne overgangen på sikt vil vise seg å være veldig dyr ift lønnen hans. 

Willian ble det heldigvis ikke noe av. Litt urovekkende at Willian var i søkelyset så absolutt. Sikkert mye pga hans meget gode kamper mot Barcelona. 

Selv om man tidvis river seg i håret over enkelte vurderinger synes jeg generelt sett at overgangene inn egentlig helt fra Guardiola sin tid på det jevne har vært gode. Det er selvfølgelig flere unntak, men det er jo alltid risiko og til dels sjansespill knyttet til overganger. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46867
09.01.19 16:18

de Jong mest sannsynlig klar. Kunngjøring neste uke sies det.

Rabiot og de Jong inn. Begynner å bli stappet på midten med Rakitic, Coutinho, Busquets, Vidal og Arthur der fra før.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
09.01.19 19:46

Er en liten stund siden nå at det Barcelona planla å gjøre var å hente Todibo, Rabiot og Frenkie De Jong, pluss en ung spiss til sommeren, og etter hvert som tiden går, så ser det ut som om det stemmer at dette har vært planen. Samme kilde (husker ikke hvem det var lenger, leste det på twitter) meldte at man ikke har råd til både De Ligt og De Jong, og at grunnen til at førstkommende ikke kommer er fordi man har prioritert sistnevnte. Så kan man sikkert mene mye om hvorvidt det er fornuftig.

Ellers, jeg tipper enten en eller begge av Vidal og Rakitic forsvinner til sommeren!

Son
SonInnlegg: 8484
09.01.19 20:17

Dårlig planlegging av Barcelona at man evt ikke har råd. Da får man selge Lenglet og Vidal. Så hjelper det ikke akkurat at man fortsetter med å gi bort spillere til gi-bort pris. 

Å hvem er denne unge spissen? Nok en middelmådighet eller noen som faktisk har potensial til å bli en fremtidlig spiss i klubben? For om han ikke har mulighet til det, så kan man like greit droppe det.

andwez
andwezInnlegg: 11339
09.01.19 21:34
LaVecchiaSignora: Turan viste seg med tiden å være et elendig kjøp, men på papiret så dette ganske bra ut.

Det er jeg helt uenig i, men ok. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7036
09.01.19 22:16
andwez: Det er jeg helt uenig i, men ok.

Måten dette skjedde på var også under enhver kritikk. Midt under valgkampen, uten noen sittende president, og med statuetter som tilsa at man i slik en periode uten sittende president ikke skulle bruke penger på annet enn det som var nødvendig for å opprettholde normal drift. 

I denne situasjonen benyttet altså Bartomeus styre, og da naturligvis med velsignelse fra Barten selv, anledningen til å kjøpe Turan midt i valgkampen for å styrke Bartens kandidatur, og samtidig stikke kjepper i hjulene for andre kandidater som måtte ønske å love andre spillere inn. Turen var på dette tidspunktet en av Barcelonas dyreste signeringer noen gang. Ikke bare opprettholdelse av normal drift med andre ord. 

Dette att på til i et sommerovergangsvindu der man hadde transferban. 

(Innlegget ble redigert 09.01.19 22:17)

GMartino
GMartinoInnlegg: 2784
10.01.19 03:05

Xavi ferdig etterhvert med trenerkursene; kan begynne neste sesong. Siste årene har låten gått monotont i at alle virker ha Barca-DNA! Får Xavi spørsmål ang enkeltes utsikter virker alle være positivt. Håper svarene hovedsakelig er høflige. Tøffere når det er lag som står i sentrum. Dunket og dunker løs på Madridlagene i det minste...Gitt oss flere gode stunder med de kommentarene Xavi.

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 3997
10.01.19 13:03

En ny Paco

andwez
andwezInnlegg: 11339
10.01.19 14:27
GMartino: Siste årene har låten gått monotont i at alle virker ha Barca-DNA! Får Xavi spørsmål ang enkeltes utsikter virker alle være positivt. Håper svarene hovedsakelig er høflige. Tøffere når det er lag som står i sentrum. Dunket og dunker løs på Madridlagene i det minste...Gitt oss flere gode stunder med de kommentarene Xavi.

Dette var litt av en hengemyr

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4330
10.01.19 14:33

GMartino begynner å peke seg ut som en det er verdt å holde et godt øye med.

Han har en vært interessant stil.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
10.01.19 14:50

Bekrefter agenten til Icardi(kona altså) at både RM og Barca er interessert i Icardi. 

Cobi
CobiInnlegg: 58250
10.01.19 14:55
King-Xavi6: Bekrefter agenten til Icardi(kona altså) at både RM og Barca er interessert i Icardi.

Han er i sluttforhandlinger om ny kontrakt i Inter. Passer sikkert fint å slenge inn Barcelona som interessert da.

Jeg har svært liten tro på at Icardi er aktuell. Han er en karakter som de allerede har brynt seg på i Barcelona, han er tross alt la Masia-produkt, og det funka dårlig. Så har han vokst opp siden den gang, men likevel er han preget av kontroverser. Påstått dårlig forhold med Messi har han også (dog noe de to selv avviser), og spilletypen høres heller ikke helt perfekt ut.  I tillegg representerer han en utgift jeg har liten tro på at Barcelona kan slenge ut nå, om da ikke alt av andre overgangsmål skulle glippe.

Bouhafsi melder at Bayern har meldt seg på om Rabiot, de vil hente han i januar noe PSG er veldig keen på (og PSG ser vel mildt sagt positivt på at Barcelona ikke får han). Samtidig melder stadig flere at de Jong og Barcelona er enige om en femårsavtale og at forhandlingene med Ajax ikke forventes å skape problemer.

Son
SonInnlegg: 8484
10.01.19 14:59

Ser at det svirrer rykter om at Rabiot vil kreve i kontrakten sin at han ikke skal spille defensiv midtbane. Altså Busquets rollen.

Altså det er jo såpass random at det nesten må være sant. Samtidig som at det slår meg at han er typen til å kreve noe sånt. Sleng på dette med at han griner så fort han ikke spiller og ikke vil være "reserve" for landslaget til Frankrike så har man rett og slett en fyr man ikke burde ta inn i klubben.


Ellers siden ingen evner å nevne noen aktuelle spillere så vil jeg lansere Timo Werner, ett år igjen av kontrakten til sommeren. Han blir nok solgt til sommeren og da synes jeg man burde være med her. Mellom 50-100 mill euro antas vel. 
Perfekt alder(blir 23 år i år)
Har litt erfaring, har stort potensial, kan spille ving og spiss. 

Det er hvert fall få spillere der ute som er ledige, som har potensialet og som har en høy salgsverdi selv om han skulle være dårlig etterpå. 

Enten må man grave dypere eller så må en fyr med mer rutine inn. Jeg synes den siste løsningen burde unngås.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
10.01.19 19:14

Rabiot har allerede motsatt seg DM-rollen i PSG, så det høres nesten mer sannsynlig ut enn at skulle låte usannsynlig. 

Icardi bør man styre unna. Dersom Suarez skulle bort, så greit nok, da hadde det kanskje vært aktuelt. Men det er jo ingenting som indikerer noe slikt, så vi ville fått en spiller som er for dyr for benken, men som likevel ikke ville hatt en plass på laget. Skulle man først se etter en spiller i den prisklassen, så blir det bare enda mer tåpelig å gi seg mtp de Ligt. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
10.01.19 19:49

Icardi er god for all del, men en spiss i toppklasse? Ikke enda ihvertfall. Styr unna.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg