Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
19.05.19 15:14
Corvus: Da er det utrolig svakt av Asensio å score 1 mål i løpet av en lang sesong.

Som sagt, Asensio har ikke blitt noe særlig bedre siden Espanyol-tiden.

Og enkelte her inne lanserte tanken om at han skulle inn for CR7, humor. Pdd er en spiller som Brahim klart vassere.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 15:14)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
19.05.19 15:19
KongOlav2: Kroos har vist nok til å være med videre? Og hva med Isco? Lucas Vasquez må vel veære en helt grei spiller å ha med videre som rotasjonsspiller/backup.

Kroos har vært best av de tre på midten, og har også alderen med seg kontra Modric.

Kunne slengt på Isco ja, men har troa på at han kommer tilbake, spilte noe av sin beste ball under Zidane ifjor, og virker å ha gått ned i vekt, samt at han selv virker bestemt på å bli.

Om angrepsrekka neste år blir Hazard/Vinicius, Benzema/Jovic, (ny?) Asensio/Rodrygo, da er det ikke plass til Lucas. Helt ordinær backup, men der stopper det. Er nok av rotasjonspillere i stallen, itilegg har man en James Rodriguez som er på vei tilbake, virker ikke som Bayern er keene på å trigge den klasulen. 

(Innlegget ble redigert 19.05.19 15:23)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
19.05.19 15:42
Tranquillo: Og enkelte her inne lanserte tanken om at han skulle inn for CR7, humor. Pdd er en spiller som Brahim klart vassere.

Nei, jeg tror ikke noen gjorde det. Han ville helt klart få mer spilletid med Ronaldo ut og ingen spiller inn, og med det håpet folk at han skulle ta ytterligere steg. Noen direkte erstatter har jeg aldri sett folk spå han skulle være.


Det som er å humor er å ha mast opp og ned om Pogba tidligere, mens man nå maser opp og ned over hvor ille det ville være å kjøpe ham. Det er det i hvert fall én enkelt som har gjort :-)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41392
19.05.19 15:44
Tranquillo: Kroos har vært best av de tre på midten, og har også alderen med seg kontra Modric. Kunne slengt på Isco ja, men har troa på at han kommer tilbake, spilte noe av sin beste ball under Zidane ifjor, og virker å ha gått ned i vekt, samt at han selv virker bestemt på å bli. Om angrepsrekka neste år blir Hazard/Vinicius, Benzema/Jovic, (ny?) Asensio/Rodrygo, da er det ikke plass til Lucas. Helt ordinær backup, men der stopper det. Er nok av rotasjonspillere i stallen, itilegg har man en James Rodriguez som er på vei tilbake, virker ikke som Bayern er keene på å trigge den klasulen.

Modric har ett år igjen av kontrakten. Får han fullføre denne som en stallspiller?

Forøvrig trengs det mer arbeidskapasitet/løpskraft på midten når Modric er ute/drar. Isco, Kroos samt evt Jamez matcher definitivt ikke kroaten på dette området. Bør vel egentlig både 1 og kanskje 2 spillere inn der. Pogba inn gjør f.eks ikke underverker for løpskraften på midten.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 15:44)

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
19.05.19 16:03
KongOlav2: Lucas Vasquez må vel veære en helt grei spiller å ha med videre som rotasjonsspiller/backup.

Hever nesten ikke en dritt i lønn heller, Bale f.eks. hever 6 ganger mer i løpet av en uke kontra Lucas Vasquez. J


Jeg syns også Modric bør få fullføre kontrakten så lenge det blir litt mer benk på han enn tidligere. Jeg er enig i Samsung sine betraktninger om at hele laget vil heve seg til neste sesong, da syns jeg det er gull verdt å ha med rutinen til Modric.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
19.05.19 16:08
Hala_Madrid: Hjelper ikke med Hazard og Jovic inn hvis ikke stammen i laget begynner å vise at det fortsatt bor noe i dem.

Vet ikke om du siktet til meg, men det er i så fall ikke det jeg mente da jeg skrev lunken til de andre ryktene. Det er navnene som ryktes inn og ut (og med det spillertypene) som jeg kjenner meg lunken til. Jovic, Hazard og Militao er nok minst én spiller for lite også for min del. Rodrygo regner jeg ikke helt med.

Vi trenger nytt blod i alle lagdeler, men jeg slenger meg ikke helt på denne "opprydningen" som folk kaller det. Med forsvaret som eksempel vil Militao føye seg inn i en sterk lagdel, og en erstatter for Marcelo har man jo egentlig allerede 2-3 gode alternativer for. Mendy inn synes jeg er å legge fokus på feil sted, lagdelen er god nok som den er. Nacho eller Vallejo forsvinner kanskje.

På topp kan man håpe at  Hazard og Jovic går inn for Bale og Mariano. Brahim har best av et utlån. Jeg har ingenting imot at Vazquez blir, men det er nok med spillere til at man kan slippe ham nå i sommer. Spilletiden hans bør uansett gå til de andre.

Midtbanen er den største kabalen, men siden jeg ville beholdt Llorente og Valverde, tror jeg at jeg står såpass langt unna hva Zidane ønsker å gjøre at det nesten blir meningløst å komme med noen tanker om hva man håper på. I utgangspunktet mener jeg ett nytt fjes inn som virkelig kunne tatt et grep om en startplass ville vært nok. Ceballos skal vel ut uansett, og utover det får man se litt an. Modric kan godt bli for min del.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 16:13)

startelver
startelverInnlegg: 61072
19.05.19 19:39

Bare 2 shots på mål , her var det laber innsats mot et bunnlag.  Ikke godt å si hva Zidane tenker. Men det skal jobbes godt i sommer.  

AK47
AK47Innlegg: 598
19.05.19 20:22

Real Betis er ikke et bunnlag.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
19.05.19 21:21

Det beste med sesongen er at den endelig er over.

Men litt mer seriøst, det er få lyspunkter, men tenker det er Vinicius og til dels Valverde. Håper de får muligheter neste sesong. Det er mange spørsmålstegn rundt mange spillere, men jeg tror ikke veien å gå er å kvitte seg med omtrent hele sentrallinjen som flere virker å ønske.

Det er egentlig kun Bale man "må" bli kvitt. Evt de som åpenbart ikke har tiltro hos Zidane. Som Llorente og Ceballos. I tillegg til hva man skal gjøre med Mariano om Jovic og Benzema er spissene neste sesong. Så får man ta en vurdering av Isco, Kroos og Modric. Men der håper jeg de innser at de rett og slett må fortjene plassen tilbake, og at det kommer inn reelle alternativer på midten som kan utfordre dem.

Jovic, Hazard, Militao, og en midtbanespiller hadde vært ideelt, men sliter litt med å se hvem midtbanespilleren skal være. Dermed ut med Mariano, Bale, Ceballos(tkk), Llorente(tkk), Vallejo(lån/tkk)/Nacho. Så regner jeg med at Kova og James selges.

Ved å hente talenter, og fokusere mye mindre på etablerte spillere så er jo dette den mellom-sesongen vi egentlig har ventet på. Jeg hadde egentlig vært fornøyd med en CdR-tittel.

Om det er slik at dette er så vanvittig respektløst overfor Bale, så er respektløsheten ti ganger verre om eksempelvis Kroos, Modric, Isco, Nacho(!), Vazquez, Navas, Marcelo selges.

For øvrig Betis endte opp på 10. plass, og sparket nettopp Setien for manglende resultater. Det er både feilaktig, og usant å kategorisere det som et bunnlag. Den stallen er i stand til å kjempe om Europa-plass.

(Innlegget ble redigert 19.05.19 21:30)

andwez
andwezInnlegg: 11338
19.05.19 21:51
Hala_Madrid: Savner den gode gamle madridismo ånden i laget. Et lag som jobbet sammen og nektet å gi opp før dommeren blåste i fløyten. Håper Zidane får tilbake noe av det.

Det er litt morsomt for dette er noe jeg aldri har forbundet med Real Madrid eller Barcelona. Enten så vinner de 4-1 eller så taper de. 

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 836
19.05.19 23:28

Kylian Mbappe på en fransk utdeling av priser ikveld: "Dette var den eneste prisen jeg manglet (Ligue1 Player of the Year), og det er kanskje på tide å få mer ansvar. Enten med PSG, hvor jeg er fornøyd, eller et annet sted. Jeg er på et sted i karrieren hvor jeg kanskje trenger noe nytt". 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15283
19.05.19 23:29
OchoCinco: Jeg er på et sted i karrieren hvor jeg kanskje trenger noe nytt".

Hvis det holder med to sesonger i hvert lag kan det bli mye moro med Mbappe fremover.

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 836
19.05.19 23:51
WaltonBreckRd: Hvis det holder med to sesonger i hvert lag kan det bli mye moro med Mbappe fremover.

Må komme seg bort fra Ligue 1 snart, arab money varer ikke evig og PSG er et synkende skip. 

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 21995
20.05.19 01:37

Er det sikkert at Bale forsvinner til sommeren, mtp kontrakten han sitter på?


Vel, vi finner vel ut av det iløpet av de neste månedene, kjipt at Zidane å ikke gi han noen siste minutter hvis han forsvinner.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
20.05.19 06:06
Bleke: og sparket nettopp Setien for manglende resultater.

IDIOTI!

Real Betis uten Quique Setién:

14.
16.
13.
18.
4. (Segunda)
1. (Segunda)
13.
7. (Hey! Imponerende Pepe Mel!)
20.
1. (Segunda)
10.
15.

Real Betis Med Quique Setién:

6.
10. (Lik poengsum som Real Sociedad på 9., og ifølge understat skulle de vært på 8. plass ut ifra spill og sjanser.)

Ledelsen til Real Betis: La OsS sPaRkE sEtIéN.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
20.05.19 10:07
-Jolla: Ledelsen til Real Betis: La OsS sPaRkE sEtIéN.

Tar han gjerne til Barcelona, så kan Betis overta dinosauren Valverde. 

Josebos9
Josebos9Innlegg: 2207
-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
20.05.19 14:27

Ah, silly season. Den tiden på året der jeg begynner å saumfare The Guardian og Marca for relevante rykter.

Eksamenene er ferdige. Det er en fin tid fremover.

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2579
20.05.19 15:05

Vet ikke hvordan jeg føler angående Pogba. Det er åpenbart at han trenger ledere og riktige spillere rundt seg for å briljere, han er ikke den som drar lasset. Men samtidig er han også en type vi sårt har manglet på midtbanen, nemlig en som kan ta de dype løpene og score minst 10-15 mål fra midtbanen. Det finnes sikkert andre midtbanespillere som kan gi oss en bedre totalpakke men spørs om dem ikke blir for små for en klubb som RM, altså her snakker vi om en som kan ta over Modric og gå rett inn i førsteelleveren. Den eneste jeg kommer på i farta er Savic fra Lazio.


Blir uansett veldig spennende sommer i vente, håper man får på plass 2-3 spillere før pre-season starter. 

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2579
20.05.19 15:59

Haha var ikke klar over at Navas forlater klubben. Betyr det at Zidane jr er vår nye andrekeeper?


Lykke til videre for Navas hvert fall. Har vært en ekte helt mens han spilte for klubben. 

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 836
20.05.19 16:16

Håper virkelig Lunin blir andrekeeper fremfor sønnen til manageren hvis Navas drar. Tenk en lang skade på Tibo i februar/mars og Luca Zidane skal stå i Champions League. Gud bedre.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
20.05.19 16:52

Kan bli mye moro med Luca Zidane neste sesong.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
20.05.19 17:57

Synd Casilla ble solgt og ikke lånt ut. Men vinglebøtta Zidane Jr kan selvsagt ikke være andrekeeper, det må man jo regne med at faren selv innser. Lunin må da være et bedre alternativ i så fall.

OchoCinco
OchoCincoInnlegg: 836
20.05.19 18:56

Hadde vært fint om man fikk overtalt Navas til å bli en cupkeeper/rotasjonskeeper, men det blir naturligvis vanskelig. Og Lunin burde få flere kamper enn som reserve. 

CrazyBrunost
CrazyBrunostInnlegg: 2579
20.05.19 19:04

Kroos med nesten flytende spansk på pressekonferansen. Se og lær Bale!!

Son
SonInnlegg: 8463
20.05.19 19:09

Er man pliktig til å lære spansk? 
Forstår han godt i en verden hvor fotballspillere bytter klubber ganske ofte. Nå ender han opp med å dra mest sannsynlig og ville lært et språk han mest sannsynlig aldri kommer til å snakke uansett. Det er ikke fordi han ikke kan snakke spansk. 

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
20.05.19 19:12
Son: Forstår han godt i en verden hvor fotballspillere bytter klubber ganske ofte.

Mhm, 6 år i samme klubb fjerner nok dette premisset. 


Ellers er det vanlig at man i utenlandske firmaer blir møtt med et krav om å enten kunne språket, eller lære seg språket innenfor en viss tidsramme. Jeg ser ikke hvorfor det skal være annerledes på det mest profesjonelle nivået innenfor fotballen.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
21.05.19 00:35

Når John Arne Riise klarer å gjøre seg forstått i Italia etter tre-seks mnd så er det virkelig ingen unnskyldninger. Når man i tillegg får en såpass høy lønn er det ikke et særlig vanskelig krav. Uansett om det er i to eller fem år.

(Innlegget ble redigert 21.05.19 00:35)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
21.05.19 01:32

Tatt i betraktning bransjen og at Bale er britisk synes jeg det handler mindre om plikt eller krav og mer om hvor mye man bryr seg og hvor motivert man fremstår. Det er kanskje vanskeligere å motivere seg når "alle" forstår moderspråket ditt og jobben din ikke krever så mye av deg, men samtidig er jo spansk et av de mest nyttige språkene en brite kan lære seg om man først skal lære seg et nytt språk i et hele tatt. Og han ville definitivt vært nærmere de fleste lagkameratene sine. Fremstår jo som isolert etter seks år.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
21.05.19 15:41

Vi har droppet ut av Jovic-avtalen pga prisen, vi tilbyr €60mil, dem ønsker €100mil. Barca i førersetet og nærmest nå. Pedrerol melder, muligens den mest treffsikre RM-kilden siste året.

(Innlegget ble redigert 21.05.19 15:46)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg