Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Son
SonInnlegg: 8858
10.02.19 22:23

ter Stegen redder oss igjen..

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.02.19 22:23

Verdens beste  keeper

pregra
pregraInnlegg: 8838
10.02.19 22:40

Hvis vi ikkr vinner CL er det bare å få Valverde til helvete bort. Detta er så langt unna Barca-fotball som det er mulig å komme. Blir bare kjedeligere og kjedeligere og kjedeligere.

milfern
milfernInnlegg: 71526
10.02.19 22:41

Det er tungt å lede serien med bare seks (egentlig syv) poeng ser jeg :)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.02.19 22:41

Bedre i andre, men likevel skuffende kamp. Med fasit i hånd burde Alena startet for Vidal. At Dembele satt på benken fra start har selvsagt med fysikken å gjøre, det skjønner alle uten agenda. Fullførte vel første trening skikkelig først i går. Malcom kunne dog godt ha startet etter den gode kampen sist, for å få litt tempo offensivt. 

Son
SonInnlegg: 8858
10.02.19 22:42

2 skudd på mål var det vel? Hvor det ene skuddet kommer rundt 90 min av Dembele. Andre omgang startet bra. Varte i ca 15 minutter. Så var ikke noen av de offensive noe å særlig mer å se av.


Her kastet man bort en gyllen mulighet fordi Valverde av en eller annen grunn vurderer at Coutinho fortjener sjanse etter sjanse.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3194
10.02.19 22:44

" hvis vi ikke vinner CL". Dette laget er ikke i nærheten av å være god nok til å vinne CL. 

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3194
10.02.19 22:46

Malcolm har en fantastisk kamp mot real og scorer. Han sitter hele kampen på benken mens flopinho spiller nesten hele kampen.. Ord blir fattige

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41615
10.02.19 22:47

Ikke det beste angrepet gjort av Barcelona. Men fin dominans da.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.02.19 22:58

At dette laget ikke kan vinne CL er det dummeste jeg leser her inne, men så er det jo de samme apekattene som fremfører det også da. Man leder La Liga, langt foran Real Madrid og Atletico Madrid. Mot Atleti har man spilt uavgjort borte denne sesongen, mens Real Madrid har man høvla over og nå sist spilt uavgjort mot. Selvsagt kan man slå begge disse i CL. Så er det i realiteten kun PSG, Juventus, City og Liverpool som gjenstår som «uslåelige». PSG skal vel først og fremst konsentrere seg om å gå videre mot United. 

Ja, City spesielt ser selvsagt bedre ut om dagen, men det har de gjort tidligere sesonger også. Uten at det har vist igjen når Barcelona har møtt de, for å si det sånn. Barcelona er favoritter mot Liverpool også. Trolig også mot Juve.

Det kan godt tenkes at Barcelona ikke vinner CL denne sesongen. Mest sannsynlig gjør de det ikke. Kanskje ryker man allerede mot Lyon. Men at man ikke har sjans? Det er enkelt og greit vas. Oddsmarkedet er ikke fasit, men de har Barcelona på andreplass bak City. Laaaangt større underdogs enn den klare spanske ligalederen har vunnet CL tidligere, for å si det forsiktig.

Folk her inne håper jo nærmest at det går til helvete, bare for å kunne si «hva var det jeg sa» etterpå. Hver kamp klages det på oppstillingen, bare for å sikre ryggen for den påfølgende klagingen, dersom det går dårlig. VGDs mest deluded supportergruppering, og det sier faen ikke lite.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2750
10.02.19 23:02
Cobi: apekattene

Fy søren dere har mange av dem her inne. Og ja, jeg er helt enig at det er så dumt å skrive at Barca ikke kan vinne CL. Det handler egentlig bare om litt mer rytme og form. 

Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
10.02.19 23:03

Strålende innlegg Cobi. Spent på om trollene venter 15 minutter og tenker seg om før de svarer

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
10.02.19 23:35

Ikke poeng å stresse over Barcelona anno Februar 2015. Svake greier selvfølgelig i dag, men igjen kan man merke at motstanden i La Liga har økt de siste årene.

Føler laget sitter inne med noen gir til, men hvem som helst her hadde sagt ja på flekken til 6-7 poeng forsprang på dette tidspunktet i august - og nå får man en midtuke uten match + hjemmekamp mot Valladolid før råkjøret begynner. 

Edruelighet er viktig og jeg er 100 % sikker på at er det et lag i verden som har evnen til å holde roen og stø kurs så er det Barcelona. Selv om 90 % av fansen mister motet og ser mot Madrid hver gang det ikke blir 3 poeng. 

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4016
10.02.19 23:36

På tippekupongen til Roy sto det borteseier

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
10.02.19 23:40
Kubala: Selv om 90 % av fansen mister motet

Først og fremst fordi dere har en del cheerleaders som er mer opptatt av å kritisere klubben enn noe annet, noe man glatt ser her inne.

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
11.02.19 00:12

Ser jeg faktisk skrev Ferbuar 2015 så tydelig at jeg fortsatt lever i et år Barcelona tok det the treble :) 

Klubb og lag er to forskjellige ting her, viktig å skille mellom kritikken mot administrasjon og førstelaget. Det sagt, både her og blant Barca klikken på Twitter er det helt sinnsykt mye syting. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
11.02.19 08:07

0-0 på San Mames er ikke blant de mest besynderlige resultatene i årets sesong. Greit med 1 poeng i en av sesongens vanskeligste kamper. Eneste jeg egentlig har å si på laguttaket er fraværet av Malcom. Han fikk spilt på seg selvtillit mot Real, så han kunne gjerne fått anledningen igjen. Han er en spiller som har noe å bidra med, så la ham spille seg enda bedre. Men her hadde selvfølgelig Valverde fått kritikk om han hadde startet uten Messi og tapt også. I likhet med den andre kampen i baskerland har man jo hatt for vane å få etter en landslagspause med slitne sør-amerikanere som da ofte får starte på benken. Da hagler kritikken da også.

Vidal/Alena er lett å si i etterpåklokskapens navn. Men samtidig er det ikke vanskelig å forstå at man starter med en kriger i en krigerkamp. 

I CL tror jeg det blir vanskelig. Men mest fordi de argeste konkurrentene har ekstremferdigheter som vil kunne straffe Barcelona. Tenker da først og fremst på kontringsstyrke som Liverpool og ekstem duellstyrke som Juve. Altså ikke nødvendigvis fordi de andre lagene er bedre. Det sagt, så er det veldig åpent. City har kanskje vært jevnt over mest overbevisende, men de har hatt nok av blemmer til å utelekke dem som en veldig stor favoritt. 

milfern
milfernInnlegg: 71526
11.02.19 18:40
peraleks: Først og fremst fordi dere har en del cheerleaders som er mer opptatt av å kritisere klubben enn noe annet, noe man glatt ser her inne.

Det er nesten samme tilstand her inne som i RM-klubbtråden under Lopetegui sine første (og siste) måneder i Real Madrid. Med ett par hederlige unntak.

Latterlig.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
11.02.19 18:43
milfern: Det er nesten samme tilstand her inne som i RM-klubbtråden under Lopetegui sine første (og siste) måneder i Real Madrid. Med ett par hederlige unntak. Latterlig.

Yep, bare at Barcelona med få unntak vinner La Liga om og om igjen. Med den kritikken Valverde får spesielt her inne, så skulle man tro klubben kjempet i nedrykksstriden.  

(Innlegget ble redigert 11.02.19 18:44)

Son
SonInnlegg: 8858
11.02.19 19:02

Det handler om måten man spiller og ikke antall trofeer, idiot. 

Alltid morsomt at RM supportere skal vifte med fingeren når dere satt seneste for et par mnd siden å skrek i hver eneste kamp hvor ræva dere spilte. 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 19:03)

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
11.02.19 19:24
Son: Det handler om måten man spiller og ikke antall trofeer, idiot.  Alltid morsomt at RM supportere skal vifte med fingeren når dere satt seneste for et par mnd siden å skrek i hver eneste kamp hvor ræva dere spilte.

Du + flere ikke ser ut til å se noen form for lyspunkter, kritikken er fullstendig ensporet. Kort og godt gjennomgående syting for ikke å snakke om dine artige tanker rundt CL. 

I det minste lysnet det til i RM-tråden så fort man faktisk begynte å løfte spillet, her går du i bresjen for den samme bitchingen 24/7 uavhengig av hvordan laget ditt gjør det. 

Forresten, venter fremdeles på kebaben vi bestilte på lørdag.  

 

(Innlegget ble redigert 11.02.19 19:27)

Son
SonInnlegg: 8858
11.02.19 19:57
peraleks: Du + flere ikke ser ut til å se noen form for lyspunkter, kritikken er fullstendig ensporet. Kort og godt gjennomgående syting for ikke å snakke om dine artige tanker rundt CL.  I det minste lysnet det til i RM-tråden så fort man faktisk begynte å løfte spillet, her går du i bresjen for den samme bitchingen 24/7 uavhengig av hvordan laget ditt gjør det.  Forresten, venter fremdeles på kebaben vi bestilte på lørdag.

Uff her var det mye dumt og useriøst. 

At det har blitt mye denne sesongen kommer rett og slett av laget ikke har løftet seg overhode. De har blitt dårligere fra i fjor i alle faser.

Det stemmer dessverre ikke noe du heller ikke kan dokumentere. Jeg har allerede klagd mer denne sesongen enn jeg gjorde i hele fjor. Med god grunn for dette laget spiller shit og da blir kritikken helt etter det. Du er tydeligvis ikke veldig smart som ikke klarer å se dette. Barcelona har ikke løftet spillet sitt. De har blitt gradvis verre utover sesongen.

Jeg tviler på at du virkelig sitter å ser på alle Barcelona kampene, så du har strengt tatt veldig lite du skulle komme med for å vise at kritikken min er feil eller at jeg er så fryktelig på villspor som du hevder jeg er. 

Valverde hever ikke underholdningsverdien, får ikke det beste ut av spillerne, gjør merkelig avgjørelser og vurderinger, er for defensiv, trøtt og kjedelig. Da spiller det ingen rolle om man vinner La Liga eller tar knepen seier mot hva på papiret skal være veldig dårligere lag. Det handler om hvordan det gjøres på og enn så lenge den måten bare blir dårligere og dårligere under hans ledelse så blir ting deretter.

Stikk i din egen klubbtråd om du ikke liker det. Var ikke som om jeg eller andre Barcelona supportere kom for å klage på hvor mye dere klagde på troppen deres som har sikret dere 3 CL trofeer på rad.


Iniesta
IniestaInnlegg: 2047
11.02.19 20:00

Ikke mat trollet

Son
SonInnlegg: 8858
11.02.19 20:07

Sorry. Skal ikke skje igjen.

milfern
milfernInnlegg: 71526
11.02.19 20:17
Son: Alltid morsomt at RM supportere skal vifte med fingeren når dere satt seneste for et par mnd siden å skrek i hver eneste kamp hvor ræva dere spilte.

Hehe. Real Madrid spilte ikke ræva. Det var poengfangsten som var det kritiske. Og det er faktisk det som er førsteprioriteten i fotball.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
11.02.19 20:43
Son: Uff her var det mye dumt og useriøst.  At det har blitt mye denne sesongen kommer rett og slett av laget ikke har løftet seg overhode. De har blitt dårligere fra i fjor i alle faser. Det stemmer dessverre ikke noe du heller ikke kan dokumentere. Jeg har allerede klagd mer denne sesongen enn jeg gjorde i hele fjor. Med god grunn for dette laget spiller shit og da blir kritikken helt etter det. Du er tydeligvis ikke veldig smart som ikke klarer å se dette. Barcelona har ikke løftet spillet sitt. De har blitt gradvis verre utover sesongen. Jeg tviler på at du virkelig sitter å ser på alle Barcelona kampene, så du har strengt tatt veldig lite du skulle komme med for å vise at kritikken min er feil eller at jeg er så fryktelig på villspor som du hevder jeg er.  Valverde hever ikke underholdningsverdien, får ikke det beste ut av spillerne, gjør merkelig avgjørelser og vurderinger, er for defensiv, trøtt og kjedelig. Da spiller det ingen rolle om man vinner La Liga eller tar knepen seier mot hva på papiret skal være veldig dårligere lag. Det handler om hvordan det gjøres på og enn så lenge den måten bare blir dårligere og dårligere under hans ledelse så blir ting deretter. Stikk i din egen klubbtråd om du ikke liker det. Var ikke som om jeg eller andre Barcelona supportere kom for å klage på hvor mye dere klagde på troppen deres som har sikret dere 3 CL trofeer på rad.

Nei jeg ser ikke hver Barcelona-kamp, det har jeg aldri hevdet heller haha. Men jeg registrerer da altså at Barcelona er på topp i La Liga og med i både CL og Copa, og er virkelig ikke verdig bitch bitch bitch 24/7 når jeg først ser en cule-kamp. 

Samtidig har jeg litt mer respekt for Cobi og co. enn det jeg har for søppel Geers/Royu/Son, så tror vi avslutter denne. Men ikke kebaben, nå har du fått bestillingen og dere lover noe annet enn 2 dagers leveringstid, så skjerpings!

Son
SonInnlegg: 8858
11.02.19 20:48

Å igjen. Du registrer poengfangst. Hva sier poengfangst om spillestil og hvor underholdende man spiller? Absolutt ingenting.

God bedring.

milfern
milfernInnlegg: 71526
11.02.19 21:05
Son: Å igjen. Du registrer poengfangst. Hva sier poengfangst om spillestil og hvor underholdende man spiller? Absolutt ingenting.

Du vil ha både pose og sekk. Greit det.

Son
SonInnlegg: 8858
11.02.19 21:51

Jeg tar heller underholdende fotball foran titler. Trofeene kommer gjerne av seg selv når man heter Barcelona så jeg synes ikke akkurat det er det største problemet om dagen. Det er faktisk så bra at man snakkes om å ta CDR mindre seriøs.

Det er ikke pga at Barcelona spiller så jævlig underholdende at de kommer. Men pga den enorme forskjellen mellom de beste og resten om dagen. 

Da synes jeg det ikke er så ille å forvente og kreve at lag som Barcelona skal evne å spille underholdende fotball langt oftere enn hva man er vitne til i år. Det burde faktisk være minste kravet.

Men nå forklarer jeg meg for en gjeng som hadde Mourinho som trener så er vel ikke så mye forståelse å hente fra den gjengen.


(Innlegget ble redigert 11.02.19 21:54)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
12.02.19 12:16
Son: får ikke det beste ut av spillerne,

Det er lett å finne frem pekefingeren, uten å huske alle de tingene som faktisk har blitt bedre. 

Ter Stegen framstod i 16/17 ganske usikker og det var mange som ble nervøs av Ter Stegens litt naive spillestil. Mange mente at man var tydelig svekket etter salget av Bravo. Men så kom 17/18-sesongen hvor han virkelig befestet sin som en bunnsolid førstekeeper, rett og slett den ultimate sweeper-keeperen helt oppe i verdenstoppen.

Sammen med Ter Stegen tok Umtiti også steget opp fra lovende til en stopper i toppen. Begge to viktige faktorer for at man nesten gikk gjennom fjorårets sesong uten serietap. 

Så er det vanskelig å komme utenom Jordi Alba som har fått en ny vår og vært bedre enn noensinne under Valverde. 

Man mistet altså Neymar og fikk servert Paulinho. Og selv om Paulinho ikke akkurat var en erstatter for Neymar mildt sagt, så er det liten tvil om at Paulinho var en positiv overraskelse under Valverde. 

Synes faktisk Suarez også bør nevnes. Han var utvilsomt en eneste lang frustrasjon hele høsten 17, men etter det, så har han vært jevnt over top 3 niere i verden.

Messi er Messi, men presterer så absolutt. 

Dembele er jo et ganske komplisert tilfelle. Likevel er det vanskelig å komme utenom at han har hatt en del holdningsproblemer. Forhåpentligvis er dette forbi, men jeg har likevel vanskelig for å tro at det ville vært en bedre løsning og gitt han masse tillit i en periode han har virket ganske lite dedikert. Er forhåpentligvis på vei til å slå ut i full blomst og han har tilsynelatende tatt steg i å bli en spiller med lavere feilprosent samtidig som han har ivaretatt det offensive uromomentet. 

For min del synes jeg det er mye godt arbeid av Valverde her. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg