Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
andwez
andwezInnlegg: 11344
12.02.19 12:26

Problemet mitt mer Valverde er at jeg føler en bedre trener hadde fått så jævlig mye mer ut av det laget her. 

Son
SonInnlegg: 9153
12.02.19 13:04
LaVecchiaSignora: Ter Stegen framstod i 16/17 ganske usikker og det var mange som ble nervøs av Ter Stegens litt naive spillestil. Mange mente at man var tydelig svekket etter salget av Bravo. Men så kom 17/18-sesongen hvor han virkelig befestet sin som en bunnsolid førstekeeper, rett og slett den ultimate sweeper-keeperen helt oppe i verdenstoppen. Sammen med Ter Stegen tok Umtiti også steget opp fra lovende til en stopper i toppen. Begge to viktige faktorer for at man nesten gikk gjennom fjorårets sesong uten serietap.  Så er det vanskelig å komme utenom Jordi Alba som har fått en ny vår og vært bedre enn noensinne under Valverde.  Man mistet altså Neymar og fikk servert Paulinho. Og selv om Paulinho ikke akkurat var en erstatter for Neymar mildt sagt, så er det liten tvil om at Paulinho var en positiv overraskelse under Valverde.  Synes faktisk Suarez også bør nevnes. Han var utvilsomt en eneste lang frustrasjon hele høsten 17, men etter det, så har han vært jevnt over top 3 niere i verden. Messi er Messi, men presterer så absolutt.  Dembele er jo et ganske komplisert tilfelle. Likevel er det vanskelig å komme utenom at han har hatt en del holdningsproblemer. Forhåpentligvis er dette forbi, men jeg har likevel vanskelig for å tro at det ville vært en bedre løsning og gitt han masse tillit i en periode han har virket ganske lite dedikert. Er forhåpentligvis på vei til å slå ut i full blomst og han har tilsynelatende tatt steg i å bli en spiller med lavere feilprosent samtidig som han har ivaretatt det offensive uromomentet.  For min del synes jeg det er mye godt arbeid av Valverde her.

Okei så det er Valverdes skyld at Umtiti og ter Stegen ble gode? Okei. Nå har jeg hørt alt. 

Jordi Alba var god før Neymar og har blitt viktigere etter Neymar. Under Neymar så stoppet Neymar alltid opp angrepene og ga sjeldent fra seg ballen til Alba etter han kom på overlapp. At han har god sesong skyldes heller ikke pga Valverde. 


Paulinho var allerede god fra før. Som jeg sa etter sesongen jeg ville mye heller beholdt han enn at man kjøpte Vidal. Dere mente jo det var en oppgradering. Det vil nå hvert fall ikke jeg si mtp på hva den rollen de har i laget. Ingenting Valverde gjorde tok han til en nytt nivå. Han har vist det samme i Brasil og i Kina. Det var bare enkelte uvitende som droppe han fortsatt var Spurs-Paulinho. For 40 mill euro så vil jeg si det er temmelig flaks/korrupsjon at man fikk den samme summen tilbake. 

Ja selvsagt, her nevner man alle toppspillerne man kan. Suarez er fortsatt helt forferdelig spillemessig, ikke bare høsten 17. Igjen er det Valverdes skyld for at Suarez har vært topp 3 eller er det Suarez sin skyld?. Kan du ikke nevne Messi mens du er i gang også? Å nei faen du gjorde det også. Det er sikkert Valverde sin skyld det også. Han sørger jo tross alt for at Messi må gjøre alt sammen. Kudos til Valverde for å sørge for at Messi aldri noensinne har måtte gjøre mer enn nettopp disse 2 sesongene.

I år har jo forsvarsrekken, midtbanen og angrepspillerne blitt dårligere. Angrepet har blitt dårligere som et resultat av at det andre ikke fungerer.
På samme tid har han ikke klart å få frem Coutinho, slet en god stund med Dembele som jeg vil si at ikke er akkurat pga han at han nå blomstrer. Han har ikke fått frem Gomes, Munir, Paco, Digne, Miranda, Denis, Mina, A.Vidal og Deulofeu. 

Rakitic har blitt dårligere siden i fjor, Busquets har blitt dårligere, Coutinho har blitt dårligere. Med all respekt til Suarez og Messi så vil jeg også si at de har blitt dårligere i år enn i fjor. Umtiti før han ble skadet så dårligere ut. Roberto har blitt dårligere(var strengt tatt alltid dårlig så la gå).

Han har ikke fått frem Malcom, han bruker Arthur fortsatt som en defensiv spiller og ikke utnytter kvalitetene hans fremover i banen. Han bruker fortsatt Roberto foran Semedo. Han bruker fortsatt Dembele på venstresiden selv om han helt åpenbart er mye bedre på høyresiden. Man har fortsatt ikke prøvd noe særlig ut det å spille Dembele, Coutinho, Suarez og Messi på banen fra start fremfor å måtte ofre en av Coutinho og Dembele hver bidige kamp som i grunn resulterer at en av de blir dårligere.

Presset, tempoet og kontrollen man hadde i fjor er dårligere og blitt borte. Fordi han ikke klarer å få de til å jobbe, altså han hever ikke intensiteten på samme måte som hva andre trenere gjør. Da sitter jeg med følelsen av at det ikke er han som hever nivået. Som igjen bunner ned til at jeg tror at det er andre trenere som hadde fått mer ut av dette laget enn hva han har klart. Hvem får vi aldri vite så det er ikke vits å spørre meg om hvem som hadde gjort det.

Ja også har han har knapt prøvd å fått frem noe fra B-laget. Elendig logikk i rotasjoner og over-rotasjoner.

Jevnt over elendig arbeid. Det faktumet at han sitter i jobben enda er pga Messi. Ikke pga at han har gjort et "godt arbeid" som du hevder at han gjort fordi Alba, Suarez, ter Stegen og Umtiti har tatt "steg"

(Innlegget ble redigert 12.02.19 13:08)

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
12.02.19 17:02
Son: Han har ikke fått frem Malcom, han bruker Arthur fortsatt som en defensiv spiller og ikke utnytter kvalitetene hans fremover i banen.

Mener du ikke at Arthur ikke har kvaliteter fremover i banen ? 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
12.02.19 17:14
Son: Okei så det er Valverdes skyld at Umtiti og ter Stegen ble gode?

På samme måte som du mener Valverde skal ha sin skyld for at enkelte spillere blir "dårligere", så skal det selvfølgelig gis ros for de tilfellene der utfallet er bra. Det er absolutt ikke gitt at alle talenter utfyller sitt potensial og blir den spilleren de har forutsetningene for å bli. Det er selvfølgelig fortjenesten til hele støtteapparatet og aller mest spillerne selv, men treneren skal også ha sin del av æren for både godt og dårlig arbeid. 

Son
SonInnlegg: 9153
12.02.19 17:28
LaVecchiaSignora: Mener du ikke at Arthur ikke har kvaliteter fremover i banen ?

Jeg mener at enten får beskjed om å spille slik han gjør eller så har han ikke kvaliteter til å bidra fremover :) Om han får beskjed om å spille slik så er det Valverde som hindrer han å bruke de kvalitetene som bor i han. 

Dersom han ikke har de kvalitetene. Noe jeg ikke tror han har så har jeg rett. 

=)

Son
SonInnlegg: 9153
12.02.19 18:00
LaVecchiaSignora: På samme måte som du mener Valverde skal ha sin skyld for at enkelte spillere blir "dårligere", så skal det selvfølgelig gis ros for de tilfellene der utfallet er bra. Det er absolutt ikke gitt at alle talenter utfyller sitt potensial og blir den spilleren de har forutsetningene for å bli. Det er selvfølgelig fortjenesten til hele støtteapparatet og aller mest spillerne selv, men treneren skal også ha sin del av æren for både godt og dårlig arbeid.

Nei det er absolutt ikke det samme å si at Alba har blitt litt bedre som tross alt er en etablert fotballspiller enn å si at Malcom som knapt har fått noen sjanser. Det er 100% Valverdes avgjørelse. Kan du si at det er 100% Valverdes fortjeneste at Alba har blitt "god igjen"? Nei du kan ikke det. 

Det er ikke noe revolusjonerende fremdrift som skyldes av Valverdes ekspertise som kommer av det. Det kommer rett og slett av at Alba blir mye mer belønnet med løpene sine fremover i banen nå enn når Neymar var her. Så har Messi og Alba jobbet opp en mye bedre forståelse. Er det Valverdes skyld? Nei.

Er det Valverdes skyld at han ikke får det beste ut av Coutinho? Ja. Er det Valverdes skyld at han benker så å si Coutinho eller Dembele hver kamp? Ja. Da kan han også klandres for dere mangel på stabilitet fordi uregelmessig spilletid fører gjerne til det. I fjor var det Dembele, i år er det Coutinho.
Kan Valverdes klandres for å ikke bruke B-lagsspillere oftere? Ja det kan han. Kan Valverde klandres for å 

Kan du bevise at Valverde er årsaken til at ter Stegen, Umtiti og Alba etc har blitt bedre pga av noe han har gjort? Nei du kan ikke det. Det er absolutt ikke på samme måte når man trekker frem andre spillere som lider i prestasjoner pga noe han gjør.

Hva er det han gjør som gjør Suarez, Alba, Umtiti, ter Stegen etc så mye bedre enn hva de var før? Kan det rett og slett i dette tilfelle ha noe med at disse spillerne er pure kvalitet og dermed tar de stegene helt naturlig selv? 

F.eks Alba skinner fordi Neymar dro. Ikke pga hva enn du mener at Valverde har gjort. Dette er en av grunnene for at jeg gnåler om at jeg vil ha Dembele på høyre. Ikke bare for å strekke motstanderen mer, men også for å gi mer rom til Alba OG sørge for at man har trussel på begge sider av banen. Dette har han altså enda ikke forstått fordi han tror Messi ligger ute å vaker på høyrekanten hele kampen. Messi skal spille for det meste sentralt, med en smule mer mot høyre. Ikke bare det med hver gang Messi er inne i midten så er høyresiden helt fullstendig blottet for offensivt. Fordi Roberto er ingen Alba.
Om han endelig har begynt å fatte at Semedo er en bedre back gjenstår fortsatt å se. Men dette er jo nok enda en bevis på at han ikke gjør en god jobb og ikke får det beste ut av spillerne. At du prøver å kreditere Valverde for at Suarez, Messi, Alba, ter Stegen etc ser gode ut må være noe av det dummeste jeg har lest noensinne. Spesielt når du velger å lukke øynene til alt det andre.

Draciger
DracigerInnlegg: 10150
13.02.19 23:10
Son: At du prøver å kreditere Valverde for at Suarez, Messi, Alba, ter Stegen etc ser gode ut må være noe av det dummeste jeg har lest noensinne. Spesielt når du velger å lukke øynene til alt det andre.

Du lukker vel øyna du å?

Ved å si at det er dummeste du har lest så har du vel drept debatten.

(Innlegget ble redigert 13.02.19 23:14)

arildlol
arildlolInnlegg: 3775
14.02.19 14:39

Ser vi blir linket til Jovic, det tror jeg kan være et godt alternativ som en erstatter for Suarez.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1947
14.02.19 15:04

"Aldri" sett han spille. Hvilke kvaliteter har han som passer inn for oss? 

D10S
D10SInnlegg: 4282
15.02.19 10:31

Ser ut som Royu får ønsket sitt oppfylt: Valverde forlenger kontrakten til ut 19/20-sesongen, med opsjon på et år til!

Nå blir det fest her.

mirar
mirarInnlegg: 7899
15.02.19 12:55

Gampe fotball i flere år, Coutinho finner nok ikke former og selges nok sikkert med tiden.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2891
15.02.19 14:22

En Lee Harvey Oswald etterhvert kunne vært fint- så mange å ta av vet ikke hvor en skal begynne.

Son
SonInnlegg: 9153
15.02.19 16:56

En skandale. 

Da er det bare å håpe på null trofeer i år så han får sparken. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1947
15.02.19 17:57

Dårlig nytt for oss. Det finnes så mange bedre og mer spennende trenere enn Valverde. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7053
15.02.19 18:49

Det lå vel egentlig i kortene at Valverde kom til å forlenge kontrakten. Resultatmessig har jo han levert varene bortsett i fra i Champions League. Lengden på kontrakten til en fotballtrener har uansett begrenset verdi. 

Personlig hadde jeg nok ønsket meg en mer ambisiøs trener.

AxelRudiPell
AxelRudiPellInnlegg: 352
16.02.19 08:39

Kan det være at man vurderer det dithen at Valverde er en brukbar løsning frem til Xavi overtar roret i 2021? Gitt at profetien oppfylles i 2021, så ville det ikke vært hensiktsmessig å erstatte Valverde med enda en mellomting/kortsiktig løsning innen den tid.

Det kjipe er selvsagt at Valverde skal legge beslag på enda noen år av Messis resterende år på topp.

Son
SonInnlegg: 9153
16.02.19 20:06

Merkelig lag. Men det er vel et greit tegn på at man ikke har så bred tropp som man engang hadde. Nå har man spilt med amputert lag i flere uker, men må likevel spille noen av de viktigste spillerne rett før CL. 


Det eneste som betyr her er å ta en tidlig ledelse og ro inn. Bytte ut de viktigste spillerne.

Synes det er merkelig at Malcom nok en gang blir benket. Men han og Coutinho burde komme innpå hvert fall.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2891
16.02.19 20:51

Selvom denne uken vært fri, sonet suspensjon mot Valencia så kjenner nok Busquets kjøret. Kunne latt ham starte 2.omg istedet. Vidal inn i pivote.

Ronaldo på plass, skadet i grisehodet clasico noen mnd etter han ble kjøpt i 2002

Son
SonInnlegg: 9153
16.02.19 20:52

Her gjør Valverde nok en gang feil. Roberto alene på høyresiden. Mens Alba og Dembele på den andre siden. Alba er et angrep alene. 
Roberto er ikke.


Så ser jeg ikke helt hvorfor behovet for å spille med Boateng. Malcom kunne gått inn å spilt spiss i dag. Boateng lånet var så jævlig tullete. 

(Innlegget ble redigert 16.02.19 20:57)

pregra
pregraInnlegg: 9004
16.02.19 21:17

Forferdelig første halvtime. Eneste som ser farlig ut er Dembele når han gir f i de andre og går sjøl. Messi ser ut som han er på 20%, er nødt til å være skada enda.

Son
SonInnlegg: 9153
16.02.19 21:24
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:48)

pregra
pregraInnlegg: 9004
16.02.19 21:27

Synd Dembele ikke går sjøl hver bidige gang. Messi greier jo ikke å holde følge der.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2961
16.02.19 21:28

Jada, jeg vet det er Messi det er snakk om, men er det ingen Barca fans som blir irritert over at han bare trusler utpå der? Null løp og initiativ, kun når ballen er i nærheten. 

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2961
16.02.19 21:30
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:48)

pregra
pregraInnlegg: 9004
16.02.19 21:30

Ikveld er det irriterende, men når han leverer som han gjør med ball til vanlig så gir man selvsagt faen.

Son
SonInnlegg: 9153
16.02.19 21:30

Straffe. Det skal man prise seg lykkelig for at man fikk så ræva man har sett ut. 
Et veldig mye bedre lag hadde straffet alle balltapene i dag.

1-0. Messi 

(Innlegget ble redigert 16.02.19 21:31)

pregra
pregraInnlegg: 9004
16.02.19 21:31

Cronaldoesque match av Messi detta. Spiller helt ræv og setter straffe.

pregra
pregraInnlegg: 9004
16.02.19 21:32

Eneste positive med denna omgangen er at Dembele ser ut som han gjorde før skadeoppholdet. Tenk om han hadde hatt minst ett annet hurtitog å kombinere med på kontringer...

Son
SonInnlegg: 9153
16.02.19 21:46

35 mill euro for Piatek i januar btw. 

Hadde betalt mye for å hatt Ndombele og Aouar isteden for Coutinho og Vidal i troppen.

Dette laget har så enormt problemer med tempo og har så enormt lite å gi fremover i banen at dette er faktisk en veldig fin oppsummering av sesongen.


Det faktumet at Malcom ikke er på banen for Boateng er latterlig. Det faktumet at Coutinho ikke er midtbanen er også idiotisk. 2 spillere som ikke burde spille mot Lyon uansett som burde og kunne spilt her.

Der prøvde Boateng å skyte fra 35 meter også. Hvem var det som hadde troa på han? lol

(Innlegget ble redigert 16.02.19 21:54)

lsklars
lsklarsInnlegg: 95730
16.02.19 21:48
Son: Hadde betalt mye for å hatt Ndombele og Aouar isteden for Coutinho og Vidal i troppen.

Begrunner du dette gjennom FIFA? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg