Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
FrannyLee
FrannyLeeInnlegg: 14316
11.06.18 22:56
JOlsen: Fagermo til RBK? Det tror jeg ingen ting på. Han liker ikke RBK.

Fagermo som Rosenborgtrener høres iallefall for meg nesten like uoverveid ut som å bruke Terje Tyslands nå går det på rævva som ny klubbsang ja.

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
11.06.18 22:59
sambasamba: Kåre fremstår surmulete og grinete

Jeg synes du virker surmulete her. Det er da helt greit å være litt sur hvis en spiller dårlig og taper, helt normalt og menneskelig det. Å gå rundt med pæreglis etter å ha prestert dårlig er det vel bare folk fra Østlandet som er dumme nok til å gjøre

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 10956
11.06.18 23:04
dickenzz: Jeg synes du virker surmulete her. Det er da helt greit å være litt sur hvis en spiller dårlig og taper, helt normalt og menneskelig det. Å gå rundt med pæreglis etter å ha prestert dårlig er det vel bare folk fra Østlandet som er dumme nok til å gjøre

Syns ikke vi skal bry oss så mye om hva en supporter som holder med "klubben der middels er godt nok" mener ...

Nøkkelknipe
NøkkelknipeInnlegg: 2097
11.06.18 23:09
qbah: «Vi gjennomfører egentlig en bra bortematch. Tromsø er bedre enn oss det første kvarteret i 1. og 2. omgang, men resten har vi bra kontroll på. Vi velger bort tre poeng i dag på dårlige valg og slurv.»

I hvilken verden har man "bra kontroll" når man ligger under? 

qbah
qbahInnlegg: 47277
11.06.18 23:15

I Kåre anno 2018-verdenen. Måten han nå har begynt å skylde på egne spillere i media etter kamper tyder også på en trener som har tapt seg i garderoben og er på «lånt tid».

Gamsten forklarer det enkelt og greit etter kampslutt, vi har mistet råskapen.

Kåre-kruttet er brukt opp og har vært på sparebluss en god stund nå. Han må snu ting kjapt som juling. Om det allerede ikke er kjørt internt.

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
11.06.18 23:20

Midtbanen er motoren i spillet og den er helt borte på årets RBK-lag. Jeg fulgte nøye med på hva spillere som ikke hadde ballen gjorde i dag.  Det er altfor lite bevegelser uten ball, så mest ut som et rolig sjakkspill på midten  

Konradsen og Trondsen fikser rett og slett ikke dette, de må ha spilt på lag som ikke er vant med å ha ballen og holde på den. K. står ofte i ro eller lunter rolig rundt, gjemmer seg og er sjelden spillbar. Samme med  T. , sjelden borti ballen og er ofte usynlig.  Dette blir helt feil på Rosenborg, disse 2 skal motta og servere ballen hele tida. De skal ikke stå å se på sammen med oppasser selv om de er langt unna ballen. På slutten hadde nok K. fått beskjed om å angripe framover, men klønete løping med 5-6 touch hver gang, og til slutt en dritdårlig pasning...  En helt annen verden å f.eks. se Gjermund Åsen lett touche ball på mottak og videre bykse framover i en fart disse 2 på RBK-midten bare kan drømme om..

Var det ikke han der Levi som så mange inn her maset så på. Jo da mulig han er god men alle skuddene hans var av type nybegynner på et 6.divisjonslag

Nøkkelknipe
NøkkelknipeInnlegg: 2097
11.06.18 23:22
qbah: I Kåre anno 2018-verdenen. Måten han nå har begynt å skylde på egne spillere i media etter kamper tyder også på en trener som har tapt seg i garderoben og er på «lånt tid».

Ja, da er han en dårlig "kompis" også, hvis dette kompis-stempelet med spillerne stemmer. Det beste hadde vært å uttale at han som trener har hovedansvaret for at spillet lugger. Sjeldent å se at han tar selvkritikk for noe. 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
11.06.18 23:24

Hvem skal vi liksom hente? Jallasupportere altså...

Nøkkelknipe
NøkkelknipeInnlegg: 2097
11.06.18 23:25
JackNapier: Hvem skal vi liksom hente? Jallasupportere altså...

Det blir klubbens oppgave å finne rette trener. Det finnes gode trenere der ute. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19946
11.06.18 23:27

Jeg har ikke fått med meg at han skylder på spillerne, hvor gjør han dette?

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 22822
12.06.18 00:27

Tja, hva skal man si da... Deilig å komme seg ut på fisketur rett etter kamp for å få roet ned litt. Hadde ikke trodd jeg skulle komme hjem til ryktene som nå svirrer. Er litt blandede følelser om det her. Kåre er den jeg kan takke for at jeg fikk tilbake gleden med fotball. Det er snart fire år siden den var helt borte og jeg fulgte kun med av en slags forpliktelse eller hva man kan kalle det. Vel, nesten all glede ved fotball var borte. Så kom Kåre inn i Rosenborg og kjørte på med en sjarmoffensiv av dimensjoner. Plutselig så jeg hva fotballen kunne gi meg igjen. Så hjertelig takk til Kåre for det, vil aldri glemme det. Våren 2015 er kanskje det artigste jeg har vært med på, hvertfall høyt oppe på lista, med tanke på hvor lei jeg var av fotball et snaut år i forveien. 

Så er vi der at etter det har vi beveget oss mer og mer i en retning jeg ikke liker. Vi har gått fra å være det offensive laget som ønsket å spille ut motstanderne til å bli nesten det stikk motsatte. Fra at førsteprioritet, også i Europa var å gi motstanderen trøbbel til at førsteprioritet er å risikere lite for å ikke gi motstanderen sjanser. Man kan kanskje argumentere med at resultatene i Europa ble bedre (ble de egentlig det?), men jeg liker det fortsatt ikke. Selv om Ajax-kampene var kjempestas. 

Jeg vil heller underholdes gjennom hele sesongen og i verste fall gå på trynet i Europa fordi vi var for offensive enn å være et kjedelig lag hele sesongen som kanskje tar seg til gruppespill. Heldigvis er det ingen motsetninger her, men om jeg måtte velge var det et enkelt valg. 

Så er spørsmålet, kan nåværende situasjon snus med nåværende apparat? Vel, jeg tror ikke det. For meg virker det som Kåre har utviklet en tro på et annet opplegg enn det jeg mener klubben bør stå for (om det ikke er tilfellet vet jeg ikke om det er noe bedre, for da lystrer åpenbart ikke spillerne). Skal han presses til å gå bort fra det han selv har tro på nå? Jeg tror ikke det ender bra. Skal vi fortsette med det vi har holdt på med de siste par årene? Nei, det håper jeg ikke. Jeg tror det beste for begge parter er at nok er nok nå. Det er fryktelig synd hvis det er sånn det skal ende, for jeg har som sagt mye å takke Kåre for. Klubben har mye å takke han for. Men det betyr ikke at prosjektet kan fortsette inn i evigheten...

Jeg ønske(r/t) virkelig at Kåre skulle kunne snu situasjonen og at vi igjen skulle spille strålende Rosenborg-fotball, men jeg ser ikke at det kommer til å skje. 

Når det gjelder en eventuell erstatter er det egentlig bare Svein Maalen som er aktuell av norske trenere. Han kjenner klubben og fotballen vi ønsker og har vist at han kan få det ut i praksis, om enn "bare" i Ranheim. Men han mangler erfaring som det negative. Ellers må vi se utenfor landegrensene. Fagermo skal ikke til Rosenborg, punktum. Nå vet vi jo ikke om dette er noe å diskutere en gang, men jeg slang ut noen få tanker om det likevel. 

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
12.06.18 00:54

Har litt samme tanker som Coke jeg også (men jeg er dårligere til å skrive)  Synes det er for lite på "vektskåla" enda for at Kåre skal sparkes, litt langt fra også mener jeg. Glemmer ikke alt det positive Kåre har fikset de siste åra.  Han var den eneste som klarte å fikse litt tilnærmet Eggen-artig fotball igjen. Ingen av trenerne før ham klarte dette. Under Kåre har det vært mye fin angrepsfotball å se.  Jeg mener nå at det er først og fremst spillerne på banen som gjør kampen. Som jeg har nevnt tidligere i kveld, så er det noen spillere som absolutt ikke passer inn i typen aggressiv artig angrepsfotball. Joda, den der samhandlinga er borte for tiden ja, men dette krever også at alle ledd på banen deltar

TexMurphy
TexMurphyInnlegg: 3180
12.06.18 01:31

Stiller meg tvilende til at garderoben er tapt. Det er en eneste tweet som blir kryssreferert, det er ellers ingen ting som tyder på dette. Det nærmeste jeg kan komme er en post på rbkweb der noen hevdet å ha inside info på at Trondsen var misfornøyd med disponeringer og medspilleres innsats (eller mangel på sådan).

Kåre har opparbeidet seg nok browniepoints de siste 3 årene til å sitte relativt trygt ut sesongen, men han har unektelig en stor jobb å gjøre. Jeg er ikke sikker på om han klarer å gjøre den så lenge han ikke åpner øynene for alvoret.

Av nye trenere så er jeg usikker på hvem som skulle kunne overta. De 2 eneste norske kandidatene jeg kan tenke meg passer godt er Trond Sollied (selv om det er litt risikabelt, usikker på hvilket trenernivå han har inne om dagen) og Åge Hareide (hvis et dårlig sluttspill skulle føre til at han og Danmark skiller lag, og han fikk lyst til å bli klubbtrener igjen).

Svein Maalen tror jeg ikke er klar for oppgaven. Man kan ikke sammenligne det å være trener for Ranheim og det å være trener for Rosenborg. Han kunne helt sikkert vært en del av et trenerapparat i Rosenborg - men etter det han opplever i Ranheim nå så spørs det om han er så lysten på noe annet enn en hovedtrenerjobb. Og en organisering med manager + offensiv trener + defensiv trener (??? + Maalen + Hoftun feks) krever omrokkeringer som går høyere enn Kåre (Bjørnebye), og det har jeg ikke noe tro på.

Det er bare troll som foreslår Fagermo.

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41319
12.06.18 02:32

Det blir så altfor teknisk av RBK, de spiller ikke enkel fotball. I glansdagene var det vinger med hurtige løp. Nå virker det som om spillerne ikke et helt til stede i sine roller. 

tr0ndern
tr0ndernInnlegg: 12628
12.06.18 07:13

Kan jo hende Lord Bendtner klarer å lokke Arsene Wenger til Lerkendal :-P

(Innlegget ble redigert 12.06.18 07:13)

JOlsen
JOlsenInnlegg: 2887
12.06.18 11:59

Wenger hadde vært mye bedre en Kåre!!

JOlsen
JOlsenInnlegg: 2887
12.06.18 12:01
JackNapier: Hvem skal vi liksom hente? Jallasupportere altså...

Så du mener at treneren gjør en god jobb? 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3491
12.06.18 12:07

Trond Sollied kan holde seg langt unna Lerkendal. Ble lei av å lete etter den riktige timingen for han for 10 år siden.

qbah
qbahInnlegg: 47277
12.06.18 12:16

Lite som tyder på at han er særlig aktuell nå uansett. Men hvilke andre kandidater har vi egentllg nå, som kan ta over i sommer allerede? Om Maalen er et alternativ så forlater han neppe suksessesongen til Ranheim halvspilt.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
12.06.18 12:23

Nei JOlsen, vi er inne i en dårlig periode, men vet du hva? Bruttern har gitt oss tre seriegull og to cupgull de siste tre årene.

Vi som supportere har ønsket oss kontinuitet. Skal vi kaste alt på dør fordi vi har en dårligere sesong? 90-tallet kommer ikke tilbake, vi kommer ALDRI til å vinne 13 på rad igjen. Av og til kommer vi på 2. og 3. selv om målet er gull og Europa.

Sånn er det bare. Bruttern fortjener å sitte minst ut sesongen.

Nøkkelknipe
NøkkelknipeInnlegg: 2097
12.06.18 13:02
JOlsen: Wenger hadde vært mye bedre en Kåre!!

Selvfølgelig, men han kommer aldri i verden til å fatte interesse for jobben. 

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 54111
12.06.18 13:07
tr0ndern: Kan jo hende Lord Bendtner klarer å lokke Arsene Wenger til Lerkendal :-P

Lord Bendtner og Wenger OBE ? 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19946
12.06.18 13:19
JOlsen: Så du mener at treneren gjør en god jobb?

Du må slutte å stille disse dumme spørsmålene dine hver gang du får et vanlig svar.

dickenzz
dickenzzInnlegg: 1629
12.06.18 13:21
JOlsen: Så du mener at treneren gjør en god jobb?

Er ikke først og fremst treneren det er noe galt med, problemet er folkene utpå banen. Skulle hatt ei gneldrebikkje utpå sidelinja som hadde kjeftet og styrt på noe brutalt (trusler også), for at spillerne skal få fart på føttene og ikke minst ballen. Spillerne er generelt dvaske og late, mer sprut takk... Eggen var brutal men er nok i for dårlig fysisk form til å være sint apekatt lenger

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 26577
12.06.18 13:27

Minner om at Lyn ledet serien 10 poeng foran Rosenborg i Eggens glanstid. Lyn sparket treneren og ansatte en komisk jugoslav som kun drev med bøy og tøy.Han ble Lyn-eier Brynestad kjent med på et luksus-cruise.  Resten av historien...Rosenborg vant igjen.

Endel år etterpå ble en av de i Lyn-troppen ansatt hos min arbeidsgiver og han mente det var riktig å sparke treneren Nordmark.

Leder du serien med 10 poeng, bør det jaggu mye til for å få sparken spør du meg.

Nå kjenner jeg at jeg savner Lyn som rival i Oslo for mitt Vålerenga. sukk !

(Innlegget ble redigert 12.06.18 13:29)

HLund
HLundInnlegg: 13051
12.06.18 13:28
BigGeorge: Leder du serien med 10 poeng

De ledet vel 2-0 hjemme mot RBK på Ullevaal og endte opp med å tape 2-3 om jeg ikke husker feil. Den kampen var ganske så avgjørende det året.

Sulfat
SulfatInnlegg: 12346
12.06.18 13:37

Nicki Bille dømt til fengsel i Frankrike. Tok kvelertak på kvinne nr 1, slår kvinne nr2 som prøver å hjelpe kvinne nr1. I tillegg var han i besittelse av kokain.

Fin fyr.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19946
12.06.18 13:38

Første jeg tenkte på når jeg leste tidligere Rosenborg-spiller arrestert i Monaco. Kjip fyr.

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 10465
12.06.18 14:24

Malte Amundsen lånes ut til Eintracht Braunschweig det neste året.

Det betyr nok at Gersbach blir værende, noe jeg synes er helt greit. 

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19946
12.06.18 14:27

Overraskende at det er et helt år, men enig, dette er helt greit. Fint for spilleren selv å få litt spilletid.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg