Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Bleke
BlekeInnlegg: 17146
11.02.19 19:49
Knaxern: Men da er det viktig at man gjør jobben i El Clasico. Vinner man der, så lever tittelhåpet i aller høyeste grad.

Godt å få det bekreftet. Jeg trodde man hadde ligget godt an om man tapte El Clasico.

Knaxern
KnaxernInnlegg: 42950
11.02.19 20:23

Retorikk er ikke din sterkeste side.

Men så så, det går bra.

milfern
milfernInnlegg: 70035
11.02.19 22:54

Spent på hva man kan forvente seg av Vinicius fremover. Om han fortsetter utviklingen er det liten tvilom at han kan bli en stor spiller for klubben. Men like spent på hvilken mentalitet han har. 

Blir liksom aldri klok på helt hva man kan forvente seg av brasilianske angrepsspillere, som fks Robinho, Adriano og Neymar. Plutselig kommer noen merkelige krumspring og alt blir snudd på hodet.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 1984
11.02.19 23:28

Vinicius endte hvert fall karrieren til Gimenez før den var i gang for fullt.

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20235
12.02.19 08:47

Marcelo : On the other side, i have Bale, but Bale doesn`t speak spanish, he only speak english and we talk with gestures and i say "Hi, hello and good wine".

 

Bale er noe for seg selv, han har vært her i 6 år til sommeren?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13847
12.02.19 12:47
Maradona_123: Bale er noe for seg selv

Ikke egentlig.

Omtrent hele den spansk og portugisisk-språklige gjengen i England kan ikke engelsk. Toni Kroos, og Kovacic slet i Madrid. James og Thiago i Tyskland. 

 

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 941
12.02.19 13:01
WaltonBreckRd: Omtrent hele den spansk og portugisisk-språklige gjengen i England kan ikke engelsk.

De svarer stort sett på engelsk, uansett hvor gebrokkent det er. Det er noe. Bale har vært seks år i Spania og kan ikke engang formulere en setning på spansk.

Kovacic slet? Du mener fyren som nesten snakker flytende italiensk, spansk, kroatisk, tysk og engelsk?

(Innlegget ble redigert 12.02.19 13:11)

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 19557
12.02.19 13:05
DaniParejo: Bale har vært seks år i Spania og kan ikke engang formulere en setning på spansk.

Merkelig dårlig språkøre isåfall. Har vel blitt litt for mye Playstation og litt for lite sosiale begivenheter da.

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20235
12.02.19 13:13
WaltonBreckRd: Ikke egentlig. Omtrent hele den spansk og portugisisk-språklige gjengen i England kan ikke engelsk. Toni Kroos, og Kovacic slet i Madrid. James og Thiago i Tyskland.

Var visstnok en spøk fra Marcelo sin side, så Bale kan nok grunnleggende Spansk, så trenger ikke å tenke så mye på det.

 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13575
12.02.19 13:33

Hva er det egentlig Bale har gjort for å fortjene en slik holdning mange av dere madridistas har til han? Han har avgjort en Copa Del Rey og en Champions League-finale for dere, og ellers hatt mange fine øyeblikk i en klubb som han selvfølgelig ikke har prestert opp til de største forventningene i. 

Jeg skjønner skuffelsen over spilleren Bale, men han kan jo ikke noe for at han har vært massivt skadeplaget og levd i skyggen til Ronaldo helt fra han kom til klubben frem til forrige sesong. Forstår bare ikke hvorfor dere fremstår som dere direkte misliker fyren, skulle tro han hadde hatt seg med datteren til Zidane eller noe sånt. 

(Innlegget ble redigert 12.02.19 13:34)

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13847
12.02.19 13:34
DaniParejo: De svarer stort sett på engelsk, uansett hvor gebrokkent det er. Det er noe. Bale har vært seks år i Spania og kan ikke engang formulere en setning på spansk. Kovacic slet? Du mener fyren som nesten snakker flytende italiensk, spansk, kroatisk, tysk og engelsk?

De fleste av dem prater stort sett lite engelsk. Det er ingenting spesielt med at Bale ikke kan språket så godt.

Da har jeg bommet på Kovacic. Mener jeg leste et sted at han og Kroos slet med å kommunisere på spansk. Språkgeni han ser det ut til :)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17261
12.02.19 13:55
WaltonBreckRd: Det er ingenting spesielt med at Bale ikke kan språket så godt.

Jo, jo det er det.

Kun Agüero blir gjerne brukt som et eksempel på en spansktalende spiller som ikke lærte seg engelsk, hvor journalistene gjorde et poeng ut av at han trengte tolk på treningene, og at han ikke klarte å gjøre ett eneste(?) intervju på engelsk iløpet av sin første sesong i England. Det gikk vel midtveis ut i andre sesong før han stod der som MVP av en kamp og han på gebrokkent vis klarte å forstå intervjuer og si takk for prisen og lignende.

1,5 år altså.

Gareth Bale har bodd i Spania i snart 6 år, og har fortsatt en spansk som er på nivå med en gjennomsnittlig ungdomsskoleelev her i Norge (som tar spansk, vel å merke). Magnar fra Sydenbølgen har jo bedre forståelse for spansk gramatikk enn denne waliseren.

 

Og bare for å få det sagt, jeg liker fotballspilleren Gareth Bale langt bedre enn de fleste i denne tråden, jeg er for eksempel med Machine_Head her om at Gareth Bale har vært bedre enn det mange gir uttrykk for, men skadene - som han mest sannsynlig (forhåpentligvis) - ikke kan noe for selv, gjør jo at tålmodigheten tynnslites.

peraleks
peraleksInnlegg: 6306
12.02.19 14:05
Machine_Head: Hva er det egentlig Bale har gjort for å fortjene en slik holdning mange av dere madridistas har til han? Han har avgjort en Copa Del Rey og en Champions League-finale for dere, og ellers hatt mange fine øyeblikk i en klubb som han selvfølgelig ikke har prestert opp til de største forventningene i.  Jeg skjønner skuffelsen over spilleren Bale, men han kan jo ikke noe for at han har vært massivt skadeplaget og levd i skyggen til Ronaldo helt fra han kom til klubben frem til forrige sesong. Forstår bare ikke hvorfor dere fremstår som dere direkte misliker fyren, skulle tro han hadde hatt seg med datteren til Zidane eller noe sånt.

Kritikken går mer på at han ganske enkelt ikke passer inn i laget. Av det jeg har sett så har det vært lite personfokus som skulle tilsi at noen misliker Bale og jeg vil nå påstå at kritikken Bale har fått er temmelig lite sammenlignet med f.eks. Benzema i samme tidsrom. 

 

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 20235
12.02.19 14:14
Machine_Head: Hva er det egentlig Bale har gjort for å fortjene en slik holdning mange av dere madridistas har til han? Han har avgjort en Copa Del Rey og en Champions League-finale for dere, og ellers hatt mange fine øyeblikk i en klubb som han selvfølgelig ikke har prestert opp til de største forventningene i.  Jeg skjønner skuffelsen over spilleren Bale, men han kan jo ikke noe for at han har vært massivt skadeplaget og levd i skyggen til Ronaldo helt fra han kom til klubben frem til forrige sesong. Forstår bare ikke hvorfor dere fremstår som dere direkte misliker fyren, skulle tro han hadde hatt seg med datteren til Zidane eller noe sånt.

Hvordan kom du fram til at jeg har noe personlig imot Bale? Det at språkferdighetene hans i Spansk ikke er spesielt imponerende gjør at jeg hater han(Grunnlegende spansk kan han nok, Marcelo spøkte tydeligvis i det intervjuet)? Det er ikke slik det fungerer, og Bale virker som en ok person han.

Bale har hatt noen store øyeblikk i trøya, det er det ingen tvil om.

(Innlegget ble redigert 12.02.19 14:16)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 941
12.02.19 15:42
WaltonBreckRd: De fleste av dem prater stort sett lite engelsk. Det er ingenting spesielt med at Bale ikke kan språket så godt.

Jo, det er spesielt at du etter seks år med jobb i et annet land fortsatt ikke evner å svare i setninger med litt kjøtt på beina.

Og jeg tviler sterkt på at du finner en spanskfødt spiller i England som har vært der like lenge og som fortsatt bruker tolk i intervjuer.

 

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 941
12.02.19 15:54
Machine_Head: Hva er det egentlig Bale har gjort for å fortjene en slik holdning mange av dere madridistas har til han? Han har avgjort en Copa Del Rey og en Champions League-finale for dere, og ellers hatt mange fine øyeblikk i en klubb som han selvfølgelig ikke har prestert opp til de største forventningene i.

Du nevner de to "fine øyeblikkene" han har hatt. Joda, noen viktige mål her og der og noen generelt gode kamper ellers, men det stopper der.

I utgangspunktet var jeg tvilende til spillertypen i 2013, og han har ikke bevist annet enn at den følelsen stemte. Skadene hjelper han ikke. Det er synd at han sliter sånn med det, men etter nesten seks år er det slutt med sympatipoeng. Det går over i frustrasjon.

Misliker fyren? Nei. Det er bare en litt stakkarslig tilnærming han har hatt til språket. Han ser nesten sosialt utstøtt ut i en klubb hvor spansk er dominerende, men gjør lite med det.

(Innlegget ble redigert 12.02.19 15:57)

looprevil_fc_x2
looprevil_fc_x2Innlegg: 4841
12.02.19 16:11
DaniParejo: Og jeg tviler sterkt på at du finner en spanskfødt spiller i England som har vært der like lenge og som fortsatt bruker tolk i intervjuer.

David Silva snakker nesten ikke engelsk, etter snart 9 år i England.

Son
SonInnlegg: 4881
12.02.19 16:22
Maradona_123: Bale er noe for seg selv, han har vært her i 6 år til sommeren?

Marcelo er noe for seg selv, han har eksistert i snart 31 år og fortsatt så kan han ikke kommunisere på engelsk.

Det er faktisk mye verre enn at Bale ikke har giddet å lært seg spansk. Engelsk er noe alle burde ha på læreplanen.


DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 941
12.02.19 16:25
looprevil_fc_x2: David Silva snakker nesten ikke engelsk, etter snart 9 år i England.

Altså, jeg gidder ikke kverulere noe mer på det. Det tar meg tre sekunder å finne et intervju av David Silva på engelsk. God i engelsk er han ikke, men det er et uavbrutt intervju på engelsk.

Jeg tror ikke du skjønner hvor svak Bale sin spansk er.

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 746
12.02.19 16:50

Bale er vel fremdeles på Moyes-nivå når det gjelder spansk. Uno dos tres er han rimelig stødig på tenker jeg.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13847
12.02.19 17:07

Da blir vi enige om at Bale er verst i verden :-)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7015
12.02.19 17:09

(Innlegget ble redigert 12.02.19 17:10)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
12.02.19 20:00
Machine_Head: Hva er det egentlig Bale har gjort for å fortjene en slik holdning mange av dere madridistas har til han? Han har avgjort en Copa Del Rey og en Champions League-finale for dere, og ellers hatt mange fine øyeblikk i en klubb som han selvfølgelig ikke har prestert opp til de største forventningene i.  Jeg skjønner skuffelsen over spilleren Bale, men han kan jo ikke noe for at han har vært massivt skadeplaget og levd i skyggen til Ronaldo helt fra han kom til klubben frem til forrige sesong. Forstår bare ikke hvorfor dere fremstår som dere direkte misliker fyren, skulle tro han hadde hatt seg med datteren til Zidane eller noe sånt.

Det er få spillere som har passet så dårlig inn i laget, vært så hypet, og samtidig nærmest snublet inn i avgjørende øyeblikk. Han har et voldsomt ego uten null karisma, og virker veldig sær. Sånn han fremstår for Wales kan jeg ikke huske han har gjort en eneste gang for Madrid.

Du har Kaka som floppet verre, men det var en kombinasjon av skader, og en trener som snudde opp ned på det offensive spillet, hei Mourinho. Men han var såpass sympatisk og profesjonell at det går an å tolerere det. Det er sånn livet er noen ganger.

Casemiro, Pepe, Ramos, Ronaldo er/var kanskje større drittsekker, og har like stort ego, men der er det enten gode prestasjoner/dedikasjon/karisma som kommer ved siden som en stor bonus.

Bale virker bare som et stort ego, som ikke kan backe det up med karisma, lederegenskaper, ferdigheter, dedikasjon, eller noe som gjør at man blir glad i fyren. Bale er som snøvær i november eller februar - det passer liksom ikke helt inn.

Hadde han hatt seg med en hypotetisk datter av Zidane hadde det faktisk gjort han ørlite kul. Han er sær på en dårlig måte, og er heller ingen kulthelt.

milfern
milfernInnlegg: 70035
12.02.19 20:09
Tranquillo: Stjerna Vincius.

Vinicius > Ronaldo

milfern
milfernInnlegg: 70035
12.02.19 20:29

Ser at morgendagens kamp blir vist på Tv2.

Er det egentlig noe poeng for oss Madrid-fans å ha Viaplay lenger?

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7015
12.02.19 20:30
milfern: Er det egentlig noe poeng for oss Madrid-fans å ha Viaplay lenger?

Bortkasta. Ikke sender dem noe bra klubbfotball heller.

Få deg IPTV, så ser du alt av ball for 150,- mnd.

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1758
12.02.19 20:31

Vini er jo faktisk prikk lik Ronaldo på samme alder.  Helt rå fart og dribling, men helt elendig på valg og avgjørelser på siste 3 del.  CR som 19-20 åring er noe av det mest underholdende å se på YouTube.    

milfern
milfernInnlegg: 70035
12.02.19 20:32
Tranquillo: Bortkasta. Ikke sender dem noe bra klubbfotball heller.

Dem sitter jo på rettighetene til Nederlandsk-serie, som jeg utelukkende kunne tenkt meg å sett kun på grunn av Ø. Men det er nok av ganger andre lag blir prioritert istedenfor.

samsung22
samsung22Innlegg: 18594
12.02.19 21:53
milfern: Er det egentlig noe poeng for oss Madrid-fans å ha Viaplay lenger?

Alle kamper vises på Viaplay. Kjøpte Viaplay selv i dag, da det er en del CL fremover. 

(Innlegget ble redigert 12.02.19 21:54)

milfern
milfernInnlegg: 70035
12.02.19 21:59
samsung22: Kjøpte Viaplay selv i dag, da det er en del CL fremover.

Om RM ryker ut er det vertfall null poeng å holde på Viaplay. Om man har Sumo fra før av naturligvis.

(Innlegget ble redigert 12.02.19 22:03)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg