Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Rosenborg [Klubbtråd]

NYTT TEMA
vadefugl
vadefuglInnlegg: 41214
13.06.18 07:37

Vi trenger ikke nye spillere. Spark noen av de dårligste på a-laget for å presse de andre til å gjøre det beste .

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9107
13.06.18 08:46
qbah: t samspill og offensiv fotball. Eller en kombinasjon. Noe har gått galt hvert fall. Og når (nøkkel)spillere virker mette, og spillerne ikke har troen på det treneren ønsker de skal gjøre lengre blir det vanskelig. Da graves sin egen grav på sett og vis.

Et godt poeng som ikke må oversees.

Når nøkkelspillere begynner å bli mette, må de røskes ut av modusen og ny sult tennes. Tro på egne ferdigheter og eget opplegg. Der var Eggen ekspert.

Det er få som skylder på Kåre alene for at vi sliter. Men noen må jo ha hovedansvaret. Uten at vi trenger å kappe hoder av den grunn.

La meg minne om at København, som har hatt gigantiske budsjetter (i et nordisk perspektiv) i mange år kollapset denne sesongen. Solbakken har vel fortsatt tillit?

Malmø, som "plutselig" tok seg til CL og tjente hundrevis av millioner for noen få år siden, maktet ikke å vinne egen liga året etter. Husker jeg ikke feil var det fortsatt med Hareide ved roret.

Kravene og forventningene til RBK er minst like voldsomme.

Personlig har jeg forlengst gravlagt krav om at vi skal vinne absolutt alt, hele tiden. Det jeg vil se er underholdende og hurtig angrepsfotball i lengderetningen.

Det er der vi svikter kapitalt, og det er det som er det mest u-rosenborgske av alt som skjer.

Alt annet kan jeg leve med. For hvis grunnlaget er på plass, kommer også poengene og resultatene.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 53136
13.06.18 09:06
Kurtkanon2: Personlig har jeg forlengst gravlagt krav om at vi skal vinne absolutt alt, hele tiden. Det jeg vil se er underholdende og hurtig angrepsfotball i lengderetningen.

Jeg liker også sånt , men er overbevist om at fint underholdende spill som bringer dere til en finfin andre eller tredjeplass ett par år på rad medfører at treneren får fyken - garantert . 

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9107
13.06.18 09:23
KaffeOrginal: Jeg liker også sånt , men er overbevist om at fint underholdende spill som bringer dere til en finfin andre eller tredjeplass ett par år på rad medfører at treneren får fyken - garantert .

Kommer an på hva vi gjør i Europa.

Vi lever godt med medaljer noen år vi, hvis vi får spille flomlyskamper mot noen av verdens bedre fotballag på Lerkendal med jevne mellomrom.

Håper jeg.

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 79971
13.06.18 09:31
KongOjo: Kjipt og trist men sånn er livet, han hadde vært en bedre landslagssjef enn det Høgmo var uansett hvor mye han drikker.

Er det hold i disse ryktene eller er det bare Mini som har spredd dette?

Kurtkanon2
Kurtkanon2Innlegg: 9107
13.06.18 10:06
GiPazzini_85: Er det hold i disse ryktene eller er det bare Mini som har spredd dette?

Han snakket om "livsstil". Altså, det er europeiske land hvor ingen reagerer om folk drikker alkohol både til lunsj, middag og kvelds. Går rundt litt småpussa hele tiden.

I Norge blir du jo ansett som alkis om du gjør det samme.

Det som er A-okey i noen land, er helt uakseptabelt i Skandinavia.

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41214
13.06.18 10:40

Når nordmenn og briter drikker, så er det tendens til overdrivelse. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3267
13.06.18 12:02

Vi bør låne Løkberg fra Ranheim i en uke i sommer. Da kanskje ting vil gå opp både for trenere og spillere.

KaffeOrginal
KaffeOrginalInnlegg: 53136
13.06.18 12:12
Kurtkanon2: Kommer an på hva vi gjør i Europa.
Vi lever godt med medaljer noen år vi, hvis vi får spille flomlyskamper mot noen av verdens bedre fotballag på Lerkendal med jevne mellomrom.

Jo , men da er det jo krav til resultater her hjemme allikevel . 

Greit at man kan komme ut i Europa uten å vinne her hjemme , men det hadde nok ikke blitt godtatt uten titler uansett hvor underholdene spillet er . 

resultat trumfer alt - men ja - det er OGSÅ krav til spillestil og underholdning. 

Viktor_Onopko
Viktor_OnopkoInnlegg: 150
13.06.18 12:38
Trdstud: Hva har Rosenborg gjort annet enn å (nesten) bidra med å redde karrieren til Bendtner og bli bortdømt i toppkampen mot Brann?

Er du seriøs?

Hepp1971
Hepp1971Innlegg: 2938
13.06.18 14:05

Det går rykter om at RBK snuser på denne mannen:

 

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f2/RikardNorling2.jpg

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:13
Nøkkelknipe: Riktig. Synes dog han kunne uttalt i media at han har hovedansvaret for nedturen nå. Borforklaringene etter tap begynner snart å ligne på en viss tidligere trener. Har han tatt selvkritikk for noe som helst i det siste? Det er ikke Koteng som behøver å ta selvkritikk i media, men det er jo en fin gest som gir Kåre og co arbeidsro fremover.

Han minner litt om Skarsfjord nå. Har en helt egen oppfatning av hva som har skjedd. Tror man var bedre enn TIL, selv om alle så at det ikke var tilfellet.

Det er det som er det virkelige tegnet på at han har begynt å miste det. Man må i hvert fall evne å se problemene, og man må innrømme at det ikke er som det skal, overfor seg selv og supporterne.

Dewaz
DewazInnlegg: 23884
13.06.18 15:16
Tjaaah: Han minner litt om Skarsfjord nå.

Må alt i hele verden handle om Brann? Jævla uinteressant med alle Brann-bidragene her inne.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19794
13.06.18 15:23
Nøkkelknipe: Riktig. Synes dog han kunne uttalt i media at han har hovedansvaret for nedturen nå. Borforklaringene etter tap begynner snart å ligne på en viss tidligere trener. Har han tatt selvkritikk for noe som helst i det siste? Det er ikke Koteng som behøver å ta selvkritikk i media, men det er jo en fin gest som gir Kåre og co arbeidsro fremover.

Hvilke bortforklaringer er det snakk om?

Jeg synes faktisk Kåre har svart helt greit for seg i media i det siste, presset er enormt og hvis vi skal tolke han i verste mening hele tiden så blir dette tyngre enn det trenger å være.

For eksempel sa han vel rimelig tydelig at prestasjonen til laget MÅ bli bedre etter tapet mot Tromsø. Jeg vet ikke, men jeg synes ikke det ligner på en som prøver å bortforklare noe...

(Innlegget ble redigert 13.06.18 15:29)

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:25
Dewaz: Må alt i hele verden handle om Brann? Jævla uinteressant med alle Brann-bidragene her inne.

Mmmmmm bitre trøndertråder. Deilig. Kom gjerne med mer.

Sulfat
SulfatInnlegg: 11649
13.06.18 15:28
Rockets_AA: Jeg vet ikke, men jeg synes ikke det ligner på en som ikke prøver å bortforklare noe...

Ikke?

Dewaz
DewazInnlegg: 23884
13.06.18 15:34
Tjaaah: bitre trøndertråder.

Dette er en Rosenborg-tråd. Er heller ikke bitter. Enkelt ord å kaste rundt seg.

Skjønner bare ikke hvorfor Brann-fansen her inne plutselig tror SKB er verdens midtpunkt. Møkk kjedelig klubb ingen gidder å lese om når de klikker seg inn i denne tråden.

vadefugl
vadefuglInnlegg: 41214
13.06.18 15:36

Noen får ereksjon av å lese om vår elendighet 

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:36
Rockets_AA: Hvilke bortforklaringer er det snakk om? Jeg synes faktisk Kåre har svart helt greit for seg i media i det siste, presset er enormt og hvis vi skal tolke han i verste mening hele tiden så blir dette tyngre enn det trenger å være. For eksempel sa han vel rimelig tydelig at prestasjonen til laget MÅ bli bedre etter tapet mot Tromsø. Jeg vet ikke, men jeg synes ikke det ligner på en som prøver å bortforklare noe...

Det er jo rart når han prøvde å fremstille det som om Rbk kun var et par feilvalg unna å ta tre poeng. TIL hadde jo flere enorme sjanser de så vidt bommet på.

Det tar han overhodet ikke med i regningen. Etter den kampen virket det litt som om han var i fornektelse over det som hadde skjedd.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:37
Dewaz: Dette er en Rosenborg-tråd. Er heller ikke bitter. Enkelt ord å kaste rundt seg. Skjønner bare ikke hvorfor Brann-fansen her inne plutselig tror SKB er verdens midtpunkt. Møkk kjedelig klubb ingen gidder å lese om når de klikker seg inn i denne tråden.

Tror ikke det. Kunne forklart hvorfor jeg brukte akkurat Skarsfjord her, men du oppfører deg stort sett alltid som en drittunge, da gidder jeg ikke svare deg skikkelig.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19794
13.06.18 15:44
Tjaaah: Det er jo rart når han prøvde å fremstille det som om Rbk kun var et par feilvalg unna å ta tre poeng. TIL hadde jo flere enorme sjanser de så vidt bommet på. Det tar han overhodet ikke med i regningen. Etter den kampen virket det litt som om han var i fornektelse over det som hadde skjedd.

Som sagt, du tolker i verste mening. Han forklarte hva som gikk galt i den kampen, og i hans bilde var det at de gjorde for mange feilvalg på siste tredjedelen. Det var ikke en påstand fra han om at Rosenborg egentlig var best som du prøver å fremsette her.

Jeg opplever ingen fornektelse eller manglende erkjennelser på at vi spiller dårlig. Hverken fra Kåre, spillerne eller ledelsen i klubben. Alle skjønner at dette ikke er bra nok.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:46
Rockets_AA: Som sagt, du tolker i verste mening. Han forklarte hva som gikk galt i den kampen, og i hans bilde var det at de gjorde for mange feilvalg på siste tredjedelen. Det var ikke en påstand fra han om at Rosenborg egentlig var best som du prøver å fremsette her. Jeg opplever ingen fornektelse eller manglende erkjennelser på at vi spiller dårlig. Hverken fra Kåre, spillerne eller ledelsen i klubben. Alle skjønner at dette ikke er bra nok.

Han sa vel at rbk kun var noen dårlige valg unna tre poeng. Det synes jeg var en veldig urealistisk måte å se på kampen.

Du må jo gjerne være uenig i det, men jeg synes ikke det er å tolke ham i alle verste mening. Det er en rar ting å si etter en sånn kamp.

Men du har selvsagt rett i at jeg er negativt innstilt til Kåre, og at det kan spille inn. Så jeg tar det du sier til etteretning.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19794
13.06.18 15:48
Tjaaah: Han sa vel at rbk kun var noen dårlige valg unna tre poeng. Det synes jeg var en veldig urealistisk måte å se på kampen.

– Det blir som det blir. Vi får ikke gjort noe med det nå. Men vi må gjøre noe med prestasjonen vår. Den er langt viktigere enn tabellen. I dag hadde vi sjansen til å ta tre poeng, den rotet vi bort fordi det var for lite kvalitet i spillet vårt. Særlig på den siste tredjedelen av banen, sier Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Her er sitatet. Virker dette som en som prøver å bortforklare noe? At han egentlig mener de var best?

GiPazzini_85
GiPazzini_85Innlegg: 79971
13.06.18 15:50
Kurtkanon2: Han snakket om "livsstil". Altså, det er europeiske land hvor ingen reagerer om folk drikker alkohol både til lunsj, middag og kvelds. Går rundt litt småpussa hele tiden. I Norge blir du jo ansett som alkis om du gjør det samme. Det som er A-okey i noen land, er helt uakseptabelt i Skandinavia.

Det var ikke det jeg lurte på.

Tjaaah
TjaaahInnlegg: 25737
13.06.18 15:52
Rockets_AA: – Det blir som det blir. Vi får ikke gjort noe med det nå. Men vi må gjøre noe med prestasjonen vår. Den er langt viktigere enn tabellen. I dag hadde vi sjansen til å ta tre poeng, den rotet vi bort fordi det var for lite kvalitet i spillet vårt. Særlig på den siste tredjedelen av banen, sier Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen. Her er sitatet. Virker dette som en som prøver å bortforklare noe? At han egentlig mener de var best?

Det var i intervjuet etter kamp jeg fikk inntrykket av at han bortforklarte seg. Men kanskje jeg var for ivrig med å finne noe å ta ham på. Vet ikke helt, og tror ikke jeg orker å undersøke nøye nok, så jeg skal heller gi med på den nå, hehe.

Men jeg satt igjen med et sterkt inntrykk av at han ikke hadde sett samme kamp som meg. Og det virker som om det er flere enn meg som har den oppfatningen.

Skal heller se igjen hvis jeg gidder, før jeg dømmer ham nord og ned for denne. Såpass må du få når du gidder å finne frem sitater.

 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 25800
13.06.18 17:25

Sie mye om mangt "Kåre har mistet garderoben" Nei han han har ikke det" osv.

Kåre har mest trolig mistet Bendtners tillit og dermed Jensens tillit og trolig også Rasmussens tillit.

Jeg advarte sterkt mot kjøpet av Søderlund(var jeg den eneste i tråden ?) Fordi det påvirket Bendtners situasjon og det har det gjort til de grader. To spisser, flyttet litt rundt vekk fra enslig midtspiss.

Søderlund isolert sett er ikke noen dårlig spiss, det er sammenhengen og konsekvensene i Rosenborgs idyll fremme som Kåre har most i stykker.

Bendtner med Helmersen og Botheim som reserver var en situasjon alle kunne leve med inntil Kåre fucka opp det.

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 16609
13.06.18 17:32
BigGeorge: Kåre har mest trolig mistet Bendtners tillit og dermed Jensens tillit og trolig også Rasmussens tillit.

Du mener at danskene har samlet seg mot Kåre? Er disse tre en gjeng som holder sammen?

(Innlegget ble redigert 13.06.18 17:33)

qbah
qbahInnlegg: 46854
13.06.18 20:40

Har jeg ingen særlig tro på:

Dewaz
DewazInnlegg: 23884
13.06.18 20:42
Tjaaah: men du oppfører deg stort sett alltid som en drittunge, da gidder jeg ikke svare deg skikkelig

Dette har ikke akkurat særlig tyngde når det kommer fra deg. Det tror jeg de fleste på dette forumet kan skrive under på. 

Folkflesk
FolkfleskInnlegg: 16609
13.06.18 20:51

Synes det er beleilig med en pause på et par uker nå. Det har vært en tung vårsesong med mye dårlig spill og poengtap. De får prøve å bruke dette avbrekket fornuftig, for det er nok en del som sitter mellom ørene på flere av spillerne.

Tror det er bra at den første kampen etter pausen blir hjemme mot en attraktiv motstander som VIF med fulle tribuner. Her er det bare å klemme til og prøve å få en positiv opplevelse. Et bra resultat her vil selvsagt ikke løse alt, men det vil være et steg i riktig retning. Det passer uendelig mye bedre med en slik kamp nå enn en vanskelig bortekamp mot et mindre lag som legger seg bak for å kjempe oss ut av stilen. Akkurat nå skal det ikke så mye til for å klare det.

Nyt pausen!

(Innlegget ble redigert 13.06.18 20:55)

Klikk for å gå tilbake til toppen