Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
AxelRudi

Innlegg: 7985
AxelRudi
07.04.21 15:13

Vi burde nok vært langt bedre på å både utvikle egne, samt hente unge Nordmenn, men at vi henter en spiller uten kontrakt for å ha nok spillere i troppen frem til sommeren er da veldig lite å henge seg opp i.

Det var liksom ikke så mange andre man kunne plukket nå, Molins er registrert i Norge fra før også.
Det koster jo flere milioner for en obos spiss for tiden, så det er andre tider.

Det sies at Sogndal takket nei til 15mill på Mannsverk også, de nektet rett og slett å selge ham i vinter.

Molins blir vel litt som Konate, og det funka da greit til Augustinson kom?

Sverige ser ut som et langt billigere marked pr nå, spesielt da enkelte Norske klubber har den "skal ikke selge til RBK" greia si.

(Innlegget ble redigert 07.04.21 15:14)

bønna1

Innlegg: 49955
bønna1
07.04.21 15:18
AxelRudi: men at vi henter en spiller uten kontrakt for å ha nok spillere i troppen frem til sommeren er da veldig lite å henge seg opp i.

Mer enn nok, egentlig.

j-oelander

Innlegg: 140
j-oelander
07.04.21 15:42
bønna1: Nei da, du har rett. Han var da klubbløs

Bønna1: Jippi. Lenge siden sist.

KongOlav2

Innlegg: 44901
KongOlav2
07.04.21 15:45
Folkflesk: Så hele saken blir at man burde bli bedre til å hente billige middelmådige spillere istedenfor litt dyrere middelmådige spillere.  Jeg håper iallefall at man nå har lyktes i å hente billige spillere som er bedre enn middelmådige, slik Hareide prøver med sine kjøp fra Sverige. Om de ikke er pur-unge så er de iallefall ikke så gamle at de ikke kan utvikle seg videre.

Nei, poenget var mest å hente spillere som faktisk gir valuta for pengene. Hvor mange av RBKs kjøp kan man si det om de siste årene? Jensen, Hansen og Melling kanskje. Er det noen særlig flere? Zach fra i fjor. Ellers er andre litt for tidlig å bedømme.

Uansett var det slik RBK hadde en ganske overlegen posisjon i Norge en stund under Ingebrigtsen. Hadde dere bevisst satset på og utviklet norske talenter på det tidspunktet, kunne dere kanskje hentet bedre spillere enn de Molde gjorde og utviklet disse videre i stedet for de dyre middelmådighetene som ble hentet tilbake fra utlandet. I tillegg ville unge spillere i større grad valg RBK om dere bevisst valgte å satse på slike.

Ikke 100 % relevant siden det var en spiller fra egen stall, men skrekkeksemplet må vel være Søderlund da dere kunne satset på Sørloth. Vi får uansett se om det går bedre nå. Det er vel kanskje en noe mer interessant stall med typer som Vecchia, Holse, RWP, Hoff og de to svenske backene. Bør være en del spillere med utviklingspotensial iallfall. 

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
07.04.21 15:56
KongOlav2: I stedet for Hedenstad, Søderlund, Hovland, Konradsen, Bendtner og Valsvik. Det har ikke gitt mye suksess.

Men er det ikke litt utdatert å diskutere Bjørnebyes innkjøpsstrategi i 2021? Det ga gull og EL-deltagelser på løpende bånd, men alle er enige i at det var skrale greier.

Den nye strategien er å hente spillere fra Nordic Sky, hehe. Jeg er enig i at det ikke er superkreativt, men det er snakk om gode spillere. Vecchia var en av Allsvenskans beste spillere i fjor, og Djurgården vant gull med Augustinsson. Er han i nærheten av tvillingbroren, blir det bra.

Det finnes billige spillere fra OBOS som kan bli bra. Som du sier, det har Molde gode eksempler på. (selv om dine eksempler var farlig gamle :p) Men det er ikke uten risiko, for man henter også spillere som ikke slår til - f.eks Strand, Sjølstad og Christensen. Økonomisk overlever man det, men det resulterer i en større tropp, og lenger vei frem for akademispillere. Jeg vil heller satse på akademiet - gi unggutta sjansen på a-lagstreninger, og presterer de der, plass på benken, enn å hente billige spillere på 20-25 år fra lavere nivå som kaaanskje en dag blir god nok. Så har men et og annet unntak - forhåpentligvis Ole Sæter!

(Innlegget ble redigert 07.04.21 15:57)

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
07.04.21 16:02
KongOlav2: Aursnes kostet vel ikke 10 mill eller var ligaens beste spiller som 18-åring?

Aursnes spilte cupfinale som 15-16 åring og var en alle kjente til, men det kan stemme at utviklingen stoppet litt opp i et par sesonger, ja. Ble nok litt for lenge i Hødd.

KongOlav2

Innlegg: 44901
KongOlav2
07.04.21 16:03
Zanick: Den nye strategien er å hente spillere fra Nordic Sky, hehe. Jeg er enig i at det ikke er superkreativt, men det er snakk om gode spillere. Vecchia var en av Allsvenskans beste spillere i fjor, og Djurgården vant gull med Augustinsson. Er han i nærheten av tvillingbroren, blir det bra. Det finnes billige spillere fra OBOS som kan bli bra. Som du sier, det har Molde gode eksempler på. (selv om dine eksempler var farlig gamle :p) Men det er ikke uten risiko, for man henter også spillere som ikke slår til - f.eks Strand, Sjølstad og Christensen. Økonomisk overlever man det, men det resulterer i en større tropp, og lenger vei frem for akademispillere. Jeg vil heller satse på akademiet - gi unggutta sjansen på a-lagstreninger, og presterer de der, plass på benken, enn å hente billige spillere på 20-25 år fra lavere nivå som kaaanskje en dag blir god nok. Så har men et og annet unntak - forhåpentligvis Ole Sæter!

Nordic Sky? Ikke si at dette er et agentselskap?

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
07.04.21 16:05
KongOlav2: Nordic Sky? Ikke si at dette er et agentselskap?

Agentselskap som Dorsin tidligere jobbet i. Representerer halve RBK, inkludert en del av de nye svenskene.

https://www.vg.no/sport/fotball/i/R96p25/halvparten-av-rosenborg-avtalene-med-dorsins-gamle-selskap

Folkflesk

Innlegg: 30236
Folkflesk
07.04.21 16:05
KongOlav2: Uansett var det slik RBK hadde en ganske overlegen posisjon i Norge en stund under Ingebrigtsen. Hadde dere bevisst satset på og utviklet norske talenter på det tidspunktet, kunne dere kanskje hentet bedre spillere enn de Molde gjorde og utviklet disse videre i stedet for de dyre middelmådighetene som ble hentet tilbake fra utlandet.

At Kåre Ingebriktsen ikke var noen stor kapasitet som trener og Stig Inge Bjørnebye ikke var noen eminent sportslig leder er da ikke akkurat noen stor hemmelighet. Men hvorfor gidde å henge seg opp i det flere år etter at de har forlatt skipet? Dette er snøen som falt i fjor. Som du ser nå så kjøpes det helt annerledes enn for noen år siden, og det er vel det som teller.

Noe langt mer alvorlig var vel om vi ikke lærte av feilene og fortsatte å hente hjem overbetalte spillere som ikke brenner for klubben. Men det gjør vi altså ikke.

(Innlegget ble redigert 07.04.21 16:09)

KongOlav2

Innlegg: 44901
KongOlav2
07.04.21 16:07
Zanick: Agentselskap som Dorsin tidligere jobbet i. Representerer halve RBK, inkludert en del av de nye svenskene. https://www.vg.no/sport/fotball/i/R96p25/halvparten-av-rosenborg-avtalene-med-dorsins-gamle-selskap

Herrejemini. Dette lukter ikke godt for RBK.........

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
07.04.21 16:16
KongOlav2: Herrejemini. Dette lukter ikke godt for RBK.........

Tja. Det er snakk om skandinavias største(?) agentselskap, som har haugevis av spillere i stallen. F.eks Ødegaard.

Hadde Dorsin kjørt showet alene så hadde det sett småstygt ut, men alt går sammen og gjennom Hareide, og den mannen er profesjonell til fingerspissene.

Antonz

Innlegg: 969
Antonz
07.04.21 16:22
KongOlav2: Herrejemini. Dette lukter ikke godt for RBK.........

Hva med KrimJim og Molde?

KongOlav2

Innlegg: 44901
KongOlav2
07.04.21 16:27
Zanick: Tja. Det er snakk om skandinavias største(?) agentselskap, som har haugevis av spillere i stallen. F.eks Ødegaard. Hadde Dorsin kjørt showet alene så hadde det sett småstygt ut, men alt går sammen og gjennom Hareide, og den mannen er profesjonell til fingerspissene.

Det vil vise seg. Når så mange kjøp kommer fra ett og samme agentselskap virker det veldig nærliggende at dette ikke nødvendigvis er spillere man har funnet gjennom nitidig speiding som tilfeldigvis har hatt samme agent(er), men gjennom kontaktnettet sitt, dvs agentselskapet.

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
07.04.21 21:10
KongOlav2: Det vil vise seg. Når så mange kjøp kommer fra ett og samme agentselskap virker det veldig nærliggende at dette ikke nødvendigvis er spillere man har funnet gjennom nitidig speiding som tilfeldigvis har hatt samme agent(er), men gjennom kontaktnettet sitt, dvs agentselskapet.

Det høres umiddelbart voldsomt ut med så mange overganger tilknyttet samme selskap, men ser man på spillerne, er det veldig naturlige overganger. En sportsdirektør i Rosenborg bør ha stålkontroll på samtlige av disse spillerne, uavhengig om han har kontakter i Nordic Sky eller ikke.

Utelukker selvsagt ikke at Dorsin har fått noen tips fra gamle kolleger, men det er bare oppløftende at en sportsdirektør har kontakter. Ser ikke for meg at Hoftun hadde så mange...

(Innlegget ble redigert 07.04.21 21:12)

Jonasar

Innlegg: 27503
Jonasar
07.04.21 23:10
Antonz: Var der da Helland puttet to. Var svarte og hvite farger dominerende på alle tribuner.

men bakover er du flink...

(Innlegget ble redigert 07.04.21 23:10)

KongOlav2

Innlegg: 44901
KongOlav2
08.04.21 07:18
Zanick: Det høres umiddelbart voldsomt ut med så mange overganger tilknyttet samme selskap, men ser man på spillerne, er det veldig naturlige overganger. En sportsdirektør i Rosenborg bør ha stålkontroll på samtlige av disse spillerne, uavhengig om han har kontakter i Nordic Sky eller ikke.

Iallfall greit om Vecchia skulle fungere. RBK ville hatt veldig stor nytte av en produktiv vingspiss, og det er for mye å forvente at Ceide skal være dette allerede i en alder av 19.

Kjappfot1917

Innlegg: 11102
Kjappfot1917
08.04.21 11:50

Det er jo helt håpløst å diskutere innkjøpspolitikken til RBK i skrivende stund all den tid nyerverelsene ikke har fått vist seg fram. Renovasjonen av troppen er i stadig utvikling og de fleste av tabbekjøpene til SIB og KI (debattert opp og i mente) er nå borte. 

Jeg tror mange ka få en heftig vekker ift "aldrende" Markus Henriksen og PCS. Begge spillere som er trøndersk, har hjerte for klubben og som i en årrekke har vist sine kvaliteter i store klubber og på landslag. Jeg ser det sånn at etter andre halvdel av serien i fjor skal det mye til og prestere verre iallefall. De som ikke vurderer RBK som en utfordrer til mesterskapet i år håper jeg må spise i seg både hatt og surstrømming flere ganger da Hareide har en klar plan

Talentarbeidet er også diskutert bl.a i Rasmus og Saga der både Hareide og andre i sportslig ledelse har uttalt at en helhetlig plan er under utarbeidelse, der rekruttlag skal spille etter en lik modell som A-laget. Dette er selvfølgelig litt bakstreversk all den tid dette burde vært gjort for mange år siden, men for meg er det vann under brua. Stolt Fortid - dog litt for lenge siden nå - og Stor Framtid lever i beste velgående

Sindreer

Innlegg: 496
Sindreer
08.04.21 13:39

Isolert sett er sikkert overgangen til Molins grei, dekker et kortsiktig behov med rutine. Problemet er bare at det er enda en overgang på lista over overganger som ikke kommer til å gjøre oss noe særlig bedre. Vi har to (tre om vi teller med RWP) som trolig ikke er gode nok til å score 20 i serien eller spille i EL- eller CL for oss, og nå har vi enda en.

Ved sesongstart 2015 hadde vi en førsteelver som bestod av egenproduserte spillere (Svensson, Midtsjø, Selnæs, Helland), ispedd noen veldig billige/gratis spillere (Jensen, Mikkelsen, Hansen). Vi gikk fra en periode til lite penger til å ha en stabil økonomi igjen, med solide europapenger inn. På en måte en mer innbringende "mellomstegsperiode" som tidlig på 90-tallet hvor vi måtte høste en del internasjonal erfaring før vi var klar for å ta et steg til. Kåre snakket om å gjøre noen defensive justeringer, forsøkte seg på noen "wow"-signeringer som Sanches og Chirivella, og så skulle CL være neste steg.

Seks år senere sitter vi her og forbereder oss på en ny sesong med et høyt fjell å klatre for å ta gullet, og avstanden har økt fra 16 til 29 poeng (selv om det var en ekstremsesong, på alle måter). For så priviligerte supportere som oss må det vel kalles å være tilbake til scratch. Det er selvsagt mange grunner til det, men at vi har tryna på overgangsmarkedet er kanskje den viktigste. Denne overgangen inspirerte meg til å foreta en liten breakdown av alle overgangene siden sommeren 2015, med forbehold om at jeg kanskje har glemt noen. Tar selvsagt ikke med de vi har signert i vinter, da de ikke har fått sjansen enda.

Gode overganger

Matthías Vilhjálmsson

Kom billig, gjorde en god potetjobb både på topp og på midtbanen, og fremstod som en kjernekar.

Johan Lædre Bjørdal

Store sko å fylle etter at Strandberg dro, men gjorde en bra jobb. Scora noen mål også. Enda en billig signering.

Christian Gytkjær

Kjøpt for 3 mill og solgt for over 20 mill etter å ha scora 19 seriemål i en sesong angrepsspillet lugga litt mer.

Jacob Rasmussen

Spennende talent som ble slakta etter et par shakey kamper som førstevalg. Likevel en av de mest innbringende spillerkjøpene våre i disse årene, fordi vi hadde vidresalgsprosenter på 70-millionersovergangen fra Empoli til Fiorentina.

Birger Meling

Vår beste venstreback på mange år, tapte nok iværtfall ikke penger når vi solgte han.

Arild Østbø

Reservekeeperen som kunne ha spilt fast for over halvparten av lagene i ligaen.

Samuel Adegbenro

Tvilstilfelle. Spilte i snitt under halvparten av seriekampene fra han kom til han dro, men vi var jo skjønt enige om at Ajax-kampen var verdt kjøpsprisen på 15 mill i seg selv, så holder meg til det, selv om det er kjipt å tenke på hvor god han kunne ha vært. Solgt til Sverige for småpenger i vinter.

Kristoffer Zachariassen

Scora 12 mål for et Rosenborg i krise, fra midtbanen. Spennende å se om han klarer å holde seg noenlunde på det nivået i år.

Carlo Holse

21-åring som har vist spennende takter, vil nok spille både kant og 10-er denne sesongen. En av få kreative spillere i dagens Rosenborglag. Har hatt et godt U21-EM, hvor Danmark er klare for kvartfinale, vil nok øke markedsverdien hans en del.

Middels overganger

Anders Konradsen

Over 100 seriekamper, 18 seriemål. En Kåre-signering som skulle være "wow", men som stort sett har prestert til terningkast 3 og 4, med CL/EL-kvalikken 2019 som et hederlig unntak. Har visstnok takka nei til flere bud fra Dinamo Zagreb.

Marius Lundemo

Kom og gikk gratis, spilte på det jevne, og var ikke i nærheten av å fylle skoene sentralt på midten.

Mushaga Bakenga

Kom gratis sommeren 2016, scora 7 mål på 9 kamper den sesongen. Så ut som bambi på glattisen sesongen etter, da målene også uteble.

Milan Jevtovic 

Kom på lån, og spilte bra. Jobba hardt begge veier, samtidig som at ingen ble lei seg når klubben så andre steder isteden for å bruke 15(?) mill på å kjøpe han.

Nicklas Bendtner

Denne signeringen har litt av alt. Kosta masse i lønn, lagde styr i garderoben, men var en kritisk del av laget som slo Ajax, og vant ligaen. Gikk rett i dass når han ble skadet før EM, og vi gikk glipp av masse cash. Hypen når han signerte gjør det vanskelig for meg å kalle det en dårlig signering.

Anders Trondsen

Selnæs-erstatningen som ble indreløper og venstreback. Spilte jevnt over solid, men sjeldent strålende. Tapte nok penger på han.

Issam Jebali

Kom på sommeren, scora noen fine mål, sutra seg bort på vinteren. Tjente noen kroner. 

Torgeir Børven

En liknende historie som Jebali, bortsett fra at han så ut som en juniorspiller, og ikke scora mål. Men kan ikke klage når man går i pluss på bomkjøp.

Bjørn Maars Johnsen

Sjeldent man ser så klønete spillere, men var bare et lån, og scora 5 mål på 11 kamper.

Edvard Tagseth

Så ut som en million dollar et par kamper i fjor vår/sommer, men klarte ikke å få det frem på høsten. Må fortsatt ta steg for å bli fast i et RBK-lag som er tettpakka på midten.

Dårlige signeringer

Pavel Londak

Rutinert reservekeeper som skulle fylle et tomrom når Hansen var ute med skade, men var virkelig slepphendt. 

Gudi

Husker dere han? Det gjorde nesten ikke jeg, til tross for at det bare er 4 år siden han dro.

Elba Rashani

Leken spiller totalt uten sluttresultat, som vi av en eller annen grunn signerte på permanent basis etter et tvilsomt låneopphold.

Alex Gersbach 

Superspennende signering fra den andre siden av kloden, som ble værre jo lengre han var her. Vært i 5 seniorklubber i en alder av 23 år, så vi er ikke de eneste som har fått katta i sekken her.

Magnus Stamnestrø

Kom gratis fordi vi hadde 0 penger og skader på midten. Spilte til 4 på børsen på en max dag, og har nå lagt opp i en alder av 28.

Yann-Erik De Lanley

Nok en Viking-kant som ikke slo til. En relativt dyr signering som fikk gå gratis tilbake dit han kom fra, etter 5 skadeplagede sesonger i Trondheim.

Vegard Eggen Hedenstad

Vi var nok alle klar over at han ikke var like god som Svensson, men i brorparten av de fire sesongene han var her var høyreback den svakeste posisjonen i laget. 4-5 på børsen hver kamp i min bok.

Adam Larsen Kwarasey

Reservekeeperen som trodde han skulle danke ut Andre Hansen fordi han hadde et par sesonger i MSL, lol. Sutra seg bort etter et halvår. 

Emil Nielsen

Skjønte nok like lite som alle andre når han ble signert. Mest kjent for å drite på seg i en cupkamp.

Johnatan Levi

En mer fotballdum Helland uten skuddfot, og med partysvenskehår. Dro tilbake til Sverige, og vi tapte penger.

Søderlund 2.0

Dro som en galleislave som var på rett sted til rett tid i et RBK-lag som lagde plenty sjanser. Kom tilbake mett på snegler til et RBK-lag hvor han måtte lage sjansene sjøl, og resultatet ble deretter. 

Morten Konradsen

Satt på benken i to år før han dro hjem til Bodø.

Malte Amundsen

0 seirekamper for RBK, dro på lån etter et halvt år.

Igho Ogbu

Nigeriansk U17-kaptein som aldri fikk sjansen og gikk billig til Sogndal, for så å bli solgt til Lillestrøm etter en god sesong i 1. div. 

Djorde Denic

Serbisk U-21 spiller med stor motor, og lite annet. Spiller nå i Kypros.

Gjermund Åsen

Har tidvis vist frem den fine venstrefoten sin, men alt for ofte ser det ut som han er en tenåring som har vokst litt for fort, og ikke blitt kjent med kroppen sin enda. Vil ikke bli satset på i år, og er på utlån til Lillestrøm.

Gustav Valsvik

Krigertype som passer bedre på et nedrykkstrua lag en ett lag som skal stå høyere og styre kampene. Klubben er nok ut etter å kvitte seg med ham, om man får penger. 

Dino Islamovic

Har fortsatt mulighet til å snu det, men har foreløpig sett ut som en latere, men mer teknisk Søderlund. 

Even Hovland

En skandale av en signering. Kosta 10 millioner et halvt år etter han var tilgjengelig på en gratisovergang. Var i realiteten slutten på Jacob Rasmussens tid i RBK. Stanger unna i 85 minutter, for så å ha en hjerneblødning av uante dimensjoner som gjør at vi slipper inn mål. 

 

Alt i alt, 9 gode, 10 middels og 19 dårlige signeringer. Og da har jeg lagt godvilja til på gode signeringer. Det er også en trend at gode og middels gode signeringer er "kom billig/gratis, gjorde en jobb, dro gratis" aktige signeringer som gjør at vi står på stedet hvil. Med unntak av Gytkjær og arvesølvet (Selnæs, Svensson og Midtsjø) har vi også helt slutta å få 15-20+ mill i overgangsum. Bendtner, Adegbenro, Trondsen, Meling, De Lanley og Levi kosta alle en god del penger, og håpet var at de skulle prestere godt et par sesonger, for så å bli solgt med et solid overskudd. Resultatet er et tap på kanskje 40-50 millioner. INGEN klubber kan treffe på alt, men vi er helt avhengige av å gjøre det bedre enn dette.

Kurtkanon2

Innlegg: 9474
Kurtkanon2
08.04.21 17:01
Sindreer: INGEN klubber kan treffe på alt, men vi er helt avhengige av å gjøre det bedre enn dette.

Har knapt sett et innlegg hvor så mange vidåpne dører har blitt forsøkt sparket inn. Alt dette er debattert og kommentert over flere år i denne tråden. Klubben har fått på pukkelen gang på gang på gang. Grep er blitt tatt. Andre grep er i ferd med å bli tatt. Vi har mange nye spillere, en (nesten) nyansatt trener. Legger om hvordan akademiet jobber osv osv osv.

99 prosent av innlegget ditt er selvpisking og historieskriving. Vil du bli historiker må du gjerne drive oppramsing og etterpåklokskap opphøyd i sjette potens for min del. Men det er som forsøkt antydet fra flere i tråden litt tidlig å male fanden på veggen før veggen i det hele tatt er bygd.

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
08.04.21 17:45

Hyggelig at Lædre Bjørdal har tatt turen innom! En dårligere versjon av RWR spør du meg.

Sindreer

Innlegg: 496
Sindreer
08.04.21 18:26

Kurtkanon2:

Ja, dette er vel nødig et gravejournalistisk innlegg, men av og til er det nyttig å se litt på sin egen nære historie. Jeg håper også at det blir bedring. Men jeg tror det ikke før jeg får se det.

Vi har to spisser som (trolig) ikke er gode nok, la oss kjøpe inn en halv gammel svenske, istedenfor å bruke den unge svensken vi har. Landets kanskje største midtbanetalent ryker, la oss få inn enda en kropp som kan løpe.

Det er i utgangspunktet ikke noe problem å ta en gratis/billig overgang for å fylle et kortsiktig behov. Men det er omtrent det eneste vi lykkes sånn noenlunde med,og da blir det vanskelig å få klubben opp og frem. Nå har vi henta inn Veccia (26), Mollins (32), Sæther (25), Hoff (25),  Andersson (24) og Augustinsson (25)  i dette vinduet, pluss RWP (22), Henriksen (28), Skjelbred (33), og Holmar (31) i sommer. Snittalder på 27,1 år etter at Åge tok over. Da haster det mer enn om man hadde signert en gjeng 19-22 åringer. 

(Innlegget ble redigert 08.04.21 18:26)

RotherhamRules

Innlegg: 1820
RotherhamRules
08.04.21 19:37
Sindreer: Samuel Adegbenro Tvilstilfelle. Spilte i snitt under halvparten av seriekampene fra han kom til han dro, men vi var jo skjønt enige om at Ajax-kampen var verdt kjøpsprisen på 15 mill i seg selv, så holder meg til det, selv om det er kjipt å tenke på hvor god han kunne ha vært. Solgt til Sverige for småpenger i vinter.

Har seks mål på sju starter for Norrkøping siden overgangen. Spiller spiss. Spent på hva prisen på ham blir når han drar videre. Orienten er glade i spillere fra Allsvenskan.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 19:39)

Sindreer

Innlegg: 496
Sindreer
08.04.21 19:43

Svenske Cupen det da eller? Blir spennende å se ja, regner kanskje med vi har bra med videresalgsprosenter når han fikk gå såpas billig.  

RotherhamRules

Innlegg: 1820
RotherhamRules
08.04.21 19:48

Cupen og treningskamper. Det er bare å håpe at det ligger noen prosenter i den salgssummen.

bønna1

Innlegg: 49955
bønna1
09.04.21 10:31

Håkon Gangstad til PEC Zwolle. 

qbah

Innlegg: 50484
qbah
09.04.21 16:57

"Karrieren i Rosenborg ble aldri den solskinnshistorien Torgeir Børven (29) hadde sett for seg da han signerte."

 

Hva er det Børven sier til Nidaros? 

Zanick

Innlegg: 14070
Zanick
09.04.21 17:15

Ikke annet enn at ting endret seg da Horneland forsvant og at han ikke gadd å kaste bort tid i RBK når Hareide åpenbart heller ville satse på Dino.

Ikke noe sutring.

qbah

Innlegg: 50484
qbah
09.04.21 20:36

Bra. 

qbah

Innlegg: 50484
Kurtkanon2

Innlegg: 9474
Kurtkanon2
12.04.21 14:03

Har vært mayhem i Godset-tråden denne uka. Mye fortvilelse og mye skittentøyvask. Uten å ha lest hele tråden virker det som at nesten alle som uttaler seg er folk som har hjerte for klubben, og de har en viss insikt i prosesser og ståa internt. Sørgelige greier for Godset-fansen det som har skjedd, de har min medfølelse akkurat nå.

Zum sache: Fant knapt bråkjekke bavianer med hjerte i ANDRE klubber som forsøkte å kjøre billige, mer eller mindre treffsikre stikk om ting de bare hadde begrenset peiling på. Utrolig befriende. Tenkte jeg skulle skrive noen nøkterne ord sjøl, men siden sånn cirka alle rundt klubben vet mer om saken enn undertegnede, fant jeg at jeg like godt kunne holde klaffen.

Burde kanskje mane til ettertanke for noen og enhver "utlending" som liker å rable av seg noe ræl på måfå i denne tråden?

Litt off topic for RBK-trådens hensikt, men ville bare få det ut. Sånn - ferdig!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg