Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Real Madrid CF - klubbtråd

NYTT TEMA
startelver
startelverInnlegg: 61065
31.07.19 23:11
ragnarMadrid: Dybala er ufattelig oppskrytt i mine øyne. Fyller 26 (!) år om noen måneder og har særdeles lite å vise til.

De siste 2 sesongene har han ikke imponert veldig, synes han var bedre og mere giftig foran mål tidligere i karrieren. 

Knaxern
KnaxernInnlegg: 46730
31.07.19 23:53
milfern: Tja. I 2015 tapte man alle kampene bortsett fra 0-0 mot Vålerenga. Man vant CL i samme sesong, men ikke før man gav Benitez fyken.

Men det var i en periode med en ny manager, en periode hvor store deler av stallen var misfornøyde med avgjørelsen til Perez om å sparke Ancelotti og hente inn Benitez.

Nå har jo spillerne fått inn en manager de har hatt i flere år, så det er ganske overraskende at man har vært såpass elendige i årets pre-season.

Men det er heldigvis bare pre-season, selv om jeg ikke er spesielt positiv til det Zidane driver med.

AK47
AK47Innlegg: 598
01.08.19 00:57

Zidane har kommet inn i et lag som var veldig ulikt siden forrige gang han kom inn. Etter sommeren 2018 var det mye som hadde skjedd i klubben. Man solgte Ronaldo og satset på eksisterende spillere i klubben skulle fylle tomrommet, som var en meget stor feil og en sjangse klubben aldri burde ha tatt. Dette er et av de store faktorene til at laget mistet motivasjon for og lykkes sist sesong når det gikk dårlig. Man gikk fra og være verdens beste fotball-lag med tre europeiske-titler i baklomma, til og bli et lag uten system, motivasjon og en tydelig lederrolle som skulle avgjøre kamper.


Er det greit og forvente at laget er stabilt allerede nå? Allerede i oppvarmingen til en kommende sesong?


Med så stor forskjell fra sist gang Zidane var ved roret og nå, så må man være tålmodig og ikke forvente noe spesielt med pokaler og titler denne sesongen. Det som er viktig nå er at man for bygget en ny struktur i laget. Med små og små endringer over tid vil dette se veldig bra ut.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
01.08.19 03:26

Man takker for Llorente. Der fikk han sitt første mål.

_Ghost_
_Ghost_Innlegg: 4485
01.08.19 07:13

Llorente står ikke mye tilbake for Rodri, så 40 mill etter forhandlinger vs 62 mill release clause må jo anses som et røverkjøp. Dette kommer Zidane og Florentino til å angre på. 

andwez
andwezInnlegg: 11338
01.08.19 09:41
ZiqooM8: Pre season har nesten null og si, trist at folk aldri klarer å se det.  Det er over 2 uker til seriestart og ut ifra det man leser her inne skulle man tro at både Liga og CL var tapt allerede.

Ser du egentlig kampene? Madrid slipper inn et mål hvert 30. minutt, og det er på toppen av helt syke keeperprestasjoner i hver eneste kamp. De kunne jo faen meg glatt gått ut av disse treningskampene og snittet 7 baklengs. I går presterte alle fire forsvarspillere og begge midtbanespillerne å posisjonere seg på venstresiden mot Fener slik at høyrekanten hadde ca. 50 meter rom i en radius rundt seg selv. Helt fuckings unbelievable. 

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
01.08.19 10:45
_Ghost_: Dette kommer Zidane og Florentino til å angre på.

No shit.

Zidane, som en gang i tiden gjorde det veldig klart hva han mente om Madrid sitt salg av Makelele, skal nå gjennomføre enda en sesong med tilsynelatende samme midtbanekonstellasjon som årene før og ingen alternativer til Casemiro.

Salget av Llorente er frustrerende på så fryktelig mange måter. Jeg kan godta utlånet av Ceballos, og kan leve med salget av Kovacic, men Llorente-salget er jeg sikker på vil bite klubben i rumpa.

(Innlegget ble redigert 01.08.19 10:55)

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
01.08.19 11:22
Jaanas: Man kan jo alltids late som at klubben gjør riktige veivalg nå, men det ville jo vært en ganske naiv holdning til livet dette også.

Ingen.

Ingen som mener klubben har tatt utelukkende riktige valg i sommer. Det både Bleke og jeg har spurt deg om er å være litt mer konkret i hvilke valg du mener klubben skulle gjort. Det er et spørsmål du glatt hopper over hver gang.

For min del skulle ikke Zidane engang ha ledet klubben igjen, men det er jo ikke et veldig realistisk ønske, er det det?

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
01.08.19 15:38
DaniParejo: Det både Bleke og jeg har spurt deg om er å være litt mer konkret i hvilke valg du mener klubben skulle gjort.

Vel, nå forventer jo ikke jeg at andre husker det jeg har skrevet tidligere. Men jeg har jo gitt uttrykk for at Bale, Isco og Marcelo burde være ferdig. Det samme burde James og Vazquez.


Bale sin overgang strandet pga. en overgangssum. Det er innenfor realistiske grenser å mene at klubben burde la han gå gratis. James er også ønsket av Atletico, men virker som klubben krever 50 M euro, og ikke 40 M euro som Atletico er villig til å betale. Også fullt realistisk å mene at klubben drar strikken for langt her. Dette er jo også to spillere Zidane ikke liker.


I det hele tatt virker klubben altfor passive i å kvitte seg med spillere som har gjort sitt for klubben.

milfern
milfernInnlegg: 71422
01.08.19 15:49
Jaanas: I det hele tatt virker klubben altfor passive i å kvitte seg med spillere som har gjort sitt for klubben.

Enig.

Da Zidane trekte seg var det fordi det var for stor forskjell mellom han og Perez på overgangsmarkedet og at Zidane "så" det store utskiftningene som måtte til for å gjøre Real Madrid konkurransedyktige igjen.

Nå er Zidane tilbake og har fått "frie tøyler". Men med noen få uker igjen til seriestart er forskjellene og utskiftningene i laget minimale.

Kan noen forklare?

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
01.08.19 16:20
milfern: Kan noen forklare?

En av de absolutt verste sesongene i klubbens nyere historie skal ikke gå ubemerket hen. Men det er det som virker å skje.


Det er en tilfredshet som har lagt seg i klubben etter de siste årenes suksess i CL. Se for deg Perez sin mentalitet fra sommer -09 anvendt på dette sommervinduet. Hadde jo vært en massakre.


Mulig mannen har blitt sentimental på sine eldre dager. Da skal han i så fall være ferdig i 2021.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
01.08.19 18:36
Jaanas: Vel, nå forventer jo ikke jeg at andre husker det jeg har skrevet tidligere. Men jeg har jo gitt uttrykk for at Bale, Isco og Marcelo burde være ferdig. Det samme burde James og Vazquez.

Som sagt, litt lettere å forholde seg til enn en "overhaling", som kan bety mangt og være av forskjellig grad. Spillerne du nevner kunne alle forlatt klubben for min del, men jeg tror ikke de har mye tid igjen uansett. Marcelo har man tre alternativer til tilhørende klubben, så det er et spørsmål om tid og det er Zidane som sitter med avtrekkeren.

Forsvaret ser egentlig veldig godt ut. Odriozola ny fra fjoråret som gir Carvajal konkurranse, Marcelo kan fases ut allerede (dette går utelukkende på Zidane, alternativet er der i Mendy), og Militao gir press på Ramos og Varane.

Burde man fått Marcelo ut alt nå? Kanskje. Men ingen av spillerne du nevner, foruten Bale og James, synes jeg må ut sporentreks. Får en spiller som Vazquez for mye spilletid, er det enten Zidane sitt valg eller så er ikke laget konkurransedyktig nok i utgangspunktet. At han fortsatt er i klubben er ikke så ille.

Er det en lagdel som derimot skulle hatt en overhaling, så er det midtbanen. Ikke at jeg føler at hverken Kroos eller Modric ut denne sommeren, men at Zidane virker såpass tilpass med å låne ut Ceballos (som hadde et strålende U21 EM) og trå til med de samme gamle sliterne enda ett år? Det er skuffende. Enda mer skuffende er det at Llorente drar, som eneste alternativ til Casemiro, og potensielt god nok til å ta den plassen i laget selv. Og når vi først er der vi er nå, er det tamt med rykter om noe nytt inn som direkte konkurrerer med den gamle trioen.

På topp er Hazard en forsterkning som manglet fra i fjor, og Jovic er om ikke annet et alternativ til Benzema. Prioriteringene kunne vært annerledes, og de 100 millioner euroene man brukte på Hazard kunne vært et alternativ til Benzema i stedet. Men Hazard er god, og Benzema var blant våre beste forrige sesong. Jeg kan leve med det denne sesongen. Høyrekanten har jeg dog noen spørsmålstegn ved. Man kunne prioritert annerledes på topp.

Uansett, i korte trekk synes jeg det faller mer på valgene Zidane gjør med kortene han allerede har/hadde, og mindre på hvilke spillere man måtte ha kvittet seg med. Skulle helst sett en overhaling i topplokket på manageren.

(Innlegget ble redigert 01.08.19 18:47)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
01.08.19 20:31
Jaanas: En av de absolutt verste sesongene i klubbens nyere historie skal ikke gå ubemerket hen. Men det er det som virker å skje.
Det er en tilfredshet som har lagt seg i klubben etter de siste årenes suksess i CL. Se for deg Perez sin mentalitet fra sommer -09 anvendt på dette sommervinduet. Hadde jo vært en massakre.
Mulig mannen har blitt sentimental på sine eldre dager. Da skal han i så fall være ferdig i 2021.

Samtidig så er det ganske åpenbart at Madrid preges voldsomt av ytre påvirkninger. Perez har jo vært tydelig på at klubbens hovedmål er å sikre seg spillere som kan bli galacticos, og dette skjedde før 2018. Mye av dette er grunnet FFP, men også at klubber er langt mer sterke til å kunne holde på spillere.

Juventus, Bayern, PSG, pluss over halve PL kan konkurrere økonomisk mot Madrid. For 10 år siden så hadde Madrid relativt mye større økonomiske muskler i forhold til konkurrentene. Dessuten tror jeg også at det finnes svært få alternativer som kunne gjort laget særlig bedre. Det er både et tørt marked Madrid ikke har råd til å operere i. Dessuten så kan man ikke bruke mer enn €100 mill netto, uavhengig av mulighet til å kunne bruke mer. Selv om det ikke virker helt tydelig hva regelbruddet kan føre til, så er det jo ikke akkurat lurt å pushe den grensen.

To indreløpere, to kanter, og en venstreback kan fort koste over 4 milliarder, særlig hvis det er 4 spillere som skal gå rett inn i laget. Det betyr at man må selge for 3 milliarder, og da man må nesten selge ut det som skal være reserver og back up. Og da kan fort få en for tynn stall. Man skal heller ikke glemme at mange av spillerne som etterhvert har forlatt klubben har gjort det fordi de ønsker å spille fast hver uke. Så de hadde nok dratt uansett hvem som hadde kommet inn. Eller om de faste hadde blitt solgt, og nye hadde kommet inn, så hadde nok de ønsket å bli solgt også.

I tillegg laget fra 08/09 var jo relativt enkelt å kunne overhale. Se på denne midtbanen:
M. Diarra, Gago, Lass Diarra, Faubert, Javi Garcia, Tebar, Guti, de la Red, Parejo, Drenthe, Sneijder, van der Vaart.

Det er ingen der som er i nærheten av å kunne være verdens beste midtbanespiller. Uansett hvor ustabile de har blitt så kan Modric og Kroos ha det nivået. Fremover var det jo like stor krise den gangen. Bakover var det ikke like ille med Ramos og Pepe, men i bakhånd var det mye grums. Den 08/09-troppen og dagens tropp kan virkelig ikke sammenlignes. Jeg tror du er litt som en gravid mor som har glemt hvor smertefullt det er å føde.

Dessuten har det omtrent aldri vært en tid hvor trenere også har tatt del i hvem som skal bli, og hvem skal ut. Etter Pellegrini fikk sparken, så bekreftet han at han hadde omtrent null input, og fikk vite hvem som ble kjøpt inn idet COen kom. Han ville også beholde Robben og Sneijder, salg som ble veldig sterkt kritisert her inne. Etter at Mou fikk Valdano sparket så hentet man inn Mou-lojalister som var på siste vers, men han fikk i alle fall bestemme, og man gjorde det greit sportslig. Selv om Ancelotti vant la decima så tyder ikke ting på at han fikk så mye mer autoritet til å bestemme.

Nå har Zidane fått kontrollen, og selv om jeg ikke er enig i alt som blir gjort, så skal også han få sjansen til å gjøre som han ser på som riktig. Han har ikke utdypet hva de store forandringene vil være - det kan være ting rundt førstelaget som vi ikke kan se. Det kan være prioriteringer med spillerne har. Det trenger ikke å være at man skal bygge opp en helt ny ellever. Det kan til og med hende at vi aldri få se hva de forandringene er.

Dessuten aner jeg ikke hvem som skulle vært isteden for Zidane. Ingen andre kan få muligheten til å hente spillere inn, og ingen vil tørre å gjøre de store endringene i frykt for å få sparken. Det er omtrent det samme med Perez. Selv da han stilte til gjenvalg i 09 var det ingen som klarte kravene for å bli president, og kravene har blitt enda sterkere. Selv om Perez evt. skulle gi seg, så vet jeg ikke om det kan komme en etterfølger.

(Innlegget ble redigert 01.08.19 20:44)

ZiqooM8
ZiqooM8Innlegg: 1849
01.08.19 21:11

^ Her blir du avkledd Jaanas

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
01.08.19 21:38

09-sommeren var jo et eksempel der Perez åpenbart gikk for langt. Å sende klassespillere som Robben og Sneijder ut på billigsalg var å dra den altfor langt.


Det er ikke det jeg snakker om her. Nå sender vi ikke engang spillere langt over middagshøyden ut.


Ellers blir det jo argumentert mot ting jeg ikke har argumentert for.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10393
01.08.19 22:02

Jeg forstår ikke hvorfor Zidane gikk tilbake til Real. Ikke frekt ment, men han burde dratt til Juventus. Det ser ut som de har et bedre prosjekt på gang. 

 

En annen ting jeg ikke skjønner er hvorfor Real kjøpte Jovic for over 600 millioner norske hvis han ikke skal være fast? Utifra preseason ser det ut som Benzema fortsatt er nr. 1.

(Innlegget ble redigert 01.08.19 22:02)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
02.08.19 03:45
Jaanas: 09-sommeren var jo et eksempel der Perez åpenbart gikk for langt. Å sende klassespillere som Robben og Sneijder ut på billigsalg var å dra den altfor langt.
Det er ikke det jeg snakker om her. Nå sender vi ikke engang spillere langt over middagshøyden ut.
Ellers blir det jo argumentert mot ting jeg ikke har argumentert for.

Isco, og Kroos må være i samme bås som Sneijder og Robben. Isco er 2 år eldre enn på samme tidspunkt, og Kroos er 4 år eldre. Den eneste forskjellen er at de førstnevnte har oppnådd langt mer. Hvis Isco ikke skal føre laget til titler, så hadde ikke Robben eller Sneijder gjort det i 2009 heller.

Jeg er også rimelig sikker på at Kroos og Modric neppe ville godtatt to nye førstevalg. Du glemmer også at klubben trenger ikke nødvendigvis å sitte på alle kortene her. Zidane har muligens ønsket alle midtbanespillerne sine, men alle midtbanespillerne ønsker å spille hele tiden. Hvis de klarer å få et annet tilbud i en lignende klubb så vil de selvsagt ta det. Klubben ønsker som regel å ikke ha spillere som ikke er motiverte for å spille.

Bale har 3 år igjen på kontrakten sin, det ville vært uansvarlig å la han gå gratis.

Du kan gjerne argumentere for tingene du argumenterer for.

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
02.08.19 03:51
Makatelli: En annen ting jeg ikke skjønner er hvorfor Real kjøpte Jovic for over 600 millioner norske hvis han ikke skal være fast? Utifra preseason ser det ut som Benzema fortsatt er nr. 1.

Jovic ble skadet etter andre kamp. Han vil nok få lignende rolle som Morata. Mye spilletid, men ikke nødvendigvis fast i de største kampene. Benzema blir 32 i desember så mulig Jovic vil bli fast ila denne sesongen eller i alle fall den neste.

Han ble delt 3. toppscorer i BL, og 2. toppscorer i EL, nok til å komme opp i slike summer, og hadde vel halve Europa etter han. Frankfurt hadde alle kortene på hånda, og kunne selge til høystbydene.

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
02.08.19 10:37
Bleke: Hvis Isco ikke skal føre laget til titler, så hadde ikke Robben eller Sneijder gjort det i 2009 heller.

Isco skal ikke føre laget til titler. Såpass vet vi nå. Det er jo ikke noe galt med toppnivået hans, men hvor sjeldent han viser det. Han kan bare drømme om stabiliteten til Robben.


Isco har aldri blitt den stabile verdensklassespilleren som Robben har vært. Skal vi begynne å late som noe annet så blir denne diskusjonen helt meningsløs. Robben gikk hen og dominerte i nesten ti år etter den overgangen. Det er det mest idiotiske salget vi har gjort siden Makalele. Og oppsummerende for hvor drøy Perez var den sommeren. Som var langt over streken.


Bale er langt over middagshøyden. Lengden på kontrakten hans er et argument for å slippe han gratis. Han er ikke i nærheten av å rettferdiggjøre sin egen lønn.

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
02.08.19 11:00
Jaanas: Nå sender vi ikke engang spillere langt over middagshøyden ut.

Bale bør man få ut, og siden Bayern ikke tok agnet burde man få noe for James også.

Men de fleste av disse spillerne du mener er "over middagshøyden" er det totalt likegyldig om går denne sommeren eller neste sommer. Det er fullstendig opp til Zidane om han vil bruke disse jevnlig eller prøve alternativene han har. Det er utelukkende det det går på.

Det henger heller ikke på grep å mene klubben skal presse alle disse spillerne ut når det for alt vi vet kan være mot Zidane sin vilje. Kan tenkes han ønsker at Marcelo skal være ett år til i klubben mens Mendy tilpasser seg og Hakimi/Reguilon kommer tilbake neste år. Det bør han i så fall få lov til.

Det viktige er at Marcelo ikke er "undisputed starter".

DaniParejo
DaniParejoInnlegg: 1108
02.08.19 11:05
Jaanas: Og oppsummerende for hvor drøy Perez var den sommeren. Som var langt over streken.

Man skulle holdt seg langt unna Kaká den gangen. Det sa jeg allerede da, og summen man fikk for Sneijder og Robben betalte ikke engang overgangssummen for brasilianeren.

Det var jo en no-brainer på alle måter. Man hadde ikke engang en naturlig høyreving etter at Robben dro. Perez hadde sin egen agenda den sommeren.

soldado
soldadoInnlegg: 7163
02.08.19 11:26

Klubben skal angivelig ha fått akseptert et bud på Donny van de Beek. 


Spennende om den går i boks! 

Pogba6
Pogba6Innlegg: 9013
02.08.19 11:31

Glimrende signering. Fantastisk vindu dere har.

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
02.08.19 12:21

Voksen pris.

Usikker på om han går rett inn i startelleveren og forsterker oss. Mye av det samme man har i Valverde.

(Innlegget ble redigert 02.08.19 12:21)

-Jolla
-JollaInnlegg: 17832
02.08.19 12:44
Tranquillo: Mye av det samme man har i Valverde.

Vil heller si at han gir dere noe av det samme dere har i Isco. Litt mindre tekniske finesser, litt mer gjennombruddskraft og målpoeng.

Tenker han blir kjøpt inn slik at planen med å selge/låne ut James, Bale og Ceballos ikke blir stoppet av skaden på Asensio.

Et kjøp av Van de Beek resulterer vel i at James igjen blir ledig for salg, etter at Real Madrid fortalte Atlético forrige uke at han ikke lenger var til salgs som følge av skaden på Asensio.

(Innlegget ble redigert 02.08.19 12:46)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
02.08.19 12:49

Om det er sant at Zidane er imot signeringen, og kun vil ha Pogba, så er det jo bare en ny Ceballos. Pogba kan beklageligvis danke ut Pogba, men de Beek kan ikke automatisk gjøre det. Særlig hvis Zidane også er imot det.

Men alt for å styrke midtbanen, så er positiv til en evt. signering.

(Innlegget ble redigert 02.08.19 12:51)

Bleke
BlekeInnlegg: 17146
02.08.19 12:56
-Jolla: Tenker han blir kjøpt inn slik at planen med å selge/låne ut James, Bale og Ceballos ikke blir stoppet av skaden på Asensio. Et kjøp av Van de Beek resulterer vel i at James igjen blir ledig for salg, etter at Real Madrid fortalte Atlético forrige uke at han ikke lenger var til salgs som følge av skaden på Asensio.

Jeg tror heller at planen hele tiden har vært at Bale og James skal ut uansett, men at klubben krever mer enn budene som har kommet inn. Ceballos sitt utlån ble åpenbart ikke påvirket av Asensio sin skade, så lite sannsynlig at James blir det. Jeg tror man heller beholder Bale, så lenge det ikke finnes en kjøper.

Uten Asensio(og Bale) så er jo angrepsrekken slik:
Hazard, Vinicius, Rodrygo, Benzema, Jovic, Mariano, Vazquez, Brahim.

Bale er likest Asensio så tipper han beholdes før James i så fall. James er det mer sannsynlig man vil få et godt bud for også tydeligvis. Jeg tror heller Brahim er en som fort kunne gått på lån, men som nå beholdes. Skal visstnok ha avslått tilbud på lån for han.

(Innlegget ble redigert 02.08.19 13:05)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7526
02.08.19 16:15

De Beek så å si done deal ifg Marca, pris rundt €60mil. Pogba fremdeles et mål for klubben.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1916
02.08.19 17:02

De Beek er et kjempekjøp. 

AK47
AK47Innlegg: 598
02.08.19 17:49

Spennende. Små og små forandringer over tid skaper store forskjeller. Kan godt gå en sesong uten sølvtøy, og så neste vinne alt.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg