Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20037
23.06.18 03:29

Ser ut som Kovacic stikker, men håper vi garanterer han flere minutter neste sesong, i håp om at han blir.

GGzahid
GGzahidInnlegg: 259
23.06.18 15:20
Maradona_123: Ser ut som Kovacic stikker, men håper vi garanterer han flere minutter neste sesong, i håp om at han blir.

Hva med å låne han ut en sesong , og så hente han tilbake når Modric har blitt 34/35 ? En klubb ala Inter, Roma, Milan, Sevilla gjerne ? 

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20037
23.06.18 16:51

Hazard, noe for oss likevel? 

Ser helst at vi går etter en ny spiss først, da spillertypen Hazard ikke er det vi trenger aller mest pdd.

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 669
23.06.18 17:43

Tipper egentlig at Kovacic for en ny kontrakt og lovnader om flere minutter neste sesong. Håper og tror at Lopetegui hviler Modric mer enn hva Zidane gjorde i for eks "lette" ligakamper. Hadde vært fint å sett Kova og Ceballos spille sammen litt oftere. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2240
23.06.18 19:19

Skjønner Koffer uteblir, har skjønt er lite å diskutere. Finnes nesten ingenting i Real Madrid. Om ikke trofeene er verdiløse så er måten dem kom på det.

thomas7_
thomas7_Innlegg: 13
23.06.18 20:36

Ola Toivonen, noe for oss?

real-_-
real-_-Innlegg: 10335
23.06.18 21:13
thomas7_: Ola Toivonen, noe for oss?

Å score på Neuer har vel ikke vert noe problem i det siste.

Bleke
BlekeInnlegg: 16903
23.06.18 21:26

Sitter på mobil får ikke sitert.

Men det kan liksom ikke undervurderes hvor i alle fall viktig Casemiro har vært. Det er jo noe Makelele over han, langt fra en elegant playmaker som styrte spillet. Han er den eneste, omtrent som bryter opp spill. Modric er vel egentlig den eneste i min bok som har vært viktigere. Det sier også sitt at Simone advarte i 15/16 om Casemiro. Verken Kroos, Modric eller Ronaldo. Garantert ville han passet inn i de aller fleste lag. Med unntak av Bayern eller Barca. Laget har jo dessuten aldri vært et så fintspillende lag at enda en playmaker ville vært overkill.

Men jeg vil på en måte ofre Modric, før man ofrer Casemiro. Om han slipper unna kort er nesten litt uvesentlig. Nesten som å si at alle dødballer mot Ramos eller Ronaldo ikke telles som assist.

-Jolla
-JollaInnlegg: 16182
23.06.18 22:11
Bleke: Garantert ville han passet inn i de aller fleste lag. Med unntak av Bayern

Tror faktisk at han kunne blitt godt omskolert til midtstopper i Bayern München.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7518
23.06.18 22:19

At vi har mentalt sterke spillere ble vel bare videre stadfestet av Kroos der.

Men folk skriver at han hadde dårlige samtlige 90 minutter, når han virkelig hevet seg i andre omgang. Virker som enkelte hadde bestemt seg allerede til pause.

-Jolla
-JollaInnlegg: 16182
23.06.18 22:51
Jaanas: Men folk skriver at han hadde dårlige samtlige 90 minutter, når han virkelig hevet seg i andre omgang. Virker som enkelte hadde bestemt seg allerede til pause.

Synes ikke at han var dårlig i første omgang heller jeg. De hang seg vel veldig mye på at Langli bet seg merke i at Kroos hadde 3 feilpasninger igjennom kampen som førte til overganger for Sverige, hvor den ene faktisk resulterte i et mål imot, men det virker jo da som de plett ignorerer at Kroos var mannen som skulle styre alt for Tyskland (og som også gjorde det). Kroos hadde 121 pasninger iløpet av kampen, traff på 113 av dem (93,4%). Sverige som helhet hadde 235 pasninger, traff på 162 av dem (68,9%).

Bak Kroos så hadde du Boateng, Rüdiger og Kimmich som var nærmest med antall involveringer og pasninger i kampen, men mesteparten av disse var støttepasninger mellom hverandre eller å sende ballen til nettopp Kroos som kom tilbake i forsvar for å hente ballen. Ser man bort fra forsvarsspillere så må man altså til Gündogan og Reus som var nærmest Kroos i antall berøringer, involveringer og pasninger, og begge har langt under halvparten av det playmakeren hadde i alle kategoriene.

Toni Kroos VAR Tyskland i denne kampen, og gjorde en fremragende jobb som playmaker, altmuligmann og totalfotballspiller. Johann Cruijff ville vært stolt, og i min bok så får Kroos tittelen som banens beste.

(Innlegget ble redigert 23.06.18 22:51)

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20037
23.06.18 23:02
-Jolla: Toni Kroos VAR Tyskland i denne kampen, og gjorde en fremragende jobb som playmaker, altmuligmann og totalfotballspiller. Johann Cruijff ville vært stolt, og i min bok så får Kroos tittelen som banens beste.

Ikke noen god første omgang, men tok seg opp i andre, toppet med den fantastiske scoringen.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
24.06.18 11:55
-Jolla: Toni Kroos VAR Tyskland i denne kampen, og gjorde en fremragende jobb som playmaker, altmuligmann og totalfotballspiller. Johann Cruijff ville vært stolt, og i min bok så får Kroos tittelen som banens beste.

Helt enig. Derfor Kroos er en av de 23 beste spillerne jeg har sett i Verdensmesterskapet i fotball siden 1998.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 706
24.06.18 13:28
-Jolla: Men det er jo en ganske fin ting med fotball. Man kan se de samme kampene, men allikevel mene helt forskjellige ting.

Selvsagt. Og man kan foretrekke forskjellige spillertyper. Casemiro har aldri vært min type, men jeg anerkjenner at han har utviklet seg. Men jeg synes også han slipper lett unna fair kritikk her inne. Han har jo hatt svake kamper mot Barcelona for eksempel, men får fortsatt dette "storkampstempelet".

(Innlegget ble redigert 24.06.18 13:28)

-Jolla
-JollaInnlegg: 16182
24.06.18 13:31
DaniParejo: Han har jo hatt svake kamper mot Barcelona for eksempel, men får fortsatt dette "storkampstempelet".

.

(Innlegget ble redigert 24.06.18 13:34)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 706
24.06.18 13:38
Bleke: Men det kan liksom ikke undervurderes hvor i alle fall viktig Casemiro har vært. Det er jo noe Makelele over han, langt fra en elegant playmaker som styrte spillet. Han er den eneste, omtrent som bryter opp spill. Modric er vel egentlig den eneste i min bok som har vært viktigere. Det sier også sitt at Simone advarte i 15/16 om Casemiro. Verken Kroos, Modric eller Ronaldo. Garantert ville han passet inn i de aller fleste lag. Med unntak av Bayern eller Barca. Laget har jo dessuten aldri vært et så fintspillende lag at enda en playmaker ville vært overkill. Men jeg vil på en måte ofre Modric, før man ofrer Casemiro. Om han slipper unna kort er nesten litt uvesentlig. Nesten som å si at alle dødballer mot Ramos eller Ronaldo ikke telles som assist.

Selvsagt er det noe Makelele over han, det er jo åpenbart at det er Makelele Zidane var inspirert av da han begynte å spille Casemiro inn i laget. Zidane ønsket et slikt anker foran stoppene, tok Casemiro som hadde en oppadgående kurve i Porto, og har gitt han veldig konkret rolle i Real Madrid.

Derfor er det også helt utrolig at man kan reagere på at noen sier han har en enkel og begrenset rolle i Real Madrid. Fordi det er det han har. Og når han da har svake kamper som han har hatt mot Barcelona, og også gjentatte ganger fullført viktige kamper hvor han aldri burde vært på banen i 90 minutter, er det absolutt vesentlige argumenter mot ham.

Sammenligningen din på slutten er fullstendig tullete.

Bleke
BlekeInnlegg: 16903
24.06.18 14:31
DaniParejo: Derfor er det også helt utrolig at man kan reagere på at noen sier han har en enkel og begrenset rolle i Real Madrid. Fordi det er det han har. Og når han da har svake kamper som han har hatt mot Barcelona, og også gjentatte ganger fullført viktige kamper hvor han aldri burde vært på banen i 90 minutter, er det absolutt vesentlige argumenter mot ham. Sammenligningen din på slutten er fullstendig tullete.

Det er for så vidt enkelt i den forstand at han skal stoppe alt som kommer hans vei, men at det er så enkelt å gjøre i Madrid er jeg til deles uenig i. (Det må jo være en grunn til at man på 18 år har hatt to spillere som har gjort den rollen til sin egen.) Det er jo tid til annen balltap i ugunstig posisjoner, og lite støtte fra de offensive spillerne.

Mulig jeg husker kampene feil, men han ender stort sett opp med å eie kampene på en helt vill måte, som er fryktelig undervurdert. Ramos og Ronaldo er vel fort opp mot verdens beste offensive hodespillere, følgelig må det være enkelt å slå dødballer på dem også. Med Casemiro sine oppgaver er det ofte han må spille på grensen, og følgelig er han i en større risiko for å få ofte kort.

Hvis Kovacic tar så mye risiko, og er så offensiv og følgelig skal "slippe unna", så er det litt i spillestilen til Casemiro å spille på grensen til å få kort.

(Innlegget ble redigert 24.06.18 14:32)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 706
24.06.18 16:07
Bleke: Hvis Kovacic tar så mye risiko, og er så offensiv og følgelig skal "slippe unna", så er det litt i spillestilen til Casemiro å spille på grensen til å få kort.

Jeg sier ikke at han skal slippe unna, jeg sier at han naturligvis vil havne i slike situasjoner. Det beste er at han utvikler seg, finner en balansegang og spiller smartere. Og resten av laget må være med på det. 

Man har hatt to slike spillere på 18 år, men man har ikke i 18 år spilt med et utpreget midtbaneanker. Både Pellegrini og Mourinho brukte doble pivoter, Xabi Alonso hadde fått for store arbeidsmengder om han skulle hatt Casemiros rolle i tillegg. Man har hatt år med katastrofer som Gravesen og Pablo Garcia, og man har hatt one-season wonders som Lass (og selv ikke han spilte den samme rollen som Casemiro).

Det er for meg ikke overraskende at mannen som offentlig uttalte at salget av Makelele var en feiltagelse er den samme mannen som gjeninnfører den rollen så til de grader som Zidane har gjort med Casemiro.

Misforstå meg rett, jeg sier ikke at Casemiros rolle er enkel i den forstand at hvem som helst kan gjøre den, den er enkel i den forstand at den er veldig konkret. Han hverken har eller skal bidra fremover. Det er ikke en rolle man har behov for i hver eneste kamp, og det er heller ikke en rolle mannen selv har behersket så godt som noen vil ha det til i hver eneste storkamp man har spilt. Han er ikke "helt vill" i hver eneste kamp. Det er egentlig det jeg reagerer mest på, og det kan vel knapt kalles undervurdering når såpass mange sier sånt.

Man kan velge å se på at man kommer billig kort unna som en ferdighet eller god egenskap, og jeg er ikke helt uenig i det. Men når Casemiros rolle er såpass fokusert på akkurat det den er, synes jeg det er en uting at han relativt ofte ikke henger med. Det er én ting å spille på grensen, noe annet når man spiller på grensen som følge av at man må rette opp egen feil.

Problemet med Ramos-Ronaldo-dødball-poenget ditt, siden jeg tydeligvis må presisere det, er at det er ankere som har spilt med større finesse og smartness i spillet sitt og unngått å havne flere av situasjonene Casemiro har vært i. Altså, det er åpenbart at Casemiro vil snitte flere kort enn mange andre uansett.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
24.06.18 18:09

Nå som dere er inne på Makelele, Casemiro og de andre må jeg spørre. Hvem er rangert høyest her inne av disse legendene?

Fernando Hierro eller Sergio Ramos?
Roberto Carlos eller Marcelo Vieira?
Luka Modric eller Toni Kroos?
Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo?

Bleke
BlekeInnlegg: 16903
24.06.18 20:35
Padrino: Fernando Hierro eller Sergio Ramos?
Roberto Carlos eller Marcelo Vieira?
Luka Modric eller Toni Kroos?
Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo?

Ramos er nok større enn Hierro, mens Hierro var nok en bedre spiller. Marcelo større enn Carlos, like gode spillere. Modric og Kroos er vel omtrent så jevnt man får det, både viktighet og dyktighet. Kroos vil sikkert få flere år enn kroaten. Zidane er større, gitt det både er som spiller og trener. Som spiller er Ronaldo topp tre største i klubben.

peraleks
peraleksInnlegg: 5287
24.06.18 20:46
Padrino: Fernando Hierro eller Sergio Ramos?
Roberto Carlos eller Marcelo Vieira?
Luka Modric eller Toni Kroos?
Zinedine Zidane eller Cristiano Ronaldo?

Holder Ramos høyere enn Hierro. 
Holder Roberto Carlos høyere enn Marcelo.
Likt mellom Luka Modric og Toni Kroos.
Cristiano Ronaldo høyere enn Zidane(Dette var egentlig den klareste av de 4 i mine øyne).

milfern
milfernInnlegg: 68907
24.06.18 21:09
peraleks: Holder Roberto Carlos høyere enn Marcelo.

Marcelo vil overgå Carlos i antall sesonger nå etter sommeren, og har samtidig vunnet mer? 

Hala_Madrid
Hala_MadridInnlegg: 14728
24.06.18 21:36

Savner James..

-palc-
-palc-Innlegg: 5524
24.06.18 23:37
Padrino: Luka Modric eller Toni Kroos?

Guti eller Kroos/Modric?

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35630
24.06.18 23:44

Gago eller Casemiro?

Ribot eller GMartino?

AK47
AK47Innlegg: 485
25.06.18 02:46

Hala Madrid eller Puta Barca?

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40608
25.06.18 03:15
milfern: og har samtidig vunnet mer?

Like mange ligatitler, men én CL-tittel mer.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
25.06.18 10:48
-palc-: Guti eller Kroos/Modric?

Jeg ville valgt Kroos/Modric hver dag i uka.

mario9999
mario9999Innlegg: 5687
25.06.18 11:13
Hala_Madrid: Savner James..

Fenomenal kamp av ham og Colombia mot Polen. Fortsetter de slik, vil de nok vinne over Senegal og kunne bli en alvorlig outsider i mesterskapet. Fantastisk å se all fansen som har kommet fra Colombia og lagånden. Rake motsetningen til Argentina som ligger i ruiner. James spilte til 10 i den kampen. Den siste assisten er det bare å se og nyte. Jeg vil ikke bli overrasket om Perez bestemmer seg for å hente hjem James. Man burde bruke ham i stedet for Benzema (som uansett ikke er noen spiss, men mer en 10er). Da er det plass for både ham og Isco, som også har vært fenomenal.

(Innlegget ble redigert 25.06.18 11:14)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 706
25.06.18 11:45
mario9999: Jeg vil ikke bli overrasket om Perez bestemmer seg for å hente hjem James.

Det er ingenting som tyder på at vi har noe vi skulle ha sagt når det kommer til James. Det utlånet er nærmest et salg å regne som.

Dyrk heller Asensio. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg