Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
Zanick

Innlegg: 13358
Zanick
26.11.20 14:35
Tjaaah: Grei nok signering, for all del, men ikke akkurat Moldeklasse over den.

Enig, Ulvestad er et steg opp fra det, MFK kjøper seg stort sett dårligere med Knudtzon, Ulland, Bolly, Sinyan og talentene som Brynhildsen og Christiansen sliter med å slå gjennom.

Dewaz

Innlegg: 26429
Dewaz
26.11.20 14:38

Ulvestad er bra om vi klarer å kvitte oss med Konradsen og Åsen. Han har jo i motsetning til Eikrem levert høyt nivå over lengre tid i Allsvenskan, og jeg synes han så bra ut for nødlandslaget.

Skjelbred, Henriksen, Zachariassen, Ulvestad og Tagseth vil være overlegent god dekning på tre plasser. Feige lag.

Tjaaah

Innlegg: 34093
Tjaaah
26.11.20 14:40
Zanick: Enig, Ulvestad er et steg opp fra det, MFK kjøper seg stort sett dårligere med Knudtzon, Ulland, Bolly, Sinyan og talentene som Brynhildsen og Christiansen sliter med å slå gjennom.

Brynhildsen er en god spiller i ES-standard, og som jeg har påpekt, ikke 28. Han har ikke akkurat vært i Molde i en evighet heller, litt tidlig å si at han ikke slår gjennom.

Når Molde hentet hjem en gammel traver med et bra navn, så har han vært en av ligaens beste spillere. Så langt har Ciljan vært mye lønn og lite resultat.

Molde har selvsagt bommet en del, men de er fortsatt et langt stykke unna klubber som RBK og Brann (dessverre), om de siste årene nærmest har hatt en fetish for å hente 26-28åringer som er dyre i drift.

Så var selvsagt Moldeklassekommentaren bare for å erte, men det skjønte du sikkert.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 14:41)

AxelRudi

Innlegg: 7671
AxelRudi
26.11.20 14:42

Ulvestad er ikke sentral i 433 vel?

Han er også 28 år .. Vi må forynge laget, ikke lesse på mer som snart er 30.

Kvalitetsmessig er det sikkert bra, men vi har fremdeles tre mann som skal starte i Markus, Ciljan og Zach, og ingen av de er utpreget sentral midtbanespiller som er først og fremst kreativ.

Det er bare Holse som er det i dette laget.

Med selnæs som anker hadde ciljan zach og henriksen vært strålende. Uten er de ganske like typer.

qbah

Innlegg: 50275
qbah
26.11.20 14:43
Dewaz: Skjelbred, Henriksen, Zachariassen, Ulvestad og Tagseth vil være overlegent god dekning på tre plasser. Feige lag.

Akkurat det er det dekning. Selv uten Ulevestad har vi sjeldent bra dekning og kvalitet for de tre plassene på midtbanen.

Derimot det å konstellere den trioen på best mulig måte virker det som det er vanskeligere å optimalisere. Der har Åge en jobb.

Dewaz

Innlegg: 26429
Dewaz
26.11.20 14:43
Tjaaah: Så langt har Ciljan vært mye lønn og lite resultat.

Ciljan har vært strålende. Det er på ingen måte der problemene våre ligger.

Tjaaah

Innlegg: 34093
Tjaaah
26.11.20 14:45
Dewaz: Ciljan har vært strålende.

Helt enig, jeg er storfornøyd med ham så langt.

Dewaz

Innlegg: 26429
Dewaz
26.11.20 14:45
qbah: Derimot det å konstellere den trioen på best mulig måte virker det som det er vanskeligere å optimalisere. Der har Åge en jobb.

Han kan starte med å ikke bruke Skjelbred i noen annen rolle enn den sentrale. Han har vært god uansett, men han vil være aller best i rollen hvor han har over 200 kamper i Bundesliga fra.

Zachariassen og Henriksen som indreløpere. Ulvestad med start for en av de i annenhver kamp, Tagseth med innhopp i hver kamp.

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
26.11.20 14:52
Tjaaah: Nå skjønner jeg hva som er problemet her, man skjønner tydeligvis ikke forskjellen på 20-21 og slutten av 20-årene i trøndelag.

Jeg skjønner at du synes det er absurd å sammenligne Ulland Andersen (28) med Ulvestad (28), sånn rent aldersmessig.

Uansett, ingen av dem er helt på nivå med drømmesigneringen Løkberg (28).

(Innlegget ble redigert 26.11.20 14:54)

Tjaaah

Innlegg: 34093
Tjaaah
26.11.20 15:15
Folkflesk: Jeg skjønner at du synes det er absurd å sammenligne Ulland Andersen (28) med Ulvestad (28), sånn rent aldersmessig. Uansett, ingen av dem er helt på nivå med drømmesigneringen Løkberg (28).

Du nevnte en spiller til. Og klarte ikke lese at jeg var enig i at Ulland var sammenlignbar?

Leste du noe av det jeg skrev? Eller skriver du innleggene du svarer på i hodet ditt?

qbah

Innlegg: 50275
qbah
26.11.20 15:20
Dewaz: Han kan starte med å ikke bruke Skjelbred i noen annen rolle enn den sentrale. Han har vært god uansett, men han vil være aller best i rollen hvor han har over 200 kamper i Bundesliga fra.

Det er et greit utgangspunkt, ja.

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
26.11.20 15:45
Tjaaah: Du nevnte en spiller til. Og klarte ikke lese at jeg var enig i at Ulland var sammenlignbar? Leste du noe av det jeg skrev?

Du skrev noe om at "det ikke akkurat var en Molde-signering", så nevnte jeg et par eksempler på at de ikke nødvendigvis treffer på sine signeringer de heller, og så begynte du å nevne dette med alderen til den ene mindre vellykkede signeringen deres.

Egentlig vil jeg si at diskusjonen allerede var over da, ettersom det var klart at du overhodet ikke har fulgt med på signeringene deres. Som ikke har vært helt nede på Brann-nivå riktignok, men som ikke engang Molde-supporterne selv synes er spesielt vellykkede.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 15:48)

Tjaaah

Innlegg: 34093
Tjaaah
26.11.20 16:58
Folkflesk: Du skrev noe om at "det ikke akkurat var en Molde-signering", så nevnte jeg et par eksempler på at de ikke nødvendigvis treffer på sine signeringer de heller, og så begynte du å nevne dette med alderen til den ene mindre vellykkede signeringen deres. Egentlig vil jeg si at diskusjonen allerede var over da, ettersom det var klart at du overhodet ikke har fulgt med på signeringene deres. Som ikke har vært helt nede på Brann-nivå riktignok, men som ikke engang Molde-supporterne selv synes er spesielt vellykkede.

Jeg nevte spesifikt at Ulland Andersen var en trøndersignering, som jeg jo stemplet signeringen av eldre spillere som. Og det var forskjell på dette, og 20-21 åringer.

Alikevel tok du opp at jeg angivelig syned det var absurd å sammenligne Ulvestad og Ulland aldersmessig, selv om jeg akkurat hadde skrevet at den sammenligningen var grei. Leseferdigheter til terningkast 0.

Ulland Andersen var forresten ikke 28 når Molde signerte ham, nå som vi tydeligvis må pirke oss gjennom dette.

Diskusjonen var ikke startet engang, ettersom du ikke hadde lest innlegget mitt.

(Innlegget ble redigert 26.11.20 17:05)

sodajr

Innlegg: 20450
sodajr
26.11.20 17:28

NAE er innlagt på sykehus igjen.

qbah

Innlegg: 50275
qbah
26.11.20 21:34

Begynner å bli skral og gammel godeste NAE nå. Hyppigere og hyppigere runder på sykehuset. Albue denne gangen da. 

trøndergutten

Innlegg: 12140
trøndergutten
26.11.20 23:24

Noe av det jeg liker best er å tenke ut en fremtidig tropp hos et lag. Overganger inn, overganger ut, alderssammensetning, lønninger, kontraktslenger osv. er faktorer som er morsomme å tenke på. I alle fall på FM eller i fantasien. Så er det selvfølgelig vanskeligere i den virkelige verden. Men nå som det nærmer seg et vintervindu der det garantert vil skje ting, kan det være greit med en liten oversikt over ståa, og prøve med en liten spådom/ønske om hvordan troppen blir seende ut neste sesong. Dette er min vurdering akkurat nå:

Keepere: 

André Hansen – 30 år (kontrakt til 31.12.23): Har ikke vært like god som for et par sesonger siden, men er fortsatt en strålende keeper. Jeg har tidligere sagt at jeg synes det er rart at det ikke har vært mer interesse for han, men det skal vi være glade for. Pr. nå tyder ingenting på at han blir solgt. I så fall er han bankers også neste år. 

Julian Faye Lund – 21 år (kontrakt til 31.12.22): Jeg ser at det etter kampen mot Brann skrives enkelte plasser at han ikke er god nok som 2. keeper. Andre skriver igjen at så lenge Hansen er i klubben og trolig er det i mange sesonger til, er det ikke plass til Faye Lund i klubben. Jeg er usikker på det første punktet, men er delvis enig i det andre punktet. Jeg tror uansett at han er vår 2. keeper også neste sesong.

Jeg har forstått det slik at det er hard kamp mellom Sander Tangvik (straks 18 år) og Rasmus Semundseth Sandberg (19 år) om å være 3. keeper. Jeg har sett lite av disse, så andre må gjerne komme med en beskrivelse. Men av det jeg har lest er dette to gode keepere.

Høyrebacker:

Erlen Dahl Reitan – 23 år (kontrakt til 31.12.23): Skrev under på en ny kontrakt for ikke lenge siden og ser ut til å ha vunnet kampen mot Hedenstad. Viser tidvis en del bra, men jeg jeg mener at han ikke er god nok som et klart førstevalg. Er uansett i troppen neste år.

Vegar Eggen Hedenstad – 29 år (kontrakt til 31.12.20): Det ser som sagt ut som at han har tapt kampen mot Reitan. Har alt i alt vært en liten skuffelse, til tross for noen gode perioder. Er på utgående kontrakt og jeg tror ikke vi er interessert i å forlenge den. Noe jeg synes er helt greit.

Warren Håkon Christofer Kamanzi – 20 år (kontrakt til 31.12.21): Er slik jeg har forstått det hovedsakelig høyreback, men han fikk sin A-lagsdebut som venstreback i EL-kvalifiseringen. Blir nok mest å se på RBK2 neste år også. Har ifølge rbk.no Serge Aurier og Arturo Vidal som favorittspillere. Da har jeg lest det også. 

Midtstoppere:

Tore Reginiussen – 34 år (kontrakt til 31.12.20): Har gitt seg på landslaget, men gir han seg i Rosenborg? Hadde Norge kommet til EM hadde han garantert fortsatt. Nå er jeg usikker. Han kunne kanskje vært fin å ha i troppen neste år som en backup, men jeg tror det ender med at han legger opp. 

Even Hovland – 31 år (kontrakt til 31.12.21): Hakkekylling nr. 1 i Rosenborg. Noe av det første Hareide gjorde da han tok over var å plassere han på benken. Var god i starten for oss, men er ikke lenger god nok som et førstevalg. Jeg tror klubben vurderer å kvitte seg med han, men samtidig kan man ikke kvitte seg med alle. Og hvem har råd til å ta over den lønnen? Personlig håper jeg at han selges. 

Hólmar Örn Eyjólfsson – 30 år (kontrakt til 31.12.23): Jeg var litt i tvil da han igjen ble hentet i høst, men han har vist seg å være en strålende signering. Vår klart beste midtstopper akkurat nå. Blir en nøkkelspiller i forsvaret vårt neste sesong.

Gustav Valsvik – 27 år (kontrakt til 31.12.22): Er på utlån hos Stabæk ut sesongen der han spiller fast. En litt snodig signering av oss. Ikke fordi han er en dårlig midtstopper, men fordi vi ikke trengte enda en treg duellstopper. Det meste tyder på at han selges i vinter. 

Torbjørn Lysaker Heggem – 21 år (kontrakt til 31.12.21): Spilte 14 kamper for Ranheim på utlån i Eliteserien i fjor. Har spilt mer dem i år. Er i utgangspunktet midtstopper, men har spilt mest venstreback denne sesongen. Ønsker Hareide 4 midtstoppere i troppen (noe jeg mener man bør ha), kan dette muligens være 4. mann. I så fall bør kontrakten forlenges.

Besim Šerbečić – 22 år (kontrakt til 31.12.21): Har i 1,5 år vært på utlån til Sarajevo og skal etter rapportene ha vært strålende. I vinter skal han endelig hentes tilbake. Jeg håper virkelig at han viser seg frem i oppkjøringen. Jeg tror vi kan ha en potensiell klassestopper her. Og ikke minst er han en stoppertype som vi mangler, i form av at han er god til å ta med seg ballen fremover i banen. Hvis Hareide er fornøyd med det han viser i januar/februar må kontrakten forlenges.

Sondre Skogen – 20 år (kontrakt til 31.12.20): Var kaptein på RBK 2, men ble lånt ut til Feyenoord U21 ut sesongen. Jeg har ikke lett så mye etter informasjon om hvordan han har prestert der, men i og med at kontrakten med Rosenborg går ut, tviler jeg på at vi får se han i klubben neste sesong. 

Mikkel Konradsen Ceide – 19 år (kontrakt til 31.12.22): Er tvillingbror til Emil og tremenning til Anders. Har med både han og Kamanzi siden de begge har sittet på benken i høst. Har aldri sett han spille, men det sies at han er god. Skrev under på en proffkontrakt i september. 

Venstrebacker: 

Pa Momodou Konate – 26 år (kontrakt til 31.12.20): Ble hentet svært billig fra svensk 1. divisjon til mye kritikk fra enkelte eksperter. Har vist seg å være bedre enn de fleste trodde. Har vært snakk om at Malmø er interessert i å hente han tilbake. Var det derfor han ble benket mot Brann? Vi trenger to venstrebacker i troppen, så jeg håper kontrakten blir forlenget. 

Sentrale midtbane/indreløpere:

Per Ciljan Skjelbred – 33 år (kontakt til 31.12.22): Har hatt en del skadeproblemer i høst, men jeg tror vi får se en dominerende Ciljan neste sesong. Har allerede vist at han kan dominerende i Eliteserien, men jeg mener at han blir brukt feil. Jeg håper Hareide bruker han som den dype når vi skal spille 4-3-3 neste sesong. 

Markus Henriksen – 28 år (kontrakt til 31.12.24): En enorm signering, men han har ikke vist sin beste side så langt. Jeg tror og håper at en lang oppkjøring vil gjøre han godt. Jeg tror han vil vise seg fra sin beste side hvis han får spille indreløper når vi spiller 4-3-3. 

Anders Ågnes Konradsen – 30 år (kontrakt til 31.12.21): Har vært en etablert spiller for oss, men nå ser det ut til å være slutt. Hareide har hintet frempå at han er en av spillerne som kan forsvinne pga. for mange skader. Kan sikkert være en interessant spiller for en del ES-klubber. Vi får neppe mye penger for han, men det kan være lurt å bli kvitt lønnskostnadene.

Kristoffer Zachariassen – 26 år (kontrakt til 31.12.23): Vår beste signering forrige vinter. Vi savnet mål fra midtbanen og det fikk med Zachariassen. Løpssterk, energisk og flink til å komme inn i boksen. Blir viktig neste sesong også.

Edvard Sandvik Tagseth – 19 år (kontrakt til 31.12.24): Har fått bra med spilletid denne sesongen. Men hvor er han best? Som indreløper eller som sentral? Jeg ser noen mener at han bør lånes ut. Jeg mener han bør være i troppen også neste sesong. Han vil sikkert få nok spilletid til at utviklingen fortsetter. 

Gjermund Åsen – 29 år (kontrakt til 31.12.22): Jeg mente dette var en god signering da han ble hentet tilbake etter gode prestasjoner i Tromsø. Dessverre har han ikke klart å etablere seg på laget. Har hatt enkelte gode perioder, men nå ser det ut til at karrieren i Rosenborg er over. Mye tyder på at han selges i vinter. Blir det en retur til Tromsø? Eller kanskje Ranheim hvis de rykker opp? Men da må han nok gå med på et lønnskutt. 

Đorđe Denić – 24 år (kontrakt til 31.12.21): Jeg likte det lille vi fikk se av Denic før han ble lånt ut til Kypros. Men nå er det ingen plass for han i klubben. Klubben har allerede sagt at de vil prøve å selge han i vinter, hvis ikke Apollon Limassol benytter seg av kjøpsklausulen. 

Mikael Tørset Johnsen – 20 år (kontrakt til 31.12.21): Jeg trodde han skulle få det store gjennombruddet forrige sesong. Nå er han som Skogen utlånt til Feyenoord U21 ut sesongen, og akkurat som med Skogen vet jeg ikke hvordan han har prestert der. Personlig håper jeg at han får en ny kontrakt og lånes ut enda en sesong. Men hva tenker klubben? Jeg er usikker.

Kanter: 

Pål-André Helland – 30 år (kontrakt til 31.12.22): Jeg mente det var riktig å forlenge kontrakten hans forrige vinter, da jeg mente han fortsatt hadde noe å bidra med som backup. Nå har han nesten ikke det heller. Har fått noen sjanser i høst for å vise for Hareide at han fortsatt kan, uten at han har utnyttet dem. Lukter det gjenforening med Kåre i Brann? Forhåpentligvis blir han solgt/gitt bort, selv om jeg er glad i han. 

Carl Johan Holse Justesen – 21 år (kontrakt til 31.12.23): Årets overraskelse i Rosenborg? Er den mest skapende spilleren vi har. Er nok aller best mer sentralt, men har klart seg veldig bra med en utgangsposisjon ute til høyre. Blir viktig neste år. 

Samuel Adeniyi Adegbenro – 25 år (kontrakt til 31.12.21): Tenk for en spiller han hadde vært uten alle skadene. Er glimtvis en klassespiller, men det er lenge siden han har vist det over tid. Kunne blitt solgt i høst, men han takket nei til overgangen. Med tanke på kontraktslengde og alle skadene tror jeg det er best for alle parter at vi casher inn i vinter. 

Emil Konradsen Ceïde – 19 år (kontrakt til 31.12.24: Fikk fortjent forlenget kontrakten tidligere i år. Har fortsatt mye å lære, så han kommer til å bli enda bedre neste år. Er også en av få med god fart og dribleferdigheter i laget. 

Filip Brattbakk – 20 år (kontrakt til 31.12.22): Sønn av sin far. Kan spille på begge kantene og er god til å starte i bakrom. Fikk noen innhopp i starten av sesongen før han ble lånt ut til Raufoss, der han har spilt fast. Jeg tipper det blir tatt en vurdering av han igjen i vinter, før han evt. lånes ut igjen. Men det kan hende at vi trenger han for dekning i troppen.

Spisser:

Dino Islamović – 26 år (kontrakt til 31.12.22): Jeg klarer ikke helt å bli klok på hva jeg synes om Dino. Er han god nok? Jeg tror ikke det, selv om han har noen gode kvaliteter. Vi vet at Hareide ønsker seg en ny spiss. Er det som erstatning for Dino? Eller er det for bedre bredde på topp? Tiden vil vise.

Erik Botheim – 20 år (kontrakt til 31.12.21): Bøttet inn mål på juniorlaget vårt, men har ikke klart å prestere som seniorspiller. Scoret hattrick i fjor, men det er det. Har heller ikke klart å prestere i Stabæk på lån. Tromsø er interessert, og salg er meget sannsynlig.

Rasmus Wiedesheim-Paul – 21 år (kontrakt til 31.12.24): Kant eller spiss. Jeg har fortsatt ikke sett han spille, da jeg har gått glipp av kampene han har kommet innpå, så jeg kan ikke så mye annet enn at han garantert blir å finne i troppen neste sesong.

Andreas Helmersen – 22 år (kontrakt til 31.12.20): Stakkars Helmersen. Kunne blitt en god spiss hvis det ikke var for alle de stygge skadene. Det har vært helt tyst i lang tid om hans tilstand. I mars sa han til Eurosport at han ønsket å komme tilbake, men jeg vet ikke om det er mulig. Kontrakten blir neppe forlenget. 

Som dere ser mener jeg at det bør bli mange utskiftninger i vinter. For å oppsummere hva jeg tror er sannsynlig: 

Blir garantert med i troppen neste år hvis det ikke kommer et meget godt bud: Hansen, Reitan, Sandberg/Tangvik, Eyjólfsson, Serbecic, Skjelbred, Henriksen, Zachariassen, Holse, Emil Ceide og Wiedesheim-Paul.

Kan bli lånt ut eller spiller mest på RBK2: Sandberg/Tangvik, Kamanzi og Mikkel Ceide. 

Kan bli lånt ut eller solgt: Mikael Tørset Johnsen

Kan bli lånt ut: Tagseth, Brattbakk, Faye Lund, Heggem

Blir garantert forsøkt solgt: Denic, Botheim, Åsen, Valsvik

Vurderes trolig solgt: Helland, Konradsen, Adegbenro, Hovland

Vurderes kanskje solgt: Islamovic

Ønsker ikke å forlenge kontrakten med: Hedenstad, Helmersen, Skogen.

I tillegg har man Reginiussen og Konate som er usikker. 

Så ryktes det en del spillere inn. 

- Fredrik Ulvestad sin kontrakt går ut og han kan derfor hentes gratis. Jeg mener vi trenger en mer kreativ midtbanespiller, men selges både Åsen og Konradsen kan det være en fin spiller å få inn. 

- Philip Zinckernagel kan også hentes gratis. Men vil han til oss? Det tviler jeg på. Etter det han har prestert i Glimt er han vel aktuell for større klubber hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt med Glimt? 

- Sivert Mannsverk fra Sogndal har vi også blitt koblet til. Er vel allerede kaptein der? Uten å ha sett han spille sikler jeg etter en slik overgang. Men jeg tror ikke det er så sannsynlig.

- Jonathan Augustinsson ble vi sterkt linket til i sommer, og ryktene er fortsatt sterke. Er venstreback, noe vi trenger. 

Det er selvfølgelig mye hvis og dersom med spillere ut, men jeg mener vi trenger nye spillere i følgende posisjoner: Ny høyreback, ny midtstopper, ny ventreback (+ at Konate forlenger), ny ving, ny midtbanespiller og ny spiss. 

Det betyr følgende ønsketropp: 

Keepere: Hansen, Faye Lund, Sandberg/Tangvik

Høyrebacker: Reitan, NY, (Kamanzi)

Midtstoppere: Serbecic, Eyjólfsson, NY, Reginiussen/Skogen/Heggem/NY, (Ceide)

Venstrebacker: Konate, Augustinsson/NY

Midtbanespillere: Henriksen, Tagseth, Ciljan, Zachariassen, NY, (Tørseth Johnsen)

Vinger: Holse, Ceide, NY, NY/Brattbakk (Wiedesheim-Paul)

Spisser: NY, Wiedesheim-Paul, Islamovic

Vi har jo ikke en utømmelig bankkonto, så det er muligens ikke realistisk med så mange nye inn. Derfor kan noen av de nye kan kanskje være unge spillere eller gratisspillere. Men blir vi kvitt så mange spillere som jeg ønsker har vi spart enormt mye i lønninger og får inn litt penger på overgangene. 

May25

Innlegg: 2807
May25
27.11.20 09:32
trøndergutten: - Fredrik Ulvestad sin kontrakt går ut og han kan derfor hentes gratis. Jeg mener vi trenger en mer kreativ midtbanespiller, men selges både Åsen og Konradsen kan det være en fin spiller å få inn.

Ulvestad har vært god i Sverige, og kunne sikkert tilført RBK noe. I tillegg har han vært mye mer målfarlig i år. Men det å skaffe en 28 år gammel midtbanespiller på dyr kontrakt vil være veldig lite smart imo. 

Varsellampene lyser også mtp Zinckernagel når man allerede har Holse som har etablert seg på høyrekanten og Ceide som tross alt må få spilletid til å kunne ta det neste steget.

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
27.11.20 10:25
trøndergutten: Blir garantert forsøkt solgt: Denic, Botheim, Åsen, Valsvik Vurderes trolig solgt: Helland, Konradsen, Adegbenro, Hovland Vurderes kanskje solgt: Islamovic Ønsker ikke å forlenge kontrakten med: Hedenstad, Helmersen, Skogen.

Helland, Hedenstad, Åsen, Valsvik, Konradsen, Hovland.. Det er fascinerende hvor mye godt betalt daukjøtt på rundt 30 år vi sitter igjen med t.o.m. etter at Søderland, Mike Jensen og De Lanley har forlatt klubben. Tar vi med de tre siste så kunne vi sikkert satt opp en hel første-ellever med folk i den kategorien. 

At vi har havnet i en slik situasjon viser med all tydelighet at de nåværende Brann-trenerne ikke hadde evnen til å fornye stallen og se fremover. Håper vi kan sende flest mulig av disse spillerne til Brann nå. Kåre tror sikkert de fortsatt holder mål, så det er iallefall verdt et forsøk. 

(Innlegget ble redigert 27.11.20 10:30)

bønna1

Innlegg: 46461
bønna1
27.11.20 10:54

Hvem er den svenske vingen vi angivelig skal ha tilbudt kontrakt, jfr. Adressa?

trøndergutten

Innlegg: 12140
trøndergutten
27.11.20 11:12

https://www.rbkweb.no/vis/15279

Står en artikkel om han her. Stefano Vecchia

SpursForever

Innlegg: 644
SpursForever
27.11.20 11:15
trøndergutten: https://www.rbkweb.no/vis/15279 Står en artikkel om han her. Stefano Vecchia

God spiller. Tviler på han går til RBK, går nok til en større liga.

Dewaz

Innlegg: 26429
Dewaz
27.11.20 11:17

Google sier han er midtstopper. Flere sider sier han er midtbanespiller. Og så er han ving også?

Hvor spiller han?

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
27.11.20 11:22
SpursForever: God spiller. Tviler på han går til RBK, går nok til en større liga.

Hvis du er 25 år og kun har spilt for Brommapojkarna og FK Sirius samt har 0 landskamper, så er det iallefall ikke innlysende at du vil drukne i tilbud fra en større liga.

Ser også at Augustinsson er bekreftet nå. Kommer også Ulvestad blir det jo litt av et storinnrykk av folk fra Allsvenskan.

(Innlegget ble redigert 27.11.20 11:26)

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
27.11.20 11:30
Dewaz: Google sier han er midtstopper. Flere sider sier han er midtbanespiller. Og så er han ving også? Hvor spiller han?

Ser han står som midtbane på nettet iallefall. 

Står også at hans fulle navn er Stefano Giuseppe Arne Vecchia Holmquist. Ser ut som foreldrene har forhandlet hardt ved dåpen her.

AxelRudi

Innlegg: 7671
AxelRudi
27.11.20 12:51

Vecchia er en bra spiller. Kjapp, korte touch. Blikket opp fra ballen, noe som er uhørt idagens stall. God til å avslutte.

Fin kokurrent for Ceide, og muligens kan han være en playmakertype bak spissen, evt i Ørjan/Midtsjø rollen på venstre indre.

trøndergutten

Innlegg: 12140
trøndergutten
27.11.20 16:12
May25: Men det å skaffe en 28 år gammel midtbanespiller på dyr kontrakt vil være veldig lite smart imo

Egentlig ganske enig. Ulvestad er god, men han skal sikkert ha en god lønn, har ikke mye vidresalgspotensial og er kanskje ikke den spilletypen vi skriker mest etter. Likevel, drar både Konradsen og Åsen er det kanskje ikke den dårligste dealen. 

ballee

Innlegg: 346
ballee
27.11.20 16:13
Dewaz: Google sier han er midtstopper. Flere sider sier han er midtbanespiller. Og så er han ving også? Hvor spiller han?

En god fotballspiller kan spille på alle plasser på banen

trøndergutten

Innlegg: 12140
trøndergutten
27.11.20 16:16
Folkflesk: At vi har havnet i en slik situasjon viser med all tydelighet at de nåværende Brann-trenerne ikke hadde evnen til å fornye stallen og se fremover

Det er ikke bare Kåre sin skyld. Det er også SIB sin skyld. Men ja, vi bør jobbe med å fortsatt få ned snittalderen. Og ikke minst få ut de som er alt for skadeplaget. Får vi unna alle de jeg foreslår blir kvitt flere eldre, dyre og skadeplagede spillere. Det hadde gjort oss godt. 

trøndergutten

Innlegg: 12140
trøndergutten
27.11.20 16:17
ballee: En god fotballspiller kan spille på alle plasser på banen

Uenig. Messi hadde ikke fungert som midtstopper. Ronaldo hadde ikke vært en god defensiv midtbanespiller. 

Folkflesk

Innlegg: 28386
Folkflesk
27.11.20 16:33
trøndergutten: Det er ikke bare Kåre sin skyld. Det er også SIB sin skyld.

Ja, jøss, hadde nesten glemt han i farten. Ikke rart det meste gikk i stå med den duoen så fort folk som Selnæs, Midtsjø og Svensson hadde dratt utelands.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg