Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11490
07.05.19 23:05
Cobi: Han får ikke fyken,

Er det ikke det han bør få?

Jackern
JackernInnlegg: 4281
07.05.19 23:05

Jeg savner Pep epoken som bare det jeg. Men nå har vi det laget vi har og den treneren vi har, men vi kan med all rett forvente uendelig mye bedre enn dette 

pregra
pregraInnlegg: 9004
07.05.19 23:06

Var Luis Suarez nær ballen i andre omgang etter den forferdelige avslutningen? Helt seriøst

pregra
pregraInnlegg: 9004
07.05.19 23:07

Nyter ikke å ha null bakromstrusler mot et lag som Liverpool

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1948
07.05.19 23:08

Forskjellen på Liverpool og Barcelona er at Liverpool er et LAG. 

andwez
andwezInnlegg: 11344
07.05.19 23:09

Å se Messi er nesten som å se LeBron James for Cleveland i de tapte finalene. 


Alt i alt var dette et jevnt oppgjør med veldig merkelige resultater. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
07.05.19 23:11

Selvsagt nytter det å ha null bakromstrusler mot et lag som Liverpool. Skal ikke mer enn en uke tilbake så vant Barca 3-0 med samme oppstilling som i dag. Og da var den såkalte bakromstrusselen den svakeste aktøren av samtlige involverte over 180 minutter.


Men det nytter ikke å gå med halv intensitet, samtidig som man insisterer på å spille seg ut bakfra, mot et lag som Liverpool. Alle de tre første målene kommer vel etter at man mister ballen unødvendig ute på backene, og corneren før 4-0 kommer vel på samme måte. Det sier jo alt om manglende alternativer for ballfører og manglende kvaliteter hos ballfører. Den eventuelle bakromstrusselen ville ikke utgjort en dritt i dag er min påstand: Ballen kom jo knapt opp der uansett, og van Dijk løper opp det meste om man skulle begynt å klinke langt og tidlig i bakrom for å strekke de.

BillyLiddell
BillyLiddellInnlegg: 411
07.05.19 23:14

WELCOME TO ANFIELD. Takk for kampen. 

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12737
07.05.19 23:14
Cobi: Selvsagt nytter det å ha null bakromstrusler mot et lag som Liverpool. Skal ikke mer enn en uke tilbake så vant Barca 3-0 med samme oppstilling som i dag. Og da var den såkalte bakromstrusselen den svakeste aktøren av samtlige involverte over 180 minutter.
Men det nytter ikke å gå med halv intensitet, samtidig som man insisterer på å spille seg ut bakfra, mot et lag som Liverpool. Alle de tre første målene kommer vel etter at man mister ballen unødvendig ute på backene, og corneren før 4-0 kommer vel på samme måte. Det sier jo alt om manglende alternativer for ballfører og manglende kvaliteter hos ballfører. Den eventuelle bakromstrusselen ville ikke utgjort en dritt i dag er min påstand: Ballen kom jo knapt opp der uansett, og van Dijk løper opp det meste om man skulle begynt å klinke langt og tidlig i bakrom for å strekke de.

Blablablabla husker du ikke tilbake til de få gangene Peps Barcelona tapte? Da var det mangel på en stor og sterk spiss som var problemet. PLAN B!!!!! Det er aldri innstillingen til kampen som er problemet, bare laguttak og taktikk ;)

DenhaddeGeatatt
DenhaddeGeatattInnlegg: 502
07.05.19 23:15
Cobi: Skal ikke mer enn en uke tilbake så vant Barca 3-0 med samme oppstilling som i dag.

Veldig dårlig eksempel da dere hadde maks flyt i den kampen. 


 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
07.05.19 23:18

Jeg tror forresten dette var spikeren i kista til Coutinho. Om PSG får en eller annen absurd ide om å stjele han for å liksom «ta» Barcelona, så be my guest. Viste prov første sesongen, men nå tror jeg ikke det er noen vei tilbake for han. Camp Nou pep allerede før dette her, og nå er han den aller, aller verste utpå der. Blir bare verre og verre og mer og mer i utakt med laget jo lenger han er i klubben, det er ikke akkurat noen god utvikling.


Personlig hadde jeg vurdert salg av Dembele også, om jeg hadde sett noen klare alternativer inn. Det gjør jeg dessverre ikke, om Madrid har kontroll på Hazard. Hazard inn for Dembele og Coutinho hadde rett gitt en litt ekkel aldersbalanse offensivt, men det hadde vært kvantesprang fremover hva kvalitet angår.

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4026
07.05.19 23:19

Alt for mye respekt for bakromsspillernene til Liverpool. Verken Rakitic, Busquets eller coutinsh er jo noe utpregede defensive spillere som ønsker å løpe etterballen. Og det er jo det de gjør hele kampen, da faller man igjennom mot disse kjøterne. Om man hadde stått høyere, hadde man jo faktisk kunne stresse Liverpool, vinne ballen høyt, og så trykke de ned I deres box. Silk man alltid pleier. Eller, så kunne man satt noen av de sinnsyke sjansene man hadde...

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4026
07.05.19 23:22

Mega tilting på g azz. 

milanB
milanBInnlegg: 34038
07.05.19 23:22

Takk for kampene. Fotball på høyeste nivå mellom to veldig gode lag.

VGoth
VGothInnlegg: 14135
07.05.19 23:22

Lol, Messi er så patetisk og tannløs når det virkelig gjelder og samtidig butter litt imot for resten av laget. Selv med all mulig drahjelp er han ikke i nærheten av å være verdens beste, men når han virkelig må trå til litt på egenhånd, så gjør han absolutt ingenting. Ingenting.

Nei, han er ingen C. Ronaldo (Still GOAT) som drar laget alene,
1 vs. 11. Problemet til Ronaldo (fra tid til annen) er bare at han drar surrelag og det fungerer selvsagt ikke hele veien inn hvert bidige år.

ST10
ST10Innlegg: 23525
07.05.19 23:23

Alba med 1 på børsen i hvert fall. 

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4026
07.05.19 23:26

Litt som Dani Alves på slutten av karrieren i Barca; for mye offfensivt ansvar og for lite kompetanse på den siste tredjedelen

DenhaddeGeatatt
DenhaddeGeatattInnlegg: 502
07.05.19 23:30
VGoth: Lol, Messi er så patetisk og tannløs når det virkelig gjelder og samtidig butter litt imot for resten av laget

Til Messi sitt forsvar så var han absolutt ikke så svak idag, men han mangler litt på det mentale og har nok ikke den samme signaleffekten som godeste Ronaldo.


Barcelona møtte ikke opp idag, Messi var jo en av de bedre utpå der. 

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3199
07.05.19 23:33

Valverde før kampen :, "vi har lært av Roma kampen hahahahahhaha

Son
SonInnlegg: 9181
07.05.19 23:36

Tapet svir. Men det verste er at jo at jeg fikk rett. 
Etter Liverpool mister Firmino og Salah så hadde jeg helt ærlig troen at dette laget aldri i verden kunne choke bort dette. Men så fort det ene Liverpool målet kom så var det over. På dette stadiet så burde Valverde allerede innse at han må endre planen. Man han gjør ikke det første byttet før etter man ligger under 3-0.
Akkurat som Roma kampen. Han gjør ikke bytter før det er for sent. På 3-0 så er det game over. Man kan snakke så mye man vil om Barcelona bare trengte et mål, men på dette stadiet så har Liverpool momentum. Det skal helvetes mye til for et lag som knapt har klart å stable sammen 5 pasninger å komme tilbake. Det er derfor du skal få overtaket tidlig.

Valverde gjør nøyaktig samme feilen han gjorde i Roma. Han satser på at ting løser av seg selv og gjør ikke noe med kampen før det er for sent. Jeg er sikker på om man setter de to kampene ved siden av hverandre så kan man finne ekstreme mengder med likhetstrekk. 

Planen hans er å "ro det inn". Ikke gå ut i hundre. Ikke gå ut å presse Liverpool, men istedenfor å bli presset, ligge lavt, satse på kontringer (med Messi og Suarez...) og håpe ting ordner av seg selv.

En jævla midtbane bestående av Henderson, Milner og Fabinho og et angrep bestående av Origi, Shaqiri og Mane presser Barcelona fullstendig sammen. Det skal ikke skje med de kvalitetene Barcelona har. 

Når Barcelona prøver å spille slik som dette så de ha noen som er hurtige på topp. Men utenom Messi så er det ingen som skapte ubalanse i Liverpool forsvaret. 

Så kan nissene her klandre så mye de vil for at Dembele ikke setter 4-0 målet på hjemmebane. Men du kan banne på at Liverpool hadde vunnet 5-0 idag om det var tilfelle med samme plan som Barcelona hadde.

Kun Valverde kan klandres som ikke får mer ut av mannskapet. Han har på 2 år klart å skrive på Barcelona 2 av noe av det pinligste tapene noensinne.

Rett og slett skandale. Men som jeg har vært inne på flere ganger denne sesongen. Jeg er ikke overrasket, men bare inni helvetes skuffet over det faktumet at dette laget for en gang skyld ikke kan motbevise meg. At de faktisk kan overraske meg og jeg sitter der å tenker wow, nå er vi gode. Men det har de ikke klart denne sesongen og det klarte de heller ikke forrige sesong. Jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg tar heller flott fotball foran trofeer. Trofeene burde ikke redde Valverde. For Barcelona spiller alt annet en flott fotball nå. 1 mann gjør det og det er den mannen som har reddet Valverde gang etter gang. Se forbi det og Valverde er ikke noe annet en svak trener som ikke får det beste ut av spillerne.

Han burde fått sparken etter hendelsen i fjor. Men nå burde det ikke være noe som helst tvil. Synd at dette håpløse styret innser nok ikke dette før neste sesong. Da snakker vi fort samme drite igjen neste år også. 3 år av Messi blir kastet bort på dette drite.
Han fortjener så inni helvetes bedre. Vi fortjener bedre.

(Innlegget ble redigert 07.05.19 23:44)

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4490
07.05.19 23:38
DenhaddeGeatatt: Til Messi sitt forsvar så var han absolutt ikke så svak idag, men han mangler litt på det mentale og har nok ikke den samme signaleffekten som godeste Ronaldo. Barcelona møtte ikke opp idag, Messi var jo en av de bedre utpå der.

Slettes ingen dårlig kamp. Jeg synes han var den klart beste offensive spilleren på banen.

Bortsett fra det ene balltapet på overtid og at avslutningene kun var brukbare, vet jeg ikke hva det er å utsette på ham.

Alle pasningene satt, forseringene var gode (men ble stoppet ulovlig).

FABI0
FABI0Innlegg: 283
07.05.19 23:39

Faktisk fornuftig skrevet.

Son
SonInnlegg: 9181
07.05.19 23:39

Ja så kan Coutinho også pakke sakene sine. 

Full fortjent at han blir buet på. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
07.05.19 23:41

Messi bedre enn Mane og Origi? Wow. Origi er et angrep alene der fremme, Mane terroriserer Barcelona gjennom hele kampen og gjør også manns innsats hjemover. Jeg skjønner ikke hvordan Messi kan være så jævla påskrudd i første kamp, være nede på egen 16 og jobbe inn baller og i det hele tatt, mens han i dag bare går rundt og dasser uten ball. Greit at han har en del fine pasninger og er soleklart best offensivt hos Barca, men totalpakken er likevel ikke veldig god i dag synes jeg. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28605
07.05.19 23:41

Det syke er at Messi er en av banens beste idag. Må være fryktelig frustrerende å være han. 

Samtidig er han litt skyld i hvor tafatte Barcelona er,

1.fordi han er så overlegent best. Da blir det at han får ballen hele tiden, også når han ikke skal ha den. Når det butter imot, så er det ingen andre som trer fram fordi de er vant med å vente på Messi. 

2. Fordi det ikke går an å bygge et fungerende press med Messi anno 2019 der framme. Forskjellen på Liverpools press og Barcelonas er helt sykt. 

Se på hvordan det kan se ut når hele laget presser og hele laget tar ansvar. Forbannelsen til Messi er at han er tidenes beste fotballspiller, det har vist seg å være vanskelig å bygge et lag som tåler motgang rundt han. 

(Innlegget ble redigert 07.05.19 23:43)

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4026
07.05.19 23:41

Null p med meltdown

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6503
07.05.19 23:42
Son: Hva var det jeg sa

Så du innrømmer at du sa det likevel nå? ;)


Jeg pratet om at du faktisk hadde sagt de tingene jeg siterte, ikke at det som skjedde på Anfield i kveld ikke ville skje (heller tvert imot) ditt brødhue. Sånn, nå er jeg ferdig å snakke med deg.

ohlalaSpurs
ohlalaSpursInnlegg: 15778
07.05.19 23:42

Jeg synes det viktigste her er at Son endelig fikk rett i noe.

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3199
07.05.19 23:43

Son jeg beklager at jeg gjorde narr av deg men du har mye mer kunnskap enn alle de selverklærte fotballeksperter her inne. 

Blaugrana_007
Blaugrana_007Innlegg: 3199
07.05.19 23:43

Son jeg beklager at jeg gjorde narr av deg men du har mye mer kunnskap enn alle de selverklærte fotballeksperter her inne. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg