Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
valdano

Innlegg: 111
valdano
06.05.21 18:56
samsung22: Spørsmålet er: Hvem i huleste skal vi erstatte ZZ med?

Tittet innom NAVs hjemmesider og fant to navn: Joachim Löv og Massimo Allegri.

De store navnene (Poch, Tuchel, Nagelsmann, Mourinho, Conte) har akkurat startet et nytt prosjekt. Unntaket er Klopp, som har hatt en dårlig sesong i Liverpool, men ser ikke for meg at han skulle få sparken eller at han har lyst til å forlate skuta nå.

I Spania er de største profilene Lopetegui, Pellegrini og Unai Emery. Resten er folk uten erfaring fra toppklubber.

Konklusjon: ser ikke poenget med å skifte ut ZZ i sommer.

samsung22

Innlegg: 18832
samsung22
06.05.21 19:02
AK47: Han var full natten før hans siste kamp for Lille. Da presterte han og score hattrick.

Hehe, ja. Hazard i et nøtteskall. 

 

samsung22

Innlegg: 18832
samsung22
06.05.21 19:04
valdano: Konklusjon: ser ikke poenget med å skifte ut ZZ i sommer.

Kan nok være det beste valget. Er vel Raul som tar over om ZZ skulle gi seg. 

beardman

Innlegg: 3519
beardman
06.05.21 19:05

https://www.transfermarkt.com/david-alaba/nationalmannschaft/spieler/59016

 

Litt lenger ned på den siden der kan man se alle de forskjellige posisjonene han har spilt for landslaget!

samsung22

Innlegg: 18832
samsung22
06.05.21 19:30
beardman: Litt lenger ned på den siden der kan man se alle de forskjellige posisjonene han har spilt for landslaget!

Uten tvil en veldig allsidig spiller! Blir spennende å se hvilke planer man har for han. 

AK47

Innlegg: 1264
AK47
06.05.21 20:23
peraleks: Men greia er at det er ikke uten videre.  Hazard får ikke en av verdens høyeste lønninger fordi han løper litt ekstra, viser litt mer vilje til å vinne en kamp, hans jobb er å glitre i angrep, gjøre disse utrolige tingene som skaper sjanser for oss, score målene vi trenger. Om vinnervilje og løpsinnsats var alt som trengtes så kunne vi styrt unna Hazard og plassert Lucas der.  Når han skal heve en slik lønn, koste oss så mye, så stilles det mye høyere krav til han. Derfor bærer han en mye større del av ansvaret når ting går lukt til helvete.

Jeg er enig i mye du skriver, men vi må være realistiske. Det er en svært skadepreget fotballspiller som nettopp har begynt og spille kamper igjen. Det blir urealistisk og forvente at han skal være i topp form allerede.

ZZ sin innstilling mener jeg er helt riktig. Gi Hazard tid på og finne selvtilliten tilbake, først da kan vi se en lignende Chelsea-versjon av han.

Innstillingen til flere her inne blir svært meningsløst. Det blir Bale-sagaen, over det hele igjen. Vi må ikke grave Hazard lenger ned.

Jeg har ikke skrevet at vinnervilje og løpsinnsats er alt som trengtes, men det er definitivt noe av det viktigste en fotballspiller kan ha. Derfor er Lucas Vasquez blitt så viktig. Forøvrig var Hazard en av de bedre igår, med ball også. Bare ikke så lett når taktikken feilet helt.

chelsea8

Innlegg: 33780
chelsea8
06.05.21 20:44
AK47: Forøvrig var Hazard en av de bedre igår, med ball også

Han var også den Real Madrid-spilleren som løp lengst. 

Havertz 11.63 km
Kante 11.38 km
Jorginho 11.30 km
Hazard 10.64 km

Hala_Madrid

Innlegg: 16503
Hala_Madrid
06.05.21 20:52

Hazard har beklaget seg på Instagram. 

AK47

Innlegg: 1264
AK47
06.05.21 20:52

https://twitter.com/viaplayveland/status/1390377354728460305?s=21

Hazard ber om unnskyldning.

4 viktige kamper igjen. Hala Madrid!

AK47

Innlegg: 1264
AK47
06.05.21 20:56
beardman: Valverde er da bra?

Ja, men resten er tynn suppe.

Blanco og Arribas har et utrolig potensiale. Spesielt førstnevnte er klar for La Liga.

Ser at jeg har glemt og nevne Ceballos. Noen klubb som i det hele tatt er interessert?

peraleks

Innlegg: 7590
peraleks
06.05.21 21:48
AK47: Jeg er enig i mye du skriver, men vi må være realistiske. Det er en svært skadepreget fotballspiller som nettopp har begynt og spille kamper igjen. Det blir urealistisk og forvente at han skal være i topp form allerede. ZZ sin innstilling mener jeg er helt riktig. Gi Hazard tid på og finne selvtilliten tilbake, først da kan vi se en lignende Chelsea-versjon av han. Innstillingen til flere her inne blir svært meningsløst. Det blir Bale-sagaen, over det hele igjen. Vi må ikke grave Hazard lenger ned. Jeg har ikke skrevet at vinnervilje og løpsinnsats er alt som trengtes, men det er definitivt noe av det viktigste en fotballspiller kan ha. Derfor er Lucas Vasquez blitt så viktig. Forøvrig var Hazard en av de bedre igår, med ball også. Bare ikke så lett når taktikken feilet helt.

Jeg er bare ikke enig i at Hazard var en av de bedre i går.

På Talksport kalte de han en skygge av seg selv, på ESPN satt de og køddet om at Zidane mest sannsynlig hadde glemt at Hazard var ute på banen, med tanke på hvor usynlig han var. Whoscored holder Modric(7), Miliato(6.5), Courtois(6.5), Vinicus Jr(6.5), Casemiro(6.6), Benzema(6.4) over Hazard(6.3). 

I det hele tatt var en av de største tabbene at Hazard og Ramos spilte gårsdagens kamp.

Hazard gir nok en lang faen i hva vi tenker om han. Det til tross for at det er oss supportere som betaler lønnen hans gjennom dyre TV-avtaler, dyre drakter, billetter og annet. Han får heller ta til seg kritikken og innse at den vil bare bli større med tiden. Fotballspillere har lønninger befolkningen bare kan drømme om, de fortjener absolutt all form for kritikk når de ikke presterer.

Så er det slik at vi mest sannsynlig ikke har noe valg, vi må bare leve med Hazard videre og håpe at han kanskje kan få bukt med skadene og produsere noe som helst for denne klubben. Men så langt er statusen hans "Verdiløs". 

Orake1et3

Innlegg: 4064
Orake1et3
06.05.21 22:21

Hvis Chelsea på noen som helst måte kunne rasjonalisert en ny ving tror jeg vi hadde hentet han tilbake, men når vi er der at en av Pulisic og Havertz må sitte på benken (Mount er bankers), og Ziyech og Hudson-Odoi risikerer å være på tribunen, er det vanskelig å rasjonalisere kjøp av en ny ving, legende eller ei.

Tror mye av problemet for Hazard i Real er Zidane. Tipper at Zidane behandler Hazard som alle andre, og det er forsåvidt riktig håndtert, men da har de ikke gjort nok "hjemmelekser" om Hazard før kjøpet. La han gjøre sin greie og nyte fotballen så er han verdensklasse. Behandle han som alle andre på trening og han blir skadet, umotivert og dårlig.

AK47

Innlegg: 1264
AK47
06.05.21 22:25
peraleks: Jeg er bare ikke enig i at Hazard var en av de bedre i går. På Talksport kalte de han en skygge av seg selv, på ESPN satt de og køddet om at Zidane mest sannsynlig hadde glemt at Hazard var ute på banen, med tanke på hvor usynlig han var. Whoscored holder Modric(7), Miliato(6.5), Courtois(6.5), Vinicus Jr(6.5), Casemiro(6.6), Benzema(6.4) over Hazard(6.3).  I det hele tatt var en av de største tabbene at Hazard og Ramos spilte gårsdagens kamp. Hazard gir nok en lang faen i hva vi tenker om han. Det til tross for at det er oss supportere som betaler lønnen hans gjennom dyre TV-avtaler, dyre drakter, billetter og annet. Han får heller ta til seg kritikken og innse at den vil bare bli større med tiden. Fotballspillere har lønninger befolkningen bare kan drømme om, de fortjener absolutt all form for kritikk når de ikke presterer. Så er det slik at vi mest sannsynlig ikke har noe valg, vi må bare leve med Hazard videre og håpe at han kanskje kan få bukt med skadene og produsere noe som helst for denne klubben. Men så langt er statusen hans "Verdiløs".

Ta i betraktning at han fortsatt løp mest på Real Madrid.

Han har vært en skygge av seg selv siden han kom til Real Madrid. Man kan ikke forvente at en spiller som har vært skadet 90% av karrieren i Madrid, skal finne seg selv i løpet av ett par kamper.

De største tabbene er formasjon og taktikk. Når også hele laget var ca. like ræva, blir det igjen feil at Hazard er syndebukk.

Hvis du hadde kjent Hazard personlig, hadde jeg trodd på deg, men det blir feil og anta at Hazard ikke bryr seg om hva fansen tenker om han. Han har offentlig beklaget for situasjonen i går, selvom det godt mulig at klubben har krevd dette. Vi er uansett mennesker, negative tanker om deg blir du påvirket av. Bale er et prakteksempel i denne sammenheng. 

Jeg har forsvart Hazard en del, men jeg er fortsatt kritisk til hans profesjonalitet. Slik som du sier, har vi allikavel ikke et valg, men jeg tror vi for se en bedre Hazard, med tiden fremover.

AK47

Innlegg: 1264
AK47
06.05.21 22:38
Orake1et3: Tror mye av problemet for Hazard i Real er Zidane.

Problemet startet med en overvektig Hazard tilbake fra sommerferie. For høy belastning på for kort tid resulterte til en skade, en førte til flere. Her kan legeteamet/klubb ha litt skyld i at han kan ha blitt «rushet» frisk. Samtidig kan Hazard ha vært dårlig til å selv bli 100%. Mest sannsynlig en kombinasjon av begge.

Konklusjonen er at Hazard sin uproffe livsstil, før han signerte for Madrid, var problemet. Ikke at Zidane behandler han likt, som resten av laget.

peraleks

Innlegg: 7590
peraleks
06.05.21 22:55
AK47: Ta i betraktning at han fortsatt løp mest på Real Madrid. Han har vært en skygge av seg selv siden han kom til Real Madrid. Man kan ikke forvente at en spiller som har vært skadet 90% av karrieren i Madrid, skal finne seg selv i løpet av ett par kamper. De største tabbene er formasjon og taktikk. Når også hele laget var ca. like ræva, blir det igjen feil at Hazard er syndebukk. Hvis du hadde kjent Hazard personlig, hadde jeg trodd på deg, men det blir feil og anta at Hazard ikke bryr seg om hva fansen tenker om han. Han har offentlig beklaget for situasjonen i går, selvom det godt mulig at klubben har krevd dette. Vi er uansett mennesker, negative tanker om deg blir du påvirket av. Bale er et prakteksempel i denne sammenheng.  Jeg har forsvart Hazard en del, men jeg er fortsatt kritisk til hans profesjonalitet. Slik som du sier, har vi allikavel ikke et valg, men jeg tror vi for se en bedre Hazard, med tiden fremover.

Han viste innsats, det skal han ha. Men han får jo fremdeles knapt til noe, er så å si usynlig til tross for disse 10 km. Det hadde antagelig styrket oss betraktelig om man unngikk Hazard, lot Vinicus starte og heller kjørte Odri på backen.

Det er jeg helt enig i, derfor burde aldri Hazard ha spilt denne kampen. 

Hazard har så langt unngått nesten enhver form for kritikk, i går eksploderte det endelig, spesielt etter kampslutt. At han får høre det mer enn andre har jeg ikke det minste i mot, han har vært totalt verdiløs for oss så langt og om det er denne vekkeren han trenger så er det bare bra. 

Bale har vært utsatt for en kritikk muligens litt over grensen, han har tross alt gitt denne klubben flere finaleseiere og var en av verdens beste spillere i perioden 13-16. Hazard når han ikke opp til tå-neglen engang.

Jeg sliter stort med å se hva det er som gjør at han bryr seg når han møter opp overvektig foran første sesong, et hav med skader samtidig som han casher ut i banken, står der og ler og flirer med gutta rett etter en CL-semifinale. Jeg trenger overhode ikke å kjenne fyren for å se at han gir temmelig faen. Den meldingen som tok han rundt 3-4 min å sette sammen på Instagram endrer ikke på det. 

(Innlegget ble redigert 06.05.21 22:57)

Hala_Madrid

Innlegg: 16503
Hala_Madrid
06.05.21 22:56

Villarreal redder æren for de spanske lagene. Hvem hadde trodd det. 

peraleks

Innlegg: 7590
peraleks
06.05.21 22:59
Hala_Madrid: Villarreal redder æren for de spanske lagene. Hvem hadde trodd det.

Helt nydelig, da får de endelig deres fortjente finale etter mange forsøk opp gjennom årene.

elMacca

Innlegg: 154
elMacca
07.05.21 08:41
Orake1et3: Tror mye av problemet for Hazard i Real er Zidane. Tipper at Zidane behandler Hazard som alle andre, og det er forsåvidt riktig håndtert, men da har de ikke gjort nok "hjemmelekser" om Hazard før kjøpet. La han gjøre sin greie og nyte fotballen så er han verdensklasse. Behandle han som alle andre på trening og han blir skadet, umotivert og dårlig.

Zidane slår meg ikke som treneren som praktiserer likhetsprinsippet i spesielt stor grad, så akkurat her tipper jeg du bommer like mye som Real Madrid gjorde da de kjøpte belgieren. 

Hazard sitt problem i Real Madrid er nok treningsgrunnlaget han la for både 5 og 6 sesonger siden, og på langt nær det at Zidane ikke duller nok med han. Hjelpes. 

 

(Innlegget ble redigert 07.05.21 08:42)

Maradona_123

Innlegg: 24896
Maradona_123
07.05.21 09:16

Vel, vi får håpe at United ikke fryser dem i finalen, er ikke all verdens med ære i å tape med 3-4 mål, selv om det er godt gjort å komme seg til finalen.

soldado

Innlegg: 7403
soldado
07.05.21 10:11

Kommer mange rapporter fra Spania, så saltklypene bør sitte løst. Men;

ABC melder at klubben vil takke ja til bud i størrelsesorden €50m for Hazard.

AS melder på sin side at klubben kan ende opp med €250m ved å selge Varane, Isco, Mariano, Odriozola, Ceballos, Jovic og Marcelo i sommer. 

Goal-journalisten Mario Cortegana melder på sin side at Zidane vurderer mulighetene i sommer. Raúl og Löw skal være favorittene om franskmannen trekker seg.

Skeptisk til Löw i Madrid, og jeg ønsker ikke samme skjebne for Raúl som Solari fikk. 

Orake1et3

Innlegg: 4064
Orake1et3
07.05.21 11:11
elMacca: Hazard sitt problem i Real Madrid er nok treningsgrunnlaget han la for både 5 og 6 sesonger siden, og på langt nær det at Zidane ikke duller nok med han. Hjelpes.

Problemet er opplagt treningsgrunnlaget. Det er det som er mitt poeng også. Hvis Hazard må trene likt som de andre går han i stykker pga manglende treningsgrunnlag.

Chelsea har hatt trenere som ønsker å "piske" spillerne i form (Conte, Mourinho m.fl), men selv disse har til slutt innsett at Hazard må håndteres annerledes. Han trenger et tilpasset (lettere og morsommere) opplegg for å fungere optimalt. 

En ting jeg dog stusser på er at Real virker generelt dårlig trent (sammenlignet med PL-lag) og de spiller langt mindre intensivt enn Chelsea. Det burde strengt tatt passet han bra...

AK47

Innlegg: 1264
AK47
07.05.21 11:50
peraleks: Hazard har så langt unngått nesten enhver form for kritikk, i går eksploderte det endelig, spesielt etter kampslutt. At han får høre det mer enn andre har jeg ikke det minste i mot, han har vært totalt verdiløs for oss så langt og om det er denne vekkeren han trenger så er det bare bra.

For min del er ikke problemet akkurat kritikken mot Hazard. Den er fullt fortjent. Det er heller at Hazard blir en syndebukk, når han løp mest og var jevnt like god som de beste hos Madrid.

Det virker for meg som at Hazard skjerpet seg for en stund tilbake. Da han igjen ble skadet, viste han tydelig at dette ikke var noe han ønsket. Det er ingen hemmelighet at og lykkes i Real Madrid er hans barndomsdrøm.

Hazard gratulerer tidligere lagkamerater, som han har kjent i åtte år, med Champions Leauge finale. Lagkameraten han har kjent en god stund forteller en vits, som det er vanskelig og le av. Dessverre kommer dette med på kamera. Legg uansett merke til at Hazard er kjapt tilbake til et normalt fjes. Han skjønte at han hadde gjort noe galt.

 

AK47

Innlegg: 1264
AK47
07.05.21 11:54
Orake1et3: En ting jeg dog stusser på er at Real virker generelt dårlig trent (sammenlignet med PL-lag) og de spiller langt mindre intensivt enn Chelsea. Det burde strengt tatt passet han bra...

Det virker slik fordi spillerne hos Real Madrid er slitene. Et skademareritt uten like, har gjort at gamle spillere, må spille hver eneste kamp.

Så du første oppgjøret mellom Liverpool og Real Madrid?

KTBFFH

Innlegg: 3674
KTBFFH
07.05.21 14:52

Tar gjerne Eden tilbake på billigsalg i sommer om Real skal selge håper jeg vi er på ballen

AK47

Innlegg: 1264
AK47
08.05.21 11:58

Ramos ute med skade igjen. Kan ikke gjøre annet enn å le.

peraleks

Innlegg: 7590
peraleks
08.05.21 12:22
AK47: For min del er ikke problemet akkurat kritikken mot Hazard. Den er fullt fortjent. Det er heller at Hazard blir en syndebukk, når han løp mest og var jevnt like god som de beste hos Madrid. Det virker for meg som at Hazard skjerpet seg for en stund tilbake. Da han igjen ble skadet, viste han tydelig at dette ikke var noe han ønsket. Det er ingen hemmelighet at og lykkes i Real Madrid er hans barndomsdrøm. Hazard gratulerer tidligere lagkamerater, som han har kjent i åtte år, med Champions Leauge finale. Lagkameraten han har kjent en god stund forteller en vits, som det er vanskelig og le av. Dessverre kommer dette med på kamera. Legg uansett merke til at Hazard er kjapt tilbake til et normalt fjes. Han skjønte at han hadde gjort noe galt.

Som sagt, det kulminerte for Hazard sin del den kvelden. Det var omtrent ingen som var spesielt enig i at Hazard var noe god denne kvelden heller. Jevnt over var det en horribel kamp, men der Benzema, Kroos, Courtois og co. har kjempet for å få oss til semifinalen i CL, så har Hazard gjort null og niks pga. skader.

Allikevel møter han opp overvektig foran hans første sesong. Beklager, men da kan man rett å slett ikke være så jekla interessert i å lykkes i Real Madrid. 

Helt greit at Hazard vil gratulerer gamle lag-kamerater, men han har evig mange muligheter til å gjøre det etter kampen. Modric dro på middag dagen etter med Kovacic, også de to nære venner fra RM-tiden og landslaget. Han sto ikke ute på gressmatta og feiret med Kovacic etter kampen. Der travet han derimot rundt med tårer i øynene, sammen med Kroos, fordi det og ryke ut av semifinalen i verdens gjeveste klubb-turnering betyr faktisk noe for dem.

På ESPN nevnte de unnskyldningen hans og at dette mest sannsynlig er presset frem fra flere av de andre gutta i RM som også reagerte på oppførselen hans. Det kan være tegn på at ryktet Soldado viser til over her stemmer i forhold til et potensielt salg av Hazard.

 

Maradona_123

Innlegg: 24896
Maradona_123
08.05.21 14:07

Barca vs Atletico snart, ser helst uavgjort, men det er fint med en kamp der hvilket som helst resultat er positivt for oss.

 

Tranquillo

Innlegg: 9355
Tranquillo
08.05.21 14:28
AK47: Ramos ute med skade igjen. Kan ikke gjøre annet enn å le.

Langt ifra overasskende, fyren så direkte småskadet ut mot Chelsea og.

(Innlegget ble redigert 08.05.21 14:28)

Knaxern

Innlegg: 51474
Knaxern
08.05.21 15:12

Ingen Mendy i troppen heller.

3-5-2 eller Marcelo/Odri på backene? Muligens Odri/Valverde på hver sin back.

Koffer

Innlegg: 7045
Koffer
08.05.21 15:30

Det er blant annet dette jeg synes er så latterlig, og lite imponerende, i Real Madrid. 

Vi alle her inne skjønner at når en 35 år gammel fotballspiller har vært skadet i så mange måneder, for så å starte sesongens tøffeste kamp mot det beste laget man har møtt denne sesongen.. 

Nei, hva skjer da? Nettopp. 

Etter en slik skade, må man gradvis spille seg i form igjen. Bygge stein for stein. Men Ramos er nest-øverst i maktpyramiden i klubben, så derfor spilte han.

Om 1 år så sitter vi og diskuterer akkurat det samme. Alle skadene som er i klubben. Historien gjentar seg. De samme folkene styrer. 

Marca skrev her om dagen at det må endringer til i RM. Det gjelder ikke bare nye spillere inn.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg