Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
soldado
soldadoInnlegg: 7164
17.03.19 21:42
Maradona_123: Ting har blitt så utrolig forutsigbart i La Liga,  og ingenting tilsier at det vil endre seg med det første, men klart, i CL kan vi sikkert finne på noe med noen gode kjøp, blir bare lettere deprimert når jeg tenker på La Liga....

Ser du Barca-kamp?

AK47
AK47Innlegg: 598
17.03.19 21:44

Barcelona har som regel stålkontroll mot de fleste LaLiga lag. Hvis det derimot var Madrid som spillet ikveld hadde man vært nervøs i 90. min. Med tanke på at Zidane har allerede vunnet tre CL på rad håper jeg han satser fullt ut på ligaspill neste sesong.

AK47
AK47Innlegg: 598
17.03.19 21:53

Til dere som ser på Barcelona: Skru heller på Milan - Inter. Begge sider har potensiell spiss til sommeren.

milfern
milfernInnlegg: 71426
18.03.19 16:55
AK47: Begge sider har potensiell spiss til sommeren.

Du tror Milan slipper Piatek etter kun en halv sesong?


Det toget har gått.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
18.03.19 18:49

Icardi bør vel være en seriøs kandidat nå, fyren er åpenbart i en blindgate i Inter. Kovacic + litt cash, og gi han 9ern.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
18.03.19 19:34

Håper ikke klubben begynner å kjøpe inn masse spillere uten at man får ut noen. Plutselig sitter man der med en rekke på Bale, Hazard, James, Icardi og Benzema. Spillere i alderen 26-31 som er dyre i drift, og som til syvende og sist ikke vil være gode nok til å hamle opp med Barcelona uansett.


Ser for meg at angrepsrekken om to/tre år vil se ut som dette: Vinicius-X-Mbappe.


Man burde være mer opptatt av å finne ut hvem denne X skal være, enn å lete etter halvgode angrepsløsninger som skal foreligge i mellomtiden. Hazard og Icardi er ikke spillerne som skal definere morgendagens Real Madrid uansett.


Barcelona kjøper De Jong, og mye mulig De Ligt også. Der har du kategorien av spillere som vi også vurde være ute etter nå.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1917
18.03.19 21:08

Hazard er blant de beste i verden og han hadde styrket samtlige lag. 

startelver
startelverInnlegg: 61187
18.03.19 22:55
rivaldo: Hazard er blant de beste i verden og han hadde styrket samtlige lag.

Det er en del som er uenige med deg, men personlig ville jeg gjerne sett han i RM-trøye. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46878
18.03.19 22:58
Jaanas: Barcelona kjøper De Jong, og mye mulig De Ligt også. Der har du kategorien av spillere som vi også vurde være ute etter nå.

Militao er i samme kategori, mens Rodrygo ikke er langt unna denne kategorien.

(Innlegget ble redigert 18.03.19 22:59)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
18.03.19 23:02
Jaanas: Håper ikke klubben begynner å kjøpe inn masse spillere uten at man får ut noen. Plutselig sitter man der med en rekke på Bale, Hazard, James, Icardi og Benzema. Spillere i alderen 26-31 som er dyre i drift, og som til syvende og sist ikke vil være gode nok til å hamle opp med Barcelona uansett.

Dette er grunnen til at vi står her vi står nå. Hent smågutter og smårips, til fremtiden, og drit i etablerte spillere, som vi har drevet på med de siste 4-5-sesongene.

For all del, fortsett å bygg for fremtiden, men trengs kvalitet, rutine og etablerte stjerner der fremme. Komisk at Vinicius, en 18 år gammel kar, skal være lederstjerna og X-faktoren i laget.

Hazard har vært ligaens beste spiller de siste sesongene, og fyren elsker åpenbart klubben. Og ja, han er tre ganger bedre enn alt vi har der fremme. 

At Lucas Vasquez har startet såpass mange kamper for oss i år, sier litt om ståa der fremme. 

(Innlegget ble redigert 18.03.19 23:04)

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
19.03.19 02:24

Vi skal jo være konkurransedyktige hvert år, ikke vente på hvis/om Vinicius slår til. Det er gambling på høyt nivå. Icardi er 26 og Hazard fylte nylig 28, begge to passer godt inn i en 5-års profil. Og når man først kan hente en spiller av kaliberet til Hazard så tar man den muligheten. 

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
19.03.19 02:56

Helt med på Hazard-toget. Ambivalent til Icardi. Savner litt kjøp ala Özil, di Maria. Lovende, x-faktor, ikke superstjerner. Ser for meg at Brandt, Joao Felix, samt kanskje Zaniolo og Oyarzabal kan være i lignende typer. 


Hvis Kovacic og Øde ikke returnerer, og en av Llorente/Fede går på lån håper jeg vi forhører oss om Lo Celso.

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2142
19.03.19 08:55
Jaanas: Barcelona kjøper De Jong, og mye mulig De Ligt også. Der har du kategorien av spillere som vi også vurde være ute etter nå.

Men er det ikke nettopp dette dere har holdt på med en stund nå ? Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo, Odriozola, Vinicius, Rodrygo, Militao osv. Potensielle helter er det nok av. Det dere trenger er nye bærebjelker som kan gå rett inn i laget. Jeg tenker at med to klare forsterkninger, en på midten og en i angrep, så er man på veldig god vei. 


Mtp ZZs forhold til Benzema tror jeg ikke det blir en ren nier, men en annen angrepsspiller i form av enten Hazard, Dybala eller Mbappe. Så må det byttes ut minst en av trekløveret på midten. Ihvertfall om man skal være med å kjempe i ligaen. Pjanic og Verratti er vel de første som slår meg. 


 

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
19.03.19 11:57
LaVecchiaSignora: Men er det ikke nettopp dette dere har holdt på med en stund nå ? Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo, Odriozola, Vinicius, Rodrygo, Militao osv. Potensielle helter er det nok av. Det dere trenger er nye bærebjelker som kan gå rett inn i laget. Jeg tenker at med to klare forsterkninger, en på midten og en i angrep, så er man på veldig god vei.

Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo og Odriozola var jo alle bare billige spanske talenter i prisgruppen 5-25 M euro. Spillere som var tiltenkt som backup/rotasjon, og som man hadde en håp om kunne ta steget opp. Men ikke noe berettiget håp.


Vinicius, Rodrygo og Militao er regnet som større brasilianske talenter som man kjøpte for rundt 50 M euro. Her har man nok en forventning om at de skal spille seg inn på laget, noe Vinicius klarte allerede denne sesongen. Han har vist seg som en spiller Real Madrid burde bygge fremtiden rundt. Hva angår Rodrygo og Militao har de enda ikke satt foten sin i klubben. Da er det veldig spesielt å ta de til inntekt for en feilslått overgangspolitikk.


De Jong og De Ligt er verdensklassetalenter i prisklassen 80 M euro. Spillere som det hviler veldig liten risiko rundt, fordi de allerede er så gode som de er. Og derfor er prisen deretter. Dette er spillere som allerede kan fases inn i et topplaget på få år.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
19.03.19 13:02
Jaanas: Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo og Odriozola var jo alle bare billige spanske talenter i prisgruppen 5-25 M euro. Spillere som var tiltenkt som backup/rotasjon, og som man hadde en håp om kunne ta steget opp. Men ikke noe berettiget håp.

Beskrivelsen din passer de tre forsvarsspillerne, til en viss grad. Vallejo hadde man større forventninger til en gang i tiden.

Asensio var speidet på lenge av både Barcelona og Madrid da han fortsatt spilte for ungdoms- og reservelag hos Mallorca. Det er tullprat å hevde at man ikke hadde håp om noe mer enn "backup eller rotasjon". Man fikk han billig, men han er spansk. Det henger litt sammen når du er Real Madrid og moderklubben ikke har gitt spilleren en kjempeklausul enda. Ceballos har man også garantert høyere håp om enn kun rotasjon.

Prisen man har betalt for dem gjør dem mindre "eksotiske" og gir dem lavere fallhøyde om de ikke slår til. Så det er lettere å sitte her nå og si at det ikke har vært talenter man virkelig har satt alle sjetongene sine på. Men det er tull å hevde at dette var en tilstrømning av spillere kun ment for å styrke bredde bare fordi de ikke heter van Slageenvoven, kostet 80 millioner euro og kom fra Ajax sitt akademi.

Jeg vet veldig godt hva du mener når du ønsker å kjøpe en spiller som de Ligt, men du trenger ikke devaluere spillerne vi har kjøpt de siste årene bare fordi du mener vi bør hente unge talenter som er enda mer etablert enn dem vi har hentet allerede. Det er jo egentlig det du ønsker klubben skal gjøre.

(Innlegget ble redigert 19.03.19 13:13)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
19.03.19 13:38
Jaanas: Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo og Odriozola var jo alle bare billige spanske talenter i prisgruppen 5-25 M euro. Spillere som var tiltenkt som backup/rotasjon, og som man hadde en håp om kunne ta steget opp. Men ikke noe berettiget håp.

Vil også legge til at de alle hadde debutert på U-19, U-21, og A-landslaget før de kom til Madrid. Ceballos hadde over 60 kamper i La Liga, Vallejo hadde en sesong bak seg i BL, det samme hadde Theo i Spania. Alle tre kom relativt høyt opp i Golden Boy - før sesongen de kom til Madrid. Det sier ikke alt, men de du nevner her var liksom ikke nobodies som kom rett fra gata.

Odriozola var spansk landslagsspiller før Madrid, og var nok tiltenkt både som back up, men sikkert en langsiktig erstatter for Carvajal.

Av de talentene som har blitt hentet til Madrid så er de talentene de siste tre årene vært blant de største. Før 2015 hentet man knapt inn talenter verken eksternt eller internt. Nå er det nesten kun talenter man henter inn. Icardi som ble 26 år i februar mener jeg også ha blitt vurdert som for gammel. Courtois er vel den eldste spilleren man har hentet inn de siste tre årene.

De talentene som har feilet er i så fall de som har tatt turen innom Castilla, men ikke kommet opp på A-laget.

(Innlegget ble redigert 19.03.19 13:39)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17834
19.03.19 14:51
Bleke: Vil også legge til at de alle hadde debutert på U-19, U-21, og A-landslaget før de kom til Madrid. Ceballos hadde over 60 kamper i La Liga, Vallejo hadde en sesong bak seg i BL, det samme hadde Theo i Spania. Alle tre kom relativt høyt opp i Golden Boy - før sesongen de kom til Madrid. Det sier ikke alt, men de du nevner her var liksom ikke nobodies som kom rett fra gata. Odriozola var spansk landslagsspiller før Madrid, og var nok tiltenkt både som back up, men sikkert en langsiktig erstatter for Carvajal. Av de talentene som har blitt hentet til Madrid så er de talentene de siste tre årene vært blant de største. Før 2015 hentet man knapt inn talenter verken eksternt eller internt. Nå er det nesten kun talenter man henter inn. Icardi som ble 26 år i februar mener jeg også ha blitt vurdert som for gammel. Courtois er vel den eldste spilleren man har hentet inn de siste tre årene. De talentene som har feilet er i så fall de som har tatt turen innom Castilla, men ikke kommet opp på A-laget.

Vil også ta med litt ekstra angående Theo. Han var 19 år, på vei til å bli 20 våren 2017 når dere kjøpte ham. Akkurat som De Ligt er 19 år, på vei til å bli 20 denne sommeren.

Theo Hernández sine prestasjoner i 2016/17-sesongen er helt der oppe med de beste backene i toppligaene i nyere tid. Eneste grunn til at han kostet €30 mill var fordi UKKen hans var på €24 mill. Den dag idag, hvis Theo hadde vært 99-årgang, ikke hadde UKK, og for tiden hadde en megasesong for Alavés, så ville nok prislappen vært mer i regionen på €80 mill enn €30 mill.

 

Det faktum at han ikke har vært i nærheten av å leve opp til forventningene (som vel til og med startet med en noe turbulent sommer 2017) forandrer ikke på det faktum at på kjøpstidspunktet så var dette kjøpet absolutt på høyde med noe slikt som De Jong eller De Ligt.

Man kan jo lett sammenligne med den "mindre talentfulle" storebroren Lucas, som på det tidspunktet ikke hadde en like stor stjerne som lillebroren, men som gjennom tilfeldigheter/utvikling/annet nå står igjen som en av Frankrikes beste forsvarsspillere, og som har et VM-gull hvor han spilte fast som venstreback (som det gjerne var spådd at Theo kom til å ha når han gikk til Real Madrid.)

(Innlegget ble redigert 19.03.19 14:51)

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
19.03.19 15:23

Tanker om en mulig Sadio Mané-overgang? Fyller 27 om kort tid.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
19.03.19 16:18

1. Det er en forskjell på hvilke forventninger supporterne har, og hvilke forventninger som burde være der. Det kjennetegner alle supportergrupperinger at de har altfor høye forventninger til egne talenter, og vår fanbase er intet unntak. Det er veldig mange av spillere som har blitt hypet oppgjennom.


Og hvis man forventer at spillere som er faste på Spania u-21 eller hatt en god sesong i Alaves eller Eintracht Frankfurt skal spille seg inn på Real Madrid, er det på tide å senke forventningene. Nåløyet er vanvittig trangt, og de fleste talenter slår ikke igjennom.


2. Selv om spillerne ikke spiller fast i dag, betyr ikke det at de er dårlige kjøp eller at det har vært en feilslått overgangspolitikk. Asensio var et rent kupp, og blant våre beste kjøp de siste årene. Ceballos er heller ikke noe dårlig kjøp. Vallejo er blitt ødelagt av skder. Og Theo er jo fortsatt bare 21 år, og spiller bra for Sociedad.


En annen ting er jo at kjøp av denne type spillere medfører en meget lav risiko. Dette er jo noe av grunnen til den endrede overgangspolicyen, som Perez forklarer om her.


3. La oss se litt på profilen til spillerne.


Odriozola kan man ihvertfall legge død. Hvis det er noen her inne som tenkte at han innen nå skulle ta plassen til Carvajal er det bare å gi opp. Han er backup for Carvajal, og alltid ment som det.


Vallejo, Theo, Asensio og Ceballos hadde enten bare spilt Segunda (Asensio,Vallejo) eller hadde en eller to sesonger i La Liga (Theo, Ceballos). Og de var spillere for u-21 laget til Spania. Alle hadde en markedsverdi (TransferMarkt) på 2-15 M euro når vi kjøpte dem.


De Ligt og De Jong er faste på A-laget til Nederland. Faste på Ajax som  spiller kvart i CL. Og de har en markedsverdi på 70-75 M euro.


Det er en forskjell.


4. Jeg vet ikke med dere, men jeg har ihvertfall ikke gitt opp Asensio, Ceballos og Theo. De er 21-23 år. Og det er ikke slik at man er helt ute av det hvis man ikke starter hver kamp. Vi trenger 15-16 veldig gode spillere. Og denne sesongen står Asensio og Ceballos på plass 13. og 14. over spilletid. Og Theo gjør det godt i Sociedad. Vallejo forsvinner til sommeren, men skader har jo ødelagt oppholdet hans.


5. Også har man alternativet da (Hazard, Icardi). Som kommer til prismessig til å samle seg i denne kategorien av spillere Perez har kjøpt i sin andre periode:


Kaka: 67 M euro, tidenes flopp
James: 75 M euro, en av tidenes flopper
Bale: 100 M euro, noen husker et par CL-mål, andre husker de siste årenes spillemessige forfall
Ronaldo: 94 M euro, antakelig tidenes spiller for oss


3/4 er tidenes pengesluk, og han siste er Ronaldo.


James, Bale og Ronaldo ble jo også kjøpt i en alder(24) hvor de etter flere år fortsatt ville ha en betydelig salgsverdi etter flere år. Det vil ikke være tilfellet med Hazard(28). Og fyren er ikke Ronaldo hva angår treningsdisiplin. Han er mer lubben-etter-sommerferie-typen.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17834
19.03.19 16:52
Jaanas: Og fyren er ikke Ronaldo hva angår treningsdisiplin.

Ingen i hele verden er Cristiano Ronaldo hva gjelder treningsdisiplin.


Mannen er nesten forskrudd i hodet når det kommer til robotaktig regime for å gjøre alt iløpet av hvert døgn for å være i best mulig form.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
19.03.19 17:09
Jaanas: Vallejo, Theo, Asensio og Ceballos hadde enten bare spilt Segunda (Asensio,Vallejo) eller hadde en eller to sesonger i La Liga (Theo, Ceballos). Og de var spillere for u-21 laget til Spania. Alle hadde en markedsverdi (TransferMarkt) på 2-15 M euro når vi kjøpte dem.
De Ligt og De Jong er faste på A-laget til Nederland. Faste på Ajax som  spiller kvart i CL. Og de har en markedsverdi på 70-75 M euro.
Det er en forskjell.

Det her er samtidig fryktelig ensidig.

Altså få hadde lagt €70-80 mill i bordet for de Jong eller de Ligt for to år siden. Men de hadde vært like store talenter. Dessuten de Jong er jo 21, så vil heller si han er etablert. Det er delvis noe ala det Benzema, eller Isco var for oss. De var unge, og oppnådd mye, men ikke akkurat talenter. de Ligt er stopper og 19, så det blir litt annerledes. Det er noe av det samme greia som det Mbappe var.

Er litt med på at man har sovet i timen, men man har dessuten vært mye mer på ved flere talenter enn andre klubber. Tidligere var ikke talenter en prioritet for Madrid i det hele tatt, men synes apparatet har endret seg til å fange opp unge talenter man kan utvikle videre. Talent-rekrutteringen er nok blant Europas beste vil jeg tørre å påstå. Du har liksom Lyon som er flinkere på å utvikle egne spillere, så har du Porto og Benfica som er sykt gode på Sør-Amerikanske markedet. Bayern dominerer i sentral-Europa. Men innkjøp av talenter så synes jeg Madrid fremstår langt bedre enn før. 

Men uansett de spillerne her dukker ikke opp ofte, og med en gang de er med i store turneringer så går markedsverdien opp, og ikke nødvendigvis fordi de har blitt så fryktelig mye bedre.

Dessuten Militao skal jo spille i den samme kvartfinalen som de Jong og de Ligt. Og er også med i den brasilianske landslagstroppen.

(Innlegget ble redigert 19.03.19 17:20)

milfern
milfernInnlegg: 71426
19.03.19 18:04

Real Madrid’s leaders believe that the current players have more value than what was shown this season so they will not sell any player who asks to leave below the asking price. Real Madrid want to sell 3-4 players for close to €200M this summer. [marca]

Ok, men hva med sesongen før da? 17p bak Barcelona?
Lukter fiasko i lang vei om man ikke tar skikkelig tak i overgangsvinduet.

(Innlegget ble redigert 19.03.19 18:05)

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
19.03.19 19:12

Inn:


Hazard, Icardi og Militao


Ut:


Bale, Vallejo, Mariano


Håper det er Hazard og Icardi man går for til sommeren. Får man inn de to, er det ikke stort behov for flere endringer imo. Troppen er såpass bra, til tross for svake resultater, at man ikke har behov for store endringer. 


Vi har fortsatt en god bredde i troppen, med spillere som Asensio, Ceballos, Odriozola, Nacho, Militao (ny), Reguilon, Vinicius, Llorente osv.. Som alle er gode nok til å steppe inn ved skader, selv i de mer tøffere kamper. 


Største svakhetene er pdd i angrepet + i det mentale. Jeg håper at med Zidane tilbake, en ræva og skuffende sesong av omtrent samtlige spillere, er med på å gi de sulten tilbake til neste sesong. Tror spesielt Marcelo er sulten på å vise seg neste sesong, som fort kan være hans siste på dette nivået. Jeg tror at han fortsatt har det i seg, da man ikke taper seg så mye på noen få måneder - der tror jeg det ligger mentalt. 

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 838
19.03.19 21:24

Leser at Barcelona nærmer seg Luka Jovic. Her må vel Madrid på banen? Eller går man all inn for Icardi-sirkuset?

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
19.03.19 21:26
Jaanas: Det er en forskjell.

Klart det er en forskjell. Men du trenger ikke devaluere spillerne vi har hentet og overse hvorfor vi har fått noen av dem billig av den grunn. Ingen av dem var tiltenkt noen rolle som rotasjon. Var det jeg reagerte på.

Odriozola kommer nærmest en slik beskrivelse, Vallejo falt etterhvert litt i samme camp fordi han har hatt en såpass trøblete Madrid-karriere. Men alle har blitt hentet billig nok (relativt sett i dagens marked) til at det ikke hviler noen stor risiko ved dem. Asensio var et ran. 3,5 millioner euro, det kan vel nesten tjuedobles i dagens marked. Da hadde han jo vært en de Jong han også.

Brassen man nå henter fra Porto kommer til å ha prislappen hengende over seg om han ikke presterer. Koster oss en halv CR.

(Innlegget ble redigert 19.03.19 21:34)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1265
20.03.19 17:41

Paul Pogba in today’s press conference: “I have always said that Real Madrid is a dream for every player, even more so now that Zidane is there.”

milfern
milfernInnlegg: 71426
20.03.19 18:28
wazzzza: Paul Pogba in today’s press conference: “I have always said that Real Madrid is a dream for every player, even more so now that Zidane is there.”

Ser ut som Pogba har lyst på ny kontrakt.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
22.03.19 10:20

Jose Felix Diaz skriver det som har blitt ryktet en stund, at Varane ønsker å forlate klubben, og at han har informert de andre spillerne om det.


Må si at det ikke helt kommer som en overasskelse. Han har vunnet ekstremt mye på kort tid i klubben, og det er jo overhodet ikke rart om han føler for en ny utfordring.


Selges han burde man ihvertfall slå den verdensrekorden for stoppere med god margin. PSG burde åpenbart være interessert i en handel. Mer usikker om Varane er gira på Paris.


Rent sportslig vil det jo bli et stort tap selvfølgelig, men ikke noe uopprettelig skade tror jeg. Har blitt litt skuffa over hvor lite forsvaret henger sammen uten Ramos egentlig. Vi trenger en leder der bak når Ramos etterhvert forsvinner, og jeg er ikke overbevis om at det er Varane.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
22.03.19 10:27

Kan være happy med et salg av Varane så lenge han blir verdens dyreste stopper, og at man henter inn de Ligt. Ser han stadig ryktes nærmere Barca, men jeg kan ikke skjønne at han er så set på Barca når de har Pique, Lenglet, og Umtiti fra før. Mens Madrid "kun" har, eller kan ende opp med Ramos, Nacho, Militao, og Vallejo.

Det må i så fall være den letteste forsvarsrekken å komme inn i Madrid på veldig, veldig lang tid.

(Innlegget ble redigert 22.03.19 10:31)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
22.03.19 11:19
Jaanas: kort tid i klubben

Åtte sesonger er ikke kort tid i fotball. Selges han i sommer er det én sesong færre enn CR.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg