Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
startelver
startelverInnlegg: 64753
14.02.20 11:52

Han var sikkert født men han spiste bare pølser på den tiden. 

trondhjem
trondhjemInnlegg: 11118
14.02.20 12:07
dada1977: trondhjem: Bortsett fra at valgkomiteens valg av styreleder ble vraket, kom jo de som valgkomiteen foreslo som styremedlemmer inn i styret.

Takk for tipset.


Ser nå at jeg kom i skade for å lese resultatet av forrige års landsmøte styrevalg. Sån går det når man har det travelt med å runde hjørner.


 

Tallyhoo
TallyhooInnlegg: 1064
14.02.20 12:24

Man valgte altså mellom to kandidater som hadde ca like lite tillit i befolkningen. En regissert oppskrift på fiasko, uten gode alternativer, med andre ord. Omtrent som valget mellom Trump og Clinton:)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 12:32
PapaSmurf: Jeg er faktisk litt bekymret for Axel Rudi. Noen der oppe bør stikke innom han med noe sjokolade og en klem. Og da ikke fordi det er valentines.

Takk for bekymringen! ;)

Møtet igår varte tll 01.10. Idag har det vært jobb.

Det gikk som vi forsto underveis. Forsamlingen var dekket av menn med hvitt hår, og spesielt betydde nok Æresmedlem Tor Asle Kleveland sitt innlegg til støtte for Koteng spesielt mye.
Nils Arne hjalp selvsagt til, og det gjorde at man manglet rundt 90 stemmer for å få dette imål.

Spørsmålet er alikvavel ikke om Gjersvold bare var for kontroversiell for for mange, og det ser slik ut når 1/3del av de oppmøtte, om ikke mer, reiser seg og går hjem når Koteng vinner.
Før resten av styret skal velges altså.. Da var det som var viktig for de gjort. Så kan man jo lure litt om de samme gjengen er de som gjentar at "styreleder ikke tar valg alene, men sammen med de andre". De andre var tydeligvis ikke viktige i går.

Her fikk vår side, la oss kalle den "ungdommen", majoriteten tilbake og fikk inn VKs innstilling til styret i Samdal, Espelund, og Halvorsen som vara over f eks Morten Loktu.
Enda flere gikk etter dette, og man satt med flertall nok til å få inn ny VK leder istedet for styrets "bukk til å passe havresekk" Benum, xMegafonmannen opp som vanlig istedet for vara, og fikk Bård Benum helt ut av VK, til og med Vara fikk man holdt han unna.

Viktig for det møtet som kommer om ett år. Ser Welhaven er inne på det mange følte litt på i går, jeg tror nok det kommer forslag på ny ordstyrer til neste gang.

Og Koteng? Vi får håpe han tar til seg at nesten 300mann stemte imot han, et vanlig årsmøte i RBK har som regel 200. Vi har fått nye koster inn i styret, som forhåpenligvis gjør dynamikken annerledes.
Nå står han last og brast med hovedtrener, og må enten vise at han er handlingens mann om denne mislykkes, eller holde på han unødig lenge og vise at han selv var feil mann. Lykkes Horneland så blir uansett papaSmurf sur :)

(Innlegget ble redigert 14.02.20 12:42)

PapaSmurf
PapaSmurfInnlegg: 39810
14.02.20 13:02
AxelRudi: Lykkes Horneland så blir uansett papaSmurf sur :)

Ja, det blir jeg. Men så blir jeg sur om det er snøstorm i juli også.

Men sannsynlig er det ikke.

Forøvrig godt å se at du ikke gikk helt i kjelleren. Det får du vente med til sesongstart ;)

 

 

(Innlegget ble redigert 14.02.20 13:02)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 13:10
PapaSmurf: Ja, det blir jeg. Men så blir jeg sur om det er snøstorm i juli også. Men sannsynlig er det ikke. Forøvrig godt å se at du ikke gikk helt i kjelleren. Det får du vente med til sesongstart ;)

Vi ga det ett ærlig forsøk, og etter det jeg leser i VG nå, så ser det ut til at de neste to åra blir Kotengs siste uansett. Neste år er Bratseth og Nordhammer på valg..

NIF har også endret sin lovnorm slik at ekstraord. årsmøte er enklere å kalle inn til. Før måtte man ha 1/3 del av klubbens medlemmer og dermed ha medlemslistene til klubben. Nå holder det med 50gubb.
Det skal vel litt til at det blir aktuelt, men om det rakner helt og styret ikke tar ansvar så hvem vet. Jeg tror uansett Espelund kommer til å gi Koteng store utfordringer med å være ensom konge på haugen.

Heldigvis er det treningskamp mot Kristiansund om to timer, da får vi en fin test på hvor laget står, da det er slike lag vi møter i serien. Der det svenske 442laget var wide open, og absolutt skulle spille ballen ut bakfra, så slår nok disse ballen over det høye presset vårt, og ligger kompakt med to firere vi må spille oss gjennom.

trondhjem
trondhjemInnlegg: 11118
14.02.20 13:20
PapaSmurf: Men så blir jeg sur om det er snøstorm i juli også.

I år ser jeg ikke bort fra det. Det er mye som ikke er som det skal for tiden. Ikke bare er årets vinter varm som en normal trøndersommer.

 

Det jeg har sett av RBKs treningskamper i år viser at laget er i ferd med å få til å fungere som et kollektiv. Hvem skulle vel tro slikt etter fjoråret? Vi ble ikke bortskjemt med slikt i fjor. 

Ikke bare det, den ene spilleren ser faktisk ut til å vite hva de andre gjør på banen og de ser ut til konsekvent å forsøke samarbeide om å bryte ned motstanderen. Det er helt sant.

Jeg er derfor spent på hva årets serie vil by på av moro. Det var jeg ikke før jul for å si det slik.

(Innlegget ble redigert 14.02.20 13:20)

trondhjem
trondhjemInnlegg: 11118
14.02.20 13:25
AxelRudi: Vi ga det ett ærlig forsøk, og etter det jeg leser i VG nå, så ser det ut til at de neste to åra blir Kotengs siste uansett. Neste år er Bratseth og Nordhammer på valg..

Det vil heller ikke gå se veldig lang tid før at gamlefar i hornet på veggen ikke lengre klarer følge med og påvirke klubbens valg og handlinger fra sidelinja. Jeg tror ikke det er en ulempe.


For RBK vel å merke. Gubben ønsker jeg selvsagt alt godt.

DuncanE
DuncanEInnlegg: 975
14.02.20 14:41
masterpool: Alle som ikke er glade i RBK jubler over at Koteng fortsetter. Han fikk en slutt på dette med at KI skulle vinne serien og cup hvert år. I tillegg ble de vesentlig enklere å møte...

Registrerer at du er like baktung i alle tråder. Koteng tok over som styreleder i et økonomisk råttent RBK. Siden kom det økonomiske på plass, og klubben vant alt innenlands 2015-2018. I fjor endte RBK kun på 3 plass... katastrofe. Men nå regna jeg aldri med at en hykler som deg skulle klare å male hele bildet.


 

goggen47
goggen47Innlegg: 755
14.02.20 15:01
trondhjem: Det vil heller ikke gå se veldig lang tid før at gamlefar i hornet på veggen ikke lengre klarer følge med og påvirke klubbens valg og handlinger fra sidelinja. Jeg tror ikke det er en ulempe.
For RBK vel å merke. Gubben ønsker jeg selvsagt alt godt.

Blir herlig når Nils Arne skal begynne å styre laguttak og bytter halvdement ifra sykehjemmet. 


 

trondhjem
trondhjemInnlegg: 11118
14.02.20 15:31
DuncanE: Siden kom det økonomiske på plass, og klubben vant alt innenlands 2015-2018. I fjor endte RBK kun på 3 plass... katastrofe.

Koteng og de tidligere styrene fortjener ros for ryddejobben de gjorde da han kom inn i klubben. Men det er flere år siden det nå.

Dagens situasjon er at driften av klubben som Koteng og hans styre har hatt ansvaret for er seriøst skakkjørt. Det er et alvorlig tegn på dårlig ledelse når klubben satser så tungt at den går 60 millioner i minus på den ordinære driften i ett enkeltår og ikke klarer få mer uttelling enn en tredjeplass i serien og verste publikumssvikt på flere tiår på kjøpet. RBK gikk med større underskudd enn det mange konkurrenter har i omsetning! Her kan vi virkelig snakke om å få lite ut av svært mye.

Gårsdagens årsmøte skulle velge om de ville fortsette med samme toppleder som mer enn noen andre har et personlig og konstitusjonelt ansvar for at driften av klubben er så skakkjørt som den er, eller starte med en ny toppleder. 

Jeg håper inderlig ikke valget RBKs medlemmer tok betyr at bråket, rotet og den skumle økonomistyringen av klubben som Koteng og co. har skapt de siste 2-3 årene fortsetter. Da kan det gå skikkelig galt med klubben. 

(Innlegget ble redigert 14.02.20 15:42)

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11532
14.02.20 15:53
Oslo1913: Nei, jeg var her. Det er jo fakta at du har skrevet at du kjenner Tore Strømøy, og at han vil være en meget god mann som styreleder. Nå har du nettopp jublet for Koteng. Altså, jeg vet ikke hvordan det går med Fagermo, men han er en sterkere og bedre trener enn Horneland. Nå har dere fått Hornelands beskytter. Jeg gir deg muligheten til å vurdere om det er bra, eller ikke.

Faktisk så mener jeg at TS kan være et godt alternativ som styreleder i RBK ja. Vi for se om han stiller om to år, kanskje går jeg for han, hvem vet.


Jeg håper også at Gjersvold melder seg på også om 2 år


Ang. Koteng så mener jeg medlemmene valgte rett, i etterpåklokskapens navn så burde kanskje Koteng ha blitt kastet for to år siden, men det ble han den gang ikke.


Jeg syns at ordet kontinuitet slår det meste i RBK idag når det kommer til styre og stell, da det i det siste har vært store utskiftninger i ledelsen. Derfor mener jeg at det var riktig av medlemmene å gi Koteng tillit i to nye år til.


Så fint for deg at du elsker DEF da:-)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 16:07

Tore Strømøy har ingenting i ett ledervalg i RBK å gjøre, han kjørte Byåsen Håndball nærmest konkurs sammen med Per Jørgensen, og meldte seg tydeligvis ut av klubben i affekt over en kamp Hamren tapte i 2010. De siste 10 årene har han ikke vært medlem, og det er greit nok det, men når Erling Næss kommer å spør om du vil stille, da tenker du deg to ganger om, og venter på noen andre.

Ikke noe galt i å ikke være rett person for det, Tore er en sabla grei fyr. Det er også Tande P. Flettfrid. Bjarne Brøndbo. Gunther fra the julekalender. Tommy Ingebrigtsen. Og Anne B Ragde. Nja, vel.

Når det gjelder Gjersvold tror jeg ikke vi ser han om det er motkandidater. Om 2 år er nok Karen Espelund vrien å komme utenom.

(Innlegget ble redigert 14.02.20 16:08)

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15814
14.02.20 16:13
AxelRudi: Når det gjelder Gjersvold tror jeg ikke vi ser han om det er motkandidater. Om 2 år er nok Karen Espelund vrien å komme utenom.

Hvorfor var ikke hun en faktor i år?

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 17628
14.02.20 16:16
DuncanE: Koteng tok over som styreleder i et økonomisk råttent RBK. Siden kom det økonomiske på plass, og klubben vant alt innenlands 2015-2018. I fjor endte RBK kun på 3 plass... katastrofe. Men nå regna jeg aldri med at en hykler som deg skulle klare å male hele bildet.

Nå er det en ganske annen oppgave å komme inn utenfra å skulle rydde opp etter andre, og det å snu ting når du selv har styrt ei skute på grunn. Det viser seg hele tiden. Så vi får se. 

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11532
14.02.20 16:26
AxelRudi: Tore Strømøy har ingenting i ett ledervalg i RBK å gjøre, han kjørte Byåsen Håndball nærmest konkurs sammen med Per Jørgensen, og meldte seg tydeligvis ut av klubben i affekt over en kamp Hamren tapte i 2010. De siste 10 årene har han ikke vært medlem, og det er greit nok det, men når Erling Næss kommer å spør om du vil stille, da tenker du deg to ganger om, og venter på noen andre. Ikke noe galt i å ikke være rett person for det, Tore er en sabla grei fyr. Det er også Tande P. Flettfrid. Bjarne Brøndbo. Gunther fra the julekalender. Tommy Ingebrigtsen. Og Anne B Ragde. Nja, vel. Når det gjelder Gjersvold tror jeg ikke vi ser han om det er motkandidater. Om 2 år er nok Karen Espelund vrien å komme utenom.

Hva du mener hvem som egner seg som styreleder i RBK bryr meg nada. Du har en mening, jeg har en. 


Jeg er åpen i forhold til dette og det er 2 år til neste styreledervalg. Hva han oppnådde for flere å siden i Byåsen endrer ikke mitt åpne standpunkt i forhold til TS. 


At du forkaster TS sånn uten videre er din fulle rett, men husk å ha utsagn fra visse folk som "menn med grått hår" i mente når du i raseri og affekt utbasuner at TS er uegnet som styreleder i RBK.

KitWalker_1516
KitWalker_1516Innlegg: 11532
14.02.20 16:29
AxelRudi: Karen Espelund

Som Falkenkammeratenes kjepphest?


Fint for dere at dere har noe å skrive de neste 2 åra da ...

keizersoze
keizersozeInnlegg: 15814
14.02.20 16:34
KitWalker_1516: Som Falkenkammeratenes kjepphest?
Fint for dere at dere har noe å skrive de neste 2 åra da ...

Er du ikke litt spent du også da Kit? Dette kan bli moro for dere, eller alle som ser på utenfra.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 16:37
KitWalker_1516: Som Falkenkammeratenes kjepphest? Fint for dere at dere har noe å skrive de neste 2 åra da ...

Ja, "vrien å komme utenom", indikerer virkelig kjepphest.

La oss håpe FK får ingenting å skrive om de neste årene, da går det virkelig bra!

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 16:42

Hansen

Hedenstad-Hovland-Valsvik-Meling

Zachariassen-Trondsen-Tagseth

Helland-Søderlund-Ceïde

Benken: Faye Lund, Skogen, Reitan, Holse, Johnsen, Åsen, Botheim og Islamovic.

(Innlegget ble redigert 14.02.20 16:42)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 17:02

Trondsen kjent noe på oppvarminga, så Åsen inn på sentral.

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 17:22

1-0 KBK. Meling med Ståle Tversover som Kastrati snapper opp og skyter i lengste til Andre Hansen.

(Innlegget ble redigert 14.02.20 17:25)

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 17:39

2-0 KBK. Hedenstad fjas. Spiller seg ut og miste ballen. Skarsem snapper og spiller Kastrati som igjen finner lengste.

Ikkje bra.

Art-Vandelay
Art-VandelayInnlegg: 66666
14.02.20 17:40

Kbk blir gode i år. Medalje?

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 17:46

3-0. Aner ikke målet, utspilt sier de.

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 16535
14.02.20 17:49

rbk blir skumle i år. Tenk når de får tilbake Skjelbred den beinskjøre i August. Det vil bli en hard kamp om gullet.

ASEN
ASENInnlegg: 2802
14.02.20 17:55

Er det Koteng effekten? 

AxelRudi
AxelRudiInnlegg: 7111
14.02.20 17:55
AxelRudi: Press spillet idag var bra, men det er helt utrolig at GIF lar oss presse de såpass at de mister ballen foran egen 16m, istedet for å slå langt mot spisser i løpsduell med de treige stopperne våre. Da ville vi ikke fått disse brudda, og om vi vinner duellen lengre bak må vi bygge opp mot etablert. Det er der vi har slitt. Kristiansund gjør dette, så det blir en fin test i neste kamp.

Veeeeeel...

KenMonkou
KenMonkouInnlegg: 4664
14.02.20 18:01
KitWalker_1516: Her spilles det Horneball.

Javisst gjør det dèt!

 

Bra det bare er treningskamp, ikke full pust og volum enda :D

(Innlegget ble redigert 14.02.20 18:01)

kmskrs
kmskrsInnlegg: 8323
14.02.20 18:06
AxelRudi: 3-0. Aner ikke målet, utspilt sier de.

Tapte RBK 3-0?


wow

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg