Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
21.01.21 22:41
Knaxern: Barca er forøvrig verre stilt både økonomisk og sportslig.

Sportslig? utdyp. 

AK47

Innlegg: 875
AK47
21.01.21 22:53
King-Xavi6: Sportslig? utdyp.

Real Madrid er regjerende seriemestere, vunnet siste el clasico å er over Barca på tabellen. Trenger man å utdype noe mer?

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
21.01.21 22:57
AK47: Real Madrid er regjerende seriemestere, vunnet siste el clasico å er over Barca på tabellen. Trenger man å utdype noe mer?

Det er svaret på spm. Du beskriver årets sesong? Hører at det var ømt. 

(Innlegget ble redigert 21.01.21 22:58)

Knaxern

Innlegg: 50293
Knaxern
21.01.21 22:57
King-Xavi6: Sportslig? utdyp.

Real Madrid har en stall bedre rustet for fremtiden enn det Barca har.

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
21.01.21 23:04
Knaxern: Real Madrid har en stall bedre rustet for fremtiden enn det Barca har.

fleiper du nå? helt seriøst liksom. Dere har talentene Vini, Rodrygo, Reinier. Fati alene er bedre enn alle de, så kan du slenge med Pedri også. Du skyter fra hofta nå 

(Innlegget ble redigert 21.01.21 23:11)

AK47

Innlegg: 875
AK47
21.01.21 23:12
King-Xavi6: fleiper du nå? helt seriøst liksom. Dere har talentene Vini, Rodrygo, Reinier. Fati alene er bedre enn alle de, så kan du slenge med Pedri også.

Hvordan føles det at deres beste spiller gjennom tidene ikke engang har lyst å spille for dere?

startelver

Innlegg: 71269
startelver
21.01.21 23:14

Det er mulig Klopp blir ledig snart ?   Sier ikke nei takk. 

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
21.01.21 23:21
AK47: Hvordan føles det at deres beste spiller gjennom tidene ikke engang har lyst å spille for dere?

Både minuser og plusser ved det. Fordelen er først og fremst det økonomiske, vi har også spiller på vei opp og frem som kommer til å ta mer plass. Mange bra talenter på La Masia. Fati har kommet for å bli min venn. Men selvsagt ønsker vi at Messi blir. Men Barca har løst det fint de siste årene selvom vi snakker om verdens beste spiller gjennom tidene, så må tiden vise om han drar eller ikke. Ingen ting er avklart enda. 

Men du mener altså at dere er bedre rustet for fremtiden? Hvem tar over for Ramos, Kroos, Modric, Benz, Casemiro, Hazard?Er det Asenio, Reiner, Rodrygo og Vini? Er de talentene dere ikke bruker eller som ikke er gode nok? Du tror det er bare å kaste penger rundt seg også blir de ersattet eller? 

Barca derimot har startet. Mingueza, Araujo, Dest, De Jong, Pedri, Dembele, Fati. Dette er også spiller som spiller for Barca, og ikke bare siter på benken. Så kommer i tilegg gutta fra La Masia med Collado, Moriba, Balde, Konrad,Puig m fler. 

Dere lener dere på at dere er foran Barca på tabellen med 3 poeng, dere er ute av Copa, og vi er like langt i CL. 

Vi kan ta en oppsummering ved sesongslutt, så ser vi.

(Innlegget ble redigert 21.01.21 23:32)

Knaxern

Innlegg: 50293
Knaxern
21.01.21 23:59
King-Xavi6: Dere har talentene Vini, Rodrygo, Reinier. Fati alene er bedre enn alle de, så kan du slenge med Pedri også. Du skyter fra hofta nå

For noe fjas.

Alaba er så og si klar, Varane er der, Militao er der. Reguillon hentes så fort en ny manager kommer inn, samme gjelder Hakimi. Valverde har man, og jeg er sikker på at man henter Haaland i 2022.

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
22.01.21 08:16
Knaxern: Alaba er så og si klar, Varane er der, Militao er der. Reguillon hentes så fort en ny manager kommer inn, samme gjelder Hakimi. Valverde har man, og jeg er sikker på at man henter Haaland i 2022.

Er jo ingen ting med det som er fjas. Fati flere hestehoder foran de gutta der. 

 Alaba nærmer seg, men ingen ting er offisielt. Militao ble hentet for 510 mill. Han er ifølge ryktene på vei vekk. Han har ikke akkurat sett ut som Ramos ersatter når han har spilt. For den prislappen forventer man instant innpac. Regullion må tiden vise mtp kjøpsopsjonen, men høl i hodet å la han gå i første omgang. Hakimi kan du glemme. Dette er ikke FM. Valverde er veldig veldig god fotballspiller, så får vi se om han danker ut gamlingene Kross, Modric. De spiller i evigtid. Haaland er åpen for alle lag. Han kan ende hvor som helst. 

Faktumet er at Atl Madrid tar denne iår uansett. Men jeg tar heller 3 plass med et ungt lovende lag på vei opp og frem. 

(Innlegget ble redigert 22.01.21 08:20)

soldado

Innlegg: 7345
soldado
22.01.21 09:30

Flere rapporter på at Arsenal blir Ødegaards neste destinasjon. 

Kubala

Innlegg: 8102
Kubala
22.01.21 09:30
Knaxern: Alaba er så og si klar, Varane er der, Militao er der. Reguillon hentes så fort en ny manager kommer inn, samme gjelder Hakimi. Valverde har man, og jeg er sikker på at man henter Haaland i 2022.

Når du skal argumentere for at Real Madrid har en bedre stall rustet for fremtiden, og kaller svaret til du får for fjas. Da er det vel å komme tilbake med noe annet enn tynn spiker. 4 av 7 du nevner er ikke i stallen du nevner en gang. 

For all del, det kan like godt være du har rett, men det er som gir sjansen til sine unge spillere nå om dagen. Noen av de i det minste. 

AK47

Innlegg: 875
AK47
22.01.21 10:37
King-Xavi6: Mingueza, Araujo, Dest, De Jong, Pedri, Dembele, Fati. Dette er også spiller som spiller for Barca, og ikke bare siter på benken. Så kommer i tilegg gutta fra La Masia med Collado, Moriba, Balde, Konrad,Puig m fler.

Vinicius, Ødegaard, Valverde, Rodrygo, Militao, Asensio, Reiner, Brahim, Kubo, Ceballos, Lunin, Marvin og Arribas. 

Så kan vi også nevne den økonomiske situasjonen Barcelona finner seg i.

Så ja, vil si det ser lysere ut for fremtiden i Madrid.

 

(Innlegget ble redigert 22.01.21 10:40)

DaniParejo

Innlegg: 1253
DaniParejo
22.01.21 10:56
Koffer: -komme etter-!

Det det klages høyest på ble det snakket om lenge før du gjorde noe comeback.

Du kom bare tilbake på det mest beleilige tidspunktet man kan vifte med fingeren.

(Innlegget ble redigert 22.01.21 10:57)

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
22.01.21 11:06
AK47: Vinicius, Ødegaard, Valverde, Rodrygo, Militao, Asensio, Reiner, Brahim, Kubo, Ceballos, Lunin, Marvin og Arribas.  Så kan vi også nevne den økonomiske situasjonen Barcelona finner seg i. Så ja, vil si det ser lysere ut for fremtiden i Madrid.

Hvem av disse spiller fast pr idag?  Er jo ikke sånn at de kom på billigsalg til real. 

Disse talentene har vi vært inne på før. Pr idag virker Rodrygo og Vini folk som kan steppe opp. Reiner og Kubo er spennende. Nigerianske Marvin er også en spennende talent sammen med Arribas. Litt uferdig produkter dog.

Ødegaard har vi allerede lest nok om. Det er ikke RM materiale. Han virker også være langt unna. Vini og Rodrygo kostet vel 900 mill. Forventer dog litt mer av to så dyre talenter. Forventer at de tar mer plass. Vini kan ikke avslutte. Militao ble henter for 510 for å være backup. Real hentet en konkurrent for å ta opp hansken, men har skuffet stort de gangene han har spilt. Asensio har jo mistet mye av det han var god for før skaden. Har falt stort. Brahim Diaz har ikke slått til i Milan. Han er liksom ok backup, men ikke noen som kan ta dere til nye høyder. 

Greia er at gutta hos Barca spiller mer. De er en del av a-laget. De får muligheter. Ingen sier at Real er tomme for talenter, men når man ikke får spille eller blir plassert rett på benken eller tribunen etter en dårlig match, så blir man aldri god nok. Da må man hente ferdig produkter som Hazard, og der er det heller ingen garanti for at det går 100%. Se på Grizi i Barca.

Økonomien til Barca vil alltid ligge der frem til dagen Messi gir seg. Den har alltid vært på kanten. Folk snakket om at Barca hadde et eldre lag som ikke kunne byttes. Nå har de plutselig et snitt hver kamp på rundt 25 år. Jeg tror man bør se i egen bakgård før man kritiserer andre. 

(Innlegget ble redigert 22.01.21 11:11)

soldado

Innlegg: 7345
soldado
22.01.21 12:51

Som om ikke uken kunne bli stort verre: Zidane er covid-positiv. 

Koffer

Innlegg: 6855
Koffer
22.01.21 13:14
DaniParejo: Det det klages høyest på ble det snakket om lenge før du gjorde noe comeback.

Minner deg på at jeg var her inne tolv år før du registrerte deg. Opplevd at RM har forsvart seriemesterskapet 1 gang siden da. Er klar over at jeg har tatt feil, og bommet noe opp gjennom årene, men jeg har levd Veldig godt personlig på La Liga de siste tjuve årene - noe som selvfølgelig ikke er populært for enkelte her inne. FC Barcelona har jevnt over hvert klart det sterkeste laget, med få unntak, siden den gang - og de kommer til å male Madrid sakte men sikkert i senk i fremtiden også. Fati sitt talent er større enn Alle Madrids talenter. Madrid har reddet seg noe med en enorm kjøpekraft og «monopol» på de beste spillerne. Nå er også den tid over, og sett utenom tre-på-rad i CL, har det vært veldig lite imponerende mtp ressursene de har hatt til rådighet. Det har vært luftet noe, sv de som virkelig har litt peiling på RM og fotball her inne. Du er ikke en av de, og det sier jeg ikke for å være spydig. Gud vet hvor mange ganger jeg har hørt om Barcas elendige økonomi... og vipps henter de inn en stor fisk, og vipps så vinner de serien. Igjen, og igjen og igjen. System, filosofi, sterk merkevare og klar identitet slår på sikt maskinen Perez har laget, og prøver å lage. Husker bettingselskapene i gode, gamle dager som så alle de store navnene til Madrid når det var El Clasico, og hadde som favoritter... 

Koffer

Innlegg: 6855
Koffer
22.01.21 13:17
King-Xavi6: Er jo ingen ting med det som er fjas. Fati flere hestehoder foran de gutta der.   Alaba nærmer seg, men ingen ting er offisielt. Militao ble hentet for 510 mill. Han er ifølge ryktene på vei vekk. Han har ikke akkurat sett ut som Ramos ersatter når han har spilt. For den prislappen forventer man instant innpac. Regullion må tiden vise mtp kjøpsopsjonen, men høl i hodet å la han gå i første omgang. Hakimi kan du glemme. Dette er ikke FM. Valverde er veldig veldig god fotballspiller, så får vi se om han danker ut gamlingene Kross, Modric. De spiller i evigtid. Haaland er åpen for alle lag. Han kan ende hvor som helst.  Faktumet er at Atl Madrid tar denne iår uansett. Men jeg tar heller 3 plass med et ungt lovende lag på vei opp og frem.

Enig i mye. Haaland kan fort havne i Katalonia mtp presidentvalget. Ikke la dere lure av «Barcas dårlige økonomi» Alaba har ikke signert, om han kommer, skal han tjene 100 mill i året? En spiller som egentlig er «mett» og på vei ned. Fati er definitivt det største talentet i de to klubbene. 

Maradona_123

Innlegg: 24558
Maradona_123
22.01.21 13:19

Tviler på det du, økonomi har faktisk en betydning, og der stiller ikke Barca særlig sterkt, men jeg er ikke så sikker på at han ender opp i RM heller.

Det blir hard konkurranse, City trenger ny spiss, PSG vil prøve seg, Liverpool osv.

DaniParejo

Innlegg: 1253
DaniParejo
22.01.21 13:37
Koffer: Minner deg på at jeg var her inne tolv år før du registrerte deg.

Hvis ikke du hadde gjemt deg bort under klubbens fire CL-triumfer, så hadde du kanskje vært klar over at dette ikke er min første bruker. Jeg har ikke vært her like lenge som deg, men det er ikke langt unna.

Det har vært luftet noe, sv de som virkelig har litt peiling på RM og fotball her inne. Du er ikke en av de, og det sier jeg ikke for å være spydig.

Den lettvinne veien ut. Du har aldri skrevet noe som får det til å se ut som at du peiling på Real Madrid eller fotball, Koffer. Du ser et mønster i klubben mange andre også ser, du ser en gjennomsyret struktur i Barcelona som ikke eksisterer i Real Madrid. Det er 1+1.

Jeg snakker ikke ned Barcelona. Det har jeg aldri gjort. Hvis du skal skrive et svar til meg der du bemerker min peiling på Real Madrid eller fotball, så får du svare på det jeg faktisk skriver.

(Innlegget ble redigert 22.01.21 14:03)

Dewaz

Innlegg: 26576
Dewaz
22.01.21 13:39

Skade på Valverde, covid hos ZZ og Ødegaard ut samme dag? Kjører godt i Madrid.

AK47

Innlegg: 875
AK47
22.01.21 13:55

De Jong har skuffet enormt å ligner svært lite på Ajax-versjonen av seg selv. Dembele ble aldri den samme etter skadene. Koeman ønsker ikke Puig. Trincao og Dest ser ikke ut som FCB materiale. Fati og Pedri er spennende spillere, dog veldig unge. Vi alle husker hvordan det gikk med Bojan. Tobido kan bli god. Det blir for tynt å basere fremtiden på resten du nevner.

FCB har brukt 160 mill på Coutinho, 135 mill på Griezmann, 105 mill på Dembele og 75 mill på De Jong. Det er 475 millioner euro (uten at jeg har tatt med add-ons) for spillere som har gjort ingenting for klubben.

FCB har solgt verdifulle spillere i Rakitic, Vidal og Suarez for ingenting. De har prestert å selge ligaens beste spiss til rivalen som nå ligger på 1. plass, for ingenting.

Messi ønsker ikke å spille for dere lenger, tror ikke det tar lang tid før Ter Stegen ønsker seg bort også.

Sammenlign dette med Madrid som har verdi i spillere som Ramos, Kroos, Modric og Benzema. Ved salg av disse kan man bruke midlene på spillere for fremtiden. 

Riktignok er det feil mann ved roret for øyeblikket, men en midlertidig løsning midt i sesongen er lite vits i. Dessuten er det lite å velge mellom.

Jeg mener at sportslig så er Madrid hakket bedre stilt en FCB for fremtiden. Dette gjelder også økonomisk. Bare for å understreke har det vært slik de siste årene også.

 

Kent

Innlegg: 130524
Kent
22.01.21 13:57
AK47: verdi

Er du klar over alderen på den gjengen der? Er ikke mye salgsverdi å hente. 

AK47

Innlegg: 875
AK47
22.01.21 13:58
DaniParejo: Hvis ikke du hadde gjemt deg bort under klubbens fire CL-triumfer, så hadde du kanskje vært klar over at dette ikke er min første bruker. Jeg har ikke vært her like lenge som deg, men det er ikke langt unna.

Kjempe bra.

Koffer er i realitet en FCB-supporter som har laget en karakter her inne. Han gjemte seg godt under dyna, tiden vi var uslåelige i Europa. Han kom opp fra hula si nå som RM sliter.

AK47

Innlegg: 875
AK47
22.01.21 14:10
Kent: Er du klar over alderen på den gjengen der? Er ikke mye salgsverdi å hente.

Pluss på Bale så er det 120 mill å hente for spillere som snart er ute på dato. Er ikke det mye?

milfern

Innlegg: 72869
milfern
22.01.21 14:15
AK47: Pluss på Bale så er det 120 mill å hente for spillere som snart er ute på dato. Er ikke det mye?

Bale kommer til å gå gratis. Eller så ender man opp med å betale Bale for å kansellere det som gjenstår av kontrakten.

Ramos kan gå gratis til sommeren.

Modric er 35 og knapt verdt noe som helst.

Kroos er den eneste med verdi.

milfern

Innlegg: 72869
milfern
22.01.21 14:16
soldado: Som om ikke uken kunne bli stort verre: Zidane er covid-positiv.

Blir vel full testings av samtlige spillere nå da.

(Innlegget ble redigert 22.01.21 14:17)

Koffer

Innlegg: 6855
Koffer
22.01.21 14:36
AK47: Kjempe bra. Koffer er i realitet en FCB-supporter som har laget en karakter her inne. Han gjemte seg godt under dyna, tiden vi var uslåelige i Europa. Han kom opp fra hula si nå som RM sliter.

Haha!

Nå har jeg riktignok bodd i Mataro, fulgt FCB i mange år, sett en del kamper og i enkelte perioder hatt et par kontakter innad i klubben, men er ingen supporter av klubben nei. 

Det er dog en ekstremt imponerende klubb. Spesielt under Pep. Xavi, Iniesta, Messi, Eto', Suarez, Ronaldinho, osv. Systemet, identiteten, lidenskapen og kulturen. 

De har i tillegg, sammen med Bayern, Inter, ManUtd, PSV, Ajax og Glasgow Celtic , greid å vinne "The Treble", og det hele to ganger. Det er nok noe vi som RM-supportere ALDRI vil oppleve, nettopp av de grunnene jeg hele tiden har oppgitt her inne.

Man kan leve lenge på tre-på-rad og fire CL på fem år. Veldig imponerende, men det var kun sesongen 2016/2017 som imponerte meg veldig, og selv da var Barca noen få poeng bak. Ingen feiret CL-triumfen mot Juve mer enn det jeg gjorde. INGEN.

Det har vært slik de siste 20 år at Real Madrid må ha en god dag, og Barca en dårlig, for at de hvite skal vinne. Har begge lag en god dag/sesong - så vinner FC Barcelona - HVER GANG! Det er IKKE slik det skal være. De siste drøye 18 år har enten Cule blitt nummer en eller to.

Real Madrid er min klubb, det har den alltid hvert og vil alltid være. Jeg er, og kommer aldri til å være, redd for å stille kritiske spørsmål rundt klubben. Det er da man får resultater. Finne sine svakheter og "rette opp" i disse. Lære av historien, og gjøre smarte trekk. Alt det andre god-snakket tar jo dere andre seg av, men nå er det flere og flere som får opp øynene heldigvis - for det er ikke så veldig lenge til RM er en B-klubb. Det var på hengende håret at man ikke skal være med i EL allerede denne sesongen.

 

King-Xavi6

Innlegg: 1014
King-Xavi6
22.01.21 14:39
AK47: Sammenlign dette med Madrid som har verdi i spillere som Ramos, Kroos, Modric og Benzema. Ved salg av disse kan man bruke midlene på spillere for fremtiden.  Riktignok er det feil mann ved roret for øyeblikket, men en midlertidig løsning midt i sesongen er lite vits i. Dessuten er det lite å velge mellom. Jeg mener at sportslig så er Madrid hakket bedre stilt en FCB for fremtiden. Dette gjelder også økonomisk. Bare for å understreke har det vært slik de siste årene også.

Så du mener at du får penger for Ramos, Kroos, Modric og Benz? Altså hvilken fantastisk verden er du lever i? Jeg vil også ha massse penger for Pique,Busq så kan vi slenge med Grizi. Ramos er har jo ikke engang kontrakt lenger enn til sommer? Ter stegen skrev kontrakt for 2 mnder siden for 3 nye år. 

Barca solgte de spillerne pga tunge lønninger. Suarez er absolutt en mann man kunne beholdt, men som jeg sa jeg tar heller 3 plass og en 2 plass neste år for å bygge noe for mange år.  Det å bli kvitt de var helt riktig move. Det er selvsagt kjipt uten mye cash for de, men lønningene var tunge. 

La oss ha facts rett her. De jong har spilt 7,20 i år dvs si ganske så bra. Han har tatt seg kraftig opp. Det samme har Dembele ETTER sin skade.Asensio (6,66) Rodrygo(6,60) og Vini(6,53) til sammenligning er under 6,70, så kan du argumentere for at Barca gutta spiller mer. Men den gjengen bør uansett kunne gjøre noe mer enn om så. De jong og delvis Dembele er verdt penga fordi de gjør en forskjell på laget. Det gjør også Grizi, men ikke for den prislappen. Cout må bare ut. 

Hvis du mener at Fati og Pedri ikke er spillere for fremtiden, så anbefaler jeg deg også sjekke de ut litt mer før du prater. Holder ikke med bare YT. Vi snakker veldig modne spillere, veldig unge spiller, og veldig lovende spillere. Spess de to, resten er jeg enig at det er 50/50. Hvis du baserer dine fakta på at de to ikke er gode nok, så si meg hvem fra Real skal ta steget også ersatte gode gamle gutta deres(?) Utifra dine utsagn så er ikke engang Valverde god nok da. Bojan var god spiller under sin beste perioder, men Fati er en helt annen "baller".  

Dere derimot har svidd av relativt mye for gutta deres, og ingen av de utenom mendy spiller. Resten er lånt ut eller tribunen/benken. En halvfeit Hazard til tider spiller. 

(Innlegget ble redigert 22.01.21 15:00)

Koffer

Innlegg: 6855
Koffer
22.01.21 14:43
milfern: Bale kommer til å gå gratis. Eller så ender man opp med å betale Bale for å kansellere det som gjenstår av kontrakten. Ramos kan gå gratis til sommeren. Modric er 35 og knapt verdt noe som helst. Kroos er den eneste med verdi.

.

(Innlegget ble redigert 22.01.21 14:44)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg