Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.07.18 19:18
Bleke: Helt klart, det er Asensio som mest sannsynlig må gå på benken da, men ville faktisk satt opp Casemiro i dobbel pivote med Kroos. Selv om det fort blir voldsomt baktungt, og ikke nok fart. Det ultraoffensive laget ville vært spennende mot eksempelvis Alaves.

Hvem skulle da spilt på høyresiden av Hazard og Isco? Jeg tror fort Hazard og Isco kan gå litt oppå hverandre og mye i de samme rommene om Isco skal ligge som en 10'er og Hazard skal ta venstreflanken. 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 19:19)

Bleke
BlekeInnlegg: 16895
11.07.18 19:38
Padrino: Hvem skulle da spilt på høyresiden av Hazard og Isco? Jeg tror fort Hazard og Isco kan gå litt oppå hverandre og mye i de samme rommene om Isco skal ligge som en 10'er og Hazard skal ta venstreflanken.

De kan bytte sine posisjoner, uten at det ødelegger flyten.

Om en angrepsspiller kommer inn, så vil det uansett føre til at slike ting som dette.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.07.18 20:23
Bleke: Om en angrepsspiller kommer inn, så vil det uansett føre til at slike ting som dette.

Joda, men det finnes helt klart andre spillere som i større grad enn Hazard tilfører RM noe de ikke har fra før i Isco. Det eneste jeg kommer på er vel den ekstreme hurtigheten til Hazard, som ikke Isco har. Den hurtigheten kan dere få tak i hos andre spillertyper. 

Uansett blir jo veldig mye av dette opp til deres nye manager og hans planer for det nye Real Madrid. Med Zidane og Ronaldo ut er det åpenbart gode sjanser for at man ser en annen formasjon/oppstilling enn vi er vant med. 

Bleke
BlekeInnlegg: 16895
11.07.18 21:06
Padrino: Joda, men det finnes helt klart andre spillere som i større grad enn Hazard tilfører RM noe de ikke har fra før i Isco. Det eneste jeg kommer på er vel den ekstreme hurtigheten til Hazard, som ikke Isco har. Den hurtigheten kan dere få tak i hos andre spillertyper.

Hvis vi sier at Dybala, Neymar, Hazard er de mest aktuelle og potensielt mulig å få tak i, så er det vel Hazard som er minst lik som Isco? Nevn gjerne angrepsspillere som kan styrke Madrid, men som er ulik Isco.

Alle de tre vil ha spillet rundt seg, alle er gode i små rom, og de er teknisk og taktisk dyktige.

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20034
11.07.18 22:46

Modric+Kovacic eller Varane vinner uansett VM nå, ikke feil det, sånn sett så er det fint at Belgia og England røk ut.

(Innlegget ble redigert 11.07.18 22:46)

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.07.18 23:06
Bleke: Nevn gjerne angrepsspillere som kan styrke Madrid, men som er ulik Isco.

Hazard, Neymar og Dybala er alle i samme kategori som Isco, men Neymar skiller seg ut med å være en større målscorer enn de tre andre. Dybala kan fylle et annet rom på banen med tanke på at han er venstrebent og gjerne kan drifte fra høyre og inn sentralt i banen. Dog ville det ødelagt mye for Asensio (hvis han skal spille på høyresiden?).

Markedet er litt tørt nå for tilgjengelige angrepsspillere som kan erstatte Cristiano Ronaldo, men det er i seg selv 'umulig'. Harry Kane er vanskelig å hente, men jeg vil lansere både Robert Lewandowski, Edinson Cavani eller Sergio Agüero som tre storscorere som alle kan levere mye mål i avlastningsperioden til Cristiano. Jeg vet at profilen deres er å gå etter yngre spillere, men når en som Cristiano gir seg trenger man tungvektere til å erstatte han. Benzema begynner også å dra på årene.

Mauro Icardi er et annet prospekt som 1993-modell, men er også en veldig spennende kandidat om man kan tåle personligheten hans. Passer fint inn i Madrid. Henter man Roberto Firmino får man en type som også kan erstatte Benzema, og samtidig levere haugevis av målpoeng.

Det er vanskelig å vite hva som er best, men det er ingen tvil om at det blir spennende å se angrepsfotballen til RM neste sesong. Jeg hadde valgt Paulo Dybala, men det er vel tenkt at han skal spille sammen med Cristiano i Torino.

(Innlegget ble redigert 11.07.18 23:09)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6529
11.07.18 23:32

Di Marzio melder at man jobber med å hente Milinkovic-Savic for €100 mill.

Da er det nok hadebra til Kova.

Pogba6
Pogba6Innlegg: 4292
11.07.18 23:34

Hvor skal han spille? Sentrale midtbanespillere trenger dere ikke.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6529
11.07.18 23:35

Si det.

Men man har jo en kar som Modric som begynner å dra på åra, så han blir nok å fases inn der. Itiliegg er Savic en helt annen type enn de vi har fra før av, så fra den siden er det sånn sett forståelig. 

(Innlegget ble redigert 11.07.18 23:38)

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20034
11.07.18 23:44
Tranquillo: Men man har jo en kar som Modric som begynner å dra på åra,

Mtp VM, så vil han nok trenge avlastning iløpet av sesongen som kommer.

samsung22
samsung22Innlegg: 18443
12.07.18 00:10
Maradona_123: Mtp VM, så vil han nok trenge avlastning iløpet av sesongen som kommer.

Mannen har en rimelig rå fysikk, er sjeldent skadet, og med nok hvile vil han nok holde dette nivået i to sesonger til. Forhåpentligvis gir han seg på landslaget etter VM-finalen, slik at han kan fokusere på å avslutte karrieren på høyest mulig sportslig nivå.

Videre skal man ikke se bort i fra at Modric gir seg på topp om f.eks to år. 

(Innlegget ble redigert 12.07.18 00:12)

real-_-
real-_-Innlegg: 10333
12.07.18 00:50

Brannfakkel: Modric har ikke prestert så enormt som alle skal ha det til i VM. Ja han har vert god iforhold til hva som er å forvente av vanlige spillere, men vil påstå at i de siste kampene er ikke mer en vanlig Modric-nivå. Hadde kampen mot Argentina som var magi. Men etter det har det vert på det jevne. Håper virkelig han står frem i finalen igjen og viser hva han egentlig kan.

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4463
12.07.18 01:11
real-_-: Hadde kampen mot Argentina som var magi. Men etter det har det vert på det jevne. Håper virkelig han står frem i finalen igjen og viser hva han egentlig kan.

Offensivt har han muligens vært litt mer anonym i det siste, men han står frem som kaptein og kjemper for laget defensivt. 

andwez
andwezInnlegg: 11187
12.07.18 02:08
real-_-: Hadde kampen mot Argentina som var magi. Men etter det har det vert på det jevne. Håper virkelig han står frem i finalen igjen og viser hva han egentlig kan.

Tja, hvis du ser kampbildene i VM så har han vært helt der oppe etter min mening. De fleste kampene har jo tidvis vært gåfotball, ikke lett å briljere med stasjonære lag og så lite risiko fra begge sider. Sånn har landslagsfotball blitt. 

Gento
GentoInnlegg: 1572
12.07.18 07:15

Eg er klar over at det er sjukt usannsynleg at det skjer, men eg hadde synes det var litt gøy om ingen nye kom inn og heller dei som allereie var i klubben tok eit steg opp. Det hjelper jo lite å hente inn unge spelarar om ein ikkje også stoler på at dei kan gjera jobben. Kor lang er ikkje Vicinius sin veg inn i laget om det kjem inn ein ny spiss no som er 19-27 år? 

Det er nok ingen av Vicinius, Asensio, Mayoral, Ødegaard, etc som kan gå inn og erstatte Ronaldo sine mål, men så er jo også heile laget bygd opp rundt å levere dei måla til Ronaldo. Til ei viss grad på bekostning av andre spelerar (dei fleste vil i 90% av tilfellene heller passe til ein Ronaldo i god posisjon enn å prøve sjølv). Kanskje ein kunne fått til ein meir jamn fordeling av måla på 4-5 spelerar i staden for den eine. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 16174
12.07.18 07:22
andwez: ikke lett å briljere med stasjonære lag og så lite risiko fra begge sider.

Perisic klarte det igår. Var fenomenal, og burde nesten ha scoret to mål til i tillegg til det ene han fikk. Han våknet skikkelig til i den andreomgangen.

Bleke
BlekeInnlegg: 16895
12.07.18 11:50
real-_-: Brannfakkel: Modric har ikke prestert så enormt som alle skal ha det til i VM. Ja han har vert god iforhold til hva som er å forvente av vanlige spillere, men vil påstå at i de siste kampene er ikke mer en vanlig Modric-nivå. Hadde kampen mot Argentina som var magi. Men etter det har det vert på det jevne. Håper virkelig han står frem i finalen igjen og viser hva han egentlig kan.

Det sier også hvor vanvittig han har prestert de siste årene også. På våren var han også tilbake til sitt vante jeg. Helt klart en kandidat for gullballen om han skulle vinne VM. Det er få som hadde fortjent den mer etter å ha blitt fullstendig oversett de siste fem årene.

samsung22
samsung22Innlegg: 18443
12.07.18 12:34
real-_-: Brannfakkel: Modric har ikke prestert så enormt som alle skal ha det til i VM. Ja han har vert god iforhold til hva som er å forvente av vanlige spillere, men vil påstå at i de siste kampene er ikke mer en vanlig Modric-nivå. Hadde kampen mot Argentina som var magi. Men etter det har det vert på det jevne. Håper virkelig han står frem i finalen igjen og viser hva han egentlig kan.

Det som kanskje har imponert meg mest er arbeidskapasiteten og hvor mye han bidrar begge veier. Totalpakken fra Modric dette VMet synes jeg har vært imponerende. F.eks: 

(..) tallene plasserer i hvert fall Kanté blant de aller beste midtbanespillerne i turneringen: Kun kroaten Luka Modric vunnet ballen flere ganger enn ham (42 mot 40.)

- VG (Artikkelen er fra før semifinalene ble spilt)

Luka Modric: Has won possession in the midfield third more times (28) than any other player at the #WorldCup 

- Whoscored

Offensivt:

- 2 mål, 1 assist

- 16 key-passes (Topp 4 i VM)

Modric har levert et godt VM, og ikke minst vært en strålende fighter og kaptein for Kroatia! 

(Innlegget ble redigert 12.07.18 12:35)

Bleke
BlekeInnlegg: 16895
12.07.18 12:48
samsung22: Det som kanskje har imponert meg mest er arbeidskapasiteten og hvor mye han bidrar begge veier. Totalpakken fra Modric dette VMet synes jeg har vært imponerende. F.eks:  (..) tallene plasserer i hvert fall Kanté blant de aller beste midtbanespillerne i turneringen: Kun kroaten Luka Modric vunnet ballen flere ganger enn ham (42 mot 40.) - VG (Artikkelen er fra før semifinalene ble spilt) Luka Modric: Has won possession in the midfield third more times (28) than any other player at the #WorldCup  - Whoscored Offensivt: - 2 mål, 1 assist - 16 key-passes (Topp 4 i VM) Modric har levert et godt VM, og ikke minst vært en strålende fighter og kaptein for Kroatia!

Han har vel spilt i alle kampene, og må vel lede eller ligge i toppen av spillere som har løpt lengst. Jeg synes det mest imponerende er i tillegg at han har fremstått som lagets leder. Han er kanskje ikke så vokal, men han leder ved eksempel på en utrolig fin måte.

milfern
milfernInnlegg: 68843
12.07.18 14:06

Bale på vei til Manchester United er siste news. Tanker?

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6529
12.07.18 15:18

Benzema og på vei ut, €40 mill til Napoli, ref twittern til Veland.

Hva gjelder Bale, så er det bare å beholde han, spesielt nå som CR er borte, og waliseren har muligheter til å bli nummer 1 og alfahannen i laget. Men så er det disse jævla skadene, da.

(Innlegget ble redigert 12.07.18 15:22)

Gento
GentoInnlegg: 1572
12.07.18 15:40

Problemet med Bale, bortsett frå skadene, er at han funkar begredelig mot lag som parkerer buss. Må ha rom for å funke, og det er derfor han er bedre for Wales og i PL. Det er ikkje så nyttig for Madrid med ein spelar som ikkje har teknikk til å spele i La Liga. 

milfern
milfernInnlegg: 68843
12.07.18 15:48

Har ønsket med Ronaldo, Bale og Benzema borte opptil flere ganger. Ofte en og en. Av og til to på en gang. Men aldri alle tre på en gang. 

Om BBC forsvinner ut en og samme sommer skjønner jeg ingenting. Og blir en smule bekymret.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 1269
12.07.18 16:20

Helt enig med Gento. Bale har ikke god nok teknikk til å være en man kan bygge laget rundt, hvert fall ikke i la liga. 

Det han derimot kan bidra med er mål, han kan ta over CR som talisman på topp der hovedoppgaven er å avslutte angrepene. Men man kan selfølgelig ikke være avhengig av at Bale leverer en hel sesong, så derfor må det inn en spiss.

Som milfrern også sier så hadde det vært bekymringsfullt å miste hele BBC, av Benzema og Bale så vil jeg helst at franskmannen forlater oss. 

RM_ABU
RM_ABUInnlegg: 31
12.07.18 23:15

Tenker at å erstatte CR7 blir umulig. Jeg ser ikke for meg at Neymar har det i seg å løfte RM. Det må mere til enn han. Jeg er redd at RM sprenger banken for å få Neymar og laget sitter igjen betydelig svekket sportslig.

Behold Bale, hent tilbake James og kjøp Hazard og Cavani. Hazard er mer eller mindre til salgs og PSG kan være mer villige til å la Cavani gå enn Neymar og Mbappe. Pga av financial fair play må de gjøre noe i sommer for å unngå ett år uten overganger. 

Jeg mener at Kroos kan selges. Han virker utrolig mett. Var ikke god for Tyskland i VM og ikke god for RM i sesongen som var. Med Kroos ute blir det bedre plass til Hazard, Isco, Asensio og James.

soldado
soldadoInnlegg: 7042
12.07.18 23:21

Marca skriver at Lopetegui ønsker å hente tilbake James. Det betyr vel ikke Hazard inn, med mindre Bale drar. 

Djeez vi kan faktisk ende opp med å selge hele BBC i en smekk. Hadde egentlig ikke gjort meg noe, men fortsatt ganske vilt. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.07.18 23:22

Utrolig dårlig planlegging isåfall. Da kommer resten av Europa til å presse dere for peng.

Tipper Bale blir, han burde hvert fall bli det eller så blir det tungt å erstatte alt på en gang.

(Innlegget ble redigert 12.07.18 23:32)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6529
12.07.18 23:35
RM_ABU: Behold Bale, hent tilbake James og kjøp Hazard og Cavani. Hazard er mer eller mindre til salgs og PSG kan være mer villige til å la Cavani gå enn Neymar og Mbappe. Pga av financial fair play må de gjøre noe i sommer for å unngå ett år uten overganger.

Cavani har ingenting å gjøre her, fyren er snart 32.

Behold Bale, da man trossalt skal klare å stable et lag på beina, med mindre et gigabud dukker opp, og få inn Neymar/Hazard, itiliegg til en måljeger.

Og apropos måljeger, så har en kar som Icardi en UKK på €110 mill som går ut på søndag, litt snodig at klubben ikke har testa ut en slik mulighet, også henta Hazard i samme slengen og, istedenfor å måtte surre rundt PSG og Neymar hele jævla sommeren til en pris av 2. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 40581
12.07.18 23:36

Hva er planen for Rodrygo og Vinicius?

Hva skjer med Ceballos? Får han muligheten under Lopetegui?

(Innlegget ble redigert 12.07.18 23:37)

samsung22
samsung22Innlegg: 18443
12.07.18 23:46
soldado: Marca skriver at Lopetegui ønsker å hente tilbake James. Det betyr vel ikke Hazard inn, med mindre Bale drar.

Var en av de som ønsket James bort, men akkurat nå er jeg faktisk positiv til dette grunnet at Lopetegui er hentet inn. Tror James ville passet meget bra inn i spillestilen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg