Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
andwez
andwezInnlegg: 11344
12.03.19 15:24
peraleks: Icardi + Hazard sammen vil koste rundt 200 mill

Jeg tror Perez knuser vinglasset i hånda av å betale de summene for en 26 og 28 åring, men greit nok. 


Så et sted at Kanté også var på listen til Zidane, og bare der er man jo oppe i summer som er helt umulige. Da vil Chelsea selge seg ut av CL-plass. 


Markedet er jævlig vanskelig, og det blir ikke noe enklere av at Zidane kommer tilbake med garantier om at det skal hentes på øverste hylle. 

Son
SonInnlegg: 8888
12.03.19 15:26
Iniesta: Dette er selvsagt bare tull med 1 år igjen av kontrakten. Max 100 som Wellewinhio skriver.

Om det er tull. Har du noe som bekrefter at han vil gå for max 100? 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
12.03.19 15:34
Son: Om det er tull. Har du noe som bekrefter at han vil gå for max 100?

Det eneste som gjør at jeg kan se for meg at prisen kan bli så høy er hvis Chelsea ikke får flyttet overgangsnekten sin til januar 2020. Da har de i teorien ingenting å tjene på å selge han. Samtidig, hvis Chelsea ikke klarer CL, noe som ser veldig sannsynlig ut for øyeblikket, så tror jeg Hazard kommer til å gjøre seg så vanskelig i sommer at Chelsea også har fryktelig lite å tjene på å beholde han. Da er de fort bedre tjent med å ta 80-100m, gi lovnader til CHO om at han er førstevalg i et forsøk på å beholde han og heller satse på å utvikle en ny superstjerne i den posisjonen pluss ha godt med penger når de kan handle igjen. Jeg tviler på at de klarer å beholde begge nå som Pulisic er på vei inn.

Son
SonInnlegg: 8888
12.03.19 15:45

Ingenting med andre ord.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
12.03.19 15:51
Son: Ingenting med andre ord.

Selvfølgelig har vi ingen beviser på samme måte som at du har ingen beviser på at han "aldri i verden går for noe mindre enn €150m", men dette er et diskusjonsforum så da kommer vi med våre meninger og underbygger disse basert på de opplysningene vi har tilgjengelig. I mine øyne er det langt mer sannsynlig at han går for under €100m enn at han går for over €150m som du tror.

(Innlegget ble redigert 12.03.19 15:51)

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
12.03.19 15:53

Det er oppskriften på fiasko om klubben går inn med den instillingen at de skal bruke 300 M euro i sommer. Så dumme er man ikke.


Klubben har vist moderasjon post Neymar-overgangen, og jeg forventer ikke noe annet til sommeren. Denne endringen i prisklasse blandt toppspillere er jo selve grunnen til at klubben har brukt rundt 100 M euro på spillere som Vinicius, Rodrygo og Asensio. Tror mange kommer til å bli veldig skuffet hvis de ser for seg noe ala sommervinduet 2009. Kanskje Hazard kommer inn til rundt 100 M euro, men det tror jeg blir den eventuelt eneste galacticoen man får se i dette vinduet.


Med de endringer det er snakk om, håper jeg først og fremst man tenker på exit-siden av overgangsvinduet. Jeg håper Zidane har helt klare planer om hvem som skal være ferdig til sommeren, og at spillere som Marcelo og Isco ikke automatisk er inne i varmen igjen bare fordi Zidane er tilbake.

Roshambo
RoshamboInnlegg: 4766
12.03.19 16:04
Wellewinhio: så tror jeg Hazard kommer til å gjøre seg så vanskelig i sommer at Chelsea også har fryktelig lite å tjene på å beholde han

Man vet jo aldri med fotballspillere, men Hazard uttalte selv i sommer at å gjøre seg vanskelig er uaktuelt. Hvis Chelsea velger å beholde han tror jeg han respekterer det. Det er jo heller ikke gitt at han faktisk vil bort, det virker som han sliter med å bestemme seg for hva han vil.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14749
12.03.19 16:15
Roshambo: Man vet jo aldri med fotballspillere, men Hazard uttalte selv i sommer at å gjøre seg vanskelig er uaktuelt. Hvis Chelsea velger å beholde han tror jeg han respekterer det. Det er jo heller ikke gitt at han faktisk vil bort, det virker som han sliter med å bestemme seg for hva han vil.

Det går nok også litt an på hvordan det går med Chelsea i ligaen og EL. Hvis de ikke klarer CL så tror jeg Hazard vil ut uansett, og er villig til å gjøre seg vanskelig for det. Han har vært langt mer tydelig i sitt ønske om å spille for RM denne sesongen enn han har noen gang tidligere vært, og har visstnok takket nei til et nytt kontraktsforslag som ligger på i overkant £300k i uken. 


Meeen som du sier, Hazard har aldri gjort seg spesielt vanskelig før, og virker som en type som ønsker å ha et godt forhold til fansen. Det blir veldig spennende å se hva som skjer i sommer, men jeg tviler på at RM betaler over €150m for han hvis Chelsea setter seg på bakbena for noe mindre. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
12.03.19 16:22
startelver: Marcelo er for feit

Dere kan sende ham til Profe Ortega. Send Bale i samme slengen, den waliseren hadde hatt godt av å bli torturert litt av Atléticos gale professor.

(Innlegget ble redigert 12.03.19 16:22)

InsVerderben
InsVerderbenInnlegg: 4247
12.03.19 16:23
milfern: Mbappe or Neymar?

Høres dyrt ut og sikker på at ZZ har noe ønske om å hente Neymar?


Hvorfor ikke kikke på noen av guttungene i Ajax som ga RM tidenes lærepenge...?

Son
SonInnlegg: 8888
12.03.19 16:31

Hva skal dere med venstreving uansett når dere har vinicius junior og Asensio? Burde vel strengt tatt se etter en høyreving. Da spesielt når Bale sikkert blir solgt.

Å ja. Rodrygo er også venstrekant. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
12.03.19 17:04
InsVerderben: Hvorfor ikke kikke på noen av guttungene i Ajax som ga RM tidenes lærepenge...?

Tadic er 30, Ziyech er 25 og Blind er 29. Det var disse tre som etter min mening var de beste totalt mot Real Madrid. David Neres (22) og Mazraoui (21) er nærme pallen skal sies.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
12.03.19 17:50
Wellewinhio: Jeg vet som sagt ikke om det han faktisk stemmer og at Real Madrid har en low key økonomisk krise, eller om journalisten blåser opp et par småting til å virke langt mer kritisk enn det det faktisk er.

Har også nå fått lest artikkelen.

Aner ikke hvor han har fått informasjonen sin, men den virker noe feilaktig. Ingenting som tyder på at man måtte selge spillere for å tjene inn penger til å betale lønninger. Det er faktisk helt usant.

I følge klubbens egne rapporter så har klubben €751 mill i inntekter, og lønningene er ca. 52% av budsjettet. Det tilsvarer ca. €395 mill(inkl. spillere, stab på førstelaget, spillere og stab på andrelaget, og lavere divisjoner, og ikke sportslig-personell inkludert i førstelaget). Klubben opererer med 57%, og den totale lønna til hele klubben(altså inkl. basket), og ca. €430 mill.

Dette er langt unna UEFAs retningslinjer som er på 70%.

Med tanke på inntektene så har Madrid hatt en relativ flat lønnsvekst. Det er kun på grunn av bonuser knyttet til sportslige resultater over de siste årene som står bak økningene av lønningene. Inntektene til klubben vokser mer enn klubbens lønninger.

Dessuten klubbens inntekter virker ikke å være så eksponert mot manglende sportslige resultater. De kommersielle inntektene er klubbens hoved inntektskilde, mulig vil Ronaldo og CL-tap bli påvirket av dette, men ikke i det lange løp, og i alle fall ikke til sommeren.

Klubben er også i negativ gjeldssituasjon, altså at de betjener all gjeld, og alt av investeringer i klubben er egenkapital, og ikke gjeld. Klubben hadde ved sesongslutt i 2018 en cash balance på €190 mill.

Real Madrid kan komfortabelt møte alle sine obligasjoner, og er i finansielt solid stand.

Men det er jo ikke sånn at de 1. juni kan kjøpe spillere for €300 mill der og da, og samtidig igangsette stadionoppgraderinger for €500 mill(selv om det sikkert skal betales over 20-30 år eller noe sånt). Mye av overgangsaktiviteten over de siste årene har også vært finansiert av spillersalg.

Jeg tipper Madrid fint kan bruke rundt €250 til €300 millioner i sommer, uten særlig problemer. Men det er samtidig klart at stadion-prosjektet må nok settes på vent, hvis man velger å investere så mye i spillerkjøp. Og flere av spillerkjøpene kan heller ikke være overganger man må inngå full kjøpssum up front.

Samtidig så tror jeg flere spillere vil bli solgt. Man vil være i en svekket forhandlingsposisjon, men om Bale(€60 mill)*, Modric(€20 mill)*, Kroos(€70mill)*, Marcelo(30€mill)* og Navas(€10mill)* skulle bli solgt så kan det fort bety €190 mill i spillersalg. Om man må kvitte seg med spillere så kan vi konservativt si €150 mill.
*Alle tall hentet fra TM, rundet ned.

Mitt stalltips er at Madrid kommer til å bryte overgangsrekorden i sommer.

(Innlegget ble redigert 12.03.19 18:04)

samsung22
samsung22Innlegg: 18628
12.03.19 17:53
Son: Hva skal dere med venstreving uansett når dere har vinicius junior og Asensio? Burde vel strengt tatt se etter en høyreving. Da spesielt når Bale sikkert blir solgt.

Vinicius er ikke god nok til å være førstevalg i RM. Asensio er bedre på høyresiden imo, og kan i grunn dekke alle de offensive plassene. 

 

Litt synd at Asensio har hatt en "av-sesong" i år, for hvis han hadde fortsatt det gode spillet fra 17/18, så kunne han vært moden for å gjøre høyrekanten til sin. Noe som fortsatt er mulig selvsagt, men det gjør det vanskeligere når han har hatt en såpass svak sesong. I tillegg er Vinicus relativt anvendelig han også, slik at han kan fint kan dekke andre roller i angrepet. 

 

Hazard inn er også en fin løsning mtp Vinicius, synes jeg. Hazard begynner å dra på årene, og det vil da passe perfekt at Vinicius kan ta over for Hazard om noen år, når Hazard begynner å merke at alderen tar på. 

(Innlegget ble redigert 12.03.19 17:54)

milfern
milfernInnlegg: 71550
12.03.19 18:27
Bleke: Men det er samtidig klart at stadion-prosjektet må nok settes på vent, hvis man velger å investere så mye i spillerkjøp.

Nei. Klubben skal ha fått innvilget ett lån på 5.3mrd NOK som skal betales over 35år. Man betaler her rundt 150mill NOK år i året.

Klubben har estimert at når stadion er ferdig oppgrader vil den generere en merinntekt på ca 1.5mrd mer i året (ikke spør meg hvordan). Om dette stemmer eller ei vil ikke lånet bli noe problem å håndtere.

milfern
milfernInnlegg: 71550
12.03.19 18:28
Wellewinhio: om det han faktisk stemmer og at Real Madrid har en low key økonomisk krise,

Isåfall burde Barcelona blitt slått konkurs for lenge siden.

VGoth
VGothInnlegg: 14133
12.03.19 18:34
Corvus: Ronaldo er jo ikke engang toppscorer i Italia, på det totalt suverene lederlaget.
I CL har han vel skarve 1(!) mål, en kar som Messi har 6 mål. Klasseforskjell

Du har lest innlegget, og presterer å skrive dette. Gratulerer.

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1850
12.03.19 18:49

Ronaldo har hatt skikkelig stang ut i CL så langt.  Ble jo utvist tidlig mot Valencia og mistet med det nesten halve gruppespillet.  Morsomt at når Ronaldo scorer litt mindre mål så teller plutselig ikke assist og sjanser skapt lenger.  Der står han meget sterkt i år i forhold til tidligere sesonger hvert fall.  

 

Sier ikke at Ronaldo har vært så jævlig fantastisk for Juve denne sesongen, men er ikke alltid så enkelt å komme inn i en ny klubb/liga. Juventus er også såppas begrenset fremover at han er nødt til å droppe dypere.  Alle vet vel potensiale til CR når han brukes rett og denne nedsnakkingen av han irriterer meg.  Spessielt med tanke på alle troféer han har sikret klubben.  Ser jo hvordan det går uten Ronaldo, en sesong helt uten sølvtøy.   Når var sist gang fyren ikke ble toppscorer i verdens tøffeste klubbturnering? 

(Innlegget ble redigert 12.03.19 18:50)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
12.03.19 19:07
milfern: Nei. Klubben skal ha fått innvilget ett lån på 5.3mrd NOK som skal betales over 35år. Man betaler her rundt 150mill NOK år i året. Klubben har estimert at når stadion er ferdig oppgrader vil den generere en merinntekt på ca 1.5mrd mer i året (ikke spør meg hvordan). Om dette stemmer eller ei vil ikke lånet bli noe problem å håndtere.

Men dette er vel noe som ble godkjent gjennom generalforsamlingen som et mandat? Ikke nødvendigvis noe som er satt i sten?

Altså mulig prosjektet har kommet så langt at det er point of no return, men gitt at lånet ikke har tredd i kraft, og man finansierer dette selv, så kan det tenkes at oppgraderingen av stadion blir utsatt i la oss si tre år.

Men jeg tror man er relativt avhengig av å gjøre flere gode salg før man kan gjøre kjøp av etablerte superstjerner. Dette også uavhengig av stadion eller ikke.

(Innlegget ble redigert 12.03.19 19:07)

Gento
GentoInnlegg: 1619
12.03.19 19:13

Eg kan kanskje vera litt negativ til C. Ronaldo (ikkje til Ronaldo, der er eg motsatt), men det er langt frå kun hans forteneste at Madrid har vunne trofeer dei siste åra. Sett inn Kroos og Modric i Barcelona i staden for Madrid så hadde det fort vore Barca som hadde tatt 4 av dei 5 siste.

TFF
TFFInnlegg: 3264
12.03.19 19:51
Gento: «Benzema has 22 goals [3 penalties] so far this season - while Ronaldo has 21 [five penalties] - points out @pedritonumeros»
Greit at Ronaldo blei solgt og greit om Benzema får konkurranse neste år.

Benz har 43 kamper. Ronaldo 35. 


Neste gang vedkommende utelukker antall kamper, så vet du hvorfor nå.

Hala_Madrid
Hala_MadridInnlegg: 15211
12.03.19 22:12

C. Ronaldo, noe for oss?

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1850
12.03.19 22:16

Nei, han er for gammel, skyter for mye og lager aldri mål når laget trenger han.    Benzema er minst like god.  

(Innlegget ble redigert 12.03.19 22:18)

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 22279
12.03.19 22:22

Med Ronaldo og Ramos(suspendert) så hadde vi neppe blitt slått ut av Ajax.

milfern
milfernInnlegg: 71550
12.03.19 22:32
Maradona_123: Med Ronaldo og Ramos(suspendert) så hadde vi neppe blitt slått ut av Ajax.

Vanskelig å si. Vi ble rundspilt i begge oppgjørene. En spiss eller midtstopper fra eller til har lite å si. 

soldado
soldadoInnlegg: 7172
12.03.19 22:33

Benzema minst like god som Ronaldo?


Nei. 

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1850
12.03.19 22:55

Ronaldo er bare for god, herrefred. I dag var han både 2009 og 2018 versjon av seg selv.  

(Innlegget ble redigert 12.03.19 22:57)

milfern
milfernInnlegg: 71550
12.03.19 22:57

Patetisk av Atletico. Unner ikke Juventus CL-gullet, men når det først skulle gå slik var det artig at det var CR7 som gjorde det.

Men: Det var fortsatt 100% korrekt av RM å selge Ronaldo i sommer.

AK47
AK47Innlegg: 604
12.03.19 23:00

Artig at det er vår egen legende, CR7, som sender Patetico på hodet og ræva ut av Champions League.

VGoth
VGothInnlegg: 14133
12.03.19 23:00

Klovn. Alt alene, igjen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg