Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
-Jolla
-JollaInnlegg: 16348
12.07.18 23:56
Knaxern: Hva er planen for Rodrygo og Vinicius?

Det har ingen på dette forumet innsikt i.

Men hvis du mener den kommende sesongen så vil jeg tro at ingen av dem tiltenkt å spille for A-laget til RM. Rodrygo er for ung til å flytte på seg etter FIFA-reglene, mens Vinicius fylte 18 idag, og skal ankomme Madrid på mandag. Han vil mest sannsynlig vise seg litt frem for trenerne til RM, være med på litt pre-season, og deretter enten bli lånt ut eller spille en sesong på Castilla.

(Man vil kanskje tro at det hadde vært litt rart å ha ham spillende på Castilla/Juvenil A, kontra å bli lånt tilbake til Brasil eller til en annen spansk klubb, men på grunn av at han i bunn og grunn kommer rett etter den 18. bursdagen sin, så vil han jo gå under Home-Grown i Real Madrid hvis de holder ham i klubben frem til hans 21. bursdag, og således vil det kunne hjelpe på kvoten i CL i fremtiden.)

 

Edit: Jeg synes at Ceballos definitivt bør få sjansen. Håpet er vel at man nå raskt ser en 4-2-3-1 i Real Madrid (igjen), og at dette kan åpne opp for flere sjanser til Ceballos+Kovacic.

(Innlegget ble redigert 12.07.18 23:59)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6672
12.07.18 23:59
Knaxern: Hva er planen for Rodrygo og Vinicius? Hva skjer med Ceballos? Får han muligheten under Lopetegui?

Rodrygo kommer ikke før neste sommer.

Vinicius kommer til uka, og skal være med laget på pre-season, mer usikkert hva som skjer videre etter det. Ceballos blir, visstnok fått lovnader om mer spilletid av Lopetegui.

Vet du forresten noe om troverdigheten til Globoesporte? Skal vel være noe av det bedre av brasilianske aviser, med sine 4 mill følgere. Ute å melder at man har sendt en representant til Santos for å forhandle med faren til Neymar. 

Og der slengte franskmenna seg på. 

(Innlegget ble redigert 13.07.18 00:05)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6672
13.07.18 00:07
samsung22: Var en av de som ønsket James bort, men akkurat nå er jeg faktisk positiv til dette grunnet at Lopetegui er hentet inn. Tror James ville passet meget bra inn i spillestilen.

Det her.

itiliegg til at James som en type og person er elsk.

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 696
13.07.18 00:22

Da blir kanskje Hazard-ryktene litt borte igjen om vi får tilbake James. Og det er bra. La det veksles mellom James, Isco, Asensio og Vasquez (Bale). 
Da kan Perez gå all inn på en spiss hvertfall. Fryktelig lyst på Mbappe, selvom han muligens er mer ving. Icardi hadde også vært supert.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41173
13.07.18 01:02
-Jolla: Men hvis du mener den kommende sesongen så vil jeg tro at ingen av dem tiltenkt å spille for A-laget til RM. Rodrygo er for ung til å flytte på seg etter FIFA-reglene, mens Vinicius fylte 18 idag, og skal ankomme Madrid på mandag. Han vil mest sannsynlig vise seg litt frem for trenerne til RM, være med på litt pre-season, og deretter enten bli lånt ut eller spille en sesong på Castilla. (Man vil kanskje tro at det hadde vært litt rart å ha ham spillende på Castilla/Juvenil A, kontra å bli lånt tilbake til Brasil eller til en annen spansk klubb, men på grunn av at han i bunn og grunn kommer rett etter den 18. bursdagen sin, så vil han jo gå under Home-Grown i Real Madrid hvis de holder ham i klubben frem til hans 21. bursdag, og således vil det kunne hjelpe på kvoten i CL i fremtiden.) Edit: Jeg synes at Ceballos definitivt bør få sjansen. Håpet er vel at man nå raskt ser en 4-2-3-1 i Real Madrid (igjen), og at dette kan åpne opp for flere sjanser til Ceballos+Kovacic.

Glemte helt at Rodrygo ikke kommer før til neste sesong. Fyller dog 18 i januar, så kunne flyttet på seg i løpet av det vinduet.

Ja, regner med at utlån er det mest sannsynlige for Vinicius. Castilla er bortkastet, da hadde han like godt blitt værende i Flamengo en sesong til. Dog, den HG-kvoten som du snakker om kan jo føre til at han blir og får en del spilletid for seniorlaget i noen lette seriekamper og Copa del Rey.

Ceballos burde definitivt få muligheten, og jeg tror at Lopetegui vil være bedre for utviklingen til flere av disse spillerne enn Zidane. Spillestilen, som du er inne på, vil også gagne disse unge spillerne til RM kontra spillestilen til Zidane.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41173
13.07.18 01:06
Tranquillo: Rodrygo kommer ikke før neste sommer. Vinicius kommer til uka, og skal være med laget på pre-season, mer usikkert hva som skjer videre etter det. Ceballos blir, visstnok fått lovnader om mer spilletid av Lopetegui. Vet du forresten noe om troverdigheten til Globoesporte? Skal vel være noe av det bedre av brasilianske aviser, med sine 4 mill følgere. Ute å melder at man har sendt en representant til Santos for å forhandle med faren til Neymar.

Jepp, glemte det helt.

Håper han blir, og får en del spilletid i de lette seriekampene hvor det roteres og spilletid i Copa del Rey-kampene. Nydelig at Ceballos blir, ligger mye bra hos den gutten.

Globo er de mest troverdige fra Brasil, UOL like bak. Jeg tror selv at Neymar garantert kommer til å ende hos RM, og at der en klausul i kontrakten hans.

peraleks
peraleksInnlegg: 5557
13.07.18 01:27
RM_ABU: Jeg mener at Kroos kan selges. Han virker utrolig mett. Var ikke god for Tyskland i VM og ikke god for RM i sesongen som var. Med Kroos ute blir det bedre plass til Hazard, Isco, Asensio og James.

Kroos var en av våre beste spillere forrige sesong. Å selge han hadde vært en tabbe av dimensjoner. 

Og kan også glatt nevne at Kroos bærte omtrent hele Tyskland i den andre omgangen mot Sverige, det står definitivt ikke på Kroos at Tyskland var såpass elendige. 

(Innlegget ble redigert 13.07.18 01:28)

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20085
13.07.18 01:30
samsung22: Var en av de som ønsket James bort, men akkurat nå er jeg faktisk positiv til dette grunnet at Lopetegui er hentet inn. Tror James ville passet meget bra inn i spillestilen.

Det er allerede for seint med James, det er Bayern som bestemmer om de vil kjøpe han eller ikke, noe jeg regner med de gjør, ikke stort vi kan gjøre her, på tide å se seg om etter andre løsninger.

Bleke
BlekeInnlegg: 16998
13.07.18 10:03
Padrino: Hazard, Neymar og Dybala er alle i samme kategori som Isco, men Neymar skiller seg ut med å være en større målscorer enn de tre andre. Dybala kan fylle et annet rom på banen med tanke på at han er venstrebent og gjerne kan drifte fra høyre og inn sentralt i banen. Dog ville det ødelagt mye for Asensio (hvis han skal spille på høyresiden?). Markedet er litt tørt nå for tilgjengelige angrepsspillere som kan erstatte Cristiano Ronaldo, men det er i seg selv 'umulig'. Harry Kane er vanskelig å hente, men jeg vil lansere både Robert Lewandowski, Edinson Cavani eller Sergio Agüero som tre storscorere som alle kan levere mye mål i avlastningsperioden til Cristiano. Jeg vet at profilen deres er å gå etter yngre spillere, men når en som Cristiano gir seg trenger man tungvektere til å erstatte han. Benzema begynner også å dra på årene. Mauro Icardi er et annet prospekt som 1993-modell, men er også en veldig spennende kandidat om man kan tåle personligheten hans. Passer fint inn i Madrid. Henter man Roberto Firmino får man en type som også kan erstatte Benzema, og samtidig levere haugevis av målpoeng. Det er vanskelig å vite hva som er best, men det er ingen tvil om at det blir spennende å se angrepsfotballen til RM neste sesong. Jeg hadde valgt Paulo Dybala, men det er vel tenkt at han skal spille sammen med Cristiano i Torino.

Det ville i alle fall vært utrolig klønete av Juve å selge Dybala, mens de har hentet inn Ronaldo. Jeg tipper Higuain blir solgt isteden. Til tross for at jeg er ganske fan av Dybala, mener jeg han faller litt igjennom når det virkelig står på spill i Europa. Han er ikke helt på samme hylle som Neymar. Jeg synes Dybala er den som likner mest på Isco i såfall(av de tre), med mer sluttprodukt. Neymar er litt mer fleksibel, i at han kan spille overalt i angrep, og kan spille på kant. Isco er best i midten, eller lengre ned i banen.

Jeg tenker også en spiss er en naturlig vei å gå for å erstatte Ronaldo, men jeg er ikke helt lysten på å fortsette med Bale. Her ønsker jeg meg Icardi, selv om det er et sirkus av en personlighet, som du nevner(blir sikkert voldsomt dyr også, og utrolig synd Inter kom med til CL). Lewa, Aguero, og Cavani blir for gamle, og Kane blir for dyr. Liverpool trenger ikke å selge verken Salah eller Firmino(hvor begge har blitt linket til Madrid).

Hvis man skulle selge Benzema og Bale i tillegg til Ronaldo så er man vel fort opp mot 250 mill, og da bør man ha råd til å gå for Hazard og Icardi. Hvis man da gjør Asensio en viktigere spiller i troppen, så synes jeg man kommer styrket ut av å ha solgt BBC.

Bleke
BlekeInnlegg: 16998
13.07.18 11:25

Angående de unge spillerne og muligheter hos Lopetegui(han må seg et kallenavn), så vil nok han også føle seg presset til å spille de beste. Er svært skeptisk til en større vilje å spille de yngre spillerne.

Har svært liten tro på Vinicius kan gjøre seg gjeldene, virker ganske uslepen(nb, sett svært lite). Har lest at han ikke skal tilbake til Brasil, og at han skal ha en klausul om at han ikke skal på utlån.

Vi har jo også en drammeneser i bakgrunnen her.

PerryAnnunziata
PerryAnnunziataInnlegg: 4463
13.07.18 11:28
Bleke: Lopetegui(han må seg et kallenavn)

J-Lo.

samassi
samassiInnlegg: 71
13.07.18 11:34

For en som har sett svært lite av Icardi. Hva er han god til foruten å score mål? Er han sterk, rask, driblesterk, god på "link up"-spill etc.?

Cobi
CobiInnlegg: 58083
13.07.18 11:37

Real Madrid tilbyr i følge meget troverdige ParisUnited Neymar €49 mill i grunnlønn, og så kommer bonusene i tillegg, i året.

Å bli enig med han har vel aldri vært problemet i den overgangssaken, så det forandrer neppe særlig mye. Jeg føler meg fortsatt helt sikker på at PSG kommer til å avvise ethvert bud på Neymar. Nå snakker AS sågar så smått om lønnsøkning i Paris også, det er mer sannsynlig enn en overgang, tror jeg.

Gento
GentoInnlegg: 1591
13.07.18 14:19

Forstår ikkje kvifor Perez vil bytte ut ein primadonna med ein annan. Neymar er heilt klart ein veldig god spelar, men eg synes ikkje han er så god at bagasjen og prisen er verdt det. Håpar Mbappé putter 8 mål i finalen, slik at Perez ikkje har noko anna valg enn å gå for han. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2298
13.07.18 14:36

Mbappe er like og føles ubehag når -jålla slenger liten merknad om nettopp det. Greit den biten at alle ikke er like - likefullt nysgjerrig når gjelder folka som ikke synes Mbappe er noe

RM_ABU
RM_ABUInnlegg: 31
13.07.18 14:51

Utrolig at det menes at Kroos har vært så god. Regner med at det er jeg som er blind. Øsil fikk all dritten etter VM exiten, men det hadde mest å gjøre med de Tyrkia greiene. Spillemessig vil jeg påstå Kroos var hovedgrunnen til exiten til Tyskland. Han luntet rundt og slo feilpasninger. Du kan si at han ikke gjorde det mer enn andre, men når spillet i stor grad er bygget opp rundt Kroos så får hans manglende tilstedeværelse mye større konsekvenser. Vil påstå at Kroos var RM sin dårligste spiller i CL finalen. Masse feilpasninger. Vanvittige problemer når det er fart i motstanderlaget. Kroos er mett og ferdig. 

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4949
13.07.18 15:02

Får Hazard 7'ern?

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 1606
13.07.18 15:10

Kroos hadde styrket alle lag i verden. Grøss og gru om han hadde dratt til United for eks. Han hadde jo tatt over hele PL med passningsfoten sin. 

Han har aldri vært den som løper mest eller vinner ballen så ofte, han er en stabilisator på midtbanen som vi sårt trenger, han tilfører ro og rutine på midtbanen. 

milfern
milfernInnlegg: 69204
13.07.18 17:53
Cobi: Real Madrid tilbyr i følge meget troverdige ParisUnited Neymar €49 mill i grunnlønn, og så kommer bonusene i tillegg, i året.

Motbydelig. Skulle tro det var en 23 år gammel Messi det var snakk om det her. Forstår ikke fascinasjonen.

Bleke
BlekeInnlegg: 16998
13.07.18 19:25
RM_ABU: Han luntet rundt og slo feilpasninger.

En spiller med 93% treffprosent på pasninger, kan ikke sies å ha slått mange feilpasninger. Han er vel den spilleren som desidert spiller de vanskeligste pasningene, men har høyest treffsikkerhet.

Men det er klart, han er avhengig av spillere med mye bevegelse, og når han har en stillestående midtbanespiller ved siden av seg, og tre spillere foran seg som alle vil ha ball på fot, så er det ikke gode arbeidsforhold.

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20085
13.07.18 19:56
Bleke: Men det er klart, han er avhengig av spillere med mye bevegelse, og når han har en stillestående midtbanespiller ved siden av seg, og tre spillere foran seg som alle vil ha ball på fot, så er det ikke gode arbeidsforhold.

En stillestående midtbanespiller ved siden av seg, og en Kimmich som befant seg mer i spissposisjon enn på høyresiden, rart det gikk dårlig gitt.

peraleks
peraleksInnlegg: 5557
13.07.18 20:10
RM_ABU: Spillemessig vil jeg påstå Kroos var hovedgrunnen til exiten til Tyskland. Han luntet rundt og slo feilpasninger. Du kan si at han ikke gjorde det mer enn andre, men når spillet i stor grad er bygget opp rundt Kroos så får hans manglende tilstedeværelse mye større konsekvenser. Vil påstå at Kroos var RM sin dårligste spiller i CL finalen. Masse feilpasninger. Vanvittige problemer når det er fart i motstanderlaget. Kroos er mett og ferdig.

Jeg er nå enig i at du ser noe helt annet enn resten. 

Man kan liksom ikke bebreide Kroos for at de foran ikke scorer mål hos Tyskland. Mot Sverige tok han saken i egne hender og smalt ballen i mål på et fantastisk frispark, artig nok den eneste kampen Tyskland vant. 

Kroos hadde 95 % treffprosent på 86 pasninger mot Liverpool, Kroos bommet altså på 4 pasninger gjennom 90 minutter. Enig at det så mørkt ut de første 20 men etterhvert dominerte Kroos/Modric midtbanen fullstendig. Ikke ulikt kampen mot Juventus året før, man lar dem løpe i fra seg det verste også tar man over. 

Er absolutt ingenting som antyder at Kroos er verken mett eller ferdig, snarere det motsatte.

(Innlegget ble redigert 13.07.18 20:12)

pregra
pregraInnlegg: 8315
13.07.18 20:15

Blir helt feil å legge skylda på Kroos, hvertfall han aleine. Nesten samtlige andre av Tysklands spillere var jo komplett udugelige. Og vi snakker merkverdig udugelige. Alle veit jo at Kroos er svak på kontringer i mot, er ikke noe nytt det. Syns faktisk Kroos var Tysklands tredje beste spiller totalt sett, etter Kimmich og Reus.

soldado
soldadoInnlegg: 7091
13.07.18 20:23
RM_ABU: Utrolig at det menes at Kroos har vært så god. Regner med at det er jeg som er blind.

Her er du absolutt inne på noe. 

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 6672
13.07.18 20:47

Klubben ute med en ny CO.

"Vi har ingen planer om å legge inn et bud på Neymar, og dersom vi skal gjøre det er PSG de første vi tar kontakt med".

Snodige greier, tredje på under en måned.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 41173
13.07.18 20:50

CO fra RM på twitter hvor man tar avstand fra Neymar-ryktene.

Edit: for sen, ja.

(Innlegget ble redigert 13.07.18 20:50)

-Jolla
-JollaInnlegg: 16348
13.07.18 20:58
Tranquillo: dersom vi skal gjøre det er PSG de første vi tar kontakt med".

Gjør jo mening at de tar kontakt med PSG, og ikke f.eks. Malmö hvis de skal legge inn et bud på Neymar.

mirar
mirarInnlegg: 7816
13.07.18 21:33

Fant dette på et forum.

""""""""""""""""""""""""""
- Neymar is Madrid's target.
- Madrid sent a representative to Santos in Brazil.
- Madrid want to get close to Neymar's father, and to the company owned by the Neymar family.
- The final goal is to get in contact, and negoTtate a possible transfer.
- GloboEsporte have their own sources to make those claims.
- The Madrid representative is well know, it is Juni Calafat.
- After everything is said, the case is still very complicated.
- Neymar has no release clause.
- Contract is long, till 2022.
- Madrid wants to convince Nasser Al Khelaifi to negotiate. Or at least convince Neymar to go see PSG president to neogotiate.
- At this point, it seems unlikely that a deal could be reached.
- Neymar left Barcelona one year ago after PSG paid 222ME in a very controversial transfer.
- Neymar wanted to leave Messi's shadow.
- The crucial difference compared to last year: No Release Clause because it is forbidden in France.
- Nasser El Khelaifi is the boss this time.
- Neymar would have to convince the owner of the club.
- There's no reason for the powerful Arab owner to sell his ace that he had difficulties to bring at PSG.
- A person close to Neymar said: "It's unlikely that it could happen this summer, but I think somewhere in the future a transfer to Real Madrid will happen".
- Neymar's life at PSG is nice. He's surrounded by friends like Alves, Silva or Marquinhos.
- But he feels the French League is weak. And that players of the french league are violent.
- He also thinks the french referees don't do their job properly unlike in Spain 
(he must be kidding, the spanish referees are horrible too, well not for Barca maybe...). He points that he thinks french referees are protecting players that are violent against him.
- Then Globo makes a summary of what links neymar, and Madrid since he's 13 years old.
- Another person closes to neymar said that the relationship between neymar, and Real Madrid never got resolved so far. (he means they kept missing each other because reasons all those years)

^^^^^^^^^^

BTW, because facts are important in reporting. GloboEsporte is mistaking Nasser Al-Khelaifi as PSG owner. They are wrong. He's the president but owns nothing. He has no share in PSG at all., and is not deciding the most important things at PSG. He was appointed because he's a close friend of the owner, and a Ministry of Qatar government. The owner of PSG is the Emir of Qatar, Cheikh Tamim ben Hamad Al Thani who is CEO of the company that owns PSG: QSI.

Qatar Sport Investment is a private Qatar grounded company that is a branch of Qatar Investment Authority. Cheikh Tamim ben Hamad Al Thani is CEO of both private companies.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Samtidig har Real Madrid gått ut sagt og benektet interessen som er påstått av pressen.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7537
13.07.18 22:06

Klubben kurtiserte Neymar over mange år, bare for at han skulle velge Barcelona. Interessen burde stoppet der. Nå er han dyrere og eldre(åpenbart) enn noen gang, og imo veldig lite attraktiv. Klubben burde la han kaste bort karrieren sin i PSG. Han er ingen verdig erstatter for Ronaldo. Ronaldos største styrke ligger i hans mentalitet, hvor Neymars største svakhet virker til å ligge. En mentalitet man rett og slett ikke kan satse milliarder på. Jeg håper for guds skyld at PSG står på sitt.

ulfarne
ulfarneInnlegg: 28506
13.07.18 22:06
Bleke: Lopetegui(han må seg et kallenavn)

Loppe-Guri

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg