Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Cobi
CobiInnlegg: 57543
11.09.17 15:39
pewzidane: James ble da gradvis erstattet av Asensio, som allerede har fire mål så langt denne sesongen.

Sammenlignet med situasjonen da James ankom Real Madrid, er han også erstattet av Isco, som den gang var ganske så mye lenger ute i kulden enn i dag. Det er jo også greit å ha i bakhodet der. I tillegg er jo Ceballos inne i ligningen i den offensive midtbanerollen. Eller sagt på en annen måte; sammenlignet med da James ankom, har Real Madrid i dag en fullgod Isco, Asensio på vei opp og Ceballos som alternativ i den rollen. Dekningen er jo mer enn god nok, og hadde James vært i stallen i dag, hadde han knapt fått spille.

Å ikke erstatte Morata tenderer derimot voldsomt til arroganse… Det vitner litt om en «vi er så gode at vi ikke trenger å erstatte han»-holdning. Og den synes jeg egentlig man finner på høyrebacken også, selv om jeg skal være så ærlig at jeg ikke helt kjenner Achraf så godt som jeg sikkert burde. Men korsbåndsskade på Carvajal, så sitter dere der. Korsbånd på Sergio Ramos er litt det samme, men der vet man jo at spesielt Nacho holder mål. På høyrebacken skal vel derimot kvalitetsspranget fra Carvajal til Achraf være ganske så stort.  

pewzidane
pewzidaneInnlegg: 9994
11.09.17 17:02
Cobi: Å ikke erstatte Morata tenderer derimot voldsomt til arroganse… Det vitner litt om en «vi er så gode at vi ikke trenger å erstatte han»-holdning. Og den synes jeg egentlig man finner på høyrebacken også, selv om jeg skal være så ærlig at jeg ikke helt kjenner Achraf så godt som jeg sikkert burde. Men korsbåndsskade på Carvajal, så sitter dere der. Korsbånd på Sergio Ramos er litt det samme, men der vet man jo at spesielt Nacho holder mål. På høyrebacken skal vel derimot kvalitetsspranget fra Carvajal til Achraf være ganske så stort.

Kan virke som at det var Mbappe eller ingen, men at Perez/Zidane ikke strakk seg i nærheten av langt nok for å få det til å skje. Lewandowski begynner å murre riktignok... Og Madrid hadde Raul og Ronaldo da van Nistelrooy kom.

Achraf er for så vidt et av de større talentene de siste årene, samtidig som Nacho smertefritt kan spille back dersom uhellet skulle skje med Carvajal. Men det skal uansett mye til for at Achraf skal bli noe særlig for Real Madrid, til det er Carvajal for ung.

Men det kan i grunn være like greit med noe ungt og spennende som andrevalg, i stedet for en nitrist, om enn grei og erfaren, spiller der. Hei, Arbeloa! Men det er klart, Vallejo bør prestere når han får sjansen.

Bleke
BlekeInnlegg: 16083
11.09.17 20:23
mario9999: Tull og tøys. Han og Morata var klubbens desidert mest effektive spillere (målpoeng per minutt spilt). Og han var avgjørende i flere kamper. Ja, kanskje riktig å selge ham, men da må man også ha gode nok erstattere på plass. Realiteten er at stallen er endel svekket. Og da blir det slik når vi har idioti av CR som fører til 5 kamper karantene, skader og rotasjoner. Alle ser at Bale og Benzema er helt ubrukelige der framme. Tror faktisk vi hadde vunnet kampen i går, dersom vi hadde hatt James eller Morata i troppen. De to poengene tapt der, kan bli avgjørende på slutten. Morata fortjener uansett den suksessen ha nyter nå. Et mysterium for meg hvorfor Madrid ikke verdsetter "sine egne" mer.

James står med utrolige 12 minutter på tre kamper så langt, og kun bidratt i en kamp som endte opp med tap. Så hadde neppe gjort så mye mer for Madrid på disse tre kampene.

Ellers i Europa så har City uavgjort mot Everton, knepne seire mot monsterlagene Brigthon og Bournemouth(disse kunne jo fort vært uavgjort). United avga poeng mot Stoke, ikke februar ennå, men der hadde ikke Messi engang herjet så ikke så rart. Nevnte Bayern har tapt mot Hoffenheim, BvB avga poeng mot Freiburg.

Omtrent kun Juve og PSG som går i samme modus som fjor.

Det er så utrolig lett å komme med dette, og glemme at man hadde fire uavgjort på rad forrige sesong. Tok blant annet to poeng mot Las Palmas, røk ut mot Celta i cupen, måtte til ekstra omganger mot Kashima Antlers, tok ett poeng mot Barca, to poeng mot BvA, ett uavgjort mot Legia Warzawa.

Det har gått tre kamper, ha litt baller og en god dose tålmodighet.

Jeg har allerede spådd et spisskjøp i januar før serien startet, så er ikke så uenig, men slike kamper var det faktisk en del av i fjor. Det var også veldig mange kamper man vant uten å imponere noe særlig i fjor.

Det er jo også så fryktelig lett at Morata ikke taklet konkurransen, rett og slett. Og da er det på en måte greit at han drar.

Mayoral blir jo også kraftig undervurdert i denne diskusjonen. Har levert lignende tall som Morata, og har nesten helt lik karrierevei/prestasjoner. Hakami har jeg ikke sett særlig mye av selv, men er vel omtalt som et av de største talentene på år og dag, og var et mye større talent enn hva Carvajal var.

Jeg synes det er utrolig mye bedre å satse på disse som rotasjonsspillere enn å gå for middelmådige spillere som ville ha kostet €25+ mill.

(Innlegget ble redigert 11.09.17 20:30)

Koffer
KofferInnlegg: 6762
11.09.17 20:50

Tiden hvor RM kan hente inn de største og beste spillerne er over. Står fortsatt på mitt at klubber som Barca, Madrid, Bayern vil bli forbigått på sikt av engelske klubber og PSG. 

Mbappe valgte den "klubben" som gav hans mest penger. Bare for noen få år siden hadde han vært ikledd hvitt for lenge siden.

I CL har jeg ingen forhåpninger denne sesongen. Jeg er storfornøyd med tre titler på fire år. 

MEN, det hadde vært gøy å forsvart et seriemesterskap. Barca har gjort det flere ganger de siste 10 årene. Nå ligger man på etterskudd allerede, og Messi virker utrolig sterk om dagen. Man har ingen rene spisser tilgjengelig pdd (utenom Mayoral) og Ronaldo (snart 33 år) skal vel vikariere på topp. Også han er avhengig av hvile. Man er avhengig av målscorere på benken som man hadde forrige sesong i Morata.

Icardi eller Pastore... bare en slik type spiss hadde vært en -grei- backup til Benzema. Men, man solgte unge spanske Morata og beholdt en 31 år gammel kontroversiell franskmann og valgte Mayoral som backup. TOMMEL NED!

(Innlegget ble redigert 11.09.17 20:51)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1014
11.09.17 21:09

Pastore er ikke spiss, eller mente du noen andre? Icardi kunne vært et meget bra 1valg i Madrid. Begrenset hvor lenge han gidder å være i tulleklubben Inter, kaptein eller ei. 

Bleke
BlekeInnlegg: 16083
11.09.17 23:15
Koffer: Tiden hvor RM kan hente inn de største og beste spillerne er over. Står fortsatt på mitt at klubber som Barca, Madrid, Bayern vil bli forbigått på sikt av engelske klubber og PSG.  Mbappe valgte den "klubben" som gav hans mest penger. Bare for noen få år siden hadde han vært ikledd hvitt for lenge siden. I CL har jeg ingen forhåpninger denne sesongen. Jeg er storfornøyd med tre titler på fire år.

Jeg synes det er heller et sunnhetstegn at man ikke blir med på karusellen. Man velger å beholde strukturen i klubben fremfor å bevege himmel og jord for å få en komet. Vi får jo bare vente å se hva slags utvikling de engelske klubbene har, men det virker som om de konkurrerer mot seg selv.

Siden 2010 har kun Chelsea, United og City vært representert i 4 av 32 semifinaler, 12,5 % av Champions League semifinalene. Mens Madrid, Barca og Atletico har vært representert i 15 semifinaler av 32 semifinaler, 46,9% av Champions League semifinalene.

Dessuten er jo også den spanske ligaen i vekst, uten at Madrid eller Barca har tapte TV-inntekter.

Har ellers tittet litt i materien når det gjelder overgangsvinduer og CL-vinnere. Har særlig sett på påstanden din når det gjelder at "man må forsterke i medvind", og for de siste ti årene så har CL-vinnerne i gjennomsnitt kommet på 5. plass over mest netto forbruk.

Madrid i forrige vindu og Inters vindu i 2009 er så store unntak, og disse er ikke tatt med(de hadde hhv 233, og 181 "markedsposisjon"(de som har brukt mest).

Det er ingen garanti for å lykkes hvis man bruker mest. Fem av lagene deltok ikke i den kommende sesongen, ellers er det tre åttendelsfinaler, en kvartfinale og en semifinale. Det er også kun fem lag som har toppet listen, og kun ett av dem har vunnet CL.

City har eksempelvis "forsterket mest", siden de har størst netto forbruk flest ganger, har kun en semifinale å vise til. Da de kom til semi i 2016, erstattet de i medvind, forsterket i fjorårets vindu og kom til åttendelsfinale.

(Innlegget ble redigert 11.09.17 23:26)

Koffer
KofferInnlegg: 6762
11.09.17 23:40
Bleke: Det er ingen garanti for å lykkes hvis man bruker mest.

Er dog enig i dette. Vi alle husker når RM hentet inn de største stjernene under Perez sin første periode. Det ble ikke akkurat tre CL-titler på fire år. Det ble heller ikke noe maktdemonstrasjon i seriesammenheng.

Å forsterke i gode tider, man må nødvendigvis ikke bruke to milliarder på en spiller, men man må i hvert fall forsterke der man er svakest. Det Perez og Zidane har gjort med angrepet er pinlig flaut og UAKSEPTABELT. De må ta konsekvensene, og de har allerede begynt å smake på konsekvensene. 

 

Jeg tror vi kommer til å se -nedgangen- den dagen Ronaldo... og etter hvert Messi forlater spansk fotball. Når man må ut på markedet vil prisene presses enormt opp grunnet arabiske oljepenger, og det er ikkje bra for FCB og RM. Se på Barca etter Neymar-pengene. De andre klubbene visste de hadde enorme midler, og presset prisen skyhøyt deretter. Dembele er verdens tredje dyreste spiller. Cou skulle man vel nesten ha to milliarder for. Galskap.

Jeg skal dog ikke slakte RMs nye policy. Mye er bra og man har gjort en del bra trekk for fremtiden, men vi har også flere minuser. Ikke en ordentlig keeper. Noe svak backup i forsvaret. Bale. Benzema. Den offensive slagkraften som skal komme inn i de jevne kampene, eller de kampene man har havnet under. Dette er svekket, og det er synd, for dette MÅ man ha på plass om man skal forsvare et seriegull når Messi og Barca er så sterke som de er.

samsung22
samsung22Innlegg: 18250
11.09.17 23:42
Bleke: Det har gått tre kamper, ha litt baller og en god dose tålmodighet.

Amen!

Begynner å bli slitsomt å lese her inne allerede. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 1892
11.09.17 23:50

«Balon d'Or er subjektiv, Cristiano Ronaldo gjorde ingenting før april og mai»

- Filipe Luis

Bleke
BlekeInnlegg: 16083
11.09.17 23:54
Koffer: Å forsterke i gode tider, man må nødvendigvis ikke bruke to milliarder på en spiller, men man må i hvert fall forsterke der man er svakest. Det Perez og Zidane har gjort med angrepet er pinlig flaut og UAKSEPTABELT. De må ta konsekvensene, og de har allerede begynt å smake på konsekvensene.    Jeg tror vi kommer til å se -nedgangen- den dagen Ronaldo... og etter hvert Messi forlater spansk fotball. Når man må ut på markedet vil prisene presses enormt opp grunnet arabiske oljepenger, og det er ikkje bra for FCB og RM. Se på Barca etter Neymar-pengene. De andre klubbene visste de hadde enorme midler, og presset prisen skyhøyt deretter. Dembele er verdens tredje dyreste spiller. Cou skulle man vel nesten ha to milliarder for. Galskap. Jeg skal dog ikke slakte RMs nye policy. Mye er bra og man har gjort en del bra trekk for fremtiden, men vi har også flere minuser. Ikke en ordentlig keeper. Noe svak backup i forsvaret. Bale. Benzema. Den offensive slagkraften som skal komme inn i de jevne kampene, eller de kampene man har havnet under. Dette er svekket, og det er synd, for dette MÅ man ha på plass om man skal forsvare et seriegull når Messi og Barca er så sterke som de er.

Med markedets utvikling så kan man også stille spørsmål hva slags type spiss man ville fått for ca. €70-80 mill som også ville ha forsterket laget. Altså en ting er at alle visste at Barca var stinne av gryn, men markedet var ganske merkelig før Neymar. Backene Walker og Mendy kostet nesten en milliard sammen.

Jeg tipper de spissene som var alternativer ikke ville forsterket laget nevneverdig og ha vært en Chicharito/Adebayor-type, noe som heller ikke ville vært særlig positivt.

Tipper også at man ville gi mer rom for Isco og Asensio, og satse særlig på sistnevnte. Med en spiss som krevde fast plass ville jo begge fått knapt med spilletid. Det er jo også noe å ha i bakhodet.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 7998
12.09.17 14:05

Tror dere Asensio vil starte imorgen?

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 406
12.09.17 16:06

Det må da være lov å kritisere sommeren til Madrid uten å bli kalt balle løs og utålmodig. Det er jo så opplagt at Madrid er svekket i forhold til ifjor. 

Jeg er enig med det rivaldo sa på forrige side. Morata fikk aldri sjansen til å vokse seg i den rollen Benzema har idag og nå vet vi aldri om Morata hadde klart seg bra eller dårlig. 

Bleke, du nevner at en spiss som hadde krevd fast plass hadde stoppet utviklingen til Isco og Asensio, der er jeg veldig uenig. Det er snakk om å oppgradere Benzema og ikke finne en nye stjerne som skal ha klippekort. Hva vis man byttet ut Bale med Mbappe og skivet ut Benzema for å satse på Morata, jeg tror ikke Madrid hadde blitt svekket av den grunn. 

For meg er det store problemet at man ikke får solgt Bale unna for lage plass til en ny stjerne. og det at Benzema får så mye tillitt uten å levere varene, de to burde ha blitt byttet ut etter min mening.

 

Hala_Madrid
Hala_MadridInnlegg: 14402
12.09.17 22:40

Asensio ikke med mot APOEL.

Navas, Casilla, Zidane; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo og Theo; Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Kovacic og Ceballos; Ronaldo, Bale, Vázquez og Mayoral.

Mulig startoppstilling:
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos, Isco; Bale, Ronaldo.

Bleke
BlekeInnlegg: 16083
13.09.17 00:51
CrazyBrunost: Det må da være lov å kritisere sommeren til Madrid uten å bli kalt balle løs og utålmodig. Det er jo så opplagt at Madrid er svekket i forhold til ifjor.  Jeg er enig med det rivaldo sa på forrige side. Morata fikk aldri sjansen til å vokse seg i den rollen Benzema har idag og nå vet vi aldri om Morata hadde klart seg bra eller dårlig.  Bleke, du nevner at en spiss som hadde krevd fast plass hadde stoppet utviklingen til Isco og Asensio, der er jeg veldig uenig. Det er snakk om å oppgradere Benzema og ikke finne en nye stjerne som skal ha klippekort. Hva vis man byttet ut Bale med Mbappe og skivet ut Benzema for å satse på Morata, jeg tror ikke Madrid hadde blitt svekket av den grunn.  For meg er det store problemet at man ikke får solgt Bale unna for lage plass til en ny stjerne. og det at Benzema får så mye tillitt uten å levere varene, de to burde ha blitt byttet ut etter min mening.

Ikke når man spilte lignende kamper med en tilsynelatende sterkere stall forrige sesong. Er ellers enig i at man burde ha hatt en back up. Jeg har spådd et spisskjøp i januar. Jeg argumenterer kun for at det ikke var noen reelle alternativer, og at man dermed ikke nødvendigvis ville vært forsterket.

Hadde Morata blitt, så hadde sikkert Benzema og Mariano forsvunnet, og man ville vært like langt.

Altså hvis Bale hadde blitt solgt og Mbappe blitt hentet inn, da hadde Mbappe spilt mer eller mindre hver eneste kamp. Benzema hadde fått sin del av spilletiden, og Ronaldo hadde også krevd sitt. I tillegg har man Kroos, Modric, og Casemiro som også skal ha sin spilletid. Da blir det jo veldig lite tid til Isco og spesielt Asensio.

Asensio trente vel for seg selv på mandag, så han ble sikkert ikke klar til kampen mot Apoel.

(Innlegget ble redigert 13.09.17 00:56)

Elguaje
ElguajeInnlegg: 17417
13.09.17 01:53

Er det muligheter for at Asensio spiller falsk nier som han gjorde for Spania?

Royu
RoyuInnlegg: 7485
13.09.17 02:02

Asensio er vel ikke med i troppen, men var muligens ikke snakk om det.

Elguaje
ElguajeInnlegg: 17417
13.09.17 12:36
Royu: Asensio er vel ikke med i troppen, men var muligens ikke snakk om det.

"Spanske Sport skriver at Asensio pådro seg en infeksjon i en pore da han skulle barbere foten. 21-åringen sliter med å ta på seg fotballsokker og leggskinn, og må derfor stå over kampen, bekreftet trener Zinedine Zidane tirsdag."


HAHAHAHA

(Innlegget ble redigert 13.09.17 12:37)

NuriSahin
NuriSahinInnlegg: 13272
13.09.17 12:41

Hahaha, gullgutten

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 2829
13.09.17 12:42
NuriSahin: Hahaha, gullgutten

Har det aldri skjedd med deg?

lsklars
lsklarsInnlegg: 62263
13.09.17 12:43
Elguaje: Spanske Sport skriver at Asensio pådro seg en infeksjon i en pore da han skulle barbere foten. 21-åringen sliter med å ta på seg fotballsokker og leggskinn, og må derfor stå over kampen, bekreftet trener Zinedine Zidane tirsdag."

Slik var det ikke i gamle dager. 

NuriSahin
NuriSahinInnlegg: 13272
13.09.17 12:47
gurglebassen: Har det aldri skjedd med deg?

Ser ikke hvorfor det er relevant, men jeg barberer ikke leggene. 
Synes bare det var en komisk skade :)

Bleke
BlekeInnlegg: 16083
13.09.17 14:47
NuriSahin: Ser ikke hvorfor det er relevant, men jeg barberer ikke leggene. 
Synes bare det var en komisk skade :)

Stryk leggene, hvem barberer foten sin? :)

Elguaje
ElguajeInnlegg: 17417
13.09.17 14:53
Bleke: hvem barberer foten sin? :)

Det var sikkert leggen, siden han sliter å ta på sokkene og leggbeskytterne (i følge sitatet). 

Vil tippe at det bare er dårlig norsk fra journalisten på tv2. 

(Innlegget ble redigert 13.09.17 14:53)

Elguaje
ElguajeInnlegg: 17417
13.09.17 14:55

To kamper på Marcelo. 

Real Sociedad borte og Real Betis hjemme. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1014
14.09.17 10:05

Noen spesielle grunner til at Ceballos har fått kun 27 minutter spilletid så langt?

Jaanas
JaanasInnlegg: 7449
14.09.17 12:35

Noen som vet hvor mange kamper på rad med mål Santos sin verdensrekord er på? Leser alt fra 73-75. Vi er på 72 nå. Frykter litt Sociedad på Anoeta uten Benz, Ronaldo og Marcelo. Hadde vært kjipt om rekorden skulle ryke nå.

samsung22
samsung22Innlegg: 18250
14.09.17 14:37

Marcelo har fornyet kontrakten sin. Den strekker seg nå til 2022! Pressekonferansen foregår nå. 

Må si det var en noe lang kontrakt for en 29-åring. Men igjen vil nok ikke klubben sette seg på bakbena om han skulle ønske å reise hjem til Brasil som 32-33-åring, så det er vel helt ok. 

antonsen_86
antonsen_86Innlegg: 10524
14.09.17 15:20
Jaanas: Noen som vet hvor mange kamper på rad med mål Santos sin verdensrekord er på?

Marca melder om 74 i hvert fall. Tipper det blir meldt om 75 fra brasilianerne selv.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 5476
14.09.17 15:25

Da var kontrakten til Isco endelig offisiell.

Sommerens viktigste signering.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg