Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
peraleks

Innlegg: 6859
peraleks
30.11.20 19:28
milfern: Man kan godt peke på fjorårets ligagull, men jo mer man får det på avstand jo mer ser man hvor flaks og heldig man var over flere kamper enn dyktig.

Her er en flott ting med diverse Real Madrid-fans her inne.

Alt positivt er ekstremt flaks, går man på trynet så er det høyst fortjent og selvfølgelig det egentlige nivået klubben ligger på.

 

Raul07

Innlegg: 129675
Raul07
30.11.20 19:57

Når Real Madrid stiller toppet og 100% fokusert, så er man i hvert fall i nærheten av å være et topp5 lag i Europa - også nå. FC Bayern og Liverpool er nok bedre enn oss, men ellers er vi på nivå med de andre storklubbene. Vi mangler bedre offensive spillere, selv når vi er toppet - men ellers har vi et bra lag og like bra som våre rivaler.

Knaxern

Innlegg: 49300
Knaxern
30.11.20 20:23
Koffer: Se på historien. Så lenge jeg har levd har det vært økonomisk krise i Katalonia, masse bråk og surr, men hvem er det som vinner den spanske serien 8/10 ganger? Alle gjør feilkjøp, men kom ikke her og hint at Barca er på samme nivå som RM mtp klubbene sine prestasjoner over tid.

Det er jo etter Ronaldinho/Messi Barca fikk fart i sakene. Ting går mer mot normalen nå som Messi gir seg i klubben.

Knaxern

Innlegg: 49300
Knaxern
30.11.20 21:21

Real Madrid will not be able to afford Kylian Mbappé next summer due to the economic crisis caused by the COVID-19 pandemic. @le_Parisien_PSG

startelver

Innlegg: 69559
startelver
30.11.20 22:30

Er vel ingen klubber som har råd til å kjøpe hverken Haaland eller Mbappe med prislapper på mellom 1 millard og 1.5 millard. 

Ingen garantier gis, økonomien må først ta seg opp og det kan ta et par år. 

AK47

Innlegg: 719
AK47
30.11.20 22:31
Knaxern: Real Madrid will not be able to afford Kylian Mbappé next summer due to the economic crisis caused by the COVID-19 pandemic. @le_Parisien_PSG

Vær så snill og ikke del videre slikt tull.

AK47

Innlegg: 719
AK47
30.11.20 22:32
startelver: Er vel ingen klubber som har råd til å kjøpe hverken Haaland eller Mbappe med prislapper på mellom 1 millard og 1.5 millard.  Ingen garantier gis, økonomien må først ta seg opp og det kan ta et par år.

Her har vi en som ikke vet hvordan fotballens økonomi fungerer.

AK47

Innlegg: 719
AK47
30.11.20 22:42

Kort fortalt:

Kontrakten til Mbappé går ut sommeren 2022 og det signeres ikke en ny en. Hvis han vinner CL med PSG er det et perfekt tidspunkt og teste nye utfordringer i Real Madrid. Hvis PSG ikke vinner så er favorittlaget hans med Zidane i spissen åpen for og penge ut.

Enten går han billigere neste sommer eller gratis 2022.

Raul07

Innlegg: 129675
Raul07
01.12.20 08:49

Real Madrid kan betale 150mil euro for en spiller ved å selge noen, og de får lån for resten. 

soldado

Innlegg: 7317
soldado
01.12.20 10:39
AK47: Enten går han billigere neste sommer eller gratis 2022.

Perez-strategien.

Er dog veldig i tvil om den egentlig har fungert. Man har vært heldige med spillere som Courtois og Kroos, men ellers har det vært ganske få røverkjøp av kvalitetsspillere som jeg kommer på.

Samtidig er det forståelig, da man har prosjekt Bernabeu på ligger på siden og krever sitt av økonomi. 

AK47

Innlegg: 719
AK47
01.12.20 13:28
Raul07: Real Madrid kan betale 150mil euro for en spiller ved å selge noen, og de får lån for resten.

Mer komplisert enn det er det ikke, og på samme måte kan andre klubber det også.

Koffer

Innlegg: 6824
Koffer
01.12.20 13:41
peraleks: Her er en flott ting med diverse Real Madrid-fans her inne. Alt positivt er ekstremt flaks, går man på trynet så er det høyst fortjent og selvfølgelig det egentlige nivået klubben ligger på.

Jeg ser den Peraleks, men...

Vi snakker om Real Madrid CF her. Verdens største fotballklubb. Kongens klubb. Spanias klubb. En metropol innen fotball.

En klubb som mest sannsynlig har et budsjett på rundt fem milliarder kroner. Altså fem tusen millioner norske kroner. 

Da skal/bør/må man forvente litt.

Det er som milfern skriver. Seriemesterskapet forrige sesong.. jeg kan telle på en hånd da man virkelig imponerte litt. Ta f.eks Bayern, LFC, City osv.. de har imponert meg så mye mer over tid, i så mange flere kamper enn de hvite. 

Selvfølgelig er det unntak her. Tap og dårlige dager kommer man ikke utenom, men..

Det var bare et spørsmål om tid da disse 1-0 seierne ville snu. CL kan man glemme. Se på forrige sesong. Jeg visste City ville slå ut RM over to kamper, og mot PSG.. Man får problemer mot A-klubbene. Det vil man gjøre i nåtid og i fremtid. Serien? Hoff. Barca kommer, og de andre lagene kommer nærmere Real Madrid. 

RM greier ikke løse skadesituasjonen i klubben. De bommer på store kjøp. De har klippekort på enkeltspillere, og de har ikke vinnere som Jokere. Dårlige speidere. Erstatter ikke mette spillere.

Det er i medgang man må forsterke! Det har ikke Real Madrid gjort.

 

Det som kommer til å skje, er at Real Madrid blir et godt B-lag i Europa. Man kan glimte til med magisk fotball, men kun i enkeltkamper. Ikke stabilt over tid. De kommer til å vinne en del slag, men ikke krigen. (USA----->Vietnam) 

Real Madrid taper hjemme mot Cadiz og Alaves. Førstnevnte har vel et budsjett enn hva 1/2 av Jovic kostet i overgangen til Los Merengues.

Det er flaut, skammelig, tragisk og patetisk. Det verste er at det kommer flere slike smeller. Mot Valencia på Mestella.. godt eksempel. Så slo man Inter (enkeltkamper i ny og ne) 

Nei, ingen av oss vil se RMCF lide, men dessverre så peker pilen nedover.. og da må det snart få konsekvenser for enkelte. 

Gento

Innlegg: 1637
Gento
01.12.20 15:11

Om du hadde brukt eit minutt på Google så står budsjettet til Real Madrid der, Koffer. Det er betydelig høgare enn 5 milliardar, men du trives jo meir med fri fantasi enn noko som har rot i røynda. 

Fortstår egentlig ikkje at du gidder dette her. Ikkje eit ord i dei åra når ein kanskje hadde tidenes prestasjon av eit klubblag. Er du nokon sinne glad?

peraleks

Innlegg: 6859
peraleks
01.12.20 15:37
Koffer: Jeg ser den Peraleks, men... Vi snakker om Real Madrid CF her. Verdens største fotballklubb. Kongens klubb. Spanias klubb. En metropol innen fotball. En klubb som mest sannsynlig har et budsjett på rundt fem milliarder kroner. Altså fem tusen millioner norske kroner.  Da skal/bør/må man forvente litt. Det er som milfern skriver. Seriemesterskapet forrige sesong.. jeg kan telle på en hånd da man virkelig imponerte litt. Ta f.eks Bayern, LFC, City osv.. de har imponert meg så mye mer over tid, i så mange flere kamper enn de hvite.  Selvfølgelig er det unntak her. Tap og dårlige dager kommer man ikke utenom, men.. Det var bare et spørsmål om tid da disse 1-0 seierne ville snu. CL kan man glemme. Se på forrige sesong. Jeg visste City ville slå ut RM over to kamper, og mot PSG.. Man får problemer mot A-klubbene. Det vil man gjøre i nåtid og i fremtid. Serien? Hoff. Barca kommer, og de andre lagene kommer nærmere Real Madrid.  RM greier ikke løse skadesituasjonen i klubben. De bommer på store kjøp. De har klippekort på enkeltspillere, og de har ikke vinnere som Jokere. Dårlige speidere. Erstatter ikke mette spillere. Det er i medgang man må forsterke! Det har ikke Real Madrid gjort.   Det som kommer til å skje, er at Real Madrid blir et godt B-lag i Europa. Man kan glimte til med magisk fotball, men kun i enkeltkamper. Ikke stabilt over tid. De kommer til å vinne en del slag, men ikke krigen. (USA----->Vietnam)  Real Madrid taper hjemme mot Cadiz og Alaves. Førstnevnte har vel et budsjett enn hva 1/2 av Jovic kostet i overgangen til Los Merengues. Det er flaut, skammelig, tragisk og patetisk. Det verste er at det kommer flere slike smeller. Mot Valencia på Mestella.. godt eksempel. Så slo man Inter (enkeltkamper i ny og ne)  Nei, ingen av oss vil se RMCF lide, men dessverre så peker pilen nedover.. og da må det snart få konsekvenser for enkelte.

Dette gidder jeg ikke engang.

Syns det holder med at det ikke er så mye som et ord under tidenes prestasjon av et klubblag, da får man heller holde seg til negative overdrivelser den andre veien.

Hala_Madrid

Innlegg: 15667
Hala_Madrid
01.12.20 17:54

Courtois; Lucas, Varane, Nacho, Mendy; Odegaard, Kroos, Modric; Rodrygo, Benzema y Asensio.

startelver

Innlegg: 69559
startelver
01.12.20 18:21

Får håpe på en liten opptur i kveld, hadde vært bra for selvtilliten til laget og ikke minst Martin (22). 

ZiqooM8

Innlegg: 1907
ZiqooM8
01.12.20 18:23

Når ble det Martin(22)???

Tinkler

Innlegg: 14233
Tinkler
01.12.20 18:33

Martin fyller ikke 22 riktig enda

startelver

Innlegg: 69559
startelver
01.12.20 18:37
ZiqooM8: Når ble det Martin(22)???

17. desember.

Er såpass nærme at vi like gjerne kan vende oss til det. 

Koffer

Innlegg: 6824
Koffer
01.12.20 19:07

Jeg er blid og glad, men når milliardmaskinen Real Madrid en gang iblant slår et bunnlag i La Liga, som har like stort budsjett som hva enkeltspillere hos de hvite har i årslønn, så begynner jeg ikke å sprette champagnen og gå banans av den grunn.

Fire på fem år i CL var en enorm prestasjon, og ingen her inne feiret hardere enn hva jeg gjorde. 

Men, klubbens problemer oppstår veldig tydelig i seriesammenheng der det er en SERIE, og ikke cup. Altså 38 kamper. Det er her man ser forskjellen fra de andre store lagene i Europa/verden, og når i tillegg C.Ronaldo er borte og et par-tre av de store kanonene som seilet med denne skuta, har blitt for gamle, ja da har man ingenting å hente der lenger heller.

I tillegg til de store stjernene som har kommet inn, som har feilet totalt. Det blir utrolig vanskelig i fremtiden å bare hente inn EN stor fisk. I RM trenger man flere, og et nytt fundament, om man vil bli en A-klubb igjen, noe de pdd ikke er.

Hala_Madrid

Innlegg: 15667
Hala_Madrid
01.12.20 19:12

Elendig av Nacho der. Varane må ta det gule og skader også Shakthar spilleren i samme slengen. 

startelver

Innlegg: 69559
startelver
01.12.20 19:13
Koffer: I tillegg til de store stjernene som har kommet inn, som har feilet totalt. Det blir utrolig vanskelig i fremtiden å bare hente inn EN stor fisk. I RM trenger man flere, og et nytt fundament, om man vil bli en A-klubb igjen, noe de pdd ikke er.

Helt riktig summert det, vi kan vel kanskje kalle det for et generasjonsskifte også og så spørs det om Zidane er mannen til å bygge selvtillit blant de yngre spillerne. 

Ikke bare å hente ligatitler lenger, det må bygges et riktig lag. 

_Ghost_

Innlegg: 4991
_Ghost_
01.12.20 19:37

Varane tar for seg i dag. 

startelver

Innlegg: 69559
startelver
01.12.20 19:45

Elendig omgang av oss. 

AK47

Innlegg: 719
AK47
01.12.20 19:46

Er så gørr kjedelig. 

Hala_Madrid

Innlegg: 15667
Hala_Madrid
01.12.20 19:47

Få Vini inn for Asensio. Mer direkte løp i bakrommet, som på slutten der med nesten sjansen fra Mendy til Benzema. Det er MASSE bakrom her. 

Knaxern

Innlegg: 49300
Knaxern
01.12.20 20:11

Og der scorte Shaktar. Er faktisk en reell mulighet for at man ryker ut av gruppa.

_Ghost_

Innlegg: 4991
_Ghost_
01.12.20 20:12

Jeg gir opp disse klovnene i forsvar. 

startelver

Innlegg: 69559
startelver
01.12.20 20:12

Hehe, fortjener ikke bedre.  Hjemmelaget er rett og slett bedre. 

Hala_Madrid

Innlegg: 15667
Hala_Madrid
01.12.20 20:13

Mendy og Varane. Der snakker jo fransk begge to. Kommuniser!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg