Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Serbisk fotball - sesong 12/13

NYTT TEMA
Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
19.06.12 23:55

Ny sesong og da er det på tide med en ny tråd. Her skal vi følge starten av VM-kvalikken der Serbia er i en tøff gruppe med Kroatia, Belgia, Skottland, Wales, og Makedonia. Vi starter borte mot Skottland (7. september) og tar i mot Wales (11. september). 22. mars må også nevnes, ettersom det er dagen Serbia skal til Kroatia. Det kommer til å bli en syk kamp!

Klubbfotballen skal også følges. Partizan har dominert de siste fem årene. I år har de muligheten til å komme på like mange serietittler som Zvezda (25). Partizan skal prøve å kvalifisere seg til Champions League, mens Crvena Zvezda, Vojvodina, og Jagodina skal prøve seg i Europa League.

Ungdomslandslagene skal også settes på store prøver. U19-landslaget er med i EM som starter om noen få dager i Estland. U21-landslaget er på toppen av sin kvalifiseringsgruppe til EM i Israel 2013, men må vinne sine to siste kamper mot Makedonia og Danmark for å ta gruppeseieren.

Blir en meget spennende sesong, og jeg håper så mange som mulig bruker denne tråden. Kom gjerne med spørsmål hvis dere lurer på noe som handler om serbisk fotball..

(Innlegget ble redigert 20.06.12 00:05)

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
19.06.12 23:57

Mihajlovic melder at Pantelic og Zigic er ferdige på landslaget. Han vil også ta med Stojkovic i neste landslagstropp.

Skjønner ikke hvordan Scepovic, Darko Lazovic, eller Lekic er bedre spillere enn Pantelic, så for meg er det en rar avgjørelse å utelukke Pantela på landslaget. Når det gjelder Zigic så er det forståelig, ettersom den høye spissen ikke passer inn i Miha sin formasjon.

Helt greit at han ber Stojkovic. Selv om jeg ikke liker mannen, så er han helt sikkert en av våre tre beste keepere, og han er helt sikkert ti ganger bedre enn Aleksic, så han fortjener å komme på landslaget igjen.

chris_33
chris_33Innlegg: 2404
21.06.12 22:29

Hva har egentlig klubber som Røde Stjerne og Partizan Beograd i Budsjett? og hvordan er lønningene sammenlignet med Tippeligaen?

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
01.07.12 17:43

U19-landslagssjef Zoran Maric har tatt ut troppen til EM som starter om to dager. Uheldigvis ville ikke Partizan slippe Aksentijevic og Lazar Markovic så vi stiller ikke med vårt sterkeste mannskap.

Keepere: Filip Pajovic (Videoton), Miroslav Grujicic (BSK Borca)
Forsvar: Srdjan Mijailovic, Uros Spajic, Filip Stojkovic (alle Crvena Zvezda), Lazar Rosic (Radnicki Kragujevac), Nemanja Radoja (Vojvodina), Boris Varga (Hajduk Kula)
Midtbane: Stefan Dimic (Rad), Marko Poletanovic (Vojvodina), Ivan Petrovic (Radnicki Kragujevac), Marko Pavlovski (OFK), Sasa Ivkovic (Teleoptik), Nikola Ninkovic (Partizan), Djordje Radanovic (Nacional Madeira)
Spisser: Aleksandar Mitrovic (Partizan), Aleksandar Cavric (OFK), Uros Djurdjevic (Rad)

Første kamp er mot Frankrike om to dager. 6. juli møter man England, før Serbia avslutter gruppespillet mot Kroatia den 9. juli. Målet er å komme blant de seks beste, noe som gir plass i neste års U20-VM.

hj
hjInnlegg: 2700
01.07.12 22:58
Bojan-Krkic: Blir en meget spennende sesong, og jeg håper så mange som mulig bruker denne tråden. Kom gjerne med spørsmål hvis dere lurer på noe som handler om serbisk fotball..
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 17:28)

PortoLeone7
PortoLeone7Innlegg: 843
02.07.12 00:33
hj: Hvem faen bryr som om Serbisk fotball? Mer korrupt blir det ikke

Mer interessant blir det ikke. Serbia har preget fotballen i flere tiår, og produserer toppspillere på løpende bånd. Og enda viktigere, etter å ha sett de spanske jentungene vinne EM igjen; de produserer spillere med karisma og personlighet.

(Innlegget ble redigert 02.07.12 00:34)

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
02.07.12 14:31
hj: Hvem faen bryr som om Serbisk fotball? Mer korrupt blir det ikke

Hvis du ikke bryr deg, så ikke kom inn på denne tråden..

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
02.07.12 23:49
hj: Hvem faen bryr som om Serbisk fotball

Vi som dritter langt i engelsk fotball for eksempel, og vi som faktisk heier på vårt land og lag fra våre land  i motsetning til folk som setter England og engelskmen foran sit eget 

PortoLeone7
PortoLeone7Innlegg: 843
03.07.12 00:20
la_Vendetta_dei_Beretta: Vi som dritter langt i engelsk fotball for eksempel, og vi som faktisk heier på vårt land og lag fra våre land  i motsetning til folk som setter England og engelskmen foran sit eget
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 17:28)

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
03.07.12 00:46
PortoLeone7: Fy faen for et motbydelig profilbilde du har

?  


OOOO Paokara exo trela, mesto mialo.......

Salihovic
SalihovicInnlegg: 7858
03.07.12 01:37

Åssen går det med Uros Cosic om dagen? Husker han var linka til United og var sammenlikna med en ung Nemanja Vidic. Har han levd opp til forventningene?

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
03.07.12 02:39
Salihovic: Åssen går det med Uros Cosic om dagen? Husker han var linka til United og var sammenlikna med en ung Nemanja Vidic. Har han levd opp til forventningene?

Som vanlig når noen unggutter blir sammenlignet med store stjerner så går det dårlig.

Har vært på lån i Zvezda de siste 18 månedene. Han var en viktig spiller i det systemet Prosinecki ville bruke. Cosic gjorde en rekke feil, blant annet i derbyer mot Partizan, men ble uansett satset på. De siste seks månedene spilte han ikke et eneste minutt, ettersom Zvezda ville satse på sine egne spillere, og da ble hele låneperioden mislykket for Cosic sin karriere.

I går ble han faktisk lånt ut til Serie A klubben Pescara. Vil si at han ikke har levd opp til forventningene.

Var jo snakk for tre år siden at det russiske fotballforbundet var så imponert av han at de ville gi han russisk pass og at han skulle spille for Russland. Og som du sier var han linket til United og flere storklubber.

Men mange serbere fra 90-92-generasjonen har ikke lykkes. Som Danijel Aleksic, Adem Ljajic, Nikola Gulan, og mange andre.

Salihovic
SalihovicInnlegg: 7858
04.07.12 14:39
Bojan-Krkic: Som vanlig når noen unggutter blir sammenlignet med store stjerner så går det dårlig. Har vært på lån i Zvezda de siste 18 månedene. Han var en viktig spiller i det systemet Prosinecki ville bruke. Cosic gjorde en rekke feil, blant annet i derbyer mot Partizan, men ble uansett satset på. De siste seks månedene spilte han ikke et eneste minutt, ettersom Zvezda ville satse på sine egne spillere, og da ble hele låneperioden mislykket for Cosic sin karriere. I går ble han faktisk lånt ut til Serie A klubben Pescara. Vil si at han ikke har levd opp til forventningene. Var jo snakk for tre år siden at det russiske fotballforbundet var så imponert av han at de ville gi han russisk pass og at han skulle spille for Russland. Og som du sier var han linket til United og flere storklubber. Men mange serbere fra 90-92-generasjonen har ikke lykkes. Som Danijel Aleksic, Adem Ljajic, Nikola Gulan, og mange andre.

De har jo fortsatt litt tid på seg, men eksempelvis Aleksic var jo et velkjent supertalent noen år tilbake, når begynner det å gå VELDIG lenge siden man hørte fra han. Ljajic har vel kommet lengst, uten at de bør bety allverden

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
04.07.12 14:46

Du glemte Nikon El Maestro! Om jeg husker rett så var han på prøve i Partizan men var for dårlig til og med for vår liga

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
04.07.12 15:19

Imorgen skjer det,  imorgen vinner Jagodina og Borac BL  !!! Noen som skal til Lerkendal om Jagodina slår ut disse kasakhstanere ?

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
04.07.12 18:43
la_Vendetta_dei_Beretta: Du glemte Nikon El Maestro! Om jeg husker rett så var han på prøve i Partizan men var for dårlig til og med for vår liga

Han var aldri et talent som Aleksic, Ljajic, og Gulan var. Er spesielt skuffet over Aleksic, som var en meget lovende spiss, noe vi absolutt hadde trengt på landslaget nå.

Når det gjelder Jagodina så møter de et lag som har like mye i budsjett som Zvezda og Partizan har jeg lest. Møter de RBK i andre runde hvis de går videre?

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
04.07.12 23:44
Bojan-Krkic: Møter de RBK i andre runde hvis de går videre?

Om RBK slår en eller annen Crusaders FC og Jagodina vinner over disse Ordabasyene ,så spiller disse i neste runde,noe jeg faktisk føler på meg kommer til å skje

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
17.07.12 02:15

Har vært noen tøffe uker for serbisk fotball. Først ble U19-landslaget vårt sendt hjem med tre tap og 1-8 i målforskjell i U19-EM, og gikk glipp av en historisk sjanse til å ta seg til neste års U20-VM.

Jagodina røk allerede ut mot et lag fra Kazaksthan i første runde, og nå er det bare tre lag igjen fra Serbia.

Også fikk Tomislav Karadzic fortsette som president av FSS. Han vant enkelt, ettersom han ikke hadde noen mot kandidat. Veldig sjokkerende!

Får håpe Partizan slår laget fra Malta i morgen (noe jeg er sikker på at de gjør), vi trenger en opptur!

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
17.07.12 19:58

Vermezovic har tatt ut dette laget i første kamp mot Valetta fra Malta:

(4-2-3-1) Vladimir Stojkovic - Nikola Aksentijevic, Ivan Ivanov, Milos Ostojic, Vladimir Volkov - Goran Lovre, Sasa Markovic - Nemanja Tomic, Stefan Babovic (C), Lazar Markovic - Stefan Scepovic

Benken: Radisa Ilic, Milos Jojic, Vojislav Stankovic, Zvonimir Vukic, Nikola Ninkovic, Sasa Ilic, Mohamed Zabia.

Kampstart 20:45!

(Innlegget ble redigert 17.07.12 19:59)

mirar
mirarInnlegg: 7859
23.07.12 18:32

Noen spillere som kan være aktuell for en klubb som Shakhtar? 
Radoslav Petrovic var jo aktuell en periode før, men dro til Blackburn.  

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
25.07.12 01:18
mirar: Noen spillere som kan være aktuell for en klubb som Shakhtar? 
Radoslav Petrovic var jo aktuell en periode før, men dro til Blackburn.

Vet ikke hva Shakthar er ute etter, men tror nok den ukrainske klubben hadde ønsket seg stortalenter som Lazar Markovic og Nikola Ninkovic fra Partizan, og Darko Lazovic fra Zvezda. Stopperen Nikola Makismovic og Luka Milivojevic kan være intressante for Shakthar om cirka to år.

mirar
mirarInnlegg: 7859
25.07.12 13:19

Spennende, får se hva tiden bringer. Selv har jo klubben ikke hatt så mange serbere i klubben, de man kjenner til mest er jo Zvonimir Vukic og Igor Duljaj. Ser også ut til at Shakhtar følger ligaen, så får håpe at man henter noe spennende derifra i fremtiden.

deson
desonInnlegg: 2570
03.08.12 23:35

Var på Marakana mot Omonia, og må si at jeg er ganske skuffet over hvordan Zvezda spilte, selvom Omonia spilte en ganske klasicni bunker som var vanskelig å kommer gjennom. Sånn som Omonia splite er absolutt en skam for fotballen.

Dimitrijevic var helt forferdelig, 90 % av gangene han hadde ballen, så sentret han bakover til forsvaret igjen. STOR pipekonsert når han ble byttet ut.

Synes det var en stor feil av Prosinecki å la Dimitrijevic spiller i seden for Cadu i over 80 minutter!

Men med nesten 30 000 til stede på Marakana er det alltid morsomt :D

 

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
09.08.12 21:45
deson: mot Omonia,

Og for en deilig seier det ble på straffekonkurransen!!! Etter 120 minutter sto det 0:0. Begge lagene bommet en straffe hver etter fem forsøk. I sjette serie var begge sikre. I sjuende scoret Mijailovic for Zvezda, mens Bajkovic reddet sin andre straffe. Fantastisk deilig!

Dessverre røk Partizan ut mot AEL Limassol i går, men de fortsetter i Europa League. Får håpe Vojvodina holder på ledelsen de skaffet i første kampen (2:1) mot Rapid Wien, sånn at vi har tre lag videre. Etter 40 minutter står det 0-0 i den kampen.

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
09.08.12 22:46

For en latterlig dømming i kampen til Vojvodina! En Rapid spiller slår Pavlovic uten ball, og får bare gult kort. I neste situasjon takler Pavlovic på ball, og får direkte rødt kort. 

Står fortsatt 0:0.

LazioBoyh
LazioBoyhInnlegg: 12448
09.08.12 22:48
Bojan-Krkic: Dessverre røk Partizan ut mot AEL Limassol i går

Er det ein liga eg trudde man skulle slippe dette tullet er det Serbia...  :)

Tok visst feil.

(Innlegget ble redigert 09.08.12 22:48)

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
09.08.12 22:54

Så gir dommeren Rapid en latterlig straffe, og de setter den på overtid. Skandale dømming.

Mafia UEFA slår til igjen..

Bojan-Krkic
Bojan-KrkicInnlegg: 11396
10.08.12 13:54

Da var trekningen ferdig. Partizan skal til Tromsø, mens Zvezda igjen hadde uflaks i trekningen og trakk franske Bordeaux. Blir tøffe kamper for begge lagene. Forventer at Partizan går videre, mens Bordeaux er store favoritter mot Zvezda.

la_Vendetta_dei_Beretta
la_Vendetta_dei_BerettaInnlegg: 1032
10.08.12 23:35

Gratulerer CZ med seieren mot Omonia igår, jeg må innrømme at jeg holdt på å føde mens jeg så kampen og er så glad for at dere gikk videre som det går an å bli. Kvelden ble ødelagt etter en polsk idiot dømming i Rapid favør mot en sterk Vojvodina som kan bli en sterk konkurent i kampen om første plass i Serbia denne sesongen.  Av de tre kampene som ble spilt hjemme og borte så var Vojvodina best og deiligst å se på. De kriget og ga alt på banen, men som sagt de ble snytt av en idiot dommer som dømte en straffe som ikke eksisterte i 91 minutt av kampen.

 

Når det gjelder trekning idag, så ble det akkurat som jeg ønsket, vi, Partizan fikk en av de svakeste rivalene vi kunne få, jeg er glad for at vi slapp bla Anzhi .Tromsø har ikke noe å håpe på mot Partizan og er kjørt i Beograd (hvis de ikke da velger å spille med 7 forsvarspillere som AEL) noe de ikke gjør. Zvezda har fått Bordoaux som ikke er så bra som de høres ut, de har vært bedre før i tiden og med litt flaks så skal denne gå fint i CZ favør. Eneste minuset er farten til franskene , de er kjappe som faen .

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg