Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Hala_Madrid
Hala_MadridInnlegg: 14710
RM_ABU
RM_ABUInnlegg: 31
15.05.18 23:57

Tror nok ikke det er sannsynlig med et kjøp av Neymar, dersom det er sant at der er samtaler mellom RM og Neymars representanter så går nok dette mer på en overgang om to sesonger når Ronaldo er mer eller mindre ferdig. Har større tro på at RM kommer til å gå for Salah dersom han spiller bra i CLfinalen og i VM. En joker som vaker i vannet er jo Luis Suarez, som kanskje er på vei vekk fra... Det har skjedd før og Bale ut, Salah inn og i tillegg Suarez. Så har RM grunnlaget frem til vi ser Neymar sommeren 2020. 

(Innlegget ble redigert 15.05.18 23:59)

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35617
16.05.18 01:33

Hjelpes. Suarez? 31 år gammel, kvalm spiller fra rivalen som vår president har snakket stygt om tidligere? Når vi allerede har en aldrende spiss (eller to, egentlig)?

Og er det mer sannsynlig at RM og PSG avtaler en overgang nå som trer i kraft om to år kontra denne sommeren?

peraleks
peraleksInnlegg: 5057
16.05.18 02:00
ragnarMadrid: Hjelpes. Suarez? 31 år gammel, kvalm spiller fra rivalen som vår president har snakket stygt om tidligere? Når vi allerede har en aldrende spiss (eller to, egentlig)? Og er det mer sannsynlig at RM og PSG avtaler en overgang nå som trer i kraft om to år kontra denne sommeren?

Trenger knapt diskutere Suarez engang, om jeg ikke husker helt feil så må man vel tilbake til Mourinho-tiden for å finne sist gang man hentet en spiller over 30 år. Passer verken profileringen, alt som har skjedd tidligere(Perez) og jeg kan faktisk ikke se for meg Suarez(tiltross for å være en massiv douche) ta steget fra Barcelona til RM sånn ut av det blå.

Greier ærlig talt ikke å se for meg Neymar heller til klubben. Er så massivt mye penger involvert. Når Barcelona ikke greide å dra inn en Veratti som ville bort forrige sommer, så kan jeg ikke skjønne hvordan vi på en eller annen magisk måte skal dra inn Neymar. PSG med den pengebingen gir da vel en lang faen i hva vi enn måtte tilby og er vel fint troende til å la han slite benken om han nekter å spille. 

Salah derimot er jeg helt enig i, et godt VM i tillegg og jeg tror det er fort der fokuset vil rettes mot. En langt mer sannsynlig overgang kontra de to over.

milfern
milfernInnlegg: 68522
16.05.18 08:21

Benzema på en dårlig dag 10/10 ganger over Suarez.

Nei takk til Salah og. Kommer til å koste minst milliarden og helt klart en one season wonder pr dags dato.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6434
16.05.18 11:37
milfern: Nei takk til Salah og. Kommer til å koste minst milliarden og helt klart en one season wonder pr dags dato.

Man er bra idiotisk ihvertfall, om man slenger ut et par mrd for Salah, basert på årets ene virkelige fantastiske sesong. 

Med mindre han hadde het Mbappe, så hadde jeg forstått det, som både er yngre og passer profilen bedre(fransk, Zidane-connection, kan bekle flere pos).

(Innlegget ble redigert 16.05.18 11:38)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6434
16.05.18 11:40
RM_ABU: En joker som vaker i vannet er jo Luis Suarez, som kanskje er på vei vekk fra...

Håper for din skyld at du skrev dette i ikke edru tilstand. 

RM_ABU
RM_ABUInnlegg: 31
16.05.18 13:36

Jeg mente ikke at RM og PSG er i ferd med å lage en avtale, men at RM og Neymar er i ferd med å lage en avtale. Ser ingen motiver for at PSG skal selge Neymar nå, som en sa "uansett penger". Men det vil endre seg når Neymer nærmer seg kontraktsslutt. Og Neymar er mer opptatt av å fylle egen bankkonto enn kontoen til PSG. 

RM sliter med at de har mye ungt som ikke helt har det nivået som kreves. Det vil ikke løses av å hente inn 2 - 3 ungdommer av samme type i sommer. Det som jeg mener er til Salahs fordel er at RM spiller på en måte som vil passe han, og at RM har spillere som vil gi trekke på seg oppmerksomhet. Akkurat som MSN i Barca, akkurat en mann for mye å holde styr på til at motstanderne klarte det. Med CR på bana så vil det gi Salah akkurat det han trenger for å fortsette som i Liverpool.

Dessverre så har Benzema ikke vært på topp og det er ikke sikkert han kommer tilbake. Det finnes svært å spillere av den kvalitet som RM krever, se på alle som er sendt vekk Morata, Higuain etc. Da står en igjen med Kane.... og hvem flere?? Suarez ville blitt billig 300-400mill, Kane opptil 2 mrd. Ingen forskjell i antall mål.   

Bleke
BlekeInnlegg: 16807
16.05.18 15:15
RM_ABU: Jeg mente ikke at RM og PSG er i ferd med å lage en avtale, men at RM og Neymar er i ferd med å lage en avtale. Ser ingen motiver for at PSG skal selge Neymar nå, som en sa "uansett penger". Men det vil endre seg når Neymer nærmer seg kontraktsslutt. Og Neymar er mer opptatt av å fylle egen bankkonto enn kontoen til PSG.  RM sliter med at de har mye ungt som ikke helt har det nivået som kreves. Det vil ikke løses av å hente inn 2 - 3 ungdommer av samme type i sommer. Det som jeg mener er til Salahs fordel er at RM spiller på en måte som vil passe han, og at RM har spillere som vil gi trekke på seg oppmerksomhet. Akkurat som MSN i Barca, akkurat en mann for mye å holde styr på til at motstanderne klarte det. Med CR på bana så vil det gi Salah akkurat det han trenger for å fortsette som i Liverpool. Dessverre så har Benzema ikke vært på topp og det er ikke sikkert han kommer tilbake. Det finnes svært å spillere av den kvalitet som RM krever, se på alle som er sendt vekk Morata, Higuain etc. Da står en igjen med Kane.... og hvem flere?? Suarez ville blitt billig 300-400mill, Kane opptil 2 mrd. Ingen forskjell i antall mål.

Det er vel foreløpig Marca som har begynt å diskutere dette(tonen har hele veien vært at det skal skje i sommer), mens det i fransk presse kommer fra klubben at han ikke er til salgs under noen omstendigheter. Neymar har jo kontrakt frem til 2022, så det er jo veldig lang tid i forkant for å begynne samtaler nå flere år i forkant.

Jeg tror helt klart klubben er interessert, og er nok villig til å betale verdensrekord. Men jeg tror den eneste sjansen for at det er noe bevegelse denne sesongen er om han kommer i konflikt med Tuchel eller noe sånt. Veratti som forsøkte å gjøre seg uspiselig ble jo værende.

Jeg er ganske skeptisk til Salah særlig om det nærmer seg milliarden. Ikke helt overbevist heller at han kan levere like bra i Madrid, tviler på at Liverpool vil slippe han når de endelig er tilbake i Europa også.

Suarez er det bare å glemme.

Hva med Icardi, eller blir det snakk om milliarden der også?

-Jolla
-JollaInnlegg: 16130
16.05.18 16:03
Bleke: Hva med Icardi, eller blir det snakk om milliarden der også?

Kan jeg spørre hvordan fans her inne ser for seg at Cristiano Ronaldo vil samarbeide med Icardi?

Greit nok at endel her inne fortsatt vil påstå at CR er en ving, men selv om vi setter ham opp på kanten i en 4-3-3 så må dere vel være enige i at hans styrke ikke er å servere en ren - nesten targetmanlignende - 9er på topp?

 

For min del så mener jeg at det ikke er et komplementært spisspar. Jeg er en veldig stor fan av Mauro Icardi, jeg synes at han er en ekstremt god spiller, og jeg har ikke noe imot at han er litt diva og drittsekk, men jeg tror ikke at det vil fungere i en klubb hvor han ikke er hovedstjernen, akkurat som det ikke fungerte for Ibrahimovic i Barcelona. Hvis Griezmann blir solgt så ville han vært et ypperlig kjøp for Atlético, for han kan minne om en yngre Falcao, men jeg ser ikke helt at han passer inn i Real Madrid før etter at Cristiano Ronaldo legger opp.

Bleke
BlekeInnlegg: 16807
16.05.18 17:02
-Jolla: Kan jeg spørre hvordan fans her inne ser for seg at Cristiano Ronaldo vil samarbeide med Icardi? Greit nok at endel her inne fortsatt vil påstå at CR er en ving, men selv om vi setter ham opp på kanten i en 4-3-3 så må dere vel være enige i at hans styrke ikke er å servere en ren - nesten targetmanlignende - 9er på topp?   For min del så mener jeg at det ikke er et komplementært spisspar. Jeg er en veldig stor fan av Mauro Icardi, jeg synes at han er en ekstremt god spiller, og jeg har ikke noe imot at han er litt diva og drittsekk, men jeg tror ikke at det vil fungere i en klubb hvor han ikke er hovedstjernen, akkurat som det ikke fungerte for Ibrahimovic i Barcelona. Hvis Griezmann blir solgt så ville han vært et ypperlig kjøp for Atlético, for han kan minne om en yngre Falcao, men jeg ser ikke helt at han passer inn i Real Madrid før etter at Cristiano Ronaldo legger opp.

Har for all del ikke sett alt av Icardi så kan godt tenkes at han ikke fungerer optimalt med Ronaldo. Av det jeg har sett, har jeg inntrykket av Icardi er en moderne spisstype som både er teknisk og dyktig utenfor boksen. Ser du på han mer som en klassisk nier?

Det beste for Ronaldo er vel egentlig bare en spiss som ikke er så egoistisk tenker jeg. Det må være en som eksempelvis kan frigjøre rom i boks, og en som ikke er redd for å sentre til andre i bedre posisjon. Jeg tror Neymar kan ha problemer med å ikke være for stor, men nekter å tro at Icardi ikke vil få en stor nok status for han i klubben, gitt at Benzema og Bale forsvinner vil han være topp 3 statusspillere i klubben. Med mindre han er meget spesiell?

Å hente inn en type som Dybala(anser det som et ganske umulig prosjekt også) kan kanskje fungere godt med Ronaldo, men en type som Icardi vil jo erstatte Benzema, og samtidig vil fungere godt etter Ronaldo. Det samme kan jo ikke sies helt om Dybala(evt andre spisser som er mer som en playmaker), hvor man da vil være avhengig av å hente inn ny målmaskin. Man har nok av playmakere i klubben, ikke så mange spisser.

Hvis han skal erstatte Griezmann i Atletico, hvordan vil han i så fall passe sammen med Costa?

(Innlegget ble redigert 16.05.18 17:03)

-Jolla
-JollaInnlegg: 16130
16.05.18 17:46
Bleke: Hvis han skal erstatte Griezmann i Atletico, hvordan vil han i så fall passe sammen med Costa?

Diego Costa fungerer fint som hengende spiss, eller til og med ving. Det blir mindre mål på ham da enn når han var hovedmannen slik som i 13/14 eller i Chelsea, men samtidig så drar han da nytte av en annen styrke (som også Benzema er flink på) nemlig å ta mye fokus fra midtstopperne og få dem til å følge ham slik at han åpner rom for medspillere.

Til resten du skriver så vil jeg si at Paulo Dybala ville vært et strålende kjøp, nesten på høyde med Neymar. For det første så er Dybala mer en ren erstatter av Benzema enn det Icardi kan være, og samtidig så mener jeg at Dybala kan ta over for Cristiano Ronaldo som stjernen som laget bygges rundt i fremtiden, både på banen og på det kommersielle planet.

Icardi har som du sier god teknikk, men ja, så langt som det er mulig i dagens fotball så er han en klassisk 9er. Instinktet hans når han får ballen er ikke å se etter pasningsalternativer, men heller gå for mål, og han trekker langt oftere inn i femmeteren enn det de fleste spissene gjør i dagens fotball.

RM_ABU
RM_ABUInnlegg: 31
16.05.18 21:02

Usannsynlig med Icardi eller Dybala uten et veldig godt VM hvor en av de er nært toppscorer tittelen. Kan fort oppleve at ingen av de spiller mye, eller ikke i det hele tatt. RM vil ikke betale prisen som kreves for Icardi eller Dybala da. Det er mye mer sannsynlig at RM kommer til å gå for en type Chicharito løsning, der målet ikke er å erstatte Benzema, men å gi ha skikkelig konkurranse. Suarez mest aktuell. Aguero er jo en mann som vaker i gresset det også. Han er jo i en rimelig lik situasjon som Suarez. 

Jeg føler meg rimelig sikker på at det er høyrekanten som er pri 1 for RM. Og da er Salah mannen å ta med. Markedspotensialet til Salah er også noe som vil være svært attraktivt for RM. Bale er jo etter alle solemerker ferdig. 

(Innlegget ble redigert 16.05.18 21:03)

startelver
startelverInnlegg: 47601
16.05.18 21:30

Mbappe hadde passet godt inn i RM , fortsatt ung og mye ugjort i den kroppen .  

 

 

milfern
milfernInnlegg: 68522
16.05.18 23:08
startelver: Mbappe hadde passet godt inn i RM , fortsatt ung og mye ugjort i den kroppen .

Skandale at han glapp dessverre.

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35617
17.05.18 01:06

Egentlig ikke, det kravet han kom med ville skapt bølger i klubben. Ingen får garantier om spilletid etter én sesong bak seg og han ville tjent mer enn Ramos. Synd at han glapp mtp. nivået, men men.

HappyDudenEspen
HappyDudenEspenInnlegg: 3709
17.05.18 05:59

Hvordan tror dere at en stiller mot Liverpool?

Keeper, forsvar, Kroos; Modric og Cristiano er bankers, men ellere er jeg veldig usikker på hva jeg tror Zidane velger og egentlig på hva jeg selv ønsker...

Blir det en liten overaskelse i at Kovacic starter fremfor Casemiro? Mtp Liverpools høye press kan dette være en liten genistrek. Ser for meg kroateren drible seg gjennom både en og to spillere og ha en hel bane å løpe på. Men Casemiro har jo vært en nøkkelspiller i disse kampene...

Benzema er også ofte god i de største oppgjørene og CR trives åpenbart best med i samspann med han. Men han er sløv i presset og skuddpresisjonen i år har truffet et nytt bunnivå.

Isco vil være nyttig da han er lagets beste spiller til å holde på ballen under høyt press. Dette kan være gull mot Liverpool. Er egentlig vanskelig å se for seg at Isco ikke starter i år. 

Liverpool kommer ikke til å legge seg og kampen vil sannsynligvis svinge i høyt tempo begge veier. Bale virker nyttig i et slikt scenario. Er også god på hodet mtp at vi kommer til mange innlegg. Men ser for meg at han vil miste ballen ofte mot det høye presset...

Lucas Vázquez jobber sokkene av seg begge veier og det er jo alltid veldig viktig i toppkampene. Har hatt en veldig god sesong.

Asensio starter nok ikke, men kommer garantert til å få spilletid. 

 

Jeg er glad jeg slipper å velge.

milfern
milfernInnlegg: 68522
17.05.18 06:47

Om Real Madrid vinner CL i år er det noen britiske spillere med flere CL-gull enn Bale da?

Amadeus
AmadeusInnlegg: 258
17.05.18 15:12

Valget kunne ikke vært enklere og mer klart, og det er ingen andre enn Hazard.

Han vil koste halvparten av hva vi må ut med for å lande Neymar (eller Salah), han vil være mye lettere å lokke nå som Chelsea ikke spiller Champions League neste år, og i motsetning til Salah er han et mye sikrere kort som har bevist seg å være av ypperste klasse over flere sesonger.

Han har til og med halvveis fridd til klubben en rekke ganger  tidligere ved å nevne at hans drøm er å en dag jobbe sammen med Zidane.

Er ikke noe å vente på. I sommer har vi en gylden mulighet for å hente han til "gi-bort-pris". Løp og kjøp.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6434
17.05.18 15:15

Enig med Amadeus, Hazard topper lista mi og. Fotballmessig står han ikke noe tilbake for eksempelvis Neymar, og Salah.

Nei, Hazard, Alisson, og en spiss, så er jeg fornøyd. Selg/lån ut Bale og Mayoral.

(Innlegget ble redigert 17.05.18 15:16)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 12882
17.05.18 15:45

Synes det er helt sprøtt om dere ikke går for Hazard i sommer, aldri vært mer tilgjengelig enn det han er nå. Det vil svekke Chelsea voldsomt også, så vinn-vinn for min del. 

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6434
17.05.18 15:57

Et bud på Alisson skal visstnok ha blitt avslått, melder Corriere dello Sport. Budet var for lavt, Roma skal ønske nærmere £87 mill.

(Innlegget ble redigert 17.05.18 15:57)

Diego71
Diego71Innlegg: 1116
17.05.18 20:40

Ser ikke for meg at Liverpool selger Salah nå i sommer med tanke på  betydningen han har for laget og statusen hos supporterne. Det vil i såfall bli veldig dyrt og komme som et resultat av at han selv presser på for en overgang. Inntil det motsatte er bevist tror jeg ikke han er typen til å gjøre det. 

Håper dere går for Hazard. 

beardman
beardmanInnlegg: 2215
18.05.18 03:25
Tranquillo: Budet var for lavt, Roma skal ønske nærmere £87 mill.

Blodpris.

 

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20003
18.05.18 17:57
Machine_Head: Synes det er helt sprøtt om dere ikke går for Hazard i sommer, aldri vært mer tilgjengelig enn det han er nå. Det vil svekke Chelsea voldsomt også, så vinn-vinn for min del.

Alle er så hypp på Hazard, men det er egentlig ikke en spillertype vi trenger, da vi allerede har Isco. Du kan selvsagt argumentere for at det er en minimal oppgradering, men det forandrer likevel ikke på situasjonen. 

Vi trenger først og fremst målscorere inn i sommer, playmakere har vi.

Bleke
BlekeInnlegg: 16807
18.05.18 19:20
-Jolla: Icardi har som du sier god teknikk, men ja, så langt som det er mulig i dagens fotball så er han en klassisk 9er. Instinktet hans når han får ballen er ikke å se etter pasningsalternativer, men heller gå for mål, og han trekker langt oftere inn i femmeteren enn det de fleste spissene gjør i dagens fotball.

I det store og det hele så tror jeg faktisk ikke at Ronaldo er så vanskelig å spille med, altså til tross for at han er en spiss, så tror jeg han bare trenger en spiss som kan frigjøre rom, og trekke til seg motspillere. Dessuten trekker han så mye ut mot kantene at det er plass til en spiss sentralt i banen. Evt. noe gammeldags å ha så klare niere, men jeg tror Ronaldo kan funke med svært mange spisser der ute.

milfern
milfernInnlegg: 68522
19.05.18 18:40

Hazard. Noe for oss?

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6434
19.05.18 19:07

Bør toppe ønskelista.

startelver
startelverInnlegg: 47601
19.05.18 19:35

Han ser bra ut i finalen , vet ikke om han vil flytte til Madrid. 

 

real-_-
real-_-Innlegg: 10290
19.05.18 19:45

Luca Zidane fra start. Nei dere leste ikke feil.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester