Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Xavi7
Xavi7Innlegg: 10009
08.11.19 08:08

Rbk har flere på lån og flere spillere som ikke holder nivå (Trondsen, Lundemo bla). Dere som sitter tett på klubben, hvilke spillere ser man for seg å hente til neste sesong?

TexMurphy
TexMurphyInnlegg: 3251
08.11.19 10:40

Dahl Reitan, Levi og et eller annet helt uforståelig kjøp av en spiller med høy løpskraft.

RBK1984
RBK1984Innlegg: 552
08.11.19 12:42

Jeg tror Horneland titter på om noen av ingebritsenbrødrene vet hva en fotball er og om de har lyst på 6 mill i året for å tape med RBK.


 


De har alt han ser etter i en fotballspiller uansett: løpskraft.


 

startelver
startelverInnlegg: 64916
08.11.19 12:53

Bytt ut halve laget, kjøp spillere som vil spille fotball og ikke bare heve lønna.
Portugiserne så ut til å trives mer i 5 kuldegrader i går, enn disse "vikingene" i nord. 
 

Eksberten
EksbertenInnlegg: 29881
08.11.19 14:06
RBK1984: Jeg tror Horneland titter på om noen av ingebritsenbrødrene vet hva en fotball er og om de har lyst på 6 mill i året for å tape med RBK. De har alt han ser etter i en fotballspiller uansett: løpskraft.
AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 15:22

Det er mange som spør seg hvorfor Horneland får fortsette. Det finnes vel tre mann i trøndelag som freder dette prosjektet atm, og det er Koteng, Bjørnebye, og Adressas Birger Løfaldli.

Dessverre med sistnevnte får man si, for det har ikke vært en kritisk artikkel om Horneland, som altså presterer så rævva i forhold til forgjengeren sin at det ikke skulle være mulig.
Det virker som om man går i en slags felle der det er så mye annet som er feil i klubben, at det kan umulig være noe vits i å rydde opp i en feil. De blir litt sånn, det er ikke vits i å fikse stuebordet som er skjeivt, for potteplanten som sto der falt uansett ned å ble knust.

Så er det jo mange som lurer på hva Koteng og Bjørnebye ser.
Hva her er det som skal satses på?
Vi løper mer og bruker vinger som jobber hjemover, ville sikkert treneren sagt.
Om det bare ikke hadde ført til at vi slapp inn 60% mer enn tre siste år i serien....
Og da med Lord og Helland som sies å være som å stille med 9 mann.
Ser ut som vi skal prøve å løpe mindre igjen, egentlig...

Et helt lag kan ikke være kun "smarte bevegelser" eller kun "løpsmaskiner" det må være begge deler. Noen foretrekker mange spillere som jobber hardt, andre mer opptatt av bevegelse sett i sammenheng med timing. Lord B kunne vært strålende i det rette laget. Det handler jo om å sette sammen ferdigheter da, i system.

Har liksom glemt "den andre siden" Horneland. Blir som å spille fotball med kun en fot vettu.
Så skal man ha med seg hodet også, og apropos det så nevnes "engstelige", og lite selvtillit ofte.
Vel, er det noen som har sett engstelig ut siden dag 1, så er det han sjæl... Sprer ikke sånt seg fra toppen og ned?

Lite selvtillit, vel du har jo vært knallhard og sagt "for dårlig" om spillere i hele år. Noe du fra ett supporterståsted har fått ros for, men som fra ett prestasjonsståsted neppe er kjempelurt.

Nå har Hansen blitt så defensiv at det er "greit" å ikke være med i Europa..  Noe som for meg er helt sykt å si.
Det er ikke treneren som er problemet lenger, det er spillerne.
Og alt annet.
Det til tross for at samme gjengen vant serien ifjor altså.

Så er det klart han har ett poeng i at enkelte spillere ikke holder mål, men om man hadde byttet ut Hovland og Lundemo igår, med to gode spillere, så ville man slått Sporting lett med en god trener. For de var ikke veldig gode.
Poenget er at det er mulig å hente så sykt mye mer ut av denne gjengen enn hva Horne har klart. Og når han ikke klarer det med disse, klarer han jo ikke det med de bedre helller. Feil mann.

Om vi driter i å ta med NM, dropper første kval runde i Europa som man strengt tatt bør vinne lett, så er det nå 15 seire på 40 kamper under Horneland.
Det er fem igjen, og jeg tror fort vi taper 3 av de. Seiers% på 33% kan aldri holde for en RBK-trener.

Og da har jeg ikke tatt med manglende bruk av ung spillere, konstant bruk av spillere ute av posisjon, osv.
Alt dette er sånn 50% mer enn nok til at Horneland må gå, eller løpe, hjem til Haugesund.

I det ev.t øyeblikket Europa ryker, rakner det fullstendig for mange her oppe, og da spørs det om det spiller noen rolle hva  Koteng mener lenger.

PS! Når dette er over er det ikke "over", jeg kommer til å skvette til bare jeg hører den dialekten på en flyplass i lang tid fremover.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 26398
08.11.19 15:34
AxelRudi: Så er det jo mange som lurer på hva Koteng og Bjørnebye ser.

Det kan jo være så enkelt som at de ser sine egne dager talte den dagen Horneland-prosjektet havarerer. Kanskje de rett og slett ikke ser annet enn sin egeninteresse?

(Innlegget ble redigert 08.11.19 15:34)

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
08.11.19 15:42
Maradona_123: De har vel vært klare på at Horneland skal fortsette, uansett hva?

"De" er vel Koteng og Bjørneby det(?) Er det ikke årsmøte snart, må vel gå an få fjernet han feite nobrain(når det gjelder fotball) og han der tidligere spilleren som gjør bare feile valg.


Horneland har nå på denne korte tida klart å ødelegge alt det suverene offensive angrepsspillet som RBK har bygd opp over mange år. Nå er 95% av angrepsspillet blitt kun gambling, kun pælmimger inn i ei mølje med folk hvor en aldri kan vite hvor ballen havner. Selvsagt jo flere forsøk på innlegg inn i mølja med folk, jo større sjanse er det for at det kan bli mål av. Ballen går jo av og til som et flipperspill mellom kropsdelene på med og motspillere. Men dette er jo gambling, spillerne pælmer inn foran mål med et blindt håp om å treffe en medspiller. En blir aldri et vinnende lag av å bedrive sånt lotteri. Når RBK spiller mot de elendige eliteserielagene (alle er dårlige), ser en stadig at det står cirka 15 stykker, til og med innenfor 5 meteren, sammen med keeper. Er jo uansett ganske vanskelig å få ballen i mål når det er så mye kjøtt (kropp) på målstreken. Sånne scenarier er eksempel på hvor eitrande dårlig norsk klubbfotball er

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 15:43
Folkflesk: Det kan jo være så enkelt som at de ser sine egne dager talte den dagen Horneland-prosjektet havarerer. Kanskje de rett og slett ikke ser annet enn sin egeninteresse?

Ekstremt skuffende er det isåfall, men det er vel som du sier snart ingen annen mulighet. Da er jeg minst like skuffet over adressa, der er det tyst som i graven.


Hadde bare Kroken vært der...

jensgraph
jensgraphInnlegg: 2714
08.11.19 15:46
AxelRudi: PS! Når dette er over er det ikke "over", jeg kommer til å skvette til bare jeg hører den dialekten på en flyplass i lang tid fremover.

:-))  a good one,  fikk meg en skikkelig latter midt oppi irritasjonen :-)

TopOfTheWorld
TopOfTheWorldInnlegg: 1610
08.11.19 15:48

Gleder meg til EL2. Der kan RBK  vinne noen kamper

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 16:11

ODD seier ikveld, og poengtap søndag så rakner det helt.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 18:56

Koteng og Bratseth raljerer i 55 min om hvor bra ting er.

Sjokkerende opplegg. Koteng nekter å svare på om han tar valg videre, valgkomiteen har fått beskjed sier han.

Han ber om tålmodighet ut sesongen. Sorry, den er oppbrukt.

(Innlegget ble redigert 08.11.19 19:01)

startelver
startelverInnlegg: 64916
08.11.19 19:35
AxelRudi: Han ber om tålmodighet ut sesongen. Sorry, den er oppbrukt.

Ha, utrolige greier. Skulle tro hele gjengen gikk på antidepressiva. 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 19:51
startelver: Ha, utrolige greier. Skulle tro hele gjengen gikk på antidepressiva.

Litt av en sjarmoffensiv fra propagandakanalen i RBK. Ingen kritiske spørsmål. Vi må slutte å hisse oss sånn opp i sosiale medier. Grøss.

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39941
08.11.19 20:31

Dette er gjengs for de fleste klubber. De forstår ikke hvor intenst fansen bryr seg om klubben. Fansen er trofast mot klubben og logoen, ikke ledere, trenere og spillere. Unntakene er når disse over tid har bevist en sterk klubbtilhørighet. 

 

Jeg lar meg irritere når man sier at fansen må roe seg ned på sosiale medier. Jeg fikk jo så hatten passa i MFKs klubbtråd i 2017 og 2018. Fordi jeg var ras hakkende forbanna på disposisjonene. MFK hadde et langt bedre lag enn tabellen viste og Solskjær rota med rullering og rare formasjoner. 

 

Man skal ikke roe seg ned. Man skal vise engasjement og følelser. De som sitter rolig i båten og hele tiden har trua på at de i klubben vet hva som er rett og maner til tålmodighet må ha store mangler i følelsesregisteret. 

 

Nå snakker jeg selvsagt ikke om drapstrusler, men god gammeldags lidenskap og klink ærlighet skal det være stort rom for på sosiale media og ellers. 

 

Av og til tar man feil, og av og til har man rett. Men det er ikke poenget. Poenget er at man aldri skal forsøke å kneble de som viser engasjement. Det er de som pusher klubben videre. Hadde alle nikkedukkene fått regjere så hadde klubbene aldri fått til noe. Da hadde de stått på stedet hvil uten fansen som en vaktbikkje med sin ytre påvirkning. 

 

My two cents. 

(Innlegget ble redigert 08.11.19 20:32)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24120
08.11.19 20:33

Makkverk. Igjen så får vi høre at de hele tiden ser tendenser, men hva tendensene er sier de aldri. De eneste tendensene jeg ser er at det går rett i dass. 


Det er bare å melde seg inn i klubben om man ikke er det allerede, for her er det tydelig at medlemmene må ta tak. Dette styret kan ikke få fortsette. 

qbah
qbahInnlegg: 49845
08.11.19 20:36

Koteng er jaggu god for en milliard norske kroner nå. Lommeboka og butikken hans vokser og vokser, mens den hobbyjobben han har i RBK-styret gjør han tilsynelatende dårligere og dårligere. Nå er det på tide, for hele klubben å spille på godfot. Bruk folk der de er best og skaff riktige folk i riktige roller. Her holder det ikke kun å sparke hovedtreneren før kl 16.

(Innlegget ble redigert 08.11.19 20:37)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
08.11.19 20:47
qbah: Nå er det på tide, for hele klubben å spille på godfot

Men de gjør jo ikke det. De sitter på toppen og mener alt er fint, folk sier at det reelle tilskuertallet igår var 3000.

Colamannen har rett, det er ingen i klubben som vil ta ansvar nå, så medlemmene må ta ansvar på årsmøtet.

Først må styret kastes, så må nytt styre inn og si opp Bjørnebye og Horneland.

Det ser ikke ut som det er noen annen vei.

qbah
qbahInnlegg: 49845
08.11.19 20:49

Ikke lengre Uefa-mafia men nå RBK-mafia blitt. Trist. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 26398
08.11.19 20:52

The blind leading the naked. 

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24120
08.11.19 21:08

Nå har jeg hørt hele og jeg er omtrent stum. Og det er absolutt ikke av beundring. Koteng sammenligner Horneland med Klopp og gjentar at dette skal ta 3 år. Visste ikke at Klopp ikke hadde peiling på hva han driver med, men vi får bare håpe Liverpool ikke ser det. De blir styggode om de får inn en god trener. 


Legger også merke til at fokuset stort sett fortsatt er på manglende fysikk. Jeg blir uvel av å høre det. 

qbah
qbahInnlegg: 49845
08.11.19 21:27

Tåkeprat og klar mangel på fotballforståelse og kunnskap. Det er Koteng. 

(Innlegget ble redigert 08.11.19 21:27)

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11569
08.11.19 23:05

Jeg orker ikke å høre på denne episoden kjenner jeg. 

Maradona_123
Maradona_123Innlegg: 22780
09.11.19 02:00
PapaSmurf: MFK hadde et langt bedre lag enn tabellen viste og Solskjær rota med rullering og rare formasjoner.

Kjedelig å tenke på at dere kun tar gull fordi Woodward var på fylla, Glimt hadde vært foran dere om Solskjær fortsatt var der.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 12771
09.11.19 02:09
Maradona_123: Kjedelig å tenke på at dere kun tar gull fordi Woodward var på fylla, Glimt hadde vært foran dere om Solskjær fortsatt var der.

Interessant påstand, men aldeles ikke umulig det.

Stormoen33
Stormoen33Innlegg: 12771
09.11.19 02:11

ManU og Rbk er litt av samme greia for tiden, trenerne har tre år på seg, men kan være borte om en måned ...

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7130
09.11.19 14:01

«Jeg og klubben har litt forskjellig syn på bidraget mitt og verdien det har for Rosenborg.

– Når klubben ikke er helt sikker på om jeg passer i rollen min, så tok jeg beslutningen om å dra. 

Slutter i RBK: Uenigheter gjør at suksesstrener Heerkes bryter kontrakten»

(Innlegget ble redigert 09.11.19 14:01)

Thecokeman
ThecokemanInnlegg: 24120
09.11.19 14:14

Ryktene sier at det er spillestil som er uenigheten her. Heerkes står jo for klassisk Rosenborg-fotball, så det er veldig skremmende at han er den som ikke får gjennomslag og velger å gå. Det sies også at spillerne er sterkt imot dette. NFF-folkene er i ferd med å gjennomsyre hele klubben og det er et gigantisk faresignal. 

qbah
qbahInnlegg: 49845
09.11.19 15:01
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:41)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg