Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 9467
15.01.18 19:34

Skjønner ikke hvorfor dere orker å diskutere dette.

Salah er best uansett.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6741
15.01.18 20:17
mario9999: CR har blitt totalt ubrukelig og er en belastning for laget.

Marca kåret jo ham til La Liga player of the month for desember, så her er det bare å smelle til med en ny langtidskontrakt! ;-)

(Innlegget ble redigert 15.01.18 20:17)

bbc
bbcInnlegg: 402
15.01.18 22:05
Bølgenisse: Marca

.......

TFF
TFFInnlegg: 2892
16.01.18 07:09
xavi-maestro: og Ronaldo er ikke - og har aldri vært - en spiller som har ferdigheter til å spille laget sitt bedre.

Dette må da være i topp 5 lista av det mest insane utsagn du noensinne har lirt av deg. Du er er faktisk frekk nok til å tro at jeg skal argumentere imot det utsagnet, som om det faktisk er tvil om at Ronaldos ferdigheter har aldri spilt et lag bedre.

Det er på DET nivået du faktisk ligger. Har du røyka sokkene dine? 

La meg kopiere utsagnet ditt igjen...

"og Ronaldo er ikke - og har aldri vært - en spiller som har ferdigheter til å spille laget sitt bedre."

Psykopati.

 

 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4127
16.01.18 11:08
TFF: Dette må da være i topp 5 lista av det mest insane utsagn du noensinne har lirt av deg. Du er er faktisk frekk nok til å tro at jeg skal argumentere imot det utsagnet, som om det faktisk er tvil om at Ronaldos ferdigheter har aldri spilt et lag bedre. Det er på DET nivået du faktisk ligger. Har du røyka sokkene dine?  La meg kopiere utsagnet ditt igjen... "og Ronaldo er ikke - og har aldri vært - en spiller som har ferdigheter til å spille laget sitt bedre." Psykopati.

Du får tralte rundt i den lille bobla di da. Noen skjønner fotball og vet hva ferdigheter er, andre gjør ikke det. Lykke til videre.

Forøvrig dreier psykopati seg om manglende empati/medfølelse for andre. Jeg vet du er en følsom person, men ikke ta det jeg skriver personlig. Du er ikke Ronaldo.

(Innlegget ble redigert 16.01.18 11:10)

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 326
16.01.18 12:39

At CR ikke er bærer laget på sine skuldre og ikke spiller andre bedre er jo en helt idiotisk utsagn. Han har holdt på med dette i snart 10 år i Madrid.

Var vel Varane og Carvajal som sa forrige sesong at de tre som hever nivået til andre i troppen er Ramos, Marcelo og CR. Han setter ikke kun høye krav til seg selv, men også sine lagkamerater. 

Men denne xavi-maestro har jo åpenbart en agenda mot CR og hans bidrag så det nytter ikke å skrive til han om dette. 

 

(Innlegget ble redigert 16.01.18 12:42)

pregra
pregraInnlegg: 7790
16.01.18 19:12
CrazyBrunost: At CR ikke er bærer laget på sine skuldre og ikke spiller andre bedre er jo en helt idiotisk utsagn.

Vel, fyren har knapt skapt en sjanse på egenhånd de siste 4 årene, så å "bære lage på sine skuldre" er noe av det dummeste jeg har hørt. 

mario9999
mario9999Innlegg: 5471
16.01.18 23:15
pregra: Vel, fyren har knapt skapt en sjanse på egenhånd de siste 4 årene, så å "bære lage på sine skuldre" er noe av det dummeste jeg har hørt.

Åpenbar overdrivelse, all den tid CR har bøttet inn mål i løpet av de 4 siste årene, en periode der RM har vunnet CL 3 ganger.

Men poenget er likevel gyldig. Han har hatt en tendens til å forsvinne i de viktigste kampene, og det er sjelden han bærer laget, på samme måte som f.eks. Messi, når det butter i mot. CR er en medgangsspiller. La oss heller ikke glemme den perioden under Ancelotti da CR var skadet. RM har knapt spilt bedre noensinne, og vant alle kampene overlegent. Så det blir ingen krise om CR forsvinner.

Uansett er alt dette snakk om fortiden. Det som er viktig er nå. Florentino har bedt Mendes få inn bud på CR, og det er et åpenbart gjensidig ønske om å avslutte "relasjonen", noe som er bra både for CR (som behøver en ny vår) og RM som behøver en radikal fornyelse. CR ønsker seg tilbake til Manu. Kan ikke forstå hvordan han kan tenke seg å spille under Mourinho igjen, men det er hans sak. Og RM drømmer om Neymar, Kane og andre. Så får vi se da. Har en sterk fornemmelse av at de beste budene på CR vil komme fra Kina eller fra MLS. Det kan være et bra valg, ettersom CR trolig ikke vil holde et europeisk toppnivå fremover. (jf 168 skuddforsøk og 4 mål)

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4127
16.01.18 23:38
CrazyBrunost: Men denne xavi-maestro har jo åpenbart en agenda mot CR og hans bidrag så det nytter ikke å skrive til han om dette.

Å høre på deg og co. er som å høre på de uspiselige venstreradikale rødstrømpene som hele tiden prøver å overbevise folk om at meningsmotstandere er rasister, høyre-ekstreme, mannshowenister, Islamofob (hva nå enn det egentlig er), uten å ha noen beviser eller sammenhengende argumentasjon som støtter påstanden. Ingen med vettet i behold har noen gang sett på Ronaldo i Real Madrid og tenkt at den mannen, i kraft av sitt spill på banen, spiller medspillerne og laget som helhet opp til et nytt nivå.

(Innlegget ble redigert 16.01.18 23:39)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6741
16.01.18 23:41
mario9999: RM drømmer om Neymar

Jeg kan ikke forestille meg at dette skjer. Med tanke på hvor totalt håpløst det har fremstått når Barcelona har gått etter Verratti og Marquinhos, så vil jeg tro Neymar er helt totalt umulig å signere. 

Royu
RoyuInnlegg: 6786
17.01.18 01:40

Du kunne vel ikke forstille deg at han dro til PSG heller vil jeg tro. 

Ser for meg at han stikker til Kina når han er ferdig med å leke i Ligue 1. Ferdig på toppnivået innen han er 30.

TFF
TFFInnlegg: 2892
17.01.18 05:45
pregra: Vel, fyren har knapt skapt en sjanse på egenhånd de siste 4 årene

Og der kvalifiserte du deg til idiot nr.2, rett bak Xavi. Men så er du en velkjent Messi-runker, som slår til med trolling her og der.

(Innlegget ble redigert 17.01.18 05:49)

TFF
TFFInnlegg: 2892
17.01.18 05:48
xavi-maestro: Ingen med vettet i behold har noen gang sett på Ronaldo i Real Madrid og tenkt at den mannen, i kraft av sitt spill på banen, spiller medspillerne og laget som helhet opp til et nytt nivå.

Jeg elsker at du hisser deg opp noe jævlig hver gang CR får skryt på noe du mener er feil. Du bare må blande deg inn hver gang, klarer ikke å la vær. 

Taper.

TFF
TFFInnlegg: 2892
17.01.18 05:52
mario9999: Åpenbar overdrivelse, all den tid CR har bøttet inn mål i løpet av de 4 siste årene, en periode der RM har vunnet CL 3 ganger. Men poenget er likevel gyldig. Han har hatt en tendens til å forsvinne i de viktigste kampene, og det er sjelden han bærer laget, på samme måte som f.eks. Messi, når det butter i mot. CR er en medgangsspiller. La oss heller ikke glemme den perioden under Ancelotti da CR var skadet. RM har knapt spilt bedre noensinne, og vant alle kampene overlegent. Så det blir ingen krise om CR forsvinner. Uansett er alt dette snakk om fortiden. Det som er viktig er nå. Florentino har bedt Mendes få inn bud på CR, og det er et åpenbart gjensidig ønske om å avslutte "relasjonen", noe som er bra både for CR (som behøver en ny vår) og RM som behøver en radikal fornyelse. CR ønsker seg tilbake til Manu. Kan ikke forstå hvordan han kan tenke seg å spille under Mourinho igjen, men det er hans sak. Og RM drømmer om Neymar, Kane og andre. Så får vi se da. Har en sterk fornemmelse av at de beste budene på CR vil komme fra Kina eller fra MLS. Det kan være et bra valg, ettersom CR trolig ikke vil holde et europeisk toppnivå fremover. (jf 168 skuddforsøk og 4 mål)

Du har en fetisj for å skrive CR (bare les innlegget ditt, og se hvor mange ganger CR er nevnt), og så gjentar du deg til det uendelige - slik som jeg har sagt før. 

Når man skriver bare fordi man føler for å skrive, så resulterer det i slike innlegg du leverer. Ikke gjenta deg 10x. Det er på grensen til SPAM.

TFF
TFFInnlegg: 2892
17.01.18 05:56
WaltonBreckRd: Skjønner ikke hvorfor dere orker å diskutere dette.

Det er nok en gang Xavi og gjerne en Barca-fan til som ikke klarer å la være å blande Messi og Ronaldo i en diskusjon, om hvor bedre Messi angivelig er. Deretter følger Mario etter som vanlig, med 10 innlegg på rad med samme innhold med sine over-simplifiserte analyse.

Akkurat som sist, helt likt. Barca-fans tar opp diskusjonen, fordi de ikke får bra med søvn etter Ronaldos Ballon Dor (les årsaken til diskusjonen ; - )

(Innlegget ble redigert 17.01.18 05:57)

Royu
RoyuInnlegg: 6786
17.01.18 06:13

Mens TFF drømmer om Ronaldo hver natt

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33947
17.01.18 08:52

Er det noen seriøse rykter om nye stjernespillere til Real? Med tanke på formen/karriereutviklingen til både Ronaldo og Benzema, samt skadeproblemene til Bale, vil alt annet enn både ett og kanskje to kjøp i milliardklassen før neste sesong overraske meg ganske stort.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 1779
17.01.18 10:13

Det er selvfølgelig mye svartmaling. CR ville jo i en normalsesong hatt bedre uttelling enn det han har nå. Men i motgang går det meste stang ut, istedenfor stang inn. Rent spillemessig er han ikke suveren, og dette blir veldig tydelig når de sedvanlige målene ikke kommer. 

Ser man eksempelvis på xg, så skulle Real hatt 12 flere mål. Legger man til at de store lagene pleier å ha røde, negative tall i xg ift faktisk scorede mål pga at de store lagene pleier å være bedre enn snittet i å konvertere sjansene, så snakker man faktisk om ganske mange mål. Her topper selvsagt CR med forventede mål på 12. 

In any case, så kan dette føre til at CR blir byttet ut på et godt tidspunkt for Real sin del, istedenfor at man fortsetter på samme måte som før, avhengig av CR sine mål, med stadig nedadgående trend. Man vil samtidig få godt med penger i jakten på en erstatter. 

mario9999
mario9999Innlegg: 5471
17.01.18 12:13
Bølgenisse: Jeg kan ikke forestille meg at dette skjer. Med tanke på hvor totalt håpløst det har fremstått når Barcelona har gått etter Verratti og Marquinhos, så vil jeg tro Neymar er helt totalt umulig å signere

Egentlig enig, og skjønner ikke helt hvorfor han ses på som den eneste frelseren. Nå leste jeg i går at PSG har sagt at de kan kjøpe CR, men kun på en betingelse, at Florentino ikke går etter Neymar. Perez skal visstnok ha avslått. Så ja, Neymar virker som et håpløst prosjekt.

mario9999
mario9999Innlegg: 5471
17.01.18 12:19
LaVecchiaSignora: In any case, så kan dette føre til at CR blir byttet ut på et godt tidspunkt for Real sin del, istedenfor at man fortsetter på samme måte som før, avhengig av CR sine mål, med stadig nedadgående trend. Man vil samtidig få godt med penger i jakten på en erstatter.

Akkurat! Vi får håpe det går slik. Selv tullinger som TFF klarer jo sikkert å se at portugiseren er godt over toppen. Nærmere 170 skudd og 4 mål er jo helt ufattelig dårlig, mens f.eks. Suarez (som sies å hatt en elendig sesong) står med 14 og Messi står med 17 mål og 8 assist!

Så får man sette sin lit til at CR har en høy markedsverdi pga reklameinntekter, til tross for at CR som spiller har blitt en middelmådighet, og nå beundres blindt nesten kun av andre middelmådigheter (uten å nevne navn). Tror flertallet av RM-supporterne helst vi ha ham vekk nå, mens 99,9% av Barca-tilhengerne forguder Messi. 

mario9999
mario9999Innlegg: 5471
17.01.18 12:23
KongOlav2: Er det noen seriøse rykter om nye stjernespillere til Real? Med tanke på formen/karriereutviklingen til både Ronaldo og Benzema, samt skadeproblemene til Bale, vil alt annet enn både ett og kanskje to kjøp i milliardklassen før neste sesong overraske meg ganske stort.

Tipper mininmum 2, men trolig 3 nye galacticos inn i år. Alle de kjente navnene er med i diskusjonen. Neymar og Kane øverst på ønskelisten, men samtidig de som vil være vanskeligst å sikre. Hazard kanskje mest realistisk, samt Icardi. Guedes nevnes også av og til, selv om han selvsagt ikke er på samme nivå ennå. Sistnevnte har jeg selv stor tro på mht potensial og pris.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 326
17.01.18 12:48

Altså, det er vel ingen som tviler på at CR har mistet kreftene sine, og at det er på tide å selge han. Det jeg og TFF reagerer mest på utsagn som: " CR har aldri vært en som spiller lagkamerater god og bærer aldri laget på sine skuldre".

Når man kommer med slikt dritt bare fordi dem nå har statistikken på sin side nå så er det ganske åpenbart at dem har noe personlig i mot CR, og at det svir noe jævlig at han vant gullballen. 

(Innlegget ble redigert 17.01.18 12:56)

FlameWarrior
FlameWarriorInnlegg: 5582
17.01.18 13:00
CrazyBrunost: Altså, det er vel ingen som tviler på at CR har mistet kreftene sine, og at det er på tide å selge han. Det jeg og TFF reagerer mest på utsagn som: " CR har aldri vært en som spiller lagkamerater god og bærer aldri laget på sine skuldre". Når man kommer med slikt dritt bare fordi dem nå har statistikken på sin side nå så er det ganske åpenbart at dem har noe personlig i mot CR, og at det svir noe jævlig at han vant gullballen.

Hukommelsen er ikke altfor god nei, som vanlig i fotballverdenen. Våren 2017 fremstår som en evighet siden og er glemt allerede.

Ikke for å skygge over at CR har vært elendig denne sesongen - men at det skal være del av en langvarig trend blir bare latterlig.

Cobi
CobiInnlegg: 57438
17.01.18 13:05
mario9999: Egentlig enig, og skjønner ikke helt hvorfor han ses på som den eneste frelseren. Nå leste jeg i går at PSG har sagt at de kan kjøpe CR, men kun på en betingelse, at Florentino ikke går etter Neymar. Perez skal visstnok ha avslått. Så ja, Neymar virker som et håpløst prosjekt.

Eneste fnugget av sjanse, tror jeg, er om PSGs eiere gjennom et sånt salg hadde kommet enda bedre ut av det i sin propagandakamp for å fremme Qatar, enn de gjør med Neymar i PSG. Hele PSG-prosjektet deres er jo en eneste stor reklamekampanje for Qatar, og i denne kampanjen er jo penger irrelevant for de. Dersom de derimot f.eks. gjennom et salg av Neymar til Real Madrid får sponsorrettighetene til nye Santiago Bernabeu til en lavere pris enn markedet tilsier, eller de gjennom et salg av Neymar får Qatar på Real Madrid-drakten, i stedet for dagens Emirates, eller de gjennom salg av Neymar får Florentino Perez’ selskap til å drive rimelig virksomhet i Qatar eller you name it, kan det kanskje endre seg. Akkurat angående det siste, har det bl.a vært spekulert i at Perez er lite gira på å skaffe seg uvenner i PSG, fordi han på privaten driver masse lønnsom virksomhet i Qatar (det har jo sånn sett vært spekulert i at en av grunnene til at PSG henta Neymar fra Barcelona, var at Barca brøyt med Qatar, og at Neymar-kjøpet sånn sett var hevn for dette). Men jeg har litt vondt for å se hva Perez har å tilby som gjør at Qatar-folkene kommer bedre ut av det enn med å beholde Neymar, for å si det sånt.

Men Neymar drar jo inn rundt €100 mill i året i lønn og godtgjørelser fra PSG, så det er jo også en bit av dette her… Overgangssum på typ €400 mill pluss €500 mill over fem år, f.eks., er jo ganske voksne tall…

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 33947
17.01.18 13:07
mario9999: Tipper mininmum 2, men trolig 3 nye galacticos inn i år. Alle de kjente navnene er med i diskusjonen. Neymar og Kane øverst på ønskelisten, men samtidig de som vil være vanskeligst å sikre. Hazard kanskje mest realistisk, samt Icardi. Guedes nevnes også av og til, selv om han selvsagt ikke er på samme nivå ennå. Sistnevnte har jeg selv stor tro på mht potensial og pris.

Dybala burde jo vært et åpenbart target som dere skal ha ny galactico. Han og Kane og kanskje Hazard virker som de mest åpenbare fra mitt ståsted.

Cobi
CobiInnlegg: 57438
17.01.18 13:08
Tranquillo: Denne siden mener å vite at man henter både Kane og Pochettino til sommeren.

En katalansk tv-stasjon har nok gode kilder i både Tottenham og Real Madrid, ja...

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 5103
17.01.18 15:17

Spennende nyheter fra JLS.

Kort fortalt, United har aktivert en «Return Ronaldo»-plan. Mourinho er positiv, prisen skal være oppimot 200 mill euro.

Vet ikke hva jeg skal tro, men JLS er vel normalt en med bra koll, og den jg stoler klart mest på hva gjelder Madrid-relaterte saker.

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 10224
17.01.18 15:20
Tranquillo: Kort fortalt, United har aktivert en «Return Ronaldo»-plan. Mourinho er positiv, prisen skal være oppimot 200 mill euro. Vet ikke hva jeg skal tro, men JLS er vel normalt en med bra koll, og den jg stoler klart mest på hva gjelder Madrid-relaterte saker.

For to sesonger siden hadde jeg vært positiv, men nå håper jeg man holder seg langt langt unna. 

United og Ronaldo er et vakkert kapittel, hadde vært synd å kludre det til med å hente han nå når han er på hell.

Og prisen det skisseres her er jo latterlig.

Elguaje
ElguajeInnlegg: 17274
17.01.18 15:26
Tranquillo: prisen skal være oppimot 200 mill euro.

Haha. Tviler sterkt på at dette skjer til den prisen, men hvis det skjer er det nesten bare å gi opp denne idretten. 

(Innlegget ble redigert 17.01.18 15:28)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg