Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
-Jolla
-JollaInnlegg: 17870
06.06.19 20:01
Machine_Head: Hva er dette for noe rør som du har hengt deg opp i?

Jeg tror forvirrelsen her går på at Jaanas ser på det slik at i praksis så er allerede Hazard Real Madrids eiendom, og at man her kan late som om Hazard er på lån i Chelsea i ett år, og at det vil koste Real Madrid £100 mill å hente Hazard tilbake fra lånet.

Hvis du diskuterer med ham så må du altså ha i tankene at han ikke ser på det som noen som helst mulighet at Hazard ombestemmer seg og forlenger med Chelsea (om enn bare for at Chelsea skal få penger for ham når han går til Real Madrid neste sesong), eller at han blir lei av å vente og bestemmer seg for heller å gå til PSG, enten på eget initiativ, eller fordi neste trener heller vil selge ham til PSG for £100 mill denne sommeren enn å la ham gå gratis til Real Madrid neste sommer.

De to alternativene som Jaanas ser for seg er altså at enten så kommer han denne sommeren for £100 mill, eller så kommer han neste sommer gratis. Det faktum at det også virker som om han ikke har noen tro på at det blir trofeer hverken med eller uten Hazard gjør dermed at han mener at det er £100 millioner som er bortkastet.

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
06.06.19 20:04
Jaanas: Vi får han altså gratis neste sommer. Prisen på Hazard er hva vi betaler for å få han ett år tidligere. Stemmer det at prisen er 140-150 M euro + en bruttolønn på 30 M euro, så begynner man komme opp i summer som er helt hinsides. Trodde ikke vi skulle klare å bli ranet av Chelsea med en så god forhandlingsposisjon, men virker som vi faktisk blir nettopp det.

Det er også ganske dyrt for RM å gå enda en sesong uten å kjempe om trofeer. Uten de riktige forsterkningene denne sesongen kan man glemme alt utenom Copa del Rey. 

Klubben vet at man trenger å forsterke angrepet i sommer. Det skulle egentlig vært gjort da Ronaldo forlot Madrid. Real Madrid har ikke råd til å vente spør du meg.. 

Selv om jeg helt klart er enig i at prisen isolert sett er syk mtp kontraktssituasjonen, så er det andre ting som spiller inn her og presse prisen opp. 

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:06)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17870
06.06.19 20:06

Mitt syn i slike saker er heller at du bør se det fra den andre siden for å vite om noe er et godt kjøp eller et godt salg.

Folk snakker om at Hazard ikke er en ungfole, men hvis han hadde vært Real Madrids eiendom, ville fans av klubben da ha vært villige til å selge ham for £100 mill? Nei mener jeg. Det er det samme som når for eksempel Liverpoolfans sier at det ikke ville vært et godt salg å selge Salah for £300 mill. Hvis disse samme fansene ikke ville ha kjøpt Salah for £300 mill så er det en dissonans mellom meningene, for enten så mener man at Salah er den beste måten Liverpool kan bruke £300 mill eller så mener man at en annen måte er en bedre måte å bruke £300 mill.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1120
06.06.19 20:08
milfern: Kaka? James? BALE?
Hvilken garantier har vi for at Hazard blir noen suksess i Real Madrid?

Alle tre er jo spillere jeg i det minste ikke var så lysten på. Kaká var allerede da skadeplaget og så ut til å vippe nedover, James var overhypet og Bale feil spillertype.. samt en brite utenfor PL.


Sånn utover det at man kan si det samme om hvilken som helst spiller (hva er sjansen for at X eller Y blir gode i RM), så er det i minste Hazard god, har vært god lenge, og det er få tegn på at det skal gå nedover med det første. 


Ronaldo og Alonso var de to jeg så mest frem til i 2009, og de slo til som bare faen. Spør du meg er Hazards forutsetninger nærmere disse enn de øvrige nevnte.


Prisen er hinsides. Det er det ingenting å si på. Men slik Jaanas argumenterer lever man jo i en boble der alternativet er at han er klar for oss neste sommer og at man kaster bort en enorm sum for ett år. Det er ikke sånn markedet fungerer.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
06.06.19 20:19
milfern: Hva vasser du om? Kaka? James? BALE?
Hvilken garantier har vi for at Hazard blir noen suksess i Real Madrid? Dette er og slett ræva av Perez. Lukter desperasjon over hele fjølen.

Og man har da vitterlig nok av overganger som virkelig har gått i vår favør under den samme perioden.

 

Det er noe simpelt ved det å henge seg opp i overganger som har gått til helvete og bruke det for alt det er verdt mot Hazard. Kunne like så godt dratt fram CR, Modric, Kroos osv. som eksempler på hvorfor det kan gå veldig bra. 

 

Henter man ikke Hazard nå så kan man fort se han i Barcelona bare for å nevne et eksempel. Han har selv klargjort at han er ferdig i Chelsea, Chelsea vet igjen at vi har penger. Altså faen, samtlige vet at vi har penger etter at vi knapt nok har brukt en øre de siste 5 årene. 

 

Og hva er alternativet? 

 

Enda et år langt bak Barcelona, mer murring, mulig trenersjonglering x-antall ganger i løpet av sesongen. Vi kan godt sette oss ned og late som at vi har tid til å vente på at Vinicius Jr og Rodrygo virkelig slår ut i full blomst, men det har vi ikke. Det vet både du og Jaanas meget godt.

Vi brukte nettopp 60 millioner euro på en 21-åring, jeg ser liksom ikke problemet ved at man nå prioriterer litt rutine fremover. En Hazard-overgang får forhåpentligvis også Bale ut av klubben i samme slengen og frigjør noe enormt med lønn.

Og om Perez virker desperat nå så skulle jeg virkelig likt å se han neste sommer etter en kopi av årets sesong.

 

 

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:20)

milfern
milfernInnlegg: 71491
06.06.19 20:20
DaniParejo: Det er ikke sånn markedet fungerer.

Kanskje ikke alltid, men noen ganger gjør det det. Dette var ett av de gangene man burde vært kalde og enten krevd lavere pris eller ventet til neste år.

Om Hazard glipper hadde det heller ikke vært noen katastrofe, da det ikke er noen garanti for at en spiller vil være en kjempesuksess. Mye spennende og mer fremtidsrettet man kunne fått for 1.3mrd.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
06.06.19 20:27
milfern: Mye spennende og mer fremtidsrettet man kunne fått for 1.3mrd.

Hva da?

 

Det skal et mirakel til for å få Neymar/Mbappe ut av PSG selv om de aldri så mye hinter om en exit.

 

Hva annet er det der ute av spennende angrepsspillere for tiden?

 

Jolla er spot on lenger oppe, jeg har personlig ingen tro på at Hazard blir værende enda et år i Chelsea bare for å vente på neste sommer og jeg har ingen tro på at Chelsea selv vil la det skje når de kan selge han denne sesongen. 

Og mon tro om ikke flere av Europas toppklubber vil hoppe på om Hazard bryter med RM.

 

 

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:27)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1120
06.06.19 20:27
milfern: Mye spennende og mer fremtidsrettet man kunne fått for 1.3mrd.

Man kan få mye dritt også hvis mantraet er at hvem som helst kan floppe.

Altså, jeg er ingen stor forkjemper for at vi skal ha Hazard, men kommer han tror jeg at han vil gjøre det ganske allright. Jeg lever greit med det. Tviler på at han setter en presedens for hvordan Perez vil forvalte pengene fremover.

Kunne hatt is i magen, men har større tro på at noen andre fanger han opp hvis man sier nei nå.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:33)

DavidSkruiz
DavidSkruizInnlegg: 9111
06.06.19 20:29

Prisene har generelt blitt helt hinsides de siste sesongene. Det er jo blitt slik at man nesten ikke får noe brukbart under en halv milliard lenger.


Ja, det er helt sykt, det er jeg enig i!

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7651
06.06.19 20:29

Herregud. Skal vi virkelig syte over å ha henta PLs beste spiller de siste 3-4 sesongene? 1 mrd eller ei, ekstremt lenge siden jeg har lengtet mer etter å se en RM-spiller i helhvitt.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7651
06.06.19 20:30

Keylor Navas til PSG, ref Marca. Røverkjøp, gigantisk steg opp fra Buffon.

milfern
milfernInnlegg: 71491
06.06.19 20:33
peraleks: Jolla er spot on lenger oppe, jeg har personlig ingen tro på at Hazard blir værende enda et år i Chelsea bare for å vente på neste sommer og jeg har ingen tro på at Chelsea selv vil la det skje når de kan selge han denne sesongen.

Om det er slik at Chelsea vil selge Hazard og Hazard selv vil til Real Madrid er det bare enda mer hårreisende at sluttsummen endte på 1.3mrd kroner. Og det er det jeg reagerer på. Han blir faktisk klubbens dyreste spiller noen sinne.

Og hva skjer med Kovacic? Er ikke han ett forhandlingskort i denne saken?

Perez & co var kalde da dem solgte CR7 uten å hente en erstatter. Men nå fremstår dem helt motsatt. Rett og slett panikkslagne. 

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1120
06.06.19 20:35

Areola har vel stått flere kamper enn Buffon. Men Navas kan vel fort danke ut han.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:36)

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
06.06.19 20:42
milfern: Om det er slik at Chelsea vil selge Hazard og Hazard selv vil til Real Madrid er det bare enda mer hårreisende at sluttsummen endte på 1.3mrd kroner. Og det er det jeg reagerer på. Han blir faktisk klubbens dyreste spiller noen sinne.

Er denne prisen bekreftet? Bare engelske medier som melder.

wazzzza
wazzzzaInnlegg: 1266
06.06.19 20:43
peraleks: Hva annet er det der ute av spennende angrepsspillere for tiden?

Av kanter? Sane, Pepe, Ziyech og den gjengen. 

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1120
06.06.19 20:43
milfern: Om det er slik at Chelsea vil selge Hazard og Hazard selv vil til Real Madrid er det bare enda mer hårreisende at sluttsummen endte på 1.3mrd kroner. Og det er det jeg reagerer på. Han blir faktisk klubbens dyreste spiller noen sinne.

Alle reagerer på den prisen. Selv de som er 110 % for kjøpet, vil jeg anta.

Deretter kommer diskusjonen om hvorvidt Hazard er riktig for oss. Der er nok splittelsen større.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:46)

DavidSkruiz
DavidSkruizInnlegg: 9111
06.06.19 20:47
DaniParejo: Jeg tror alle reagerer på det.

Samtidig så er det naturlig, da 1,3 milliarder snart vil være normal summer for de beste spillerne.


Husker da Chelsea bladde opp £30mil for Cheva. I dag er det peanuts. Og det er ikke sååå mange år siden.


Pengegaloppen vil fortsette til nye høyder, like sikkert som jorden er rund.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
06.06.19 20:50

Og nå melder Di Marzio at Chelsea sikter seg inn på Coutinho, om registreringsnekten blir omgjort eller utsatt.

 

Worst case scenario er vi faktisk betaler massiv overpris for Hazard, og finansierer at Barcelonas salg av Coutinho.

 

Det vil i så fall være langt langt verre enn bare å sitte stille i båten.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 20:53)

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
06.06.19 20:53
milfern: Om det er slik at Chelsea vil selge Hazard og Hazard selv vil til Real Madrid er det bare enda mer hårreisende at sluttsummen endte på 1.3mrd kroner. Og det er det jeg reagerer på. Han blir faktisk klubbens dyreste spiller noen sinne. Og hva skjer med Kovacic? Er ikke han ett forhandlingskort i denne saken? Perez & co var kalde da dem solgte CR7 uten å hente en erstatter. Men nå fremstår dem helt motsatt. Rett og slett panikkslagne.

Jeg har null og niks av tro på at Chelsea vil akseptere et år til med Hazard bare for at de skal gå glipp av en slik sum. Jeg tviler også på at det er kun Real Madrid som er interessert. 


 

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
06.06.19 20:55
peraleks: Jeg tviler også på at det er kun Real Madrid som er interessert.

Poenget er at Hazard bare vil til Real Madrid. Det er meldt at "alle". Og at han ikke kommer til å signere en ny kontrakt med Chelsea.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
06.06.19 21:04
Jaanas: Poenget er at Hazard bare vil til Real Madrid. Det er meldt at "alle". Og at han ikke kommer til å signere en ny kontrakt med Chelsea.

Hazard kan fint ombestemme seg. 

 

Han kan fint ende opp med å signere en ny kontrakt for Chelsea, eller enda verre, enda opp i La Liga men da for Barcelona.

 

Eventuelt PSG. 

 

Også sitter vi der da. 

(Innlegget ble redigert 06.06.19 21:04)

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
06.06.19 21:13

Hvis man legger alt av rapporter og rykter og Hazards egne uttalelser til side; ja da kan det virke plausibelt. Men ikke ellers.


Og om vi mister en 29 år gammel Hazard, så er det langt i fra noen dommedag. Han er ikke fremtiden til denne klubben uansett.

peraleks
peraleksInnlegg: 6597
06.06.19 21:21
Jaanas: Hvis man legger alt av rapporter og rykter og Hazards egne uttalelser til side; ja da kan det virke plausibelt. Men ikke ellers.
Og om vi mister en 29 år gammel Hazard, så er det langt i fra noen dommedag. Han er ikke fremtiden til denne klubben uansett.

Mens disse uttalelsene kommer fra Hazard så er han også fullstendig klar over at RM ønsker han vel så mye, spørsmålet er hvor mye det forholdet er verdt å håpe på om RM lukker dørene for en overgang.


Det er da ingen som snakker om Hazard som fremtiden til denne klubben.


Jeg tror fanken ikke du finner en eneste her inne heller som ikke håper at det blir Vinicius Jr og Rodrygo, men man må da prøve å forholde seg noe realistisk her uansett.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1120
06.06.19 21:23

Det er ingen dommedag at vi blåser av penger på Hazard ved et enkelttilfelle som på ingen som helst måte kommer til å sette noen presedens for hvordan klubben handler spillere fremover heller, men du virker ganske innbitt på at det ville vært det.

Tenker meg Hazard i hvert fall har fire gode år i seg. Jeg vet ikke når du mener fremtiden vår skal begynne jeg. Skal klubben stå på pause til 2025? Hadde han vært yngre ville det vært verre for Vinicius og gjengen, hadde han vært eldre hadde prisen vært enda verre og han ville uansett ikke vært noe for fremtiden.

Så Real Madrid skal ruge på to brasilianere og en serber til ting løser seg. Hoy! Jeg liker å satse ungt, men herrefuckingsgud det er naivt. 

(Innlegget ble redigert 06.06.19 21:30)

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
06.06.19 21:42
DaniParejo: Så Real Madrid skal ruge på to brasilianere og en serber til ting løser seg. Hoy! Jeg liker å satse ungt, men herrefuckingsgud det er naivt.

Haha, helt enig. 

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
06.06.19 21:49

Hazard sin spillestil er mer eller mindre skapt for spansk fotball. Når det kommer til å føre ball og drible, er det få som ligner mer på Messi enn det Hazard gjør (Nei, ikke at de er like gode). Med mindre man snakker Neymar og Mbappe, er det svært få spillere der ute som kan gå inn og heve laget fra dag én, som også er tilgjengelige.

Hazard er en løsning for å få heve laget umiddelbart og 3-4 år frem i tid. En fin løsning mtp de unge talentene vi har i klubben.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 21:53)

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
06.06.19 21:51
milfern: Og hva skjer med Kovacic? Er ikke han ett forhandlingskort i denne saken?

Svært, svært sjeldent at slikt er en del av overganger. Det skjer vel omtrent aldri.


Kovacic selges nok til Chelsea for rundt €50.mill. 

samsung22
samsung22Innlegg: 18625
06.06.19 21:54
Jaanas: Og om vi mister en 29 år gammel Hazard, så er det langt i fra noen dommedag. Han er ikke fremtiden til denne klubben uansett.

Siden du åpenbart er skeptisk til denne overgangen, hva mener du klubben burde gjøre? 

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
06.06.19 22:06
samsung22: Siden du åpenbart er skeptisk til denne overgangen, hva mener du klubben burde gjøre?

Forsterke i de posisjoner der det er mest prekært, med spillere som har sine beste år foran seg. Og selge de spillerne som har sine beste år bak seg. Basically kjøpe før peak, og selge etter.


De mest prekære posisjoner i dette vinduet er vel noe ala venstreback, indreløper og høyreving i mindre øyne. Akkurat spillere har jeg ikke kål på, men Mendy er sikkert bra, og så kanskje Nicholas Pepe hadde vært noe på høyrevingen f. eks.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7651
06.06.19 22:07

Vinicius > Pepe. Og vi har nok av smågutter(Diaz, Asensio, Rodrygo, Vini), alle kanter, alle trenger spilletid.

Og Pepe sin prislapp hadde vært nærmere milliarden.

Skulle man først hentet en ung, primært kant, så burde det vært Sane. Allerede prestert i PL, ung, tilgjengelig, og bekler alle offensive pos.

(Innlegget ble redigert 06.06.19 22:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg